MVPS Review (2020): Ali je vredno vašega denarja?

Zaupanje storitvi, ki ste jo uporabljali prej, je zelo veljaven izgovor, da jo še naprej uporabljate. Ali vas zaradi zvestobe vrne služba? Ali ni več želenega in imeti?


Zato smo preizkusili MVPS. Čeprav morda še nikoli niste slišali za MVPS, vendar ima v Evropi pomemben sled, od koder je dejansko.

Zdaj smo veliko preizkusili MVPS in imeli nekaj besed. Zato vse informacije v tem pregledu temeljijo na naših osebnih izkušnjah.

Je torej MVPS nova najboljša evropska storitev gostovanja na trgu? Začnimo z …

Enostavnost uporabe

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Enostavnost in dostopnost bistveno izboljšujeta vašo izkušnjo. Obstajata dva glavna vidika uporabnosti: uporabniški vmesnik in navigacija.

Uporabniški vmesnik vam omogoča, da se preizkusite na poti & napaka. Smiselno je, da ko se enkrat prebijete skozi vse gumbe in ikone, se zlahka navadite na okolje.

Navigacija je namenjena temu, da uporabniku omogoči najboljšo možno pot do poti, ne da bi se izgubil v tehničnih podrobnostih. Navigacija pomaga tudi pri bivanju uporabnika.

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Začnimo najprej s stransko vrstico nadzorne plošče. Je preprost videz in enostaven za uporabo. Na voljo imate dva glavna odseka, razen nadzorne plošče / nadzorne plošče in preklicati VPS.

Razdelek »Dejanje« je v bistvu za vklop / izklop strežnika, ponovno zagon, premor ali izklop. Vključitev vseh gumbov desno v stransko vrstico olajša vzdrževanje spletnega mesta.

Obstajajo še druge možnosti pod “Dejanja”, ki olajšajo navigacijo. Lahko znova namestite OS, nadgradite, zaženete konzolo za ročno upravljanje, nastavite varnostne kopije, dobite grafikone za različne statistike, namestite aplikacije, klonirate itd..

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Nato smo se odpravili na razdelek Grafike in preverili uspešnost. Na voljo so bili 3 grafmetri, ki prikazujejo CPU, pomnilnik, promet, branje / pisanje diska.

Učinkovitost, kot morda vidite, sploh ni slaba, še posebej uporaba CPU-ja je videti stabilna, navigacija pa strela hitro, kar je prepričan plus.

Torej, ta del prekinite: uporabniški vmesnik & predstavitve so na mestu. Vmesnik je bilo enostavno dobiti, navigacija pa je bila gladka.

Cenitev & Lastnosti

Konfigurirajte strežnik VPS v oblaku

Ne zapravljajmo časa, skočimo na cene. Cikel obračunavanja lahko spremenite po mesečnih, letnih, polletnih & četrtletno in lahko tudi prej izberete OS, ki ga želite namestiti.

Z 3,00 € / mesec vam načrt “VPS ONE” priskrbi en jedrni CPU, 2 GB RAM-a, 25 GB SSD, 1 spletno mesto in 3TB vrednost pasovne širine prometa, ki so vse dovolj za zagonsko ali blog spletno mesto, usmerjeno v razmeroma majhno množico.

Načrt “VPS BASIC” v višini 7,00 € / mesec je precej boljša nadgradnja nad VPS ONE. Dobite dvojedrni procesor, 4 GB RAM-a, 50 GB SSD, še vedno 1 spletno mesto, vendar je pasovna širina vredna 7 TB. Na tej točki lahko začnete razmišljati o povečanju svojega bloga ali zagonu te spletne trgovine.

Podobno ima „VPS POWER“ podvojeno količino jeder, podvoji količino RAM-a, podvoji prostor za shranjevanje, še vedno 1 spletno mesto (ki je bilo trenutno lahko 2) in pasovno širino 25 TB.

Če se premaknete na spodnji otok, ne dobite 2 spletnih mest, začenši z »VPS SUPER«, ki je 39 € / mesec in ponuja 6 jedrni procesor, 16 GB RAM-a, 150 GB SSD, 2 naslova IP in pasovno širino 30 TB.

Nazadnje načrt “VPS MAX” ponuja 12 jeder moči CPU-ja, 64 GB RAM-a, 300 GB SSD-shrambe, upto 4 spletna mesta in 60TB pasovno širino, vse pri 99,00 EUR na mesec. Zdaj, če ne bi izbrali, bi se lahko shranjevanje in pasovna širina raztegnili do neomejenega.

Varnost

Pogosteje kot vse to se spušča na varnost. Kakšno varnost torej lahko pričakujete od MVPS? No, obstajata dva načina za zagotovitev zaupanja:

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Dve faktorska overitev je metoda preverjanja, ki vključuje dve prehodi, ki ju je treba preiti, preden pridobite dostop. Je ena najpogostejših oblik overjanja, vendar kljub temu zelo varna.

Telefonsko številko lahko preprosto nastavite & email, geslo & OTP, geslo & osebno identifikacijsko številko ali katero koli drugo kombinacijo dovoljenj.

MVPS - Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

IP Access List lahko uporabite za vnos naslovov IP, ki jih morate blokirati. Ti naslovi IP lahko predstavljajo potencialne grožnje, ki bi lahko škodile vašemu spletnemu mestu. Zato zaščite ne morete ponastaviti, ko je nastavljena, in jo lahko uporabite tudi v tandemu z dvofaktorsko overitvijo.

To povzema varnost. Zaščito imate v obliki dveh faktorskih overitev in seznama dostopov do IP.

Pomoč strankam

Podpora strankam vam olajša življenje. Vprašanja se pojavljajo ves čas in uporabniki končno iščejo odgovore po vsem internetu. Če ima storitev sama centralizirano bazo znanja in odzivno podporo strankam, je resnično pomembna.

Pogosto zastavljena vprašanja

Na začetku imate razdelek s pogostimi vprašanji ali kot ga imenujemo “baza znanja”. Lahko dobite odgovore na številne pogoste poizvedbe, kot so strežniki VPS, garancija za uptime, varnostno kopiranje, kakšne so avtomatizirane varnostne kopije in kako delujejo in še veliko več.

Pogosto zastavljeno vprašanje

Ko govorimo o odgovorih, so dobri kratek in natančen. Dobro je biti, čeprav ne vedno. Razširitev na določeno temo je včasih potrebna, zlasti kadar je uporabnik v temi lahko nov.

Nekatere zunanje povezave do povezanih tem za nadaljnje branje bi bile prav tako koristne, kot je to pri mnogih podobnih pogostih vprašanjih.

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Kar zadeva pridobitev podpore v živo, ima MVPS sistem vstopnic, ki ga je mogoče uporabiti za reševanje poizvedb ali pa lahko tudi prilepite napake o napakah ali posnetke zaslona svoje težave.

Vaš zaupanja vreden visokokakovostni ponudnik VPS

Tu smo objavili vprašanje o celovitosti njihovih strežnikov. Želeli smo vedeti, ali se vsi njihovi strežniki upravljajo avtonomno ali so bili preneseni na tretja podjetja, kar je pogosto tvegana poteza zaradi groženj s krajo podatkov in …

MVPS - Zagotavljajo vam visoko kakovostni VPS

… Odgovorili so v nekaj urah, odgovor pa je bil po pričakovanjih: niso nobene tretje osebe. Toda spet bi bil odzivni čas lahko boljši.
To pomeni podporo za stranke. Imate približno polovico dobre baze znanja in zadovoljivo podporo v živo.

Zaključek

Torej, vse te informacije nas pustijo še pri enem zadnjem vprašanju:

Se MVPS splača? Ali ga je vredno priporočiti preko njegovih napak? Ali bo pomembno, da premaknete vaše spletno mesto?

Preprosto povedano: Ne … ampak da.

Po naših izkušnjah se je storitev počutila zelo zadovoljivo. Uporaba je bila preprosta, navigacija je bila hitra, obstaja široka paleta načrtov z več nivoji funkcij, varnost strežnika je zanesljiva, podpora deluje in…

… Varnostne varnostne funkcije bi lahko bile še več, baze znanja pa bi lahko bile razširjene.

Toda hej, nobena storitev ni popolna in to niso takšne pomanjkljivosti, ki popolnoma pokvarijo izkušnjo. LAHKO jih je mogoče popraviti in izboljšati in upajmo, da bodo.

Zato je zaključek pregleda. Kaj misliš? Ali se vam je zdel članek informativen? Ali se MVPS splača preklopiti? Ste preizkusili storitev? Spodaj komentirajte in nam sporočite.

Preizkusite MVPS gostovanje danes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map