000WebHost -katsaus: Hyödyt ja haittani 000Webhost-palvelun avulla

000WebHost -katsaus: Hyödyt ja haittani 000Webhost-palvelun avulla

000WebHost -katsaus: Hyödyt ja haittani 000Webhost-palvelun avulla

Tätä 000WebHost -katsausta muutettiin ja päivitettiin 10. kesäkuuta 2019.


Ilmaisen isännän hankkiminen on aina jännittävä juttu, varsinkin kun budjettisi on vähäinen. Jos olet etsinyt ilmaista hosting-palvelua, huomaat, että tunnetun ja ilmaisen hosting-palvelun vaihtoehdot ovat jonkin verran rajoitetut.

Puhun täällä yhdestä sellaisesta hyvin tunnetusta hosting-vaihtoehdosta, joka tunnetaan yleisesti ilmaisista isännöintipalveluistaan. Tämä ei ole kukaan muu kuin 000webhost.

000webhost on osa Hostingeria. 000webhost -sovelluksella voit käyttää elinikäistä ilmaista palvelua, mikä tekee siitä yksilöllisemmän.

Vakavampi vaihtoehto 000Webhostille ›

Koska 000webhost on täysin ilmainen isännöintipalvelu, siinä on vähän rajoituksia, mutta se tarjoaa kuitenkin joukon etuja, joita et todennäköisesti koskaan odottaisi ilmaisessa isännöinnissä..

Joten, pääsemällä pisteen ytimeen, 000webhostilla on vähän etuja ja haittoja, joista keskustelen tarkemmin katsaukseni kautta.

Mene eteenpäin ja nauti lukemasta lisää 000webhostista!!

000webhostin plussat:

000webhost tarjoaa useita etuja. Voit helposti luoda täysin toimivan verkkosivun. Ennen kuin puhun mistään muusta, anna minun antaa lisätietoja heidän käytettävyydestään, joka on yksi tärkeimmistä parametreista.

Uptime and Performance:

Mikä voisi olla parempi kuin valita taskuosi sopiva isäntäalusta, joka tarjoaa kohtuullisen hyvän käyttöajan?

Joo, arvasit oikein, 000webhost tarjoaa hyvät käytettävyysmittarit. Se takaa 99% käyttöajan, joka useissa tapauksissa osuu mahtavaan 99,9% käyttöaikaan.

Sen käyttöaika ei välttämättä ole alan paras, mutta harvoilla ilmaisilla isännöintipalveluilla on johdonmukainen käyttöaika.

Niiden käyttöaikatakuu lisää uskottavuutta palveluihinsa ja takaa käyttäjille, jotka suhtautuvat skeptisesti ilmaisen isännöinnin kokeiluun.

Olen käyttänyt 000webhostia jo jonkin aikaa ja seurannut niiden käytettävyyttä. Alla on heidän viimeisimmät käyttöaikaansa.

000webhost arvostelu

Toistaiseksi se on ollut hyvä, 000webhost tarjoaa houkuttelevia käytettävyys- ja suorituskykymittareita.

Turvallisuus ja luotettavuus:

Tarkistetaan, kuinka hyvä tietoturva on 000webhostin avulla. 000webhost on saanut osansa hakkeroinnista ja turvallisuuskysymyksistä pari vuotta sitten.

000webhost on kuitenkin voittanut nämä ongelmat ja sisällyttänyt mandaatin turvaominaisuudet jopa ilmaiseksi isännöintiin.

000webhost käyttää edistynyttä palomuuria ja sisältää DDoS-suojauksen. Se päivittää säännöllisesti ja sitä seurataan jatkuvasti.

turvallisuus

Se tukee välitöntä varmuuskopiointia varmistaaksesi, että tiedoissasi on aina varmuuskopio. Vaikka siinä ei ole liian monia suojattuja ominaisuuksia, silti riittävän hyvä tietoturvatuki.

Ominaisuudet:

Yleensä useimmat käyttäjät eivät ehkä odota ilmaisella isännöintipalvelulla olevan liian monia ominaisuuksia. Toisin kuin tämä oletus, 000webhostilla on hyvä ominaisuusluettelo.

Se tukee PHP: tä ja MySQL: tä cPanelilla. Saat ilmaisen verkkosivustojen rakentajan. 000webhost tukee Curl, Zend, XML, fopen (), PHP-liitäntöjä, GD2, Ioncube loader, .htaccess ja useita muita PHP-ominaisuuksia.

000webhost tarjoaa käyttäjälle yhden napsautuksen automaattisen asennusohjelman, jota voidaan käyttää muiden sovellusten, kuten WordPress, Drupal, ja noin 50 muun skriptin asentamiseen..

Ilmaisella isännöinnillä saat 10 Gt kaistanleveyttä, 1 Gt levytilaa, ilmaisen verkkotunnuksen ylläpidon, ilmaisen cPanelin, ilmaisen verkkosivustojen rakentajan, 2 verkkosivustoa, WordPressin automaattiasennuksen ja tilin välittömän aktivoinnin ilman lisäkustannuksia.

000webhost ilmainen hosting

Sen cPanel tarjoaa yli 100 ilmaista mallia, monikieliset tuki, HotLink-suojaus, IP Deny Manager, salasanasuojatut hakemistot muutamien mainitsemiseksi.

Helppokäyttöisyys:

Ilmainen isännöintipalvelu kiinnittää ehdottomasti paljon huomiota. Koska useat käyttäjät voivat käyttää tätä, on tärkeää, että isännöintipalvelu on helppo käyttää.

No, 000webhost tekee siitä kaiken todella yksinkertaisen.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat hyvin havainnollistettuja ja erotettuja, joten et lopu viettämään aikaa yrittää selvittää, kuinka asiat toimivat.

000webhostin helppokäyttöisyys

Tiedostonhallinta on yksinkertainen ja voit lähettää tiedostoja nopeasti.

tiedostohallinta 000webhost

Tietokannan hallinta on helppoa, ja voit lisätä / poistaa tietokantaa erittäin nopeasti. Vaihtoehdot ovat itsestään selviäviä, etkä välttämättä tarvitse asiantuntija-apua tietokantojen hallintaan.

hallita tietokantaa

000webhost -sovelluksella voit luoda jopa 5 sähköpostin välittäjää. Nyt tämä on taas helppokäyttöinen.

hallita sähköposteja

Koko verkkosivusto voidaan hallita käytettävissä olevien asetusvaihtoehtojen avulla.

asetukset'

Joten kokonaisuudessaan 000webhost on erittäin helppo käyttää ja on paljon aloittelijoille.

Asiakaspalvelu:

Helpoin tapa tavoittaa 000webhostin apua on heidän fooruminsa kautta. Sillä on tietopohja ja se tukee UKK: ta.

Verkkosivun kautta löydät useita muita ohjeita, jotka perustuvat eri aiheisiin. Sillä on myös blogiosa.

000webhost on sidottu toiseen oppimiskumppaniin BitDegree, joka on vielä yksi tapa, jolla voit oppia lisää ylläpidosta.

000webhost ei tue suoraa keskustelua. Sen premium-suunnitelma tarjoaa kuitenkin ensiluokkaista asiakastukea.

Verkkosivun rakentaja:

Hyvä uutinen on, että ilmaisella isännöinnillä voit myös käyttää ilmaista verkkosivustojen rakentajaa. Vaikka monet muut maksetut isäntäalustat veloittavat käyttäjiä verkkosivustojen rakentajilta, 000webhost pitää tämän ilmaiseksi.

Voit joko rakentaa verkkosivuston tyhjästä tai ladata olemassa olevan verkkosivuston. Verkkosivuston rakentaja tukee myös WordPress-verkkosivustojen rakentamista.

Tarvitset nolla koodauksen asiantuntemuksen aloittaaksesi heidän verkkosivustojen rakennuksensa käytön. Saat pääsyn mallisarjoihin, jotka perustuvat eri verkkotunnuksen vaatimuksiin.

verkkosivujen rakentaja

Sillä on hyvä 198 mallikokoelma, joka on erittäin hyvä määrä malleja, varsinkin jos olet ilmaisella isännöinnillä.

Minkä tahansa sivun osan muokkaaminen ja mukautukset ovat yksinkertaisia. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat äänekäs ja selkeä.

sapluuna

Se on moniulotteinen reagoiva, tukee useita karttoja, hyvää verkkokaupan tukea ja tarjoaa monikielisen tuen. Kaikki tämä yhdistetään hyvään sosiaalisen median tukeen, joka sisältää suositut sosiaalisen median alustat, kuten Instagram, Facebook Twitter ja monet muut.

Muut suunnitelmat:

000webhostilla on paljon tarjottavaa, jota vain harvat isäntäalustat tarjoavat. Tämän lisäksi ilmainen isännöinti ei ole ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto.

000webhost tarjoaa enemmän ensiluokkaisilla Hostinger-suunnitelmillaan. 000webhost on osa Hostingeria. Muut saatavilla olevat suunnitelmat ovat Single ja Premium.

Molemmat suunnitelmat tarjoavat 30 päivän riskitön kokeilu. Yhtenäinen suunnitelma alkaa hinnasta 0,80 dollaria / kuukausi ja jatkuu hinnasta 7,99 dollaria / kuukausi. Vaikka premium-suunnitelma alkaa hinnasta 2,15 dollaria / kuukausi ja uusiutuu hintaan 11,95 dollaria / kuukausi.

000verkkosuunnitelma

Palkkiojärjestelmät tarjoavat asiakastuen 24/7/365. Saat enemmän kaistanleveyttä, tilaa, sähköpostitilejä, tietokantoja ja palvelinresursseja.

SSL-sertifikaatti, päivittäiset varmuuskopiot ja CloudFlare -suojaus voidaan ostaa erillisillä hinnoitteluilla.

Miinukset 000webhost:

000webhost tarjoaa vakaan ja lupaavan isännöintipalvelun. Kuten kaikilla muillakin käyttöjärjestelmillä, 000webhost tarjoaa kuitenkin vähän haittoja.
Joten, ovatko nämä vakavat salpaajat??

Jatka lukemista ymmärtääksesi mikä voi olla haittapuoli käyttäessäsi 000webhostia.

Yksinkertainen verkkosivujen rakentaminen: Joten mainitsin vain 000webhostilla erittäin helppokäyttöisen verkkosivujen rakentajan? No, se on totta!!

Tämä on hyvä paikka luoda yksinkertainen verkkosivusto. Pidä kuitenkin kiinni, jos tarvitset visuaalisesti houkuttelevia ja erittäin luovia verkkosivustoja, tämä voi olla haastava 000webhostin kanssa.

Ei se, että 000webhost ei voi luoda UI-rikkaita verkkosivustoja. Mutta tällä on omat rajoitukset. Sillä on erittäin minimalistinen graafisesti rikas verkkosivustojen luomistuki.

Rajoitukset: Se on ilmainen, ja kyllä, 000webhostilla on myös omat rajoituksensa. Joten periaatteessa, olipa kyse sitten kaistanleveydestä, asiakastuesta tai prosessorin käytöstä, et voisi nauttia samanlaisista etuoikeuksista kuin premium-asiakas.

No, nämä eivät välttämättä ole huijaus 000webhostille.

Käyttäjänä on kuitenkin oltava tietoinen rajoituksista, kun käytät 000webhostia.

Turvallisuus: Nyt tämä näkyy täällä yhdessä 000webhostin ammattilaisten kanssa. Turvallisuus on jotain, josta 000webhost huolehtii.

Tämän jälkeen on korostettava sitä tosiseikkaa, että ilmaisena isännöintipalveluna 000webhost olisi alttiimpi tietoturvauhkille, koska sitä käyttävät suuret määrät käyttäjät.

Vaikka 000webhost tarjoaa välttämättömiä turvaominaisuuksia, se mainitsee tämän myös verkkosivustollaan.

turvallinen 000webhost

Joten, se ei ratkaisevasti määritä, että olet täydellinen todiste turvallisuudesta.

YHTEENVETO:

000webhost tarjoaa suurimman osan tärkeimmistä palveluista ja tarjoaa paljon enemmän kuin mitä muut ilmaiset isännöintipalveluntarjoajat voivat tarjota.

Se tarjoaa huomattavia isännöintipalveluita ja on helppo käyttää. Se on ihanteellinen vaihtoehto opiskelijoille ja tekniikan harrastajille, jotka yrittävät tutustua isäntäalustoihin.

Tämä on ilmainen elämälle eikä sisällä muita piilotettuja kustannuksia, mikä taas on etu.

Joten jos etsit vakavaa yritystä, jossa on paljon huippuluokan ominaisuuksia, turvallisuutta ja asiakastukea, tämä ei todennäköisesti ole oikea valinta.

Siksi sinun kannattaa ehdottomasti katsoa Hostingeria.

Ja jos päätät koskaan kokeilla Hostingeriä, tutustu oppaaseemme saadaksesi 15% alennus heidän isäntäpaketeistaan:

Saat 15% alennuksen Hostingeristä

Jos olet kuitenkin käynnistämässä uutta verkkosivustoa ja budjetti on vähäinen, 000webhost on paljon valinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector