Pregled gostovanja InMotion – porabili smo 36+ mesecev za preizkušanje InMotion.

Ta članek je bil spremenjen in posodobljen 03. aprila 2020.


Če ste takšni kot jaz, obožujete podgane.

Govorim o likih v knjigah in filmih, ki so nekako prikrajšani v primerjavi z velikim, močnim “top psom”.

Toda kljub svojim slabostim in prevladi tekmeca, podmladek trdo dela in uspe si izmisliti ime, včasih celo tekmuje ali premaga tradicionalnega zmagovalca.

LJUBIM te zgodbe, zato vam bom zdaj povedala eno prav. Pozdravimo naš spodoben:

InMotion Hosting je bil ustanovljen leta 2001, kar ga postavlja na starejšo stran za internetno podjetje.

V primerjavi z Bluehost, HostGator, GoDaddy, Hostinger, 1&1 IONOS itd. – glavni ponudniki gostovanja z milijoni uporabnikov, spletnih mest ali domen – InMotion je premajhen dostop z nekaj več kot 300.000 podprtih domen.

Zdaj to ni majhno število, toda v primerjavi z milijoni in desetimi milijoni, za katere trdijo njeni tekmeci … no, dobite idejo.

Tako se postavlja vprašanje: kako se je InMotion PREŽIVEL?

Ali njene stranke vse ne vedo o gostovanju? Ali so hiper znani in ali je niša InMotion zapolnjena ?! Je InMotion dober za ME?

Zaradi tega sem tukaj. InMotion uporabljam neformalno in formalno in želim deliti svojo izkušnjo z InMotion, potem ko sem jo uradno testiral tri mesece.

Pripravljeni? Super. Začnimo z enim najpomembnejših dejavnikov, ki jih morate upoštevati:

Občasni čas

Ko gostite, je nekaj SUPER pomembno, kar morate pogledati –

KAKOVOST DEJAVNEGA GOSTOVANJA!

Vem, sliši se preprosto, toda spominjanje osnov je nujno pri gostovanju. Vprašajte se: če dobim gostovanje pri podjetju X, bo moje spletno mesto večino časa delovalo?

Zdaj imajo vsi različne standarde za sprejemljivo količino podaljška. Nekatera podjetja bodo morda potrebovala najboljši čas, ki ga lahko dobijo. In drugi? Nekateri si ne zamerijo ure odmora na mesec.

A s toliko izbirami v svetu gostovanja se ne bi smeli sprijazniti. Še vedno mora biti ena najpomembnejših stvari, ki jo iščete, tudi če se vam ne zdi veliko mar.

In InMotion? Dobro je, vendar imam čustvene občutke. To je razlog:

nadaljevanje inmocije

Občasni čas
99,87%
Odzivni čas
618 ms

Tukaj je povprečno Uptime:
 • Mar 2020: 99,83%
 • Februar 2020: 99,83%
 • Januar 2020: 99,96%
 • December 2019: 99,90%
 • November 2019: 99,45%
 • Oktober 2019: 99,40%
 • September 2019: 99,57%
 • Avgust 2019: 99,77%
 • Juli 2019: 99,99%
 • Junij 2019: 99,78%
 • Maj 2019: 99,91%
 • April 2019: 99,59%
 • Mar. 2019: 99,80%
 • Februar 2019: 99,80%
 • Januar 2019: 99,59%
 • Dec 2018: 100%
 • November 2018: 100%
 • Okt 2018: 99,99%
 • September 2018: 100%
 • Avgust 2018: 99,98%
 • Julij 2018: 99,94%
 • Junij 2018: 100%
 • Maj 2018: 100%
 • April 2018: 100%
 • Mar 2018: 100%
 • Februar 2018: 100%
 • Januar 2018: 99,82%
 • Dec 2017: 99,97%
 • November 2017: 98,55%
 • Okt 2017: 99,76%
 • September 2017: 99,98%
 • Avgust 2017: 99,98%
 • Julij 2017: 99,98%
 • Junij 2017: 100%
 • Maj 2017: 99,98%

Podrobne rezultate za uptime lahko preverite tukaj.

Opazite, kako prvi trije letošnji leto niso dosegli 100% ali celo 99,99%.

Ta trend je na žalost, toda porota še vedno ni, ali se bo to nadaljevalo.

To je razlog, zakaj sem optimist:

Opazite, kako so bili rezultati v večini mesecev VAST 99,95% ali višji.

… Ampak tukaj sem razočaran:

Kljub OVERALL solidnim rezultatom uptime je bilo TOO MANJ mesecev z nižjimi povprečnimi ocenami.

Januar lani je imel 99,82%, oktober 2017 99,76%, november 2017 98,55%… in tako naprej, in tako naprej.

Slaba stran tega je, da ne morem COUNT v InMotionu, da bi mi lahko v katerem koli mesecu dal 100-odstotno podaljšanje časa.

Vendar pa bodo številni drugi gostitelji, ki sem jih preizkusil, en mesec vnaprej (na primer 100%), nato pa bodo naslednji mesec padli na slabo oceno (99,9%).

Prednost mojih rezultatov InMotion je, da obstaja manjše tveganje za res slab čas delovanja.

Čeprav odzivni časi niso prenizki, so vsaj pod tistim, kar se mi zdi povprečno. VZDRŽENO so pod povprečjem, kar pomeni, da je moje spletno mesto na splošno hitrejše kot veliko spletnih mest konkurentov.

Tako bom priznal, da gre za mešano vrečo, toda moja splošna ocena je, da ima InMotion DOBRO čas delovanja in DOBRE odzivne čase. Brez skrbi, InMotion vam lahko ponudi več …

Glej celotne načrte InMotion tukaj …

Enostavnost uporabe

Da, enostavna uporaba. Uporabniku prijaznost. Vkrcanje na ladjo, namestitev itd. Največji gostitelji, vrhunski psi, se ponavadi znajdejo pri teh stvareh, kar je del njihove priljubljenosti.

Ker je veliko manjši tekmec, je smiselno pričakovati, da InMotion ni zelo enostaven za uporabo. Toda dobra novica je …

VSAJ to ni tako.

Naj vam pokažem primer. To je portal za upravljanje računov (AMP):

inmotion ampTo je eden od vmesnikov, ki jih boste veliko uporabljali, če ste stranka.

Naj bom vnaprej. Ne maram oblikovanja ali uporabniškega vmesnika. Ampak tudi jaz moram priznati, da je koristno, in kar je najbolje, LAHKO.

Po mojem okusu se mi zdi nekoliko preveč zastarelo, vendar je to tako majhna skrb. To imam najraje za moderne portale, ki v bistvu nimajo nadzora ali otežujejo iskanje različnih orodij, ki so vam na voljo.

Opazite, kako je spodnji del v bistvu mini-cPanel za hiter dostop do naprednih možnosti upravljanja spletnega mesta, medtem ko zgornji del omogoča skrb za večino osnov upravljanja računa.

To je resnično učinkovit portal. Vse, kar potrebujete, je na eni strani in pol časa vam ne bo treba niti vzeti več časa, da pridete do svojega cPanela..

Toda očitno, če potrebujete dostop do naprednejših možnosti, lahko hitro pridete do popolnega cPanela:

inmotion cpanelŠe posebej mi je všeč, da vas ne prodajo po glavi z nalepkami. Orodna vrstica zgoraj ima več pritiskov za nadgradnjo in bonuse, vendar se večinoma ne zadržuje.

To je toliko boljše kot pri večini gostiteljskih portalov / računskih področij, ki včasih izgledajo lepše, a so polni prodajnih oglasov in oglasov za ta ali tisti dodatek.

Na splošno gledam, da je InMotion zelo enostaven za uporabo. Za začetnike ni tako enostavno kot v primerjavi z nekaterimi platformami, ki so namenjene predvsem začetnikom.

To pomeni, da je vkrcanje in začetek uporabe InMotion morda nekoliko bolj zahteven, če se prvič gostite.

Če pa ste že gostovali že prej, je InMotion v redu. Sploh ni težko, le manj osredotočen je na začetnike. Poleg tega je portal za upravljanje računov eden najboljših, kar sem jih videl.

To še ni vse. InMotion ima tu in tam različne funkcije z določenimi načrti, ki olajšajo življenje kot stranki. Katere lastnosti? Veseli me, da ste vprašali:

Cene in funkcije

Pri InMotionu mi je nekaj všeč, da je celovit. Ima veliko različnih funkcij, in najboljše od vsega, veliko različnih možnosti gostovanja.

Začnimo z najpogostejšim – skupnim spletnim gostovanjem, ki ga InMotion opisuje kot “poslovno gostovanje”:

inmotion deljeno poslovanjeZdaj pa poglejte, da se načrt začetne ravni (Izstrelitev) začne cenovno bolj kot običajno pri nekaj več kot 6 USD na mesec. Toda druga stopnja je na začetku precej dostopna, tretja stopnja pa je tudi precej smiselna.

Če se prijavite s pomočjo naše povezave, boste na načrte Business Hosting dobili do 50% popusta (glejte spodnji posnetek zaslona za znižano ceno)

popust pri cenah inmotion

Boljše pa je, da so cene obnove:

Pravzaprav so malo NIZE kot običajno. Ko vzamete oba skupaj, InMotion Hosting izgleda nekoliko bolj cenovno vnaprej, a na dolgi rok je precej običajno cenovno ugoden.

In potem, ko upoštevam, kaj dobiš za te cene, se res ne morem pritoževati.

Brezplačna domena, ki je običajna, vendar tudi brez formalnih omejitev prostora na disku, pasovne širine ali e-pošte, ter nekaj dodatnih marketinških in varnostnih orodij, vrženih v.

Všeč mi je tudi, da prva stopnja dobi dve spletni strani: to je precej nenavadno, saj načrt vhodne ravni ponavadi počne samo 1. Vendar mislim, da je dobra stvar.

Zdaj je nekaj malo nesrečnega. Omejeni ste v tem, koliko baz podatkov lahko naredite bolj omejeno kot običajno:

inmotion deljen poslovni mysqlOmejitev je razumljiva, saj za vstopno stopnjo tako ali tako sodelujete samo z dvema spletnima mestoma in 50 baz podatkov je dovolj za skupni načrt drugega nivoja.

Samo mislim, da bi moral prvi nivo dovoliti malo več. Vendar še ni konec sveta, še posebej, ker natančno število baz podatkov ni vedno tako pomembno, kot se sliši (v eni bazi podatkov lahko naredite veliko, čeprav za pomoč potrebujete strokovno usposobljenega sodelavca).

Kot sem že ugotovil, so vsi drugi viri res dobri. To so tudi praktične stvari: shranjevanje e-pošte in računi, prostor na disku, količina podatkov, ki jo lahko prenašate vsak mesec.

Navdušeni so tudi nad brezplačnimi varnostnimi orodji, ki so na voljo za vse načrte v skupni rabi:

inmotion deljeno varnostno zbirkoTorej, deljeni načrti spletnega gostovanja (znani tudi kot načrti »poslovnega gostovanja«) so po mojem mnenju vse odlične možnosti, z res solidnimi lastnostmi, viri in dostojnimi cenami.

Naslednji,

Temeljito smo pregledali WordPress gostovanje, VPS gostovanje, Namensko gostovanje in Reseller gostovanje, tako da, če želite preskočiti te informacije, potem lahko skočite na razdelek za podporo strankam.

To je FAR od vseh ponudb InMotion. InMotion ima na voljo tudi dve vrsti VPS gostovanja:

inmotion vpsMožnosti VPS, ki jih upravlja InMotion, so nekoliko drage, vendar pakirajo:

inmotion vps upravljaSo varni in zelo uspešni. Poleg tega imajo dobre vire, če upoštevate, da imate START s 4 GB RAM-a in 4TB pasovne širine.

Ne maram pristojbin za obnovo, vendar je to nadzorovana rešitev, zato združite enostavnost uporabe / vzdrževanja z močjo in zmogljivostjo. Če potrebujete upravljano možnost VPS, so ti dobri kot vsi.

Če ste naprednejši, menim, da boste našli tudi dobre načrte VPS v oblaku InMotion:

oblak inmotion vpsPonovno mi niso všeč njihove visoke pristojbine za obnovo že tako kakovostnejšega gostovanja, vendar so cene za prvi termin precej odlične.

Poleg tega je po mojem mnenju plačilo za pol leta ali na mesec precej dostopno, zato je dobro za ljudi, ki imajo izrecno kratkoročne projekte.

V bistvu je podoben upravljanim možnostim VPS: dobri podatki, dobri viri in dobre lastnosti.

Iskreno, z možnostmi VPS v oblaku je še vedno enostavno upravljati, saj boste še vedno izvajali stvari s portala za upravljanje računov, ki sem vam ga prikazal prej.

Kakor koli že, VM-ove možnosti InMotion so kljub njihovim nesrečnim pristojbinam za obnovitev po ugodnih cenah in imajo dobre vire in funkcije. Menim, da so precej trdne možnosti.

InMotion ima tudi cel kup načrtov gostovanja WordPress. Te se začnejo pri 4,99 USD na mesec:

inmocija wp1In znašajo veliko več kot 5 dolarjev na mesec:

inmocija wp2Ja. Dovolj je reči, da ima InMotion na voljo TON WordPress načrtov. Res je, da obstaja veliko vrzel med zadnjima dvema stopnjama v primerjavi s prvimi štirimi stopnjami.

Kljub temu se cene ustrezno ujemajo s količino spletnih strani in so namenjene postopnemu ravnanju z več stvari na WordPressu. Torej je tukaj vse pošteno.

Seveda lahko WordPress namestite tudi na “običajne” načrte spletnega gostovanja, ki sem vam jih prikazal prej. Vendar je stvar v načrtih WordPress InMotion odlična?

Odlične lastnosti.

Nekateri od njih imajo namenske IP-je, nekatere pa namenske vire strežnika.

Zasnovani so tako, da sprejmejo več obiskovalcev, in kot vidite, bi lahko višji nivoji sprejeli približno sto tisoč mesečnih obiskovalcev.

Poleg tega večina načrtov za WordPress vsebuje nekaj vključenih plačljivih načrtov JetPack, kar vam prihrani denar.

Poleg tega VSE prihajajo z BoldGridom.

inmotion boldgridBoldGrid je vtičnik, ki je odličen za lažjo uporabo WordPress-a.

Omogoča vam uporabo moči WordPressa, vendar vam daje malo več nadzora nad neposrednimi spremembami dizajna, koristno, če ne veste, kako kodirati. Plus več stvari, kot so SEO, varnostne kopije itd.

Tako je InMotion za WordPress precej odličen. Na izbiro imate veliko načrtov, veliko vključenih funkcij in virov ter ugodne cene.

Pravzaprav menim, da je InMotion eden najboljših gostiteljev za WordPress.

Možnosti gostovanja prodajalcev InMotion so podobne možnosti WordPressa, saj se začnejo nizko:

preprodajalec inmotion1In nadaljujte z visoko ceno za skupno 6 stopenj:

preprodajalec inmocije2Po mojem mnenju so to precej dobri preprodajalski paketi. Cene se primerno ujemajo s porabo virov.

Ne glede na to, ali so viri dovolj dobri za vas, je to res v celoti odvisno od tega, kako uporabljate svoj račun prodajalca.

Mislim, da je z InMotionom mogoče še veliko potenciala in prostora, zato bom rekel, da gre za soliden preprodajalski program, vendar ni izjemen.

Nenazadnje pa si oglejmo velike puške InMotion-a:

inmotion namenjenIzklicne cene iskreno niso tako slabe! Da, cenitve za obnovo InMotion-a se mi zdijo žal, a na splošno so to še vedno spodobne cene.

Skrbi, da ne boste mogli več plačati InMotion? Ne skrbi, prijatelj moj:

inmotion namenjenNe bom ti lagal. To je nekaj težkih rešitev.

Ne morem čez vse, zato na splošno če vas zanimajo dobri namenski strežniki, mislim, da InMotion ima tisto, kar potrebujete.

Strežniki imajo dobre lastnosti in po mojem mnenju ustrezne cene.

Na primer, zagonski strežnik vam nudi 8 GB DDR3 RAM-a, 4 jedra in 500 GB prostora na trdem disku (ali 1TB prostora na trdem disku, če želite) za nekaj več kot 100 USD na mesec.

Na skrajnem koncu imate strežnike z najnovejšimi specifikacijami, tonami RAM-a, veliko varnostjo, tonami IP-jev in zmogljivostjo za prenos podatkov … Mislim, v bistvu vse, kar iščete v namenskem strežniku višjega cenovnega razreda..

Poleg tega so ti strežniki precej odprti za prilagoditev in na voljo je podpora.

Tako ima InMotion zagotovo nekaj odličnih načrtov za namenske strežnike.

V redu, vem, da sem vam vrgel veliko informacij. Tukaj je kratek povzetek cen in funkcij:

InMotion je precej dober pri vsem. Dobri viri, dobre lastnosti in spodobne cene. Najboljše od tega je, da ima InMotion na voljo TON možnosti.

Vendar pa se InMotion MOST odlikuje pri skupnem gostovanju in gostovanju WordPressa.

Očitno pa lastnosti niso vse. To nas vodi do naše naslednje točke:

Pomoč strankam

Če ste začetnik, boste potrebovali dobro službo za stranke, ki vam bo pomagala na krovu.

Tudi če ste profesionalec in kupujete najbolj zapleten načrt InMotion, ki ga lahko, boste še vedno potrebovali storitev za stranke, da vam pomaga pri nepričakovanih tehničnih težavah.

Ne boj se, prijatelj. InMotion ima odlično podporo za stranke. Za začetek ima InMotion na voljo veliko upravljanih rešitev.

inmotion upravljaTo ne pomeni samo upravljanega VPS, ki sem vam ga pokazal. Lahko se obrnete na InMotion, če želite dobiti posebno podporo za druge načrte. Seveda obstaja cena.

Na srečo nekateri načrti (kot nekateri namenski načrti) vključujejo kratek čas upravljanega gostovanja, kar vam lahko pomaga, da se postavite.

Podobno kot upravljana podpora za gostovanje lahko tudi pri InMotion dobite storitve spletnega oblikovanja:

storitve spletnega oblikovanja inmotionTo ni brezplačno, vendar je vsaj posvetovanje.

Zdaj, razen te dodatne plasti podpore, je dobra tudi osnovna (in brezplačna!) Podpora. InMotion kot vire na kraju samem lahko brskate ali iščete po svojih navodilih.

V glavnem govorim o centru za podporo:

inmotion center za podporoTo je uporabna baza znanja, ki ima v osnovi več različnih podpornih virov, zbranih v enem centru, kot so pogosta vprašanja, navodila za uporabo, vadnice itd..

Obstaja celo nekaj brezplačnih orodij, ki jih lahko uporabite za hitre preglede in preproste popravke, čeprav niso noro uporabni:

orodja in viri za vstavljanjeNi vse gradivo InMotion na kraju samem zlato. Vzemite to na primer:

inmotion infographicInMotion ima stran z infografiko, ki samo razloži različne vrste gostovanja.

Seveda, če ste začetnik, bi to lahko koristilo. Če pa ste začetnik, bi morali več razmišljati in raziskovati kot brati infografiko.

To je lep vir za vse, ki niste seznanjeni z gostovanjem, vendar ni uporaben za obstoječe InMotion stranke.

Kakor koli že, SPLOŠNI podatki na mestu so VELIKI. Obstaja veliko informacij v različnih oblikah in je dobro organizirano. Poleg tega gre vse v en podporni center.

Seveda se lahko obrnete tudi na predstavnike službe za stranke.

inmotion komunikacijski kanaliObstaja kar nekaj načinov, kako to lahko storite, najpogostejši in dostopni pa so seveda telefon, klepet v živo in e-poštna podpora.

Z ljudmi se lahko obrnete tudi prek Skype-a in obstaja kar nekaj številk. Pravzaprav je veliko ID-jev Skype-a, telefonskih številk in e-poštnih naslovov za različne vrste podpore.

To je odlična naložba in zagotavlja, da lahko do pravih ljudi pridete razmeroma hitro.

Podpora za telefon in e-pošto je bila po mojih izkušnjah precej dobra. Predstavniki so v bistvu in koristni. Časi odzivanja so različni, vendar mi nikoli ni bilo treba čakati predolgo.

Klepet v živo je v redu:

inmotion chatJa, sovražim videz klepeta. Je zastarel in grd. A vseeno to ni pomembno. Kot lahko vidite:

inmotion chat5 je trajalo, da mi je predstavnik odgovoril naravnost. Razume se, da nisem imel prednostne podpore, toda tudi če nimate prednostne podpore, je to preprosto vprašanje.

In vsi bi morali tako ali tako računati na dobro storitev.

Kljub temu še ni konec sveta. Odgovore boste še vedno dobili v razmeroma kratkem času. Vsaj v glavnem gre za klepet v živo, ki je podštevilčen – telefon in e-pošta sta po mojih izkušnjah zanesljivo dobra.

Kakšna je torej razsodba o podpori strankam InMotion? Predstavniki so na privzeti ravni spodobni, a nič zvezdni. Ko začnete plačevati, postanejo res dobri.

In viri na kraju samem? Fantastično.

Vendar moramo pogledati še eno zadnjo stvar, kar bo, če bo storjeno pravilno, zmanjšalo vaše interakcije s storitvijo za stranke. In ja, to je dobra stvar:

Varnost

Ja. Kaj je gostovanje brez kakovostne varnosti?

Najprej ne pozabite, da tudi najbolj dostopni načrti InMotion-a ponujajo nekaj brezplačne, dostojne zaščite. Poleg tega nekateri načrti višjega cenovnega razreda prihajajo z nadgradnjo varnosti in boljšimi specifikacijami.

Govoril sem o tem, zato se namesto tega želim osredotočiti na to, kar InMotion na koncu počne, da vas zaščiti. Tu so osnove:

vstavljanje podatkovnih centrov zahodno-vzhodne obalePoglejte, nekako bi rad vedel več. Ampak, vsaj povedali so nam osnove, in glede na to, kar so nam povedali, je to zelo trdno.

InMotion v navadni angleščini spremlja podatkovne centre 24/7 z nenehnimi pregledi uspešnosti. Poleg tega so podatkovni centri popolnoma odveč, kar pomeni, da je vedno varnostno kopiranje.

InMotion trdi, da bi tudi v primeru večje naravne nesreče varnostno kopijo ohranilo spletno mesto in podatkovne centre varovali z oboroženo varnostjo, »ročnimi skenerji in zaklenjenimi trezorji«.

InMotion ima manj podatkovnih centrov kot veliko večjih gostiteljev, vendar menim, da je bolje imeti majhno število visokokakovostnih, dobro vzdrževanih podatkovnih centrov kot veliko število centrov s slabo varnostjo in malo odveč.

Neodvisno lastništvo pomeni, da konglomerat ne polni strežnikov InMotion poleg kopice strežnikov drugih gostujočih podjetij v enem samem centru in skopi na odveč. To je dobro.

Torej skupni prevzem?

InMotion ima precej dobro varnost. Nič kričečega zvezdnega, a zagotovo dovolj močnega in zanesljivega, da lahko računate.

Mislim, da je čas, prijatelji. Poglejmo vse druge stvari o InMotionu, ki jih lahko imenujemo “dobro.”

Prednosti

To je tisto, kar InMotion deluje dobro:

 • Moja uptime ni nikoli padla pod 99,5% in je bila običajno na višji strani. Poleg tega so odzivni časi na hitrejši strani.
 • InMotion je na splošno enostaven za uporabo, čeprav morda ni za 100% začetnike.
 • Na tej opombi je njegov portal za upravljanje računov (AMP) edinstven in eden najboljših gostovalnih portalov, kar sem jih videl.
 • To ni povezano z večino tega, o čemer sem govoril do zdaj, vendar je InMotion okolju prijazen:

inmotion gre zeleno

 • Na splošno načrti InMotion zagotavljajo dober donos naložb z veliko sredstvi in ​​funkcijami za precej spodobne cene.
 • Konkretno, nekateri nameščeni strežniki InMotion nižjega cenovnega razreda imajo še vedno veliko sredstev za spodobne cene.
 • In InMotion-jevo skupno gostovanje in WordPress načrti so še posebej VELIKE možnosti, napolnjene s stvarmi za običajne cene.
 • InMotion ima na voljo veliko dodatne podpore, če plačate.
 • Na različne načine se lahko obrnete na podporo InMotion in na več linij za vsako metodo (npr. Veliko telefonskih številk za telefonsko podporo).
 • Varnost InMotion se zdi precej močna in zanesljiva.

Slabosti

Mislil sem, da se sliši lepo? Žal mi je. Nič ni popolno. Naj dežim na vaši paradi:

 • V času, ko sem formalno preizkušal InMotion, mi čas uptime nikoli ni bil 99,99 ali 100%.
 • Storitve za stranke so na trenutke lahko povprečne, vendar se zdi, da je marsikomu všeč služba za stranke InMotion, zato sem morda samo nesrečna. Na srečo trpi večinoma samo klepet v živo.
 • Želim si, da bi InMotion malo več spregovoril o svojih varnostnih ukrepih, čeprav je to, kar že pravijo, spodobno.
 • Če ste zelo novi pri gostovanju, bo InMotion morda nekoliko težko začeti. Na splošno je enostaven za uporabo, vendar ni tako osredotočen na začetnike kot nekateri večji konkurenti, kot sta GoDaddy ali Bluehost.
 • InMotion sicer ni drag, ni ravno “proračunski” gostitelj. Nekateri načrti so kradli, toda vsi ne potrebujejo odličnih funkcij ali nabora strežniških virov – samo spodobno ceno za hitro in poceni gostovanje. InMotion v resnici ni namenjen temu.
 • Večina gostiteljev ima višje pristojbine za obnovo za skupno gostovanje in včasih gostovanje v oblaku. Ker pa je kakovost gostovanja višja, v VPS ali namenskem strežniku gostovanje, cene obnovitve ostajajo enake kot pri prvotni registraciji. InMotion tega NE stori. V osnovi imajo VSI načrti visoke cene obnove.

Zaključek: Ali priporočam InMotion?

V redu, vem vem. Zaključimo to, kajne? Sledi razsodba:

Gostovanje InMotion je NAVEDENO. Ni niti približno tako priljubljen kot večina gostiteljev, ki ste jih slišali.

Toda ob tem povedali, da so tisti, ki poznajo gostovanje, zagotovo slišali za InMotion. In zato, ker je bil ves čas konkurenčen LETO.

Bistvo je, da so cene InMotion-a spodobne, njena uspešnost je na splošno precej dobra in ponuja veliko različnih načrtov gostovanja. In nekateri njeni načrti so naloženi s funkcijami.

Če potrebujete popoln ali skoraj popoln čas, vendar ne želite vlagati v namensko gostovanje ali VPS gostovanje, nisem prepričan, ali je InMotion najboljši.

Če pa to niste vi, je InMotion dobra izbira in priporočam vam, da jo vsaj preizkusite.

Večina njegovih napak ni preveč posledična, zato bo nadgradnja verjetno največji dejavnik za tiste, ki ste na ograji. Če je tako, dovolj pošteno.

Če pa niste v redu s splošno dober čas, povprečnimi cenami in tonami funkcij in možnosti, med katerimi lahko izbirate – InMotion je odličen kandidat.

Če ste še vedno na ograji, imate srečo: InMotion lahko preizkusite 90 dni brez tveganja, TRI ČASE, dokler dovoli večina drugih gostiteljev.

Obiščite InMotion

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map