Pregled gostiteljev: Na podlagi izkušenj (2020)

Skupna ocena:

Host-Tracker ne zagotavlja samo storitev spremljanja spletnih strani, ampak je opremljen z več drugimi storitvami in lahko za te parametre pripravi podrobno poročilo. Zasnovan je tako, da bo vaše spletno mesto ves čas zanesljivo in varno.


Prednosti Host-Tracker:

 • Ponuja vsestranske funkcije za spremljanje in nadzor, ki temelji na varnosti
 • Veliko število strežniških lokacij za spremljanje storitev
 • Podrobne funkcije poročanja
 • Podpira API, seznam domen / IP
 • Dobra podpora za razpise ukrepov z zagotavljanjem razpisov prek različnih medijev
 • Nastavljivo trajanje spremljanja, sporočila o napakah, oblika poročila

Slabosti Host-Tracker-ja:

 • Podpora nima možnosti za vstopnice ali klepete. Čeprav to povsem ni prepir, je pa dobro imeti funkcijo

Pregled Host-Tracker:

Nadzor nad časom je izjemno pomemben za vsako spletno mesto za zagotavljanje zanesljivih storitev. Ne le za vzdrževanje stalnega uptime, ampak tudi za zagotavljanje varne spletne strani.

Host-Tracker zagotavlja sprotno spremljanje vašega spletnega mesta. Lahko poda poročila, ki določajo čas delovanja in odziv za vaše spletno mesto.

Host-sledilnik lahko pošlje takojšnja opozorila v primeru izpadov spletnega mesta ali če zazna kakršne koli težave z vašim spletnim mestom. To bi lahko bil tehnični krč ali težava zaradi zlonamerne namere.

Poleg tega Host-Tracker ponuja še vrsto drugih storitev. Na visokem nivoju Host-Tracker lahko štejemo kot večnamensko in enotno rešitev za številne naloge spremljanja.

Enostavnost uporabe:

Host-Tracker omogoča preprosto zagon in uporabo nadzorne plošče. Meritve nadomestitve boste našli naravnost na domači strani nadzorne plošče.

Njegova uporaba je precej preprosta, kjer je mogoče dodati spletna mesta za spremljanje časa. Hkrati lahko uredite svojo konfiguracijo glede na zahtevo.

Spremljanje spletnega mesta

Za začetek ekipa Host-Tracker podpira začetno nastavitev in konfiguracijo. Dostop je možen na več mestih. Trenutno obstaja 142 lokacij za spremljanje.

Na nadzorni plošči so podana poročila o meritvah uptime, ki jih lahko izberete za določeno trajanje.

Poročilo o enostavnosti uporabe

Tu lahko konfigurirate kontaktne osebe in medij opozorila.
Enostavnost uporabe Kontakt

Meni na nadzorni plošči je prikazan spodaj:
Meni nadzorne plošče

Možnost upravljanja Google Ads omogoča zagon ali zaustavitev Google Ads glede na stanje vašega spletnega mesta.

Če želite javno prikazati stanje uptime vašega spletnega mesta, lahko uporabite informatorje za uptime. Lahko ga prilagodite.

Občasni obveščevalci

Na vašem spletnem mestu je morda načrtovano vzdrževanje in zagotovo ne želite, da to vpliva na vaše dejanske meritve uptime. To je mogoče zelo dobro izključiti, če določite načrt načrtovanih vzdrževalnih del.

Vzdrževanje armaturne plošče

Na dani točki lahko na nadzorni plošči preverite točne lokacije strežnikov. Je zelo razširjena, razširjena in od tu lahko veste, kje točno je lokacija.
Lokacija strežnika nadzorne plošče

Na splošno je Host-Tracker preprost za uporabo in malo verjetno, da bi potrebovali veliko pomoči, ne glede na to, ali ste tehnično naklonjeni ali ne.

Lastnosti:

Host-Tracker svojim uporabnikom ponuja seznam funkcij v vsakem načrtu. To zagotavlja brezplačno in 30-dnevno brezplačno preskusno različico. Brezplačna storitev opravi osnovni nadzor nadzorovanja v intervalu 30 minut in dodatno poda poročila.

Načrti so pokriti s 30-dnevno garancijo vračila denarja. V primeru, da preverite brezplačno preskusno različico, naj vam zagotovim, da je to tudi vrsta storitev.

Večina načrtov vključuje spremljanje odzivnega časa, spremljanje vsebine, spremljanje napak / odziva po meri, spremljanje podatkovnih baz, načrtovanje vzdrževanja, spremljanje SNMP / Https.

Če potrebujete več, lahko zelo dobro izberete boljši načrt, v katerem bi dobili tudi nadzor nad iztekom domene, spremljanje izteka certifikata. Načrti lahko spremljajo tudi uporabo interneta, kot so CPU, pomnilnik in druge.

Dnevna poročila so podrobna in tudi poročila v rednih presledkih s konsolidiranimi rezultati.

Interval spremljanja se za vsak načrt razlikuje, spreminja se tudi število kontaktnih oseb, ki jih je mogoče nastaviti.

Nekaj ​​drugih funkcij, ki so vključene v bolj napredne načrte, so – DNSBL nadzor do domene ali IP-ja na črnem seznamu, razporejanje opravil v kronu, spremljanje transakcij, dostop do API-ja in podpora za več uporabniški račun.

Funkcije in obvestilo
Na splošno vam Host-Tracker omogoča spremljanje pinga, https, sledenja, hitrosti strani, DNSBL. Opozorila lahko prejemate prek e-pošte, SMS-a, skype-a, klepetalnice ali glasovne klice.

Pomoč in podpora:

Malo verjetno je, da se kot uporabnik Host-Tracker ne bo preveč zapleten. Ima dostojno vodilo za pomoč, ki pokriva ključne teme.

Podpora za Host-Tracker je na voljo po e-pošti. Spletno mesto razlaga osnovno uporabo nadzorovanja nadgradnje.

Spletno mesto je dobro prekrito z blogi in FAQ-ji, ki so prav tako koristni.
Pogosta vprašanja o sleditelju gostiteljuPriloženi vodniki so samozadostni in nudijo pregled storitev.

Cenitev:

Kot sem že omenil, če imate zelo rudimentarno zahtevo, potem Host-Tracker ponuja brezplačen načrt. Poleg tega dobite 30-dnevno brezplačno preskusno različico, ki vam omogoča, da obesite večino storitev, ki so povezane s storitvijo Host-Tracker.

Najosnovnejši načrt se začne pri 5 USD / mesec. Na splošno so 4 plačani načrti.
Načrti
Ko se gibljete navzgor, načrti postajajo večji in boljši. Če izberete letni načrt, potem bi gotovo prihranili veliko.

Primeren je tudi interval spremljanja, kjer največ naredi 10 minutni intervalni nadzor za najbolj osnovni načrt.

Prednost teh načrtov je, da osnovni načrt izpolnjuje najpogostejše zahteve za spremljanje uptime. Načrti ustrezajo tako osnovnim kot tudi naprednim zahtevam za spremljanje.

Razsodba:

Gostitelj-sledilnik resnično vpliva. Njegove storitve spremljanja so zagotovo raznolike in imajo številne dodatne funkcije.

Ima 30-dnevno brezplačno preskusno različico, kar je skupaj z osnovnim brezplačnim načrtom velika korist. Načrti so spet vsestranski in cenovno ugodni.

Varnostne funkcije so še en pozitiven vidik programa Host-Tracker. Stopnjo prilagoditve, ki jo Host-Tracker omogoča, je vsekakor vredno poskusiti.

Host-Tracker je izbira, ki jo je vredno poskusiti in je ena kapa, ki bi ustrezala vsem.

Obiščite Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map