10 parasta (+1 erityistä) verkkotunnuksen rekisteröijää vuonna 2020

Ajattele verkkosivustoa. Tiedätkö miksi voit ajatella verkkosivustoa? Koska sillä on otsikko, nimi. Tämä otsikko ei ole vain jotain, joka menee itse verkkosivulle, vaan jotain, joka menee sivuston URL-osoitteeseen tai osoitteeseen.Jos haluat sivuston, sinun on nimettävä se. Olipa kyse yrityksestäsi, potentiaalisesta yrityksestä, henkilökohtaisesta blogista tai vaikka investoisit verkkotunnusten massaostoksiin, jokaisella on intressi löytää hyviä nimiä verkkosivustoilleen.


Miten teet tämän? Menet yritykseen, jota kutsutaan verkkotunnusten rekisteröijiksi, ja maksat heille varmistaaksesi, että tietty nimi on rekisteröity sinulle. Sinusta tulee kyseisen verkkotunnuksen omistaja niin kauan kuin maksat siitä, mutta sopimuksen ehdot toimivat.

Verkkotunnusten rekisteröijä on täsmälleen miltä kuulostaa: se on organisaatio, joka hallinnoi verkkotunnusten rekisteröintiä. Ollakseen virallinen, rekisteröijän on oltava akkreditoitu yleisen korkean tason verkkotunnuksen rekisteriin – älä sekoita näitä kahta – ja rekisterinpitäjä toimii rekisterin mukaisesti.

Rekisterit ovat artikkeli eri ajaksi, mutta lyhyesti: rekisterit ovat verkkotunnusten tietokantoja ja kaikkia niitä rekisteröineiden henkilöiden tietoja. Rekisteröintejä hallinnoi organisaatio nimeltään ICANN (Internet Corporation for nimetyt nimet ja numerot), mikä on valtava kauppa verkkotunnusten rekisteröinnille.

Periaatteessa voit rekisteröityä vain yrityksiltä, ​​jotka ovat ICANN: n hyväksymiä. Tämä ei kavenna asioita puolestasi, koska ICANN-akkreditoituja vaihtoehtoja on edelleen paljon.

Joten nyt tiedämme, mikä verkkotunnuksen rekisteröijä on.

hostingpill10 parasta verkkotunnuksen rekisteröijää

 1. namecheap
 2. Bluehost-verkkotunnukset
 3. Hyvä isä
 4. häilyä
 5. Google-verkkotunnukset
 6. 1&1 IONOS
 7. Register.com
 8. Hostinger
 9. HostGator
 10. Domain.com
Mikä tekee rekisterinpitäjästä hyvää? Mikä tekee pahasta? Mitä asioita sinun tulisi varoa?

Olen varma, että voit arvata, että tämä kysymys ei ole niin yksinkertainen kuin miltä se kuulostaa. Jokaisella on erilaisia ​​tarpeita. Jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan verkkotunnuksia irtotavarana, ja toiset haluavat vain ostaa yhden verkkotunnuksen blogiinsä.

Jopa muutkin saattavat olla keskellä, ehkä pienet yritykset, jotka haluavat varmistaa, että mikään muu yritys ei voi ottaa nimeään. Ja kaikkien näiden esimerkkien välillä on tietysti paljon variaatiota.

Vaikka hinta on tietysti yksi tärkeimmistä tarkastelemiasi asioita (ja että me tarkastelemme myös sitä), se ei ole kaikkea muuta. Erityisesti pienemmille ostajille hinnat ovat melko yhdenmukaiset kaikissa yrityksissä, ja säästät todennäköisesti muutama dollari vuodessa valitsemasi mukaan. Sinun pitäisi silti tehdä se, mikä on sinulle parhaiten taloudellisesti, mutta on epätodennäköistä, että se konkurssiisi sinua.

Verkkotunnusten rekisteröijien tarkastelussa on joitain muita asioita:

Yksi erittäin tärkeä asia pidettävä mielessä on ero hosting-ja verkkotunnusten välillä. Tämä voi olla hämmentävä, koska monet verkkotunnusten rekisteröijät ovat myös hosting-yrityksiä. Lyhyesti sanottuna, hosting on itse talo (Internet-tilan / resurssien tarjonta) ja verkkotunnukset ovat osoitetta (Internet-talosi nimi).

Monet yritykset tarjoavat paketteja, jotka sisältävät sekä isännöinnin että verkkotunnuksen rekisteröinnin, ja niiden välillä on paljon eroja.

Tarkastelen näitä luettelon vaihtoehtoja sekä yksinkertaisia ​​vain verkkotunnuksen rekisteröintiä koskevia vaihtoehtoja.

Jopa yksinomaan verkkotunnusten rekisteröinti menee, kaikilla rekisteröijillä ei ole lupaa myydä kaikkia verkkotunnusten laajennuksia. Voit esimerkiksi ostaa .comin mistä tahansa, mutta ei ehkä .uk. Ja kursseilla hinnat vaihtelevat – tarkastelemme kuinka hyvät yritykset tarjoavat näitä vaihtoehtoja.

Toinen tärkeä asia, johon on kiinnitettävä huomiota, on Whoisin yksityisyys. Pohjimmiltaan osa ICANNin tehtävästä on ylläpitää luetteloa rekisteröijistä.

Tämän luettelon nimi on Whois, ja se on julkisesti saatavilla – tarkoittaen, että kuka tahansa voi etsiä verkkotunnuksesta löytääkseen rekisteröijän tiedot.

Luonnollisesti tämä saattaa olla pelottava näkymä monille asiakkaille. Melkein jokainen verkkotunnusten rekisteröijä tarjoaa työkaluja estämään tietosi yksityiskohdat luettelosta (yleensä korvaamalla ne yrityksen tiedoilla).

Niiden avainkysymys on, sisällyttävätkö yritykset tämän ilmaiseksi, vai jos eivät, hinta, jolla ne myyvät tämän usein toivotun palvelun. Aion myös ottaa sen huolellisesti huomioon.

Haluat myös olla varovainen yrityksen erityisen verkkotunnuksen vanhenemiskäytännön suhteen. Jos verkkotunnuksesi vanhenee ja et uudista sitä, joku muu voisi ottaa sen käyttöön, mikä on ärsyttävää pienille aikakäyttäjille, jotka löysivät hyvän nimen runoilublogiinsa, ja uhkaa yrityksiä.

Muutamia kohteita, joita tarkastelen ja jotka sinun pitäisi myös tehdä, jos teet omaa tutkimustasi: lisäpalvelut, asiakastuki ja uusintahinnat.

Monet yritykset tarjoavat ilmaisia ​​lisäpalveluita ja / tai lisäpalveluita lisäkustannuksin. Jokaisella yrityksellä on yleensä oma yhdistelmä näitä. Ja kyllä, nämä sisältävät usein ylläpitopalvelut ja Whoisin yksityisyydensuojan.

Asiakastuki on itsestään selvä, ja kommentoin sitä vain, jos se on erityisen hyvää tai puuttuu.

Uudistushintojen suhteen monet yritykset tarjoavat alhaisia ​​hintoja ensimmäisenä vuonna, ja sitten verkkotunnuksen uusimisella seuraaville vuosille tapahtuu hintahyppy..

Se on paljon tietoa, mutta älä huolestu – käytämme näitä ideoita käytännössä tarkastelemalla tätä verkkotunnuksen rekisteröijien luetteloa. Kuten aina, on jonkin verran subjektiivisuutta, ja kohti luettelon yläosaa, sinun on tehtävä joitain kaivoja omin päin.

Siitä huolimatta kokemukseni mukaan nämä ovat olleet parhaita verkkotunnusten rekisteröijiä.

10: Domain.com

domain.com

Tässä on yritys, joka on yllättävän helppo unohtaa. Niiden suorituskyky ei ole heikko, mutta nimi on helppo sekoittaa monien muiden verkkotunnusten rekisteröijien joukkoon … tärkein heidän joukossaan, domains.com.

Domain.com on (oletan) pienempi rekisterinpitäjä, koska et löydä siitä tonnia. Domain.com, kuten monet nimet täällä, tarjoaa isännöintipalveluita. Toisin kuin monista täällä olevista nimistä, se tunnetaan ensin verkkotunnuksista (se on loppujen lopuksi nimessä).

Totta puhuen – en ole vielä kokeillut verkkotunnusta Domain.com ylläpitämistä varten, joten en voi sanoa, onko kiinteä veto verkkotunnuksen saamisesta isäntäpaketin kautta (verkkotunnus.com tarjoaa vaihtoehdon).

Domain.com ei yleensä ole nimi, joka tulee esiin, kun harkitaan isännöimistä – toisaalta, en halua olla puolueellista pienempää yritystä vastaan.

Jätämme tämän vähän tuntemattomaan: Domain domain.com on kuitenkin oikein pelkästään verkkotunnuksen rekisteröinnissä. Whoisin yksityisyyden suojamaksu on ärsyttävä, mutta yleinen, ja Domain.com tarjoaa myös paljon huipputason verkkotunnuksen laajennuksia ja yleisiä kohtuullisia hintoja joihinkin siistillä oletuslisäosilla.

verkkotunnuksen.com hinnat

Plussat

 • Domain.com tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia ylätason verkkotunnuksia kohtuuhintaan. HostGator (myös tässä luettelossa) käyttää itse asiassa Domain.com-palvelua, jotta sen käyttäjät voivat ostaa tällaisia ​​verkkotunnuksia, kun HostGator ei tarjoa niitä suoraan.
 • Hinnoittelu on keskimääräistä, mutta hieman alapuolella. Esimerkiksi yksi .com on 9,99 dollaria.
 • Jokaiseen verkkotunnuksen rekisteröintiin kuuluu Let’s Encrypt Free SSL, sähköpostin edelleenlähetys, DNS-hallinta (melko yleinen) ja siirtolukko (joka suojaa sinua luvattomilta siirroilta). Mielestäni nämä ilmaiset lisäykset tekevät hinnasta hieman arvokkaamman, vaikka se ei ollut liian korkea aluksi.

Haittoja

 • Whois-tietosuoja on ylimääräinen 8,99 dollaria vuodessa, joka ostettujen verkkotunnusten määrästä ja tyypistä riippuen voi kaksinkertaistaa tai nelinkertaistaa hintalappusi.
 • Vaikka Domain.com ei ole teknisesti huonompi kuin Hostinger myyntimyynnissä, lisätuotteet näytetään suurempana ja ovat vähemmän olennaisia ​​nimesi rekisteröintiin. Joten sanoisin, että Domain.com-sivustolla voi olla lievästi ärsyttävä kassaprosessi.
 • Sen koon ja tuotemerkkivallan puutteen vuoksi sinulla voi olla hieman enemmän vaikeuksia löytää online-käyttäjiä käyttämään yhteisöä kuulemaan ongelmia. Domain.com-sivustolla on tukea (mukaan lukien puhelintuki), jonka pitäisi toivottavasti olla hienoa, mutta jotkut ihmiset pitävät siitä, että resurssina on suuri asiakaskuntayhteisö.

Käy verkkotunnuksessa Domain.com

9: HostGator

hostgator-banneri

HostGator on toinen yritys, joka tunnetaan erityisesti isännöinnistä. HostGator tarjoaa luonnollisesti myös verkkotunnuksia, etenkin koska monet sen isännöintituotteista tulevat mukanaan. Uusin kokonaisuus on Toinen hauska tosiasia: HostGatorin emoyhtiö on EIG (Endurance International Group), joka myös omistaa Bluehostin.

Vaikka HostGatorilla ei ole yhtä suurta voimaa isännöinnissä, se palvelee edelleen satoja tuhansia asiakkaita ja hallinnoi 9 miljoonaa verkkotunnusta.

HostGatorin paikka täällä yksinkertaisesti on asioiden kalliimmalla puolella ja voisi ehkä käyttää joitain muita oletusominaisuuksia. HostGatorin palvelun laatu on kuitenkin melko hyvä, ja käyttäjät saavat hyvän hallinnan verkkotunnuksiinsa.

Plussat

 • Kuten joidenkin muiden lueteltujen vaihtoehtojen kohdalla, HostGator integroi verkkotunnuksen rekisteröinnin isännöintiin. Tämä ei ole yllättävää, koska HostGator on ensisijaisesti hosting-yritys.
 • Jokainen verkkotunnuksen rekisteröinti sisältää verkkotunnuksen lukituksen (estää nimen luvattoman siirron) ja automaattisen uusimisen. Tämä viimeinen kohta saattaa olla heikkous joillekin, mutta se voidaan poistaa käytöstä. Muista: se on yleensä hyvä ominaisuus, jos olet huolissasi, että joku muu ottaa nimen.
 • Kattava ohjauspaneeli ja vaihtoehdot verkkotunnuksesi hallintaan. Saatat kuitenkin löytää käyttöliittymän hiukan tahmea.

Haittoja

 • Whois-tietosuoja on ylimääräinen 14,95 dollaria vuodessa, mikä on yksi hienoimmista lisäyksistä. Lisäksi hinnat itsessään ovat hieman keskimääräistä korkeammat. Se ei aio rikkoa pankkia, mutta niille, jotka etsivät yksinkertaista ja halpaa verkkotunnuksen rekisteröintiä, HostGator ei ehkä ole paras.

hostgator hinta

 • HostGator on hiukan rajoitetumpi suoraan saatavilla olevassa ylätason verkkotunnuksen laajennusten valinnassa, mutta ne toimivat yhdessä Domain.com-sivuston kanssa myydäkseen yksilöllisempiä laajennuksia.
 • HostGatorilla voi olla toisinaan turvaton asiakastuki; henkilökohtaisesti minusta heidän tukisivunsa ja tietopohjansa puuttuvat. Ainakin he voivat käyttää joitain päivityksiä ja uudelleensuunnittelua. Edustajat ovat kuitenkin hienoja.

Käy HostGatorissa

8: Hostinger

hostinger-banneri

Hostinger tunnetaan, kuten monet tässä luettelossa olevista nimistä, pääasiassa isännöintiyrityksenä.

Hostinger on kuitenkin yksi ainutlaatuisimmista isäntäyrityksistä kahdesta pääasiallisesta syystä: ensinnäkin Hostinger on työntekijöiden omistuksessa ja toiseksi se omistaa ilmaisen hosting-palvelun nimeltä 000webhost..

Ainutlaatuisuus ei ole estänyt Hostingeriä tullut yhdeksi suosituimmista nimistä isännöinnissä. Tällä hetkellä käyttäjiä on 29 miljoonaa käyttäjää (tosin rehellisesti, olen varma, että monet heistä käyttävät 000webhostia).

Siitä huolimatta Hostinger tarjoaa hyvän verkkotunnuksen rekisteröintipalvelun. Yhteenveto: yleinen vakaa rekisterinpitäjä, jolla on keskimääräistä alhaisempi hinnoittelu ja yleensä suoraviivainen kassalla.

Plussat

 • Hostingerin hinnat ovat halvemmalla puolella. Yhden .com on esimerkiksi 8,99 dollaria ja seuraavina vuosina 10,99 dollaria (mikä on lähellä alan keskiarvoa).

hostinger hinta

 • Monet luettelon hosting-yritykset ovat integroituneet isäntäpaketteihin niille, jotka haluavat niitä. Hostinger on yksi parhaista vaihtoehdoista tähän: heidän jaetun web-hosting-paketin hinta alkaa 0,80 dollaria kuukaudessa (ensimmäisenä vuonna). Ihmisille, jotka etsivät yksinkertaisia ​​ja edullisia verkkosivustoja, Hostinger on loistava vaihtoehto verkkotunnusten pakkaamiseen ja ylläpitoon yhdessä.
 • Hostinger vie paljon maksutapoja kassalla. Monet rekisterinpitäjät ottavat vain kortin tai korkeintaan kortin tai PayPalin. Hostinger hyväksyy nämä samoin kuin monet suositut kryptovaluutat.
 • En voi sanoa, että Hostinger on myymätön, mutta se, mitä heillä on, ei ole liian huono. He yrittävät myydä vain muutamia lisäosia, jotka ovat muutenkin normaalia, että ihmiset ostavat verkkotunnuksilla, ja jotkut sinusta saattavat olla todella kiinnostuneita. Kassalle itsessään on nopeaa ja helppoa.

Haittoja

 • Whois-tietosuoja on ylimääräinen 5 dollaria vuodessa. Tämä ei ole liian huono, kun otetaan huomioon, että jotkut yritykset veloittavat kaksinkertaisesti, mutta toiset yritykset tuskin veloittavat sitä.
 • Hostinger ei pakata monia oletusominaisuuksia / palveluita verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä. Kun ostat verkkotunnuksen, se on käytännössä vain verkkotunnusta, ja kaikki muu on ylimääräistä. Whois-tietosuoja on vain yksi merkittävä esimerkki. Hostinger on erinomainen monella tavalla, ja pidän Hostingeristä hosting-yrityksenä, joten toivon, että he voisivat heittää enemmän mukana verkkotunnuksen oston yhteydessä ilmaiseksi.

Käy Hostinger

7: Register.com

register.com

Register.com saattaa olla hiukan vähemmän tunnettu ja se on yksi niistä verkkotunnuksen rekisteröijistä, joita en usein muista (ironista kyllä) oman verkkotunnuksensa takia. Register.com, name.com, domains.com, domain.com… ja monet muut tällä linjalla voivat olla hieman vaikeita.

Olin yllättynyt, kun sain tietää, että Register.com hallinnoi yli 2,5 miljoonaa verkkotunnusta. Tutkiessani sitä, löysin Register.com-sivuston, jolla on paljon enemmän mainetta kuin olisin voinut odottaa.

Register.comin tärkein vetovoima on alhaiset hinnat. Heidän verkkosivusto ei kuitenkaan ole kovin hyvä: hinnoittelua on vaikea löytää, ja jotkut sivut näyttävät vanhentuneilta. Suosittelen ottamaan ensin yhteyttä asiakaspalvelun edustajaan tarkistaaksesi ensin, sen sijaan että ostaisit vain sivustolta.

Plussat

 • Register.com-sivustolla on alhaisimmat hinnat, joita olen nähnyt. Hinnat vaihtelevat, mutta monet yksittäiset .com-rekisteröinnit olisivat vain 5 dollaria vuodessa. Hinnat voivat nousta niinkin alhaiseen hintaan kuin 2,95 dollaria vuodessa lisäosista riippuen. Register.com tarjoaa myös yhden halvimmista isäntä- ja verkkotunnuspaketeista, lähtöhinta on 1,95 dollaria kuukaudessa.

register.com hinta

 • Register.com on myös melko hyvä käsittelemään suurten verkkotunnusten ostoja.
 • Register.com sisältää paljon hyviä lisäosia. Valitettavasti monia ei sisällytetä oletuksena verkkotunnuksen ostamiseen.

Haittoja

 • Register.com-verkkosivusto on vähän vanhentunut, ja hinnoittelua / ominaisuuksia on vaikea löytää paikan päällä. Ellei se ole vain onnea, käymällä heidän verkkotunnussivullaan näkyy näkyvä luettelo ylimmän tason verkkotunnuksista, joille ”ennakkorekisteröinti on päättymässä pian”. Laajennuksissa (.forsale,. Toimitus jne.) Sanotaan, että ennakkorekisteröinti sulkeutuu vuoden 2015 alussa. Jos he eivät ole päivittäneet sitä, verkkosivustonsa muut jutut saattavat olla vanhentuneita, ja sinun on todennäköisesti puhua edustajan kanssa ollaksesi turvassa.
 • Whois-tietosuoja on ylimääräinen 11 dollaria vuodessa, joten jos haluat, Register.com ei ole halvin vaihtoehto.

Käy osoitteessa Register.com

6: 1&1 IONOS

1 & 1.com

1&1 IONOS on suosittu hosting-yritys ja verkkotunnusten rekisteröijä – erityisen suosittu Euroopassa. Tämä on vain reilua: 1&1 IONOS on yksi vanhimmista isäntäyrityksistä ja verkkotunnusten rekisteröijistä, ja se on toiminut vuodesta 1988. Itse asiassa 1&1 IONOS on Euroopan suurin hosting-yritys ja hallinnoi yli 12 miljoonaa verkkotunnusta, mikä tekee siitä varmasti merkittävän voiman verkkotunnusten rekisteröinnissä.

1&1 IONOSin isännöintituotteen tiedetään olevan halpa ja ominaisuuspakattu. Sama pätee sen verkkotunnuksen rekisteröintiin? Jossain määrin. Alkuhinnat ovat alhaiset, mutta uusimishinnat ovat valitettavasti hinnaltaan kalliimpia. Kuitenkin 1&1 IONOS on edelleen erinomainen siinä, mitä se sisältää ilmaiseksi.

Plussat

 • 1&1: n hinnat ovat ensimmäisen vuoden keskimääräisen halvemmalla puolella, ja joskus ne ovat yksinkertaisesti edullisia. Uusintahinnat ovat mojovia (ks. Alla), mutta rajoitettuun käyttöön, 1&1 IONOS tarjoaa erittäin hyvät hinnat.

1 & 1-hintoja

 • Verkkotunnuksen rekisteröinnissä seuraavat oletusasetukset ovat seuraavat: Yksi SSL-jokerimerkkisertifikaatti, ammattimainen sähköpostiosoite, jossa on 2 Gt tilaa, ja jopa 10 000 aliverkkotunnusta.
 • Asiakastuki on ympäri vuorokauden, mutta se ei ole täydellinen.

Haittoja

 • Vaikka 1&Ensimmäisen vuoden hinnat ovat halvemmalla, uusintahinnat ovat huomattavasti korkeammat. Esimerkiksi: .com on 9 dollaria ensimmäisenä vuonna, sitten 15 dollaria. .Me on 5 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, mutta 20 dollaria vuodelta sen jälkeen, ja niin edelleen. Joten jos käytät 1&1 yli kahden vuoden ajan, saatat pitää siitä vähemmän kustannustehokkaana.
 • Hieman myyntiä on mukana. Mikään liian vakava, mutta se saattaa tulla hieman turhauttavaa. Kuten GoDaddy, tämä liittyy 1: ään&1 on luonteeltaan isäntäyritys.
 • Asiakastuki voi joskus olla turhauttavaa, etenkin tililläsi / verkkosivustollasi selatessa saattaa olla vaikea löytää tiettyjä asioita.

Käy 1&1 IONOS

5: Google-verkkotunnukset

google-domain-banneri

Ah, tässä on nimi, jota kukaan täällä ei ole kuullut: Google. Vaikka meidän on myönnettävä, Google-verkkotunnukset ovat vähemmän tunnettuja. Google Domains on uudempi yritys, joka on ollut toiminnassa kesäkuusta 2014 lähtien. Itse asiassa Google Domains on edelleen beta-vaiheessaan.

Se on uteliaisuus varmasti. Googlella on maine aloittaessaan kaikenlaiset mahdolliset Internet-palvelut. Lisäksi niiden tiedetään yleensä menestyvän, mutta niillä on myös melko vähän epäonnistumisia, jotka eivät koskaan ole kiinni.

Google-verkkotunnukset on yllättävän vankka. Se on hyvin yksinkertainen ja selkeä, mutta monet arvostavat Google-käyttöliittymää, jota käytetään verkkotunnuksen rekisteröintiin ja hallintaan.

Plussat

 • Kuten useimmissa Googlen asioissa, Google-verkkotunnuksia on erittäin helppo käyttää. Kuvittele, kuinka yksinkertainen suurin osa käyttämistäsi Google-työkaluista on, ja siirrä sitten verkkotunnuksen ostamiseen ja hallintaan. Lisäbonuksena on se, että melkein yhtään myyntitapahtumaa ei ole häiritsemässä sinua, tai erikoistarjouksia tai kuponkeja tai muuta sellaista.
 • G Suite -lisäosa: Vaikka sähköposti on joskus ilmainen lisä rekisteröijille ja isännöintiyrityksille, G Suite on ylimääräinen 5 dollaria kuukaudessa. Aluksi tämä kuulostaa huonosti, mutta G Suite on enemmän kuin sähköposti: se sisältää Google Docs / Drive, Kalenteri, videoneuvottelut ja paljon muuta. Jotkut saattavat pitää tätä tarpeettomana. Etkö voi vain käyttää ilmaista Google-tiliäsi käyttääksesi Google Drivea työtovereiden kanssa? Ehkä niin, mutta niille, jotka haluavat sisältää asioita oman liiketoiminta-alueensa sisällä, tämä on hyödyllinen lisäys. Lisäksi siinä on 30 Gt tallennustilaa, ei 10 Gt.

google-verkkotunnuksen hinnat

 • Integroituu hyvin muiden verkkosivustojen rakentajien, kuten Wix, Squarespace, WordPress, jne. Kanssa.
 • Rajoitettu Whois-tietosuoja ilmaiseksi eikä vain ensimmäisenä vuonna (rajoitettu, koska se riippuu ostamiesi verkkotunnuksista).

Haittoja

 • Vaikka asiakastuki on yleensä hyvää (saat chat-, puhelin- ja sähköpostitukea), päivät ovat rajoitettu maanantaista perjantaihin ja aukioloajat rajoittuvat kello 6–21 PST.
 • En pitäisi tätä suurena puutteena, mutta hinnoittelu on suunnilleen normaalia (12 dollaria vuodessa yksittäiselle .com). Odotan hieman enemmän Google-tuotteesta, mutta se on niin.
 • Yksi yksinkertaisuuden eduista on, että palvelu on yleensä kevyt. Jälleen kerran se on edelleen beetavaiheessa, joten meidän ei ole vielä selvitetä miltä täydellinen käyttöönotto näyttäisi. Toistaiseksi yksi haitoista on, että verkkotunnuksen hallintatyökalut voivat olla tavallaan pienille käyttäjille.
 • Jotkut erikoisdomainit eivät välttämättä ole käytettävissä. Tämä muuttuu, joten joudut tarkistamaan – varmasti Google-verkkotunnukset ovat tarjonneet jatkuvasti enemmän verkkotunnuksia vuosien varrella.

Käy Google-verkkotunnuksissa

4: Vie hiiri

leijuta banneri

Hover on ehdottomasti yksi nuoremmista yrityksistä luettelossa: vuonna 2008 perustettu Hover ei ole tunnetuin rekisterinpitäjä, mutta se on vakiinnuttanut nimeään jatkuvasti. Vaikka se voi olla uudempi yritys, sen perusti Tucows Inc., joka on maailman toiseksi suurin verkkotunnusten rekisteröijä. Joten voit tuntea olosi hieman helpommaksi, jos et ole koskaan kuullut siitä.

Yksinkertaisesti sanottuna Hover on yritys, joka pysyy kiinni tiedossaan. Se tarjoaa yksinkertaisuuden ja laadukkaan palvelun keskimäärin tai hieman yli keskimääräisen hinnan.

Plussat

 • Alkuperäiset rekisteröintihinnat eivät ehkä ole liian huonoja, mutta se riippuu.
 • Vapaa Whois-tietosuoja niin kauan kuin käytät Hoveria verkkotunnuksen hallintaan.

leijua hinnat

 • Hover tuo yhden pienille yrityksille usein ainutlaatuisista eduista: persoonallisuuden, ja tässä tapauksessa sosiaalisesti edistyvän. Hover sponsoroi monia hankkeita, joissa korostetaan syrjäytyneiden ryhmien vaikutusmahdollisuuksia, ja tukee myös Electronic Frontier Foundation -säätiötä, joka on ollut tärkeä voima internetin edistämisessä.
 • Rajoitettu myynti, joten kassaprosessi on hyvin yksinkertainen.
 • Uusimishinnat ovat alhaisempia, jos ostat lisää verkkotunnuksia. Tämä ei ole harvinaista, mutta Hover tekee tässä erityisen hyvää työtä.
 • Hyvä asiakastuki, vaikka puhelinsajat ovat valitettavasti rajalliset. Hover kuitenkin haluaa käyttää oikeita ihmisiä eikä automaattisia järjestelmiä heidän tukensaan – mikä todennäköisesti tekee vaihtoon (tunneissa) sen arvoisen.

Haittoja

 • Yleinen hinnoittelu on keskimääräisen korkeammalla puolella. Esimerkiksi yksi .com on 12,99 dollaria.
 • Tämän lisäksi sähköpostilisäosat voivat olla hinnoittelupuolella. Sähköpostin edelleenlähetys on 5 dollaria vuodessa ja 10 Gt: n sähköpostitili on 20 dollaria. Tämä on yleensä melko hyvin hinnoiteltua, mutta jotkut rekisterinpitäjät sisältävät edelleenlähetyksen ilmaiseksi.

Sähköpostilisäosien lisäksi Hover ei tarjoa mitään muuta. Joillekin ihmisille tämä on itse asiassa hyöty – voit vain ostaa verkkotunnuksesi ja tehdä prosessin. Muut, jotka haluavat yhdistää verkkotunnukset ja isännöinnin, löytävät Hover -sovelluksen.

Käy Hoverissa

3: GoDaddy

godaddy-verkkotunnuksen banneri

Kuten NameCheap, GoDaddy-sijoittelu tähän luetteloon ei saisi tulla yllätyksenä. GoDaddy on kiistaton jättiläinen isännöinnin ja verkkotunnusten rekisteröinnin maailmassa. Se on ollut olemassa jo jonkin aikaa – tarkalleen vuodesta 1997 – ja on saanut itselleen suuren nimen.

Itse asiassa GoDaddy on maailman suurin verkkotunnusten rekisteröijä, jonka hallinnassa on mahtava 77 miljoonaa verkkotunnusta. Suuret pelaajat ovat joillekin houkuttelevia ja toisille hyviä – voin vain sanoa, että vaikka GoDaddy näyttää joutuneen suurimpaan osaan ihmisiin, joiden kanssa puhun, et pääse 77 miljoonaan verkkotunnukseen tekemättä jotain oikein..

Plussat

 • Vaikka GoDaddy ei ole niin halpaa kuin NameCheap, se on silti yleensä halpa. Ensimmäisen vuoden yhden .comin hinta on vain 0,99 dollaria. Vaikka uusintahinta nousee tällöin lähes 18 dollariin, jos olet kiinnostunut pitämään verkkotunnusta vain vuoden (tai kahden) ajan, GoDaddy saattaa olla yksi halvimmista vaihtoehdoista..

godaddy verkkotunnus .com

 • Kaiken kaikkiaan vahva palvelu. Älä anna täällä olevien etujen ja haittojen määrän heittää sinua: haitat ovat suhteellisen vähäisiä, ja suurin osa GoDaddyn vetoomuksesta on työn suorittaminen hyvin, mikä on kaiken kaikkiaan positiivista, jota on vaikea luetella. Näiden halpojen ensimmäisen vuoden kustannusten lisäksi GoDaddy on
 • GoDaddy pärjää hyvin tarjoamalla suosittuja lisälaitteita / lisäosia, kuten säilytystilaa tai rajoitettua majoitusta. Vaikka NameCheapilla on mielestäni parempia lisäosia ja oletusominaisuuksia, GoDaddy on parempi, jos haluat pitää isäntäsi ja verkkotunnuksesi nimen samalla alustalla.

Haittoja

 • Vaikka etukäteishinnat saattavat olla parempia, uusintahinnat voivat olla hiukan kalliimpia.
 • GoDaddy-kassalle on turhauttavaa. Se on edelleen helppo valmistaa, mutta sinut pakotetaan jokaisessa vaiheessa ostamaan lisäosia. Tämä ei ole yllättävää, koska GoDaddy tunnetaan yhdeksi suurimmista isäntäyrityksistä sekä verkkotunnusten rekisteröijistä.
 • WhoIsPrivacy -suojaus on vähintään 9,99 dollaria vuodessa, kun taas NameCheap on ilmainen.
 • Asiakastuki osuu tai kaipataan. Minulla ei ole ollut huonoja kokemuksia GoDaddy-asiakastuesta, mutta muilla on.
 • Verkkotunnuksen hallintatyökalu voi joskus olla hidas ja käyttäjästä riippuen monimutkainen.

Käy GoDaddyssä

2: Bluehost-verkkotunnukset

bluhost domains banner

Bluehostin pitäisi olla toinen tuttu nimi monille, etenkin niille, jotka ovat tutkineet isännöintiä. Ikällisesti se on ehkä keskiveli, joka on ollut jo vuodesta 2003. Bluehostin numeroista ei ole paljon tietoa, mutta he isännöivät yli 2 miljoonaa verkkosivustoa.

Vaikka Bluehost on kuuluisampi isännöintistään (se on nimessä, jotta se olisi reilua), se käsittelee myös verkkotunnuksia. Yhteenveto heidän sijainnistaan ​​tässä luettelossa:

Bluehost on hyvä niille, jotka haluavat isännöinnin ja verkkotunnuksen nimen samassa alustassa. Se on edullinen ja toimii hyvin isännöintiosassa. Jos etsit vain rekisterinpitäjää, Bluehost on hieno, mutta se ei ole paras.

Plussat

 • Hinnat ovat noin normaalia, 11,99 dollaria vuodessa yhdelle .com-verkkotunnukselle. Bluehostin laadunhallinnassa on kuitenkin paljon.

bluehost hinnat

 • Bluehostilla on yksi parhaista tietopohjista, jonka olen nähnyt. Lisäksi Bluehostin edustajat ovat saatavana puhelimitse, lipulla ja chatissa.
 • Kuten monien tämän luettelon vaihtoehtojen kohdalla, myös Bluehost on erittäin hyvä valinta niille, jotka haluavat pitää verkkotunnuksensa ja isäntänsä saman katon alla: Bluehostin isännöinti on yksi parhaista vaihtoehdoista, ja heidän suunnitelmiinsa sisältyy usein ilmaisia ​​verkkotunnuksia.
 • Suora kassalle.

Haittoja

 • Yksityisyyden suoja on lisäksi 0,99 dollaria kuukaudessa. Joillekin tämä määrä on melko vähäinen, mutta niille, jotka haluavat saada yhden verkkotunnuksen halvimmalla hinnalla, Bluehost ei ehkä ole paras valinta.
 • Pelkästään verkkotunnusten rekisteröijänä Bluehost on hieno, mutta ei tähtitieteellinen – ei juurikaan erottaakseen sitä muista tunnetuista rekisteröijistä. Sen vetovoima kohdistuu pääasiassa niihin, jotka haluavat yhdistää isäntänsä ja verkkotunnuksensa yhteen alustaan.

Käy Bluehostissa

1: NameCheap

nimikenttä banneri

NameCheap on melkein aina parhaiden verkkotunnusten rekisteröijien luettelossa. Se on erittäin hyvämaineinen yritys, joka on toiminut vuodesta 2000 ja hallinnoi tällä hetkellä yli 10 miljoonaa verkkotunnusta.

NameCheap ei ehkä ole paras vaihtoehto kaikille, mutta se on henkilökohtainen suosikki, koska olen erittäin edullinen. Sekä yksityishenkilöt että pienet yritykset voivat säästää paljon NameCheap-palvelun avulla, ostatko yhden verkkotunnuksen itsellesi vai ostatko irtotavarana. NameCheap varmasti täyttää nimensä.

Plussat

 • Hinnat vaihtelevat, mutta jos haluat antaa esimerkin yhdestä verkkotunnuksesta yksilölle: .com hinnat alkavat 8,88 dollarista vuodessa, .net hinnat ovat yleensä 12,98 dollaria. Nämä ovat melko alhaisia, ja tekevät siitä kohtuuhintaan kaikille.

namecheap hinnalla

 • Hyvien hintojen jälkeen myös uusintahinnat ovat melko hyviä, ja pienemmille asiakkaille uusintahinta on korkeintaan muutama dollari. Jos ostat verkkotunnuksen yli vuoden kassalla, voit säästää jopa.
 • Whois-suojausohjelmisto on ilmainen ensimmäisen vuoden ajan.

namecheap-vastuuvapauslauseke

 • Erittäin hyvä asiakastuki, mukaan lukien live chat ja kattava tietokanta. Edustajat ovat yleensä avuliaita.
 • Verkkotunnuksenhallintasivu on erittäin helppokäyttöinen edes henkilölle, jolla ei ole paljon kokemusta.
 • Erittäin hyvät lisä- / lisäpalvelut, kuten jaettu hosting. Saat myös mukautetun DNS: n ilmaiseksi.

Haittoja

 • Ainoat tukivaihtoehdot ovat lippu ja live-chat, joten puhelintukea ei ole.

Käy NameCheap-sivustossa

Special: Uniregistry

uniregistry banner

Uniregistry saattaa olla tyylikkäin verkkotunnusten rekisteröijä, josta et ole kuullut. Uniregistry perustettiin vuonna 2012, ja siitä tuli ICANN-akkreditointi vuonna 2013 – melko hiljattain verkkotunnuksen rekisteröintipeliin.

Vaikka Uniregistry toimii vain muutaman vuoden ajan, se hallinnoi jo yli miljoonaa verkkotunnusta ja sillä on 423 laajennusta, joista valita.

Nyt syy siihen, että erotin Uniregistryn tässä luettelossa, on se, että se on vähän ainutlaatuinen. Vaikka kaikki muut luetellut nimet sallivat verkkotunnusten ostamisen irtotavarana, ja vaikka Uniregistry sallii ostaa pienen määrän verkkotunnuksia, Uniregistry on suunnattu erityisesti ihmisille, jotka investoivat suurten verkkotunnusten laajennusten (gTLD) massaostoksiin..

Minulla ei ole tarpeeksi aikaa viettää täällä yksityiskohtia, mutta pidän Uniregistrystä paljon, siihen pisteeseen saakka, että voin tarkistaa siitä erikseen,.

Plussat

 • Whois-tietosuoja tulee ilman lisäkustannuksia oston yhteydessä.
 • Lisäksi Uniregistryllä on kaksifaktorinen todennus saatavana ilman lisäkustannuksia.
 • Asiakastuki on erityisen hyvää: kaikki käyttäjät saavat omistautuneen tilivastaavan, joka vastaa heihin. Tämä on normaalien puhelintuen, live-chatin ja lippujen lisäksi.
 • Hinnoittelu on räätälöity suuremmille asiakkaille. Puhut heidän kanssaan tarpeistasi ja saat mukautetun hinnan. Uniregistry-kokemukseni mukaan se oli ehdottomasti alhaisempi kuin nykyiset markkinahinnat. Otat yhteyttä tilivastaavaasi sitä varten.
 • Verkkotunnuksen hallintatyökalu on hyvä. Monilla täällä olevilla nimillä on hyvät verkkotunnuksen hallintatyökalut, mutta annan Uniregistrylle erityishyvityksen, koska se auttaa erittäin hyvin ihmisiä, jotka hallinnoivat suurta verkkotunnuskantaa.

Haittoja

 • Uniregistryn keskittyminen verkkotunnuksiin tarkoittaa, että se ei tarjoa monia lisäosia. Joillekin tämä on totta – ehkä haluat vain ostaa verkkotunnukset ja tehdä se sen kanssa, varsinkin jos sijoitat vain massaostoksiin. Toisaalta,
 • Tämä on todennäköisesti yksi vakavimmista haitoista Uniregistrylle. Kuten olen jo sanonut, Uniregistry on suunnattu käyttäjille, jotka ostavat gTLD-tunnuksia, mutta toisin kuin monet muut rekisterinpitäjät, Uniregistry ei tarjoa ennakkotilausvaihtoehtoja laajennuksille, jotka tulevat pian. Sinun on odotettava, kunnes laajennus on voimassa, ennen kuin voit tehdä tilauksen, mikä saattaa tehdä asioista riskialttiita (etenkin siksi, että joku muu olisi voinut ostaa haluamasi nimet toisella rekisterinpitäjällä, joka mahdollistaa ennakkotilauksen).
 • Jos olet kiinnostunut ostamaan vain yhden verkkotunnuksen tai muuten pienen määrän verkkotunnuksia, Uniregistry: n hinnat eivät ole paljon parempia kuin kilpailijoiden. On parempia rekisteröijiä niille, joilla on pienemmät verkkotunnustarpeet.

Käy Uniregistryssä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map