10 parasta ilmaista WordPress-teemaa muusikoille: Handpicked Collection

WordPress on yksi suosituimmista alustoista verkkosivustojen rakentamiseen. Kansan tiedetään helpottavan intuitiivisten verkkosivustojen rakentamista.


Muusikon verkkosivun luominen on yhtä helppoa WordPress-räätälöintien avulla. WordPress tarjoaa ylimääräisen luovuuden teemoillaan.

Muusikon verkkosivuston on oltava luova, houkutteleva ja nopea ladata. Tunnettu tosiasia on, että hyvin suunniteltu verkkosivusto voi tehdä taikuutta yrityksellesi.

Jotta voit rakentaa houkuttelevan muusikon taipuvan verkkosivuston, sinun on keskityttävä useisiin pienempiin verkkosivujen suunnittelun näkökohtiin.

Joten olet ryhtynyt rakentamaan muusikoihin perustuvan verkkosivuston. Se on uskomatonta!!

Kysymys on kuitenkin siitä, kuinka tiedät, mikä WordPress-teema sopii tarpeitasi?

Uskokaa minua, kaikki teemat eivät sovellu muusikon verkkosivuston rakentamiseen.

No, pidä kiinni. Yksinkertaistaisin hakuasi tarjoamalla yksinoikeus luettelon ilmaisista WordPress-teemoista muusikoille.

Mutta ennen kuin saamme tarkempaa tietoa, nopea katsaus eroihin ilmaisten ja maksettujen WordPress-teemojen välillä.

Aiheeseen liittyviä: Ilmainen WordPress-hosting: Menestymättä maksamatta dollaria

Ilmaiset WordPress-teemat v / s-maksetut WordPress-teemat:

On hienoa tietää, että voit käyttää ilmaista WordPress-teemaa musiikkisuuntautuneen verkkosivuston luomiseen. Kuka halveksi ilmaista teemaa?

Ennen kuin valitset tietyn WordPress-teeman, sinun on päätettävä, minkä valitset – ilmaisen tai maksetun teeman.

No, ilmaisten ja maksettujen WordPress-teemojen välillä on selvästi vähän rajauksia.

 • Tuki: Ilmaiset WordPress-teemat ovat useiden tekniikan harrastajien kehittämiä, ja ne voivat kattaa tuen kokonaan tai rajoitetusti. Toisin kuin maksetut teemat, joilla on yleensä riittävä tuki ja hyvä dokumentaatio.
 • Hinnoittelu: Ilmaiset teemat, kuten nimestä voi päätellä, ovat täysin ilmaisia. Maksettuihin teemoihin, joihin viitataan myös Premium-teemoina, on tietty hinnoittelu. Maksetut teemat ovat useimmiten kohtuuhintaisia.
 • Katsaus: Ilmainen teema, ennen kuin pääset WordPress.org-listalle, on tarkistettava virallisesti. Sitä vastoin maksetut teemat eivät vaadi virallisia arvosteluita.
 • Ominaisuudet: Kaikissa, mutta monilla ilmaisilla teemoilla olisi vähemmän ominaisuuksia verrattuna premium-teemoihin.
 • Mukautukset: Ilmaiset teemat rajoittavat räätälöintivaihtoehtoja verrattuna maksettuihin teemoihin. Maksetut teemat suunnitellaan yleensä pitämällä mielessä nopeus, latausaika ja tukemaan nopeaa mukauttamista.
 • Suojaus: Ilmaisissa teemoissa on vähemmän tietoturvapäivityksiä, joten ne voivat olla haavoittuvia. Useimmissa tapauksissa maksettu teema tarjoaa säännöllisiä päivityksiä.
 • Asennus: Ilmaisen teeman käyttö ja asentaminen on yksinkertaista WordPressin viralliselta verkkosivustolta. Maksulliseen teemaan pääsy ei ole monimutkaista, mutta se voi kuitenkin edellyttää tietoa yleisistä markkinapaikoista ja tavoista päästä siihen.

No, se täydentää ilmaisten ja maksettujen WordPress-teemojen peruserottelua.

WordPress tarjoaa tyhjentävän teemavalinnan ja oikean etsiminen voi olla Herkulesin tehtävä, ellei joku voi rajata hakuasi.

Istu alas ja rentoudu! Haun yksinkertaistaminen on juuri sitä, mitä teen täällä.

hostingpill10 parasta verkkotunnuksen rekisteröijää

 1. Music Lite
 2. Oma musiikkini
 3. trap
 4. Yhtye
 5. Musicmacho
 6. Sungit-lite
 7. The Sonic
 8. Sonorama
 9. Fundit
 10. Välkyntä

Aloitan tämän tarjoamalla luettelon ilmaisista WordPress-teemoista, jotka on räätälöity yksinomaan muusikoille.

1. Music Lite:

Musiclite WordPress-teema

Music Lite on budjettiystävällinen teema, joka on saatavilla muusikoille. Se on premium-version musiikkiteemasta.

Ominaisuudet:

Osana teemaa Music Lite kattaa useita hyödyllisiä widgettejä. Tämä toimii hyvin WordPress-version 4.9 tai uudemman kanssa.

Se tukee Google-fontteja, useita sarakeasetteluja, helppoa mukauttamista, mukautettuja logoja, mukautettua taustaa ja useita muita ominaisuuksia, jotka auttavat rakentamaan houkuttelevaa verkkosivustoa..

Music Lite -ominaisuudet

Helppokäyttöisyys:

Music Lite -teema on helppo ladata viralliselta verkkosivustolta tai WordPressin viralliselta verkkosivustolta. Teeman nykyinen versio on 1.2.2 ja tukee yli 2000 asennusta.

Teeman käyttö on helppoa, ja sitä tuetaan useilla oppailla, mikä helpottaa Music Lite -sovelluksen käyttäjien käyttöä.

Musiikki Lite opas

Tuki:

Music Lite on suosittu, ja siksi saatat löytää tukea tähän teemaan WordPress-foorumilla.

Jos tämä ei riitä, Music Litellä on oma teknisen tuen foorumi. Voit myös valita ensisijaisen tuen 49 dollarilla tai teemaasetustuen, joka maksaa 199 dollaria.

Teemakokoelma: Music Lite antaa sinun lisätä helposti sosiaalisen median linkkejä. Se on rakennettu reagoivalla kehyksellä ja verkkokalvo optimoitu.

Music Lite tukee HTML5: tä ja CSS3: ta. Sinulla voi olla useita sivupalkkeja, esillä olevia kuvia, diaesitys ja lisätä paljon luovuutta verkkosivujen rakentamiseen.

Näytä esittely

2. Oma musiikkini:

Esikatsele hiiren osoitinta

Oma bändin teema

My Music Band on helppokäyttöinen ilmainen WordPress-teema. Sen nykyinen versio on 1.2.3 ja tukee WordPress 4.7: ää ja uudempia.

Ominaisuudet:

Osana sen tärkeimpiä ominaisuuksia, se mahdollistaa helpon räätälöinnin, jonka avulla voit kytkeä ominaisuudet päälle tai pois. Voit säätää asetteluja, vaihtaa värejä, favicon-fontteja, logoja, taustoja.

My Music Band -ominaisuudet

My Music Band -sovelluksella voit lisätä sosiaalisen median linkkejä ja mukautettuja CSS-tiedostoja. My Music Band tukee suurimpaa osaa alkeellisista ominaisuuksista, kuten soittolistan luominen ilmaisessa teemassa.

Sen maksettu teema tukee kuitenkin enemmän huippuluokan ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä muusikon verkkosivuston luomisessa.

Helppokäyttöisyys:

Verkkosivustossa on tietoja tämän teeman asentamisesta olemassa olevaan WordPressiin sekä teeman päivittämisestä uusimpaan versioon.

Sillä on yli 900 aktiivista asennusta. Ilmaisen teeman avulla voit luoda yksinkertaisen verkkosivuston, joka tukee mukautuksien helppoa hallintaa.

Tuki:

Musiikki-yhtyeelläni on oma tukiosasto, joka tarjoaa usein kysyttyjä kysymyksiä ja yleisiä aiheita teeman asennuksesta ja käytöstä.

My Music Band -tuki

Voit myös nostaa tukilippuja tai vaihtoehtoisesti ottaa tukea sen yhteisöfoorumilta.

Teemakokoelma:

Yhdistettynä PHP: hen CSS My Music Band on täysin reagoiva. Se on Instagram valmis ja voi tukea otsikkovideota.

Teema noudattaa WordPress-standardeja tietoturvan kannalta ja päivitetään oikeaan aikaan. Muu hyvä käyttöominaisuus sisältää suositusten ja salkun lisäämisen.

Näytä esittely

3. TrapMusic:

TrapMusic WordPress-teema

TrapMusic on suosittu ihmisten keskuudessa, jotka etsivät ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Sen nykyinen käynnissä oleva versio on 3.0.

Ominaisuudet:

Vaikka TrapMusic tukee perusominaisuuksia, kuten vierityksiä, palautelomakkeita, mukautettuja sivupalkkeja, sillä on myös hyviä ominaisuuksia.

TrapMusic-ominaisuudet

Harvoihin lisättyihin ominaisuuksiin kuuluu GoogleMaps, dynaaminen sisällön latauslaite, käännösvaihtoehdot.

Se tukee mukautettuja widgettejä, räätälöityjä valikoita, lyhytkoodeja, sosiaalisen median integraatioita, jotka ovat muutama muu ominaisuus.

Helppokäyttöisyys:

TrapMusic on helppo asentaa kuten useimmat teemat. Sen monipuoliset ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​kokeneille käyttäjille.

Joku, joka alkaa käyttää sitä, voi kuitenkin viedä hetken saadaksesi kaikki ominaisuudet jumittua.

Tuki:

Tukista puhuttaessa TrapMusicilla ei ole erityisiä tukiosia tai oppaita.

Tätä ei ole lueteltu WordPressin virallisella verkkosivustolla, joten se on vaikeaa, jos etsit laajaa teemakohtaista tukea.

Teemakokoelma:

Epäilemättä TrapMusic tukee reagoivaa suunnittelua. Se on rakennettu SMT Framework 2.0: lle ja sitä tukee Ecwid.

Tämä on yksi harvoista ilmaisista malleista, joka tukee SEO-optimointia, tarjoaa käännösvaihtoehtoja ja sisältää roskapostin vastaisen suojausominaisuuden.

Näytä esittely

4. Musiikki yhtye:

Music Band -teeman teema

No, tämä on jälleen Music Band, joka on ilmainen teema. Tämä on kuitenkin aiheesta Themezy. Themezy on tunnettu lähde ilmaisten teemojen hakemiseen.

Ominaisuudet:

Music Band tukee vierityksiä, kuvakirjastoa ja muutamia muita perusominaisuuksia, joiden avulla voit luoda kunnolla varustetun musiikkisivuston.

Voit lisätä kalenterin asettamia tulevia tapahtumia, muokata valikoita ja tukea sosiaalisen median integrointia. Se on täydellinen vaihtoehto perussivuston rakentamiseen.

Musiikkibändin ominaisuudet

Useimmissa tapauksissa muusikon verkkosivusto tarvitsee kuitenkin enemmän luovuutta. Tätä voi olla vaikea saavuttaa Music Bandilla.

Helppokäyttöisyys:

Music Bandillä on rajoitettu joukko ominaisuuksia. Tämän vuoksi sitä on helppo käyttää. Hyvin epätodennäköistä, että saatat löytää jotain erittäin monimutkaista, kun käytät Music Bandia.

Riippumatta siitä, aloitatko tuoreena vai kokeneena, tämä tulee olemaan helppokäyttöinen.

Tuki:

Themezyllä on usein kysytyt kysymykset. Tästä ei kuitenkaan ole paljon apua, jos etsit teknisiä ratkaisuja.

Kaiken kaikkiaan se ei tarjoa paljon tukioppaita. Voit tavoittaa heidät yhteydenottolomakkeella, joka on saatavana heidän verkkosivuilta.

Teemakokoelma:

Yksi mainitsemisen arvoisista ominaisuuksista on lisätä ladattavan musiikin tuki, jota voidaan myös suoratoistaa ja kuunnella.

Tämä sisältää myös jaettavat linkit suosituimpiin sosiaalisen median alustoihin. Teema reagoi pöytätietokoneisiin, tablet-laitteisiin ja mobiililaitteisiin.

Näytä esittely

5. Musicmacho:

Musicmacho WordPress-teema

Musicmacho on tunnettu teema musiikin harrastajien keskuudessa. Se tarjoaa GPL3-lisensoituja teemoja. Nykyinen käyttöversio on 1.0.16.

Ominaisuudet:

Musicmacho tukee luovaa ja herättävää verkkosivustojen suunnittelua. Se on täysin muokattavissa ja tukee monikielistä näyttöä.

Sivut ovat kaikki SEO-optimoituja ja suunniteltu WordPress-standardin mukaisten ohjeiden mukaisesti, mikä tekee siitä turvallisemman.

Musicmachon ominaisuudet

Tämä on yhtä hyvä vaihtoehto musiikkisivuston rakentamiseen yhtyeille, tapahtumille ja musiikkikauppoille.

Helppokäyttöisyys:

Musicmachon käyttöönotto on erittäin helppoa. Teeman asentaminen ja perusasetusten luominen on helppoa henkilölle, jolla on aikaisempaa WordPress-teeman kokemusta.

Teema tukee helppoa mukauttamista ja sitä tukee kattava dokumentaatio, joka tekee siitä aivan liian yksinkertaisen.

Tuki:

Musicmacholla on erinomainen tuki, kun otetaan huomioon tuki, jota saat muille ilmaisille teemoille.

Tämä on katettu teemadokumentaatiolla, UKK: lla ja siinä on asiakastuki.

Musicmachon tuki

Tämä on listattu virallisella WordPress-verkkosivustolla, ja sitä tukee WordPress-tukifoorumi.

Teemakokoelma:

Musicmachon ilmainen teema on hyvä vaihtoehto pienille tai keskisuurille verkkosivustoille. Perusteknologiana se käyttää Twitter Bootstrap -kehystä.

Tämä on täysin mobiiliherkkä ja tukee roskapostia. Tämä ei kuitenkaan tue verkkokalvon optimointia tai korkeaa resoluutiota ilmaisessa teemassa.

Siinä on yli 300 aktiivista asennusta.

Näytä esittely

6. Sungit-lite:

Esikatsele hiiren osoitinta

Sungit-lite wordpress -teema

Sungit-lite on täysin käyttäjäystävällinen ja vuorovaikutteinen ilmainen teema, joka on saatavilla muusikoille. Tämä on osa Yudlee-ohjelmaa, joka tarjoaa samalla premium-teemalla entistä parempia ominaisuuksia.

Ominaisuudet:

Sungit-Lite antaa sinun luoda kokonaan muokattavissa olevan verkkosivun ilman koodausta. Se yhdistetään useisiin innovatiivisiin ominaisuuksiin rakentaakseen visuaalisesti miellyttävän verkkosivuston.

Muutamia mukana olevista ominaisuuksista ovat: sosiaalisen median integrointi, mukautettu valikko, muokattavat sivupannerit, useita sivun asetteluja, muokattava alatunniste.

Sungit-Lite -ominaisuudet

Sivut ovat käännösvalmiita ja optimoitu suorituskykyä varten. Sungit-Lite tukee myös mukautettuja CSS-sovelluksia.

Helppokäyttöisyys:

Sungit-Lite on helppo aloittaa käyttäminen ja integrointi WordPressiin. Teemavaihtoehtoja ja mukautuksia on helppo hallita.

On epätodennäköistä, että Sungit-Lite -laitetta olisi vaikea tutkia.

Tuki:

Sungit-Lite -sivuston virallisella verkkosivustolla on dokumentaatio erillisellä tukiosuudella. Saatavana on myös tukipalvelu- ja UKK-osio peruskyselyihin vastaamiseksi.

Teema on listattu WordPressin virallisella verkkosivustolla, ja sitä tuetaan myös WordPress-yhteisöfoorumilla.

Teemakokoelma:

Sungit-Litellä on yli 700 aktiivista asennusta. Sen nykyinen käyttöversio on 1.1.10. Teema on täysin reagoiva. Tähän sisältyy maisema- ja muotokuvatila kaikissa yleisesti käytetyissä laitteissa.

Teema toimii kaikissa tunnetuissa selaimissa ja vaatii WordPress 4.0: n tai uudemman. WordPressin lisäksi se on täysin yhteensopiva Bootstrap 3.x: n ja WooCommerce: n kanssa.

Näytä esittely

7. Sonic:

Esikatsele hiiren osoitinta

Ääniteema

The Sonic on yksi viimeisimmistä ilmaisista WordPress-teemoista, jotka on omistettu muusikoille. Se julkaistiin GPL 2.0 -lisenssillä ja odottaa WordPress-teemakatsausta.

Ominaisuudet:

Bandthemesin tukema Sonic tarjoaa helposti muokattavan mallin, jonka kautta voit helposti lisätä grafiikoita, kuvia ja videoita, kuten mp4.

Se tukee myös kommentteja, blogeja ja CSS: n automaattista tyhjennystä, sivujen kohdistamista ja sivumerkintöjä ennalta määritettynä.

Helppokäyttöisyys:

Ensi silmäyksellä Sonic on helppo toteuttaa ja mukauttaa. Se käyttää WordPress-standardin mukaista integrointiprosessia, jonka avulla integrointi WordPressiin on helppoa.

Tuki:

Koska tämä on suhteellisen uusi teema, jota on saatavana markkinoilla, et löydä paljon dokumentaatiota tai tukea.

Todennäköisesti alaspäin, suosion kasvaessa, saatat löytää lisää aiheeseen liittyviä resursseja.

Teemakokoelma:

Sonic tukee suoratoistoa, joka on yksi musiikkisivuston avainkomponentteja. Se voi mainostaa musiikkiasi tehokkaasti Soundcloudista ja Mixcloudista.

Teema tunnetaan liikkuvasti reagoivana. Voit esitellä Soundcloud-soittimen näkyvästi kotisivullasi.

Vaikka se tukee useita muita intuitiivisia ominaisuuksia, nämä ovat jotkut, jotka herättävät huomiota.

Näytä esittely

Maksulliset teemat muusikoille:

Vaikka ilmaiset teemat ovat kohtuuhintaisia, tosiasia on, että ilmaiset teemat sisältävät muutamia rajoituksia. Jokainen ilmainen teema sallii erilaisia ​​ominaisuuksia ja estää tiettyjä muita ominaisuuksia.

Kun luot verkkosivustoa, et koskaan tiedä, mikä ominaisuus saattaa olla hyödyllinen. Pahinta, jos tämä puuttuu valitsemastasi ilmaisesta teemasta.

Näiden ongelmien välttämiseksi monet ihmiset valitsevat maksullisia teemoja. Maksat teemasta ja nautit kaikista ominaisuuksista ilman ehtoja.

Seuraavaksi olen toimittanut muutama maksettu teema, joka on saatavana yksinomaan muusikoille.

8. Sonorama:

Esikatsele hiiren osoitinta

Sonorama maksettu WordPress-teema

Sonorama on muusikoille tarkoitettu maksullinen teema, luotu vuonna 2014. Siinä on yli 1000 aktiivista asennusta ja se toimii WordPress 4.5: n tai uudemman kanssa.

Ominaisuudet:

Sonorama helpottaa huomiota herättävien musiikkipohjaisten verkkosivustojen rakentamista. Sen visuaalisen sivunmuodostajan avulla voit luoda monimutkaisimmat asettelut ilman koodausta.

Sonorama-ominaisuudet

Voit upottaa ääni- ja videosisältöä helposti. Tämä on yhteensopiva Soundcloudin, Bandcampin, Youtuben ja monien muiden kanssa.

Sonorama on modulaarinen, helposti muokattavissa, verkkokalvo valmis ja optimoitu.

Helppokäyttöisyys:

Sonoramaan liittyy yksinkertaisia ​​vedä ja pudota -vaihtoehtoja, joiden avulla on helppo mukauttaa suunnitteluasi.

Integrointi WordPressiin on yhtä helppoa.

Tuki:

Sonorama tarjoaa vahvan dokumentointituen. Virallisilla verkkosivustoilla on myös erillinen ohjeosasto.

Lisäksi teemaa tukee myös laaja yhteisön tuki ja foorumi.

Teemakokoelma:

Sonorama on 100% reagoiva. Se on widget-valmis ja on yhteensopiva suosituimpien selainten, kuten IE9 tai uudempi, Firefox, Safari, Chrome ja Opera, kanssa..

Teema on rakennettu käyttämällä JS, CSS ja PHP. Teema maksaa 39 dollaria tavanomaisesta lisenssistä. Tämä sisältää tulevat päivitykset ja 6 kuukauden tuen.

Näytä esittely

9. Rahasto:

Fundit maksettu WordPress-teema

Fundit on premium-WordPress-teema, joka ei keskity pelkästään muusikoihin, vaan myös taiteilijoihin, elokuvantekijöihin ja tarjoaa ratkaisun, joka keskittyy keräämään varoja.

Ominaisuudet:

Fundit tarjoaa helpon navigoinnin ja tukee yhden sivun suunnittelua. Teeman avulla voidaan rakentaa kattava ja helppokäyttöinen verkkosivusto.

Voit lisätä kuvia, videoita ja diaesityksiä. Kaikkia tätä tuetaan perusmuokkauksella.

Maksujen vastaanottamiseksi se on integroitu PayPaliin.

Helppokäyttöisyys:

Fundit tukee helppoa yhden sivun luomista. Se tukee perusmuokkausta, joten jopa aloittelijoille on helppo aloittaa tämän teeman käyttö.

Integroidaksesi sen WordPressiin, voit ladata sen ja aloittaa käytön kuten mikä tahansa muu teema.

Tuki:

Funditilla on erillinen dokumentaatio virallisilla verkkosivuillaan.

Rahaston dokumentaatio

Osana tukea löydät myös muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Funditilla on erillinen tuki, johon pääsee, jos ominaisuuksia koskevissa asioissa ilmenee ongelmia, kyselyjä.

Teemakokoelma:

Teema on rakennettu käyttämällä PHP, JS, CSS, PNG ja GIF. Teema on pakattu kooltaan ja on vain noin 2 Mt.

Asettelu on täysin reagoiva. Fundit-teema maksaa 49 dollaria GPL 2.0: lta.

Näytä esittely

10. Vilkku:

Esikatsele hiiren osoitinta

Välkyntä maksettu WordPress-teema

Flicker on toinen premium-teema, joka on saatavana laulajille, muusikoille ja yhtyeille. Tämä on täysin widget valmis ja toimii WordPress 4.9: n tai uudemman version kanssa.

Ominaisuudet:

Vilkkumisen avulla voit valita teeman ruutuun merkittyjen tai laajojen versioiden välillä. Teema tukee värien mukauttamista yhdessä yleisesti saatavilla olevien kirjasimien kanssa.

Voit mukauttaa melkein kaikkia verkkosivustosi piirteitä sen PSD-tuella. Sosiaalisen median integrointia tuetaan AccessPressin avulla.

Vilkkumisen ominaisuudet

Flicker tukee markkinointipalveluita MailChimp-sovelluksella. Muita tuettuja ominaisuuksia ovat Yhteyslomake 7 ja SEO-sivujen optimointi.

Helppokäyttöisyys:

Flicker tukee melkein kaikenlaisia ​​mukautuksia, mukaan lukien widgetit ja otsikot. Näiden mukautuksien sisällyttäminen on yksinkertaista.

Sivunrakentaja tukee helppoa vetämistä ja pudottamista. Lisättäväksi teema voidaan helposti kääntää olemassa olevan WordPress-asennuksen avulla.

Tuki:

Flickerillä on rajoitettu tuki, josta voit lähettää lippuja. Teemaa tukee myös yksityiskohtainen dokumentaatio.

Kun olet ostanut teema, tämä sisältää myös 6 kuukauden tuen.

Teemakokoelma:

Teema käyttää Unysonia kehyksenään, joka tukee helppoa vedä ja pudota -ominaisuuksia. Yhdessä tämä tukee Google Fonts -kirjaston ja FontAwesome-kuvakkeita.

Tämä reagoi täysin useisiin resoluutioihin. Tämä on rakennettu käyttämällä PHP, JS, CSS, PSD ja Layered PSD.

Tämä toimii yleisillä selaimilla, kuten IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge. Flicker on myös yhteensopiva Woocommerce 3.2.x: n ja Bootstrap 3.x: n kanssa.

Näytä esittely

YHTEENVETO:

Ilmaiset teemat riittävät suurimpaan osaan perusominaisuuksia ja ovat hyvä vaihtoehto, jos budjetti on rajoitus. Oikean ilmaisen teeman valinta riippuu luettelosta ominaisuuksista, joita verkkosivustosi tarvitsee.

Vaikka ominaisuudet ovat tärkeitä, yhtä tärkeä tekijä on sen tuki WordPress-versiolle, helppokäyttöisyys ja tuki sekä turvallisuus.

Ilmaisista teemoista Music Lite on hyvä vaihtoehto, jos käytät WordPress 4.9 tai uudempi. Muita hyviä teemoja ovat Musicmacho ja Sungit-Lite.

Jos et edelleenkään ole tyytyväinen ilmaisiin teemoihin, voit tarkistaa yhden maksetuista teemoista.

Sonorama ja Flicker ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja, joilla on pieni hintaero. Flicker sekoittaa tekniikkaa erinomaisesti luomalla visuaalisesti miellyttävän muusikon verkkosivuston.

Ilmaisia ​​WordPress-teemoja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map