7 parasta pilvipalvelua vuodelle 2020 (nro 3 on suosikkini)

Joten haluat pelata videopelejä.


Ei värikäs palapeli älypuhelimen sovelluskaupasta.

Puhumme suuritehoisista peleistä – peleistä, joiden tarkoituksena on saada sinut vakavasti mukaan.

Heillä on yleensä kaunis grafiikka, syventävät kampanja- / tarinatilat ja / tai hyvin kehittynyt moninpeli.

Mutta valitettavasti tällaisten pelien pelaaminen voi lisätä nopeasti:

Konsolin tai pelitietokoneen kustannukset maksavat sinulle parhaimmillaan satoja.

Sitten on kaikenlaisia ​​muita juttuja: kuulokkeet, peliohjain ja itse pelit. Ja monet ihmiset haluavat käyttää televisioita.

Mutta pilvipelaaminen on nouseva tekniikka, joka voi tarjota korkealaatuisia pelikokemuksia ilman kustannuksia.

SISÄLLYSLUETTELO

Hyppää lukemaan tiettyjä osioita napsauttamalla seuraavia linkkejä

 1. Mikä on pilvipelaaminen?
 2. Kuinka pilvipelaaminen toimii??
 3. Seitsemän parasta pilvipelipalvelua
 4. Onko siellä ilmainen pilvipalvelupalvelu??
 5. Tuomio

Katsotaanpa:

Mikä on pilvipelaaminen?

Pilvipelaamista kutsutaan myös pelien suoratoistoksi, koska se se on. Sen on tarkoitus toimia kuin Netflix ja Hulu, mutta peliteollisuuden kannalta.

Pohjimmiltaan se käyttää pilvilaskennan voimaa – mikä tarkoittaa laskentatehon ulkoistamista palvelimien verkkoihin yhden paikallisen tietokoneen sijasta – pelien toimittamiseen.

Pilvipelaaminen ei ole nyt sama asia kuin pelin lataaminen laitteellesi DVD-levyn käytön sijasta. Kyllä, on olemassa yhtäläisyyksiä.

Mutta mitä me todella puhumme, on pelin ITSELF suoratoisto laitteeseesi.

Tässä on lisää siitä, miten tämä todella toimii:

Kuinka pilvipelaaminen toimii??

Käyttämässäsi palvelussa on tehokkaita palvelimia, jotka on omistettu tietojenkäsittelyyn.

Joten he suorittavat pelin, jota pelaat näillä palvelimilla, sen sijaan, että suoritat sitä palvelimellasi (sen sijaan, että käytät esimerkiksi pelikonsolia tai tietokonetta).

Sen sijaan he suoratoivat pelinsyötön internetyhteyteen näyttöön, joten tärkeintä on, että Internetin perustason nopeus on.

Tällä tavoin voit pelata peliä, mutta mikä tahansa käyttämäsi laite voi keskittyä ohjaimiin / syöttämiseen sinulta ja syötteen alkuperäisestä palvelimesta INSTEAD, jonka on myös ajaa koko peli itse.

Katsotaanpa nyt seitsemää parasta pilvipalvelupalvelua!

Aloittaminen meistä:

7. sija: Google Stadia

Google Stadia on tietysti Googlen yritys murtautua pilvipeleihin.

Minua revittiin täältä: toisaalta Google Stadia näyttää hyvältä, lupaa niin monia ominaisuuksia ja on edullinen.

Toisaalta: se on tällä hetkellä vain rajoitetun version. Vain pieni osa ihmisistä on voinut testata sen, ja heidän arvostelut ovat erilaisia.

JOS se toimii tulevaisuudessa luvatulla tavalla, se voi helposti olla paras pelin suoratoistoalusta ajanjakson ajan.

Mutta minun on oltava reilua, ja koska sitä ei ole julkaistu kokonaan, panen sen viimeiseksi.

…Toistaiseksi.

Plussat

 • Olisi helposti saavutettavissa oleva pilvipelialusta, kun se on täysin poissa käytöstä.
 • Crowd Play -ominaisuuden avulla live streamiasi katselevat ihmiset voivat liittyä peleihin suoraan. Mutta emme ole vielä nähneet, kuinka hyvin tämä toimii oikein.
 • Se on halpaa. “Stadia Base” on ilmainen ja siinä on ydinominaisuudet. Stadia Pron hinta on vain 9,99 dollaria kuukaudessa, se mahdollistaa korkeamman resoluution (jopa 4 kt), antaa säännöllisesti uusia ilmaisia ​​pelejä ja alennuksia tietyistä peleistä..
 • Voit skaalata kokemusta sijoittamalla enemmän Googlen ekosysteemiin, jos haluat. Voit käyttää vain omaa puhelintasi ja tietokonettasi tai hankkia Google TV: n.
 • Voit ostaa peliohjaimen, mutta sinun ei tarvitse (ellet pelaa televisiossasi). Ja se näyttää hyvältä:

paras pilvipelimadion
Haittoja

 • Lehdistön nykyisillä arvosteluilla, joille on annettu mahdollisuus testata sitä, on erilaisia ​​mielipiteitä suorituskyvystä, erityisesti viiveestä ja 4K-laadusta.
 • Tällä hetkellä puuttuu paljon toimintoja ja sovellusominaisuuksia, mutta tämä voi muuttua, kun sitä otetaan käyttöön lisää.
 • On suosittuja pelejä, mutta tällä hetkellä valikoima on edelleen melko rajallinen. Googlella on myös ensimmäisen osapuolen sisältöä, mutta tuomaristo selvittää edelleen, tuleeko se hyväksi vai ei.
 • Google Stadia ei ole suuntautunut pelin omistamiseen. Tämä ei ole yllättävää, koska se on Google-palvelu, mutta muiden käyttöympäristöjen avulla voit pelata omistamiasi pelejä tai ostaa pelejä, joita voit pelata myöhemmin muilla laitteilla / alustoilla (esimerkiksi Steam).

6. sija: Playkey.net

Playkey.net on yksi ainutlaatuisimmista pilvipalveluista.

Yksi ainutlaatuinen kohta on hinnoittelu: sen sijaan, että maksat tietyn summan kuukaudessa, maksat “aikapaketista”.

Voit valita pelaamasi ajan ja maksaa hinnan – kun aika loppuu, voit ostaa uuden aikapaketin.

Tämän avulla voit hallita kuinka paljon maksat paljon helpommin kuin tyypillisempi tilausmalli – hinta on suoraan verrannollinen käyttöösi. Hyvä joillekin, huono toisille.

Plussat

 • Hänellä on suosittuja nimikkeitä ja integroitu suosittujen pelikirjastopalvelujen kanssa.
 • Yleinen kulutus siitä, että hallitset kulutustasi helpommin, on hyvä ihmisille, jotka haluavat pelata rajoitetun ajan: tunti on vain 2 dollaria, ja jos haluat pelata vain muutaman tunnin, maksat vain muutama taalaa.

paras pilvipelaaminen playkey3

 • Helppo asennus, joka yrittää räätälöidä palvelun sinulle. Tässä on esimerkki:

paras pilvipelaaminen playkey3
Haittoja

 • Tietokeskukset ovat kaikki Euroopassa.
 • Hinnoittelu ei ole hyvä ihmisille, jotka haluavat pelata raskaasti. Hinta teknisesti paranee, kun tilaat lisää tunteja: esimerkiksi tunnin tuntipaketti on 2 dollaria. Mutta 30, 50 ja 100 tunnin aikapaketit ovat 30, 50 ja 100 dollaria. Suhteellisesti hinta puolittuu. Mutta jos pelaat tällä mittakaavalla, voi olla parempi käyttää vain toista alustaa.
 • Edellyttää enemmän Internet-nopeutta kuin muilla alustoilla, joissa on työkaluja, jotka optimoivat hitaita yhteyksiä.
 • Suorituskyky ei ole yhtä hyvä kuin luettelon korkeimmat vaihtoehdot.

5. sija: Parsec

En voi auttaa, mutta rakastan Parsecia: sillä on paljon persoonallisuutta.

Periaatteessa Parsec rakensi oman protokollansa korkean suorituskyvyn pilvipelaamiseen.

paras pilvipelejärsekki

Se on paljon avoimemmin tekninen siitä, miten se toimii, mutta tavalliset ihmiset voivat silti käyttää ohjelmistoa.

Parsec on kaiken kaikkiaan todella hyvä … se on vain tavallaan monimutkainen. Joten se ei ole viidennellä sijalla, koska se on huono – se on täällä, koska muut ovat niin hyviä.

Joten se on silti vaihtoehto, jonka kannattaa tutustua!

Huomaa: Parsec on kuuluisa siitä, että hänellä on mahdollisuus vuokrata palvelin / pilvitietokone tietyllä tuntihinnalla. Syyskuusta 2019 alkaen tämä ei ole enää voimassa, joten varoita, jos kuulet tästä ominaisuudesta muualla!

Plussat

 • Hyvä suoritus.
 • Hienoa, jos haluat pelata ystävien kanssa. Koska Parsecissa on sisäänrakennettu vertaisverkko, voit muodostaa yhteyden kaverisi kanssa, vaikka pelissä ei olisi online-moninpeliä.
 • Ydinohjelmisto on ilmainen. Voit hankkia ylimääräisiä tavaroita ostamalla “Warp” -paketin, mutta palvelun käyttöä ei vaadita.
 • Toimii paitsi Windowsissa ja Androidissa, myös Raspberry Pi: ssä ja joissain Linux-jakeluissa. Se on hyvä myös Chromessa.

Haittoja

 • Ei ylivoimaisesti vaikeaa, mutta monimutkaisempaa kuin tämän luettelon yläosassa olevat palvelut ja vaikeampaa aloittelijoille. Paljon tee-se-itse-palvelu.
 • Vähemmän suuntautuneita valtavirran peleihin, vaikka niitä on vielä joitain.

4. sija: PlayStation Now

Epäilemättä yksi PlayStation Now -palvelun suurimmista vahvuuksista on pelivalikoima.

Kyse ei ole vain siitä, että pääset käyttämään joitain laadukkaita konsolipelejä, joita et olisi PC: llä, vaan voit myös valita valtavan määrän pelejä, verrattuna useimpiin muihin nimiin täällä..

Hinta- ja pelivalintansa takia en voinut laskea sitä niin alhaiselle tasolle, mutta sillä on tiettyjä pääsyn esteitä, joita useimmilla muilla täällä olevilla nimikkeillä yksinkertaisesti ei ole, ja juuri se pidättää sitä täällä.

Mutta jos pidät PlayStationista, tämä on ehdottomasti yksi parhaista reiteistä sinulle.

Plussat

 • Aika hyvä suorituskyky.
 • Kuten sanoin, valtava valikoima pelejä, monet heistä korkealaatuisia ja yleisiä pelejä. Valikoima sisältää myös pelit aiemmille konsolin versioille, joten voit käyttää vanhoja suosikkeja PS2: sta ja PS3: sta. Yhteensä: yli 800 nimikettä.
 • Lisäksi pääsy PS4-yksinoikeuksiin, joita usein kiitetään, kuten God of War tai Uncharted.
 • Jos käytät PS4: tä, voit myös ladata pelejä ja pelata niitä paikallisesti. Lataamasi määrää ei ole rajoitettu, joten sinun on vain huolehdittava PS4-tallennustilasta.
 • Hinnoittelu on suhteellisen edullinen – voit valita suhteellisesti enemmän palvelukuukaudeksi, mutta jopa se on vain 9,99 dollaria kuukaudessa. Verrattuna muihin täällä, se ei ole niin paha. Jos sitoudut vuodeksi, se on vielä parempi.

paras pilvipelaaminen playstationnow
Haittoja

 • Tarvitset PS4: n tai PC: n, jotta pelejä voi suoratoistaa, joten et pääse tähän puhelimeesi tai Maciin.
 • Tarvitset myös PS4-ohjaimen riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta tai PS4: tä. Joten todelliset kustannukset ovat enemmän kuin pelkkä tilaaminen ja peli.
 • Vaikka suosituimpia pelejä on olemassa myös PlayStationille, jos haluat pelata jotakin niche-indie-peliä vain PC: llä … et ole onnekas.
 • Suurin osa ihmisistä pystyy täyttämään tietokonevaatimukset, mutta se on rasittavampi kuin jotkut muut tämän luettelon palvelut. Voit tarkistaa yksityiskohdat täältä.

3. sija: Vortex

Vortex on loistava vaihtoehto pilvipeleihin, mutta joissakin kompromisseissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vortex on todella tavoitettavissa, mutta myös vähän rajoitettu.

Vortex on hyvä vaihtoehto kaikenlaisille pilvipelaamisesta kiinnostuneille ihmisille. Mutta se on erityisen loistava vaihtoehto niille teistä, jotka vain laittavat jalat veteen näillä tavaroilla.

Jos olet vakavampi pilvipelaamisessa? Vortex saattaa olla kunnossa, mutta muut täällä olevat vaihtoehdot ovat luultavasti parempia sinulle.

Plussat

 • Helppo aloittaa ja erittäin helppo käyttää. Kaksi parasta vaihtoehtoa on myös helppo, mutta Vortex on sitäkin tärkeämpi (jos se on mahdollista).
 • Suhteellisen edullinen: Tätä kirjoitettaessa se on 9,99 dollaria kuukaudessa, ja siitä voidaan maksaa joukko tapoja.
 • Vaikka pelivalikoima ei ole valtava, se saa silti suurimman osan pelistäsi, joista välität, ja he lisäävät uusia jatkuvasti. Voit nähdä mitä heillä on täällä.
 • Saatavana useimpiin laitteisiin: paitsi Android-puhelimiin ja Windows-tietokoneisiin, mutta myös MacOS-laitteisiin. Xbox ja mikä tahansa laite, joka tukee Chromea (selain).

paras pilvipelin vortex1
Haittoja

 • Suorituskyky ei ole paras, vaikka se ei ole huono.
 • Pääsy moniin nimikkeisiin, mutta ei PlayStation-mittakaavassa tai kahdessa parhaassa kilpailijassamme (lähempänä 100 kuin 400+ peliä).
 • Et voi lisätä omia pelejäsi – voit valita vain heidän kirjastostaan.

2. sija: Varjo

Varjo on siisti osittain nimensä takia: se on viittaus varjotietokoneeseen, jonka saat kirjautumisen yhteydessä.

Kun maksat tilauksesta, maksat periaatteessa saadaksesi huippuluokan Windows 10 -tietokoneen, jonka avulla voit tyhjentää tavalliset laitteet.

Ja tämä tietysti tarkoittaa, että pelaaminen on varjojen suurta käyttöä, ja se on merkittävä varjostimen suosija..

Plussat

 • Erinomainen suorituskyky, ja tavallisesti tavallisten laitteiden käyttäjät voivat kokea huippuluokan tietokoneen virran.
 • Jos haluat kokea muutakin kuin pilvipelaamisen, Shadow on loistava portti kokea vain pilvi / etätietokone yleensä. Joten voit myös suoratoistaa suosikkiohjelmasi tai käyttää tehokasta ohjelmistoa, jota et muuten voinut.
 • Siinä on ”matala yhteystila”, joka optimoi kuvanlaadun hitaissa yhteyksissä.
 • Omistetut sovellukset / ohjelmistot laitteille, joissa haluat käyttää Shadowa, mikä tekee siitä erittäin helpon käytön.
 • Erinomainen ihmisille, jotka haluavat pelata puhelimillaan tai tablet-laitteillaan.

Haittoja

 • Vaikka pelit ovat Shadowin suosittu käyttö ja toimivat siinä hyvin, Shadowin ydinpalvelu on enemmän kuin pelit. Vaikka tämä on ammattimaisille, se saattaa olla ylimääräinen paino ihmisille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina.
 • Kalliita, eikä ilmaista kokeiluversiota ole. Ajoittain on joitain alennuksia, jotka tekevät siitä edullisemman.
 • Vain jotkut Yhdysvaltojen osat saavat sen (myönnetään, se on edelleen suurin osa Yhdysvalloista).

paras pilvipelisuoja

1. sija: GeForce NYT

GeForce NYT pidetään yleensä johtajana pelien suoratoistossa tällä hetkellä.

Useimmat pitävät sitä parhaana pilvipalvelupalveluna, ja jopa ne, jotka eivät ole sijoittaneet sitä kolmen parhaan joukkoon.

Osittain siitä, että GeForce NOW on Nvidian projekti, joka on graafisten korttien (GPU) merkittävä tuottaja ja siten tärkeä voima pelaamisessa.

Joten ei ole niin yllättävää, että Nvidia on päässyt keskittymään pilvipelaamiseen.

Se on saanut tämän kärkipaikan ei vain siksi, että kaikille tykkää, vaan myös siitä, että siinä on paljon hienoja asioita. Näin tehdessään se asettaa standardin.

Plussat

 • Yleensä hyvä suorituskyky ja grafiikka.
 • Se on myös yksi parhaista alustoista niille, joilla on huippuluokan tietokoneita.

paras pilvipelaamista geforce1

 • Laaja valikoima pelejä. Ei niin monta kuin PlayStation, mutta se on hyvin satojen joukossa – voit tarkistaa ne täältä.
 • Tarvitset vain yhden tilin pelataksesi useilla laitteilla.
 • Päivitetään automaattisesti.
 • Tällä hetkellä ilmainen, koska se on beeta-tilassa!

paras pilvipelaamista geforce2
Haittoja

 • Tällä hetkellä käyttäjillä on rajoitettu aika pelata, jotta varmistetaan oikeudenmukainen käyttö jatkuvan ilmaisen beetavaiheen aikana. Mutta se ei ole huono: yksi istunto on jopa 4 jatkuvaa tuntia. Sitten sinun on tallennettava edistyminen ja voit aloittaa uuden istunnon myöhemmin.
 • Saatavana vain Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa (toistaiseksi).
 • Vaikka se on nyt beetaversion vuoksi ilmainen, emme tiedä, mikä hinnoittelu tulee olemaan, kun se julkaistaan ​​virallisesti.
 • Ei vielä tue Chromea.

Onko siellä ilmainen pilvipalvelupalvelu??

Pilvipelaamisen on tarkoitus vähentää pelikustannuksia. Joten saatat luonnollisesti ihmetellä, onko mahdollista päästä ilman kustannuksia.

Vastaus on “sellainen.”

GeForce NYT on ilmainen, mutta vain koska se on beeta-tilassa. Kun beeta loppuu, kuka tietää – maksullisten suunnitelmien tai vain maksettujen suunnitelmien lisäksi voi olla rajoitettu ilmainen malli.

Google Stadialla on ilmainen suunnitelma, mutta sitä ei ole vielä otettu käyttöön.

Ja Google tappaa usein uudet yritykset. Vaikka projekti ei olisi, projekti on tarpeeksi nuori, että hinnoittelu voi muuttua helposti.

Parsec on ilmainen, mutta sen asentaminen ja hallinta on vaikeampaa, eikä sillä voi olla muutenkaan haluamiasi pelejä.

Jos kaivaat ympäri, löydät todennäköisesti lisää vaihtoehtoja – mutta monet niistä ovat luonnosteltavia.

Mitä hyvämaineisiin vaihtoehtoihin kuuluu, luettelon vaihtoehdot ovat parhaat.

johtopäätös

Joten, siellä se on – seitsemän parasta pilvipelaamispalvelua tällä hetkellä!

Muista: Vaikka sijoittelin nämä, elämä ei ole koskaan niin yksinkertaista.

Jotkut palvelut ovat parempia tietyille ihmisille. Esimerkiksi:

Henkilökohtaisesti PlayStation Now on paljon enemmän asia kuin Shadow tai GeForce NYT, koska olen ollut PlayStationilla lapsuudesta lähtien.

Joten pidä silmällä, mitkä kohdat ovat sinulle tärkeitä!

Oletko eri mieltä osastoni luettelosta? Ehkä sinusta tuntui, että Microsoftin xCloud- tai Paperspace-ohjelmassa olisi pitänyt saada paikkoja?

Tai että GeForce NYT ei ole edes lähellä Shadowa tai PlayStation Nowa?

Mitä ajatuksesi ovatkin, haluan kuulla ne! Se on edessä jännittävä tulevaisuus, ja on vielä hauskempaa, jos puhumme kaikki yhdessä.

Voit vastata alla:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map