7 Verkkotunnusvinkkejä verkkosivustollesi

Tässä on 7 verkkotunnuksen vinkkiä, kun olet kiinni päättäessäsi verkkosivustosi verkkotunnuksesta.


Verkkotunnuksen valitseminen ei ole yhtä monimutkaista kuin yrityksen tai lapsen nimen valitseminen. sinun on oltava asiaankuuluvaa, huomaavaista ja huomaavaista.

Verkkotunnuksesi nimi on henkilöllisyytesi Internetissä, joka on laaja ja loputon, kuten ulkoavaruus. Verkkotunnuksesi auttavat ihmisiä tunnistamaan sinut ja yrityksesi. Mikään ei ole tärkeämpää kuin verkkotunnus, kun aloitat verkkoyrityksen.

Sinun on tehtävä se oikein, muuten se tulee aiheuttamaan paljon vahinkoa.

Autan sinua löytämään täydellisen verkkotunnuksen yrityksellesi.

Nämä 7 verkkotunnusvinkkiä auttavat sinua ymmärtämään ihmisten seuraamaa paradigmaa. katso ja aloita sitten etsimällä täydellistä verkkotunnusta:

Verkkotunnuksen vinkit

Vinkki 1. Ainutlaatuinen ja helppo kirjoittaa verkkotunnus:
Verkkotunnus on pidettävä yhtä ainutlaatuisena kuin organisaatiosi, muuten se menettää uskottavuutensa. Kun etsit yksilöivää verkkotunnusta, on erittäin tärkeää, että pidät sen yksinkertaisena.

Esimerkiksi www.example.com on mielenkiintoinen verkkotunnus, mutta www.xample.com on ainutlaatuinen. Tämä on ongelma, joudut käyttämään vähän innovaatioita täällä ja tekemään siitä www.examplestore.com, koska ihmiset yleensä kirjoittavat esimerkkejä ‘esimerkeiksi’, eivät ‘xampleiksi’..

Lisäämällä toisen sanan verkkotunnukseesi, voit tehdä siitä osuvamman ja ainutlaatuisemman.

Vihje 2. Käytä verkkotunnustyökalua:
Koetko kirjailijan estoa? Ei hätää, Internetissä on työkaluja, jotka tarjoavat sinulle parhaat ehdotukset. Voit syöttää asiaankuuluvia ehdotuksia ja poistaa hienon verkkotunnuksen. Suurin osa näistä verkkotunnustyökaluista on saatavana ilmaiseksi.

Tarkistin useita työkaluja verkkotunnusideoiden luomiseksi, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean.

domainpill
Vinkki 3. Mainitse avainsana verkkotunnuksessasi:
kaupan verkkotunnus

Rakennatko niche-myymälää? Avainsanan lisääminen verkkotunnukseen tulee olemaan hyvä idea. Verkkotunnuksen avainsanalla on enemmän uskottavuutta hakukoneiden silmissä, ja niiden mainostaminen on helpompaa. Ihmiset muistavat nämä nimet helposti.

Esimerkiksi hostingsecrets.com, tämä verkkotunnus kertoo vierailijalle paljon sivustosta. Avainsanan sisällyttäminen verkkotunnukseen on aina yksi parhaista hakukoneoptimointikäytännöistä ja auttaa sinua saamaan paremman sijan kaikissa hakukoneissa.

Vihje 4. Vältä tekijänoikeuksien loukkauksia ja numeroiden tai yhdysviivojen käyttöä
Älä päästä tekijänoikeuskysymyksiin käyttämällä verkkotunnuksesi tuotemerkkejä tai muita yrityksen nimiä, koska se vahingoittaa yritystäsi valtavasti. Älä koskaan käytä tekijänoikeuksien alaisia ​​verkkotunnuksia, älä vain tee sitä. Voit suorittaa tarkistuksen ennen kuin olet selvittänyt halutulla verkkotunnuksella. Tarkista täällä http://www.copyright.gov/records/ ja ole turvallisella puolella.

Numeroiden ja tavuviivojen käyttäminen verkkotunnuksessa on jälleen yksi mustalle listalle merkitty menetelmä. Kun käytät numeroita ja tavuviivoja verkkotunnuksessa, vaikeutat sitä vierailijoille. On suuri todennäköisyys, että ne sekoittavat ‘6’ ja ‘six’ ja menetät kaiken liikenteesi.

Yhdysviivojen käyttö verkkotunnuksessa on yksi pahimmista asioista, jotka voit tehdä yrityksellesi. Monet ihmiset sekoittavat tavut (-) alaviivaan (_). Tätä on vältettävä kaikin tavoin.

Vihje 5. Ymmärrä verkkotunnuksen laajennuksen merkitys
verkkotunnuksen laajennuksen merkitys

Jotkut suosituimmista verkkotunnuksen laajennuksista ovat .com, .org, .net ja .biz; ostamalla .net-laajennus auttaa säästää rahaa, mutta säästöllä ei ole pitkällä aikavälillä hyötyä. .Biz: n ostaminen tuo yrityksellesi paljon hyötyä ja ansioita.

Jokaisella verkkotunnuksen laajennuksella on erityinen arvo ja edut. Kehitä ymmärrystä samasta ja valitse se, joka sopii sinulle ja yrityksellesi eniten.

Lisävinkki: Kun käytät www.xyz.net-sivustoa verkkosivustosi vakiona, on hyödyllistä, jos ostat samanlaisia ​​verkkotunnuksia kuten www.xyz.com ja www.xyz.biz ja ohjaat ne uudelleen osoitteeseen www.xyz. net, tällä tavalla pystyt pitämään väärän suunnan tai hämmentyneen liikenteen.

Monipuolisten verkkotunnisteiden merkitykset:

.co: tarkoittaa yritystä, yhteisöä, kauppaa

.info: informaatiosivusto

.net: tekniset sivustot

.org: voittoa tavoittelemattomat organisaatiot

.biz: yrityssivustot enimmäkseen verkkokauppasivustot

.minä: henkilökohtaiset verkkosivustot

Vinkki 6. Olla suora:
Harhaanjohtava verkkotunnus tuo sinulle paljon liikennettä säännöllisesti, mutta sitten sivustosi poistumisprosentti kasvaa, mikä ei auta pitkällä tähtäimellä. Sen lisäksi, että korkea poistumisprosentti ei ole hyvä sivustoosi SEO.

Valitse verkkotunnus, joka suoraan kysyy vierailijaa yrityksestäsi ja on merkityksellinen yrityksellesi.

Vinkki 7. Kohdista alueesi:
kohdista asiakkaillesi

Kapealla myymälän tai aluekohtaisen myymälän rakentaminen vaatii erilaista lähestymistapaa verkkotunnuksen valinnassa. Sinun on pidettävä mielessä kohdistetut alueet, kun valitset verkkotunnusta. Yritä sisällyttää kaupunki tai sen nimi, jos yrityksesi aikoo palvella paikallisia asiakkaita.

Nyt kun tiedät, mitä kaikki tekijät on otettava huomioon valittaessa verkkotunnusta yrityksellesi, on tärkeätä toimia nopeasti. On tärkeää toimia nopeasti, koska verkkotunnukset ovat edullisia ja myyvät nopeasti.

Jos sinulla on edelleen ongelmia verkkotunnuksen valinnassa, käy HostGatorissa tai BlueHostissa, täytä asianmukainen avainsana ja sinulla on paljon ehdotuksia, joista valita.

Toivon, että olet löytänyt nämä verkkotunnusvinkit hyödyllisiksi pyrittäessäsi täydelliseen verkkotunnukseen.

Jos sinulla on ehdotuksia tai parempia vinkkejä, jaa se kommentoimalla alla.

Onnea verkkoyrityksellesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map