5 parasta HideMyAss-vaihtoehtoa 2020 (numero # 3 on vain mahtava)

Jos olet kiinnostunut VPN-tekniikan mahdollisuuksista tai jos olet käyttänyt VPN: ää itse, olet ehkä löytänyt HideMyAssin!


HideMyAss! on erittäin suosittu VPN, jonka perusti vuonna 2005 16-vuotias yrittäen kiertää koulunsa Internet-rajoituksia. Avast on parin vuoden ajan omistuksessa (Avast on yksi maailman suurimmista verkkoturvallisuusryhmittymistä).

Jos olet käyttänyt HideMyAss! olet todennäköisesti pitänyt siitä. Se on suosittu, koska se toimii loppujen lopuksi hyvin, mutta mikään ei ole täydellistä. Ja hei, se on myös mahdollista HMA! ei vastannut odotuksiasi.

VPN-markkinat ovat kukoistavat ja vaihtoehtoja on paljon, joten sinun ei tarvitse rajoittua HideMyAss-ohjelmaan! Täällä tarkastellaan hienoja vaihtoehtoja HMA: lle!

Asettamaan nämä vaihtoehdot oikeaan kontekstiin käsittelen lyhyesti sitä, mitä saatat pitää HideMyAssista! ja mistä saatat pitää.

Todennäköisesti suurin piste HMA! sillä on nimivalta. HMA! on ollut olemassa jo pitkään ja on yksi suosituimmista VPN: eistä. HideMyAssin käyttäminen! tarkoittaa palvelun käyttämistä, jota lukemattomat muut ovat käyttäneet, mikä on suuri luotettavuuden mitta.

Tietysti suosio ei ole kaikkea. HideMyAss! sillä on myös paljon tekemistä: yksi tili voi toimia jopa viidessä laitteessa, saat pääsyn 900 palvelimeen yli 190 maassa (niin, melkein jokaisessa maassa), asiakastuki on vankkaa ja se toimii hyvin.

Vau, se kuulostaa täydelliseltä – miksi meitä kiinnostavat jälleen vaihtoehdot? Todellakin…

Jotkut negatiivit leikkaavat melko lähellä VPN-tekniikan sydäntä. HideMyAss! VPN-tarpeistasi ja näkymistäsi riippuen. saattaa olla jonkin verran pettämistä antamalla Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle tietoja vuoden 2012 Sony-hakkeroinnissa mukana olleesta käyttäjästä, joka oli käyttänyt HMA: ta!

Tämä asettaa kyseenalaiseksi HMA! voidaan todella luottaa ilman lokit -käytäntöä. Tietysti, suurin osa teistä, jotka luet tätä, ei suunnittele suurten yritysten tai hallitusten hakkerointia, mutta vaikutukset, jotka aiheutuvat siitä, että VPN: llä on tietoa käyttäjien toimista, ensisijaisesti luovutettavaksi – no, se on varmasti tarpeeksi, jotta voitettaisiin VPN monille ihmisille.

Toinen, pienempi kohta on, että HideMyAss! maksaa vähintään 4,99 dollaria kuukaudessa, ja se on, jos sitoudut 2 vuoteen. Nämä hinnat eivät ole sinänsä korkeita – ne ovat melko normaaleja, kaikki huomioon ottaen – mutta voit silti löytää halvempia vaihtoehtoja, jotka toimivat hyvin.

Lyhyt huomautus: En korosta perusominaisuuksia. Esimerkiksi rajaton kaistanleveys on vakio maksettujen VPN-verkkojen tapauksessa – poikkeus olisi ne, joiden kaistanleveyden rajoitukset eivät ole ilmaisia.

hostingpill5 parasta HideMyAss-vaihtoehtoa

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Katso nyt perusteellisesti viittä HideMyAss-vaihtoehtoa:

Vaihtoehto # 5: IPVanish

ip-kadonnut banneri

Tämä luettelo on titaanien taistelu. Kaikki täällä olevat nimet ovat suosittuja VPN-ratkaisuja, ja IPVanish on varmasti yksi niistä. IPVanish on loistava pick-it-up-go-ratkaisu.

Jos tarvitset todella luotettavaa VPN-palvelua nyt, IPVanish on loistava vaihtoehto. Sen hinnoittelu on kunnossa, ja se toimii erittäin hyvin (ehkä siksi, että se omistaa ja suoraan käyttää suurta osaa palvelimistaan ​​sen sijaan, että jättäisi sitä kolmansille osapuolille).

Vaikka IPVanish onkin suurelta osin vakaa vaihtoehto, sillä on melko vähän epäkohtia, jotka alentavat sen sijoitusta kirjassani.

Plussat

 • Paljon palvelin- ja IP-vaihtoehtoja: 1 100+ palvelinta ja yli 40 000 IP: tä. Noin 90% tietokeskuksista ja palvelimista on suoraan IPVanishin omistuksessa kolmansien osapuolten sijasta, mikä on suuri luottamus luotettavuuteen..
 • IPVanish on uskomattoman helppokäyttöinen useissa laitteissa. Kyllä, kaikkia tässä luettelossa olevia VPN-verkkoja on helppo käyttää ja asentaa, mutta IPVanish on todellakin erityisen suoraviivainen. Ajattele IPVanishin tavoitetta olla erittäin yksinkertainen prosessi: asennat ja käytät sitä heti. Se on hyvä välittömiin ratkaisuihin yksityisyyden tarpeisiin.

 • enemmän kuin tavalliset 5 tai 7.

Haittoja

 • Vuonna 2016 IPVanish luovutti käyttäjätiedot Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden laitokselle. Nyt kaikilla tileillä kyseinen käyttäjä oli ehdoton saastuttaja. Tämä on kuitenkin asian vieressä; IPVanishilla ei tuolloin ollut mitään lokitietokäytäntöä, mutta käyttäjälokkien luovuttaminen näyttäisi olevan selkeä osoitus siitä, että IPVanishin valtion politiikkoja ei voida ottaa nimellisarvoon. Toisaalta IPVanish on lopettanut toimintansa Venäjällä paikallisen lain ja ristiriitatilanteissa esiintyvien ristiriitaisuuksien vuoksi – niin kuka tietää? Uskon silti, että on parempi olla turvallinen ja suhtautua skeptisesti IPVanishin lokipolitiikkaan henkilökohtaisesti.
 • IPVanishin palvelimet ulottuvat vain 60 maahan. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi useimmille ihmisille, mutta on kaukana HideMyAssista! Kuten olen jo maininnut, IPVanish käyttää suoraan suurta osaa palvelimistaan, mikä on yksi syy siihen, että ihmiset pitävät siitä niin paljon. Ehkä voin leikata IPVanishia hieman.
 • Rajoitettu määrä maksutapoja, enimmäkseen kortteja.
 • IPVanish ei ole niin täynnä ominaisuuksia kuin jotkut muut luettelon vaihtoehdot.
 • IPVanishilla on melko vakiohinnoittelu, mutta se ei ole halvin. On varmasti edullisempia vaihtoehtoja, joissa on yhtä hyvä tai parempi palvelu ja ominaisuudet (jatka lukemista!)

ipvanish-VPN-hinnoittelu

Vieraile IPVanish1 -käyttäjillä ostivat tämän

Vaihtoehto 4: CyberGhost VPN

cyberghost-banneri

CyberGhost VPN on, kuten monet tässä luettelossa, yksi suosituimmista ja hyvin vastaanotetuista VPN-palveluista ympäri. Perustamisestaan ​​vuonna 2011 lähtien CyberGhost on kehittänyt mainetta: se oli ensimmäinen VPN, joka julkaisi avoimuusraportin, ja se palvelee yli 20 miljoonaa käyttäjää.

CyberGhost-ydin: se on hieno suoratoistoon ja toimii erittäin hyvin, ja sillä on kunnollinen hinnoittelu. Sillä ei ole paljon haittaa, mutta koska muissa tämän luettelon VPN: issä on paljon hienoja juttuja, CyberGhost tulee numeroon 4. Siitä huolimatta, se on upea VPN, ja rohkaisen kaikkia kiinnostuneita kokeilemaan sitä ilmaiseksi.

Plussat

 • CyberGhostin pääkonttori sijaitsee Romaniassa, jossa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja.
 • CyberGhostin hinnat ovat alaosassa (pidempiin sitoumuksiin, kuten aina) ja suhteessa CyberGhostin laatuun, joten se on fantastinen arvo VPN. Lisäksi CyberGhostilla on 45 päivän rahat takaisin -takuu kuin viikon tai 30 päivän takuu.

cyberghost-suunnitelma

 • CyberGhost on todella hieno suoratoistoon. Joo, kaikki tärkeimmät VPN-verkot ovat hyviä sisällön lukituksen avaamiseen, mutta CyberGhost poistuu parhaakseen löytää parhaita palvelimia suoratoistoa tai torrentiaa varten..

cyberghost-streaming

 • Palvelimien muistiinpanoilla CyberGhost antaa sinulle pääsyn yli 3000: een. Se on vain 60 maata, mutta hei, sinulla ei ole vielä pulaa vaihtoehdoista.
 • Muiden ominaisuuksien suhteen CyberGhost sisältää useita VPN-protokollia, mainosten estäjän, haittaohjelmien estäjän, DNS / IP-vuotojen estämisen ja automaattisen tappokytkimen..
 • Lopuksi, CyberGhost tarjoaa ainutlaatuisen hyödyllisen käyttöliittymän. CyberGhost-työpöytäohjelmisto voidaan tehdä hyvin pieneksi vain “päällä” -painikkeella tai laajentaa koko näytön valikkoon, jossa on paljon enemmän työkaluja ja vaihtoehtoja.

cyberghost-valikko

Haittoja

 • CyberGhost-asiakastuki voi olla vähän heikko: puhelintukea ei ole ja tietokanta ei ole kaikki. Suurimmalla osalla VPN-verkkoja ei ole fantastisia tietämyksiä, mutta mitä voin sanoa? CyberGhostissa ei ole paljon muuta vialla, ellet halua todella suoraviivaisia ​​VPN: itä, joissa on vain “päällä” -kytkin.
 • Jos verrataan HMA: hon, enemmän maita olisi parempia.

Käy CyberGhostissa

Vaihtoehto # 3: PureVPN

purevpn-banneri

PureVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista. Sillä on hienoja ominaisuuksia, kuten pääsy valtavaan määrään palvelimia, Internet kill -kytkin ja mahdollisuus piilottaa VPN-käyttösi. Huono puoli? Se voi olla vähän kallis, kun VPN: t menevät.

Plussat

 • Yksi suosituimmista VPN-verkkoista. New York Times, Cnet, Mashable ovat hyväksyneet PureVPN: n, samoin Huffington Post ja Wired, sekä lukemattomat muut..
 • Suuri valikoima maksutapoja.

purevpn-maksu

 • Erittäin edullinen, jos sinulla on alennus.
 • Erilaisia ​​ominaisuuksia / työkaluja: useita suojausprotokollia, suojaus IP- ja DNS-vuotoilta, Internet-tap-kytkin ja mikä tärkeintä …

purevpn-internet-kill

 • Työkalu, jonka avulla VPN-käyttösi näkyy Internet-palveluntarjoajallesi! Tämä ei ole ennenkuulumatonta, mutta kaukana yleistä edes maksettujen VPN-verkkojen keskuudessa. Jotkut Internet-palveluntarjoajat saattavat kurottaa Internet-nopeutta, jos ne näkevät Internet-yhteytesi salaavan VPN: n kautta – PureVPN voi auttaa sinua välttämään kurkistuksen riskiä ja piilottamaan sen, että käytät ensisijaisesti VPN: ää.

Haittoja

 • Kalliita ilman alennusta, vaikka sitoudutkin pidempään aikaan.

purevpn-suunnitelma

Käy PureVPN: ssä

Vaihtoehto 2: NordVPN

nordvpn-banneri

Vaikka kaikki VPN-verkot välittävät yksityisyydestä, saat jonkinlaisen käsityksen yksityisyyden suojaamisen VPN-arvojen eri puolista. Kaikki VPN: t edistävät kykyään avata viihdettä, mutta jotkut näyttävät keskittyvän paljon suoratoistoon kuin toiset.

NordVPN perustettiin ja se toimii vastauksena hallitusten tunkeutumiseen Internetin yksityisyyteen. NordVPN: llä on oma manifesti (vaikkakin lyhyt), ja se käyttää energiaa kuvansa toteuttamiseen yksityisyyttä edistävänä työkaluna (jonka avulla voit myös suoratoistaa, jos haluat).

Oleellista NordVPN: lle? Se on loistava VPN, mutta paljon halvempi.

Plussat

 • NordVPN on yksi edullisimmista VPN-vaihtoehdoista, jos olet valmis sitoutumaan vähintään kahteen vuoteen.

nordvpn-suunnitelma

 • NordVPN: ssä on työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä ylimääräiselle yksityisyyden tasolle. Esimerkiksi kaksinkertaisen VPN-työkalun avulla voit salata yhteytesi kahdesti, CyberSec antaa sinun estää mainoksia ja Sipuli-yli-VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden Sipuliverkkoon NordVPN-sovelluksessa. Tämä on erittäin kätevä ja tarjoaa sekä VPN: n että Tor: n etuja todella yksityiselle yhteydelle.
 • NordVPN: llä on valtava määrä palvelimia, joista valita. Sen lisäksi, että NordVPN: llä on selvästi yli 5000 palvelinta 62 maassa, voit ostaa erillisen palvelimen, jos olet kiinnostunut, ja sillä on erilaisia ​​palvelimia, jotka on optimoitu vaihtelevaan yksityisyyteen. Voit käyttää tavallista VPN-palvelinta tai Onion over VPN -palvelimia (mainittu aiemmin).

nordvpn-palvelimet

 • NordVPN: llä on hyvä tietosuojakäytäntö, turvallisuusinfrastruktuuri ja avoimuus. Katso tätä lausumaa ja vertaa sitä HMA: n yllä mainittuihin ongelmiin käyttäjätietojen kanssa.

nordvpn-optio-Canary

Haittoja

 • Vaikka NordVPN on ehdottomasti yksi parhaimmista VPN: eistä, verrattuna HideMyAss! siinä ei ole palvelimia, jotka olisivat jakautuneet hyvin maantieteellisesti. Vaikka NordVPN: llä on paljon enemmän palvelimia, ne keskittyvät 62 maahan. Tämä on tarpeeksi hyvä useimmille käyttäjille, mutta se ei ole mitään verrattuna 190 maan HMA: han! toimii.

Käy NordVPN 1 -käyttäjät ostivat tämän

Vaihtoehto # 1: ExpressVPN

Express-VPN-banneri

Tässä on tärkeimpien VPN: ien asia: he kaikki sanovat olevansa huippuja. He sanovat aina: “NOPEA VPN maailmassa”, “TURVALLISIMMINEN VPN maailmassa” tai “MAAILMAN POPULARP VPN”.

Sellaiset asiat ovat tietysti subjektiivisia, eikä selvää voittajaa ole. Mutta jos sellaista on, ExpressVPN saattaa olla juuri se.

Express-VPN-palveluntarjoaja

Voitaisiin sanoa, että ExpressVPN on otettu hyvin vastaan.

Plussat

 • ExpressVPN: llä on 148 palvelinpaikkaa 94 maassa, yhteensä 2 000 palvelinyhteyttä käytettävissä. Muutama VPN kuin HideMyAss! tarjoavat pääsyn yli sataan maahan.
 • ExpressVPN: ssä on paketin mukana joitain vanhoja työkaluja, kuten useita protokollia, nollatuntemuksinen DNS (lisätty suojakerros, jos et luota VPN: ään ylläpitämättä kirjautumista -käytäntöä) ja VPN: n jaettu tunnelointi, jonka avulla voit laita vain osa Internet-liikenteestäsi VPN: n kautta (tarpeen mukaan).

express-VPN-ominaisuudet

 • Ainutlaatuisin asia ExpressVPN: ssä on sen sijainti: Brittiläiset Neitsytsaaret. Kyllä, offshore-veroparatiisi, jossa miljardöörit piilottavat rahansa – se on myös paikka, jossa ExpressVPN piilottaa tietosi. Tai vielä parempaa, missä Express tuskin tallentaa mitään: tämä johtuu siitä, että Britannian Neitsytsaaret eivät sisällä tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Useimpien VPN-verkkojen on luotettava siihen, etteivät ne pidä lokkeja – ExpressVPN: n avulla on paljon todennäköisempää, että he pitävät sanansa.
 • Oletetaan, että VPN: n sijainti ei vakuuta sinua. Vuoden 2017 lopulla turkkilaiset tutkijat, jotka yrittivät löytää tietoa poliittisesta salamurhasta, eivät löytäneet mitään tutkintansa tukia. Tämä kuulostaa oudolta kutsua hyviä uutisia – se ei todellakaan ole uhrin perheelle -, mutta ExpressVPN-asiakkaille tämä on hieno merkki siitä, että ExpressVPN noudattaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöään.

Haittoja

 • Valitettavasti ExpressVPN sallii vain 3 samanaikaista yhteyttä. Tämä ei ole suuri sopimus, mutta on erityisen valitettavaa, koska ExpressVPN on huomattava ylin VPN, ja standardi on 5.

 • Hinnoittelun kannalta ExpressVPN ei ole halvin, vaikka ostaisit pidemmän ajan. En sanoisi, että se olisi kallista, ja väittäisin ehdottomasti, että ExpressVPN: n hinnat ovat sen arvoisia. Tallentamista haluavalle henkilölle ExpressVPN ei kuitenkaan välttämättä ole paras vaihtoehto.

Express-VPN-suunnitelma

Käy ExpressVPN: ssä

Johtopäätös: mikä vaihtoehto HideMyAssille! suosittelen?

Kuinka kaikki nämä vaihtoehdot voivat valita vaihtoehdon? IPVanishin lisäksi täällä luetelluilla nimillä on vain vähän niitä, jotka tekevät huonosti. Jopa IPVanish on hieno nopealle enemmistölle käyttäjiä, jotka haluavat vain nopean ja helpon VPN-ratkaisun!

Olet ehkä myös huomannut, etten puhu paljon nopeuksista tai suorituskyvystä. Kuinka outoa, eikö? Tässä on tämä asia: kaikki tämän luettelon tuotteet ovat täällä, koska korkea suorituskyky on annettu. Toki, jotkut saattavat olla nopeampia kuin toiset, mutta Internetin nopeustestaus ei ole kova tiede ja vaikka voin sanoa, että suorituskyky vastaa suurin piirtein VPN: n sijoittelua tässä luettelossa, sinun pitäisi ottaa tämä suolajyvällä.

Joten vaikka en voi taata erityisiä tuloksia kenellekään teistä, on erittäin todennäköistä, että jokin näistä on nopeimmin kokeiltujen VPN-verkkojen joukossa.

Joka tapauksessa, vaikka kaikki nämä vaihtoehdot ovat hyviä vaihtoehtoja HideMyAss! -Sovellukselle, jotkut niistä ovat parempia eri asioissa. Mielestäni IPVanish ja CyberGhost ovat parempia nopeita ja helppoja ratkaisuja VPN-tarpeisiin, jotka ovat vähemmän vakavia – ts. Suoratoisto ja torrentti.

Tietysti PureVPN, NordVPN ja ExpressVPN toimivat kaikki hienosti suoratoistossa. Mutta niissä on paljon ominaisuuksia ja ne ovat erinomaisia ​​ihmisille, jotka ovat vakavasti kiinnostuneita yksityisyyden suojaamisesta.

Näistä kolmesta NordVPN on jatkuvasti paras vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää rahaa, ja ExpressVPN on yksityisyytesi suhteen varmempi..

Jos todella haluat tallentaa, voit tutkia ilmaisia ​​VPN-asetuksia (vaikka vain väliaikaisesti). Voit tietysti kokeilla kaikkia näitä vaihtoehtoja ilmaiseksi – niin selvitä, mikä sopii sinulle, koska VPN: n maksaminen on melko usein sen arvoista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map