Najboljših 10 ponudnikov gostovanja v e-trgovini v letu 2020

Torej, iščete idealnega partnerja za gostovanje za vaše spletno mesto za e-trgovino?


Ne glede na to, ali zaženete spletno trgovino s majicami ali trgovino za prodajo nakita, ročno izdelanega, je pomembno razumeti, da so zahteve po gostovanju spletnega mesta za e-trgovino drugačne od običajnih poslovnih spletnih mest. Ker boste naštevali veliko izdelkov in se bo promet vašega spletnega mesta sčasoma povečeval, morate investirati v načrt gostovanja, ki lahko upravlja nenadne trke prometa, ne da bi pri tem škodoval funkcijam spletnega mesta.

Ker vsako gostiteljsko podjetje trdi, da je najboljše, je najti pravi načrt gostovanja precej zahtevno.

Kaj je torej rešitev? Boste morali preizkusiti vsak načrt gostovanja, preden ga dokončate? Ne skrbi; tu smo, da vam pomagamo.

Sestavili smo seznam 10 najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini. Podali vam bomo kratek pregled vsakega ponudnika, tako da se boste lahko odločili, katero podjetje za gostovanje najbolj ustreza vašim potrebam in proračunom.

Torej brez nadaljnjega odlašanja začnimo.

hostingpill10 najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini

 1. Bluehost
 2. GreenGeeks
 3. DreamHost
 4. SiteGround
 5. HostGator
 6. V gibanju
 7. A2 gostovanje
 8. Gostovanje
 9. iPage
 10. BigRock

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost je gostitelj več kot 2 milijona domen, ki je eden najbolj priljubljenih in največjih spletnih gostiteljev na svetu. Če v internetu iščete »cenovno ugodno gostovanje«, boste morda naleteli na to ime, ker njihov začetni načrt stane le 2,95 USD / mesec.

Ker naša skrb ni omejena na cenovno dostopnost načrta, preverimo, kako dober je ponudnik v zvezi z ravnanjem s spletnim mestom za e-trgovino..

Bluehost ima namensko gostovanje za spletna mesta WooCommerce, ki stane med 6,95 do 12,95 dolarja na mesec. Majhna podjetja za e-trgovino z eno spletno trgovino lahko dobijo svoj Starter WooCommerce načrt, ki daje 100 GB SSD prostora za shranjevanje, brezplačen SSL certifikat in zasebnost domene.

Uptime je pomembno preveriti pri izbiri spletnega gostitelja za spletno mesto za e-poslovanje. Bluehost trdi, da ponuja 99,98% uptime, kar je precej blizu popolnosti.

Njihovo dejansko stanje uptime lahko preverite v našem kalkulatorju Uptime.

uptime kalkulator

Če imate spletno trgovino na spletnem mestu WooCommerce, je Bluehost lahko dobra možnost, saj omogoča nemoteno integracijo WordPress-a.

V sistem za podporo strankam vam Bluehost omogoča povpraševanje po telefonu 24/7 in klepetu v živo.

Če upoštevamo vse skupaj, lahko rečemo, da je Bluehost na splošno dobra možnost.

Ključne funkcije

 • Odlično jamstvo za uptime
 • Gladka integracija WooCommerce
 • Ugodne cene

Začnite gostovanje z BlueHostom

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Kot že ime pove, je GreenGeeks okolju prijazno gostiteljsko podjetje, ki upravlja svoje podatkovne centre z močjo vetra.

Če želite zagnati svoje spletno mesto za e-trgovino brez krivde za škodo okolju, se lahko prijavite na GreenGeeks.

Podjetje ponuja tudi različne donosne funkcije e-trgovine. Njihov načrt Pro, ki velja za popoln za spletne trgovine, vam ponuja neomejen spletni prostor in nadomestni SSL po ceni 5,95 USD / mesec.

GreenGeeks ponuja tudi odlično uptime, kar je glavna skrb večine lastnikov spletnih strani.

Ključne funkcije

 • Uporabniku prijazen cPanel
 • Okolju prijazno
 • Podpira različne platforme za e-trgovino, kot so PrestaShop, Magento, OpenCart

Preizkusite GreenGeeks danes

3. DreamHost

sanjski gost

DreamHost, ki gosti 1,5 milijona spletnih mest, je dobro znano ime v gostiteljski industriji. Na svojem načrtu podpira hitro shranjevanje SSD, brezplačne dnevne varnostne kopije in neomejen promet.

DreamHost ima 3 gostovalne načrte WooCommerce; vsi nudijo zmogljivo predpomnjenje, uprizoritev z enim klikom in podporo 24/7 WooCommerce.

Kljub temu lahko dve stvari, ki vas lahko zaneseta, vključujeta povprečno podaljšanje časa in ni nobene neposredne telefonske podpore.

Ključne funkcije

 • Zanesljivo shranjevanje SSD
 • Brezplačne dnevne varnostne kopije
 • Odlične možnosti shranjevanja.

Preizkusite DreamHost danes

4. SiteGround

Gostovanje pri WooCommerce

SiteGround je še ena priljubljena rešitev za gostovanje, ki ponuja vznemirljive načrte za spletna mesta za e-trgovino. Njegov načrt GrowBig, ki stane 5,95 dolarja na mesec, podpira različne funkcije e-trgovine, kot so strežniki, združljivi s PCI, tehnologija SuperCacher za hitro nalaganje, samodejna namestitev aplikacij za e-trgovino in še več.

Ko govorimo o garanciji za produkcijo, ima SiteGround 99,99% uptime, kar pomeni, da vam ne bo treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto propadalo.

Podjetje nas tudi glede varnosti ne razočara. Ponuja brezplačen SSL prek Let’s Encrypt.

S svojim načrtom GrowBig lahko gostite neomejeno število spletnih trgovin in vsak mesec sprejme do 25.000 obiskovalcev.

Poleg tega nudi tudi brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije, 24/7 klepet v živo, telefonsko podporo in iskalno bazo znanja za gostovanja, povezana s poizvedbami.

Ključne funkcije

 • Veliko funkcij e-trgovine
 • Samodejno varnostno kopiranje & Posodobitve za WordPress
 • 99,98-odstotno jamstvo za produkcijo

Če ste bolj osredotočeni na funkcije, je lahko SiteGround dobra izbira za vas.

Preizkusite SiteGround danes

5. HostGator

HostGator

V zadnjih nekaj letih je HostGator postal prva izbira številnih novih podjetij e-trgovine. Ta gostitelj ponuja ne samo namestitev z enim klikom za prodajalne e-trgovine, ampak ima na vseh svojih načrtih gostovanja tudi vrata za plačila in nakupovalne vozičke..

HostGator ponuja široko paleto gostovalnih storitev, ki vključujejo Shared, VPS in namensko gostovanje. Vendar lahko najprej poskusite njihov poslovni načrt v skupni rabi. Ta načrt vas bo stal 5,95 USD / mesečno, poleg tega pa boste lahko gostili neomejene domene in uporabljali neomejeno pasovno širino.

Če preberete preglede HostGatorja po internetu, opazite, da večina uporabnikov hvali njegovo podporo strankam. Če je odlična podpora strankam ena vaših glavnih prednostnih nalog, se lahko odločite za HostGator.

Skupaj s 24/7 klepetanjem v živo in telefonsko storitvijo ima obsežno bazo znanja za vsa vprašanja o gostovanju. Poleg tega nudijo spremljanje strežnikov 24/7 za preprečevanje napadov DDoS.

Ključne funkcije

 • Zmogljiva 24/7 podpora in obsežna baza znanja
 • 99,99% garancija za čas
 • Nakupovalni vozički z vsemi načrti gostovanja

Preizkusite HostGator danes

6. InMotion

Gostovanje InMotion

Nihče ne more zanikati pomena primerne možnosti plačila za spletno mesto za e-trgovino. Dokler svojim kupcem ne zagotovite enostavnega sistema za e-plačevanje, ne morete pričakovati dobre prodaje.

Na srečo InMotion podpira več možnosti plačila, tako da lahko izberete tisto, kar se vam zdi priročno. Nekatere druge funkcije e-trgovine, zaradi česar je InMotion idealna izbira za gostovanje, vključujejo namestitev z enim klikom za aplikacije za e-trgovino, združljivo s PCI, SSD Server itd..

InMotion je namenil načrte gostovanja za e-trgovino, ki se začnejo od 29,99 USD na mesec. Z njihovim začetnim načrtom dobite 4 GB RAM-a, prostor za shranjevanje 60 GB in pasovno širino 2 TB.

Ključne funkcije

 • Gostovanje e-trgovine v skupni rabi SSD
 • Več načinov plačila
 • Namestitve z enim klikom za aplikacije za e-trgovino

7. Gostovanje A2

A2 gostovanje

Če ne iščete nobene posebne funkcije, namesto tega potrebujete dobro zaokroženega ponudnika gostovanja za e-trgovino, lahko poskusite A2 Hosting. Njihov skupni načrt Turbo, ki stane 9,31 USD / mesec, se zdi idealen načrt za srednje velika spletna mesta za e-trgovino.

Načrt vam omogoča, da hkrati gosti več spletnih trgovin in daje neomejene račune za shranjevanje SSD in e-pošto. Ker ta načrt spada s turbo strežniki (20X hitrejši od običajnega strežnika), lahko pričakujete hitrejše nalaganje strani.

A2 gostovanje podpira tudi namestitev z enim klikom za večje platforme za e-trgovino, kar pomeni, da lahko namestite svojo najljubšo platformo za e-trgovino neposredno s plošče A2 gostovanje.

Vendar pa je žalostno, podjetje vas lahko nekoliko razočara v smislu nadure. Zagotavlja minimalno uptime garancijo 99,95%. Ker gre za minimalno jamstvo, lahko pričakujete veliko boljši uptime kot to.

Tu lahko na našem testnem spletnem mestu, ki gosti gostovanje na A2 gostovanju, preverite stanje uptime in odzivnega časa.

Preberite pregled gostovanja A2.

gostovanje

Ključne funkcije

 • Namestitev z enim klikom za vse vidne platforme za e-trgovino
 • Turbo strežniki, ki zagotavljajo hitro nalaganje spletnih strani
 • Brezplačni varnostni ukrepi

Poskusite gostovanje A2 danes

8. Hostinger

Gostovanje

Hostinger, predstavljen leta 2004, služi več kot 29 milijonom uporabnikov v več kot 178 državah. Čeprav Hostinger ponuja široko paleto gostovalnih storitev, je njihovo gostovanje v oblaku idealno za spletne trgovine.

Načrt gostovanja v oblaku Hostinger se začne mesečno pri 7,45 USD in omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest. Poleg tega s tem načrtom dobite neomejene e-poštne račune in pasovno širino. Podjetje zagotavlja tudi 99,99-odstotno podaljšanje časa, vendar nima telefonske podpore.

Ključne funkcije

 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Dnevne varnostne kopije
 • Neomejena pasovna širina.

Poskusite s Hostingerjem danes

9. iPage

Spletno gostovanje iPage

iPage ima verjetno enega od cenovno ugodnih gostovalnih načrtov na trgu. Presenečeni boste, ko veste, da njihov osnovni načrt ponuja neomejeno pasovno širino, prostor na disku, baze podatkov MySQL, brezplačno SSL potrdilo, brezplačen prenos domene za 1,99 USD.

Poleg tega podpira tudi PayPal integracijo in vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate različne nakupovalne vozičke.

Ključne funkcije

 • Neomejeno prostora na disku in pasovne širine
 • Enostaven namestitveni program z enim klikom
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

10. BigRock

BigRock

BigRock ponuja tako Linux kot Windows gostovanje po dostopni ceni. Njihov začetni načrt, ki stane 1,32 USD na mesec, vam omogoča gostovanje neomejenih domen z neomejenim diskovnim prostorom. Poleg tega prejmete tudi brezplačno potrdilo SSL, s katerim zaščitite podatke o kreditnih karticah svojih strank med nakupovanjem z vašega spletnega mesta.

BigRock podpira uporabniku prijazen cPanel, ki vam omogoča namestitev več prehodov za e-trgovino in nakupovalnih vozičkov.

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina & shranjevanje
 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • Nizka cena zaganjalnika

Preizkusite BigRock danes

To je bil hiter pregled 10 najboljših ponudnikov gostovanja v e-trgovini. Zdaj se morate odločiti, kaj je najbolje za vas. Ne glede na ponudnika, ki ga izberete, ne pozabite preveriti z naslednjimi točkami.

 • Nikoli ne povejte da brezplačno ime domene. Vnaprej se pozanimajte pri ponudniku gostovanja o stroških lastništva domene in stroških obnove.
 • Naložite v vrhunski načrt spletnega gostovanja, ki zagotavlja vsaj standardno uptime in dobro hitrost nalaganja strani. Ne pozabite, da 53% obiskovalcev zapusti spletno mesto, ki traja več kot 3 sekunde.
 • Ne prezrite varnosti podatkov svojih strank. Izberite ponudnika gostovanja, ki skrbi za varnost in omogoča šifriranje SSL. Če želite dodati dodatno plast svoji varnosti, lahko vlagate tudi v storitev VPN.
 • Poiščite ponudnika, ki redno ponuja samodejne varnostne kopije.
 • Ne pozabite preveriti tudi zmogljivosti pomnilnika in hitrosti baze podatkov.
 • Preverite, ali ponudnik ponuja podporo 24 ur ali ne.

Upajmo, da vam bo ta vodič pomagal izbrati pravega partnerja za gostovanje za vas. Sporočite nam, kaj mislite v spodnjem pogovornem oknu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map