Resurse HostingPill & recomandări

Iată o listă de produse și servicii pe care le folosesc zilnic. Unele dintre aceste instrumente sunt plătite, altele sunt gratuite și altele îmi dau comisioane de trimitere – dar eu le plac și le folosesc în mod regulat. Această listă va fi actualizată de mine pe măsură ce și când voi găsi instrumente minunate pentru a ușura viața. Trimiteți-mi comentariile și sugestiile dvs. pentru a le face și mai bine.


Înregistrarea domeniului

NameCheap: Ușor unul dintre cei mai buni registratori de domeniu pe care îi putem recomanda. Domeniile sunt într-adevăr accesibile și ușor de gestionat la NameCheap.

Web hosting

BlueHost (RECOMANDAT): Una dintre cele mai bune companii de web hosting pe care le-am folosit în trecut. Au un panou de bord foarte frumos pentru a nu menționa că serverele lor sunt rapide, ieftine și de încredere. Le-am revizuit aici: BlueHost Review.

Gazduire A2: Cel mai bun lucru care îmi place la gazduirea A2 este viteza. Monitorizez mai mult de 8 luni și până acum nu am găsit nicio problemă. Iată recenzia mea de găzduire A2

Dreamhost: DreamHost a câștigat alegerea editorului PC Magazine pentru găzduire web în 2016. DreamHost găzduiește în prezent peste 1,5 milioane de site-uri web și 750.000 de site-uri WordPress. Citiți recenzia completă a Dreamhost

InMotion Hosting: Compania de găzduire web folosită de acest site. Spun mai multe? Iată recenzia mea de InMotion. Obțineți un discount special de 56% făcând clic pe acest link.

Liquidweb: Liquid Web este unul dintre cei mai buni furnizori de soluții de găzduire web și soluții de aplicații cloud pe piața de astăzi. Este găzduit de încredere și fără probleme. Puteți citi recenzii despre Liquid Web aici.

Namecheap: Una dintre cele mai transparente și oneste înregistrări de domenii și furnizori de găzduire web partajată pe care i-am găsit online. Citiți review-ul meu NameCheap.

Site-uri de comerț electronic

BigCommerce: puteți personaliza site-ul dvs. Web, gestiona transportul & plăți și listați produsele dvs. pe Amazon, eBay și Facebook cu platforma BigCommerce. Bigcommerce este cea mai mare concurentă și platformă recomandată de Shopify. Citiți avantajele și contra de la BigCommere.

Shopify: Una dintre cele mai bune platforme de comerț electronic. Vă puteți construi cu ușurință magazinul online și puteți vinde orice la Shopify. Citiți recenzia Shopify

VPN

PureVPN: PureVPN este rapid, ușor de utilizat și mai ieftin decât alți furnizori de servicii VPN de pe piață. Este un mod ușor de a fi sigur online cu PureVPN. PureVPN are caracteristici excelente precum Antivirus, Internet Kill Switch, NAT Firewall etc..

VPN Windscribe: Din iulie 2015, Windscribe oferă un serviciu mai bun, iar în ultimii doi ani a devenit unul dintre cele mai apreciate VPN-uri din jur. În pachetul gratuit veți obține funcții, inclusiv firewall, Adblock, P2P și altele cu lățime de bandă de 10 GB. Citiți Recenzie VPN Windscribe.

Managementul legăturilor

Rebrandy: este un Shortener URL cu domenii personalizate. Puteți crea, urmări și optimiza campaniile dvs. cu link-uri de marcă lider în industrie.

Pluginuri WordPress

Yoast SEO: Considerat unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a implementa cele mai bune practici SEO astăzi. Trebuie să aveți pentru fiecare site WordPress.

Adrotate Professional: dacă utilizați anunțuri pe site-ul dvs. web pentru a genera venituri, acest plugin este tot ce aveți nevoie. Puteți programa anunțurile dvs., puteți vedea ratele de clicuri, optimiza afișarea anunțurilor – îl numiți, acest plugin îl are. Îl folosesc pluginul de pe acest site web și câteva dintre site-urile mele client.

Instrumente Web

Sucuri: toate eforturile dvs. nu înseamnă nimic dacă site-ul dvs. web este hacked sau listat negru. Când se va întâmpla asta, ai nevoie de Sucuri pentru a te ajuta.

KeyCDN: utilizați Network Delivery Network (CDN) pentru a accelera performanța site-ului dvs. Web servindu-l de la serverele care sunt aproape de utilizator. Utilizați KeyCDN și veți vedea imediat impulsul performanței site-ului.

BuzzSumo: Dacă sunteți interesat de conținut și de ce să-l cercetați înainte de a scrie pe el, BuzzSumo este cel mai bun instrument disponibil. O folosesc regulat pentru a vedea tendințele actuale în scrierea de conținut.

Marketing:

Aweber: Dacă sunteți în marketing de e-mail, pur și simplu nu îl puteți ignora. Aweber este considerat astăzi cel mai bun instrument de marketing prin e-mail. Dacă aveți mii de abonați de e-mail, Aweber vă ușurează gestionarea, automatizarea și improvizarea campaniilor dvs. de e-mail. Obțineți cupon Aweber aici.

SEMrush: Folosesc în mod regulat acest lucru pentru a afla care sunt datele vitale ale concurentului meu, cum ar fi cuvintele cheie vizate, reclame plătite, clasamente, detalii de backlink, trafic organic, domenii de referință și multe altele. Dacă doriți să aflați și să vă optimizați concurența, trebuie să folosiți SEMrush cu siguranță.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector