Viri

Viri gostovanja & Priporočila

Tu je seznam izdelkov in storitev, ki jih uporabljam vsakodnevno. Nekatera od teh orodij so plačana, nekatera so brezplačna, nekatera pa mi dajejo napotitve za provizijo – vendar jih imam rada in jih redno uporabljam. Ta seznam bom posodobil, ko bom našel čudovita orodja za lažje življenje. Pošljite mi svoje komentarje in predloge, da bom še boljši.


Registracija domene

NameCheap: Enostavno eden najboljših registratorjev domen, ki ga lahko priporočimo. Domene so v podjetju NameCheap resnično dostopne in jih je enostavno upravljati.

Spletno gostovanje

BlueHost (PRIPOROČEN): Eno boljših spletnih ponudnikov gostovanja, ki sem ga uporabljal v preteklosti. Imajo zelo lepo nadzorno ploščo računa, da ne omenjam, da so njihovi strežniki hitri, poceni in zanesljivi. Tu sem jih pregledal: BlueHost Review.

A2 gostovanje: Najboljše, kar mi je všeč pri A2 gostovanju, je hitrost. Spremljam več kot 8 mesecev in do zdaj nisem zasledil nobenih težav. Tu je moj pregled gostovanja A2

Dreamhost: DreamHost je leta 2016. zmagal pri izbiri urednika PC Magazine za spletno gostovanje. DreamHost trenutno gosti več kot 1,5 milijona spletnih mest in 750 000 spletnih mest WordPress. Preberite celoten pregled Dreamhost-a

InMotion gostovanje: podjetje za gostovanje spletnih strani, ki ga uporablja to spletno mesto. Ali povem več? Tu je moj pregled InMotion. Pridobite 56% poseben popust s klikom na to povezavo.

Liquidweb: Tekoči splet je eden najboljših ponudnikov spletnih gostovanj in oblačnih aplikacijskih rešitev na današnjem trgu. Je zanesljivo in brez težav gostovanje. Pregled tekočih spletnih si lahko preberete tukaj.

Namecheap: Eden od najbolj preglednih in poštenih registracij domen in skupnih ponudnikov spletnih gostovanj, ki sem jih našel v spletu. Preberi mojo recenzijo NameCheap.

Spletna mesta e-trgovine

BigCommerce: Prilagodite lahko svoje spletno mesto in upravljate z dostavo & plačila in seznam izdelkov na Amazonu, eBayu in Facebooku s platformo BigCommerce. Bigcommerce je največji konkurent Shopify in zelo priporočljiva platforma. Preberite prednosti in slabosti podjetja BigCommere.

Shopify: Ena najboljših platform e-trgovine. Svojo spletno trgovino lahko preprosto zgradite in prodate karkoli na Shopify. Preberite Shopify Review

VPN

PureVPN: PureVPN je hiter, enostaven za uporabo in cenejši od drugih ponudnikov storitev VPN na trgu. S PureVPN lahko na spletu zagotovite varno povezavo. PureVPN ima odlične funkcije, kot so antivirus, Internet Kill Switch, NAT požarni zid itd.

Windscribe VPN: Od julija 2015 Windscribe zagotavlja boljše storitve in v zadnjih dveh letih je postal eden najbolj cenjenih VPN-jev naokoli. V brezplačnem paketu boste dobili funkcije, vključno z požarnim zidom, Adblockom, P2P in več z pasovno širino 10 GB. Preberite Windscribe VPN Review.

Upravljanje povezav

Rebrandija: je krajši URL z domenami po meri. Svoje oglaševalske akcije lahko ustvarite, spremljate in optimizirate z vodilnimi blagovnimi povezavami.

WordPress Vtičniki

Yoast SEO: velja za enega najboljših WordPress vtičnikov za izvajanje najboljših SEO praks danes. Mora imeti za vsako WordPress spletno mesto.

Adrotate Professional: Če za ustvarjanje prihodka uporabljate oglase na svojem spletnem mestu, je ta vtičnik vse, kar potrebujete. Oglase lahko načrtujete, si ogledate število klikov in optimizirate prikaz oglasov – poimenujete ga, ta vtičnik ga ima. Na tem spletnem mestu in na nekaterih spletnih mestih mojih strank uporabljam vtičnik.

Spletna orodja

Sucuri: Vsa vaša prizadevanja ne pomenijo nič, če je vaše spletno mesto vdrto ali na črni seznam. Ko se to zgodi, potrebujete Sucuri, da vam pomaga.

KeyCDN: Uporabljate omrežje za dostavo vsebine (CDN), da pospešite delovanje svojega spletnega mesta, tako da ga strežite s strežnikov, ki so blizu uporabniku. Uporabite KeyCDN in takoj boste videli povečanje uspešnosti spletnega mesta.

BuzzSumo: Če ste vsebinski in kaj morate raziskati, preden napišete, je BuzzSumo najboljše orodje, ki je na voljo. Redno ga uporabljam, da vidim trenutne trende v pisanju vsebin.

Trženje:

Aweber: Če se ukvarjate s trženjem po e-pošti, ga preprosto ne morete prezreti. Aweber velja za prvo orodje za trženje e-pošte danes. Če imate na tisoče naročnikov e-pošte, Aweber olajša upravljanje, avtomatizacijo in improvizacijo e-poštnih oglaševalskih akcij. Pridobite Aweber kupon tukaj.

SEMrush: To redno uporabljam, da ugotovim, kakšni so vitalni podatki mojega konkurenta, kot so ciljne ključne besede, plačani oglasi, uvrstitve, podrobnosti o povratni povezavi, organski promet, sklicevanje domen in še več. Če se želite naučiti in najbolje tekmovati, morate zagotovo uporabiti SEMrush.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map