25 parasta verkkosivumallia inspiraatiollesi vuonna 2020

Kaikille verkkosivustojen rakentamisesta on tullut suuntaus nykyään. Sinulla on verkkosivustoja pelaamista, ostoksia, sosiaalista mediaa, videoiden suoratoistoa, äänikirjoja, uutisia ja niin monia muita asioita varten.


Haluatko perustaa oman verkkosivustosi, jatka. Mutta kuinka menestykseksi Web-sivustosi voi mielestäsi saada sen julkaisun jälkeen? Etkö voi sanoa mitään, eikö niin? Hyvin innovatiivisen mallin valitseminen verkkosivustollesi voi antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

Olemme kirjoittaneet pari parhaista verkkosivustojen malleista inspiroidaksesi sinua luomaan itsellesi ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun.

Katso…

1. Hei lentää

Inspiroivat verkkosivut

Hi Fly on lentokoneiden vuokrausasiantuntijoiden verkkosivusto, joka tarjoaa vuokraus- ja vuokrauspalveluita muille lentoyhtiöille. Kun avaat tämän verkkosivuston, joukko liikkuvia pilviä näkyy ympärillä ja hitaasti lentokone aukeaa ulos.

Tämä voi antaa sinulle kuvan siitä, kuinka voit työskennellä verkkosivustosi kotisivun suunnittelussa, jos haluat jotain, joka aukeaa yllättämään kävijöitäsi.

2. Teoksemme

Inspiroivat verkkosivut

Tällä sivustolla on uskomattomia vaikutuksia – hiiren osoitin on piste, jonka peittää pieni rengas, joka laajenee ylöspäin, kun siirrämme osoitinta kohti mitä tahansa napsautettavaa sanaa. Kotisivu pyytää sinua vierittämään, ja kun teet sen, tausta zoomataan sisään ja se laajenee toiselle sivulle.

Sivuilla on vesiaallon vaikutus ja kuvien diaesitys on todella sileä, kun vierität eteenpäin.

3. Jomor-suunnittelu

Esikatsele hiiren osoitinta

Jomor Design

Jomor Design auttaa sinua luomaan merkkisiä verkkosivustoja yrityksellesi. Voit katsoa tämän taiteilijan hienoja verkkosivustojen muotoiluja kotisivulta ja työalueelta. Tehosteet ovat mukavia, kun viet hiiren osoittimen kotisivun linkkeihin, linkit näkyvät verkkosivuston tai työn kuvamuodossa.

Kun vierität alas, otsikot ja kuvat nousevat, ja Näytä projekti -painike pyörii ja liikkuu vapaasti projektin kuvan lähellä.

4. ROKY

Inspiroivat verkkosivut

Digitaalisen tuotantostudion ainutlaatuinen verkkosivusto, jonka avulla voit suunnitella ja koodata kaikenlaisia ​​verkkopohjaisia ​​projekteja. Sivustolla voimme vierittää sekä ylöspäin että alaspäin kaikilla, joilla on erilaista tietoa heidän työstään.

Näytön keskellä on pallo, joka laajenee näytöllä ja antaa 360º näkymän verkkosivun osiin, mikä tekee siitä luovan ja erilaisen.

5. Autonomia

Esikatsele hiiren osoitinta

Autonomia

Autonomialla on erittäin luova verkkosivujen suunnittelu, ainutlaatuinen aloitusnäyttö. Kotisivu on varustettu kyselyllä liu’uttaaksesi ja siirtyäksesi toiselle sivulle. Toisella sivulla on myös kysely, joka liukuu lisäämällä haluamaasi lainan määrää ja valitsemalla alla oleva kesto.

Suunnittelu on houkutteleva, mikä saa kävijät kiinnostumaan verkkosivuilla pidempään.

6. VS + CO

Inspiroivat verkkosivut

Tämä verkkosivusto tarjoaa hallintaympäristön taiteilijoille ja valokuvaajille. Verkkosivusto näyttää yksinkertaiselta, kun vierailet ensin, mutta kun siirrät hiirtä logoa kohti, taustaväri muuttuu jatkuvasti (yksi väri kerrallaan).

Tämä muotoilu voi auttaa sinua, jos haluat valita yksinkertaisen ja luovan asettelun verkkosivustollesi.

7. DeepCube

Inspiroivat verkkosivut

Kun vierität alas, tausta nousee ylös ja muuttaa väriä ja muotoa. Myös näytön oikealla puolella atomit esitetään kytkettynä toisiinsa tietyssä muodossa viivoilla. Nämä viivat katoavat taustalla jättäen atomit mustien pisteiden muodossa.

8. Kestävän kehityksen tulevaisuus

Inspiroivat verkkosivut

Tämä on artikkeli, joka on luotu verkkosivun muodossa. Sillä on houkutteleva muotoilu ja lukujen diaesitys kärjistyy eteenpäin, kun vierität sivua alaspäin. Aihe taustalla pelaa GIF-levyjä.

9. Kotikultti

Inspiroivat verkkosivut

Tämän verkkosivun kotisivulla on asettelu, jossa on kynämerkit näytöllä. Diaesitys vaihtuu aaltoilevalla tehosteella ja napsauttamalla projekteja se ohjaa sinut uudelle sivulle, jossa muotoilu nousee.

Periaatteessa se on sisustussuunnittelijoiden verkkosivusto, joka haluaa tuoda innovaatioita kodisi suunnitteluun.

10. Chameleon Media

Inspiroivat verkkosivut

Verkkosivustosi tulee olla sellainen, että se välittää työn laadun itse suunnittelulla. Chameleon Media on mainostoimisto ja elokuvantekijä, jota voit seurata heidän kotisivun suunnittelusta.

Taustalla on aaltojen vaikutus, kun siirrät hiiren osoitinta mihin tahansa näytön osaan.

11. Zeeman

Esikatsele hiiren osoitinta

Zeeman

Zeeman on suunnitellut kaksi lenkkarit, toinen rajoitetun erän hybridi ja toinen on yksinkertainen muotoilu. Molemmat näkyvät verkkosivustolla, ja kotisivulla on pelipyörä, joka pyörii ottaessasi kohdistimen sinne.

12. Akufen

Inspiroivat verkkosivut

Tämän verkkosivuston kotisivulla on 3D-lohkoja, jotka liikkuvat, kun siirrät osoittimia niiden yli. Kun napsautat annettuja osioita, niiden mallien diaesitys alkaa lohkoilla, jotka ilmestyvät läpikuultavaan taustaan.

13. Mercury Academy

Inspiroivat verkkosivut

Verkkosivun suunnittelu on aivan uskomatonta. Jos olet avaruuspelin rakastaja, ehdottomasti mielenkiintoista on visuaalia. Periaatteessa he opettavat sinulle kuinka rakentaa ohjelmistoja.

Asteroidit ja satelliitit liikkuvat jatkuvasti sivulla ja kun vierität alas, avaruusalus kulkee osoittimen mukana seuraavaan osaan.

14. 36 päivän tyyppi

Inspiroivat verkkosivut

Päättämällä rakentaa vuorovaikutteisen verkkosivustosuunnittelun, voi hyvin auttaa 36 päivän tyypin asettelu. Jokaisella kirjaimella, johon osoitin siirrät, pystyt hallitsemaan kirjeen liikettä. Kun napsautat ENTER, näet eri taiteilijoiden suunnittelemia aakkosia ja numeroita.

15. Yksi sininen lipsahdus

Inspiroivat verkkosivut

Yhden sinisen lipsahtelun muotoilu perustuu merimieslaivaan. Näytön keskellä on pyörä tai ruori, jolla on erilaisia ​​osia, jotka näyttävät ikään kuin ne olisivat kahvat. Taustalla jatkuva video meriveden aalloista jatkaa pelaamista.

16. Tämä on yli

Esikatsele hiiren osoitinta

Tämä on yli

Tapahtumahallintoyrityksen verkkosivusto, joka rakentaa oikeaa väkijoukkoa auttamaan heitä liiketoiminnan ja henkilökohtaisen kasvun edistämisessä. Kotisivulla vasemmalla puolella on logo, jonka päällä on video heidän tähän mennessä tekemistä tapahtumista.

Suunniteltu yksinkertaisesti, mutta tehokkaalla sisällöllään tämä verkkosivuston suunnittelu voi auttaa sinua, jos olet yritys, joka järjestää tapahtumia.

17. ADN

Esikatsele hiiren osoitinta

ADN

ADN on digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivustojen suunnitteluyritys. Tämän sivuston hiiren osoitin on piste, jota seuraa siirrettävä kolmio, joka liikkuu sen takana olevan osoittimen mukana. Liuku alas ja näe heidän työnsä.

Sivustosuunnittelussa on vain 2 väriä kirjasimella ja taustalla, mukava ja helppo. Mitään ei esiinny ja yksinkertainen asettelu.

18. Comptoir Libanais

Esikatsele hiiren osoitinta

libanonilainen

Ravintoloiden verkkosivusto, jossa on värikäs tausta ja vanha grafiikka. Kun vierität alas, kohteet toistetaan GIF-muodossa.

19. Kazuki

Inspiroivat verkkosivut

Tämä on taiteilijan portfoliosivusto. Kun liikut alas, hänen kuvateoksensa diaesitys alkaa muuttuvalla taustalla.

20. ARVR Magic

Inspiroivat verkkosivut

Tämä on laajennetun todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden luojan verkkosivusto. Kotisivulla on 3D-kuva, joka näkyy ja joka liikkuu kohdistimen liikkeen vastakkaisella puolella.

21. Peilipallo

Inspiroivat verkkosivut

Toinen konsepti mainostoimistojen tai suunnittelijoiden verkkosivustoille. Kaikki linkit muille sivuille ja työlle on integroitu pallopalloon, joka näkyy verkkosivustolla. Alla oleva liukusäädin antaa meille mahdollisuuden muuttaa pallon kokoa.

Käytä ohjainta zoomataksesi ja napsauta + siirtää kääntääksesi palloa. Kun napsautat mitä tahansa pallonäyttöä, sivu, jossa on kyseisen työn tiedot, loitontaa.

22. Huuta

Inspiroivat verkkosivut

Interaktiivinen audiovisuaalinen verkkosivusto, joka on suunniteltu keräämään varoja naisten vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi ja lopettamaan heihin kohdistuva perheväkivalta. Täällä verkkosivut etenevät aivan kuin tarina ja siellä on 3D-naishahmo, joka reagoi hiiren osoittimen liikkuessa.

23. H-termo

Inspiroivat verkkosivut

H-thermo on kuljetusvälineiden jäähdytysjärjestelmien ja ilmastointijärjestelmien asentajien verkkosivusto. Kun vierität alas, kone (ts. H-termolaatikko) poistaa itsensä laatikosta, joka osoittaa sisällä olevat osat ja lyhyt kuvaus kustakin osasta. Tämä auttaa vierailijaa tai asiakasta ymmärtämään tuotteen toimintaa.

24. Corphes

Esikatsele hiiren osoitinta

Corphes

Tämä on luomutuotteita ja kasviperäisiä tuotteita käsittelevä verkkosivusto. Se käskee vierittämään ylöspäin ja kun teet, näytön vasemmassa reunassa näkyy liukusäädin, joka näyttää korkeuden, joka muuttuu selaamisen aikana.

25. Panda munkki

Esikatsele hiiren osoitinta

Panda munkki

Panda Monk on digitaalisen tuotannon ja markkinoinnin studion verkkosivusto. Kun vierität ylöspäin, osiot nousevat myös yläosaan ja muodostavat kaistaleen. Animoidussa pandassa on myös heidän viimeisimpien tapausten palkki, joka näyttää hämmästyttävältä.

johtopäätös

Joten nämä olivat hienoja verkkosivustojen suunnittelun ideoita, joista saat inspiraatiota. Jatka luomalla esteettinen verkkosivusto, jolla on paras asettelu sille.

Kuinka löysit nämä sivustot? Kuinka he inspiroivat sinua? Mistä vaikutuksesta pidit eniten ja käytät sitä verkkosivuston suunnittelussa?

Kerro meille kaikesta alla olevassa kommenttiosassa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map