Ressourcer

HostingPill-ressourcer & anbefalinger

Her er en liste over produkter og tjenester, som jeg bruger dagligt. Nogle af disse værktøjer er betalte, andre er gratis, og nogle af dem giver mig henvisningskommissioner – men jeg kan godt lide dem og bruger det regelmæssigt. Denne liste vil blive opdateret af mig, når jeg finder vidunderlige værktøjer til at gøre livet lettere. Send mig dine kommentarer og forslag for at gøre det endnu bedre.


Domæneregistrering

NameCheap: Nemt en af ​​de bedste domæneregistratorer, som vi kan anbefale. Domæner er virkelig overkommelige og lette at administrere hos NameCheap.

Webhosting

BlueHost (ANBEFALET): Et af de bedre webhostingfirmaer, som jeg har brugt i fortiden. De har et meget flot kontordashboard for ikke at nævne, at deres servere er hurtige, billige og pålidelige. Jeg har gennemgået dem her: BlueHost Review.

A2 Hosting: Det bedste, jeg kan lide ved A2 Hosting, er hastighed. Jeg har overvåget mere end 8 måneder og har indtil videre ikke fundet nogen problemer. Her er min A2 Hosting anmeldelse

Dreamhost: DreamHost vandt PC Magazines Editor’s Choice for webhosting i 2016. DreamHost er i øjeblikket vært for mere end 1,5 millioner websteder og 750.000 WordPress-websteder. Læs hele Dreamhost-gennemgangen

InMotion Hosting: Webhostingfirmaet, der bruges af dette websted. Siger jeg mere? Her er min InMotion-gennemgang. Få 56% speciel rabat ved at klikke på dette link.

Liquidweb: Liquid Web er en af ​​de bedste førende udbydere af webhosting og cloud-applikationsløsninger i dagens marked. Det er pålideligt og problemfrit hosting. Du kan læse anmeldelse af Liquid Web her.

Namecheap: En af de mest gennemsigtige og ærlige domæneregistreringer og delte webhostingudbydere, jeg har fundet online. Læs min NameCheap-anmeldelse.

e-handelswebsteder

BigCommerce: Du kan tilpasse dit websted, administrere forsendelse & betalinger og angiv dine produkter på Amazon, eBay og Facebook med BigCommerce-platformen. Bigcommerce er Shopifys største konkurrent og stærkt anbefalede platform. Læs BigCommere’s Fordele og ulemper.

Shopify: En af de bedste eCommerce-platforme. Du kan nemt bygge din online butik og sælge alt hos Shopify. Læs Shopify Review

VPN

PureVPN: PureVPN er hurtig, nem at bruge og billigere end andre VPN-tjenesteudbydere på markedet. Det er nem måde at være sikker online med PureVPN. PureVPN har fantastiske funktioner som Antivirus, Internet Kill Switch, NAT Firewall osv.

Windscribe VPN: Siden juli 2015 leverer Windscribe bedre service, og i de sidste to år er det blevet en af ​​de mest anerkendte VPN’er omkring. I gratis pakke får du funktioner inklusive Firewall, Adblock, P2P og mere med 10 GB båndbredde. Læs Windscribe VPN Review.

Link Management

Rebrandy: er en URL-forkortelse med tilpassede domæner. Du kan oprette, spore og optimere dine kampagner med brancheførende brandede links.

WordPress-plugins

Yoast SEO: betragtes som en af ​​de bedste WordPress Plugin til at implementere bedste SEO praksis i dag. Skal have til alle WordPress-websteder.

Adrotate Professional: Hvis du bruger annoncer på dit websted til at generere indtægter, er dette plugin alt hvad du har brug for. Du kan planlægge dine annoncer, se klik igennem satser, optimere annoncevisning – giv det navn, dette plugin har det. Jeg bruger det plugin på dette websted og få af mine klientwebsteder.

Webværktøjer

Sucuri: Al din indsats betyder intet, hvis dit websted bliver hacket eller sortlistet. Når det sker, har du brug for Sucuri for at hjælpe dig.

KeyCDN: Du bruger Content Delivery Network (CDN) til at fremskynde dit websteds ydelse ved at betjene det fra servere, der er tæt på brugeren. Brug KeyCDN, og du vil øjeblikkeligt se boostet i hjemmesidens ydelse.

BuzzSumo: Hvis du er stor på indhold og hvad du skal undersøge, inden du skriver om det, er BuzzSumo det bedste tilgængelige værktøj. Jeg bruger det regelmæssigt for at se aktuelle tendenser inden for indholdsskrivning.

Marketing:

Aweber: Hvis du er i e-mail-marketing, kan du simpelthen ikke ignorere det. Aweber betragtes som det største e-mail-marketingværktøj i dag. Hvis du har tusinder af e-mail-abonnenter, gør Aweber det let at administrere, automatisere og improvisere dine e-mail-kampagner. Få Aweber-kupon her.

SEMrush: Jeg bruger regelmæssigt dette til at finde ud af, hvad min konkurrenters vigtige data er, som målrettede søgeord, betalte annoncer, placeringer, backlink-detaljer, organisk trafik, henvisende domæner og mere. Hvis du vil lære og bedst give din konkurrence, skal du bruge SEMrush med sikkerhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map