10 parasta Mac-verkkosivustojen rakentajaa (numero # 1 on mahtava)

MacOS on Microsoft Windowsin jälkeen toiseksi eniten käytetty käyttöjärjestelmä. Apple Inc. aloitti sen alun perin vuonna 2001. Vuosien mittaan MacOS-tekniikkaa on parannettu ja useita päivityksiä on julkaistu.


MacOS-käyttäjät kuitenkin hyväksyisivät sen, että ulkoisten käyttöliittymien luominen olisi haastava tehtävä MacOS-ohjelmassa. Joten, jos olet täysin riippuvainen MacOSista luodaksesi verkkosivustosi, sinun on ehkä harkittava uudelleen.

MacOS tukee verkkosivustojen perusrakentamista, mutta kun puhumme suurten yritystason verkkosivustoista, tämä tarvitsisi jotain ylimääräistä.

MacOS kaikilla käyttöliittymillään, huippuluokan suunnittelullaan ja tietoturvallisuudellaan ei ole kaukana täysin täydellisestä alustasta verkkosivustojen rakentamiseen.

Kyllä, puhun verkkosivustojen rakentajista. Verkkosivuston rakentajat auttavat sinua luomaan saumattomasti visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja vähiten vaivalla.

Tiesitkö kuitenkin, että on olemassa myös erityisiä verkkosivustojen rakentajia MacOS: lle?

Tällaisten MacOS-sivustojen rakentajien avulla voit rentoutua ja luoda loistavan verkkosivuston.

Koska olen tehnyt paljon tutkimusta MacOS-verkkosivustojen rakentajien ympärillä, olen löytänyt kymmenen parhainta MacOS-verkkosivustojen rakentajaa. Täällä esitän kaikki nämä vaihtoehdot yksityiskohtaisesti.

hostingpill10 parasta MacOS-verkkosivustojen rakentajaa

 1. Web-virta (suosikkini)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Kimallus
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Web-virta (suosikkini)

Web-virtabanneri

Webflow on tehokas verkkosivustojen rakentaja. Jos olet MacOS-käyttäjä ja haluat luoda monimutkaisia ​​verkkosivustoja, Webflow antaa sinulle hyvän ominaisuusluettelon.

Webflow tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman. Ilmainen suunnitelma tarjoaa perusominaisuudet. Webflow tarjoaa vaiheittaisen ympäristön, jossa voit ensin tarkistaa muutokset ennen kuin he aloittavat julkaisun.

Ominaisuudet:

Webflow on ominaisuuspakattu, eikä se todellakaan ole yksinkertainen vedä ja pudota -sivuston rakentaja. MacOS-käyttöjärjestelmässä voit luoda Webflow-verkkosivustojen rakennustyökalulla käyttöliittymään rikkaita ja visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja.

Vaikka Webflow on täysin reagoiva suunnittelu, se tarjoaa myös joustavuuden sallia koodin muokkaaminen tai semanttisen koodin kirjoittaminen.

Webflow tarjoaa ominaisuuksia, kuten vieritystehosteita, animaatioita, ja tarjoaa vankan toimittajan, joka voi mukauttaa verkkosivuston kaikkia komponentteja.

Web-virtaominaisuudet

Jos harkitset verkkokaupan rakentamista, Webflow sisältää verkkokaupan ominaisuudet erittäin hyvin.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Webflow-toiminnolla voit käyttää heidän ilmaista suunnitelmaansa, jos etsit Web-sivuston kehittämisen perusominaisuuksia.

Maksettu suunnitelma alkaa 16 dollaria / kk ja tarjoaa joukon ominaisuuksia.

Verkkosuunnitelmat

Maksetut suunnitelmat on suunniteltu täydellisesti verkkokaupan kehittämiseen. Webflow tukee yli 100 reagoivaa mallia ja tarjoaa Google-fontteja, omia mukautettuja fontteja, uudelleen käytettäviä symboleja ja monia muita verkkosivustojen suunnitteluominaisuuksia.

Web-prosessin plussat:

 • Ominaisuusrikas MacOS-verkkosivustojen suunnittelu
 • Hyvä asiakastuki
 • Hyvä verkkokaupan tuki
 • Tukee kooditason perustason mukautuksia

Menetelmät Webflow:

 • Aloittelijoille Webflow on jyrkkä oppimiskäyrä

Kokeile Webflowa ilmaiseksi

2. GoCentral

GoCentral Banner

GoCentral on suosittu GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja. Koska valtava asiakaskunta, ei ole toista ajatusta siitä, miksi tämä on lisätty tähän MacOS-verkkosivustojen rakentajien luetteloon.

GoCentral on yhteensopiva erilaisten käyttöympäristöjen kanssa, eikä GoDaddy missään tapaa olisi huomannut MacOS: ta. Sivustojen rakentamisen yksinkertaisuus GoCentralilla on suuri helpotus MacOS-käyttäjille.

Ominaisuudet:

GoCentral tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla sen ominaisuuksia MacOS-käyttöjärjestelmälle. Mallit reagoivat täysin mobiililaitteisiin ja toimivat Apple-laitteiden erilaisilla resoluutioilla.

GoCentral on helppo käyttää ja on yhtä hyvä verkkosivustoille kuin verkkokaupoille.

GoCentral-ominaisuudet

Mallin, teemojen ja värimaailman valitseminen on kaikki vetämistä koskeva kysymys. Voit mukauttaa verkkosivustosi muutamalla napsautuksella.

Suunnitelmasi perusteella voit käyttää myös muita GoCentral-etuja, kuten SEO, sosiaalisen median integraatiot, sähköpostimarkkinointi.

Jos etsit verkkokaupan ominaisuuksia, GoCentralilla on joustavat maksut, helppo verkkosivujen hallinta, konfiguroitavat toimitukset, alennukset, varastonhallinta.

Kaiken kaikkiaan se tarjoaa kaikki perusominaisuudet, jotka voivat auttaa sinua kehittämään verkkosivustoasi nopeasti, jos käytät MacOS: ta.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Vaikka GoCentral näyttää houkuttelevalta, kuinka hyvä verkkosivustojen rakentaja on hinnoittelussa? Aluksi GoCentralilla on 4 suunnitelmaa.

GoCentral-suunnitelmat

Perusteellisimmat suunnitelmat alkavat 5,99 dollaria / kuukausi ja sisältävät verkkosivustojen ylläpidon ja SSL: n. Sinulla on korkeamman tason suunnitelmia, jotka tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia.

Jos haluat erityisesti rakentaa verkkokauppaa, voit valita verkkokauppasuunnitelman, joka alkaa hinnasta 29,99 dollaria / kuukausi.

GoCentralin plussat:

 • Tukee noin 300 teemaa ja mallia
 • Tarjoaa ilmaisen kokeilun
 • Hyvä asiakastuki sisäisellä tietokannalla
 • Helppo käyttää suunnitteluun ja verkkosivustojen rakentamiseen

Miinukset GoCentral:

 • Liian perustoiminnot verkkosivustojen rakentajassa
 • Verkkokaupan rakennussuunnitelma on kallis

Kokeile GoCentralia ilmaiseksi

3. Mobirise

Mobirise-banneri

Mobirise-verkkosivustojen rakentaja on Mobirisen kehittämä ilmainen sovellusratkaisu. Tämä on helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla -sovellusta.

Mobirise tukee Windowsia, Androidia ja myös MacOSia. Mobirise on erittäin yksinkertainen ilman koodausta. Lisäominaisuuksien saamiseksi voit ostaa laajennuksia.

Ominaisuudet:

Tämä on offline-työkalu verkkosivuston luomiseen ja on täydellinen työkalu käyttäjille, joilla ei ole teknistä asiantuntemusta. Mobirise on täysin ilmainen kaupalliseen käyttöön.

Mobirise tarjoaa yli 1800 mallin ja verkkosivustojen yhdistelmän. Tällä on helppokäyttöinen käyttöliittymä, ja se sisältää uusimmat tekniikat verkkosivustojen rakentamiseen.

Jokainen lohko voidaan räätälöidä, eikä se vaadi koodausta. Kuvan liukusäätimien, google maps -karttojen, videotaustan, yhteyslomakkeiden ja väriteemojen muuttaminen on yhtä helppoa.

Mobirisen ominaisuudet

Mobirise tarjoaa mobiilivalikoita, yli 800 Google-fonttia, verkkokalvovalmiit kuvakkeet, jakopainikkeet ja laaja kuvagalleria. Mobirise on täysin reagoiva ja voi auttaa sinua parantamaan sijoitustasi.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

On hämmästyttävää tietää, että Mobirise tarjoaa niin monia intuitiivisia ominaisuuksia, joissa koodaus on nolla. Joten, onko Mobirise hinnoiteltu kalliiksi tarjota niin monia ominaisuuksia?

Hyvä uutinen on, että voit käyttää suurimman osan tästä ilmaiseksi. Jos tarvitset parempia teemoja, voit mennä premium-hintaan ja valita verkkosivuston rakennussarjan 149 dollarilla.

Mobirise-suunnitelmat

Jos kuitenkin sinusta tuntuu, että et tarvitse kaikkia näitä malleja, mutta etsit tiettyä markkinarakoa, voit valita myös yhden heidän räätälöityistä suunnitelmistaan.

Voit valita yhden heidän kiihdytetyistä mobiilisivuistaan ​​hintaan 39 dollaria. Edullinen hinnoittelu on tämä hyvä valinta MacOS: lle.

Mobirisen plussat:

 • Tämä on offline-työkalu ja ilmainen
 • Helppo käyttää ilman koodausvaatimuksia
 • Rikas valinta malleille ja lohkoille
 • Hyvä tuki laajennuksille ja räätälöinnille

Huonot puolet Mobirise:

 • Mobirise ei vastaa verkkosivustosi ja verkkotunnuksen ylläpidosta
 • Alhainen asiakastuki
 • Ei sovellu verkkokauppasivustoille

4. uCraft

uCraft-banneri

uCraft on jälleen yksi ilmainen verkkosivustojen rakentaja, joka on saatavana MacOS: lle. Se tarjoaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson muille premium-suunnitelmille.

uCraft on helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja ja tarjoaa useita intuitiivisia ominaisuuksia. Tämä on yksi avain

syystä se on sopiva verkkosivustojen rakentaja MacOS: lle.

Ominaisuudet:

uCraft antaa sinun muodostaa yhteyden nykyiseen verkkotunnukseesi ilmaiseksi. Ilmaisen suunnitelman avulla voit käyttää verkkosivuston rakentajan perustoimintoja.

Täällä voit mukauttaa peruselementtejä, tehdä värimaailmamuutoksia, SEO-tukea ja Google-analytiikan tukea.

uCraftilla on hyvä kokoelma malleja, jotka voidaan sisällyttää MacOS: iin eikä vaadi koodausta. Tämä on yhtä hyvä sähköisen kaupan rakentamisessa.

uCraft-ominaisuudet

uCraft tarjoaa mobiililaitteisiin reagoivia malleja ja auttaa sinua sijoittumaan paremmin hakuun. Lisäyksenä on, että uCraft tarjoaa tehokkaan integrointituen suunnittelulle, analytiikalle, markkinoinnille ja vastaaville ominaisuuksille.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

uCraft on ilmaisen suunnitelmansa ansiosta edullinen MacOS-sivustojen rakentaja. Ilmainen suunnitelma palvelee verkkosivustojen perustamisen perustoimintoja.

Jos valitset maksetut suunnitelmat, suunnitelma alkaa hinnasta 10 dollaria / kk. Suunnitelmat ovat saatavana erikseen verkkokaupan rakentamiseksi.

uCraft-suunnitelmat

Maksettujen suunnitelmien mukana sisältyy ilmainen mukautettu verkkotunnus.

Plussat uCraftista:

 • Tarjoaa perustason ilmaisen suunnitelman
 • Sisäänrakennetut turvaominaisuudet käytettävissä
 • Helppo käyttää ja aloittaa
 • Tarjoaa lisätyökaluja SEO, markkinointiin

Miinukset uCraft:

 • Vähemmän malleja, mutta kasvaa vähitellen
 • Ei sovellu erittäin monimutkaiseen verkkosivustojen suunnitteluun

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

5. Oikea maku

Realmac-banneri

Realmac Rapid Weaver 8 on omistettu verkkosivustojen rakentaja MacOS: lle. Se on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu verkkosivustojen luomiseen.

Täydellisellä yhdistelmällä ominaisuuksia Realmac on hyvä verkkosivustojen rakentaja MacOS: lle ja hyvä yhdistelmä käyttöliittymien suunnittelua.

Ominaisuudet:

Realmac tarjoaa täydellisesti mobiililaitteille reagoivat verkkosivustojen mallit. Voit rakentaa melkein mitä tahansa MacOS: n kautta käyttämällä tätä ilman koodausta.

Realmac tarjoaa hyvän kokoelman teemoja sekä saatavana olevien kolmansien osapuolien teemoja. Realmac sisältää ominaisuuksia, kuten selaimen yhteensopivuuden, SEO, koodinpistämisen, automaattisen navigoinnin ja paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Realmac-ominaisuudet

Yksi Realmacin eduista on, että voit työskennellä offline-tilassa. Realmac on täydellinen ratkaisu staattisen verkkosivuston ja PHP-pohjaisten verkkosivustojen rakentamiseen.

Realmac-käyttöliittymä

Tämä on täysin yhteensopiva Mojaven uusimman Applen julkaisun kanssa. Nopea kutomakone tarjoaa yli 1500 lisäosaa.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Realmac tarjoaa useita intuitiivisia ominaisuuksia ja on omistettu puhtaasti MacOS-laitteille. Eli tarkoittaako tämä, että Realmac on kallis?

No, se on vähän kallis, jos käytät vain yhtä laitetta.

Voit ladata heidän ilmaisen kokeilun. Täältä on saatavana erillisiä suunnitelmia. Sinun on kuitenkin maksettava Rapid-kutojalle saatavilla olevasta lisenssistä.

Lisenssiä voidaan käyttää korkeintaan viidessä Mac-laitteessa. Tämä maksaa noin 99 dollaria.

Plussat Realmac:

 • Hyvä työkalu verkkosivustojen rakentamiseen MacOS-käyttöjärjestelmässä
 • Hyvä kokoelma teemoja ja malleja
 • Tukee useita lisäosia
 • Voi toimia offline-tilassa

Miinukset Realmac:

 • Lisenssi on kallis

Lataa Realmac ilmaiseksi

6. Jimdo

jimdo kotisivu

Jimdo on verkkosivustojen rakentaja, joka toimii yhtä hyvin macOS: issa. Sen tehokkaat mukautukset ja joustavuus ovat tie.

Jimdo hienovaraiset ominaisuudet eivät sisällä mitään liian monimutkaisia, mikä tekee siitä täydellisen kokeilla verkkosivustojen rakentajaa MacOS: lle.

Jimdo-verkkosivustojen rakentaja on yksi valikoiman parhaimmista, eikä se häiritse käyttäjää liian monimutkaisella tavalla.

Ominaisuudet:

Jimdo on suositumpi hyvin erotettujen teemojen ja mallivaihtoehtojen vuoksi. Sillä on perussuunnitelma, joka tulee ilmaiseksi.

Tämän avulla voit luoda verkkosivustoja nopeasti ja on erittäin helppokäyttöinen. Toimittaja on virtaviivainen ja jäsennelty, mikä auttaa sinua suunnittelemaan parempia verkkosivustoja.

SEO, sosiaalisen median integraatiot, sähköisen kaupan tuki, mobiililaitteisiin reagoivat mallit, HTTPS-tietoturva ovat joitain ominaisuuksia, jotka ovat helposti saatavilla.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Jimdolla voit rakentaa perussivuston ilmaiseksi. Lisäominaisuuksien ja verkkokaupan kehittämiseksi tarvitset kuitenkin yhden maksetusta suunnitelmasta.Jimdo suunnitelma

Mikä tahansa maksettu suunnitelma antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi. Ylläpito sisältyy suunnitelmaan, mikä on lisäetu.

Plussaa Jimdo:

 • Helppo käyttää ja aloittaa
 • Tukee yksinkertaista editoria vetämällä ja pudottamalla sekä editoria koodausta varten
 • Sisäänrakennettu LogoMaker brändilogojen suunnitteluun
 • Yritystiedot & Legal Legal Generator indeksoinnin parantamiseksi & GDPR-vaatimustenmukaisuus
 • Hyvä tietokanta / UKK-osio

Huonot puolet Jimdo:

 • Rajoitetut verkkokaupan ominaisuudet
 • Mallien joustavuus on rajoitettu vedä ja pudota -editoria käytettäessä.
 • Ei Live Chat -tukea

Aloita Jimdo

7. Kimaltele

Kimalteleva banneriSparkle antaa intuitiivisesti suunnitella visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja ja on hyvä valinta MacOS: lle. Sparkle keskittyy tarjoamaan korkean suorituskyvyn verkkosivustojen rakentamista.

Vaikka Sparkle on hyvä suunnittelussa, Sparklen käyttäminen on myös helppoa. Tämä voidaan ladata ja käyttää. Jälleen kerran, offline-työkalu.

Ominaisuudet:

Sparkle tekee verkkosivustojen rakentamisen helpoksi jopa aloittelijoille. Se toimii hyvin Mac-sovelluksen kanssa ja tarjoaa sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet.

Sparkle-sovelluksella kehitetty verkkosivusto latautuu nopeasti ja on optimoitu hakukoneille. Siinä on ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sosiaalisen jakamisen ja kolmansien osapuolien integroinnit verkkokaupan verkkosivustojen kehittämiseen.

Kimaltele ominaisuuksia

Sparkle keskittyy enemmän Mac-laitteisiin ja toimii erinomaisesti uusimman MacOS-version kanssa. Se tukee uusimpia ohjelmisto- ja laiteominaisuuksia, kuten tumma tila, kosketuspalkki.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Voit ladata Sparklen ilmaiseksi ja alkaa käyttää sen perusominaisuuksia. Edistyneemmille ominaisuuksille voit valita yhden sen suunnitelmista.

Ilmainen Sparkle-versio tukee 3 sivua ja tarjoaa Sparkle-tuotemerkin.

Kimaltele suunnitelmat

Jos tarvitset lisää lisenssejä, saat sen ottamalla yhteyttä heidän tukeen.

Kipinän plussat:

 • Suunniteltu erityisesti MacOS: lle
 • Intuitiiviset mallit
 • Tarjoaa verkkosivustojen rakentamisen perusominaisuudet

Miinukset Sparkle:

 • Alhainen asiakastuki
 • Tukee verkkosivustojen perustamista

8. männynkukka

Pinegrow-banneri

Pinegrow on pöytätietokoneiden verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa laajat koodin muokkaukset. Vaikka tämä tukee Windowsia, Linuxia, Pinegrow tukee myös MacOSia.

Pinegrow on työkalu, jonka avulla voit luoda optimoituja verkkosivustoja ja mahdollistaa useita älykkäitä komponentteja verkkosivustojen suunnitteluun ja luomiseen.

Ominaisuudet:

Pinegrow on älykäs verkkosivustojen rakentaja, joka tukee verkkosivustojen luomista. Voit muokata yksittäisiä elementtejä.

Pinegrow -sovelluksella voit myös muokata koodia. Pinegrow voidaan helposti integroida muihin verkkosivustojen kehittämistyökaluihin.

Pinegrow-ominaisuudet

Ilmainen kokeiluversio tarjoaa kaikki toiminnot. Voit muokata CSS-, SASS-, LESS-komponentteja helposti Pinegrow-sovelluksella.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Pinegrow tarjoaa ilmaisen kokeilun, jossa voit testata suurimman osan sen ominaisuuksista. Lisäksi sillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Pinegrowilla on 3 suunnitelmaa, joiden perussuunnitelma alkaa 49 dollarista lisenssiä kohti.

Pinegrow-suunnitelmat

Saat yhden vuoden ajan ilmaisia ​​päivityksiä. Ensimmäisen vuoden julkaisemisen jälkeen voit joko jatkaa nykyisen version käyttöä tai uusia sen saadaksesi päivityksiä.

Pinegrow’n plussat:

 • Tukee useita käyttöliittymäkehyksiä, kuten Bootstrap, Foundation ja WordPress
 • Hyvä editointi ja tekniset ominaisuudet
 • Olennaiset muokkaustoiminnot visuaalisesti vaikuttavan verkkosivuston luomiseksi
 • Reaaliaikainen esikatselu on tuettu

Miinukset Pinegrow:

 • Kompleksi aloittelijoille
 • Ei sovellu verkkokaupan rakentamiseen

9. Blocsapp

Blocks Banner

Blocs on ainutlaatuinen verkkosivustojen valmistaja MacOS: lle. Tämän avulla voit luoda visuaalisesti miellyttäviä ja reagoivia verkkosivustoja Mac-laitteellesi.

Voit kokeilla sitä ilmaiseksi. Blokit eivät vaadi koodausta. Se antaa sinulle ennalta määritetyt osiot, mikä helpottaa verkkosivustojen rakentamista.

Ominaisuudet:

Blokkien avulla voit helposti luoda verkkosivustoja, joilla on houkutteleva ulkoasu. Tässä on sisäänrakennettu tuki vierityksille, animaatiolle ja visuaalisille ominaisuuksille.

Blokkien ominaisuudet

Valmiit asettelut tekevät lohkoista helppoa hallita eri osioita. Tätä ohjaa Bootstrap 4 -verkkosuunnittelukehys.

Blokkien tärkeimmät ominaisuudet

Blokit voidaan integroida saumattomasti CMS: ään. Tämä toimii offline-tilassa ja parantaa sivustokarttaa SEO: n parantamiseksi. Blokkeja käyttämällä voit rakentaa rajoittamattoman määrän verkkosivustoja ilman rajoituksia.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

Voit kokeilla levyjä ilmaiseksi. Yhtä Blocs-lisenssiä voidaan käyttää yli 2 laitteessa. Blokkeja 2 voi ostaa 99,99 dollarilla.

Blokit suunnitelmat

Blocs 3 käyttää Bootstrap 4 -kehystä. Jos sinulla on voimassa oleva Blocs 2 -lisenssi, voit päivittää sen milloin tahansa Blocs 3: ksi.

Blokkeja 3 voidaan ostaa myös 117,99 dollarilla.

Hyödyt levyjä:

 • Joustava ja helppo käyttää
 • Yhteensopiva CMS-alustojen kanssa
 • Hyvä asiakastuki
 • Vastuullinen suunnittelu

Huonot puolet:

 • Kallis hinnoittelu
 • Rajoittavat muokkaustoiminnot

10. EverWeb

EverWeb-banneri

EverWeb on jälleen verkkosivustojen rakentaja, joka palvelee MacOS-käyttäjiä. EverWebissä on useita intuitiivisia ominaisuuksia, jotka palvelevat erityisesti MacOS: ta.

Tämä on yksi suosituimmista MacOS-verkkosivustojen rakentajista, jolla on paljon hyödyllisiä verkkosivustojen rakennusominaisuuksia.

Ominaisuudet:

Jos puhumme ominaisuuksista, EverWeb tarjoaa useita intuitiivisia ominaisuuksia, jotka on erityisesti suunniteltu MacOS-web-suunnittelijoille.

EverWeb-ominaisuudet

Voit helposti luoda täysin reagoivan verkkosivun. EverWeb tarjoaa sisäänrakennetun blogging-ominaisuuden.

EverWeb-verkkosivustojen rakennustyökalulla voit luoda rajattomasti verkkosivustoja ilman rajoituksia. Tähän yhdistyy hyvä kokoelma teemoja, arkistokuvia, animaatiovaikutuksia, sosiaalisen median integraatio, sisäänrakennettu SEO.

EverWeb-käyttöliittymä

EverWebillä on yhtä hyvä asiakastuki.

Suunnitelmat ja hinnoittelu:

EverWeb-ohjelmaa voidaan käyttää offline-tilassa. Sen voi ladata ilmaiseksi. Voit myös ostaa lisenssin tutkiaksesi EverWebin kaikkia toimintoja.

Suunnitelmissa on 60 päivän rahat takaisin -takuu. Yhteensä on 3 suunnitelmaa.

EverWeb-suunnitelmat

Suunnitelmat tukevat myös majoitusta.

EverWebin plussat:

 • Hyvä kokoelma teemoja ja valokuvia
 • 24/7 asiakastuki
 • Korkean tietoturvan ominaisuudet
 • Useita MacOS: lle suunniteltuja intuitiivisia ominaisuuksia

EverWebin haitat:

 • EverWeb tarjoaa useita ominaisuuksia, mutta se on kallis

Mikä on paras Mac-verkkosivustojen rakentaja ?:

Nimi
Asiakaspalvelu
Helppokäyttöisyys
Hinta (kuukausittain)
Webflow★★★★★★★★12–36 dollaria Käy suunnitelmassa
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 – 29,99 dollaria Käy suunnitelmassa
Mobirise★★★★★★$ 99 Käy suunnitelmassa
uCraft★★★★★★★★10–39 dollaria Käy suunnitelmassa
Realmac★★★★★★★★$ 99 Käy suunnitelmassa
Jimdo★★★★★★★4–39 dollaria Käy suunnitelmassa
Kimallus★★★★★★★29 dollaria – 199 dollaria
Pinegrow★★★★★★★49–149 dollaria
Blocsapp★★★★★★★★$ 99.99
EverWeb★★★★★★★★79,95 dollaria – 199,75 dollaria

Jos olet miettinyt kuinka voit rakentaa visuaalisesti houkuttelevia verkkosivustoja MacOSiin, se on myytti.

Edellä mainitut MacOS-verkkosivustojen rakentajat todistavat varmasti, että MacOS-verkkosivustojen suunnittelu on vähiten haastavaa.

Täällä olen toimittanut yksityiskohtia verkkosivustojen rakentajista, jotka palvelevat erityisesti MacOS: ta ja joitakin, jotka toimivat muilla alustoilla yhdessä MacOS: n kanssa.

Kaiken kaikkiaan, jos minun piti valita yksi, niin en valinnut Webflowa ilman toisia ajatuksia.

Webflow-ominaisuudessa on useita ominaisuuksia, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi se on hyvä valinta verkkosivustojen luomiseen MacOS-käyttöjärjestelmälle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map