Najboljši ponudniki gostovanja v WordPressu za leto 2020 (številka 1 je odlična)

WordPress je enostavno eden najboljših sistemov za upravljanje vsebine tam – po številnih metrikah je sistem za upravljanje vsebine. Skoraj vsi so že slišali za WordPress – čeprav mnogi potrošniki morda WordPress.com poznajo bolje kot WordPress.org.


WordPress.org je neverjetno orodje in je brezplačno za uporabo, vendar ne gre z gostovanjem. Če lahko sami poskrbite za svoje gostovanje (in verjetno svojo domeno), lahko za urejanje spletnega mesta uporabite WordPress..

WordPress je tako priljubljen, da številna gostiteljska podjetja ponujajo načrte, posebej usmerjene v WordPress. Tukaj je treba razložiti nekaj stvari.

Najprej je nekaj tega nekoliko pretirano. Za povezovanje z WordPressom se lahko večinoma poslužujete običajnih načrtov spletnega gostovanja, zato podjetja, ki ponujajo skupno gostovanje / spletno gostovanje WordPressa, v osnovi ponujajo oblečeno spletno gostovanje. Treba je biti previden.

Hkrati imajo nekatere od teh možnosti tudi dodatne funkcije ali spodobne cene, ki jih je vseeno vredno pogledati. Poleg tega nekatera podjetja ponujajo upravljane rešitve WordPress, ki so na cenovno ugodni ravni, vendar nudijo tudi več premium, v WordPress usmerjene storitve.

Zdaj je tukaj treba veliko rešiti. Večina posameznikov lahko namesti WordPress na običajni račun za spletno gostovanje in bo delovalo v redu – zato je nekaj elementov na tem seznamu, ker ponujajo cene spletnega gostovanja za gostovanje, usmerjeno v WordPress.

Drugi izdelki tukaj ponujajo upravljane rešitve WordPress, ki so boljše za podjetja. In seveda, nekatere družbe tukaj počnejo oboje.

Še ena hitra opomba tega seznama: obstajajo nekatere stvari, ki so zelo pogoste za izdelke WordPress gostovanja.

Če tukaj nekaj vsebuje prednosti in slabosti, to verjetno pomeni, da je nekaj posebnega – na primer, veliko izdelkov za gostovanje WordPress prihaja z neko obliko podpore strankam, vendar bom zapisal, ko podjetja ponujajo posebej dobre predstavnike za podporo strankam, usposobljene za WordPress.

Še nekaj, kar bi rad povedal na tem seznamu: vse možnosti tukaj so trdne. Da, razvrščeni so z razlogom, toda resnica je v tem, da so podjetja danes obiskala WordPress gostovanje.

To ne pomeni, da je katera od teh možnosti popolne rešitve za gostovanje WordPress-a… samo, da jim je uspelo nekako odlično opraviti delo. Zadnje tri možnosti so še posebej blizu, zato boste morali natančno pogledati, kaj želite posebej, preden začnete izključevati imena.

Tu smo si dodelili uvrstitev na podlagi naših izkušenj.

Najboljše gostovanje v WordPressu za leto 2020:

Gostovanje
Cena
Hitrost
Občasni čas
Uporabnost
Moja ocena
Bluehost2,95 USD / mesec346 ms100%NAJBOLJŠE★★★★★
DreamHost2,59 USD / mesečno1103ms100%DOBRO★★★★
SiteGround3,95 USD / mesec586 ms100%DOBRO★★★★
HostGator5,95 USD / mesec1166 ms99,99%DOBRO★★★★
A2 gostovanje2,96 $ / mesečno1328 ms99,96%DOBRO★★★★
V gibanju4,99 USD / mesečno326,29ms99,98%DOBRO★★★★
Tekoči splet49 USD / mesečno576,32ms99,92%DOBRO★★★★

Brez dodatnega pohoda, pojdimo v podroben pregled vsakega WordPress gostovanja.

1: Bluehost

gostovanje v wordhosu v bluehostu

Ah, Bluehost – verjetno ena najbolj znanih tamkajšnjih gostiteljskih podjetij. Bluehost je močno povezan tudi z WordPress gostovanjem. Tako kot prejšnji dve možnosti tudi Bluehost priporoča WordPress in v kombinaciji s svojim množičnim imenom tudi Bluehost dobro izgleda..

Bistvo za Bluehost? S tem ni preveč narobe in čeprav ni najcenejši ponudnik, imajo WordPress načrti za skupno gostovanje še vedno precej ugodne ponudbe.

Prednosti

 • Brezplačna registracija domenskih imen in nekatere stopnje vključujejo brezplačno zasebnost domen.
 • Brezplačno SSL potrdilo in Brezplačna domena (za 1 leto) za stopnjo vstopne ravni navzgor. Višji nivoji omogočajo neomejeno število mest in prostora za shranjevanje.
 • Izbira tako upravljanih kot skupnih WordPress načrtov v širokem razponu cen.
 • Brezplačen CDN (za določene stopnje).
 • Na splošno zelo soliden čas delovanja (čeprav en mesec zame ni bil odličen) in hitri odzivni časi.

bh podaljšek

 • Cene obnavljanja niso previsoke, včasih pa je lahko prvo leto občutno cenejše.
 • Tako kot SiteGround tudi podpora Bluehosta vključuje strokovnjake za WordPress. Kot sem že nekajkrat rekel, je dober pokazatelj tega kakovostna klepeta v živo pred nakupom.

bh klepet

bh klepet

Slabosti

 • Nekateri od upravljanih načrtov gostovanja WordPressa so morda nekoliko na ceno, vendar za mala podjetja to verjetno ne bo večja težava.

Kot eno najboljših vsestranskih gostovalnih podjetij Bluehost še vedno uspeva v WordPressu. Zaslužil bom, če je treba: Bluehost seveda dobi moje priporočilo in to za vse.

2: DreamHost

Dreamhost banner

DreamHost, tako kot SiteGround, je eden od treh ponudnikov gostovanja, ki jih priporoča WordPress. DreamHost je veteran v skupnosti gostujočih podjetij: že od leta 1996.

V zadnjih dveh desetletjih je DreamHost prerasel v veliko gostiteljsko podjetje. Trdijo, da so oskrbeli več kot 400.000 strank in 1,5 milijona spletnih strani. Najbolj impresivno je, da je DreamHost poganjal več kot 750.000 namestitev programa WordPress – očitno veliko strank uporablja DreamHost za WordPress.

Kaj je torej razpadanje? DreamHost je zagotovo eno najboljših gostujočih podjetij za WordPress, s resnično brezhibnim postopkom namestitve in upravljanja ter solidnimi funkcijami za spodobne cene.

Prednosti

 • Brezšiven postopek namestitve.
 • DreamHost ima tudi CDN.
 • Nizka vhodna cena naredi DreamHost dobro možnost za posameznike, ki želijo varčevati, in tiste, ki imajo lažje potrebe po gostovanju.
 • Zelo dober uptime (vsaj v zadnjem času), čeprav bi bili odzivni časi lahko nekoliko boljši.

dh podaljšek

 • Shranjevanje SSD, neomejen promet, predhodno nameščen certifikat SSL in dnevne varnostne kopije so na voljo za prvo stopnjo.

Slabosti

 • Kot je razvidno, bi lahko bili odzivni časi nekoliko boljši.
 • Čeprav je vstopna cena nekoliko nižja, imate v resnici le dve stopnji, druga pa je bistveno višja. To je v bistvu osnovna WordPress možnost ali popolna WordPress možnost, brez kakršnih koli sredin.
 • DreamHost je poleti 2017 prizadel napad DDoS, kar je zmanjšalo podaljšek. Zaradi tega so nekateri ugotovili, da varnost DreamHosta ni prevelika, ko je dejansko preizkušena.
 • E-pošta ni vključena brezplačno in zahteva nadgradnjo.

Tako kot pri SiteGround je tudi moje mnenje DreamHost. Težko je ne doseči, ko jo WordPress priporoči! Pozorna sem na skok cen – nekateri se lahko ujamejo na sredini, nekatera mala ali srednje velika podjetja pa bodo morda želela več možnosti.

Obiščite DreamHost

3: SiteGround

pasica spletnega mesta

SiteGround je še eno od velikih imen gostovanja. Vendar pa SiteGround izstopa v tem, da WordPress dejansko priporoča SiteGround (skupaj z naslednjima dvema možnostma, zato sta uvrščena na ta način).

Tukaj je bistvo za SiteGround: storitev je le na splošno visoka kakovost za zelo standardne cene. Še več, tudi ravni začetnega nivoja dobijo kakovostno podporo strankam in lastnosti.

Prednosti

 • Po mojih izkušnjah je imel SiteGround nekaj najboljšega časa za nadaljevanje.

sg podaljšek

 • Brezplačna dnevna varnostna kopija je vključena od najcenejše stopnje navzgor. Dnevne obnove višjih stopenj so brezplačne.
 • Postopek namestitve je neverjetno enostaven.
 • Neomejeno baz podatkov MySQL od najcenejše stopnje navzgor.
 • Podpora strankam je fenomenalna, še posebej zato, ker ima SiteGround specializirano podporo za WordPress. Še bolje je, da je ta napredna podpora na voljo tudi uporabnikom prve stopnje. Kot nekateri drugi tukaj, je tudi njihova običajna podpora strankam dobra.

sg klepet

 • SiteGround je za številne pakete vključen CDN.

Slabosti

 • Čeprav je po mojih izkušnjah čas delovanja SiteGround odličen, so odzivni časi lahko nekoliko višji od idealnih. Po tem so še vedno manjši od številnih drugih podjetij na tem seznamu.
 • Čeprav je prvo leto gostovanja običajno / cenovno ugodno, so cene podaljšanja lahko bistveno višje.
 • Skladiščenje ni neomejeno, ne glede na stopnjo. To ni najslabše, vendar imajo drugi ponudniki neomejeno skladiščenje za podobne ali nižje cene.

Ker je SiteGround med prvimi tremi in jih priporoča WordPress, verjetno ugibate, da da, tudi moje priporočilo je. Imeli boste prav. Rad bi ponovno poudaril svojo previdno besedo posameznikom, ki iščejo cenovno dostopno gostovanje v WordPress-u: bodite pozorni na cene obnovitve!

Obiščite SiteGround

4: HostGator

hostgator pasica

HostGator je eno največjih imen na gostovanju in to je dobro zasluženo ime: HostGator je servisiral več kot 8 milijonov spletnih mest, kar je naravnost impresivno.

Torej, kakšen je dogovor z HostGatorjevimi WordPress možnostmi? Njihovo spletno mesto to nekoliko zmede, vendar HostGator ponuja dve vrsti WordPress gostovanja: prvo je spletno gostovanje WordPress, drugo pa Upravljano gostovanje v oblaku. Oba sta dobra, vendar je HostGator še posebej močna možnost za načrte v oblaku – saj so zelo uspešni.

Prednosti

 • Neomejena pasovna širina, prostor na disku, brezplačno SSL potrdilo in neomejene baze podatkov MySQL za vse račune gostovanja v skupni rabi, kar vključuje deljeno / spletno gostovanje WordPressa.

brezplačno ssl potrdilo

 • 45-dnevna garancija za vračilo denarja (v nasprotju s 30-dnevnimi).
 • Orodje za trženje po e-pošti je brezplačno vključeno z računi vstopne ravni navzgor.
 • Če za WordPress uporabljate izdelke za gostovanje v skupni rabi HostGator, so cene seveda nižje. Vendar pa tudi ponudbe WordPressa, ki jih upravlja HostGator, niso preveč slabe, v razponu od 6 do 10 USD (vsaj za prve pogoje).
 • HostGator ima za podporo na voljo strokovnjake za WordPress. Na splošno ima HostGator tako ali tako zelo dobro podporo strankam (kot dokaz, to je vzorec klepeta v živo, ki sem ga naredil, ko sem se odjavil, kot “potencialna stranka”).

hg klepet

hg klepet

Slabosti

 • Čeprav je bil čas mojega dela s HostGatorjem dober, so bili odzivni časi že več mesecev višji od povprečnih. Vendar je to pri spletnem gostovanju WordPress: uporaba gostovanja v WordPress Cloud je veliko boljša.

hg uptime

 • WordPress načrti, ki jih upravlja HostGator, uporabnikom ne dovoljujejo številnih spletnih mest – največ tri. To je običajno za upravljane izdelke WordPress, vendar bodo nekateri morda pripravljeni plačati za več kot 3 spletna mesta … oprostite, brez kock!

Ali HostGator dobi moje priporočilo?

Ja. Brez dvoma je eden najboljših gostiteljev danes, in pri WordPress gostovanju zelo dobro opravi – želim si le, da bi nekaj manjših stvari izboljšalo.

Obiščite HostGator

5: Gostovanje A2

a2 gostovanje pasica

A2 je ime, ki mu je uspelo ohraniti dokaj močan ugled, ne da bi bila premočna sila na trgu gostovanja. A2 je že nekaj časa – prvič je bil ustanovljen leta 2001 in je bil od takrat neodvisen lastnik, kar je nekoliko edinstveno.

Kar se tiče WordPress gostovanja, A2 ponuja tako upravljane kot spletne možnosti. Je cenovno ugodno in dostojno predstavljen, in čeprav ni najboljši doslej, se ne more prav nič pritoževati.

Prednosti

 • Kar nekaj spletnih in upravljanih možnosti, z grobim cenovnim razponom od 4 do 40 dolarjev. Prva stopnja upravljanih načrtov je sorazmerno dostopna. Poleg tega lahko za te možnosti izbirate med Linuxom ali Windows gostovanjem.
 • Možnost gostovanja v drugi stopnji WordPress ni veliko višja od prve, vendar ima dodeljenih bistveno več funkcij in virov.

a2 gostovanje skupnih funkcij

 • Možnost vhodne stopnje ima 5 baz podatkov, neomejeno shranjevanje, SSL potrdilo, 25 e-poštnih naslovov,
 • A2 ima nekaj možnosti za povečanje hitrosti. Eden od njih se imenuje Railgun Optimizer, ki je dodatni dolar na mesec za načrte začetne ravni in znatno poveča čas nalaganja HTML-ja, nato pa lahko druge stvari, kot sta CloudFlare in A2 Optimized, znatno izboljšajo zmogljivost (vendar so običajno rezervirane za višje stopnje).
 • A2-ov cPanel je edinstveno učinkovit in zmogljiv, čeprav moram priznati, da estetsko ni po mojem okusu.
 • Klepet v živo je na splošno dober, tudi če o storitvi ni kaj pisati doma.

a2 klepet 2

a2 klepet 3

 • Uptime je super. (Najnovejše podatke o gostovanju A2 lahko vidite tukaj)

a2 podaljšek

Slabosti

 • Želim si, da bi bili odzivni časi nekoliko višji, vendar priznam, da še nisem v celoti izkoristil razpoložljivih nadgradenj A2.
 • A2 sicer ni težko uporabljati, vendar so druge storitve tukaj lahko nekoliko bolj prijazne (kar zadeva skupno gostovanje WordPress-a).

Priporočam torej gostovanje A2?

Nedvoumno, da. A2 ima dovolj moči in prilagodljivosti, da sprejme večje stranke z večjimi potrebami, pa tudi posameznike, poleg tega pa je njegova zmogljivost konstantno visoka.

Obiščite A2 gostovanje

6: InMotion

inmotion banner

InMotion je dobro gostovano ime pri gostovanju. Ni nujno, da je največji ponudnik, čeprav je še vedno sila, ampak ima le dober ugled. Ta ugled je bil dobro zaslužen – mislim, da je gostovanje WordPress-a ena izmed prednosti InMotion-a in prikazuje nekatere bolj edinstvene pristope InMotion-a.

InMotion ponuja kar nekaj WordPress načrtov, tako da boste najverjetneje našli takšnega, ki ustreza vašim potrebam. Vsi načrti so zelo dobro založeni in zelo uspešni, toda za posameznike se začnejo na bolj ceni.

Prednosti

 • Brezplačna domena
 • Širok razpon možnosti oblikovanja cen, od približno 4,99 do 114,99 USD (za prve pogoje).
 • Precej velikodušen dodatek za začetne ali druge stopnje paketov: 20.000–50.000 mesečnih obiskovalcev, do 40 GB SSD prostora za shranjevanje, neomejena pasovna širina in neomejeno število e-poštnih računov. Res je, da imajo nekateri ponudniki neomejeno prostora za shranjevanje, le malo ljudi pa bo resnično potrebovalo „neomejeno“ skladiščenje – 40 GB je več kot dovolj za večino možnosti vstopne ravni.

gostovanje inmotion wordpress
inmotion wordpresshosting

 • BoldGrid je brezplačno vključen v vse WordPress pakete. BoldGrid je v bistvu vtičnik, s katerim je WordPress še bolj prijazen do uporabnika (če že ni dovolj). Prav tako je upravljanje z vsebino nekoliko bolj estetsko. Ni za vsakogar, ampak to je v redu – neobvezno.
 • Z nekaj izjemami večina cen podaljšanja ni bistveno višja od cen za prvo obdobje.
 • Garancija za vračilo denarja je 90 dni, ne 30.

Slabosti

 • Cenejše možnosti so na dražji strani – nekaj dolarjev nad normalno in celo prvo leto (čeprav so cene obnove precej običajne). Majhna podjetja verjetno ne bodo prizadeta, vendar nekateri posamezniki lahko prihranijo denar, če gredo k drugim ponudnikom.
 • Čeprav je podpora strankam na splošno solidna, sem imel v klepetu v živo nekaj manjših težav. Precej mladoletni so, toda v bistvu sem osebo, s katero sem govoril, težko razumel, čas čakanja pa je bil približno 2 minuti za pravi odgovor, ne 1. Čeprav sem to povedal, je to precej majhna težava, ker na splošno Na moje vprašanje sem odgovoril v nekaj minutah.

jaz klepetam

Bi priporočal InMotion?

Da za večino ljudi, vendar je moja glavna kvalifikacija ta: ne, za posameznike z lažjimi potrebami, ki želijo prihraniti denar. Obstajajo cenejše možnosti s podobno kakovostjo.

Obiščite InMotion

7: Tekoči splet

tekoča spletna pasica

Liquid Web je eno bolj edinstvenih ponudnikov gostovanja na tem seznamu.

Medtem ko druga imena tukaj mešajo skupno gostovanje in upravljano gostovanje za majhne do srednje potrebe, je Liquid Web specializiran za upravljano gostovanje. Posebej je namenjen spletnim strokovnjakom in agencijam – ljudem s heftiernimi potrebami, ki pa tudi niso velika podjetja.

Torej obstaja vsebina tekočega spleta: precej solidna je, vendar verjetno ne za posameznike, ki vodijo osebna spletna mesta. Je pa na splošno dobra možnost za podjetja (vključno z manjšimi).

Prednosti

 • Podjetniški načrti so na voljo za upravljanje več kot 100 spletnih mest.

100 mest

 • iThemes Sync je vključen v vse pakete. iThemes Sync je orodje, s katerim lahko hkrati upravljate z več WordPress spletnimi mesti z ene nadzorne plošče – izjemno racionalizira stvari.
 • Neomejen promet in jamstva, da vam ne bodo zaračunali previsokih pristojbin.
 • Urejanje spletnih mest, vključenih z vsemi paketi (omogoča izvedbo obsežnejšega testiranja, preden spletno mesto začnete delovati v živo).
 • Orodja za razvijalce in popoln dostop do strežnika vam / vaši ekipi omogočajo večji nadzor nad vašim gostovanjem.
 • Podpora strankam tekočega spleta je zelo dobra. To je pričakovati, ker del ponudbe dobrega upravljanega gostiteljskega izdelka ima resnično koristno osebje in predstavnike, vendar še vedno izstopa Liquid Web. V primeru klepeta je trajalo približno 30 sekund, da sem odgovoril na svoje vprašanje.

klepet 2

Slabosti

 • Če ste posameznik ali drugače upravljate z majhnim spletnim mestom in ne pričakujete veliko prometa, tekoči splet ni najbolj dostopen. Cene se začnejo pri 100 USD na mesec za 10 spletnih mest.
 • To ni večja napaka, vendar je shranjevanje glede na cenovni razred nekoliko omejeno (podano, to je shramba SSD). Začetna možnost vam nudi 50 GB prostora za shranjevanje SSD za 10 spletnih mest: to bo dovolj za večino, če pa uporabite vsako spletno mesto, boste dobili le povprečno 5 GB.

Torej, priporočam Tekoči splet?

Rekel bi da, vendar z nekaj kvalifikacijami. Tekočega spleta ne priporočam za vsakogar, ki je hobiist ali samostojni podjetnik. Sploh ga ne priporočam vsakemu majhnemu podjetju – priporočam samo tistim malim ali srednje velikim podjetjem, ki imajo zelo stroge potrebe po gostovanju in želijo resnično kakovostno upravljanje.

Če niste v tej niši, potem lahko najdete manj drage upravljane izdelke ali neurejene izdelke, ki so bistveno cenejši, ki vseeno lahko opravijo dobro delo.

Obiščite tekoči splet

Zaključek

Kateri je torej najboljši WordPress gostovanje? Seveda nič od tega ne more osrečiti vsakega bralca. Za mala podjetja ima Liquid Web najboljšo specializacijo, vendar so HostGator, A2 gostovanje ali celo Bluehost dobri tudi za sprejemanje heftiernih potreb po WordPressu..

Za posameznike, ki želijo voditi lastne bloge ali osebna spletna mesta, bo večina možnosti tukaj dovolj spodobna, vendar je DreamHost še posebej dober za tiste, ki želijo prihraniti denar (in še posebej prvo leto).

Bluehost je eden najboljših vsestranskih igralcev.

Seveda bi morali razmisliti, kakšne so vaše prioritete, vendar so to nekatera najboljša imena na gostovanju in zagotovo vodilni v WordPress gostovanju. In hej – vsi ti imajo garancije za vračilo denarja.

Če niste prepričani … jih preizkusite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map