ressurser

HostingPill-ressurser & anbefalinger

Her er en liste over produkter og tjenester som jeg bruker til daglig. Noen av disse verktøyene blir betalt, andre er gratis, og noen av dem gir meg henvisningsprovisjoner – men jeg liker dem og bruker det regelmessig. Denne listen vil bli oppdatert av meg når jeg finner fantastiske verktøy for å gjøre livet enklere. Send meg dine kommentarer og forslag for å gjøre det enda bedre.


Domeneregistrering

NameCheap: Enkelt en av de beste domeneregistratorene som vi kan anbefale. Domener er virkelig rimelige og enkle å administrere på NameCheap.

Webhotell

BlueHost (ANBEFALT): Et av de bedre webhotellfirmaene som jeg har brukt tidligere. De har et veldig fint kontodashboard for ikke å nevne at serverne deres er raske, billige og pålitelige. Jeg vurderte dem her: BlueHost Review.

A2 Hosting: Det beste jeg liker med A2 Hosting er Speed. Jeg har overvåket mer enn 8 måneder og har foreløpig ikke funnet noen problemer. Her er min A2 Hosting-anmeldelse

Dreamhost: DreamHost vant PC Magazine’s Editor’s Choice for web hosting i 2016. DreamHost er for tiden vertskap for mer enn 1,5 millioner nettsteder og 750 000 WordPress-nettsteder. Les hele Dreamhost-anmeldelsen

InMotion Hosting: Nettvertsselskapet som brukes av dette nettstedet. Sier jeg mer? Her er min InMotion-gjennomgang. Få 56% spesialrabatt ved å klikke på denne lenken.

Liquidweb: Liquid Web er en av de beste ledende leverandørene av webhotell- og skyløsningsløsninger i dagens marked. Det er pålitelig og problemfri hosting. Du kan lese gjennomgang av Liquid Web her.

Namecheap: En av de mest transparente og ærlige domeneregistreringene og delte webhotellleverandørene jeg har funnet på nettet. Les min NameCheap-anmeldelse.

Nettsted for e-handel

BigCommerce: Du kan tilpasse nettstedet ditt, administrere frakt & betalinger og liste produktene dine på Amazon, eBay og Facebook med BigCommerce-plattformen. Bigcommerce er Shopifys største konkurrent og sterkt anbefalte plattform. Les BigCommere sine fordeler og ulemper.

Shopify: En av de beste e-handelsplattformene. Du kan enkelt bygge din nettbutikk og selge hva som helst hos Shopify. Les Shopify Review

VPN

PureVPN: PureVPN er rask, enkel å bruke og billigere enn andre leverandører av VPN-tjenester på markedet. Det er en enkel måte å være sikker på nettet med PureVPN. PureVPN har flotte funksjoner som Antivirus, Internet Kill Switch, NAT Firewall osv.

Windscribe VPN: Siden juli 2015 gir Windscribe bedre service, og i løpet av de to siste årene har det blitt en av de mest anerkjente VPN-ene rundt. I gratis pakke vil du få funksjoner som brannmur, Adblock, P2P og mer med 10 GB båndbredde. Les Windscribe VPN Review.

Link Management

Rebrandy: er en URL-forkortelse med tilpassede domener. Du kan opprette, spore og optimalisere kampanjene dine med bransjeledende merkevarekoblinger.

WordPress-plugins

Yoast SEO: regnet som en av de beste WordPress-pluginene for å implementere beste SEO-praksis i dag. Må ha for hvert WordPress-nettsted.

Adrotate Professional: Hvis du bruker annonser på nettstedet ditt for å generere inntekter, er denne pluginen alt du trenger. Du kan planlegge annonsene dine, se klikk gjennom satser, optimalisere annonsevisningen – gi den navnet, denne pluginen har den. Jeg bruker plugin-modulen på dette nettstedet og få av klientnettstedene mine.

Nettverktøy

Sucuri: All din innsats betyr ingenting hvis nettstedet ditt blir hacket eller svartelistet. Når det skjer, trenger du Sucuri for å hjelpe deg.

KeyCDN: Du bruker Content Delivery Network (CDN) for å øke hastigheten på nettstedet ved å servere det fra servere som er i nærheten av brukeren. Bruk KeyCDN så ser du øyeblikkelig boost i ytelsen på nettstedet.

BuzzSumo: Hvis du er stor på innhold og hva du skal forske på før du skriver på det, er BuzzSumo det beste tilgjengelige verktøyet. Jeg bruker det regelmessig for å se aktuelle trender innen innholdsskriving.

markedsføring:

Aweber: Hvis du er interessert i markedsføring via e-post, kan du ganske enkelt ikke se bort fra det. Aweber regnes som det beste markedsføringsverktøyet for e-post i dag. Hvis du har tusenvis av e-postabonnenter, gjør Aweber det enkelt å administrere, automatisere og improvisere e-postkampanjene dine. Få Aweber-kupong her.

SEMrush: Jeg bruker dette regelmessig for å finne ut hvilke konkurrenters viktige data som målrettede søkeord, betalte annonser, rangeringer, informasjon om tilbakekobling, organisk trafikk, henvisende domener og mer. Hvis du vil lære og best mulig konkurranse, må du bruke SEMrush for sikker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map