Primerjava Sucuri proti Wordfenceu 2020 (z vodnikom za namestitev)

Primerjava Sucuri proti Wordfenceu 2020 (z vodnikom za namestitev)

Primerjava Sucuri proti Wordfenceu 2020 (z vodnikom za namestitev)

Wordfence in Sucuri sta močna varnostna vtičnika za WordPress.


Danes razumemo vsakega od teh in pojdimo skozi primerjavo obeh.

Najprej razumemo Sucuri.

Sucuri:

Sucuri je specializiran za varnost WordPressa. Je brezplačen vtičnik, ki je na voljo vsem uporabnikom WordPress-a.

Je popoln varnostni paket, ki ga je mogoče integrirati z vašimi obstoječimi varnostnimi funkcijami.

Dobro krasi vašo obstoječo varnost z zagotavljanjem funkcij, kot so revizija varnostnih dejavnosti, spremljanje integritete datotek, pregledovanje zlonamerne programske opreme, spremljanje črnih seznamov, varnostno utrjevanje, varnostna dejanja po kraji, varnostna obvestila, požarni zid spletnega mesta.

Ta vtičnik je dobro preizkušen pri večjih varnostnih ranljivostih, kot so DDoS, zlonamerna programska oprema, napadi grobe sile, skriptno skriptanje.

Poleg tega Sucuri ščiti pred nadaljnjimi kraji, povečuje zmogljivosti in takoj zagotavlja varnostna opozorila.

Kako namestiti Sucuri v WordPress:

Če želite namestiti Sucuri, se prijavite na svoje mesto za upravljanje WordPressa in v stranski vrstici kliknite na vtičniki. Izberite Vtičniki -> Dodajte novo in poiščite Sucuri Security in ga namestite. Aktivirajte vtičnik.

Tu je video, ki prikazuje korake namestitve vtičnika:

Ko je aktiviran, boste lahko v stranski vrstici videli varnostni vnos Sucuri.

S tem se zaključi naša začetna namestitev. Kliknite na Armaturna plošča možnost. Seznam možnosti je prikazan spodaj-

Sucuri_in_sidebar

Ko bo to nameščeno, boste lahko prejemali e-poštna obvestila o vseh večjih dogodkih. To vključuje opozorila o posodobitvah strani, spremembah blogov in vseh drugih pomembnih dejavnostih na spletnem mestu.

Osnovno skeniranje Sucuri:

Medtem ko smo videli namestitev vtičnika, preverimo, kako to točno deluje. Vtičnik ima vgrajen optični bralnik.

Znotraj WordPressa si lahko ogledate spremembe datotek. Nadzorna plošča Sucuri vam ponuja izčrpno poročilo o celovitosti spletnega mesta, ki ga poganja WordPress.

Če želite začeti uporabljati vse funkcije, morate aktivirati ključ API s klikom na možnost, ki je predvidena za isto. To bo omogočilo revizije dnevnikov, preverjanja integritete, opozorila po e-pošti in številna druga orodja.

sucuri-api-ključ

Ko je to končano, lahko spremenite svoje nastavitve. V ključu API-ja boste lahko videli vrednost ustvarjenega ključa API-ja.

sucuri-armaturna plošča

Ko so te spremembe shranjene, boste prejeli obvestila o vseh spremembah datotek. Znotraj tega lahko pregledate datoteke in preverite dnevnike revizije.

Ponuja seznam možnosti, kot so skeniranje zlonamerne programske opreme, požarni zid (WAF), utrjevanje, naknadni napad, zadnja prijava.

sucuri-armaturna plošča-za-požarni zid in še več

Skupaj z blokiranimi uporabniki si lahko ogledate tudi neuspele prijave, trenutno prijavljene uporabnike in še veliko več.

Optično branje lahko sprožite tudi z možnostjo skeniranja zlonamerne programske opreme. To omogoča tudi preverjanje stanja na črnem seznamu. Sucuri ponuja priporočila za odpravo nekaterih teh ranljivosti.

sucuri-malware-scan

Vrhunska izdaja vtičnika podpira močan požarni zid za spletne aplikacije – WAF, ki lahko prepreči napade, okužbe z zlonamerno programsko opremo in ponovno sproži napad zlonamerne programske opreme..

Ima možnost blokiranja XSS (Cross-Site Scripting), napada Brute Force, poskusov vbrizgavanja SQL in številnih drugih ranljivosti.

Če želite uporabljati to funkcijo, se morate najprej prijaviti s katerim koli Sucurijem.

Ko se prijavite, boste dobili ključ API, ki ga morate vnesti v nastavitve požarnega zidu.

nastavitve požarnega zidu

Načrti Sucuri in cene 2018

Sucuri Platforma za varnost spletnih strani Popolna varnost spletnega mesta

Začnite z Sucuri

(30-dnevno jamstvo vračila denarja)

Nato preidimo na naslednji vtičnik, ki je Wordfence

WordFence:

Wordfence ponuja eno od vrhunskih varnostnih storitev za WordPress uporabnike. S programom Wordfence lahko sprostite več varnostnih mehanizmov za popolno zaščito svojega spletnega mesta.

Poganja neprestano posodobljen vir Threat Defense, Wordfence požarni zid je močan za preprečevanje napada.

Uporablja najbolj posodobljena pravila požarnega zidu, podpise zlonamerne programske opreme in zlonamerne IP naslove ter nudi zadostno zaščito za vaše spletno mesto.

Wordfence praktično prevzema odgovornost za popolno skrbnost, preden dovolite kakršen koli promet na vašem spletnem mestu.

Kako namestiti Wordfence v WordPress:

Osnovni vtičnik za Wordfence je brezplačen in ponuja vrsto funkcij, ki omogočajo varnost. Prav tako vam lahko pomaga očistiti vdrto spletno mesto.

Podobno kot zgoraj omenjena metoda, znotraj administratorskega mesta WordPress poiščite Wordfence in ga aktivirajte s pomočjo ustvarjenega ključa API.

Možnosti Wordfence lahko vidite na stranskem zavihku z možnostmi za skeniranje, spremljanje prometa v živo, blokiranje IP-jev, načrtovanje skeniranja in številne druge možnosti-

wordfence v stranski vrstici

Ko je aktiviran, lahko v nastavitvah navedete zahtevane podrobnosti. Prvič lahko konfigurirate osnovne nastavitve, na primer ID e-pošte in druge podrobnosti.

Prav tako lahko navedete podrobnosti o opozorilih, pregledih in drugih ustreznih parametrih.

wordfence-basic-nastavitve

Podobno lahko spremenite tudi nastavitve Napredne možnosti in tako zagotovite podrobnosti o Opozorilih, pogledu v prometu v živo, pregledih, ki jih je treba vključiti, konfiguraciji požarnega zidu in drugih varnostnih možnostih-

WordFence-Advanced-nastavitve

Osnovno skeniranje Wordfence:

Od tu naprej lahko začnete raziskovati nadzorno ploščo Wordfence. Optično branje lahko začnete s klikom na možnost optičnega branja.

Skeniranje lahko ročno sprožite s pomočjo možnosti Začni skeniranje Wordfence.

skeniranje besed

Pregled vsebuje podroben povzetek vsake ugotovitve. Lahko tudi načrtujete skeniranje.

Oglejte si celoten video in nastavite vtičnik Wordfence

Wordfence Cene 2018

Cene WordFence

Začnite z Wordfenceom

Zaključek:

Zdaj, ko sem podal podroben opis dveh skoraj enako močnih varnostnih vtičnikov WordPress, naj zaključim s primerjalno analizo teh.

Najtežja izbira je izbrati najboljši varnostni vtičnik, saj je varnost zelo pomemben parameter za katero koli spletno mesto.

Kakršne koli motnje v zvezi z varnostjo spletnega mesta imajo lahko dolgotrajne posledice.

Tako Sucuri kot Wordfence sta podjetji z visokim ugledom. Ko primerjamo enostavnost uporabe, je Sucuri bolj preprost za uporabo in ima zelo preprosto postavitev armaturne plošče.

Čeprav ne bi rekel, da je nadzorna plošča Wordfence zapletena, vendar spet ni tako enostavna za razumevanje kot Sucuri.

Če ste novi pri uporabi WordPress-a in vtičnikov, se morate posvetovati z dokumentacijo Wordfence. Krivulja učenja je več in tehnično zahteva več truda z Wordfenceom.

Obe sta dobri z vidika učinkovitosti za majhna spletna mesta.

Vendar za težka spletna mesta Wordfence zmanjša delovanje spletnega mesta, saj vsakič pregleda celotno spletno mesto.

Če uporabljate Wordfence, morate zagotoviti, da uporabljate dober predpomnilni vtičnik za predpomnjenje brskalnika in dodatno CDN za predpomnjenje.

Medtem ko imata oba vtičnika seznam najnovejših groženj varnosti, je Wordfence izziv, vendar nekatere od teh niso posodobljene.

Wordfence ima intuitivno funkcijo požarnega zidu, vendar je treba biti zelo previden; saj se neizkušeni uporabniki lahko zaklenejo in izgubijo dostop do spletnega mesta.

Na splošno, če povzamem, čeprav imata tako Sucuri kot Wordfence dolg seznam vgrajenih varnostnih funkcij v nekaterih vidikih, Sucuri dosega rezultate v Wordfenceu.

Definitivno je Sucuri najboljša izbira za varnostni vtičnik WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector