14 parasta inspiraatiota tarjoavaa kiinteistönvälittäjän verkkosivustoa (käsin poimittu kokoelma)

Aiotko aloittaa urasi kiinteistönvälittäjänä? Sepä hienoa. Mutta sitä varten sinun on työskenneltävä todella kovasti ja rakennettava identiteetti tyhjästä, totta?


Meillä ei oikeastaan ​​ole aavistustakaan siitä, voisimmeko selviytyä tässä virastojen kilpailussa vai ei. Silti, jos olet päättänyt mieltäsi, jatka eteenpäin.

Mutta,

sinun on tiedettävä, miksi tarvitset verkkosivustoa kiinteistönvälittäjänä.

Ja sinun on myös pidettävä mielessä joitain markkinointivinkkejä, jotka voivat auttaa sinua kiinteistönvälittäjänä.

Tiimimme on valinnut muutaman parhaan kiinteistönvälittäjäsivuston, jotka voivat inspiroida sinua.

Katso:

1. Joyce Rey

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Joyce Rey on ollut mukana kiinteistöalalla yli 40 vuotta elämästään. Hän on erikoistunut mukavuuteen ja ylellisyyteen liittyviin kiinteistöihin, jotka hänen verkkosivustollaan näytetään diaesityksenä.

Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi tulisi kuvata työsi helposti. Sen avulla voit liukua alas verkkosivuston läpi sujuvasti. Lisäksi kun napsautat seuraavaa sivua, hänen nimensä logo pysyy ilmoittaen, että sivu latautuu ja himmenee sitten, kun sivu näkyy.

2. Avantgarden ominaisuudet

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Ernst ja Sophie Karoly aloittivat tämän kiinteistöliiketoiminnan vuonna 2013 ja markkinoivat laadukkaita asuinkiinteistöjä ja ylellisiä kiinteistöjä. He ovat tehneet yhteistyötä Christien kansainvälisen kiinteistön kanssa ja esittelevät kiinteistöjä Wienissä ja lähialueilla.

Kuvia ja videoita heidän työstään, joissa keskitytään ylellisyyteen, esitetään heidän verkkosivuillaan, ja tämäkin esittelee diaesityksen, joka näyttää sekä heidän sisä- että ulkomuodonsa.

3. Humbert & Poyet

Kiinteistövälittäjä

Aloitti vuonna 2007, Humbert & Poyet ovat kumppaneita tässä liiketoiminnassa, ja heidän projektinsa keskittyvät mukavuuteen ja visuaalisuuteen. He ovat käsitelleet hotelleja, ravintoloita, vähittäismyyntiä ja asuntohuoneistoja.

Heidän verkkosivustollaan näkyy projektin nimi ja kuva sen takana. Kun vierität sitä ylös tai alas, kuva siirtyy ylöspäin ja korvataan toisella projektikuvalla. Projektin nimi liukuu oikealle ja korvataan toisella.

Kun siirrät hiiren osoittimen tällä hetkellä näytettävään projektiin, kuva zoomataan ja projektinimen kirjainten välinen etäisyys.

4. Berdan Real Estate

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Kiinteistöliiketoimintaan liittynyt vuonna 2013 Berdan Real Estate -tiimi on myynyt yli 100 miljoonaa dollaria kiinteistöstä. He keskittyvät asianmukaiseen neuvontaan ja saavat asiakkaansa ymmärtämään kiinteistöjen käyvän arvon.

Kun vierität sivua alaspäin, löydät luettelon heidän näkyvistä ominaisuuksista. Ei ole väliä missä olet sivulla heti, kun siirrät osoittimen ylöspäin yläreunan vieressä, se näyttää palkkiin piilotetut osiot.

5. Jemimah Barnett

Kiinteistövälittäjä

Se on aika vaikuttava, kun laskeudut vain sivulle ja kaikki liukuu oikeaan paikkaan. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, näet taustan ja sisällön tulevan yhteen.

Kiinteistöneuvojana toimiva Jemimah Barnett opastaa asiakkaitaan ostamaan ja investoimaan kiinteistöihin.

6. LOFTEC

Kiinteistövälittäjä

Tällä sivustolla on LOFTEC-kirjaimet, jotka ilmestyvät kotisivulta. Se ohjaa valitsemaasi kirjaimeen tai voit vain vierittää alas ja nähdä. Nämä kuusi kirjainta ovat lyhennetty muoto – Lifestyle, Opportunities, Fusion, Technologies, Expanse ja Coldy.

Verkkosivustolla on vain kaksi sisällön fonttiväriä, ja silti suunnittelu näyttää fantastiselta. Navigointi on sujuvaa ja kontaktikuvake hehkuu jatkuvasti pohjassa.

7. Caever

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Tämän kiinteistövälitystoimiston päätarkoitus on tarjota palvelua asuntokohteiden kehittämismyyntitoimistossa. Kotisivulla näkyy mitä he tekevät, sekä taustavideon, jota voidaan myös toistaa erikseen.

Kun vierität alaspäin, näyttöön tulee lyhyt kuvaus kaikista heidän verkkosivustonsa kattamista osioista, mukaan lukien – projektit, niistä, blogit ja yhteystiedot.

8. Villagio Estate

Esikatsele hiiren osoitinta

Villagio

Tämän kiinteistöverkkosivun kotisivulla näkyy 4 kuvaa kiinteistön ulkoasusta, joka sekoittuu 5 sekunnin välein. Kun vierität alas, jokainen sen osa näyttää joko joukon kuvia tai videon kontekstin mukaan.

9. Altmanin veljet

Esikatsele hiiren osoitinta

Altmanin veljet

Tämä kiinteistönvälittäjäduo on esitelty MAXIMissa, FOXissa, TMZ: ssä, Billboardsissa, NBC: ssä, Forbesissa jne. Heidän työstään kiinteistöalalla..

Kun vierailet heidän verkkosivustollaan, video toistuu Altman Brothers -kuvan takana, mikä saa sinut haluamaan vierittää enemmän alaspäin. Kun liikut alas, ominaisuuksien diaesitys alkaa, jota voidaan vierittää vaakatasossa. Tämä duo on asettanut merkittävän askeleen miljoonan dollarin listalleottoon.

10. Habibi-ryhmä

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Roh Habibi on tämän Habibi-ryhmän nimisen kiinteistövälitystoimiston perustaja. He ovat erikoistuneet varakkaiden kiinteistöjen jälleenmyyntiin San Franciscon lahden alueella, viinimaassa, Tahoe-järvellä, Orange Countyssa, Manhattanissa ja Havaijilla..

Roh Habibi antaa asiakkailleen opastusta kiinteistösijoituksista, koska hänellä on varainhoidon tausta. Kotisivulla on taustalla toistava lyhyt video, joka näyttää ominaisuudet ja Roh Habibin.

Ja kun liu’ut alas, siellä on luettelo alueista, joissa tämä ryhmä toimii, samoin kuin luettelo näyttelyistä ja lehdistä, joissa niitä on esitelty.

11. Jonathan Radford

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Jonathan Radford on kiinteistöalan ammattilainen, jolla on yli 28 vuoden kokemus kiinteistöjen myynnistä ja ostamisesta. Hänellä on kansainvälisesti asiakkaita, joten hän on sijoittautunut yhdeksi parhaimmalle myyjälle Coldwell Bankerissa Englannissa.

Aivan kuten useimmissa muissa kiinteistönvälittäjäsivustoissa, tällä sivustolla on myös video, jota toistetaan taustalla. Tämä verkkosivusto sisältää valokuvia tässä esitellyistä sivustoista, ja sitä tukevat lyhyet videot näistä sivustoista.

12. Carman-ystävä

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Tämä riippumaton kiinteistöryhmä käsittelee asuntojen ostamista ja myyntiä Chesterissa, Iso-Britanniassa. Kotisivulla on osoitteen hakukriteerit ja tarkennetun haun vaihtoehto, joka näyttää hinnoitteluperusteet lisämääritelmiä varten. Heidän verkkosivusto näyttää luettelon ominaisuuksista, kun vierität alas napsauttamalla tutkia -animaatiota.

13. Josh Flagg

Esikatsele hiiren osoitinta

Josh Flagg

Josh Flagg on amerikkalainen ylellisyyttä edustava kiinteistönvälittäjä, joka on työskennellyt myös kuuluisuuksien kanssa ja auttaa heitä löytämään ylellisiä asuinkiinteistöjä. Josh Flagg on myynyt yli 2 miljardia dollaria kiinteistöjä viimeisen vuosikymmenen aikana. Hän on Bravo TV: n “Million Dollar Listing – LA” -tähti.

14. Palvelijajoukkue

Esikatsele hiiren osoitinta

Kiinteistövälittäjä

Tämän kiinteistövälittäjätiimin aloitti Ryan Serhant yli 60 edustajan kanssa neljässä kaupungissa Yhdysvalloissa. He ovat olleet esillä mediassa, kuten Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal jne., Ja mukana myös Bravo TV: n Million Dollar Clubissa..

Agenttien kuvat liukuvat kotisivun läpi ja kun vierität alas, näytetään erilaisia ​​osioita Ryan Serhantista, äskettäin loppuunmyydyistä kiinteistöistä ja heidän sosiaalisista maininnoistaan.

johtopäätös

Joten täällä olemme lopussa Internet-suosituimpien kiinteistövälityssivustojen luettelon loppuun, mikä auttaa sinua antamaan kuvan siitä, kuinka verkkosivustosi pitäisi näyttää. Mutta muista, että sinulla saattaa olla paras kiinteistövälitysverkkosuunnittelu, mutta verkkosivustosi sisällön luominen päättää myös sivusi liikenteestä.

Mitä odotat?

Anna mennä!

Aloita kiinteistöliiketoimintasi tekemällä luova verkkosivusto ja kuka tietää, että saatat olla jonakin päivänä parhaiden kiinteistönvälittäjän verkkosivustojen luettelossa.

Kerro meille, mitkä verkkosivustosuunnittelut inspiroivat sinua eniten esitetystä luettelosta riippumatta. Jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map