7 parasta valokuvaajien verkkosivustojen rakentajaa

7 parasta valokuvaajien verkkosivustojen rakentajaa

7 parasta valokuvaajien verkkosivustojen rakentajaa

Isäntäalustan valitseminen ei ole koskaan helppoa.


Vaikka teet paljon tutkimusta selvittääksesi, mikä on markkinoiden paras isäntäalusta, oletko koskaan ymmärtänyt, että on yhtä tärkeää ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten liiketoiminta-alueesi.

Kyllä, kuulit sen oikein.

Liiketoiminta-alue on yhtä tärkeä oikean isäntäalustan valinnassa. Annan teille esimerkin kuvata tätä tarkemmin.

Kuvittele, että sinulla on verkkosivusto, joka käsittelee pääasiassa valokuvausta.

Katsotaanpa nyt, että valitset isäntäalustan, joka rajoittaa kuvan lähettämistä tai kokorajoituksia tai mikä pahempaa, jos sillä on erittäin monimutkainen verkkosivustojen rakentaja.

No, nyt asiat ovat selkeämpiä oikein. Nyt ymmärrät, miksi liiketoiminta-alueesi huomioon ottaminen on tärkeää. Tai pikemminkin erittäin tärkeä.

Annan sinulle tämän arvioinnin kautta 7 parasta valokuvausverkkosivustojen rakentajaa, joista valita.

Valokuvaus vaatii valtavasti luovuutta asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tutustu tähän oppaaseen, kuinka tulla valokuvaajaksi saadaksesi kuvan siitä, mistä aloittaa, jos se kaikki tuntuu ylivoimaiselta

Saanen antaa esittelyn siitä, mitä löysin parhaiten jokaisesta näistä alustoista.

Ennen kuin saan lisätietoja tarkistuksestani, selitän lyhyesti sinulle, miten verkkosivustojen rakentaja eroaa verkkosivustojen kehittäjän palkkaamisesta..

Verkkosivun rakentajat vs. Web-kehittäjän palkkaaminen:

Ammattimaisen web-kehittäjän palkkaaminen ei ole koskaan halpaa. Tämä vaatii alan asiantuntijoita ja kallistuu, jos etsit kokeneita web-kehittäjiä.

Jokainen näistä soveltuu kuitenkin erityiseen verkkosivustojen kehittämiseen. Tosiasia on, että web-kehittäjän palkkaaminen ei ole sopiva vaihtoehto kaikille.

Verkkosivuston rakentajat tekevät verkkosivun suunnittelusta yksinkertaisempaa ja helppoa. Markkinoilla on myös useita edullisia verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja.

Suurin osa verkkosivustojen rakentajista on joustavia ja sallii käyttäjien yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla tarjotaksesi räätälöintejä. Joten vaikka sinulla ei ole tietoa CSS: stä tai HTML: stä, voit silti kehittää intuitiivisen verkkosivun.

verkkosivujen rakentaja vs. kehittäjä

Jos olet aloittelija tai sinulla on tulorajoituksia, verkkosivustojen rakentaja on loistava valinta. Se mahdollistaa mukautukset, on joustava ja helppo käyttää.

Jos se on kuitenkin suuri organisaatio, jolla ei ole tällaista budjettirajoitusta, voit vilkaista web-kehittäjän vuokraamisen. Tämä edellyttää, että saat oikeat taidot.

Suurin osa suurista organisaatioista päättää palkata web-kehittäjän, jotta web-kehitystyöstä vastaa erillinen ammattilaisten ryhmä.

Tällä varmistetaan, että muut ihmiset käyttävät aikaa työskennelläkseen ydinarkkitehtuurin kehittämisessä.

Useimmissa pienissä ja keskisuurissa organisaatioissa tai pikemminkin verkkosivustoissa voit kuitenkin käyttää verkkosivustojen rakentajaa.

Lisäksi verkkosivustojen rakentajan oppimisella ei ole jyrkkää käyrää, mikä tekee siitä sopivan valinnan useissa tapauksissa.

Nyt kun olen antanut selvityksen siitä, kuinka verkkosivustojen rakentaja eroaa verkkosivustojen suunnittelijan palkkaamisesta, anna minun mennä pidemmälle ja tutkia kutakin isäntäalustan verkkosivustojen rakentajaa valokuvaussivustoon..

hostingpill7 parasta valokuvaajien verkkosivustojen rakentajaa

 1. Hyvä isä
 2. Wix
 3. Squarespace
 4. SmugMug
 5. Zenfolio
 6. Photoshelter
 7. Format.com
Verkkosivun rakentajat
Luottokortti vaaditaan?
Ilmainen kokeilu tai ilmainen suunnitelma?
Hinta (kuukausittain)
Hyvä isäEi1 kuukauden ilmainen kokeilu10–25 dollaria
WixJooVapaa suunnitelma aliverkkotunnuksella13–39 dollaria
SquarespaceEi14 päivän ilmainen kokeilu12–18 dollaria
SmugMugEi14 päivän ilmainen kokeilu3,99 – 29,99 dollaria
ZenfolioEi5–30 dollaria
PhotoshelterJoo14 päivän ilmainen kokeilu10–45 dollaria
MuotoEi14 päivän ilmainen kokeilu6–25 dollaria

1. GoDaddy: Helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja

Godaddy Banner
GoDaddy on yksi suurimmista ja tunnetuimmista web-hosting-yrityksistä. Vuonna 1997 perustettu GoDaddy pääkonttori sijaitsee Arizonassa, Yhdysvalloissa.

Kun kyse on verkkosivustojen rakentamisesta, GoDaddy tarjoaa verkkosivustojen rakentajalle sekä verkkokauppojen rakentajalle. Verkkosivun rakentaja toimittaa ilmaisen kokeilujakson.

GoDaddy tarjoaa 4 suunnitelmaa-

 • henkilökohtainen
 • liiketoiminta
 • Business Plus
 • Verkkokauppa

Kaikki nämä suunnitelmat sisältävät web-isännöinnin, SSL: n, mobiililaitteille reagoivan mallin tuen ja sisäänrakennetun editorin. Harvat korkeamman tason suunnitelmat tukevat myös hakukoneoptimointia, tarjoavat integroidun PayPal-painikkeen, sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median integraatiot ja Google My Business.

Jos etsit SEO ja vastaavia ominaisuuksia valokuvaussivustollesi, GoDaddyllä on kaikki tämä. Vastaavasti valokuvaus verkkokaupassasi saisit hyvät ominaisuudet.

Verkkokaupan rakentamiseen löydät kaikki yllä olevat ominaisuudet ja se sisältää lisäksi varastonhallinnan, alennus- / tarjouskoodit, sosiaaliset viittaukset, sisäänrakennetut ostoskärryt, online-maksut, hylätyn ostoskorin palautuksen, tuotearvostelut ja konfiguroitavan lähetyksen.

GoDaddy-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
henkilökohtainen
liiketoiminta
Business Plus
Verkkokauppa
Vedä ja pudota -editori
SEO
Sosiaalisen median integraatio
Sähköpostimarkkinointi
hinnoittelu$ 5.99 / mo$ 9,99 € / kk14,99 $ / kk$ 29.99 / mo

Valokuvasivuston rakentamiseksi on olemassa hyvä kokoelma malleja, jotka GoDaddy tarjoaa.

GoDaddyn valokuvauspohjat

Nämä mallit reagoivat täysin mobiililaitteisiin.

Verkkosivun toimittaja on helppo käyttää, ja tämä vaatii vain vetämällä ja pudottamalla verkkosivuston nopeasti luomiseksi.

GoDaddy-editori tarjoaa kuvakirjastoa, muokattavia teemoja, yhteyslomakkeita, toimintakehotuksia ja vastaavia ominaisuuksia, jotka helpottavat valokuvaajan verkkosivuston rakentamista..

Plussat

 • Hyvä tuki valokuvaussivustoon liittyville malleille.
 • Helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa
 • Hyvä sisäänrakennettu tietokanta
 • Tarjoaa automaattisen varmuuskopion
 • Edullinen hinnoittelu
 • Soveltuu valokuvaussivustolle ja verkkokauppaan

Haittoja

 • Rajoittaa kooditason mukauttamista. Ei sovellu, jos etsit liian muokattavaa verkkosivustojen rakentajaa
 • Puuttuu laatikosta verkkosivustojen kehitysominaisuudet

Luo verkkosivustosi Godaddyn avulla

2. Wix: Suosittu verkkosivustojen rakentaja

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix on pilvipohjainen web-kehitysalusta. Se perustettiin vuonna 2006 ja sen pääkonttori sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa.

Yksi Wixin parhaista osista on se, että sen avulla voit tutustua heidän verkkosivustojen rakentajaan ilmaiseksi. Kun tutkit verkkosivustojen rakentajaa, saat myös runsaasti mallivaihtoehtoja.

Kun aloitat verkkosivuston rakentamisen, valokuvaus on yksi vaihtoehdoista, jonka voit valita. Tämän perusteella Wix näyttää sinulle sopivia malleja.

Täältä pääset myös Wix-markkinoille ja voit käyttää valokuvaussivustoon liittyviä sovelluksia. Harvoihin näistä sisältyy – Facebook kuten ponnahdusikkuna, Instagram-syöte, diaesitys ja monet muut.

Ilmaisella versiolla saat pääsyn yli 100 sovellukseen. Wixillä on helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla -ominaisuuksia verkkosivujen rakentajassa.

Mutta se ei ole kaikki. Siinä on myös koodituki, joka tekee loistavan valinnan aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille.

Joten miksi juuri valitset päivityksen?

No, jos tarvitset lisää tallennustilaa, rajoittamatonta kaistanleveyttä, Google Analytics -tukea ja mikä tärkeintä, poista Wix-mainokset.

Kaikki suunnitelmat tukevat 14 päivän rahat takaisin -takuuta. Sillä on 5 erilaista suunnitelmaa. Perussuunnitelma alkaa 3 dollaria / kk; Wix-mainokset ovat kuitenkin mukana.

Hinnoittelu ja muut ominaisuudet ovat-

Wix-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
Yhdistä verkkotunnus
Combo
Rajoittamaton
verkkokauppa
VIP
kaistanleveys1 Gb2 GbRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
varastointi500 Mt3 Gb10 Gb20 Gb20 Gb
Poista Wix-mainokset
hinnoittelu$ 3 / kk$ 6 / kk$ 8,50 / kk$ 11 / mo$ 16 / mo

Voit valita jokaisen näistä suunnitelmista kuukausittaisen tai yhden vuoden tai kahden vuoden tai 3 vuoden tilauksen.

Kuukausittaista tilausta lukuun ottamatta, kaikilla muilla tilauksilla alkavilla tilauksilla, saat Site Boosterin, Form Builderin, ilmaisen verkkotunnuksen ja mainoskuponkeja..

Näistä suunnitelmista sinulla ei ole mitään perustamismaksua. Tämä tukee myös Google Analyticsia.

Plussat

 • Suuri tuki valokuvaussivustoon liittyville sovelluksille. Pääsy Wix-markkinoille
 • Intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja, helppokäyttöinen vetämällä ja pudottamalla sekä koodaustuki
 • Hyvä tuki valokuvaussivustoon liittyville malleille
 • Tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen rakentajan verkkosivustojen rakentamiseen
 • Laaja tietokannan tuki
 • Tukee automaattista varmuuskopiointia

Haittoja

 • Ei live chat-tukea
 • Wix-mainokset poistetaan vain premium-suunnitelmista
 • Tulee kalliiksi, jos valitset premium-suunnitelman

Aloita Wix

3. SquareSpace: Tehokas ja joustava toimittaja

squarspace-verkkosivustojen rakentajaSquareSpace tarjosi verkkosivustojen rakennus- ja hosting-ominaisuudet. Sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2003.

Aluksi Squarespace tarjoaa sinulle ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Täältä voit valita valokuvaukseen liittyvät mallit.

Squarespace -palvelussa on verkkosivustojen rakentaja, joka soveltuu blogille, verkkosivustoille ja verkkokaupoille. Useimmissa tapauksissa siinä on helppokäyttöinen vedä ja pudota -ominaisuus. Ei vain tämä, sillä on hyvät mukautusominaisuudet.

Jos haluat lisätä oman CSS: n, tämä on mahdollista SquareSpace-sovelluksella. Muut ominaisuudet, kuten SEO ja Online-markkinointi, sisältyvät myös premium-suunnitelmiin.

SquareSpace tarjoaa 2 verkkosivustoa ja 2 kaupallista suunnitelmaa.

2 verkkosivustoa koskevat suunnitelmat ovat-

SquareSpace-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
henkilökohtainen
liiketoiminta
Kaistanleveys ja tallennustilaRajoittamatonRajoittamaton
SSL
Mobiililaitteiden optimointi
Täysin integroitu verkkokauppa
hinnoittelu$ 12 / kk$ 18 / mo

Henkilökohtaisen suunnitelman avulla saat rajattomasti sivuja, gallerioita ja blogeja. Tällä on myös vuosittaisten suunnitelmien sisältämät verkkosivustojen perustiedot ja ilmainen mukautettu verkkotunnus.

Liiketoimintasuunnitelman avulla saat rajattomasti sivuja, gallerioita ja blogeja rajattomilla avustajilla. Muita tuettuja ominaisuuksia ovat verkkosivustojen ennakkotiedot, 100 dollarin Google Ads Credit, rajoittamattomien tuotteiden myynti, tukee mukauttamista CSS: n ja JavaScriptin avulla sekä ilmoituspalkki.

Tähän sisältyy myös 3% transaktiomaksu.

Jos tämä ei riitä, voit tarkistaa kaupalliset suunnitelmat, joiden hinta alkaa 26 dollaria kuukaudessa. Siinä ei ole transaktiomaksuja, ja se sisältää edistyneen verkkokaupan ominaisuudet.

Plussat

 • Koodien mukauttamista JavaScriptillä ja CSS: llä tuetaan
 • Helppo käyttää Vedä ja pudota -ominaisuutta verkkosivuston rakennuksessa
 • Tarjoaa koeajan
 • Hyvä tietopohja saatavilla
 • Hyvä tuki blogiin sekä ammattimaisen verkkokaupan rakentamiseen
 • Tarjoaa hyvää apua Analyticsissa

Haittoja

 • Korkea lähtöhinta
 • Sopii paremmin kokeneille käyttäjille
 • Ei live chat-tukea

Aloita SquareSpace

4. SmugMug: Tunnetuin sivustojen rakentaja

omahyväinen webstie-rakentaja

SmugMug, toisin kuin muut, joita olemme toistaiseksi nähneet, tämä on puhtaasti kuvanhoitopalvelu. Tämä tarkoittaa, että tämä on omistettu valokuvaussivustoille. Tämä käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2002, ja sen pääkonttori on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Hyvä uutinen tässä on; Tässä on 14 päivän ilmainen kokeilu. Sen avulla voit lähettää valokuvia useista paikoista, kuten Amazon Drive, Flickr ja muut.

Sen avulla voit valita malleja käytettävissä olevista monista vaihtoehdoista. Paitsi tämä, mutta voit myös mukauttaa kansioiden suojausasetuksia.

Tässä on mukautus, jonka avulla voit lisätä CSS- tai HTML-koodin. SmugMugilla on myös muita lisäosia, kuten Jaa-painikkeet, kommentit ja monet muut, jotka liittyvät valokuvaussivustoon.

Yhdessä tämän, verkkosivustojen rakentajalta, voit myös luoda uuden teeman.

Plussat

 • Edullinen hinnoittelu
 • Jokainen suunnitelma on monipuolinen
 • Ei rajoituksia valokuvien tai videoiden lataamien määrälle
 • Hyvä blogi, verkkosivusto ja verkkokaupan tuki
 • Saatavilla on suuri määrä video-oppaita
 • Hyvä App-tuki

Haittoja

 • Verkkosivun rakentajalla on erilainen asettelu kuin tavanomaisella. Verrattuna aloittelijoihin, se sopii paremmin kokeneille käyttäjille.
 • Ei live chat -vaihtoehtoa
 • SSL: n kaltaisesta turvallisuudesta ei sanota mitään.
SmugMug-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
perustiedot
teho
salkku
liiketoiminta
Rajoittamaton määrä valokuvia
Vastuullinen suunnittelu
Verkkokaupan tuki
SEO-tuki
Ennakkomainonnan vaihtoehdot
hinnoittelu$ 3,99 / kk$ 5.99 / mo14,99 $ / kk$ 29.99 / mo

Aloita SmugMug

5. Zenfolio:

zenfolio-verkkosivustojen rakentajaZenfolio on jälleen omistettu valokuvaajille. Tämä tarjoaa valokuvien ja videoiden hosting-ominaisuudet. Se lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja sen pääkonttori on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Sillä on 14 päivän ilmainen kokeilu. Zenfolio antaa sinun valita malleja valokuvaustarpeesi perusteella. Se tukee melkein kaikkia kuva- ja videoformaatteja. Valokuvan tai videon lataus on nopeaa.

Jos kuvaasi haluat liittää raakatiedoston, kuten PDF- tai PSD-tiedoston, sitä tuetaan myös. Se ei ole kaikki, voit myös ladata lisensoidun musiikin gallerioihisi, jota soitettaisiin valokuvien näyttämisen aikana.

Zenfolio tarjoaa myös verkkokaupan ominaisuuksia. Tämän kautta voit myös luoda sähköpostiluettelon. Zenfolio tarjoaa hyvää online-markkinointitukea.

Teemojen, asettelujen ja räätälöinnin valitseminen on Zenfolon verkkosivuston valmistajalta erittäin helppoa. Voit käyttää HTML- ja CSS-mukautuksia, mikä tehdään myös verkkosivuston rakennustyökalulla.

Plussat

 • Edullinen hinnoittelu
 • Laaja valikoima ominaisuuksien tukea
 • Lisäominaisuuksia, kuten Soundtrack-lisäys, yksityiskohtainen mukauttaminen, raakatiedostojen lisäystuki
 • Hyvät turvaominaisuudet sisältyvät jokaiseen suunnitelmaan
 • Siinä on live-keskustelu asiakastuen kanssa, josta voit myös saada 1: 1 -harjoituksen
 • Hyvä ja optimoitu malli tuki
 • Hyvä tietopohja online-videokoulutuksella
 • Monikieliset tuet
 • Helppo käyttää aloittelijoille

Haittoja

 • Totta puhuen, Zenfolossa ei ole mitään erityistä, jota voisin luokitella haittana.
Zenfolio-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
Käynnistin
ammattilainen
Pitkälle kehittynyt
varastointiRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Enimmäiskoko36 Mt64 Mt64 Mt
Turvallisuus ja suojaus
Sosiaalisen median tuki ja jakaminen
Verkkokaupan tuki
Ennakko sähköisen kaupan tuki
Hinta$ 5 / kk$ 20 / mo$ 30 / mo

Aloita Zenfolio

6. Valokuvasuoja:

valokuvasuoja webstien rakentajaValokuvasuoja on omistettu valokuvaajille. Tämä tukee jälleen valokuvien isännöintiä. Photoshelter aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005, ja sen pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, Yhdysvalloissa.

Photoshelter tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Jotain ainutlaatuista Photoshelterin verkkosivustojen rakentajassa on se, että heti, kun aloitat verkkosivuston rakennuksen käytön, se vie kiertueelle käytettävissä olevien eri vaihtoehtojen ympärillä..

Photoshelter tarjoaa rajoitetut mutta välttämättömät mukautukset. Se tukee yli 100 ominaisuutta. Tällä on hyvä tuki verkkokaupalle sekä sosiaaliselle jakamiselle ja markkinoinnille.

Saat reagoivia malleja ja voit muokata CSS: tä ja HTML: ää.

Plussat

 • Helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa. Sopii aloittelijoille
 • Hyvä mallikokoelma
 • Lisäominaisuuksia, kuten Soundtrack-lisäys, yksityiskohtainen mukauttaminen, raakatiedostojen lisäystuki
 • Hyvä sisäänrakennettu tietopohja
 • Tukee SEO ja verkkomarkkinointia

Haittoja

 • Rajoitettu säilytys edulliseen hintaan
 • Kallis hinnoitteluvaihtoehto
 • Heikko tietoturvaominaisuudet
Photoshelter-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
perustiedot
standardi
ammattilainen
varastointi4 gigatavua100 GbRajoittamaton
Sivustojen liikenneRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SEO-tuki
Sosiaalinen jakaminen ja markkinointi
Hinta$ 10 / mo$ 25 / mo$ 45 / mo

Aloita Photoshelter

7. Format.com:

muodossa verkkosivujen rakentajaFormaatti tarjoaa verkkosivustojen rakennusominaisuuksia. Sen pääkonttori sijaitsee Torontossa, Kanadassa. Tämä on salkkualusta.

Muoto tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Sillä on hyvä kokoelma teemoja. Muoto tukee 24/7. Voit myös lähettää viestin heille, ja he vastaavat muutamassa tunnissa.

Formaatin avulla voit luoda blogin, verkkosivun tai jopa verkkokaupan. Täällä voit myös luoda korjausgallerioita. Tämä voidaan suojata salasanalla.

Muutamia muita ominaisuuksia ovat vesileimat, antavat hälytykset kuvan lataamisen aikana, vastaanottavat välittömän palautteen asiakkailta, integroituvat Adobe Lightroomiin ja moniin muihin.

Formatin tarjoama verkkosivustojen rakentaja on yksinkertainen ja helppo käyttää. Voit ladata kuvia ja videoita helposti. Suunnittelutoimittaja tarjoaa lukuisia mukautusvaihtoehtoja.

Plussat

 • Hyvät räätälöinti- ja mallivaihtoehdot
 • Edullinen hinnoittelu
 • Tukee kuvien tarkistamista
 • Perussuunnitelma tukee myös verkkokaupan ominaisuuksia
 • Hyvä tietopohja ja asiakastuki
 • Helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa

Haittoja

 • Ei paljon turvaominaisuuksia
 • Alhaisen edistyneen verkkokaupan ominaisuudet, kuten SEO, verkkomarkkinointi
Format.com-verkkosivustojen rakennussuunnitelmat:
ominaisuudet
intoilija
ammattilainen
Rajoittamaton
Kuvien määrä1001000Rajoittamaton
Kauppatuotteiden lukumäärä320Rajoittamaton
Sivujen määrä15RajoittamatonRajoittamaton
Kuvien todistaminen5000Rajoittamaton
Premium-teematVapaa
Hinta$ 6 / kk$ 12 / kk$ 25 / mo

Aloita muotoilu

YHTEENVETO:

Valokuvasivuston luominen vaatii paljon luovuutta, innovaatiota ja määrätietoisuutta, ja sen tulisi olla silmiinpistävä. Saat kaiken tämän oikein, vain jos valitset oikean verkkosivustojen rakentajan.

Tässä olen tarjonnut sinulle 7 vaihtoehtoa, joita voidaan käyttää valokuvaussivustossasi. Sanomattakin on selvää, että jokaisella näistä on oma positiivinen ja kielteinen puoli.

Joten jos ajatellaan GoDaddy, Wix ja Squarespace, nämä eivät ole pelkästään kuvanhoitoalustoja.

Vaikka ne tarjoavat valikoiman tarjouksia, voit silti tarkastella myös muita vaihtoehtoja.

Jäljellä olevat alustat, SmugMug, Zenfolio, Photshelter ja Format, on tarkoitettu valokuvaajille.

SmugMugilla on hyvä verkkokaupan tuki ja se sopii paremmin kokeneille käyttäjille.

Photoshelter on kallista muihin verrattuna, ja sen perussuunnitelmassa on rajoitettu säilytystila. Tämä on kuitenkin hyvä valinta verkkokaupan rakentamiseksi.

Muoto on hyvä, jos haluat luoda salkun ja vaatia online-todistuskuvia. Vaikka puhumme kaikista muista isäntäalustoista, kaikki ovat hyviä tietyistä syistä.

Zenfolio on kuitenkin täällä selvä voittaja. Sillä on rajoittamaton tallennustila ja monia ominaisuuksia. Paitsi tämä, mutta se on myös edullinen vaihtoehto.

Joten aloita valokuvaussivustosi rakentaminen tänään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector