2020-luvun parhaat Joomla-palveluntarjoajat

Kun haet sisällönhallintajärjestelmästä, törmäsit usein WordPressiin tai Joomlaan.


Joomla on jälleen yksi avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka julkaisee verkkosisältöä. Sitä pidetään toiseksi eniten käytettynä CMS: nä WordPressin jälkeen.

Joomla lanseerattiin ensimmäisen kerran 17. elokuuta 2005, ja se on kirjoitettu PHP: llä.

Taustalla Joomla käyttää olio-ohjelmointia ja sisältää ominaisuuksia, kuten RSS-syöte, välimuisti, kansainvälistyminen muutamien mainitsemiseksi.

Luotsauksenaan Joomla tukee yli 8000 ilmaista ja kaupallista laajennusta.

Ennen kuin tutustun parhaan Joomla-hosting-palvelun yksityiskohtiin, annan lyhyen yleiskatsauksen siitä, mikä eroaa Joomlan ja WordPressin välillä.

Joomla v / s WordPress:

Myös WordPress ja Joomla ovat avoimen lähdekoodin CMS-alustoja, eivätkä pysty toimimaan itsenäisesti.

Molemmat vaativat web-palvelimen tai tarkemmin sanottuna sinun on valittava isäntäalusta.

Helppokäyttöisyys: Molempia näitä alustoja on helppo käyttää. WordPressin cPanelissa on suoraviivainen navigointi ja kaikki sovellukset tukevat yhden napsautuksen asennusta. Joomlan kanssa cPanel on kuitenkin helppo, jos sinulla on aiempaa kokemusta web-kehityksestä.

Teemat ja laajennukset: WordPress tarjoaa hyvän kokoelman teemoja ja useita laajennuksia hyödyllisillä ominaisuuksilla.

Joomla ei jää kaukana WordPressistä. Joomlalla on vähemmän malleja ja laajennuksia, mutta se on yhtä hyvä verkkokauppasivustolle, CMS: lle kuin blogille.

joomla vs WordPress

CMS: Blogointi on jotain, josta WordPress on tunnettu. WordPressillä on helppokäyttöinen visuaalinen editori, jota bloggaaja, markkinoinnin asiantuntija voi käyttää sisällön hallintaan.

Joomla on suunniteltu monimutkaiselle web-kehitykselle. Vaikka Joomlalla on blogitoimintakykyä, Joomla saattaa pitkällä tähtäimellä tuntua monimutkaisemmalta valinnalta bloggaamiseen.

Tuki: WordPress on suosituin CMS, ja tämä on yksi syy WordPressin käytettävissä oleville laajoille resursseille. Tämä vaihtelee videoista, opetusohjelmista ja yhteisöohjeista.

Vaikka Joomla on vähemmän suosittu verrattuna WordPressiin, Joomlalla on silti aktiivinen yhteisön tuki. Yhdessä tämän kanssa Joomla tarjoaa myös useita videoita ja opetusohjelmia useista aiheista.

Sekä Joomla että WordPress pitävät turvallisuutta etusijalla ja tarjoavat säännöllisiä päivityksiä tietoturvalaajennusten kanssa. Samoin molemmat tarjoavat sisäänrakennetun monikielisen tuen.

Seuraavaksi annan tarjota parhaat Joomla-hosting-vaihtoehdot verkkosivustollesi.

hostingpillParhaat Joomla-palveluntarjoajat

 1. Rochen
 2. Bluehost
 3. Hostinger
 4. SiteGround
 5. HostGator

1. Rochen

rochen jhoomla isännöinti

Rochen tukee yli 150 sovellusta, kuten WordPress, Joomla, Drupal ja Magento.

Rochenilla on Green Mountain Energy -sertifikaatti ympäristöystävällisestä teknologiakäytännöstään.

Verkkoisäntä käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2000, ja sen pääkonttori sijaitsee Dundeessa, Skotlannissa, Iso-Britanniassa. Luotsauksenaan Rochen on Joomlan virallinen web-kumppani.

Käyttöaste:

Rochen toimii useista tietokeskuksista, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Se tarjoaa redundantin palvelimen varmistaakseen, että se ylläpitää maksimaalista käyttöaikaa.

Rochen ei tarjoa palveluidensa suhteen mitään erityistä käyttöaikatakuuta. Heidän premium-web-hosting takaa kuitenkin 99,9% käytettävyyden.

Tapauksessa, jossa käyttöaika laskee alle 99,9%, Rochen tarjoaa asiakashyvityksiä palvelusehtojen perusteella.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Rochen tarjoaa useita redundantteja palvelimia, joita käytetään vikojen sattuessa. Se tukee automaattista palvelimen virhetoimintoa. CloudLinux-käyttöjärjestelmää käytetään kaikissa palvelimissa korkean luotettavuuden takaamiseksi.

Palvelut tarjoavat WAF: n (Web Application Firewall), joka tarjoaa suojan SQL-injektioita, CSS-hyökkäyksiä ja muita yleisiä haavoittuvuuksia vastaan.

Rochen joomla -ominaisuudet

Rochen tarjoaa automaattisen varmuuskopion suunnitelmansa kanssa.

Rochen tarjoaa sivustojen erottelun sekä SSL- ja haittaohjelmasuojauksen.

Varmuuskopiointipalvelu:

Rochen tukee holvin varmuuskopiointia. Tiedostot ja tietokanta voidaan helposti palauttaa milloin tahansa.

Rochen Vault varmuuskopiot joomla-hosting

Joomla-verkkosivustosi voidaan helposti kääntää takaisin aiempaan päivämäärään.

Rochenillä on automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, ja ne voidaan palauttaa viimeisen 30 päivän ajalta. Milloin tahansa käyttäjät voivat ladata nämä varmuuskopiot cPanelista.

suunnitelmat:

Rochen tarjoaa 4 erilaista maksusuunnitelmaa – kuukausittain, 1 vuosi, 2 vuotta ja 3 vuotta. Kolmen vuoden suunnitelma on halvin alkaa 4,95 dollaria / kuukausi. Tämä tukee yhtä sivustoa.

Rochen Joomla -suunnittelusuunnitelmat

Useiden verkkosivustojen alin hinta on 7,95 dollaria / kk kolmen vuoden ajan. Kummassakin tapauksessa uusinta on hiukan korkeampi kuin lähtöhinta.

Kun aloitat, saat alennuksen, mikä tekee ensimmäisestä hinnoittelusta alhaisemman kuin uusinnat. Joten, jos valitset vuotuisen suunnitelman, maksat aluksi 76,77 dollaria ja uusinta on 83,40 dollaria.

Asiakaspalvelu:

Rochen tarjoaa erillisen tuen myynnille ja muille kyselyille. Myyntitukea ei ole saatavana ympäri vuorokauden, mutta toinen tuki on saatavana ympäri vuorokauden.

Verkkosivun kautta et löydä erillistä erillistä ohjeosaa tai oppaita. Tämä puuttuu täältä. Voit myös tavoittaa heidän asiakastuensa sähköpostitse tai antaa heidän soittaa sinulle.

rochen chat joomla hosting

Vaikka he väittävät saavansa 24/7 -tukea, siihen pääsee vain, jos olet rekisteröitynyt Rocheliin.

Asiakastuki ei ole nopeasti saatavissa jatkuvasti, ja se on rajattu vain rekisteröityneille käyttäjille.

Käy Rochenissa

2. Bluehost

bluehost Banner

Bluehost on nimi, jota et voi jättää väliin tästä luettelosta. Koska Bluehost on suosittu ja laajalti käytetty, se ylittää WordPressin ja tarjoaa myös Joomlan isännöintipalveluita.

Bluehost palvelee yli 2 miljoonaa verkkotunnusta ja on yksi 20 parhaasta hosting-alustasta. Tämä tarjoaa varmasti jännittäviä ominaisuuksia myös Joomlan isännöintiin.

Käyttöaste:

Yksi laajalti käytetyistä hosting-alustoista, Bluehost varmistaa, että se ylläpitää hyvää käyttöaikaa. Tämä käy ilmi sen rakentamasta infrastruktuurista.

Bluehost tarjoaa riittävästi varmuuskopioita varmistaakseen saumattoman, keskeytymättömän hosting-kokemuksen. Olen käyttänyt Bluehostia ja seurannut heidän käytettävyyttään.

bluehost käyttöaika

Tallennetut käytettävyysmittarit BlueHostille, näet täältä.

Kaiken kaikkiaan huomaat, että Bluehost tarjoaa jatkuvan käyttöajan ja ylläpitää hyvää vasteaikaa.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Bluehost tarjoaa palveluita, jotka varmistavat tarpeellisen infrastruktuurin redundanssin. Tämä auttaa ylläpitämään luotettavia palveluita ja hyvää käyttöaikaa.

bluehost luotettavuus ja turvallisuus

Bluehost sisältää SSL: n jokaiseen suunnitelmaan. Edistyneempiin suunnitelmiin kuuluvat roskapostiasiantuntijat, CodeGuard Basic, SiteLock-tietoturva ja verkkotunnuksen yksityisyys. Vaikka tätä ei sisälly perussuunnitelmaan, sitä voidaan käyttää erillisessä hinnoittelussa.

Kaiken kaikkiaan Bluehost tarjoaa hyvän yhdistelmän luotettavia palveluita sekä perusturvallisuus.

Varmuuskopiointipalvelu:

Bluehost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Luotettavien palvelujen ohella Bluehost tarjoaa myös varmuuskopiopalveluita.

Perussuunnitelmat eivät sisällä CodeGuard Basicia, mutta ne voidaan ostaa erikseen. Edistyneempiin suunnitelmiin sisältyy kuitenkin CodeGuard Basic, joka auttaa varmuuskopiointi- ja palautuspalveluissa.

suunnitelmat:

Bluehost tukee jaettua Joomla-hosting-palvelua. Täällä on saatavilla 3 suunnitelmaa. Alkeellisin suunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi. Plussisuunnitelma alkaa 5,45 dollaria / kuukausi ja valinta plus -suunnitelma alkaa 5,45 dollaria / kuukausi.

bluehost suunnitelmat

Kaikilla 3 suunnitelmalla on hieman korkeampi uusintahinnoittelu. Tämän lisäksi lisätyille turvallisuuspalveluille tai varapalveluille voidaan käyttää erillistä hinnoittelua.

Asiakaspalvelu:

Bluehost ei jää jälkeen asiakastuestaan. Koska sillä on valtava asiakaskunta, sillä on varmasti hyvä asiakastuki.

Asiakastukeen pääsee sähköpostitse, puhelimitse, lipuilla tai live-chatissa. Live-chatti on erillinen uusille ja olemassa oleville asiakkaille.

Samoin voit erottaa keskustelun eri aiheista.

bluehost-tuki

Voit myös tarkistaa tietopohjan saadaksesi lisätietoja. Tietokanta sisältää laajan valikoiman aiheita, usein kysyttyjä kysymyksiä ja blogeja.

bluehost faq

Bluehost-asiakastuki auttaa sinua löytämään oikeat tiedot ja on helppokäyttöinen.

Käy BlueHostissa

3. Hostinger

hostinger joomla hosting

Hostinger tukee Joomlan majoitusta yhdessä muiden isäntien kanssa. Se käynnistettiin vuonna 2004 ja sen pääkonttori sijaitsee Liettuassa Kaunasissa.

Yhtiö käyttää pilvipohjaista hosting-palvelua ja takaa 99,9%: n käytettävyyden. Tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käyttöaste:

Hostinger takaa käyttöajan 99,9%. Palvelimet on optimoitu tuottamaan merkittävää suorituskykyä.

Seuraan myös Hostinger-palvelimen suorituskykyä Hostinger-testisivustollani.

hostinger's Uptime

Tämä on verrannollista siihen, mitä he takaavat. Täydelliset tiedot Uptimesta löytyvät täältä.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Hostingerin kanssa suunnitelman siirtyessä korkeammaksi kokoonpanot kaksinkertaistuvat. Se tarjoaa SSD: lle jokaisen suunnitelman.

SSL sisältyy osana ylemmän tason suunnitelmaa. Vastaavasti tietojen varmuuskopiointi on saatavana vain ylemmän tason suunnitelmalle.

Perussuunnitelmiin voit lisätä SSL: n hintaan 11,99 dollaria elinaikana. Voit lisätä päivittäisen varmuuskopion hintaan 2,09 dollaria / kuukausi ja lisätä CloudFlare-suojauksen hintaan 7,50 dollaria eliniän ajan.

Varmuuskopiointipalvelu:

Hostinger tukee varmuuskopiointipalveluita, jotka ovat valinnaisia ​​osana perussuunnitelmia. Liiketoimintasuunnitelma sisältää päivittäiset varmuuskopiointipalvelut.

Päivittäinen varmuuskopio hostinger joomla-hosting

Päivittäinen varmuuskopio sisältää tiedostot, tiedot, tietokannan ja sähköpostit. Restaurointi voidaan suorittaa ohjauspaneelin avulla.

suunnitelmat:

Hostingerillä on 3 erilaista suunnitelmaa – Starter, Premium, Business. Ensimmäisen kerran hinnoittelu kullekin tuotteelle on vastaavasti 0,80 dollaria kuukaudessa, 2,15 dollaria kuukaudessa ja 3,45 dollaria kuukaudessa.

Hostinger Joomla -suunnittelusuunnitelmat

Ensimmäisen kerran hinnoittelu sisältää vähintään 50% alennuksen kaikista suunnitelmista. Kaikkien suunnitelmien uusiminen on korkeampaa.

Jokainen näistä suunnitelmista uudistuu hinnoilla 7,99 dollaria kuukaudessa, 11,95 dollaria kuukaudessa ja 15,95 dollaria kuukaudessa.

Asiakaspalvelu:

Hostingerillä on oma opetusohjelmaosasto, joka kattaa useita kiinnostavia aiheita. Voit myös käyttää heidän live-keskusteluaan tai nostaa lipun.

Tuki on kuitenkin olemassa vain maksettuille asiakkaille. Joten jos et ole Hostinger-asiakas, et voi ottaa heihin yhteyttä live-chatin kautta.

hostinger live chat joomla hosting

Erillisessä hinnoittelussa sillä on myös ensisijainen tuki.

Käy Hostinger

4. SiteGround

sivuston joomla-isännöinti

SiteGround tarjoaa joukon isännöintipalveluita ja sisältää Joomla-pohjaisen isännöinnin. Se aloitettiin vuonna 2004, ja sen pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa.

Se palvelee yli 1 000 000 verkkotunnusta ympäri maailmaa, ja sen tietokeskukset ovat levinneet Singaporeen, Hollantiin, Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan.

Käyttöaste:

SiteGround käyttää uusinta nopeustekniikkaa SSD: n kanssa varmistaakseen merkittävän suorituskyvyn ja käytettävyyden. Se tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

Mittaa käyttöaika & nopeudella SiteGround-palvelinpalvelimia, olen ostanut verkkotunnuksen SiteGround-sivustolta.

Se tarjoaa hyvän käytettävyyden.

sivuston käyttöaika

Tallennetut SiteGround-käyttöaikataulut näet täältä.

Luotettavuus ja turvallisuus:

SiteGround-palvelussa on 4 tietokeskusta, joista voit valita. SSL- ja HTTP-tiedostoja tuetaan jokaisessa suunnitelmassa.

Perussuunnitelma tukee ilmaista CloudFlare CDN: tä ja ilmaista päivittäistä varmuuskopiota. Tuettu on myös jHackGuard-laajennus.

sivustoturvallisuus joomla-hosting

Joomla SuperCacher sisältyy osaksi edistyneempää suunnitelmaa.

Varmuuskopiointipalvelu:

SiteGround tarjoaa varmuuskopiointipalvelut kaikilla suunnitelmillaan. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen varmuuskopio. Restaurointipalvelu ei kuitenkaan sisälly perussuunnitelmaan.

varmuuskopio siteground joomla-isännöinnistä

Muut suunnitelmat tukevat ilmaisten varmuuskopioiden palauttamista. Edistynein suunnitelma sisältää OnDemand-varmuuskopion palautuksen.

suunnitelmat:

SiteGroundilla on 3 Joomlan hosting-suunnitelmaa – StartUp, GrowBig ja GoGeek. Hinnoittelu jokaiselle näistä suunnitelmista on – 3,95 dollaria kuukaudessa, 5,95 dollaria kuukaudessa ja vastaavasti 11,95 dollaria kuukaudessa.

SiteGround Joomla -suunnitelmasuunnitelmat

Suunnitelmat alkavat edulliseen hintaan. Uudistukset ovat kuitenkin kalliimpia. StartUp-suunnitelma uudistuu 11,95 dollarilla / kk. GrowBig-suunnitelma uudistuu 19,95 dollarilla / kuukausi ja GoGeek-suunnitelma uudistuu hinnalla 34,95 dollaria / kuukausi.

Pitkän ajanjakson aikana suunnitelmat näyttävät olevan kalliimpia.

Asiakaspalvelu:

SiteGround tukee myyntikeskustelua ja siihen pääsee myös puhelimitse. Se sitoutuu 24/7 -tukeen ilman odotusaikaa. Lippuja voidaan ratkaista alle 10 minuutissa on asia, jonka he sitoutuvat.

sivustokeskustelu joomla-isännöintiin

Joten olen tutkinut heidän live-chat-vaihtoehtoa. Odotusaika oli alle 60 sekuntia. Asiakastukiedustaja toimitti nopeasti tietoja.

Käy SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla-hosting

HostGator on toinen suosittu isäntäalusta, ja se sattuu olemaan osa Endurance International Groupia. Se isännöi yli 9 miljoonaa verkkotunnusta ja tukee yli 400 000 asiakasta.

HostGator aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2002, ja sen pääkonttori sijaitsee Houstonissa, Texasissa, Yhdysvalloissa. HostGator on yksi harvoista markkinoilla olevista Green Hosting -ratkaisuista.

Käyttöaste:

HostGator takaa käyttöajan 99,9%. Se tarjoaa mittaamatonta levytilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä.

Vaikka tämä on asia, johon he sitoutuvat, olen tallentanut käytettävyyden testisivustolla HostGatorissa.

hostgator käyttöaika

Voit nähdä viimeisimmän käytettävyyden täällä.

Kaiken kaikkiaan sillä on hyvä käyttöaika paitsi elokuussa, jolloin se on hiukan pudonnut.

Luotettavuus ja turvallisuus:

Ilmainen SSL sisältyy osana jokaista suunnitelmaa. Tämän lisääminen sisältää myös ilmaisen SSL-päivityksen.

HostGatorilla sinulla voi olla välittömiä varmuuskopioita. Lisäksi voit valita SiteLock-seurannan erillisellä hinnoittelulla.

Suunnitelmiin sisältyy myös Spam Assassin ja Hotlink-suojaus.

hostgator joomla isännöintiturvallisuus

HostGator tarjoaa salasanalla suojattuja hakemistoja.

Varmuuskopiointipalvelu:

HostGator tarjoaa varmuuskopiointipalveluita. Voit ottaa varmuuskopion milloin tahansa cPanelilla. Kun varmuuskopiointi on valmis, saat ladattavan linkin.

Samoin restaurointi voidaan suorittaa myös milloin tahansa. Sivuston varmuuskopiointi voidaan valita hinnoilla 2 dollaria / kk, ja se on uusittava joka vuosi.

hostgator joomla hosting varmuuskopio

Tämä tarjoaa päivittäin automaattisen tiedostojen ja tietokannan varmuuskopion. Tämän tarjoaa CodeGuard.

suunnitelmat:

HostGator tukee kolmea erilaista suunnitelmaa – Hatchling, Baby ja Business. Alkuperäinen hinnoittelu näille suunnitelmille on – 3,95 dollaria kuukaudessa, 5,95 dollaria kuukaudessa ja 5,95 dollaria kuukaudessa.

HostGator Joomla -suunnittelusuunnitelmat

Nämä hinnat ovat pisin 36 kuukauden suunnitelmia. Uudistukset ovat korkeampia kuin alkuperäiseen hinnoitteluun.

Hatchling-suunnitelman uusinta on 6,95 dollaria / kk. Samoin vauvasuunnitelma uudistuu 9,95 dollarilla / kuukausi ja liiketoimintasuunnitelma uudistuu 14,95 dollarilla / kuukausi.

Asiakaspalvelu:

HostGatorilla on runsaasti tukiopetuksia, mukaan lukien video-oppaat. Voit tavoittaa heidän asiakastuensa live-chatin tai sähköpostin välityksellä.

Se tarjoaa tukea 24/7/365. Verkkosivustolla on myös omistettu HostGator-foorumi.

Yritin heidän live chat -vaihtoehtoa.

hostgator joomla isäntäkeskustelu 1

Keskustelu aloitettiin melkein heti ja asiakastukiedustaja antoi nopeasti tietoja.

Käy HostGatorissa

YHTEENVETO:

Kaikki edellä mainitut Joomla-isännöintivaihtoehdot ovat tietyllä tavalla erillisiä. Joten, jokaisella isännöintiympäristöllä on tietyllä tavalla omat positiiviset puolensa ja puutteet.

Kummankin välillä on yhteistä hyvä käyttöaika, varmuuskopiointipalvelut ja korkeammat uusimisprosentit verrattuna ensimmäistä kertaa hinnoitteluun.

Joissakin tapauksissa, kuten HostGator, Hostinger-varmuuskopiointipalvelut veloitetaan erikseen valitsemasi suunnitelman perusteella.

SiteGround ja HostGator tarjoavat ympäri vuorokauden asiakastukea kaikille, mikä puuttuu toisesta isäntäalustasta.

Turvallisuuden kannalta kaikki isäntäalustat tarjoavat hyvää tukea.

Vaikka Hostinger ja HostGator eivät tarjoa kaikkia suojausominaisuuksia osana suunnitelmaa, tämä voidaan silti valita.

Kun kyse on ominaisuuksista, vaikka nämä kaikki ovatkin monipuolisia, Rochen ja BlueHost tarjoavat joukon kehittäjien tukemia ominaisuuksia.

Lopuksi siirrymme budjettiystävällisyyteen. Jokaisella näistä hinnoista on edullinen.

Alku- ja uusimishinnoittelun eron suhteen Rochen on kuitenkin pitkällä tähtäimellä edullinen vaihtoehto.

Lisäksi Rochen on Joomlan virallinen kumppani, mikä tekee siitä suotuisan vaihtoehdon Joomlan isännöinnille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map