Bandzoogle Review: 8 asioita, jotka on tiedettävä ennen käyttöä!

Artikkeli muutettiin ja päivitettiin 29. huhtikuuta 2020.


Voi kyllä, nykyään markkinoilla on niin paljon isäntäalustoja. Suurin osa näistä on yleiskäyttöisiä isäntäalustoja. Yleisellä tarkoituksella tarkoitan, että voit isännöidä mitä tahansa verkkotunnusta.

Eikö olisi hienoa, jos saisit yksinoikeuden isäntäalustan, jota voidaan käyttää tietylle etsimälle verkkotunnukselle?

Entä jos sinulla on muusikoille omistettu isäntäalusta?

Ole hyvä.

Bandzoogle on todellakin muusikoille omistettu isäntäalusta.

Muusikoille omistettu verkkosivusto vaatii enemmän luovuutta ja enemmän työkaluja. Juuri tämä Bandzoogle sisältää.

Mikä on Bandzoogle?

Esikatsele hiiren osoitinta

Bandzoogle

Bandzoogle on verkkosivusto, joka on omistettu yksinomaan muusikoille. Se tarjoaa muusikoille työkaluja ammattimaisen verkkosivuston luomiseen, musiikin mainostamiseen ja myyntiin suoraan faneille.

Se tarjoaa työkaluja integroitumisen tukemiseen sosiaaliseen mediaan, kuten Twitter, Facebook, Instagram, SoundCloud ja Bandcamp.

Bandzoogle sisältää myös sisäänrakennetun myymälän, postituslistatyökalut ja raportointiominaisuudet sekä kymmeniä teemoja ja malleja.

Sen aloitti ensimmäisen kerran muusikko Chris Vinson vuonna 2003, joka loi myös verkkosivuston hänen rock-yhtyeelleen nimeltä Rubberman.

Bandzoogle on pääkonttori Montrealissa, Quebec, Kanada. Tämä on suosittu muusikoiden keskuudessa, ja yli 30 000 muusikkoa ja bändiä käyttää sitä.

Bandzooglen plussat:

Parhaiden pisteiden tunteminen valitsemastasi hosting-alustasta on erittäin tärkeää. Kuten kaikilla muilla isännöintiympäristöillä, myös Bandzooglella on omat edut ja haitat.

Saanen puhua lisää Bandzogén käytön eduista.

 • Suorituskyky ja nopeus: Bandzooglella on pilviinfrastruktuuri, ja se on rakennettu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä raskaille suunnittelusivustoille. Sillä on kyky tuottaa video ja grafiikka nopeasti.

  Koska tämä on omistettu muusikoille, erityistä huomiota kiinnitetään riittävän kaistanleveyden tarjoamiseen ilman tukehtumista. Se rajoittaa käyttäjiä vain sivujen, raitojen ja valokuvien perusteella. Tämän lisäksi ei ole muita rajoituksia. Isäntäalusta tukee skaalattavia ja nopeasti kasvavia verkkosivustoja.

  Alla on verkkosivuston suorituskyky, joka on erinomainen.
  bandzoogle uptimeVoit tarkistaa viimeisimmät Bandzoogle-käyttöaikatilastot napsauttamalla tätä

  Samanlainen testi ensimmäiselle tavulle on esitetty alla. Tämä on myös yhtä nopeaa.

bandzoogle-verkkosivun nopeus

Sanomattakin on selvää, että Bandzoogle on monipuolinen ja tekee verkkosivustojen luomisesta erittäin yksinkertaisen. Sillä on helppokäyttöisiä vedä ja pudota -vaihtoehtoja, joita edes aloittelija voi käyttää helposti.

 • Verkkokauppaan valmis: Perussuunnitelma tukee suurimpaa osaa musiikin verkkosivustoon tarvittavista alkeellisista ominaisuuksista. Kaikissa suunnitelmissa on tukea verkkokauppaa. Voit myydä musiikin latauksia helposti käyttämällä tätä.
  verkkokauppa valmis bandzoogle
 • Sisäänrakennettu postituslista: Tuettu on myös postituslista, jolla on vähintään 100 tuulettimen tilaajaa perussuunnitelmalle. Voit muodostaa yhteyden faneihisi nopeasti heidän postitusluetteloominaisuuden avulla.

  Ominaisuus mahdollistaa ammattimaiset sähköpostit, sähköpostien ajoituksen ja analytiikan sekä sähköpostiraportoinnin.
  Bz postituslista

  Muita ominaisuuksia ovat kiertomatkakalenteri ja SEO-työkalut. Nämä ovat muutamia ominaisuuksia, joita ei ole helposti saatavana muilla isäntäalustoilla.

 • Paina Kits & Lisää: Jokainen suunnitelma tukee elektronisia lehdistöpaketteja ja sillä on SSL-suojaus. Kehittyneemmässä suunnitelmassa on paljon lisäominaisuuksia.
 • Lisäominaisuudet: Muutamia näistä ominaisuuksista ovat videon otsikot, varastoseuranta, ääniskannausraportointi, albumin ennakkotilaukset ja monet muut. Voit myydä lippuja, tavaroita, videotiedostoja ja mediatiedostoja.
 • Sisäänrakennetut verkkosuunnittelutyökalut: Bandzoogle tukee tehokkaita verkkosuunnittelutyökaluja, joissa on esimerkiksi kuvanhallinta, Instagram-integraatio, fonttikirjasto ja paljon muuta. Kaiken kaikkiaan muusikon verkkosivuston kehittäminen on ominaisuuksiltaan rikas.
 • Koeaika: Jokaisella suunnitelmalla saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Suurin osa isäntäalustoista ei tue näitä ominaisuuksia. Joten kyllä, se todellakin on win-win-tilanne.Bz-kokeilu 30 päivää
  Kun koeaika on kulunut umpeen, voit helposti päivittää mihin tahansa heidän maksettuihin suunnitelmiin. Suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen.
 • Alennukset: Bandzoogle tarjoaa houkuttelevia alennuksia. Jos päätät maksaa vuosittain, saat alennuksen, joka on yhtä suuri kuin kaksi ilmaista kuukautta. Jos sinulla on ilmainen verkkotunnus, 60 päivän kuluttua jäsenyydestä voit valita muuton muualle.

  Bandzoogle tarjoaa voittoa tavoittelematonta alennusta. Se tarjoaa ilmaisia ​​tilejä rekisteröidyille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ovat keskittyneet täysin musiikkiin.

  Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua ilmaiseksi tilille ja lähettää sähköpostia Bandzoogleen organisaation tiedoista.

  Ohita kaikki ja hae alennusta nyt …

Bandzoogle tarjoaa paljon tietämystä toteuttamalla tehokkaan raportoinnin, joka voi tehdä interaktiivisen data-analyysin.

Bandzooglella on ainutlaatuinen ominaisuus tarjota aluekohdistus. Tämän ominaisuuden avulla voit kohdistaa faneja tietyissä paikoissa räätälöityjen sähköpostien avulla.

Miinukset Bandzoogle:

Puhutaanpa nyt muutamista asioista, joita Bandzoogle voi mielestäni parantaa.

Ollakseni rehellinen, Bandzoogle-palvelun käyttämisessä ei ole liikaa epäkohtia. He väittävät olevansa muusikkojen isäntäalusta ja tässä he ovat hyviä.

Harvat haitat ovat-

 • Lisäosat: Kun kyse on mukautetusta sähköpostilaatikosta, tämä ei ole osa suunnitelmaa. Joten sähköpostimajoituksen erillinen hinnoittelu on 14,95 dollaria / vuosi.

Jälleen kerran mikään suunnitelma ei pysty tukemaan useita verkkosivustoja. Monisivustolla on erillinen hinnoittelu, josta sinun on otettava yhteyttä heidän tilisi asiantuntijaan.

Bandzoogle-ominaisuudet:

Helppokäyttöisyys:

Bandzooglessa saatavilla olevaa cPanelia on helppo käyttää jopa aloittelijoille.

Katso alla oleva Bandzoogle-esittely:

Kun olet kirjautunut sisään, voit helposti muokata ja lisätä perusominaisuuksia.

Bandzoogle cPanelTämä tarjoaa myös useita verkkokaupan tukia. Täältä voit lisätä viimeisimmät uutiset, uusimmat kappaleet ja yksityiskohdat tulevista näytöksistäsi.

Mallien muokkaaminen on helppoa ja voit lisätä sivuja helposti. CPanel-sovelluksen avulla voit myös muokata malleja, luoda erilaisia ​​raportteja ja lisätä sähköpostikampanjoita postitusluettelo-ominaisuuden avulla.

Bandzoogle-postituslista

Mallit:

Musiikkisivustosi olisi puutteellinen käyttämättä parhaita malleja. Mallien on oltava herättäviä, ja juuri tätä Bandzoogle palvelee.

No, kaikki nämä ovat todella liikkuvia. Mallit on erotettu hyvin musiikkityylin perusteella. Se tukee suurta määrää teemoja ja voit lisätä myös oman teeman.Bandzoogle-mallit

Voit helposti esikatsella teemavalintasi. Tämä tarjoaa sinulle myös matkaviestinpohjaisen näkymän.Bandzoogle-mallit 2

Kaiken tämän mukana on helppo kohdistaa ja käyttää mukautuksia.

Vedä ja pudota -ominaisuudet:

Useimmissa tapauksissa musiikkisivustoilla on raskas käyttöliittymä, ja ne riippuvat suuresti median ja videon latauksista. Kaikkien näiden ominaisuuksien käyttämiseksi useimmissa isäntäympäristöissä on tehtävä jonkin verran koodausmuutoksia.

Toisin kuin tämä, Bandzoogle tarjoaa interaktiivisen ja innovatiivisen käyttöliittymäsuunnittelun, joka sopii mainiosti musiikkisivustollesi. Samanaikaisesti tämä ei vaadi koodausosaamista.

Täydellisessä web-suunnittelussa käytetään helppokäyttöistä verkkosivustojen rakentajaa vetämällä ja pudottamalla.

Bandzoogle-valikko

Minkä tahansa mukautuksen tekeminen käyttämällä näitä vedä ja pudota -ominaisuuksia on erittäin saumaton. Näiden vedä ja pudota -ominaisuuksien ohella on saatavilla useita esittelyvideoita.

Kun olet tehnyt nämä muutokset, voit nopeasti katsoa verkkosivustosi esikatselua pöytäkoneisiin, tablet-laitteisiin ja mobiililaitteisiin.

Asiakaspalvelu:

Kun kyse on asiakastuesta, voit tavoittaa Bandzoogle-tiimin sähköpostitse tai live-chatissa. Voit käyttää sähköpostia aina. Live-keskustelu ei ole käytettävissä ympäri vuorokauden.

Jos livekeskusteluvaihtoehtoa ei ole käytettävissä, saat ponnahdusikkunan alla esitetyllä tavalla.Bandzoogle ota meihin yhteyttä

Bandzoogle ei tarjoa live chat -vaihtoehtoa jatkuvasti, luultavasti syy on heidän erittäin helppokäyttöiseen cPaneliin.

Heidän cPanel-palvelunsa kautta löydät useita demo-videoita, joita voidaan käyttää ohjeoppaana.

Tämän lisäksi kokeilin myös heidän live chat -vaihtoehtoa. Se oli erittäin nopea ilman odotusaikaa.

Bandzoogle live chat

Bandzoogle livechat 2

Live-chat-edustaja oli riittävän nopea antamaan riittävästi tietoa ja osuvia linkkejä antamaan lisätietoja eri ominaisuuksista.

Tämän lisäksi Bandzooglella on blogiosa, jolla on mielenkiintoista sisältöä eri aiheista. Voit myös rekisteröityä täällä saadaksesi säännöllisiä päivityksiä.

hinnoittelu:

Bandzooglella on 3 erilaista suunnitelmaa. Kolme suunnitelmaa ovat-

ominaisuudet
LITE
STANDARD
PRO
sivut1020Rajoittamaton
Valokuvat100500Rajoittamaton
Ilmainen verkkotunnusJooJooJoo
Hinta$ 8,29 / kk$ 12,46 / kk$ 16,63 / kk

Aloita 30 päivän ilmainen kokeilu

(Ilmainen 30 päivän kokeilu, luottokorttia ei tarvita.)

Sähköpostimajoitusta voidaan valita erillisellä hinnalla 14,95 dollaria vuodessa. Kaiken kaikkiaan Bandzoogle tarjoaa kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia. Perussuunnitelma sisältää joukon ominaisuuksia.

Bandzoogle vs Wix

Nyt kun olen tarjonnut läpi Bandzoogle-sivuston, haluaisin vertailla tätä toiseen suosittuun Wix-hosting-alustaan..

Bandgoogle vs wix

Wix on myös pilvipohjainen hosting-alusta, samanlainen kuin Bandzoogle. Se käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006, ja sen pääkonttori on Tel Avivissa, Israelissa.

Wix on universaali isäntäalusta verrattuna Bandzoogleen, joka keskittyy puhtaasti muusikkopohjaisiin verkkosivustoihin.

Muistin verkkosivuston luomisessa sallitaan kuitenkin vertailla Wixiä Bandzoogleen.

a. Mallit
 • Puhuessaan malleista Bandzoogle tarjoaa enemmän musiikkiin liittyviä malleja Wixiin verrattuna.
 • Wixin avulla et voi valita erilaisia ​​musiikkigenreihin perustuvia malleja. Koska tämä on universaalisempi isäntäalusta, mallien valinta on rajoitettu.
b. Helppo räätälöinti verkkosivuilla

Sekä Wix että Bandzoogle antavat sinun kokeilla heidän palveluitaan ilmaiseksi, mikä on hyvä osa.

 • Wixin avulla et voi mukauttaa useita verkkosivuston osioita. Tietyssä mielessä fonttien ja värien valinta on hyvin rajallinen.
 • Tämä on jotain, joka on helposti saatavilla Bandzooglessa.
C. Postitus lista
 • Raportointi, postitus ei ole käytettävissä Wix-sovelluksessa.
 • Nämä ovat jälleen joitain ominaisuuksista, jotka sisältyvät jopa Bandzooglen perussuunnitelmaan.
d. E-Commerce
 • Jos haluat verkkokaupan asennuksen, Wixin kanssa sinun on valittava eniten maksettu suunnitelma.
 • Bandzooglella tämä on kuitenkin helposti saatavilla perussuunnitelmassa.
e. Muusikkoystävälliset ominaisuudet
 • Elektroniset lehdistöpaketit, SEO-työkalut, kiertomatkakalenteri, SoundScan-raportit ja monet muut muusikkoverkkosivustolle tarvittavat ominaisuudet ovat helposti saatavilla Bandzooglessa.
 • Tämä puuttuu Wixista.

johtopäätös:

Olen antanut yksityiskohtaisen katsauksen Bandzoogleen. Tarjoi myös vertailun Wixiin, joka on toissijainen valinta muusikon verkkosivuston luomiseksi.

Bandzoogle on omistautunut pelkästään muusikoiden tarpeiden tyydyttämiseen, ja juuri he väittävät tekevänsä. Itse asiassa, se on täydellinen valinta, jos etsit musiikkipohjaista verkkosivustojen ylläpitoa.

Se on hyvä suorituskyky, nopeus ja skaalautuva. Nämä ovat joitain ominaisuuksia, joista kannattaa kiinnittää huomiota, koska muusikkasivuston luominen on raskas käyttöliittymässä. Bandzoogle tarjoaa tarkimmat työkalut, joiden avulla voit luoda ammattimaisen verkkosivuston.

Bandzooglella ei ole vain houkutteleva mallikokoelma, mutta myös intuitiivinen cPanel, jota on helppo käyttää ja jolla on vetämis- ja pudotusominaisuudet. Verkkosivustosi voi olla valmis ja käynnissä muutamassa minuutissa.

No, se ei ole kaikki. Bandzoogle tukee verkkosivustosi helppoa muokkaamista ja tarjoaa lisäksi analytiikkaa raportointityökalujen avulla.

Kaiken kaikkiaan Bandzoogle on todella suositeltava valinta muusikkojen verkkosivustoille.

Joten mene eteenpäin, hanki Bandzoogle-palvelusi tänään!

Aloita 30 päivän ilmainen kokeilu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map