Atlantic.net Review (2020): Je to najboljša izbira? Pa ugotovimo…

Pri tako številnih gostovalnih platformah na trgu se včasih zdi zmedeno natančno določiti, katera bi lahko najbolje delovala za vaše potrebe.


Atlantic.net je ena takih gostovalnih platform, ki ima mešano priljubljenost. Začetek leta 1994 je bil ta že nekaj časa na trgu.

Če ste o Atlantiku razmišljali kot o ogromnem oceanu, potem je Alantic.net ocean gostiteljskih rešitev.

Ponujajo dobro izklesane funkcije in so zasnovane tako, da ponujajo gostiteljske rešitve, skladne s HIPAA, ki lahko varno shranjujejo medicinske podatke.

Atlantic.net je priljubljen zaradi svojih rešitev v oblaku in gostovanja v virtualnem zasebnem strežniku (VPS). Z veliko obstoječih funkcij je to pregled, ki sem ga čakal, da ga delim.

Ta ima več kot 15 tisoč kupcev in ima več priljubljenih blagovnih znamk, kot so Kia, Puma, Samsung, ki uporabljajo njihove storitve.

Atlantic.net se nekoliko razlikuje od večine običajnih gostovalnih platform.

Zakaj je to drugače?

Počakaj, ko prelivam fižol o njihovih storitvah in še veliko več.

Skozi ta pregled bom spregovoril več o tem, kaj sem raziskal na Atlantic.net.

Občasni čas

Atlantic.net je popolnoma gostiteljska platforma, ki temelji na oblaku. Na različnih lokacijah ima več podatkovnih centrov. To zagotavlja stabilne in dosledne storitve z najmanj izpadi.

Atlantic.net je ena redkih gostiteljskih platform, ki nudi skoraj 100-odstotno upodabljanje. Omogoča 100-odstotno podaljšanje SLA.

Torej, tukaj je tisto, kar določa njihov SLA. Atlantic.net bo zagotovil 100% SLA za vse kritične sestavne dele, kar bo izključilo načrtovano vzdrževanje.

Strežniki v oblaku omogočajo Atlantic.net, da nudi dosledno delovanje. Upravljano in namensko gostovanje zagotavlja 100% uptime SLA.

SLA

Na splošno Atlantic.net ponuja zanesljive storitve z dobrimi zmogljivostmi in stalnim uptime. Atlantic.net je doslej držal pričakovanja.

Naj napišem in predstavim druge parametre za Atlantic.net.

Načrti

Atlantic.net ponuja storitve gostovanja, ki temeljijo na HIPAA, v oblaku. Ohranjajo preglednost svojih cen.

Atlantic.net ima več načrtov v oblaku, kar je skoraj 20 vrst gostovalnih rešitev v oblaku. Različni načrti poskrbijo za različne zahteve.

Atlantic.net podpira gostovanje v WordPressu, upravljano gostovanje, neurejeno gostovanje, namensko gostovanje, gostovanje na Linux in Windows. Dobra kombinacija načrtov gostovanja ponuja vrsto možnosti.

Vsak načrt je optimiziran za posebne zahteve, kot so shranjevanje, računalništvo, pomnilnik itd. Mislim, da ima Atlantic.net široko izbiro, ko gre za načrte. Ni veliko ponudnikov gostovanja tako dobro kombinacijo načrtov.

Možnosti gostovanja

Za vas se bodo zaračunali samo viri, ki jih uporabljate. Ne samo to, ampak lahko tudi dodate vire, kadar je to potrebno.

Lastnosti

Kot sem že omenil, je vsak načrt na spletnem mestu Atlantic.net drugačen in ustreza določeni zahtevi. Ima nabor prilagodljivih funkcij. Storitve za varnostno kopiranje so dodane cene.

Načrti nimajo nobene posebne garancije za vračilo denarja, čeprav zagotavlja storitev garancije SLA.

Značilnosti Hipaa

Strežnike lahko kadar koli povečate. Dnevne varnostne kopije so na voljo za najmanj 1 USD za varnostne kopije. V načrtih je naslov IPv4. Poleg tega so IP-ji na voljo po ločenih cenah 2,19 USD na mesec.

cPanel in WHM sta na voljo po ločenih cenah. Arhitektura je zgrajena tako, da zagotavlja visoko zmogljivost. Shramba Raid-10 zagotavlja, da se vaše spletno mesto vedno deluje.

Če ne prek cPanela, lahko za upravljanje strežnikov uporabite tudi njihove vgrajene API-je za vgradnjo.

API-ji

Shramba SSD na vsakem strežniku zagotavlja dobro hitrost. Upravljani strežniki vam omogočajo namestitev lastne licenčne programske opreme in s tem znižanje dodatnih cen.

Atlantic.net podpira namestitev različne programske opreme, vključno z WordPressom, z enim klikom.

Funkcija v oblaku

Atlantic.net je ena redkih gostiteljskih platform, ki podpira FreeBSD.

Medtem ko uporabljate Atlantic.net, ne pričakujte, da boste s svojimi načrti dobili preveč brezplačnih. Večina funkcij, kot so cPanel, varnostne kopije, imajo ločene cene.

Ker pa plačujete samo tisto, kar uporabljate, se vam Atlantic.net še vedno ne zdi pretirano drag. Odličen kraj za začetek, če iščete dobro kombinacijo rešitev za gostovanje.

Kljub temu boste morda morali izbrati načrt, ki najbolj ustreza vašim zahtevam. Izbira ustreznega načrta se morda ne zdi enostavna, vendar njihova uporabniška podpora glede tega ponuja smernice.

Točno to bi bila moja naslednja točka. Naj več govorim o njihovi podpori strankam.

Pomoč strankam

Tudi tukaj je Atlantic.net drugačen v primerjavi z večino običajnih gostovalnih platform. Vsaka od gostovalnih rešitev ima različno podporo.

Pomoč strankam

Atlantic.net za razliko od večine platform ne pokriva možnosti klepetanja v živo za uporabnike. Vendar pa jih lahko med določenimi urami dosežete prek klica. Poleg tega ima uporabniško tehnično podporo za klepet za uporabnike.

Podpora po e-pošti je na voljo 24/7/365. Ima več razdelkov o pogostih vprašanjih o različnih storitvah.

E-naslov

Če ne najdete ustreznega načrta, lahko celo izpolnite njihov podporni obrazec. Predstavnik za podporo strankam vam bo pomagal prilagoditi najustreznejše načrte glede na vaše potrebe.

Obrazec za podporo

Pri njihovi podpori mi je všeč, da razumejo potrebe strank in ponujajo rešitve za vaša vprašanja.

Klici in e-poštna sporočila so vedno preusmerjeni na določene podporne kanale. Na primer, obstaja ločena podpora namenskemu gostovanju in kolokaciji.

Takšna ločitev storitev zagotavlja, hitro boste dobili pomoč in rešitve so ustrezne vašim potrebam po gostovanju.

Varnost

To sem omenil že prej; vseeno pa se bom ponovno ponovil. Altantic.net ponuja prilagojene načrte gostovanja, ki so še posebej skladni s HIPAA.

Varnost in zanesljivost Atlantic.net jemlje izjemno resno. To je razvidno iz obsega skladnosti

ima svoje podatkovne centre.

Neverjetno je vedeti, koliko ravni Atlantic.net vzdržuje.

Skladnost

Medtem ko je Atlantic.net večinoma znan po skladnosti s HIPAA, obstaja še nekaj drugih.Funkcije, ki ustrezajo Hipai

Infrastruktura je zelo varna in vključuje zaščito DDoS, odkrivanje vdorov, upravljane požarne zidove in dvofaktorsko overjanje.

PCI

V vseh načrtih, ki jih ponuja Atlantic.net, so v celoti zajeti različni vidiki varnosti.

Druge varnostne funkcije

Atlantic.net vključuje osnovne in več naprednih varnostnih funkcij. Njen dober seznam skladnosti zagotovo kaže na raven varnosti, ki jo vzdržujejo za svoje storitve v oblaku.

Prednosti

Atlantic.net ima veliko dobrih lastnosti, ki jih morda ne boste dobili na drugih gostovalnih platformah.

Medtem ko sem veliko govoril o različnih vidikih portala Atlantic.net, naj samo povzamem in predstavim tisto, za kar sem se tukaj res zdela privlačna..

 • Uptime zagotovo ne gre zamuditi, ko govorimo o Atlatnic.net. Omeniti je treba 100-odstotno podaljšanje SLA. Kot lastnik spletnega mesta vas ni treba skrbeti za kakršne koli brezstoječe izpade ali napake. Njeni visokozmogljivi strežniki zagotavljajo brezhibno in zanesljivo izkušnjo. Tu je na voljo popolna mešanica zmogljivosti in zanesljivosti.
 • Podpora strankam je še en vidik, ki je dobro vgrajen v Atlantic.net. Ima dobro tehnično podporo. Podpora, ki je dobro ločena, je eden ključnih poudarkov tukaj. No, ne samo to, ampak tudi njihova podpora preko e-pošte, klepeta v živo in telefona je omembe vredna.
 • Vsestranskost načrta je dobro vgrajena v Atlantic.net. Najdete lahko več načrtov za izpolnjevanje različnih zahtev. S popolno rešitev v oblaku je veliko, kar ponuja Atlantic.net. Prilagodljivost načrta je eden glavnih dejavnikov, ki sem jih našel tukaj. Ni veliko platform, ki so zgrajene za zagotavljanje takšne stopnje prilagodljivosti. Še več, tukaj se lahko odločite za Windows in Linux gostovanje.
 • Ne smete zamuditi profesionalcev tudi njihova varnost. Izpostavil sem že stopnjo skladnosti, ki jo Atlantic.net vzdržuje za svoje podatkovne centre in infrastrukturo. Ne le, da so skladni, ampak tudi zagotavljajo dodatne varnostne funkcije.

Za razliko od določenih gostovalnih platform so te v celoti vključene v načrt. Varnost je nekaj, kar je Atlantic.net verjetno najboljši med večino gostovalnih platform. Njihovo dobro mešanico varnostnih lastnosti je vredno omeniti.

Slabosti

Ponudba Atlantic.net ponuja veliko in zdi se, da je vsestranska rešitev, ko gre za vsestranskost.

Pa vendar, to ni povsem idealna rešitev. Atlantic.net ima nekaj pomanjkljivosti, ki se jim ni mogoče izogniti.

Medtem ko sem govoril o njihovih prednostih, naj izpostavim še nekaj njihovih slabosti.

 • Atlantic.net vam zaračuna le storitve, ki jih uporabljate, kar je dobro. Vendar pa se cPanel ali celo varnostno kopijo zaračuna posebej. Čeprav obstaja več gostiteljskih platform, ki zagotavljajo te kot brezplačne, jih tukaj zagotovo ne dobite brezplačno.
 • Atlantic.net je raznolik, ko gre za načrte. Če nimate cPanela, lahko še vedno uporabljate njihove vgrajene API-je. To je enostavno za uporabnike s tehnično podporo. Vendar je to enako zapleteno za uporabnike, ki niso tehnično naklonjeni ali šele začenjajo raziskovati platforme gostovanja.

Zaključek: Ali priporočam Atlantic.net?

Končno je čas za razsodbo, zato vam bom resnično priporočil Atlantic.net? Kot sem že večkrat omenil, Atlantic.net ponuja ogromno storitev.

Atlantic.net je odlična rešitev za potrebe gostujočega podjetja, medicinske centre in podobne organizacije.

S tem vam ni treba skrbeti za čas delovanja, uspešnost, zanesljivost, varnost. To so ključne lastnosti katere koli platforme gostovanja in Atalntic.net zagotavlja najboljše od industrijsko standardnih rešitev.

Kar pa lahko izzove, je dejstvo, da bi se novim uporabnikom to zdelo preveč zapleteno. Čeprav dobite tehnično pomoč od podpore za stranke, boste morda še vedno našli ta kompleks, če nimate veliko tehničnega znanja.

Po tem bi še poudaril, da je Atlantic.net dobra možnost, če imate potrebno strokovno znanje. Zagotovo bi priporočil Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map