Najboljši ponudniki gostovanja za leto 2020 so Joomla

Najboljši ponudniki gostovanja za leto 2020 so Joomla

Najboljši ponudniki gostovanja za leto 2020 so Joomla

Ko iščete sistem za upravljanje vsebine, boste pogosto naleteli na WordPress ali Joomla.


Joomla je še ena izbira odprtokodnega sistema za upravljanje vsebin za objavo spletnih vsebin. Velja za drugi najpogosteje uporabljeni CMS po WordPressu.

Joomla je bila prvič predstavljena 17. avgusta 2005 in je napisana v PHP.

Na strani Joomla uporablja objektno orientirano programiranje in vključuje funkcije, kot so RSS vir, predpomnjenje, internacionalizacija, če jih naštejemo samo.

Po zaslugi Joomla podpira več kot 8000 brezplačnih in komercialnih razširitev.

Preden se seznanim s podrobnostmi o najboljšem Joomla gostovanju, naj dam kratek pregled, kaj je med Joomlo in WordPressom drugače..

Joomla v / s WordPress:

WordPress in Joomla so odprtokodne CMS platforme in ne morejo samostojno delovati.

Oba potrebujeta spletni strežnik ali natančneje morate izbrati platformo za gostovanje.

Enostavnost uporabe: Obe platformi sta enostavni za uporabo. CPanel WordPress ima enostavno navigacijo in vse aplikacije podpirajo namestitev z enim klikom. Pri Joomli pa je cPanel enostaven, če imate predhodne izkušnje s spletnim razvojem.

Teme in vtičniki: WordPress ponuja dobro zbirko tem in nekaj vtičnikov s koristnimi funkcijami.

Joomla ne zaostaja daleč za WordPressom. Joomla ima manj predlog in razširitev, vendar je enako dobra za spletno mesto za e-trgovino, CMS in bloge.

joomla vs wordpress

CMS: Blogging je nekaj, po čemer je WordPress dobro znan. WordPress ima enostaven vizualni urejevalnik, ki ga lahko uporablja blogger, marketinški strokovnjak za upravljanje vsebine.

Joomla je zasnovana za kompleksno spletno razvoj. Čeprav ima Joomla blogerske zmogljivosti, se na dolgi rok Joomla morda zdi bolj zapletena izbira za bloganje.

Podpora: WordPress je najbolj priljubljen CMS in to je eden od razlogov za veliko virov, ki so na voljo za WordPress. To sega od videoposnetkov, vaj in pomoči skupnosti.

Čeprav je Joomla v primerjavi z WordPressom manj priljubljena, ima Joomla še vedno aktivno podporo skupnosti. Skupaj s tem Joomla ponuja tudi več video in vaj na več tem.

Tako Joomla kot WordPress jemljeta varnost kot prvo prednostno nalogo in zagotavljata redne posodobitve skupaj z varnostnimi vtičniki. Podobno oba zagotavljata vgrajeno večjezično podporo.

Nato mi omogočim najboljše možnosti gostovanja Joomle za vaše spletno mesto.

hostingpillNajboljši ponudniki gostovanja Joomla

  1. Rochen
  2. Bluehost
  3. Gostovanje
  4. SiteGround
  5. HostGator

1. Rochen

gostovanje rochen jhoomla

Rochen podpira več kot 150 aplikacij, ki vključujejo WordPress, Joomla, Drupal in Magento.

Rochen ima certifikat Green Mountain Energy za svojo okolju prijazno tehnologijo.

Spletni gostitelj je bil prvič predstavljen leta 2000 in ima sedež v Dundeeju na Škotskem v Veliki Britaniji. Po zaslugi tega je Rochen uradni partner spletnega gostovanja za Joomla.

Potek:

Rochen dela več podatkovnih centrov v ZDA in Veliki Britaniji. Ponuja odvečen strežnik, ki zagotavlja, da vzdržuje maksimalno čas delovanja.

Za svoje storitve Rochen ne ponuja nobene posebne garancije za čas. Vendar pa njihovo vrhunsko spletno gostovanje zagotavlja 99,9% uptime.

V primeru, da se podaljša čas nad 99,9%, Rochen kupcu ponudi dobropise na podlagi pogojev storitve.

Zanesljivost in varnost:

Rochen ponuja več odvečnih strežnikov, ki se uporabljajo v primeru okvar. Podpira samodejni preklop strežnika. CloudLinux OS se uporablja v vsakem strežniku za zagotavljanje visoke stopnje zanesljivosti.

Storitve ponujajo WAF (požarni zid za spletne aplikacije), ki zagotavlja zaščito pred injekcijo SQL, napadi CSS in drugimi pogostimi ranljivostmi.

Rochen joomla gostovanje funkcije

Rochen ponuja samodejno varnostno kopiranje s svojim načrtom.

Rochen ponuja ločevanje strani skupaj s SSL in zaščito pred zlonamerno programsko opremo.

Rezervna storitev:

Rochen podpira varnostno kopiranje trezorjev. Datoteke in baze podatkov lahko enostavno obnovite na kateri koli točki.

Rochen Vault Backups joomla gostovanje

Vaše spletno mesto Joomla lahko enostavno vrnete na prejšnji datum.

Rochen ima samodejne varnostne kopije dnevno in jih je mogoče obnoviti zadnjih 30 dni. Uporabniki lahko kadar koli prenesejo te varnostne kopije s cPanela.

Načrti:

Rochen ponuja 4 različne plačilne načrte – mesečne, enoletne, dvoletne in triletne. Triletni načrt, ki je najcenejši, se začne pri 4,95 USD na mesec. To podpira eno spletno mesto.

Gostovalni načrti Rochen Joomla

Za več spletnih mest je najnižja cena 7,95 USD / mesec za obdobje 3 let. V obeh primerih je obnova nekoliko višja v primerjavi z izhodiščno ceno.

Ko začnete, prejmete popust, zaradi česar so cene za prvo ceno nižje od podaljškov. Torej, če izberete letni načrt, bi sprva plačali 76,77 dolarja, obnova pa 83,40 dolarja.

Pomoč strankam:

Rochen ponuja ločeno podporo pri prodaji in drugih poizvedbah. Prodajna podpora ni na voljo 24/7, druga podpora pa je na voljo 24/7.

Na spletni strani ne boste našli ločenega posebnega oddelka za pomoč ali vaj. To tukaj manjka. Njihovo podporo strankam lahko dobite tudi prek e-pošte ali jim omogočite, da vas pokličejo.

rochen chat joomla hosting

Čeprav trdijo, da imajo podporo 24/7, lahko to dostopate le, če ste registrirani pri Rochelu.

Skupna podpora strankam ni vedno dostopna in je omejena samo na registrirane uporabnike.

Obiščite Rochen

2. Bluehost

bluehost pasica

Bluehost je ime, ki ga s tega seznama ne smete zgrešiti. Kot priljubljena in široko uporabljana, Bluehost presega WordPress in ponuja tudi storitve gostovanja Joomla.

Bluehost skrbi za več kot 2 milijona domen in je ena izmed 20 najboljših gostovalnih platform. To zagotovo ponuja vznemirljive lastnosti tudi za gostovanje Joomle.

Potek:

Kot ena izmed pogosto uporabljanih gostovalnih platform, Bluehost zagotavlja, da ohranja dober čas. To je razvidno iz infrastrukture, ki jo je zgradil.

Bluehost nudi dovolj strojne varnostne kopije, ki zagotavlja brezhibno, neprekinjeno gostovanje. Uporabljam Bluehost in spremljam njihovo nastavitev.

podaljšanje modrosti

Zapisane meritve uptime za BlueHost si lahko ogledate tukaj.

Na splošno boste ugotovili, da Bluehost zagotavlja dosledno čas delovanja in ohranja dober odzivni čas.

Zanesljivost in varnost:

Bluehost ponuja storitve, ki zagotavljajo zadostno odpuščanje infrastrukture. To omogoča vzdrževanje zanesljivih storitev in dobro uptime.

zanesljivost in varnost

Bluehost vključuje SSL v vsak načrt. Naprednejši načrti vključujejo strokovnjake za neželeno pošto, CodeGuard Basic, varnost SiteLock in zasebnost domene. Čeprav to ni vključeno v osnovni načrt, se lahko uporabi pri ločenih cenah.

Na splošno Bluehost nudi dobro kombinacijo zanesljivih storitev, skupaj z osnovno varnostjo.

Rezervna storitev:

Bluehost zagotavlja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Poleg zanesljivih storitev Bluehost ponuja tudi varnostno kopiranje.

Osnovni načrti ne vključujejo CodeGuard Basic, vendar jih je mogoče kupiti ločeno. Vendar pa naprednejši načrti vključujejo CodeGuard Basic, ki pomaga pri varnostnih in obnovitvenih storitvah.

Načrti:

Bluehost podpira skupno gostovanje Joomle. Tu so na voljo 3 načrti. Najosnovnejši načrt se začne pri 2,95 USD na mesec. Načrt plus se začne s 5,45 USD / mesec, izbira plus načrt pa se začne pri 5,45 USD / mesec.

načrti bluehost

Vsi 3 načrti imajo nekoliko višje cene obnove. Poleg tega so dodane varnostne storitve ali varnostne kopije na voljo pri ločenih cenah.

Pomoč strankam:

Bluehost ne zaostaja pri podpori strankam. Ima ogromno bazo strank, zagotovo ima dobro podporo strankam.

Podpora za stranke je dosegljiva prek e-pošte, telefona, vstopnic ali klepetanja v živo. Klepet v živo je ločen za nove in obstoječe stranke.

Podobno lahko klepete ločite na različne teme.

Podpora za bluehost

Za več informacij lahko preverite tudi bazo znanja. Baza znanja vključuje široko paleto tem, pogostih vprašanj in blogov.

bluehost faq

Podpora strankam Bluehost vam pomaga najti prave informacije in je enostavna za uporabo.

Obiščite BlueHost

3. Hostinger

gostovanje joomla hosting

Hostinger podpira Joomla gostovanje skupaj z drugimi gostitelji. Predstavljena je bila leta 2004, sedež pa je v Kaunasu v Litvi.

Podjetje uporablja gostovanje v oblaku in zagotavlja 99,9% uptime. Zagotavlja tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Potek:

Hostinger zagotavlja 99,9-odstotno podaljšanje. Strežniki so optimizirani za zagotavljanje pomembnih zmogljivosti.

Prav tako spremljam uspešnost strežnika Hostinger prek mojega testnega spletnega mesta na Hostingerju.

Uptime hostinga

To je v primerjavi s tem, kar jamčijo. Celotne podatke za Uptime najdete tukaj.

Zanesljivost in varnost:

Pri Hostingerju, ko se načrt premika višje, se konfiguracije podvojijo. SSD ponuja vsak načrt.

SSL je vključen kot del načrta višjega cilja. Podobno je varnostno kopiranje podatkov na voljo samo za načrt višjega cilja.

Za osnovne načrte lahko za celo življenje dodate SSL v višini 11,99 USD. Dnevno varnostno kopijo lahko dodate po 2,09 USD na mesec in za celo življenje dodate zaščito CloudFlare v višini 7,50 USD.

Rezervna storitev:

Hostinger podpira varnostno kopiranje storitev, ki so izbirni kot del osnovnih načrtov. Poslovni načrt vključuje dnevne varnostne storitve.

Vsakdanje rezervno gostovanje joomla hosting

Dnevna varnostna kopija vključuje datoteke, podatke, bazo podatkov in e-pošto. Obnavljanje je mogoče izvesti s pomočjo nadzorne plošče.

Načrti:

Hostinger ima 3 različne načrte – Starter, Premium, Business. Prva cena za vsako od teh je 0,80 USD na mesec, 2,15 USD na mesec in 3,45 USD na mesec.

Gostovalni načrti Hostinger Joomla

Prva cena vključuje vsaj 50-odstotni popust za vse načrte. Obnova vseh načrtov je višja.

Vsak od teh načrtov se obnovi po ceni 7,99 USD na mesec, 11,95 USD na mesec in 15,95 USD na mesec..

Pomoč strankam:

Hostinger ima poseben razdelek za vaje, ki zajema več tem, ki zanimajo gostovanje. Uporabite lahko tudi njihov klepet v živo ali dvignete vozovnico.

Vendar podpora obstaja samo za plačane stranke. Če torej niste gostitelj Hostinger, potem z njimi ne bi mogli vzpostaviti stika prek klepetanja v živo.

gostovanje v živo klepet joomla hosting

Pri ločeni ceni ima tudi prednostno podporo.

Obiščite Hostinger

4. SiteGround

spletno mesto joomla hosting

SiteGround ima paleto podpornih storitev za gostovanje in vključuje gostovanje na osnovi Joomle. Začelo se je leta 2004, sedež pa je v Sofiji v Bolgariji.

Ponuja več kot 1.000.000 domen po vsem svetu, podatkovne centre pa razširijo po Singapurju, Nizozemski, ZDA in Veliki Britaniji.

Potek:

SiteGround uporablja najnovejše hitrostne tehnologije s SSD-jem, da zagotovi pomembne zmogljivosti in čas delovanja. Ponuja 99,9-odstotno garancijo.

Za merjenje podaljška & hitrost strežniških strežnikov SiteGround, domeno sem kupil od SiteGround.

Omogoča dobro podaljšanje časa.

podaljšek spletnega mesta

Zapisane meritve uptime za SiteGround si lahko ogledate tukaj.

Zanesljivost in varnost:

SiteGround ima 4 podatkovne centre, med katerimi lahko izbirate. SSL in HTTP podpirajo vsak načrt.

Osnovni načrt podpira brezplačno CloudFlare CDN in brezplačno dnevno varnostno kopiranje. Podprt je tudi vtičnik jHackGuard.

varnost spletnega mesta joomla hosting

Joomla SuperCacher je vključen kot del naprednejšega načrta.

Rezervna storitev:

SiteGround ponuja varnostne kopije z vsemi svojimi načrti. Vsi njegovi načrti vključujejo brezplačno varnostno kopijo. Vendar obnovitvena storitev ni vključena v osnovni načrt.

varnostno kopijo s spletnega mesta joomla hosting

Drugi načrti podpirajo brezplačno obnovitev varnostnih kopij. Najbolj napreden načrt vključuje obnovitev varnostne kopije OnDemand.

Načrti:

SiteGround ima 3 gostovalne načrte Joomla – StartUp, GrowBig in GoGeek. Cena za vsakega od teh načrtov je – 3,95 USD / mesec, 5,95 USD / mesec in 11,95 USD / mesec.

Gostovalni načrti SiteGround Joomla

Načrti se začnejo na začetku po dostopnih cenah. Vendar pa so obnove višje cene. StartUp načrt se obnovi pri 11,95 USD na mesec. Načrt GrowBig se obnovi pri 19,95 USD na mesec, načrt GoGeek pa podaljša s 34,95 USD na mesec.

V daljšem časovnem obdobju se zdijo načrti dražji.

Pomoč strankam:

SiteGround podpira prodajni klepet, dosegljiv pa je lahko tudi prek telefona. Zaveže se k podpori 24/7 brez čakalnega časa. Vstopnice je mogoče rešiti v manj kot 10 minutah, kar je nekaj, kar zavezujejo.

spletna klepeta za joomla gostovanje

Tako sem raziskal njihovo možnost klepetanja v živo. Čakalni čas je bil manjši od 60 sekund. Predstavnik za podporo strankam je hitro posredoval informacije.

Obiščite SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla gostovanje

HostGator je še ena priljubljena platforma gostovanja in je del skupine Endurance International. Gosti je več kot 9 milijonov domen in podpira več kot 400.000 strank.

HostGator je bil prvič ustanovljen leta 2002, sedež pa je v Houstonu, Teksas, ZDA. HostGator je ena redkih rešitev zelenega gostovanja, ki je na voljo na trgu.

Potek:

HostGator zagotavlja 99,9-odstotno podaljšanje časa. Zagotavlja neomeren prostor na disku z nesmerno pasovno širino.

Kljub temu se zavezujejo, da sem poskušal nadaljevati s svojim testnim spletnim mestom na HostGatorju.

podaljšanje hostgatorja

Najnovejše informacije o produkciji si lahko ogledate tukaj.

Na splošno ima dober čas, razen avgusta, kjer je rahlo potonil.

Zanesljivost in varnost:

Brezplačni SSL je vključen v vsak načrt. Če želite dodati, vključuje tudi brezplačno nadgradnjo SSL.

Pri HostGatorju imate takojšnje varnostne kopije. Poleg tega lahko izberete nadzor SiteLock po ločeni ceni.

Načrti vključujejo tudi zaščito pred neželeno pošto in zaščito s povezavo Hotlink.

hostgator joomla gostovanje varnosti

HostGator ponuja imenike, zaščitene z geslom.

Rezervna storitev:

HostGator zagotavlja varnostne kopije. Varnostno kopiranje lahko kadar koli vzamete s pomočjo cPanela. Po zaključku varnostne kopije prejmete povezavo, ki jo lahko naložite.

Podobno lahko obnovimo tudi kadar koli. Varnostno kopiranje spletnega mesta lahko izberete po ceni 2 USD / mesec in ga je treba vsako leto obnavljati.

hostgator joomla gostovanje varnostne kopije

To zagotavlja dnevno avtomatizirano varnostno kopiranje datotek in baz podatkov. To poganja CodeGuard.

Načrti:

HostGator podpira 3 različne načrte – Hatchling, Baby in Business. Začetne cene za te načrte so – 3,95 USD / mesec, 5,95 USD / mesec in 5,95 USD / mesec.

HostGator Joomla načrti gostovanja

Te cene so za najdaljše načrte 36 mesecev. Prenovitve so v primerjavi z začetnimi cenami višje.

Obnova načrta hatchlinga znaša 6,95 USD na mesec. Podobno se načrt za dojenčke obnovi pri 9,95 USD na mesec, poslovni načrt pa obnovi pri 14,95 USD na mesec.

Pomoč strankam:

HostGator ima obilo vadnic za podporo, vključno z video vajami. Do njihove podpore strankam lahko pridete prek klepeta v živo ali e-pošte.

Ponuja podporo 24/7/365. Spletno mesto vključuje tudi namenski forum HostGator.

Poskusil sem njihovo možnost klepetanja v živo.

hostgator joomla gosti klepet 1

Klepet se je začel skoraj takoj, predstavnik za podporo strankam pa je posredoval nekaj hitrih informacij.

Obiščite HostGator

ZAKLJUČEK:

Vse zgoraj omenjene možnosti gostovanja Joomla se na določen način razlikujejo. Vsaka platforma gostovanja ima na določen način svoje pozitivne vidike, skupaj s pomanjkljivostmi.

Med vsemi skupnimi je dobro uptime, rezervne storitve in višje stopnje obnove v primerjavi s prvo ceno..

V določenih primerih, kot so HostGator, varnostne kopije storitev Hostinger, se zaračunajo posebej, glede na načrt, ki ga izberete.

SiteGround in HostGator zagotavljata podpori strankam za celo uro, kar manjka pri drugi gostovalni platformi.

Z vidika varnosti vse gostovalne platforme nudijo dobro podporo.

Čeprav Hostinger in HostGator v načrtu ne zagotavljata vseh zaščitnih funkcij, je to še vedno mogoče izbrati.

Ko gre za funkcije, medtem ko so vse te zelo bogate, Rochen in BlueHost ponujata vrsto funkcij, ki jih podpirajo razvijalci.

Končno preidemo na proračun prijazen vidik. Vsak od njih ima cenovno ugodne začetne cene.

Ko pa gre za razliko med začetnimi in obnovitvenimi cenami, je Rochen dolgoročno cenovno ugodna možnost..

Poleg tega je Rochen uradni partner za Joomla, zaradi česar je ugodna možnost za gostovanje Joomle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector