Kako blokirati spletna mesta (zelo enostavno koraki s posnetki zaslona)

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi človek želel blokirati spletna mesta, včasih pa vas le napaka na raven, ko želite prebiti zaslone svoje naprave.


Medtem ko vas nekatera spletna mesta samo toliko dražijo, lahko druga pošiljajo škodljive viruse, ki lahko poškodujejo računalnik in datoteke.

Obstajajo tudi spletna mesta, ki lahko ukradejo podatke iz vašega računalnika ali spletnih podatkov in ne morejo se vsi izogniti tem spletnim mestom ali poskrbeti za njih, ne da bi jih blokirali..

Najboljši način je seveda blokirati te spletne strani za vedno! Obstajajo različne metode, s katerimi lahko blokirate spletna mesta v različnih brskalnikih ali operacijskih sistemih.

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, kako blokirati spletna mesta v vašem operacijskem sistemu ali napravi!

Glavni namen interneta je bila izmenjava informacij po vsem svetu. Spletna mesta so bila ustvarjena tako, da vsebujejo informacije, ki jih je treba deliti s svetom.

Ljudje so lahko videli številne prednosti uporabe te tehnologije, vendar je do nje obstajala tudi drugačna perspektiva – temnejša stran, ki prikazuje neprimerno vsebino na vaših zaslonih z natančno določenim namenom.

Zakaj naj blokiram pojavne oglase in spletna mesta?

Čeprav se vsi pojavni oglasi ne skušajo prikradeti v računalnik za informacije. Nekateri se resnično zatečejo v svoje zaslone in v svoje podatke.

Kljub dobri vesti, da ga je Google vzel pod svoje roke, da bo od 9. julija blokiral nadležne oglase iz vašega brskalnika. Google namerava dodati svoje funkcije za blokiranje oglasov, ki so jih začeli izvajati februarja lani.

V resnici je to, kar namerava Google uvesti, varno in varno brskanje po spletu, ki ne vsebuje zlonamernih in škodljivih ravnanj.

Googlove pisarne so standardizirale maržo in oglase omejile na prakse ali stvari, ki jih lahko vključujejo. Google Better Ads program je uspeh omogočil Googlu.

Dobra novica je, da ima več kot 97% spletnih strani spletne filtre, tako da lahko v oglaševanju ni nobenih škandalov ali pokvarjenih vsebin.

Kako blokirati spletno mesto v računalniku

Če se vrnemo čez 10 let, blokiramo pojavna spletna mesta za oglase, kar me zelo moti. To je vodilo v hudo tesnobo in agresijo, ker ne glede na to, kolikokrat odprete spletno stran, vas čaka še nekaj presenečenja.

Natančneje, mehanizem blokiranja spletnih strani je bil v prvih dneh interneta zelo zapleten in niso vsi dejansko vedeli, kako lahko to dosežejo.

Za to težavo so bile potrebne lažje rešitve, ki niso bile vezane le na računalnike, ampak tudi na pametne telefone.

A s časom je bilo ustvarjenih veliko rešitev za blokiranje določenih spletnih mest iz vaše naprave v obliki spletnih mest, aplikacij in razširitev brskalnika.

Se še vedno sprašujete, kako boste blokirali spletna mesta v računalniku?

Eden najboljših načinov, kako se znebiti motečih spletnih mest, ki vas ne pustijo pri miru, je, da se prijavite na Freedom.to in izkoristite njihove 30-dnevne preizkusne pakete. Tako lahko v nekaj preprostih korakih blokirate spletna mesta;

1. Prenesite brezplačno aplikacijo s spletnega mesta Freedom.to
namestite svobodo io

2. Po prenosu aplikacije lahko spletna mesta blokirate spletna mestaseznam blokov svobode

3. Izberete lahko katero koli spletno mesto, ki ga želite blokirati s pomočjo seznama blokovblokirati mesta svoboda io

4. Po dodajanju časovnega trajanja kliknite »Začni sejo«, če želite spletno mesto blokirati za udoben in brezskrben doživljaj.zasedanje svoboda io

Tukaj je opisano, kako blokirati spletna mesta v sistemu Android

Zato vedno iščemo načine, kako blokirati spletna mesta na naših androidnih telefonih in včasih samo ne iščemo pravih spletnih mest, ko vtipkate “Kako blokirati spletna mesta”.

Tega se morda ne zavedate, vendar je blokiranje spletnih mest v telefonu zelo enostavno (ja, tako je). Blokiranje spletnih mest v telefonu je tako enostavno kot eno, dve in tri.

Preprosto pojdite v trgovino Play in prenesite aplikacijo na telefon in zaženite aplikacijo. Prijavite se v aplikacijo in že ste pripravljeni. Tako bo izgledala stran za prijavo.

Spletna mesta HowtoBlock

To je začetna stran, ki jo boste videli takoj po zagonu aplikacije

Spletna mesta HowtoBlock

V opravilni vrstici na dnu aplikacije izberite »New Session« (Novo sejo).

Spletna mesta HowtoBlock

Kliknite na seznam blokiranja na strani Novo sejo

Spletna mesta HowtoBlock

In v telefonu Android izberite spletna mesta, ki jih želite blokirati. Nastavite časovnik in kliknite spodaj »Začni sejo«

Spletna mesta HowtoBlock

To je to!

Kako blokirati spletna mesta v iOS-u

No, imeti v sebi iOS napravo je dobro, a dobro je, da je včasih zelo zapleteno.

Predvsem zato, ker ima veliko ljudi težave, da najdejo tisto, kar iščejo, ko v svojih trgovinah z jabolki iščejo storitev, ki lahko blokira razdražljiva spletna mesta.

Uporabniki iOS-a so običajno v težavah zaradi pojavnih oglasov, ki jim pokvarijo uporabniško izkušnjo. Ste eden izmed njih? Prenos lahko začnete takoj in si prihranite nekaj dobrega časa!

To je nekaj preprostih korakov, ki jih lahko sledite, da se prepustite najboljšim trenutkom, ne da bi vas skrbelo, kateri virusi zavihajo rokave (mislimo na iOS). Tu so enostavne navodila po korakih

 1. Prenesite aplikacijo
 2. Prijavite se 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje ali odličen celoten paket (izbira je vaša!)
 3. Izberite »Nova seja«svobodo io io
 4. Kliknite »Seznam blokov«
 5. Dodajte spletna mesta, ki jih želite blokiratiseznam blokov svobode io ios
 6. Začnite brskati brez napetosti!

Kako uporabljati razširitev za Chrome / Firefox za blokiranje spletnih mest

Tu lahko namestite razširitev za Chrome in razširitev za Firefox. Po odprtju povezave sledite tem preprostim korakom, s katerimi boste lahko blokirali spletna mesta in uporabljali brskalnike, kot še nikoli doslej;

 1. V brskalnik dodajte orodje Svoboda s klikom na »Dodaj razširitev«.dodajte svobodo io razširitevpodaljšek Freedom.io začnite
 2. Začni novo sejo
 3. Dodajte časovnik po svojih željah
 4. Dodajte spletna mesta in aplikacijo, ki jo želite blokirati
 5. Uživajte v časovnem pregledu kot še nikoli doslej!

Razširitev je na voljo tudi v brskalniku Opera zaradi lažjega uporabnika.

Nadomestni načini za blokiranje spletnih mest v vašem iOS-u

Včasih metode, ki jih priporočamo, ne delujejo pri določenih uporabnikih, razlogi pogosto niso enaki, zato namesto da bi želeli postaviti diagnozo, zakaj to ne deluje za vas?

Poiščete lahko druge načine blokiranja spletnih mest. Če iz nekega razloga ne morete uporabiti zgoraj omenjene metode za blokiranje vaših spletnih mest, se ne bojite.

Na voljo so nadomestni deli.

Čeprav te možnosti morda ne nudijo enake ravni vmesnika, so pa vsekakor dobre možnosti, za katere se lahko odločite. Dve programski opremi, ki vam lahko pomagata pri blokiranju spletnih mest, sta:

 1. Zero WillPower
 2. Blokator spletnega mesta

Zero Willpower: Kot že ime pove, ko nimate moči volje, da bi se sami nadzirali od motečih spletnih mest, ki slabo vplivajo na vaš delovni ritem, je to aplikacija za vas, če ste uporabnik iOS-a.

To je izvorna aplikacija, ki vam omogoča, da blokirate spletna mesta po vaši izbiri, da se rešite pred slabo navado nenehnega brskanja po internetu, če želite kaj prinašati.

Site Blocker: Blokator spletnih mest je aplikacija, ki je podobna razširitvi blokatorja spletnega mesta. Zelo koristno je prihraniti svoj dragoceni čas in se izogniti nekoristnim ali škodljivim spletnim mestom, ki jih lahko izberete sami.

Nadomestite načine za blokiranje spletnih mest na telefonu Android

Alternativa je dobra. Včasih je najboljši način, da veste, kako uspešna je trenutna aplikacija v vašem telefonu. Drugič je to samo pot naprej.

Narava človeka raziskuje in tako najde najboljšo aplikacijo za svoje telefone.

Za vas morda ne bo najbolje, vendar bi vsi radi vedeli drug način “Kako blokirati spletno mesto na svojem telefonu Android” in tukaj je to za vas;

Blokiranje spletnega mesta lahko s telefonom Android Playstore prenesete tudi na vaše telefone Android in ga lahko nemudoma nastavite tako, da blokira spletna mesta, za katera menite, da vas motijo, zamujajo ali s katerih se počutite nevarne.

Zaključek

Včasih je potrebna majhna pomoč, da se preprečite pred slabimi navadami, v tem obdobju, ki ga poganja tehnologija, pa jih je lahko veliko, kar vas lahko ustavi pred vašo delovno rutino.

Medtem ko je nekaj teh pojavnih aplikacij škodljivih, še vedno igrajo glavno vlogo pri napačnih vplivih in širjenju nezdravih navad. Tudi če imate dvome o blokiranju spletnega mesta, tega ne bi smeli.

Nikoli ne veste, koliko dobrega lahko te majhne spremembe naredijo vašemu brskanju. Če želite dodati, niste edini, ki uporablja spletna mesta in brskalniške aplikacije.

Zato morate biti previdni, saj nikoli ne veste, do česa vodi spletno mesto Barbie!

Te priročne aplikacije so lahko rešilec življenja, ki zaužijejo zajetno količino vašega časa, kar vam bo bolj učinkovito in verjetno prihrani tudi dovolj časa zase.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map