23 parasta SEO-työkalua sivustomarkkinoinnin lisäämiseksi vuonna 2020

Hyvä hakukoneoptimointi (SEO) on kaikkea.


Koska jos haluat ihmisten näkevän sivustosi, ostavan tuotteita kaupastasi tai lukemaan sisältöäsi, haluat, että ihmiset löytävät sivustosi hakukoneiden kautta.

Okei, tiedät todennäköisesti sen. Mutta:

Saatat ihmetellä, miksi sinun on tiedettävä SEO-työkaluista – se ei ole niin yksinkertaista kuin Googlen käyttäminen ja että käytät varmasti tiettyjä sanoja, jotka näyttävät todennäköisesti johtavan hakuihin?

Avainsanojen käyttö on osa sitä, mutta se on FAR koko tarinasta.

Siellä on paljon tekniikkaa, joka menee siihen, kuinka hakukoneet lajittelevat ja priorisoivat sivustoja. On erittäin mahdollista saada sivustosi sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa, mutta sinun on oltava eri asioiden päällä.

Onneksi siellä on paljon ohjelmistoja SEO: n käsittelemiseen. Näihin on melkoinen valikoima – jotkut ovat yksinkertaisia ​​ilmaisia ​​SEO-työkaluja, jotka auttavat sinua keksimään avainsanoja.

Toiset ovat monimutkaisia ​​ja edullisempia ohjelmistotuotteita, joissa on joukko SEO työkaluja yhdessä palvelussa.

Tässä katsauksessa käyn läpi 23 parasta SEO-työkalua sivustosi seurantaan ja tarkastukseen (mutta tietysti jotkut tekevät paljon enemmän).

Menen yli ohjelmiston / yrityksen, sitten ominaisuuksien ja päädyn hintaluokkaan. Koska tämä on pitkä luettelo, ymmärrä, etten voi kattaa kaikkea … mutta olennaiset asiat ovat siellä!

Tämän luettelon parin ensimmäisen osan jälkeen huomaat, että monet ominaisuudet ovat samat – tai päällekkäiset.

Tämän takia lopetan selittämään heille melko varhain, säästääksesi kaikille energiaa.

hostingpillParhaat SEO-työkalut sivustomarkkinoinnin lisäämiseksi vuonna 2020

 1. CognitiveSEO
 2. Korppityökalut
 3. BAVOKO
 4. SEOptimer
 5. SEO-sivuston tarkastus
 6. SEO PowerSuite
 7. Mangools
 8. Keywordtool.io
 9. SmallSEOTools.com
 10. Raharobotin lähettäjä

Valmis? Mennään:

1. CognitiveSEO

cognitiveSEO

Voi, hieno, älykäs kuulostava nimi!

CognitiveSEO aloitti toimintansa vuosina 2009-2010 ja aloitti virallisesti toimintansa vuonna 2011. Siitä lähtien yritys on kasvanut käyttäjien, tiimin jäsenten ja ominaisuuksien lukumäärällä..

CognitiveSEO on ylpeä tarjoamistaan ​​ominaisuuksista ja laatii säännöllisesti uusia.

cognitiveseo

Joten lyhyesti – mikä on tämän työkalun käyttö?

CognitiveSEO on joukko työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua sijoittamaan ja valvomaan sivustoitasi paremmin. CognitiveSEO tarjoaa paljon oivalluksia ja digitaalisen markkinointistrategian analyysejä.

Se tekee joukon asioita kerralla – on parasta ajatella CognitiveSEO: ta monitoimityökaluna. Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia:

Ominaisuudet:

 • Sivustojen tarkastus: Tämä työkalu yhdistää sivustosi ja antaa sinulle tiedon käytännöllisesti katsoen kaikista ongelmista, joita sivustollasi saattaa olla ja jotka vaikuttavat liikenteeseen.
 • CognitiveSEO: n backlink-analyysi kokoaa tiedot luotettavista tietokannoista ja tarjoaa sitten sinulle upeat käänteiset vaihtoehdot.
 • Google Penguinin viimeaikainen kehitys on vähentänyt paljon sivustojen hakutuloksia. Mutta CognitiveSEO tarjoaa Google Penguin Recovery -työkalun, jonka avulla saat selville miksi sinua on rangaistettu, ja pystyt nopeasti poistamaan ongelmat.
 • Sijoitusseurannan työkalu on todennäköisesti tuttu asia – sen avulla voit periaatteessa seurata avainsanojen sijoitusta. MUTTA, se on keskimääräistä syvällisempää. Ja erityisesti se voi antaa tarkat tiedot seurattavista avainsanoista kaupungin, maan, kielen jne. Mukaan.
 • CognitiveSEO: n digitaalisen markkinoinnin raportit on räätälöity digitaalisen markkinointistrategian mukaisiksi.
 • SEO-hallintapaneeli on ainutlaatuinen, koska se on erittäin muokattavissa, ja se voi näyttää Kymmeniä mittareita haluamallasi tavalla.
 • Upea sisällön näkyvyyden työkalujen avulla voit tarkastella markkinoidesi sosiaalisen median toimintaa, joten voit löytää kilpailijoidesi strategioita ja ylittää ne.

CognitiveSEO: n hintaluokka on melko yksinkertainen:

Voit maksaa joko Starter- tai Business-paketista. Aloituspaketti on 129,99 dollaria kuukaudessa, mutta keskimäärin 89 dollaria kuukaudessa, jos haluat maksaa vuosittain.

Business-tason hinnoittelu on räätälöityä, ja siinä on enemmän ominaisuuksia kuin Starter-suunnitelma. Starterissa on paljon ominaisuuksia, älä ymmärrä minua, mutta Business Tier tasoittaa asiat huomattavasti.

Kaiken kaikkiaan CognitiveSEO erottuu todella lopullisesta SEO-työkalusta, jolla on paljon ominaisuuksia!

2. Korppityökalut

Korppityökalut

Raven Tools on aika menestyvä SEO yritys.

Sivustonsa mukaan tuhannet toimistot ja freelancerit käyttävät sitä. Ja yksi merkittävimmistä?

ravel työkalut

Thomson Reuters, yritys, johon kuuluu maailmankuulu Reuters-uutisryhmä. Joten se on melko suuri asiakas!

Nyt Raven Tools on melko samanlainen kuin CognitiveSEO siinä mielessä, että se on pääasiassa monityökalu: se on all-in-one-SEO-paketti.

Tässä on joitain kohokohtia Raven Toolsin tarjoamista ominaisuuksista:

Ominaisuudet:

 • Raven Tools antaa sinun tehdä markkinointiraportteja tonneista eri lähteistä ja noin monista eri asioista. Verkkosivun analytiikasta sosiaalisen median raportteihin voit periaatteessa käyttää näitä katsomaan mitä tahansa.
 • Kilpailijoiden tutkimustyökalussa on itse asiassa joukko työkaluja / ominaisuuksia. On työkaluja, joiden avulla voit tarkastella oman sivustosi suorituskykyä, tarkastella kilpailusi ja käyttää Domain Research Central -palvelua.
 • Sivustojen tarkastustyökalu, joka on kätevästi järjestetty yhdeksi kojelautaksi, joka käsittelee 6 erityyppistä ongelmaa.
 • Hakukoneiden sijoitusten seuranta (SERP), avainsanojen sijoituksen tarkistus ja käänteisen linkin tarkistus.
 • Link Spy: antaa sinun löytää hyviä linkkejä perustuen sivustojen sijoitukseen keskittyneissä avainsanoissasi ja ylittää kilpailijoiden backlink-pelin.

Raven Toolsin hinnat vaihtelevat 79 dollarista kuukauteen 399 dollariin kuukaudessa neljässä kerroksessa. Lisäksi on olemassa räätälöityjen hinnoittelujen mukainen yrityssuunnitelma – joten valittavissa on paljon vaihtoehtoja!

Se on, jos maksat vuosittain. Maksetut kuukaudesta toiseen, suunnitelmat vaihtelevat 109 dollarista 479 dollariin kuukaudessa.

Kaiken kaikkiaan Raven Tools on toinen hieno all-in-one-SEO-tarkastaja ja -toimittaja. Se on käyttäjäystävällinen ja tekee melkein kaiken.

Kokeile Raven Tools -sovellusta

3. BAVOKO

bavoko

Olen toistaiseksi puhunut paljon all-in-one-työkaluista. Pidä itsesi kiinni:

Koska Bavoko on toinen all-in-one-SEO-työkalu. Mutta tiedätkö mitä erottaa Bavokon??

Tämä:

bavoko WordPress -laajennus

Bavoko on WordPress-laajennus!

Tämä tarkoittaa, että se on hieno työkalu erityisesti WordPress-sivustoille ja voi integroitua saumattomasti WordPress-hallintaan.

Tässä on joitain mitä Bavoko tekee:

Ominaisuudet:

 • Sisällön optimointityökalujen avulla voit optimoida sivut ja viestit mahdollisimman paljon. Työkalut on liitetty WordPress-editorissa jokaisen viestin yläosaan.
 • Avainsanahaku jopa 25 000 avainsanaa Google Search Consolen kautta. Bavoko tarjoaa paljon tietoa ja oivalluksia avainsanoista.
 • Integroitu sivulla indeksoija antaa nopean (ja yksityiskohtaisen) raportin sisällöstä, muokata nopeasti metaotsikoita ja kuvauksia jne.
 • Sivukartta-analyysi ja hylkäystyökalu roskapostilinkkien poistamiseen.
 • Bavoko tarjoaa itse asiassa yksityiskohtaisia ​​sivunopeusanalyysejä, mikä on hienoa, koska sivustosi nopeus nostaa hakutuloksia (ja on miellyttävämpi kävijöille).

Olet todennäköisesti miettinyt, kuinka paljon tämä kaikki maksaa. No, onneksi Bavoko on yksi edullisimmista saatavissa olevista SEO-työkalusarjoista.

Erityisesti ensimmäinen suunnitelma on ILMAINEN! Vaikka ilmaisia ​​SEO-työkaluja onkin rajoitetusti, niistä on aina mukava tietää.

Maksettuissa suunnitelmissa on tarpeeksi ominaisuuksia, jotta niitä voidaan todella pitää työkalupakkona, ja ne vaihtelevat 19,99 dollarista kuukaudessa (ammattilainen) 99,99 dollariin (yritys). Ja tietysti on myös yritysvaihtoehtoja mukautetun hinnoittelun kanssa!

Kaiken kaikkiaan Bavoko on all-in-one-työkalu, mutta se on pienemmällä puolella ja on erityisesti suunnattu WordPress-sivustoille.

Kokeile ilmaista Bavokon työkalua

4. SEOptimer

SEOptimer

SEOptimerillä on melko hyvä alkuperätarina:

Se oli alun perin vain sivun tarkastustyökalu vuonna 2012, ja siitä tuli yksi suosituimpia ILMAISIA tarkastustyökaluja Internetissä.

Nyt SEOptimerillä on paljon enemmän ominaisuuksia, mutta se liittyy edelleen perusteellisesti tarkastuksiin – itse asiassa se tuotti miljoonia niistä.

SEO-optimoija

Joten kuten sanoin, SEOptimer on periaatteessa edelleen tarkastustyökalu. Tässä on mitä se tarjoaa:

Ominaisuudet:

 • White Label SEO Audit -työkalu on SEOptimerin tärkein ominaisuus. Tämän avulla pääosin voit luoda White Label SEO -tarkastuksia. Ne on kirjoitettu yksinkertaisesti ja näyttävät tyylikkäiltä. Sinun on vain lähetettävä yrityksen / toimiston logo ja tiedot – jotta voit toimittaa merkkituotteita sisältäviä raportteja asiakkaillesi.
 • White Label -auditoinnit tarkastavat periaatteessa kaiken asiaankuuluvan, ja ne voidaan myös räätälöidä ulkonäöltään. Voit valita värit, mallit, eri kielet jne.
 • Upotettava tarkastustyökalu: Tämän avulla voit upottaa yksinkertaisen tarkistuslomakkeen sivustoosi. Upotustyökalua on käytetty kaikissa valtavirran CMS: issä ja verkkosivustojen rakentajissa, ja se on melko helppoa. Sitten kävijöiden tarvitsee vain napsauttaa sitä ja nousta – saada nopea tarkastus.
 • Sulautettavan tarkastustyökalun avulla voit myös lähettää asiakkaille “kiitos” -sähköpostin, joka sisältää heidän PDF-muodossa saamansa tarkastuksen. Plus mukautetut viestit ja yrityksesi logo ja estetiikka.
 • SEO-indeksointirobotti tarjoaa erityisen yksinkertaiset (luetut: luettavat ja käyttäjäystävälliset) raportit kaikista sivustosi sivujen ongelmista. Aiheet näytetään reaaliajassa, kun indeksointi etenee sivustosi läpi, jos haluat nähdä ne nopeasti.

Olet ehkä huomannut, että sanoin, että SEOptimer oli suosittu ILMAINEN tarkastustyökalu.

No, asia on, se oli ennen. Nykyään sillä on ilmainen kokeilu 14 päivän ajan, mutta se ei oikeastaan ​​ole ilmainen.

Todellinen hintaluokka on jakautunut kolmelle tasolle, hinta on 19, 29 ja 59 dollaria kuukaudessa.

Jokaisella tasolla on erilaisia ​​ominaisuuksia: ensisijaisesti ensimmäinen taso on yksinkertainen ja antaa sinun käsitellä enemmän tavaroita. Toinen ja kolmas taso antavat periaatteessa valkoisen etiketin ja upotustyökalut (edellä mainitut).

SEOptimerin pääsisältö on, että se on keskittynyt yksinkertaisemmalle puolelle, mutta siinä on silti runsaasti ominaisuuksia. Se on SUURI työkalu joukkoraportoinnin tekemiseen ja suuren määrän asiakkaiden tai mahdollisten asiakkaiden tarkastamiseen.

Puhumattakaan siitä, että se on hieno omien sivustoidesi hoitamiseen!

5. SEO-sivuston tarkastus

SEO-sivuston tarkastus

SEO Site Checkup on erittäin suoraviivainen yritys, jolla on erittäin suoraviivainen tausta.

Se on joukko SEO ammattilaisia, jotka ovat yrittäneet tehdä helpon SEO-työkalupaketin parantaaksesi sivustosi hakukoneiden sijoitusta.

Joten periaatteessa SEO-sivuston tarkistus on joukko työkaluja, joiden tarkoituksena on yksinkertaistaa SEO-hallintaa, pääasiassa seuranta- ja raportointityökaluna.

Lyhyesti sanottuna, ajatelkaa nimeä – se on hakukoneoptimoija. Helppo!

Tässä on joitain kohokohtia:

Ominaisuudet:

 • On melko vähän ILMAISIA SEO-työkaluja, vaikka ne ovatkin vähän yksinkertaisia.
 • SEO-sivustotarkastuksessa on myös nopea, helppo muokata valkoisen tarran SEO-raportteja.
 • SEO-raportit on kirjoitettu erittäin selkeästi, ja niissä on erittäin selkeät suositukset tiettyjen ongelmien korjaamiseksi.
 • Side-by-side SEO-vertailut jopa 5 kilpailijalle.
 • Rajoittamaton analyysi ja yli 30-muuttujiin perustuva automatisoitu seuranta kertovat sinulle, kuinka yleinen SEO-pistemäärä muuttuu.
 • Useimmat perustyökalut, kuten käänteisten linkkien tarkistaminen, kyky seurata alueita, seurata sivuston nopeutta ja niin edelleen.

SEO-sivustotarkastuksessa on kolme tasoa: Basic, Webmaster ja Professional. Ensimmäinen taso saa enintään 300 SEO-analyysiraporttia, kun taas kaksi muuta saa rajoittamattoman määrän raportteja.

Mitä korkeampi taso, sitä enemmän avainsanoja, kilpailijoita ja alueita voit seurata.

Vuosittain maksetut hinnat vaihtelevat 22,45 dollarista kuukaudessa 71,95 dollariin kuukaudessa. Kuukausittain maksettaessa vaihteluväli ei ole niin erilainen – 24,95–79,95 dollaria.

Yhteenveto: SEO Site Checkup keskittyy monenlaisten työkalujen ja syvyyden yhdistämiseen helppokäyttöisyyteen, mikä on hienoa – koska kaikki all-in-one-työkalu voi olla monimutkainen aloittelijoille..

Siksi se on vähän yksinkertaisemmalla puolella, mutta on silti melko voimakas.

6. SEO PowerSuite

SEO-tehopaketti

Epäilemättä SEO PowerSuite on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja suosituimmista SEO-työkalusarjoista..

SEO PowerSuite ei eroa periaatteessa niin paljon muista nimistä täällä. Se on joukko muutamia tehokkaita SEO-työkaluja.

Mutta SEO PowerSuite on erityisen vakiintunut, kuten sanoin:

SEO PowerSuite

On selvää, että nämä ovat valtavia nimiä, jotka kaikki voivat tunnistaa – joten SEO PowerSuiten tehokkuudesta ei pitäisi olla epäilystäkään..

Nyt, kuten sanoin, SEO PowerSuite on muutama työkalu yhdessä paketissa. Tarkemmin sanottuna se on periaatteessa NELJÄ päätyökalua, joista jokainen vastaa SEO-prosessin eri osasta:

Sijoitusseuranta, SEO SpyGlass, Verkkosivun tarkastaja ja LinkAssistant.

Tiedät todennäköisesti jo nyt näiden keskeisten seikkojen, mutta käsittelen joitain tärkeimmistä asioista:

Ominaisuudet:

 • Sijoitusseuranta tarkastelee sijoituksia yli 300 hakukoneessa ja sillä on yli 17 avainsanatutkimuksen työkalua. Lisäksi kilpailijoiden sijoitukset ja raportit toimitetaan helposti.
 • SEO SpyGlass on pohjimmiltaan syvällinen käänteinen tutkimus ja rangaistusten vastaiset tarkastukset. Mukana on yli 50 metriikkaa, sivustojen vertailut, teokset!
 • Verkkosivun tarkastaja on täsmälleen miltä se näyttää: yksityiskohtainen indeksointi, joka sisältää kaiken teknisistä kysymyksistä sisältöongelmiin.
 • LinkAssistant on myös täsmälleen miltä se kuulostaa: auttaa sinua nopeasti hallitsemaan ja tarkistamaan linkkejä, löytämään uusia, on raportteja linkkien luomiseen jne..
 • SEO PowerSuite on yleensä erittäin käyttäjäystävällinen.

SEO PowerSuite -sovelluksella on kolme tasoa: ilmainen, ammattilainen ja yritys.

Kuten arvasit, ilmainen taso on ILMAINEN! Se rajoittuu pääasiassa siihen, etteivät ne anna tallentaa projekteja tai viedä tietoja. Joten voit periaatteessa tehdä tutkimuksia ja auditointeja, mutta et voi pitää paljon.

Mutta kuka todella valittaa ilmaisista SEO-työkaluista?

Joka tapauksessa seuraavat kaksi tasoa ovat 299 dollaria ja 699 dollaria.

Tiedän, tiedän – MITÄ?!

No, se ei ole kuukaudessa. Hinnat edustavat sviitin koko käyttöoikeutta vuodessa ilman lisämaksuja matkan varrella. Toisin kuin useimmat palvelut jonkin verran vertailukelpoisilla hinnoilla, SEO PowerSuite -sovelluksella ei ole rajoituksia analysoitavien projektien, verkkosivustojen, avainsanojen tai käänteisten linkkien määrälle.

Joten on totta, että joillekin yrityksille tämä voi olla hiukan jyrkkä. Se kannattaa varmasti pitkällä tähtäimellä, mutta jos sinulla ei ole varaa säästää maksamalla kaikki kerralla, saatat olla parempi toisella vaihtoehdolla.

MUTTA… jos olet jo valmis ostamaan SEO-ohjelmistopakettia vuotuiseen pakettiin, nämä hinnat ovat SUURET.

SEO PowerSuite on selvästi vankka SEO-työkalupaketti … joka on itse asiassa erittäin kustannustehokas pitkällä tähtäimellä!

7. Mangoolit

Mangools

Ah, mitä on merkittävää Mangoolsissa?

Nimi todella. Jos et ole käynyt heidän sivustollaan, kyllä, Mangools on todellakin Mango-teemalla. Se on kuin mangot + SEO-työkalut. hauska.

Joka tapauksessa Mangools on ollut toiminnassa vuodesta 2014, joten se on edelleen melko nuori, mutta siitä on tullut aika vakiintunut tuona aikana.

Tässä on kuinka vakiintunut:

Mangools

Okei, dang.

Jos nyt luet viimeistä kohtaa – SEO PowerSuite -, löydät Mangoolit vähän tutuiksi. Kuten SEO PowerSuite, myös Mangooleja käyttävät tavalliset ihmiset ja suuret tuotemerkit.

Ja Mangools koostuu olennaisesti viidestä SEO työkalusta:

KWFinder (avainsanahakijalle), SERPChecker, SiteProfiler, SERPWatcher ja LinkMiner.

Tässä muutama kohokohta:

Ominaisuudet:

 • KWFinder on kyllä, avainsanailmaisin. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja keskittyy kertomaan sinulle, kuinka helppoja / erittäin etsittyjä avainsanoja on käytettävä. Lisäksi nopea kilpailijoiden sijoitus, historialliset tiedot hakumääristä jne.
 • Sen lisäksi, että SERPChecker on melko yleinen Google SERP -analyysityökalu, se on myös lokalisoinut SERP: t yli 50 000 sijaintipaikkaan. Nopeat simulaatiot ja ennusteet rikkaiden katkelmien (kuten vastauslaatikot tai karusellit) vaikutuksista sekä lisää sijoituksia kilpailijoiltasi.
 • SiteProfiler on erittäin tehokas. Se on jopa virtaviivaisempi kuin useimmat sivuston profiilit, ja kertoo periaatteessa sinulle suurimman osan siitä, mitä sinun on tiedettävä SEO-auktoriteetista jokaiselle syöttämällesi URL-osoitteelle. Se on loistava työkalu nopeaan näkemykseen siitä, mitä kilpailu tekee tai ei.
 • SERPWatcher taas on todella käyttäjäystävällinen, mikä sopii erinomaisesti monimutkaisempien tietojen käsittelemiseen. Periaatteessa sen avulla voit tietää sivustosi ORGANISET liikennepotentiaalit.
 • LinkMiner – tunnet tämän jo nyt, mutta se on periaatteessa tehokas käänteisen linkin tarkistin.
 • Yksi Mangools-ohjelmien suurimmista eduista on pääsy massiivisiin tietokantoihin ja kyky hyödyntää PALJON tietoa. Mutta Mangoolsilla on suuri vahvuus, koska se EI ole liian monimutkainen esittämiensä tietojen suhteen.

Okei, joten kun tein tiivistelmän SEO PowerSuite -sovelluksesta, yleinen johtopäätös oli, että se oli pitkällä tähtäimellä kustannustehokasta, mutta silti hiukan paljon yskää kerralla.

Mangoolsilla on monia samoja vahvuuksia kuin SEO PowerSuitella – samoin kuin se on myös hieman mojova kertaluonteinen hankinta?

Itseasiassa ei!

Mangoolsilla on myös kolme tasoa: Basic, Premium ja Agency. Valitettavasti kukaan niistä ei ole ilmainen.

Siitä huolimatta, jos hinta maksetaan vuosittain, hinta on 29,90 dollaria kuukaudessa 79,90 dollariin kuukaudessa. Maksaa kuukausittain, se on huomattavasti hinnoiteltumpi:

Valikoima on 49 dollaria kuukaudessa 129 dollariin kuukaudessa.

Mielestäni ominaisuudet ovat melko tasapainossa tasojen välillä – Mangools Basic ei ole niin yksinkertainen, ja se on riittävä useimmille sitä käyttäville ihmisille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Mangools on hyvin hinnoiteltu all-in-one-SEO-paketti, jossa keskitytään suuresti käytettävyyteen.

Käy Mangoolsissa

8. Keywordtool.io

Avainsanatyökalu

Keywordtool.io, joka tunnetaan myös nimellä Avainsanatyökalu, on yksi mielenkiintoisimmista aiheista täällä.

Miksi?

Koska suuri osa täällä olevista kirjoituksista on variaatioita kalliista, all-in-one-SEO-työkalusarjoista, avainsanatyökalu on melko yksinkertainen palvelu:

Se on avainsanatyökalu.

JA se on ILMAINEN. Mutta pääsen siihen myöhemmin.

Ensinnäkin, kuinka luotettava se on? Se saattaa kuulostaa aluksi hieman luonnokselta … kunnes näet kuka on käyttänyt sitä:

Keywordtool.io

Okei, siis erittäin hyvämaineinen. Mutta mitä se todella tekee?

Sisältö on yksinkertainen: parantaa avainsanasi peliä vakavasti. Sen sijaan, että yrittäisimme tehdä joukko erilaisia ​​asioita kunnolla, Avainsanatyökalu yrittää tehdä avainsanat todella todella hyvin.

Joten pidä mielessä, että avainsanatyökalu on hiukan keskittyneempi, kun tarkastelet tätä kohokohta- / ominaisuusluetteloa:

Ominaisuudet:

 • Hakumäärä ja trendit ajan myötä.
 • Avainsanojen kilpailutaso.
 • Google-mainosten avainsanojen napsautuskohtaiset arviot / hinta-arviot.
 • Yleensä Keywordtool.io antaa hyviä hyödyllisiä tuloksia nopeasti.
 • Useita käyttäjätilejä (versiosta riippuen).
 • Jälleen kerran avainsanatyökalun perusteet ovat täysin ilmaisia. Ilmainen versio keskittyy periaatteessa helpoihin hakuihin, jotka tuottavat paljon keskittyviä avainsanoja ja pitkiä häntä-avainsanoja.

Okei, niin tosin tämä ominaisuusluettelo näyttää hiukan vähemmän vaikuttavalta verrattuna joihinkin muihin täällä. Mutta tärkeä muistaa on, että keywordtool.io on yksinkertaisesti keskittynyt enemmän tiettyyn SEO-osaan.

Lisäksi melko hyvät tiedot ovat saatavilla yksinkertaisesti ilmaiseksi. Joten varmasti pro-versio ei olisi niin kallis, eikö se?

Hm:

Periaatteessa on kolme tasoa: Pro Basic, Pro Plus ja Pro Business.

Vuosittain maksetaan vaihteluväli on 69–159 dollaria kuukaudessa. Maksaa kuukausittain, se on 89 dollaria kuukaudessa – 199 dollaria kuukaudessa.

Katso nyt, onko tämä arvokas sijoitus sinulle?

Se riippuu todella yrityksestäsi. Joillekin ihmisille monityökalut ja sviitit ovat ylenmääräisiä, ja keskittyminen lähinnä avainsanoihin on hieno sijoitus.

Muille paras avainsanatyökalun ominaisuus on ilmainen versio.

9. SmallSEOTools.com

SmallSEOTools com

Joten saatat ihmetellä, mistä SmallSEOTools.com on kyse.

Loppujen lopuksi se kutsuu itseään Pieneksi – miksi? Mitä siinä on?

SmallSEOTools.com perustuu periaatteessa ajatukseen, että monilla ihmisillä ei ole pääsyä premium-SEO-työkaluihin, koska monet heistä ovat ominaisuuksiensa suhteen taitavia ja kalliita.

Joten SmallSEOTools.com palvelee alempaa loppukäyttäjää ja tarjoaa pienempiä työkaluja, jotka ovat edelleen hyödyllisiä. Tämä saavutettavuuteen keskittyminen tekee siitä yhden ainutlaatuisimmista SEO-palveluista!

SmallSEOTools.com

Joten miten se toimii? Miten käytät sitä?

Se on erittäin yksinkertaista. Siirry sivulle smallseotools.com ja napsauta sitten haluamaasi työkalua – se näyttää aivan kuten yllä oleva kuvakaappaus.

SmallSEO-työkaluissa on paljon ominaisuuksia, joista monet ovat pienempiä yksittäisiä työkaluja, mutta tässä on yhteenveto:

Ominaisuudet:

 • Tekstikontekstin työkalut: Tämän työkalusarjan avulla voit tarkastella ensisijaisesti sisältöäsi. Tarkista plagiointi, kielioppi, oikeinkirjoitus, isot ja pienet kirjaimet jne.
 • Kuvankäsittelytyökalut: käänteinen kuvanhaku, koon muuttaminen, rajaus, favicon-luonti, video GIF-keskusteluun ja paljon muuta.
 • Avainsanatyökalut: Kuten kuvassa näit, tämä sisältää avainsanojen sijainnin, avainsanojen tiheyden tarkistamisen, kilpailun analysoinnin ja perustutkimuksen työkalut, pitkät pyrstöt avainsanan ehdotukset, vaikeusarvoja ja paljon muuta.
 • Käänteistyökalut: peruskanavan tarkistin, käänteisen linkin luoja, linkin hintalaskin, rikkoutuneiden linkkien tarkistin, käänteisen linkin kilpailijat jne..
 • Verkkosivun hallinta: SEO score checker, Google Pagerank checker, sivunopeuden testit, QR-koodigeneraattorit, WordPress-teeman tunnistin, virustarkistukset, videoiden lataajat sivustoille, kuten Instagram, Facebook jne., Ja paljon muuta.
 • Verkkosivustoseurannan työkalut: linkkiseuranta, palvelimen tilan tarkistaminen, Whois-haku, Mozrank-tarkistus, SSL-tarkistus ja paljon muuta.
 • Välityspalvelimet, jotka periaatteessa katsovat IP-osoitteitasi ja tarjoavat päivittäisiä välityspalvelimia.
 • Verkkotunnuksen työkalut: verkkotunnuksen ikäntarkistus, DNS – tietueet, joukkotunnuksen luokitus, verkkotunnuksen IP – haku jne.
 • PDF-työkalut, joilla tehdään periaatteessa kaikenlaisia ​​PDF-tiedostoihin liittyviä muunnoksia tai muokkauksia: __ PDF, PDF to __, vesileimat jne..
 • Yksiköiden muuntaminen, kehitystyökalut, salasanan hallintatyökalut, sisällönkuvausvälineet … luettelo jatkuu.

Okei, tiedän mitä ajattelet: tämä on valtava luettelo pienistä työkaluista.

Mikä maan päällä on, se maksaa?

No, tässä on hyviä uutisia. Nämä ovat kaikki täysin ilmaisia.

Se ei oikeastaan ​​ole niin yllättävää. Smallseotools.com ei ole tarkalleen all-in-one-työkalu. Se ei ole ohjelmisto, joka yhdistää eri työkalut yhdeksi kojelautaksi.

Joitakin työkaluja, jotka voit löytää ilmaiseksi verkosta muutenkin – esimerkiksi kuka tahansa voi googletaa “kuvan PDF-muotoon” ja löytää ilmaisia ​​sivustoja, jotka tekevät työn.

Mutta siinä on järkeä. Smallseotools.com on tarkoitus olla kokoelma, kyllä, pieniä SEO-työkaluja…, jotka ovat ILMAISIA.

Kaikki eivät halua tätä – se on vähemmän koottu kuin premium-SEO-sviitit. Mutta kaikki sivulla olevat SEO-työkalut kattavat tonnia erilaisia ​​niche-tarkoituksia ja ovat erittäin hyödyllisiä huippuluokan ja budjetin käyttäjille.

Helposti yksi parhaista kokoelmista sivun SEO työkaluilla ja ilmaisilla SEO työkaluilla ympäri! Voit antaa heille minkä tahansa heidän työkalunsa täällä.

10. Raharobotin lähettäjä

Raharobotin lähettäjä

Olet ehkä kuullut joistakin muista tämän luettelon kohteista … mutta jos et ole kuullut Money Robot Submitter -sovelluksesta, en olisi yllättynyt.

… Ja okei, en voi valehdella sinulle:

Money Robot Lähettäjällä on yksi luonnoksellisimmista näköisistä sivustoista kaikista tämän luettelon nimistä.

Mutta voit olla varma, että Money Robot Submitter on todellinen pala SEO-ohjelmistoja.

Sisältö? Money Robot Submitter on pääosin keskittynyt linkkien luomiseen ja automatisoituihin prosesseihin (tästä syystä nimen robottiosa).

MUTTA, se ei ole kaikkea mitä se tekee. Katsotaanpa se:

Ominaisuudet:

 • SEO linkkien rakennusohjelmisto yksinkertaistaa linkkien lähettämisprosessia ja automatisoi paljon linkkien luomista. Voit luoda SEO linkkien rakennuskampanjoita melko helposti, vaikka en olekaan fani siitä, miltä ohjelmisto näyttää.
 • Pääsy moniin palvelinresursseihin, mikä tarkoittaa, että Money Robot Submitter pystyy tarjoamaan nopeasti paljon takaisin linkkejä sivustoosi.
 • Sisäänrakennettu artikkelikirjoitus ja kehruuominaisuudet, jotka vähentävät riskiä, ​​että joudutaan rankaisemaan päällekkäisestä sisällöstä.
 • Päivittäiset luettelot verkkosivustoista, jotka tarjoaa ohjelmisto, joka indeksoi palvelimia jatkuvasti, joten sinulla on aina paikkoja lähettää sisältöäsi.
 • Automaattinen captcha-ratkaisu käsittelee kaikkein yksinkertaisimmat captcha-tiedostot automaattisesti ja tukee monimutkaisempia captcha-tuotteita.

Okei – useita työkaluja, mutta Money Robot Submitter on edelleen ensisijaisesti keskittynyt SEO-työn linkkipuolelle.

Joten mitä se maksaa?

Hinnat ovat erittäin yksinkertaisia: voit maksaa 67 dollaria kuukaudessa tilauksesta, tai voit maksaa 497 dollaria YHTEENSÄ elinikäisen ohjelmistolisenssin.

Onko se sen arvoista? No, se todella riippuu sinusta. Henkilökohtaisesti mielestäni Money Robot Submitter on hiukan luonnos ja vanhanaikainen. Mutta ytimessä, se suorittaa tarkoituksensa melko hyvin.

Kaikki eivät halua keskittyä linkkipeliin yhtä lailla, mutta niille, jotka todella haluavat kasvattaa SEO-linkkikampanjaansa, Money Robot Lähettäjällä on hyvä keskittyminen.

Lataa raharobotin lähettäjä

11. SEOT-työkalut Excelille

SeoTools for Excel

Joten puhuminen pienemmistä ja vähemmän kuuluisista SEO ohjelmistoista – koskaan kuullut SEOTools for Excel -sovelluksesta?

Odotan, että suurin osa teistä ei ole, ellet ole jo etsinyt SEO-työkaluja, jotka toimivat Excelin kanssa.

Joten voitko arvata, mihin tämä työkalu on tarkoitettu?

Joten, SEOTools for Excel on keskittynyt erityisesti SEO-hallinnan integrointiin Microsoft Exceliin.

Tämä tarkoittaa, että se on SEO-ohjelmistojen edistyneemmällä puolella, mutta se on varmasti erittäin hyödyllinen ohjelmisto niille, jotka käyttävät Exceliä paljon SEO-kampanjoissaan.

Ominaisuudet:

 • Periaatteessa tärkein ominaisuus on sivulla olevat SEO-toiminnot. Nämä periaatteessa rakentavat ja laajentavat Excelin kykyä varmistaa, että olet asentanut sivut oikein, ja optimoimaan ne hakukoneille.
 • SEOTools for Excel sisältää myös työkaluja, joilla voidaan tarkastella sivun ulkopuolisia SEO tekijöitä, esimerkiksi käänteisen linkin tarkistimella.
 • Mukana on paljon integrointeja suosittuihin palveluihin, kuten Google Analytics tai Majestic.
 • Spider: antaa sinulle juuri-URL-osoitteen tai URL-luettelon, jonka Spider-työkalu indeksoi.
 • Melko helppo rakentaa oma liitin integroitavaksi ulkoisiin sovellusliittymiin tai palveluihin. No, helppoa, jos käytät jo Exceliä SEO: lle.
 • Pienet “auttaja” työkalut pienemmille tai outoille SEO liittyville toiminnoille, joista Excel puuttuu.

Hinta kaikelle? Se on melko yksinkertaista: 99 € per kone vuodessa.

Ja jos ostat useita lisenssejä, saat alennuksia lisenssiä kohti!

Jos et tiedä Excelin käyttämistä sivuston hallintaan ja hakukoneoptimointiin, tämä vaikuttaa melko monimutkaiselta. Ja ollakseni rehellinen, se on.

Mutta ne, jotka jo tekevät, löytävät SEOTools for Excel -sovelluksen täydentävät markkinarakoa täydellisesti: Excel on jo tehokas työkalu ammattimaisille verkkomarkkinoijille, mutta puuttuu joitain asioita, jotka tekevät siitä täydellisen asiantuntijoille.

12. TheSEOTools.net

seo tools.net

Muista, kun puhuin aiemmin Smallseotools.com-sivustosta?

Ja miten sen tarkoituksena oli tarjota kohtuuhintaisia ​​(tarkoitukseen ilmaisia) SEO-työkaluja ihmisille, jotka eivät ole ensiluokkaisia ​​SEO-sviittejä?

No, voit ajatella SEO-työkaluja eräänlaisena sisaruksena tai serkkuna.

Tsekkaa tämä:

TheSEOTools.net

Pohjimmiltaan nämäotools.net on luettelo ILMAISISTA SEO-työkaluista. Sinun täytyy vain mennä sivustolle, valita haluamasi ja käyttää sitä.

Tässä on joitain tarjottuja:

Ominaisuudet:

 • Tärkeimmät SEO-työkalut, kuten verkkosivustojen tarkistajat, avainsanan ehdotukset, linkkien löytäjät ja käänteisten linkkien valmistajat, yleiset sisällönkuvauskentän generaattorit ja analysaattorit sekä paljon muuta.
 • Verkkosivun kuvakaappausgeneraattori
 • Tammi: Google-hakemisto, sivun nopeus, sivun auktoriteetti, verkkotunnuksen auktoriteetti, verkkosivustojen linkkien lukumäärä, sosiaalitilastot ja paljon muuta.
 • Verkkotunnuksiin liittyvät työkalut, kuten verkkotunnuksen ikä- ja Whois-tammi.
 • Sisältöön liittyvät työkalut: kieliopin tarkistukset, sanaluettelot, avainsanojen paikan tarkistajat sekä plagiointia ja artikkelien kehrätyökaluja.

Joten, hintaluokka – olenko varma, että se on ilmainen?

Kyllä minä olen. Voit selvittää itsesi käymällä sivustolla ja kokeilemalla mitä tahansa työkalua!

13. Netpeak-ohjelmisto

Netpeak-ohjelmisto

Netpeak-ohjelmisto on yksi luettelon ainutlaatuisimmista rakenteista.

Suurin osa täältä tarjoaa periaatteessa all-in-one-työkalun, isännöi paljon erillisiä työkaluja sivustoilleen tai niillä on työkalu, joka keskittyy tiettyyn osaan SEO-prosessista..

Mutta Netpeak?

Netpeak tarjoaa KAKSI erillistä SEO-liittyvää ohjelmistoa SEO-prosessin kahteen osaan:

Netpeak-ohjelmisto

Joten se ei ole all-in-one-työkalu, ja voit käyttää yhtä tai molempia haluamallasi tavalla.

Netpeak Spider on sivuston tarkastusohjelmisto, ja Netpeak Checker on verkkosivustojen vertailu ja URL-analyysi.

Tässä on joitain kohokohtia (muista, että se on jaettu eri ohjelmistojen välillä):

Ominaisuudet:

 • Netpeak Checker: sisältää yli 380 parametria URL-osoitteiden tarkistamiseksi.
 • Netpeak Checker: Käytä välityspalvelimien luetteloa ja captcha-ratkaisupalveluita käsitellessään suurta määrää URL-osoitteita
 • Netpeak Checker: tutkia backlink-profiileja ja sosiaalisen median suorituskykyä.
 • Netpeak Spider: voi tarkastella yli 50 sivun SEO parametreja indeksoitavien sivustojen osalta
 • Netpeak Spider: Aseta mukautetut säännöt koko sivuston tai sen osien indeksoinnille

Joten, kuten olen jo sanonut, Netpeak Checker ja Netpeak Spider ovat kaksi erilaista työkalua – mikä tarkoittaa, et voi ostaa yhtä asiaa, jolla on molemmat.

Joten, heillä on myös erillinen hinnoittelu. Molemmilla tuotteilla on kuitenkin samanlaiset hinnat.

Jokainen taso on täysin esillä – ei ole kalliimpia versioita, joissa on enemmän ominaisuuksia. Hinta sen sijaan riippuu siitä kuinka kauan haluat sitoutua.

Yhden vuoden palvelu jakautuu 15,20 dollariin kuukaudessa (laskutetaan 182,40 dollaria), ja voit ostaa 6 kuukautta, 3 kuukautta tai yhden kuukauden.

Toisessa päässä yhden kuukauden palvelu on vain 19,00 dollaria, mikä tarkoittaa, että tuotteiden koko tuotevalikoima on välillä 15–19 dollaria kuukaudessa!

Lyhyesti sanottuna, Netpeak-ohjelmisto tarjoaa kaksi erillistä tuotetta, jotka keskittyvät SEO-prosessin eri osiin – ja niiden hinta on melko kohtuullinen.

Kokeile ilmaista Netpeak-ohjelmistoa

14. SEO-työkalukeskus

Tämä on vähemmän tunnettu:

Oletko koskaan kuullut SEO Tools Centeristä (tunnetaan myös nimellä SEOToolsCentre)?

No, en tiennyt myöskään paljon. SeoToolsCentren pääsisältö on, että se on samalla taholla kuin TheSEOTools.net ja Smallseotools.com.

… Mutta se on hiukan vähemmän vakiintunut. Tässä on noin sivu:

SEO-työkalukeskus

Joten tiedät, että se ei ole ammattimaisimmin tai arvostetuimmin katsottu verkkosivusto. Mutta se ei tarkoita, että se on turhaa.

Koska kuten muutkin mainitsemani tuotteet, SEOToolsCentre antaa sinun käyttää joukkoa erillisiä, pienempiä työkaluja, jotka sijaitsevat sen sivustolla.

Joten tiedät poran. Tässä on joitain ominaisuuksista:

Ominaisuudet:

 • Tärkeimmät SEO-työkalut ovat mukana.
 • Artikkelin kehrätyökalun lisäksi siellä on myös lauseen uudelleenkirjoittaja ja parafraasityökalu.
 • Mielenkiintoista on, että englanniksi ei ole vain kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarkistajia, vaan myös saksan kieliopin tarkastajia.
 • Hakukoneiden hämähäkkisimulaattori (toisin sanoen sivustosi indeksointityökalu).
 • Tekstistä puheeksi -muunnin, artikkelin tiheyden tarkistin, kuvan optimoija ja urdu-kirjoitustyökalu.

Joten nyt olet todennäköisesti tottunut tähän juttuun: tämä on ilmaista, eikö niin?

Tarkoitan, sen on oltava, nähtyään tämän sivun?!

Itse asiassa… ei täysin.

Katso, kaikki mainitsemani työkalut, jotka kattavat periaatteessa samantyyppiset työkalut kuin mainitsemani liittyvät verkkosivustot, ovat ilmaisia.

Mutta SEOToolsCentrellä on myös premium-jäsenvaihtoehto. Mitä se tarjoaa?

Ollakseni rehellinen, ei aavistustakaan. Heillä on joitain vakavia ongelmia verkkosivustossaan, joten se ei näytä mitä premium-suunnitelma koostuu.

… Niin tehokkaasti se on ilmainen! Ja kaikista asioista, joita sivustolla voi olla … ei tarvitse valittaa ilmaisista SEO-työkaluista!

15. Web-toimitusjohtaja

Okei, viimeisen kappaleen jälkeen WebCEO on hieman kontrasti.

Koska missä SEOToolsCentre oli hieman luonnoksellinen ja täynnä ilmaisia ​​juttuja … Web-toimitusjohtaja on erittäin vakiintunut ja erittäin palkkio myös.

Se on ollut toiminnassa vuodesta 2000 – tarkoittaen melkein KAIKKI RAHAA, mikä tekee siitä yhden yrityksen vanhimmista SEO-palveluista.

Sen asiakkaita on yli 150 eri maassa, ja Web-toimitusjohtaja tarjoaa jopa palveluita 24 eri kielellä. Joten tämän ei pitäisi olla yllättävää:

verkkojohtaja

Okei, mutta mitä Web-toimitusjohtaja tekee?

Lyhyesti sanottuna: se on toinen näistä all-in-one SEO -sovelluksista. Sillä on yli 17 työkalua, mutta ne voidaan jakaa laajasti neljään luokkaan:

Sivustojen tarkastustyökalut, linkkien rakennustyökalut, sosiaalisen metriikan työkalut ja markkinoinnin analytiikkatyökalut.

Tässä on joitain vahvempia ja vähemmän yleisiä ominaisuuksia:

Ominaisuudet:

 • Kaikki perusteet, joita odotat all-in-one-SEO-ohjelmistopaketista.
 • Sivustojen tarkastustyökaluja ovat: työkalu sisäisten linkkien optimointiin kaikkien muiden sivustotarkastuksen näkökohtien (SEO-analyysi, tekninen analyysi jne.) Lisäksi.
 • Valitse tarkkailla tiettyjä linkkejä.
 • Kilpailijan backlink vakooja.
 • Sisällön lähetystyökalun avulla pääset käyttämään paljon erityyppisiä sivustoja: yli 30 paikallista sivustoa ja hakemistoa, 10 ostoksia hakukoneille, 35 blogiyhteisöä jne..
 • Web-buzz-seuranta: antaa sinun seurata alasi kuumia aiheita, seurata brändisi mainetta sosiaalisessa mediassa, blogeissa ja uutissivustoissa sekä kykyä tarkistaa kohdesanaasi Twitter-buzz.
 • Valkoisen etiketin raportti sukupolvi, joka on muokattavissa, joten voit vain lyödä yrityksesi logon / nimen asialle ja lähettää sen asiakkaillesi.
 • Raportit toimitetaan monilla eri kielillä, ja ne voidaan kääntää englanniksi.

Tällaisen vakiintuneen SEO-työkalusarjan on täytynyt olla kallista, totta?

No … se on premium-SEO-vaihtoehtojen normaalissa hintaluokassa, mutta edullisemmalla lähtöpisteellä.

WebCEO: n hintarakenne hajoaa seuraavasti:

Tasoja on neljä, jotka voidaan maksaa kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Jos maksat kuukausittain, ensimmäisen tason (Solo) alkaa 39 dollaria kuukaudessa, ja sillä on rajoitetut ominaisuudet.

Huippuluokan yritys on 299 dollaria kuukaudessa ja on niin varusteltu kuin WebCEO sallii.

Jos maksat vuosittain, lähtötaso on vain 29 dollaria kuukaudessa ja yritysyritys (neljäs taso) on 225 dollaria kuukaudessa.

Joten se ei todellakaan ole paljon keskimääräistä korkeampi – ja se on varmasti täysin varusteltu SEO-paketti. Ei ihme, että Web-toimitusjohtaja on niin suosittu.

Kokeile WebCEO Free -sovellusta

16. Ninja-työkalut

Ninja-työkalut

Ninja-työkalujen kuvaaminen on vähän vaikeaa, etenkin verrattuna kaikkiin muihin nimiin, joista olen puhunut.

Katso, Ninja Tools ei ole aivan all-in-one-työkalupaketti. Mutta se on enemmän kuin vain yksi työkalu tai hakemisto isännöityistä ja erillisistä SEO-työkaluista.

Se on SEO-työkalupaketti – sarja – mutta se ei ole kaikki mitä tarvitset. Todella mielenkiintoista.

Ninja-työkalut

Joten erityisillä työkaluilla on tässä paljon merkitystä. Itse asiassa Ninja Toolsin PÄÄKOHDE on esitelty katkelman optimointityökalu ja sen muut hyvin kehitetyt työkalut.

Ninja Tools on enemmän kuin laatutasoisia, erityisiä työkaluja kuin yleinen työkalupakki. Tässä on lisää näistä työkaluista:

Ominaisuudet:

 • Ominaisuuden katkelman optimointityökalu: tämä on jotain, jonka Ninja Tools todella innovoi. Googlen esittelemät katkelmat ovat erittäin tärkeitä, mutta niitä on vaikea siepata. Tämä työkalu yksinkertaistaa prosessia ja antaa periaatteessa mahdollisuuden saada katkelmapaikat tulossivulla.
 • Yllä oleva työkalu sisältää myös tietoja hakutulosten alareunassa olevasta hausta -osiosta.
 • Se sisältää myös tiedot “ihmiset kysyvät” Google-toiminnosta.
 • Video SEO -työkalu: tämän avulla voit löytää, mitkä sijoituksesi avainsanat palauttavat videotulokset, tarkastella kilpailijoiden tietoja (myös YouTubessa ja heidän videoiden sitoutumista), jotta voit parantaa sijoitustasi videoillasi.
 • Ninja-linkkityökalu: tarkkailee backlink-profiilisi ja ottaa tietoja TONS-lähteistä.
 • Ninja Toolsissa on myös ilmainen työkalu mobiilin lähdekoodin katselemiseen. He keksivät todennäköisesti enemmän ilmaisia ​​työkaluja tulevaisuudessa, joten pysy ajan tasalla!
 • Emoyhtiöllä Internet Marketing Ninjas on erillinen sivusto, jolla on WAY enemmän ilmaisia ​​SEO-työkaluja.

No, tämä viimeinen kohta on vähän hyviä uutisia budjetinhoitajille siellä – ilmainen työkalu! Mutta tietysti muut Ninja Toolsin tarjoamat laatutyökalut eivät ole ilmaisia.

Valitettavasti se on vähän monimutkainen.

Katso, Ninja Tools -paketti sisältää Video SEO -työkalun ja Featured Snippet Optimization (joka sisältää “ihmiset myös kysyvät” ja “liittyvät aiheeseen liittyvät haut” -työkaluja) yhtenä pakettina.

Takaisinlinkityökalu on kuitenkin sinun ostaa emoyhtiöltä: Internet Marketing Ninjas.

Joten ensimmäisellä tuotteella – joka on pieni työkalusarja – on kolme tasoa: Expert, Pro ja Enterprise.

Asiantuntija on 4,99 dollaria kuukaudessa tai 49,90 dollaria vuodessa, ja Enterprise on 349 dollaria kuukaudessa tai 3 490 dollaria vuodessa.

Maksatko kuukausittain vai vuosittain, hinnat vaikuttavat hintaan vain muutamalla dollarilla.

Okei, ja käänteiset työkalut?

Ne ovat emoyhtiön sivustolla, samoin kuin muutama ilmainen työkalu!

Näyttää siltä, ​​että Ninja Tools on yksi luettelon ainutlaatuisimmista kohteista.

17. SERPs.com

serps

Jos sinun pitäisi arvata, mistä SERPs.com on kyse, mikä se olisi?

Okei, vain vitsailen. Lempeä muistutus, jos harhautit luettelon alkua: SERP tarkoittaa hakukoneiden tulossivua. Se on asia, jonka me kaikki näemme melkein joka kerta, kun olemme Internetissä.

Joten SERP: ien tarkoituksena on parantaa… no, sijoittua hakukoneiden tuloksiin!

Ja se tekee melko hyvää työtä. Tässä on joitain merkittäviä asiakkaita:

SERPs.com

Nyt saatat ihmetellä, mitä SERPs tarkalleen tarjoaa.

Se on periaatteessa työkalupaketti, mutta se on yksinkertaisemmalla puolella. Tuo ei ole huono! Siinä on myös joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka on heitetty sisään.

Tässä on joitain ominaisuuden kohokohtia:

Ominaisuudet:

 • Yksinkertainen, käyttäjäystävällinen kojelauta, joka näyttää silti paljon tietoa.
 • SERPs DataLab antaa sinun tarkastella miljardeja päivittäisiä SERP-tietoja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Voit myös luoda siitä mukautettuja raportteja.
 • Kehittäjäystävällisen sovellusliittymän avulla voit syöttää päivittäiset sijoitukset omaan raportointijärjestelmääsi.
 • Lisäosa Google Sheetsille.
 • Valkoisen etiketin ominaisuus, joka on melko muokattavissa.
 • Paikalliset sijoitukset kaupungin tai postinumeroiden tasolla sekä mobiililaitteiden, pöytätietokoneiden ja tablettien sijoitukset.
 • 400 erilaista Google- ja Yahoo-luokituksen yhdistelmää maan ja kielen mukaan.
 • Kaikki perusominaisuudet, joita odotat kattavaan SEO-ohjelmistopakettiin, vaikka sivuston tarkastukseen ja käänteisiin keskitytään vähemmän.
 • Emoyhtiöllä (Authority Labs) on kunnollinen joukko luotettavia ilmaisia ​​työkaluja!

Joten tässä on, kuinka näiden esineiden maksaminen toimii:

On kolme tasoa: pieni yritys, virasto ja yritys. Yrityksellä on mukautettu hinnoittelu, mutta kaksi muuta eivät.

Pienyritys on 49 dollaria kuukaudessa, ja se on rajoitettu 300 avainsanaan, 5 sivustoon ja yhteen käyttäjätiliin.

Agentti on 99 dollaria kuukaudessa, sillä on jopa 1 000 avainsanaa, siinä on täysi white-label-ominaisuus ja rajaton määrä sivustoja ja käyttäjiä.

Jotkut saattavat arvostaa sitä, että heillä on yksinkertaisempi valinta!

Mutta vaikka se olisi budjetin ulkopuolella, sinun ei tule unohtaa emoyhtiön tarjoamia ilmaisia ​​työkaluja!

18. Ahrefs

ahrefs

Ah, Ahrefs! (Hanki se?)

Muutama nimistä, joista olen puhunut, on aika vakiintunut. Heillä on tuhansia tai jopa miljoonia asiakkaita, mukaan lukien jotkut korkean profiilin nimet.

No, Ahref on varmasti siellä.

Perustamisestaan ​​2011 lähtien Ahrefs on kasvanut erittäin tehokkaaksi SEO-ohjelmistopalveluksi.

Katso vain asiakasluetteloa ja sano, että se ei ole vaikuttava:

Ahrefs

Ahrefs on pohjimmiltaan toinen all-in-one SEO-sarja. Ainutlaatuinen osa on kuitenkin se, että Ahrefs on erittäin tehokas, ei vain vahvojen työkalujensa, vaan suurten resurssiensa vuoksi.

Tässä on katsaus mitä puhun:

Ominaisuudet:

 • Ahrefsin resurssit ovat massiivisia: Ahrefs indeksoi viittä miljardia sivua päivässä, hakemistossa on 16 TRILLION tunnettua linkkiä ja 3 TRILLION tunnettua URL-osoitetta.
 • Orgaanisen haun raporttien avulla voit tarkastella, kuinka kilpailijasi sijoittuvat, mitkä sivut johtavat eniten liikennettä sivustoilleen, ja kaikki tämä perustuu satojen miljoonien avainsanojen tietoihin..
 • Tässä huomautuksessa avainsanatutkijalla on kaikki tavanomaiset avainsanoihin liittyvät työkalut, joista olen puhunut (avainsanojen vaikeudet, avainsanojen luonti jne.), Mutta sen käyttö perustuu yli 3 miljardin avainsanan tietokantaan.
 • Takaisinlinkkitiedot taas miljardeista indeksoiduista sivuista.
 • Sisältötutkimus, joka tarkastelee useita asioita (sosiaalinen media, orgaaninen hakuliikenne, käänteiset linkit jne.).
 • Sijoituksen seuranta, joka on erittäin tarkka ja yksityiskohtainen kuin haluat.
 • Mahdollisuus asettaa hälytyksiä, kun sinä tai kilpailijasi voitat / häviävät käänteiset linkit.
 • Asiakastuki on erittäin vankkaa, joitakin SEO-ohjelmistojen parhaimmista tarjoamista.

Okei, selvästi Ahrefsillä on hullu tietomäärää. Se maksaa jotain, totta?

Kyllä, ehdottomasti. Ahrefsillä on neljä tasoa, jotka voidaan maksaa kuukausittain tai vuosittain.

Maksettu kuukausittain, hinta vaihtelee 99 dollarista kuukaudessa (Lite) – 999 $ kuukaudessa (virasto).

Maksettu vuosittain, hinta vaihtelee 82 dollarista kuukaudessa 832 dollariin kuukaudessa.

Joten joo, lähtöhinta on jyrkemmällä puolella, mutta se on silti melko hyvin esitelty. Ja rehellisesti sanottuna kaikki, jotka hyödyntävät Ahrefsin massiivisia tietokantoja, takaavat jonkin verran korkeampia hintoja.

19. Moz

MOZ

On vaikea korostaa, kuinka suuri kauppa Moz on SEO-ohjelmistojen maailmassa.

Näin voin parhaiten laittaa sen näkökulmaan:

Vain harvat tämän luettelon nimistä ovat uskalleet, miten ne sisältävät pääsyn Mozin resursseihin.

Niin selvästi, Moz itse on voima taistella. Ei ihme, että sen asiakasluettelo on myös vaikuttava:

Moz

Joten, kuten huomaat, Moz on toinen all-in-one-SEO-paketti. Sviitissä on neljä pääaluetta: sivuston tarkastustyökalut, sijoituksen seuranta, käänteistyökalut ja avainsanatutkintotyökalut.

Ominaisuudet:

 • Kuten edellisessä merkinnässä, Mozilla on valtavia tietomääriä: 35 TRILLION indeksoitua linkkiä, 7 miljoonaa SERP: tä analysoitu päivässä, 500 miljoonaa avainsanan ehdotusta avainsanatyökalun kautta.
 • Sivustojen tarkastukset eivät ole vain kattavia, vaan myös nopeita. Lisäksi Mozilla on automaattinen viikoittainen indeksointi ja hälyttää sinut uusista asioista.
 • Sivun ja sisällön optimointi.
 • Linkin rakennus- ja tutkimustyökalujen avulla voit myös luoda linkkiseurantaluetteloita, joiden avulla on erittäin helppo seurata tavoitteitasi ja edistymistäsi.
 • Erittäin helppo ja muokattava raporttigeneraattori.
 • Upeat veneilyyn ja koulutukseen liittyvät resurssit.

Joten, toinen tehokas ja hyvämaineinen all-in-one-SEO-työkalusarja. Kuinka maksaa tällä kertaa?

Mozilla on neljä tasoa kiinteillä hinnoilla, plus yrityssuunnitelma räätälöityillä hinnoilla ja ominaisuuksilla. Niitä voidaan maksaa kuukausittain tai vuosittain.

Jos maksetaan kuukausittain, hintaluokka on 99 dollaria kuukaudessa 599 dollari kuukaudessa. Vuosittain maksetut hinnat vaihtelevat 79 dollarista kuukaudessa 479 dollariin kuukaudessa.

Tiedät miten se menee: Joillekin yrityksille tämä on täydellinen hakukoneoptimointiratkaisu, ja toisille se on ylenmääräistä.

20. SEMrush

SEMrush

Joten tämän listan kaksi viimeistä nimeä ovat olleet suuria, vakiintuneita, maailman suurimpien tuotemerkkien käyttämiä ja niillä on tonnia resursseja.

SEMrush… No, se on kuin kaksi viimeistä.

Vuonna 2008 perustetuna pienenä startup -yrityksenä SEMrushilla on kasvanut 6 toimistoa neljässä eri maassa, yli 650 työntekijää.

Ja sillä on myös osuus kuuluisista asiakkaista:

SEMrush

Joten, kuten voit arvata, SEMrushin pääsisältö on, että se on toinen all-in-one-SEO-paketti. Siinä on periaatteessa kaikki tarvitsemasi, mutta sen työkalut voivat olla vielä syvällisempiä kuin tavallisesti.

Ominaisuudet:

 • Kaikki perustiedot, joihin olet tottunut – sivustotarkastukset, tekniset SEO-auditoinnit, avainsanojen luominen jne.
 • Takaisinlinkityökalut kiinnittävät erityistä huomiota siihen, viittaavatko .edu- tai .gov-sivustot sivustoosi, sekä todella oivallisia raportteja maantieteellisistä lähteistä.
 • Sosiaalisen median työkaluilla ei ole vain syvällistä raportointia ja analysointia, vaan niiden avulla voit myös luoda sisältöä ja ajoittaa sen viiteen erilaiseen sosiaaliseen verkostoon.
 • Upeita sisältömarkkinointityökaluja, jotka voivat tuottaa trendikkäitä aiheideoita ja jaettuja kalentereita joukkueellesi.
 • Analytics-raportit miljoonasta eri asiasta, nopeasti luodut ja helposti luettavat kaaviot sivustojen vertaamiseksi, mahdollisuus luoda mukautettuja raportteja ja paljon muuta.

Koska SEMrush, kuten kaksi viimeistä tuotetta, on erittäin kattava SEO-paketti, voisit oikein odottaa korkeampia hintoja.

SEMrushilla on kolme tasoa kiinteillä hinnoilla sekä yrityssuunnitelma mukautetulla hinnoittelulla. Voit maksaa kuukausittain tai vuosittain – tunnet poran.

Kuukausittain maksetut hinnat ovat 99,95–399,95 dollaria kuukaudessa. Maksettu vuosittain, se on 83,28–333,28 dollaria kuukaudessa.

Joten SEMrush ei eroa liian paljon sen laadukkaasta SEO-ohjelmistopaketista.

Aloita SEMrush-ilmainen kokeilu

21. Ubersuggest

ubersuggest

Ubersuggest on hieno muutos tahdissa niiden intensiivisten SEO-ratkaisujen jälkeen, jotka juuri katkaisin.

Katso, Ubersuggest ei ole työkalusarja tai edes pari työkalua. Ubersuggestilla ei ole edes omaa verkkosivustoa – se on yksi Neil Patelin verkkosivuston ylläpitämä työkalu..

Kuulostaa luonnos? Se ei ole. Neil Patel on yksi suosituimmista yrittäjistä ja markkinoijista maailmassa.

Aikaisemmin sanoin, että Ubersuggest on yksi työkalu. Teknisesti ottaen se on: se on yksi hakupalkki Neil Patelin verkkosivustolla.

MUTTA käytännössä Ubersuggestia voidaan käyttää useisiin asioihin, ja sillä on muutama eri työkalu. Joten se on kuin mini-monitoimityökalu.

Ominaisuudet:

 • Avainsanaideageneraattori ja katsaus hakutermiin.
 • Sisältöideatkin!
 • Kun kirjoitat verkkotunnuksen, Ubersuggestista tulee myös liikenteen ja SEO-sijoitusanalysaattori.
 • SEO-tarkistin tarjoaa vankan luettelon virheistä / asioista, joihin on puututtava.
 • Liikenneanalysaattori tarkastelee myös kotisivuja ja avainsanoja.
 • Sivustojen tarkastustyökalu, joka vie korkeintaan muutaman minuutin ja paljastaa paljon tietoa yksinkertaisesti.
 • Takaisinlinkkityökalu, rakenteen ja nopeuden tapaisesti samanlainen kuin sivustotarkastus.

Katsokaamme, olkaamme todellinen – onko tämä työkalu perustaso verrattuna fancy-schmancy all-in-one-ohjelmistoihin?

Ehdottomasti. Mutta totuus on, että tämä on luultavasti yksi markkinoiden parhaista ilmaisista SEO-työkaluista. Se on totta – se on täysin ilmainen.

Ja lisäksi, se on helppokäyttöinen, informatiivinen ja luotettava.

22. VastausJulkinen

answerthepublic

AnswerThePublic on samalla muistilappulla kuin Ubersuggest – se on pienempi työkalu, joka on edelleen melko hyvämaineinen.

Mutta oi poika … onko se yksi ainutlaatuisimmista esineistä täällä. Siinä on keskitytty selvästi tiettyyn SEO-osaan, mikä on helppo selvittää.

Ei ole mitään syytä lyödä pensan ympärillä. Tässä se näyttää käytännössä:

AnswerThePublic

VastausPublik voidaan ajatella infografisena hakukoneiden tietojen generaattorina. Se on yksinkertaistamista, ja ilmaisversioissa ja maksuteissa versioissa on eroja, mutta se on pääasia!

Ominaisuudet:

 • Kaiken kaikkiaan luo tietojen visualisointeja ja infografioita antamillesi avainsanoille.
 • Sisältää paljon tietoa, joten se ei ole turhaa – mutta infografiset tiedot todella helpottavat sulamista.
 • Vertaa tietoja ja näe uusia ehdotuksia.
 • Kieli- ja sijaintiperusteiset tulokset.
 • Kyky tallentaa raportteja!
 • Rajoittamaton tiimin jäsen.
 • Korkealaatuisempia kuvia ja mahdollisuus piilottaa osiot, joita et halua.

Okei, minun on oltava täällä vähän alamäki – ei, AnswerThePublic ei ole täysin ilmainen. Suurin osa lukemistani ominaisuuksista on tarkoitettu maksulliseen versioon.

Jos käyt maksetun version kanssa, se on 99 dollaria kuukaudessa. Ollakseni rehellinen, se kuulostaa minulle hieman jyrkältä, mutta hei – monet ihmiset ovat hienosti sen kanssa.

Onneksi voit käyttää ilmaista versiota. Hakuja on rajoitetusti, etkä voi tehdä vertailuja tai useimpia maksetun version tekemiä asioita … mutta voit silti tehdä perusteet ilmaiseksi!

Kokeile AnswerThePublic Free

23. WooRank

Woorank

Aion sulkea tämän luettelon SEO-työkaluista WooRankilla.

WooRank on melko suuri SEO-ohjelmistopaketti – nykyään se on rekisteröity yli miljoona käyttäjää.

Se ei ole siellä suurin SEO-ohjelmistoyritys, mutta se on silti melko merkittävä.

Joten kuten sanoin, WooRank on sarja työkaluja. Mutta se on pienemmällä puolella. Se voi olla teknisesti all-in-one-työkalu, mutta se ei ole niin kattava kuin jotkut muut täällä.

Se sanoi, että se tarjoaa paljon.

Ominaisuudet:

 • Avainsanatyökalu on melko hienostunut.
 • WooRanks Projects: avulla voit periaatteessa ladata tietoja raporttina ja mukauttaa niitä.
 • Sivuston indeksointi / tarkastus.
 • Sivustosi jatkuva SEO-seuranta, mukaan lukien sähköpostiraportit ja terveyden / käytettävyyden seuranta. Kaiken kaikkiaan WooRank korostaa paljon SEO-tarkistusta.
 • Tässä huomautuksessa voit kokeilla SEO-tarkistusta ilmaiseksi!
 • WooRank painottaa erityisesti yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Tämä ei tarkoita, että työkalut eivät ole tehokkaita, mutta ne ovat erityisen käyttökelpoisia.
 • Myyntityökalujen avulla voit luoda raportteja ja arvosteluja sivustoista lähettääksesi asiakkaille tai mahdollisille asiakkaille.
 • Lead Gen -työkalu auttaa sinua automatisoimaan nämä myyntityökalut aikaisemmin.

Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Vaikka WooRankilla on tapahtunut paljon, se ei ole niin kattava kuin kattamasi kaikki-yhdessä-työkalusarjat.

Joten toivottavasti se on halvempi kuin ne, totta?

Oikeastaan, kyllä! Tasoja on kolme: Pro, Premium ja Enterprise. Kaikilla heillä on esiasetetut hinnat.

Niiden hinta on 59,99 dollaria kuukaudessa 249,99 dollari kuukaudessa, ja niiden ominaisuudet vaihtelevat – vaikkakin miellyttävästi Pro-taso ei ole edes niin rajoitettu.

Johtopäätös: mitä SEO-työkalua suosittelen?

Jos olet lukenut koko luettelon – onnittelut! Muistatko minkä tahansa nimen??

Vitsit syrjään, anna minun kertoa sinulle mitä näistä työkaluista suosittelen. Niillä kaikilla on tarpeeksi etuja mainitsemisen arvoiseksi, mutta voimme silti supistaa niitä 23: sta.

Tietysti … ei ole yhtä työkalua, joka sopisi kaikenkokoisille. Minulla on muutama suositus:

Ei ole yllättävää, että SEO-työkalut, joilla on erityinen painopiste, ovat melko hyviä alueilleen. Esimerkiksi:

Bavoko on erityisen hieno niille, jotka käyttävät laajasti WordPressiä, ja SEOTools for Excel on hyvä Excel-käyttäjille.

AnswerThePublic on hieno, jos haluat luoda näyttäviä infografioita ja raportteja, ja NinjaTools on loistava keskittymään ominaisuuskatkelman optimointiin..

Ja vaikka en aina suosittelisi yrityksiä käyttämään ilmaisia ​​SEO-työkaluja, ne voivat varmasti olla hienoja.

Joten niille sanoisin, että Ubersuggest on yksi parhaista ilmaisista SEO-työkaluista, ja Smallseotools.com ja TheSEOTools.net ovat myös hyviä hakemistoja myös ilmaisista työkaluista.

Ja suurille aseille – yrityksille, jotka tarvitsevat todella luotettavia all-in-one-SEO-työkaluja:

Sanoisin, että Ahrefs, SEMrush ja Moz ovat luultavasti parhaimpia, koska heillä on parhaat resurssit, maine ja hyvin rakennetut työkalut. Vaikka Woorank ja Mangools ovat myös melko vankkoja!

Älä huolestu, jos tunnet olosi hieman hätkähdyttävä. Olemme täällä auttamassa!

Muista, että meillä on resursseja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään alkuun joistain perusteista – tärkeistä perusteista, jotka parantavat hakukoneesi sivusi sijoitusta!

Koska verkkosivuston suorituskyky vaikuttaa ehdottomasti sijoitukseen, voit käyttää käyttöaikalaskuria nähdäksemme, mitä käytettävyys todella tarkoittaa sivustollesi.

Lisäksi voimme tarkistaa, onko sivustosi tai kilpailijasi alhaalla, ja kertoa, mikä on heidän isäntänsä – tällä tavalla voit tarkistaa joitain perusteita!

SEO on monimutkainen, mutta sitä voidaan tehdä helpommaksi luetteloimani ja suosittelemani ohjelmistojen avulla. Ja jos haluat tietää enemmän – kysy vain meiltä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map