Bluehost-hinnoittelu – mikä suunnitelma sopii sinulle? (2020)

Bluehost on merkittävä nimi isäntäalalla. Olet melkein varmasti kuullut siitä ennen tätä artikkelia.


Jotkut teistä saattavat jopa harkita sen ostamista tai siirtymistä toiseen isäntään.

Jos haluat yleiskuvan Bluehostista, voit tutustua siihen yleiseen katsaukseeni täältä.

Mutta tässä keskityn tiettyyn osaan Bluehostia:

Se on hinnoittelu. Tarkoittaa, kuinka paljon se todella maksaa hintamerkinnän ulkopuolella, mitkä ovat palvelun piilokustannukset ja tietysti jos hinnat ovat kohtuulliset.

Huomaa: selvyyden vuoksi keskityn lähinnä Bluehostin jaettuihin web-hosting-suunnitelmiin, koska ne ovat todennäköisesti mitä olet kiinnostunut.

Bluehostin hinnasuunnitelmat

Bluehostin hinnasuunnitelmat ovat enemmän tai vähemmän vakiorakenne hosting-suunnitelmille.

Yksi isäntätyyppiä kohti on muutama taso, jotka yleensä alennetaan ensimmäiselle palvelusajalle, mutta jotka sitten uusitaan korkeammalla nopeudella.

Nämä ovat jaetun web-hosting-ohjelman hinnasuunnitelmat, joista suurin osa sinua kiinnostaa.

Ensimmäinen taso näyttää tältä, erikoisalennuksemme avulla:

bluehost hinta-jaettu-korjattu

Mutta lisäksi “normaalit” jaetut suunnitelmat näyttävät enemmän tältä:

bluehost-hinta-jaetut hinnasuunnitelmat

Mutta vain ollakseen perusteellinen, jaetut WordPress-optimoidut suunnitelmat alkavat näin:

bluehost hinta jaettu WordPress-korjattu

Heillä on samanlainen hintaluokka kuin tavallisella jaetulla isännöinnillä, hinta nousee 6,95 dollariin kuukaudessa 3 tasolla.

bluehost hinta-vps hinnoittelusuunnitelmat-tarkistettu

Nämä ovat VPS-suunnitelmat:

Ja viimeiseksi, tässä on mitä omistautuneet suunnitelmat maksavat:

bluehost-hintakohtaiset hinnoittelusuunnitelmat

Kuten sanoin, tämän artikkelin pääpaino on säännöllisissä web-hosting-suunnitelmissa. Mutta on hyvä, että perusteet katettu.

Bluehostin hinnoittelun erittely

Osa 1: Kuinka paljon Bluehost maksaa?

Bluehostin COST ei tietenkään ole aivan sama asia kuin sen hinnoittelu.

Jos tarkastelit vain hintalappua, luulet, että halvin suunnitelma on vain 2,95 dollaria kuukaudessa (3,95 dollaria ilman alennustamme), ja se on kaikki mitä tarvitset verkkosivustolle.

Todellisuudessa hintalappu koskee vain ensimmäistä palvelukautta, ja palvelusi kestosi muuttaa kuukauden hintaa.

Joten itse isäntäpakettisi kustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka paljon aikaa sitoudut maksamaan, ja tämän kauden päätyttyä PITKÄMÄN kustannukset saattavat olla korkeammat..

Tällä hetkellä perusasiakkaiden ylläpitokustannukset näyttävät useimmilta:

 • Ensimmäisen vuoden alennettu listahinta – katso aikaisempi kuvakaappaus, mutta ensimmäisen tason 3,95 dollaria kuukaudessa, toisen tason 5,95 dollaria kuukaudessa jne..
 • ”Normaali” hinta uusinnan yhteydessä, mikä tarkoittaa seuraavaa vuotta tai enemmän palvelua. Jos sitoudut yhden vuoden jatkamiseen, ensimmäinen taso on 8,99 dollaria kuukaudessa. Jos sitoudut vielä kolme vuotta lisää tarkistaessasi, ensimmäinen taso on 7,99 dollaria kuukaudessa.
 • Jos rekisteröit ilmaisen verkkotunnuksen Bluehostissa, joudut maksamaan siitä ensimmäisen vuoden jälkeen. Sinun on myös maksettava verkkotunnuksen yksityisyydestä, jos haluat, tai käyttää korkeampaa tasoa, jossa verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy (lisätietoja myöhemmin).

Tiedän, että se näyttää hieman hämmentävältä. Tässä on kaavio, joka näyttää Bluehostin jaettujen suunnitelmien SÄÄNNÖS hinnat, mikä tarkoittaa ensimmäisen alennetun ajanjakson JÄLKEEN:

bluehost hinta-jaetut hinnat-säännöllinen

Samanlaiset uusimishinnat koskevat suurimpaa osaa Bluehostin muista suunnitelmista – pääsääntönä, jos hintaa EI määritetä ”alennukseksi”, se on “normaali” hinta, jonka maksat uudistaessasi.

Valinnaisista päivityksistä peritään myös lisäkustannuksia (joihin minä osallistun).

Jos käytät WordPressiä tai muuta CMS: ää (sisällönhallintajärjestelmä) Bluehostin kanssa, saatat haluta maksaa lisäosista tai teemoista.

Hinnat, jotka maksat valitsemastasi paketista YHDYS, ovat kuitenkin pääasiassa sellaisia, jotka tunnistin yllä: ensimmäisen vuoden alennushinta, seuraavien vuosien uusimishinta.

Osa 2: Mikä hinnasuunnitelma sopii sinulle?

Ensinnäkin annan minun näyttää sinulle, mikä on perusominaisuuksien joukko eri suunnitelmille:

bluehost-hinta-jaetut ominaisuudet

Voit todennäköisesti arvata koko: halvemmat suunnitelmat ovat yksityishenkilöille, harrastajalle ja pienyritykselle.

Hinnoitteluhinnat ovat suurille pienille yrityksille, keskisuurille yrityksille, tärkeimmille tuotteille jne.

Se on totta. Mutta on joitain tärkeitä vivahteita. Ja minulla on hyviä uutisia tällä rintamalla:

Ensimmäisessä kerroksessa on perusteet, mutta myös runsaasti tallennustilaa, mikä tarkoittaa, että siihen mahtuu enemmän kuin vain pienimmät verkkosivustot.

50 Gt voi tukea suurta määrää tietoa, ja sinulla olisi todella ongelma tämän rajan kanssa vain, jos tallentaisit videosisällön tunteja (esimerkiksi).

Lisäksi kaistanleveys on mittaamaton ja SSL sisältyy – vaikka pieni yritys harjoittaisikin yritystä sivustollaan (sen sijaan että ylläpitäisikään vain verkkosivustoa tiili- ja laastiyritykselle), tämä voi tehdä tämän työn.

Voit kuitenkin rajoittaa vain yhden verkkosivuston. Jos haluat isännöidä useita sivustoja, sinun on valittava yksi korkeimmista tasoista.

Lisäksi jaetut isännöintisuunnitelmat mainostavat usein “rajatonta” tallennustilaa ja kaistanleveyttä – realistisesti se tarkoittaa, että suunnitelmilla ei ole muodollisia rajoituksia.

Jaettu jakelu on kuitenkin tehokas ja halvempi isännöintimuoto, ja se tarkoittaa, että jos tietty asiakas käyttää liian paljon resursseja, kaikki muut hidastuvat..

Joten jos sinun on tuettava paljon kävijöitä tai muuten vie paljon tilaa, sinua voidaan pyytää päivittämään.

Korkeimman tason valitseminen, joka on parantanut suorituskykyä, on hyvä tapa varmistaa, ettei sitä tapahdu.

Yleensä, jos odotat tosiasiallisesti suuren määrän liikennettä säännöllisesti tai jos haluat olla VALMIS siinä olevien nousun suhteen (ts. Jos olet odottamassa virushetkeä), kannattaa harkita yhtä VPS-suunnitelmasta.

Mutta yhteenvetona sanoisin Bluehostin kanssa, että monet pienyritykset voivat käyttää vain ensimmäistä tasoa.

Niiden, jotka haluavat paljon tilaa ja useita verkkosivustoja, pitäisi kuitenkin hankkia korkeammat tasot – etenkin kolmas tai neljäs taso olisi hyvä, koska ne sisältävät sivuston varmuuskopion ja muut lisäominaisuudet.

Osa 3: Bluehostin lisäkustannukset

Jaetuissa suunnitelmissa on joitain valinnaisia ​​lisäosia lisämaksusta.

Jotkut näistä edistyneistä ominaisuuksista sisältyvät korkeampiin tasoihin, mutta osa on yksinkertaisesti maksettava:

bluehost-hinnan jaetut lisäosat

Näiden hintaluokka voi vaihdella. Esimerkiksi SiteLockilla on omat hinnat.

Kuitenkin, mitä tällainen ekstrat maksaa vähintään:

bluehost-hinta-jaetut lisäosat maksavat

Suurimmaksi osaksi tämä on leikattu ja kuiva. Jos haluat, maksat siitä.

Et ehkä halua useimpia näistä, mutta on olemassa suuri mahdollisuus, että haluat ainakin yhden tai kaksi.

Kuitenkin, minulla on sana varoituksesta ihmisille, jotka aikovat rekisteröidä verkkotunnuksen Bluehostissa:

Vaikka Bluehost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna, verkkotunnuksen yksityisyys on 14,88 dollaria verkkotunnusta kohden vuodessa.

Verkkotunnuksen yksityisyyttä ei tarvita, mutta se on jotain, mitä useimmat ihmiset haluavat rekisteröidessään verkkotunnusta: pohjimmiltaan, ilman verkkotunnuksen yksityisyyttä, kuka tahansa voi etsiä tietyn verkkotunnuksen omistajan sijainnin julkisesta rekisteristä.

Verkkotunnusten yksityisyys on ominaisuus, jonka rekisterinpitäjät yleensä sallivat, jonka avulla voit lisätä yrityksen tiedot omien sijaan.

Tarkoittaa, että jos haluat verkkotunnuksen yksityisyyttä, sinun on periaatteessa maksettava Bluehostille verkkotunnuksen kustannukset sen saamiseksi. TAI sinun on päivitettävä 3. tai 4. tasoon, johon sisältyy verkkotunnuksen yksityisyys.

Sitä vastoin monet suuret verkkotunnusten rekisteröijät sisältävät verkkotunnuksen yksityisyyden ILMAISEKSI verkkotunnuksen oston yhteydessä.

Voit tutustua parhaiden verkkotunnusten rekisteröijien luettelooni saadaksesi lisätietoja siitä.

Joka tapauksessa, asia on tässä, että “ilmainen” verkkotunnuksesi Bluehostin kanssa ei välttämättä ole paljon, jos haluat suojata henkilöllisyyttäsi:

Voit säästää rahaa rekisteröimällä verkkotunnuksen itse erikseen rekisterinpitäjän kanssa, joka suojaa yksityisyyttäsi ILMAISEKSI.

Lisäksi Bluehostin jaetut suunnitelmat tarjoavat vain yhden postilaatikon, ja se on ilmainen vain 30 päivän ajan kolmelle ylimmälle tasolle..

30 päivän kuluttua tai ensimmäisen tason jälkeen se maksetaan, jos haluat pitää sen.

Osa 4: Bluehost-hinnoittelu vs. kilpailijoiden hinnoittelu

Yleisesti ottaen, Bluehostin jaettu hinnoittelu on keskimääräistä / keskitasoa, ja sen VPS: n hinnat ja omistettu hinnat ovat keskimääräisen alhaisimmassa päässä.

Jotkut halvimmista jaetusta isännöintisuunnitelmasta ovat peräisin IONOSista (aiemmin 1&1 tai 1&1 IONOS), GoDaddy ja FastComet, joten käsittelen niitä lyhyesti:

 • IONOSilla on 4 dollarin kuukausisuunnitelma ilman hinnankorotusta uusinnan yhteydessä. Tämä sisältää 10 Gt tallennustilaa ja 10 sähköpostitiliä.
 • IONOSilla on myös 1 dollarin kuukausisuunnitelma ensimmäiselle vuodelle, joka uusitaan 8 dollarilla kuukaudessa. Tämä sisältää 50 sähköpostitiliä, eikä muodollisesti rajoita tallennusta.
 • GoDaddy alkaa tällä hetkellä ensimmäisen vuoden hinnasta 5,99 dollaria kuukaudessa, uusiutuen kuukauden kuluttua 8,99 dollariin kuukaudessa. Tähän sisältyy 100 Gt tallennustilaa ja ilmainen sähköposti vuodessa.
 • GoDaddy järjestää usein kampanjoita, joissa ensimmäinen vuosi on 1–2 dollaria kuukaudessa.
 • FastComet alkaa tällä hetkellä 1 dollarilta kuukaudessa, mutta uudistuu 9,95 dollarilta kuukaudessa. Tämä sisältää 15 Gt tallennustilaa, rajoittamaton sähköposti ja paljon muita ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja CDN (mikä parantaa suorituskykyä).

Nämä eivät ole välttämättä kaikkien aikojen halvimpia vaihtoehtoja, mutta ne ovat joitain halvimmista MAINSTREAM-vaihtoehdoista.

Simuloidaan lyhyesti: Bluehostin halvin suunnitelma yllä oleviin esimerkkeihin verrattuna.

Tällä hetkellä IONOS voi olla halvempi. Jos sinulla on dollarikuukausisuunnitelma kahdeksi vuodeksi, vastaava uusimishinta (8 dollaria kuukaudessa) tarkoittaa, että maksat silti kaiken kaikkiaan vähemmän kuin Bluehost kahdeksi vuodeksi.

Mutta jos otat sen kolmeen vuoteen, ero ei ole niin suuri.

Jatkuva 4 dollarin kuukausisuunnitelma? Se on pitkällä tähtäimellä halvempaa. Mutta sillä on huonommat resurssit, kuten paljon vähemmän tallennustilaa, eikä se ole hyvin varusteltu mihinkään paitsi minimaaliseen liikenteeseen.

GoDaddy: n kanssa, Bluehost on tämän kirjoittamisen ajankohtana selvästi halvempi.

Mutta vaikka GoDaddy alensi hintaa, Bluehost ei ole huonompi. GoDaddyllä on enemmän tallennustilaa ja sähköpostia, mutta se ei ole SSD-tallennustila – mikä tarkoittaa huonompaa suorituskykyä.

GoDaddy: n käyttöaika on samalla tasolla kuin Bluehostin, ja on joskus parempi, mutta se on saanut paljon myyntiä, on vaikeampi navigoida ja pyrkii hiipimaan paljon lisämaksuja uusiessaan.

Monet ihmiset käyttävät GoDaddyä vuoden ajan, minkä jälkeen ne pelastuvat, kun he näkevät uusimismaksunsa – joten yhdestä syystä sen hinnoittelu ei ole yhtä korkea kuin miltä näyttää.

Lisätietoja tästä ja siitä, kuinka Bluehostin hinnoittelu on tässä parempi.

GoDaddy on kiistatta Bluehostin suurin kilpailija, ja monet tulevat Bluehostiin GoDaddyltä – jos se on sinä potentiaalisesti, olen myös saanut oppaan siitä, kuinka siirtyä Bluehostiin.

Näyttää siltä, ​​että FastComet tarjoaa enemmän hintaa kohden. Tämä pätee kuitenkin vain ensimmäiseen vuoteen, koska FastCometin tavallinen / uusintahinta on korkeampi kuin Bluehostin.

Lisäksi on jotain muuta:

FastComet on huonompi kuin Bluehost käyttöaika-levyillämme. Sama pätee IONOSiin.

Joka tapauksessa yleensä nämä suuntaukset pätevät muihin isäntävertailuihin. Bluehostin kilpailijat saattavat olla halvempia, mutta silloin he yleensä menettävät avainresurssin, kuten tallennuksen Bluehostille.

Kun Bluehostin kilpailijat tarjoavat enemmän ominaisuuksia, paremman suorituskyvyn tai taatumman SSD-tallennustilan, ne ovat myös yleensä kalliimpia.

Jos hinta on lopullinen, Bluehost ei ole halvin. Mutta jos tarvitset keskitason suorituskyvyn, resurssien ja kustannusten välillä, Bluehostin hinnoittelu on upea.

Osa 5: Bluehost -kysymykset

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map