9 kaunista Wix-verkkosivustoesimerkkiä inspiraatiollesi (2020)

Kun aloitat myymälöiden tai oman yrityksen perustamisen maailmaan, on entistä helpompaa tulla alkuperäisen idean eteen ja aloittaa asiat. Mutta sen kanssa vie paljon enemmän, jotta ajatus kasvaa uusilla kokeilla ja on parempi kuin kilpailusi.


Vaikka näiden asioiden on oltava elintärkeitä, tärkein sääntö on luoda loistava idea. Ja sen laajentamiseksi tarvitaan hyvä alusta; mikä voisi olla parempaa kuin online-aloittaminen?

Näin päästäksesi tähän tekniseen maailmaan, askel vuorille pääsemiseksi saa verkkosivustosi. Nykyään ihmiset suunnittelevat verkkosivustonsa luomista moniin tarkoituksiin, kuten ruokaa, kukkakauppaa, eläinten hoitopalveluita, päivittäistavaroita ja mitä!

Verkkosivun luomiseksi tärkein asia on löytää paras alusta tälle. Älä huoli, tässä on hienoja Wix-malleja, jotka auttavat sinua verkkosivustosi määrittämisessä.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Jos osoitat kiinnostusta sekä taiteen että suunnittelun sekoituksesta, Sonja van Duelman on paras esimerkki.

Tämä Wix-verkkosivusto on itsessään täydellinen esimerkki siitä, kuinka yhdistää taidetta verkkosivujen suunnitteluun, koska sen ainutlaatuinen maku itsessään on näkyvissä, kun vierität heidän verkkosivuaan. Muutamilla jännittävillä malleilla tämä verkkosivusto on täydellinen aloittamaan yrityksesi.

2. Grillattu juustotehdas

Esikatsele hiiren osoitinta

thegrilledcheesefactory

Nimi itsessään on niin cheesy. Se saa suusi täynnä vettä ja mikä voisi olla parempi kuin verkkosivusto, joka tarjoaa sinulle parasta grillattua juustoa. Hänen verkkosivustollaan on tarjolla tuoretta leipää, tuoreita aineosia jne. Ja mikä voi olla enemmän vatsalle kuin juusto.

Sivusto tarjoaa ominaisuuksia, kuten valikon, paikan videot, Instagram-linkit, varaustilaukset jne.

3. Hei naapuri

Esikatsele hiiren osoitinta

Hei naapuri

Wix-teeman luoma hieno verkkosivusto. Jos olet kiinnostunut pelien pelaamisesta ja olet paljon kiinnostunut kauhua, tämä verkkosivusto antaa sinulle parhaan mahdollisuuden kokea molemmat yhdessä. Hei Naapuri on peli, joka perustuu kauhuun.

Peli aloitettiin alun perin youtubessa ja on nyt saatavana myös erilaisissa pelipaikoissa.

4. Syö elävä uni

Esikatsele hiiren osoitinta

Syö Live Sleep

Verkkosivusto, jonka nimi kuulostaa jopa elämän mantralta. Koska ruoka on elämän tärkein osa, joka pitää sinut liikkeellä muutakin kuin hengittämästä, tällä verkkosivustolla puhutaan kaikkea klassisista ranskalaisista maareseptistä.

Verkkosivusto on loistava sivusto, jolla on hallittu kotisivu, joka on täynnä paljon kauniita, herättäviä valokuvia. Siellä on myös galleria, joka sisältää kuvia erilaisista resepteistä ja niistä täydellisen informaation.

5. Leikkaukset ja mustelmat

Leikkaukset ja mustelmat parturi

Leikkaukset ja mustelmat ovat parturi, joka on Wixin avulla luonut heidän verkkosivustonsa teemaan, joka vastaa heidän myymäläänsä.

Parasta sivustossa on, että sillä on kaikki tiedot yhdellä sivulla, jotka käyttäjät haluavat tietää. Sivusto tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten live-keskustelut ja ostoskorirakenteen.

6. Seitsemän grammaa kahvilaa

Esikatsele hiiren osoitinta

Seitsemän grammaa kahvilaa

Tämä verkkosivusto on ehdottomasti mielenkiintoinen paikka, koska sen ensimmäinen näkymä itsessään antaa katsojille ymmärtää, mistä koko sivulla on kyse. Se tarjoaa sinulle tarkat tiedot käyttäjäystävällisellä tavalla kuvia käyttämällä ja auttaa siten käyttäjiä ostamaan tuotteitaan nopeasti.

Lisäksi he voivat varata aterioita ja jopa etsiä kaikkia verkkosivustojen linkkejä.

7. Hyvän tunteen tavarat

Esikatsele hiiren osoitinta

goodfeelinggoods

Joillakin upeilla tehosteilla ja osioilla tämä Wix-verkkosivustoesimerkki on täydellinen suunnitelma verkkosivustollesi. Tämä verkkosivusto käsittelee pojille tarkoitettua erityistä tuotetta, ts. Antiallergisia huulirasvoja.

Tulet kohtaamaan useita asettelumalleja, kun siirryt muille sivuille navigointipalkkiosan kautta joidenkin herättävien bannereiden ja osioiden kanssa.

8. French Knot Studios

Esikatsele hiiren osoitinta

frenchknotstudios

Kaunis tapa käyttää Wixiä, tällä sivustolla on kaikkea kuvaa. Pitäen siitä erittäin tyylikkään, mutta tyylikkään, sivusto sisältää koko joukon värejä ja eleganssia sekoitettuna muistoihin. Sivusto sisältää kuvia, joissa on heijastavia lyhyitä iskulauseita, ja diaesityksen kaikille.

Yläosassa on sosiaalisen median linkkejä, ja tiedot on suunniteltu siten, että kuvan kuvaus on oikealla pikkukuvan alapuolella.

9. Eläinmusiikki

Esikatsele hiiren osoitinta

animalmusic

Yksi arvostetuimmista ja vaikuttavimmista tavoista edustaa itseään, tällä verkkosivustolla on kaikki selitetyt kotisivulla heistä. Kotisivulla on pikkukuvia, joista löytyy muita vaihtoehtoja kuin yrityksen portfolio, kuten valokuvia, videoita, musiikkia jne..

Parasta on, että koska sosiaalisen median vaihtoehdot ovat vasenta nurkkaa kohti, käyttäjät voivat helposti vaihtaa niihin milloin tahansa.

Erinomainen tapa parantaa yritystäsi ja myydä tuotteita asiakkaille, online-sivustot ovat loistava alusta, koska ne tarjoavat tällaiselle toiminnalle paitsi edustamisalustan, myös esityksen itselleen ja ansaita enemmän.

johtopäätös

Wix on ehdottomasti esitellyt loistavan alustan käyttääkseen ominaisuuksiaan ja toteuttaakseen ne värikkäiden, houkuttelevien ja leukaa pudottavien verkkosivustojen luomiseen. Niitä on paljon esimerkkeinä, joista jotkut on esitetty yllä. Toivon, että tulevaisuudessa Wixin kautta tulee olemaan lisää hyviä luomuksia.

Vaikka verkkosivustojen luominen näyttää olevan helppo työ, niin se ei ole. Verkkosivusto ei ole vain esityksiä; se koskee myös sisältöä ja kuinka hyvin olet onnistunut laittamaan kaiken paikoilleen. Kuvakkeet, liukusäätimet, sijoittelu, ulkonäkö ja kaikki bitit lasketaan verkkosivustolla. Et voi unohtaa, että sinulla on ainutlaatuinen ominaisuus, koska silloin se näyttää puutteelliselta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map