Pregled Uniregistry – 5 prednosti in 2 slabosti

V tem članku bom govoril o Uniregistry in kaj ponujajo registrator domene.


Edinstvenost Uniregistry-a je, da je posebej zasnovan tako, da zadovolji zahteve uporabnikov, ki vlagajo v nakup splošnih domen najvišje ravni (gTLD)..

V zadnjih nekaj letih sem se ukvarjal s številnimi registratorji, toda koncept Uniregistry je bil videti impresivno. Zdelo se je, da je v celoti zgrajena okoli temeljnih potreb ljudi, ki se ukvarjajo z velikimi domenami, in to je bilo dovolj, da sem sprožil moje zanimanje.

Takrat sem razmišljal o konsolidaciji svojega portfelja. Zato sem se odločil, da jih preizkusim in v Uniregistry preselil približno 10% svojih registriranih domen, da vidim, ali lahko izpolnijo moja pričakovanja.

Čeprav je bilo v mojih mislih na začetku nekaj dvoma, je Uniregistry uspel preseči vsa moja pričakovanja. Od takrat sem jim že prenesel več kot 50% mojih domen in upam, da bom preostale dokončal v naslednjih nekaj mesecih.

Morda se sprašujete, kaj me je prisililo v tako drastično odločitev. Strinjam se, da premakniti na stotine domen v novega registrarja ni lahka naloga. Ko pa profesionalci odtehtajo slabosti s tako čednim robom, je priložnost, da priložnost prosim, ni nič manj kot zločin..

Zdaj bomo preučili podrobnejše podrobnosti o tem, kaj ponuja Uniregistry, vključno s prednostmi in pomanjkljivostmi, da boste lahko ugotovili, ali želite registrirati / prenesti svoje domene v Uniregistry.

O Uniregistry.com:

Uniregistry.com je ustanovil Frank Schilling leta 2012. V zadnjih nekaj letih je bil priča hitri rasti. Družba ima jasno izjavo o poslanstvu – narediti čim bolj preprost, hiter in preprost postopek registracije domen.

Uniregistry se razlikuje od drugih tradicionalnih registratorjev domenskih imen po tem, da ne ponuja veliko “dodatkov”, ki jih nudijo drugi registratorji, na primer spletnega gostovanja ali storitve gradnje spletnih strani.

Po Frank Shillingu je Uniregistry “najbolj servisen in celostni pristop k poslovanju registra, kar jih je industrija kdajkoli videla” – in tako daleč od lastnih izkušenj nimam očitnega razloga, da ne bi zaupal tej iskreni oceni.

Pros Uniregistry:

1. Dodana varnost

uniregistry-varnost

Varnost je pomemben dejavnik za vsakega investitorja domen in jaz nisem nič drugačen. Primeri kraje domen so v stalnem porastu in najboljši način za reševanje je dvofaktorska overitev.

Moja največja težava pri GoDaddyju je bila vedno pomanjkanje te pomembne funkcije. GoDaddy ne ponuja dvofaktorne avtentikacije zunaj ZDA, vendar je Uniregistry to funkcijo po vsem svetu izvajal brez dodatnih stroškov. Iskreno povedano, razpoložljivost dvofaktorske avtentikacije je eden izmed številnih razlogov, ki je mnoge spodbudil k povezovanju z Uniregistrom..

2. Preprosto za uporabo orodje za upravljanje domen

Orodje domene Uniregistry

Vsak, ki ima malo izkušenj z GoDaddyjem, bi priznal, da njihovo orodje za upravljanje domene ni samo zapleteno, ampak hkrati tudi počasno. Uniregistry je na drugi strani ustvaril poenostavljen vmesnik za upravljanje domene, ki je čist, hiter in enostaven za uporabo.

Orodje so zgradili od začetka s skrbnim pogledom na udobje uporabnika. Najboljši del orodja za upravljanje domene Uniregistry je, da ne obstajajo možnosti za nadaljnjo prodajo ali druge motnje, ki bi vas zmedle. Ponuja preproste in enostavne zmogljivosti upravljanja domen s pravo vrsto funkcij in možnosti za podporo potrebam vlagateljev domene.

3. Prilagojene cene

Če ste vlagatelj domene s spodobno velikostjo portfelja, vam Uniregistry z veseljem ponudi ceno v velikem obsegu po meri. Bili so dovolj prijazni, da so mi zagotovili prilagojeno registracijo / obnovo / prenašanje domen, ki je bila znatno nižja od trenutne tržne cene.

Ne morem razkriti natančne cene, ki mi je bila ponujena, vendar sem zelo zadovoljen z mejo, ki mi je bila ponujena. Predlagam, da se obrnete na upravitelja računa in ugotovite, kakšno ceno po meri so vam pripravljeni ponuditi.

4. Zaščita zasebnosti brez dodatnih stroškov

Zasebnost domene Uniregistry

Uniregistry omogoča varstvo zasebnosti WHOIS brez dodatnih stroškov. Medtem ko vam vsi drugi priljubljeni registrarji domen ponujajo to možnost za doplačilo, Uniregistry ponuja brezplačno zasebnost za vsa imena domen, ki jih tukaj registrirate..

5. Hitra podpora strankam

Moje izkušnje z njihovo podporo strankam so bile do zdaj prijetna izkušnja. Za vsak račun obstaja poseben upravitelj računa, ki odgovori na vsa vaša vprašanja. Kadar koli zaskrbljujem, lahko samo pokličem upravitelja računa po Skypeu, da takoj rešim težavo. In če upravitelja vašega računa ni na voljo, imate za zdaj možnost, da se obrnete na celotno skupino za podporo, da razjasnite svoje dvome.

Poleg podpornega sistema na vozovnicah vam Uniregistry nudi tudi neposredno telefonsko podporo, podporo klepeta v živo in podporo prek Skypea.

Uniregistry Cons:

1. Brez prednaročil

Uniregistry ne ponuja prednaročila, da bi lahko kmalu izdali razširitve domen gTLD. Šele ko je nova razširitev zaživela, lahko naročite svoje naročilo. Če je nekdo že prednaročil želeno domensko ime pri drugem registrarju (ki ima prednaročeno opremo), verjetno ne bo tega imena domene dodal v svoj portfelj.

2. Brez dodatnih storitev

Brez gostovanja

Kot sem že poudaril na samem začetku, se Uniregistry izključno ukvarja z imeni domen – nobene druge ustrezne dodatne storitve ni mogoče prodati.

To pomeni, da če iščete spletno gostovanje, pa tudi registracijo domenskih imen, morate za svoje potrebe po gostovanju iskati drugje. Z drugimi besedami, vaša domena bo registrirana v Uniregistry, vendar bo vaše spletno mesto gostilo drugega ponudnika storitev spletnega gostovanja. Nekdo lahko povzroči nekaj neprijetnosti nekomu, ki išče drugo rešitev za registracijo domenskih imen in spletno gostovanje.

Končne besede:

Osebno sem zelo zadovoljen s storitvijo, ki mi jo je doslej ponujal Uniregistry. Varnost in cene po meri sta dva glavna dejavnika, ki sta vplivala na mojo odločitev za povezavo z Uniregistrom za potrebe registracije domene. Seveda obstaja tudi nekaj pomanjkljivosti, na primer odsotnost prednaročila. Ampak sprijaznimo se s tem Ne morete pričakovati, da jih boste prejeli v enem samem dogovoru, zato je bolje biti pripravljen sprejeti “konture” poleg “prednosti”.

Če povzamem stvari, je Uniregistry zgradil odlično platformo za poenostavitev postopka registracije domen za vlagatelje v domenska imena.

Toda mojih besed ne jemljite kot samoumevno. Če želite meriti, kako dobra (ali slaba) je storitev, jo morate izkusiti osebno. Zato ustvarite račun pri Uniregistry in pridobite izkušnje iz prve roke, da sami presodite njegovo resnično vrednost.

Mnenja spletnega gostovanja:

v gibanjuGostovanje InMotion
InMotion Hosting je ameriško spletno gostovanje, ki je bilo ustanovljeno leta 2001 in ima podatkovne centre v Virginiji in Los Angelesu. Preberi pregled »

bluehostPregled Bluehosta
Z več kot 2 milijoni gostujočih spletnih mest je BlueHost eno najbolj priljubljenih internetnih podjetij za spletno gostovanje. Preberi pregled »

sanjski gostDreamhost pregled
DreamHost je leta 2016 prejel izbor urednika PC Magazine za spletno gostovanje, s čimer je tretje leto zapored prejelo to odlikovanje. Preberi pregled »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map