8-vaiheinen tarkistuslista saavuttaaksesi alle yhden sekunnin latausajat

Tässä artikkelissa aion kertoa sinulle, kuinka voit parantaa verkkosivustosi nopeutta kahdeksalla käytännön vinkillä verkkosivuston parantamiseksi. Joten tässä mennään:


Oletko miettinyt, mitä hidas sivunopeus (eli verkkosivuston suorituskyky) voi tarkoittaa verkkosivustollesi ja yrityksellesi? Sivunopeus vaikuttaa verkkosivustosi kahteen tärkeimpaan asiaan:

1. Hakukoneiden sijoitukset

Siitä lähtien, kun Google ilmoitti vuonna 2010, että sivunopeutta pidetään tekijänä sivun sijoittelussa, verkkosivustojen omistajat etsivät tapoja parantaa sivunopeuttaan.

Lue: Sivuston nopeuden käyttäminen verkkohaun sijoittelussa

Katso trendiraportti, joka osoittaa selvästi kiinnostuksen lisääntyneen sivunopeuteen:
liikenne

Katso myös Brain-dekaanin video siitä, kuinka verkkosivuston nopeus vaikuttaa sijoitukseen.

Ilmaisen SEO-auditoinnin suorittaminen verkkosivustollasi on tärkeää, koska se antaa arvokasta tietoa siitä, noudattaako verkkosivustosi Googlen parhaita käytäntöjä orgaanisen sijoituksen suhteen..

Jos et voi optimoida sivustosi sijoitusta Googlessa, sinun tulee palkata SEO-asiantuntija tai osallistua online-koulutukseen.

2. Vierailijat

Kukaan ei halua odottaa sivua, jonka lataaminen vie liian kauan. Tämä pätee jopa kävijöihisi. Jos sivusi lataaminen vie liian kauan, he poistuvat verkkosivustoltasi, mikä johtaa liiketoiminnan menettämiseen.

Mitä tarkoittaa hyvä verkkosivuston suorituskyky?

Verkkosivuston suorituskyky ja sivunopeus ovat kriittisiä tekijöitä hakukoneiden optimoinnissa. Ilmeisin syy hyvän sivunopeuden saavuttamiseen on parempi hakukoneiden sijoitus. Loppujen lopuksi siihen kaikki verkkosivustojen omistajat pyrkivät.

Hyvä hakukoneiden sijoitus tarkoittaa, että saat enemmän kävijöitä. Lisää kävijöitä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia muuttaa heidät asiakkaiksi ja kasvattaa yritystäsi.

verkkosivuston nopeuden suorituskyky

Joten lisätäksesi kävijöiden määrää ja hakukoneesi sijoitusta sivullesi, sinun on optimoitava latausaika. Tätä varten voit myös kokeilla nopeuden optimointipalveluita WP Buffs -yhtiöltä.

Haluatko jakaa tämän sivustoltasi? Kopioi vain alla oleva koodi!

Kuinka nopeuttaa verkkosivustosi suorituskykyä (infografia), jonka on kirjoittanut Hostingpill.com -tiimi

’How

Lähde: Kuinka nopeuttaa verkkosivustosi suorituskykyä (Infographic)

Verkkosivuston suorituskykyvinkit

1. Hanki hyvä isäntäpalvelin

Hanki hyvä isäntäpalvelin

Sanomattakin on selvää, että jos sinulla ei ole hyvää isännöintipalvelinta, mikään alla olevista vaiheista ei vastaa mitään. Joten ensimmäinen asia mitä teet on – SAA NOPEA PALVELIN!

Ja nopealla palvelimella tarkoitan sitä, joka käyttää SSD-asemia – koska niissä ei ole liikkuvia osia, ne voivat vastata sivupyyntöihin paljon nopeammin kuin perinteiset levyasemat.

Jotkut SSD-asemia käyttävät hosting-yritykset ovat: InMotionHosting, BlueHost & DreamHost.

2. Analysoi verkkosivustosi

Analysoi verkkosivustosi

Tämä antaa sinulle lähtökohdan sivusi nopeuden parantamiseen. Tämä auttaa sinua myös tunnistamaan ongelma-alueet, joihin sinun tulisi ensin keskittyä.

Verkkosivustosi analysointiin on saatavana useita ilmaisia ​​työkaluja, alla on suosituimmat:

PageSpeed ​​Insights: Kytke vain verkkosivustosi URL-osoite ja anna Googlen skannata verkkosivustosi ja ehdottaa parannettavia alueita. Käy PageSpeed ​​Insights -sivulla aloittaaksesi verkkosivustosi skannauksen.

WebPageTest: Työkalu, joka antaa sinulle kattavat tiedot verkkosivustostasi, kuten pyynnön aloittamiseen kuluva aika, DNS-haku, ensitavu jne. Se sisältää myös vesiputouskartan, joka osoittaa verkkosivustollesi tehdyn HTTP-pyynnön eri vaiheet. Skannaa verkkosivustosi WebPageTest-sovelluksella siirtymällä osoitteeseen www.webpagetest.org/.

Pingdom-sivuston nopeustesti: Pingdom skannaa verkkosivustosi useista testipaikoista. Se antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten latausajan, suorituskykynäkymiä ja ehdotuksia sivusi nopeuden parantamiseksi. Siirry osoitteeseen https://tools.pingdom.com/, kytke URL-osoite ja testauspaikka aloittaaksesi verkkosivustosi skannaus.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – pieni

3. Ota GZIP-pakkaus käyttöön

GZIP-pakkaamisen avulla voit pakata sivuja ennen niiden näyttämistä kävijöillesi. Pakattu sivu on kooltaan pienempi ja toimitetaan nopeammin. Jos et ole varma siitä, onko GZIP-pakkaus otettu käyttöön verkkosivustollasi, tarkista se yksinkertaisella työkalulla, kuten https://varvy.com/tools/gzip/

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – korkea

4. Kuvan optimointi

Kuvan optimointi

Kuvat ovat hienoja verkkosivustoosi – se auttaa vierailijaa visualisoimaan sisältösi. Kuvien, joita ei ole optimoitu, saaminen voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustosi sivunopeuteen.

Sivunopeuden parantamiseksi varmista, että käytät vain vaadittua määrää kuvia ja oikeassa kuvasuhteessa. Käytä JPEG-tiedostoa mahdollisuuksien mukaan, muuten PNG-tiedostoa.

Pienennä myös kuvan kokoa työkaluilla, kuten Photoshop, heikentämättä kuitenkaan laatua liikaa. Pienempi kuvan koko tarkoittaa nopeampaa lataamista, mikä parantaa sivunopeutta.

Vieraile kuvan optimoinnissa nähdäksesi täydellisen kuvan optimoinnin tarkistusluettelon.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – korkea

5. Pienennä ja pienennä

Web-sivustosi osat, kuten kuvat, skriptit ja CSS, lisäävät niiden lataamiseen tarvittavien HTTP-pyyntöjen määrää. Lisää HTTP-pyyntöjä tarkoittaa enemmän sivun latausaikaa.

Minimoi HTTP-pyyntöjen määrä vähentämällä skriptien ja CSS-elementtien määrää sivullasi.

Pienennä CSS- ja Javascript-koodiasi työkalulla, kuten YUI Compressor (http://yui.github.io/yuicompressor/). Käytä PageSpeed ​​Insights -sovellusta HTML-koodin pienentämiseen.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – Keskitaso

6. Käytä CDN

Käytä CDN

Sisällönjakeluverkko on helppo tapa toimittaa verkkosivustosi. CDN: n käyttö tarkoittaa, että sisältösi jaetaan useille palvelimille ympäri maailmaa.

Kun verkkosivustosi HTTP-pyyntö tulee, sisältö toimitetaan palvelimelle, joka on lähinnä käyttäjää, mikä johtaa nopeampaan sivunopeuteen.

Paras käyttämäni CDN-verkko on KeyCDN.

Huomaat varmasti parantavan sivuston nopeutta, kun sivusto on määritetty CDN: llä.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – korkea

7. Poista uudelleenohjaukset

Joka kerta kun sivu ohjataan, selaimesi on siirryttävä uuteen paikkaan, joka etsii resurssia. Tämä tarkoittaa, että jokainen uudelleenohjaus lisää odotusajan pyynnölle ja vastaukselle. Tämä voi merkittävästi pidentää sivusi latausaikaa.

Poista mahdollisimman monta uudelleenohjausta. Tarkista työkalulla, kuten https://varvy.com/tools/redirects/, tarkistaaksesi, onko verkkosivustollasi uudelleenohjauksia.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – Keskitaso

8. Aseta JavaScript alareunaan

JavaScripts voi aiheuttaa sivusi renderoinnin viivästymisen. JavaScriptin sijoittaminen yläosaan tarkoittaa, että nämä skriptit latautuvat ensin ja sitten sivusi sisältö toimitetaan. Tämä voi merkittävästi pidentää sivusi latausaikaa.

Tämän välttämiseksi laita JavaScript sivusi sisällön alaosaan. Tämä antaa sivun tehdä ensin näkyväksi vierailijalle ennen JavaScriptin jäsentämistä.

Käytä Gtmetrix-kaltaisella työkalulla tarkistaaksesi, onko sinulla JavaScriptiä, joka estää sivusi hahmottamisen.

Tarvitaan työtä: | Kokonaisvaikutus – Keskitaso

johtopäätös

Hyvä sisältö ja parempi verkkosivuston suorituskyky ovat tarvitsemasi hakukoneiden sijoituksille, kävijöille ja yrityksellesi. Sivunopeuden ja verkkosivustosi tehokkuuden parantaminen ei ole kertaluonteista toimintaa.

Sinun on jatkettava optimointitoimintaa, kun lisäät uudempia sivuja sivustoosi.

Edellä mainitut seitsemän vinkkiä eivät ole ainoat, mutta ne ovat hyvä lähtökohta verkkosivustosi tehokkuuden parantamiselle.

Aiheeseen liittyvät resurssit:

Nopeuta WordPress-verkkosivustoasi näiden 6 vinkin avulla

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map