Avaimet käteen-Internet Review 2020: Minun rehellinen mielipiteeni plussa ja miinuksista

Mikä on avaimet käteen-Internet?

Avaimet käteen-Internet, kuulostaako tämä nimi sinulle tutulta? Jos et ole koskaan kuullut, älä huoli.


Monet ihmiset myöntävät, että he eivät ole tietoisia avaimet käteen-Internetistä tai et ole koskaan kuullut siitä. Päinvastoin, on myös muutamia geerejä, jotka ovat kuulleet sekä käyttäneet avaimet käteen -sovellusta.

Yleisesti ottaen suosion suhteen löydät sekoitetun reaktion avaimet käteen -toimintaan. Ennen kuin pääsen eteenpäin, annan lyhyen esityksen avaimet käteen -kohdasta.

Yksinkertainen vastaus on – Kyllä, avaimet käteen-Internet tarjoaa hosting-palveluita. Mielenkiintoista on, että toisin kuin useimmissa muissa isännöintiympäristöissä, avaimet käteen ei alun perin keskittynyt isännöintipalveluihin.

Ensin aloitettiin vuonna 1999 konsultointipalvelujen tarjoaminen ISP: lle ja parannetulle tietoliikenteen tarjoajalle, ennen kuin asteittain siirtyi yhdeksi monista isännöintiratkaisuista..

Avaimet käteen -toimipaikka sijaitsee Lathamista, New Yorkista, ja tarjoaa vihreitä isännöintipalveluita.

Joten kääntyykö avaimet käteen-Internet-päähän?

Opi tuntemaan mielenkiintoisempia löydöksiä avaimet käteen-Internetistä!!

Avaimet käteen Internet-haitat

Ennen kuin tarkistan, mikä on hyödyllistä avaimet käteen -toiminnossa, anna minun antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, mitä löysin avaimet käteen -kohdasta.

Avaimet käteen -palvelussa on monipuolinen luettelo palveluista, epäilemättä siitä. Huomasin kuitenkin, että heillä ei ole yhtäläisiä turvallisuuteen rikastettuja ominaisuuksia.

No, tämä ei missään nimessä tarkoita sitä, että avaimet käteen -toiminto ei ole turvallinen. Siinä on SSL, roskapostisuodattimet sähköposteille, säännölliset päivitykset, salasanasuojaus hakemistoihin. Mitään puuttuu mitä tahansa teollisuudessa erotettavissa olevaa turvaominaisuutta.

Toinen huolestuttava tekijä on heidän tuki SEO: lle ja analytiikalle. AWStatsin lisäksi ei ole muuta edistynyttä analytiikkatukea.

Avaimet käteen -sovelluksella on erillinen SEO-hosting, joka saa useimmat meistä ihmettelemään, olisiko minkä tahansa muun isännöintisuunnitelman valitseminen oikein.

seo suunnitelmat

No, avaimet käteen oli aikaisemmin muutama SEO liittyviä kysymyksiä.

Vaikka suurin osa näistä SEO-huolenaiheista on käsitelty vuosien varrella, tämä on kuitenkin asia, josta sinun pitäisi olla tietoinen.

Viimeinkin, kuten useimmissa isäntäalustoissa, avaimet käteen -sovellusten uusimisprosentti on korkeampi kuin ensimmäistä kertaa tapahtuvassa hinnoittelussa.

Tämän jälkeen nämä alarajat eivät vihje tyhjentää avaimet käteen -vaihtoehtoa kokonaan.

Pysyä!! Tiedät siitä enemmän, eteenpäin.

Avaimet käteen-Internet-ammattilaiset

Jatka eteenpäin, nyt on aika tarkistaa, mikä on hyvä avaimet käteen. Ehdottomasti avaimet käteen -laitteessa on muutama mielenkiintoinen ja leukaa pudottava ominaisuus, jotka vaativat erillisen maininnan.

Joten, mitä nämä ominaisuudet ovat??

No, pidä kiinni, kun paljastelen parhaat osat avaimet käteen-Internetistä.

Käyttöaste

Avaimet käteen-Internet käyttää uusinta teknologiaa, joka on vihreää uusiutuvaa energiaa. Voima tuotetaan paikan päällä heidän vihreissä datakeskuksissa.

Tietokeskukset

Vaikuttavampi on kuitenkin niiden luotettavuus, joka tarjoaa 100% verkon käytettävyyden takuun.

Käytettävyyden lisäksi avaimet käteen-Internet tarjoaa myös takuun verkon viiveelle ja pakettien menetykselle.

SLA: n mukaan kuukauden keskimääräinen viive ei ylitä 95 millisekuntia meno-paluu ja keskimääräinen kuukausittainen pakettihäviö ei ylitä yhtä prosenttia.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Avaimet käteen -vaihtoehto tarjoaa useita vaihtoehtoja, koska se ei ole rajoitettu pelkästään Linuxiin, vaan tukee myös Windowsia.

Korkealla tasolla on saatavana 2 Linux-suunnitelmaa. Kaikille yllätyksenä se tarjoaa lähes 75% alennuksen ensimmäistä kertaa käyttäjille.

No, näitä alennuksia sovelletaan, jos valitset 3-vuoden hinnasuunnitelman.

Käytettävissä olevat Linux-suunnitelmat ovat-

Avaimet käteen-Internet Linux -suunnitelmat

Toinen tärkeä tarkistussuunnitelma on sen Windows-jaettu hosting. Täällä sinulla on yhteensä 3 suunnitelmaa.

Windows Plan

Vielä yksi suunnitelma, joka voi kiinnostaa eniten bloggaajia, on SEO-hosting. Täällä sinulla on 3 suunnitelmaa.

SEO-Plan

Tämän lisäksi voit valita luettelon omistettuista palvelimista, itsehallinnoista ja täysin hallituista palvelimista.

Vaikka suunnitelmat eivät ole halvimpia uusimisessa, se tarjoaa silti huomattavasti kohtuuhintaista hinnoittelua ja parhaan vastineen rahalle.

ominaisuudet

Suuri osa tarjolla olevista ominaisuuksista on osa suunnitelmaa. Linux-isännöinnistä puhuttaessa avaimet käteen -toiminto tarjoaa rajoittamattoman RAID-10 SSD-tallennustilan. Ehdottomasti paljon!!

Pidä kiinni, siinä on enemmän.

Suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, usean toimialueen tuen, IPv4 / IPv6-tuen. Avaimet käteen -toiminto tarjoaa rajoittamattoman SSL: n ja valinnaisen 2048-bittisen SSL: n.

Cpanel-ominaisuudet

Vastaavasti Windows-pohjainen isännöinti tarjoaa hyvän joukon ominaisuuksia. Saat 20–100 Gt RAID-10-tallennustilaa rajoittamattomalla kaistanleveydellä.

Mukana on myös MS SQL: n, MySQL: n, ASP: n, PHP: n, CGI: n, Perlin, Pythonin, Server 2012: n ja IIS: n tuki. Kaiken tukee useita Windows-pohjaisia ​​tekniikoita.

Asiakaspalvelu

Avaimet käteen-Internet tarjoaa riittävät resurssit verkkosivustoilleen. Et ehkä löydä liikaa resursseja avaimet käteen -toiminnosta missään muualla.

Suurin osa peruskäytöstä on kuitenkin täysin katettu sen tietokannassa. Voit tavoittaa heidän asiakastuensa puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa.

Jokainen osa on katettu usein esiintyvillä UKK-kysymyksillä. Mukana on myös uutiskirje ja blogiosa, jotka ovat yhtä mielenkiintoisia ja houkuttelevia samanaikaisesti.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden. Tarkistaakseni tämän edelleen, kokeilin heidän live chat -vaihtoehtoa. Live-keskustelua ei kuitenkaan ollut saatavilla.

asiakaspalvelu

Varmuuskopiointipalvelut

Täällä varmuuskopio vaatii erityisen maininnan. Varmuuskopiointipalveluita varten on olemassa avaimet käteen -järjestelmä, joka käyttää edistynyttä tekniikkaa ja helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä varmuuskopioiden ajoittamiseen.

Tämä perustuu pilvien varmuuskopiointitekniikkaan, joka on samanaikaisesti luotettava ja turvallinen. Tämä sallii minkä tahansa ajan palauttamisen.

Ei siinä kaikki.

Ensimmäinen 10 Gt on ilmainen.

backup-palvelu

Tämän lisäksi voit varmuuskopioida 25 dollaria.

muutto

Avaimet käteen-Internet auttaa siirtämään kaiken, mukaan lukien sähköpostit, tietokannat, sovellukset, verkkosivustot. Kaikki verkkosivustosi voi siirtää.

Lisäksi tämä on ilmainen palvelu. Jos et ole varma siirtymistäsi, avaimet käteen -palvelu tukee myös ilmaista neuvontaa.

muutto

Voit tehdä varmuuskopioita nykyisestä verkkoisäntästäsi, ja avaimet käteen auttavat palauttamisessa.
Tilanteessa, jossa haluat avaimet käteen -sovelluksen luoda varmuuskopioita nykyisestä palvelimestasi, avaimet käteen -sovellus ottaa varmuuskopion ja siirtää jopa 20 tiliä.

Tämän rajan ylittäessä, avaimet käteen -maksu veloittaa vähintään 1,50 dollaria tilisiirrosta.

Lisäosia

Joten mitä lisää saat avaimet käteen -sovelluksella?

Jos et ole tyytyväinen avaimet käteen -palveluihin, avaimet käteen -toiminto ei tarjoa kysymyksiä 30 päivän rahat takaisin -takuulle.

rahat takaisin

Avaimet käteen -toiminto auttaa paitsi verkkosivustojen siirtämisessä myös auttamaan palvelinten siirtämisessä. Se tarjoaa ilmaista siirtoapua ilmaisten palvelujen ohella.

Avaimet käteen -vaihtoehto tarjoaa useita palvelimen määritysvaihtoehtoja nopeuden ja tallennustilan perusteella. Sinulla ei koskaan olisi resursseja loppumassa. Samanaikaisesti maksat vain käyttämistäsi kokoonpanoista.

Avaimet käteen -tuki tukee valtavaa luetteloa softaculous-skripteistä, jotka helpottavat verkkosivustojen, blogi- ja verkkokaupan luomista.

Suosittelenko avaimet käteen -yhteyttä?

Viimeinkin, nyt on aika antaa tuomio. Joten onko se kytkentä päälle tai pois päältä avaimet käteen-Internetissä?

No, avaimet käteen -palvelu tarjoaa useita ilmaisia ​​palveluita, jotka sisältyvät osana suunnitelmaa. Jotain, josta saatat joutua maksamaan useita muita isännöintipalveluita varten.

Palvelinkokoonpanot, pilvitekniikka, jatkuva käyttöaika, luotettavuus, laaja ominaisuusvalikoima on ehdottomasti houkutteleva ja huomion herättävä.

Erinomainen valinta, jos etsit budjettiystävällisiä omistettuja ja hallittuja palvelimia.

Lopuksi totean, että avaimet käteen-Internet on vaikuttava ja on paljon kokeiltavaa. Suuret peukalot ansaitsevat avaimet käteen.

Käy avaimet käteen-Internetissä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map