G-sviitti imee: 5 parasta vaihtoehtoa G-sviitille vaihtamaan siitä! (2020)

G Suite paketoi itsensä pilvipalvelun, yhteistyökalujen, ohjelmistojen ja tuotteiden kanssa, jotka Google Cloud kehitti ensin 28. elokuuta 2006. Sitä pidetään verkkosovellusten sarjana, jonka Google on suunnitellut yritystarkoituksiin..


Se on kokoelma yrityspohjaisia ​​tuotteita, kuten Gmail, asiakirjat, taulukot, kalenteri, asema, valokuvat jne .; Googlen tarjoaman tilauksen perusteella.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos työskentelet yritysyrityksessä, sinulla kaikilla on oltava kyseisen yrityksen sähköpostitunnuksesi. Tätä G Suite tekee; se tarjoaa sinulle sähköpostiosoitteet, joilla voi olla voittajayrityksen verkkotunnus.

No, se on yksi sellainen ominaisuus, jonka G Suite on toimittanut. Vielä on olemassa monia ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka ovat myös käytettävissä.

Vaikka G Suite on tarjonnut useita ominaisuuksia ja palveluita Googlen kautta, se ei ole silti täydellinen. Vaikka se on niin hyödyllinen, se ei tarjoa sinulle työpöytäsovelluksia, joita voidaan käyttää tietokoneella jopa offline-tilassa.

Siten, jos olet jumissa paikassa, jossa on vähemmän Internet-yhteyttä, G Suite ei voi auttaa sinua paljon. Myöskään sähköpostiviestissäsi ei ole sisäänrakennettuja lomakkeita; sinun on käytettävä siihen kolmannen osapuolen sovellusta.

Tällaisia ​​G Suite -virheitä voi olla paljon enemmän, jotka kyseenalaistavatko sen jatkamista, jos työskentelet yritykselle. Tässä on joitain G Suite -vaihtoehtoja, jotka voidaan ajatella vaihtoehtona.

1. Räkki

Rackspace

Kuten Google, myös Rackspace on globaali yritys, joka toimii noin 150 maassa. Etsitkö yksinkertaista sähköpostipohjaista sovellusta, tämän pitäisi olla tekemisissä. Käyttäjälle maksaa noin 2,99 dollaria kuukaudessa, ja se on halvin hinta, ja verrattuna G Suite -sovellukseen se on vain puolet hinnasta.

Se tarjoaa sinulle ominaisuuksia, kuten 25 Gt postilaatikoita, sähköpostien palautuksen, 24 × 7 -tuen asiakkaille, ja mikä tärkeintä, se sisältää jopa 50 Mt: n sähköpostiliitteiden, G-Suite on vain 25 Mt.

Vaikka on kiista, että et voi jakaa kalentereita tai tehdä yhteistyöasiakirjoja, jotka olivat mahdollisia G Suiten kautta. Silti sitä voidaan pitää hyvänä vaihtoehtona.

Rackspacella on monia etuja, jotka ovat seuraavat:

 • Rackspace tarjoaa käyttäjilleen 24 × 7 -asiakasapua.
 • Rackspace voi olla hyödyllinen pienyritysten johtamisessa suhteellisen halvemmalla palvelulla.

Rackspacella on useita puutteita, jotka ovat seuraavat:

 • Rackspaceen ei ole liitetty OneCloud-pilvivarastoa. OneCloud-pilvitallennuksen käyttämiseksi sinun on ostettava vertaileva kallis OneDrive-tilaus.

2. Zoho

Zoho

Yksi G Suite -sovelluksen suositeltavimmista vaihtoehdoista on Zoho. Jos yrityksesi budjetit ovat loppuneet ja tarvitset halvemman ratkaisun kuin G Suite, Zoho on erinomainen vaihtoehto. Zoho maksaa vain dollarin kuukaudessa ja antaa sinulle kaiken pääsyn yrityksesi sähköposteihin.

Sitä pidetään kehittäjäystävällisenä ja antaa myös löysälle, yrityksissä nykyään eniten käytetyn sovelluksen hintaan. Lisäksi saat jonkun toisen luovan ominaisuuden samalla hinnalla kuin Zoho Cliq.

Zoho Cliq auttaa lisäämään tuottavuutta ja pitää myös kaikki työntekijäsi kytkettynä silmukkaan. Joitakin sen ominaisuuksia ovat 5 Gt tallennustila, 25 Mt liitetiedostoja sähköpostille, chat-tuet, 30 Gt pilvitallennustuki jne.

Zoho on loistava nimi useilla hyödyllisillä palveluilla, kuten:

 • Zoholla on erillinen chat-järjestelmä, jotta käyttäjät voivat kysyä kyselyjä vastaavasti. Zohon käyttäjille on myös tiedostojen jakaminen sekä kalenterin ajoittaminen.
 • Se on yksi turvallisimmista vaihtoehdoista, joissa luodinkestävät seinät suojaavat käyttäjien yksityisyyttä.

Zoholla on joitain pieniä virheitä, jotka ovat seuraavat:

 • Zoho tarjoaa erinomaiset palvelut, mutta kuhunkin palveluun liittyvä hinta on vähän kallis. Jos tarvitset 100 Gt tallennustilaa, sinun on ostettava Professional Plan, joka on melko kallis.

3. GoDaddy

Hyvä isä

Olemme kaikki kuulleet GoDaddyn nimen web-hosting-yrityksenä ja siirtyneet kohti tuottavuuspalveluita. Yhtiö on nyt alkanut tuottaa palveluita tuotannolle.

GoDaddy on myös tehnyt yhteistyötä Microsoftin kanssa ja tarjoaa ohjelmassaan 365 Microsoft Office -sovelluksia. Ainoa haittapuoli, joka sillä on, on, että se ei tarjoa mitään viestiominaisuutta. Joten sinun täytyy luottaa siihen muihin sovelluksiin.

Se tarjoaa sinulle 1 Tt pilvitallennustilaa tiedostojen ja muiden asioiden tallentamiseen. Koska GoDaddy on aina tarkistanut turvallisuutensa, se tulee olemaan samalla tavalla myös sähköpostissa. Siksi siitä tulee erinomainen vaihtoehto G Suite -sovellukselle, koska se tarjoaa myös rajoittamattomia sähköposteja, palveluita ja Microsoftin tukea.

GoDaddyllä on useita etuja, jotka ovat seuraavat:

 • Käyttäjät voivat käyttää 24 × 7 -puhelutukia, jos he havaitsevat tarjottuihin palveluihin liittyviä ongelmia.
 • GoDaddy on yhteistyössä Microsoft Officen kanssa ja on paljon parempi vaihtoehto tarjoamalla rajoittamaton sähköpostin mukauttaminen.

GoDaddy epäonnistuu joissakin seuraavissa parametreissa:

 • GoDaddyllä ei ole pikaviestintäsovellusta. Jos olet jumissa vaikeassa tilanteessa, sinun on etsittävä vaihtoehto Outlookina.

Aloita Godaddy

4. Sama sivu

SamePage

SamePage on hieman samanlainen kuin G Suite, kun kyse on sisällön luomisesta ja jakamisesta, mutta se ei tue sähköpostin ylläpitoa. Joten jos käytät jo kolmannen osapuolen sovellusta tämän tarkoituksen ratkaisemiseksi, SamePage on erinomainen vaihtoehto tehdä yhteistyötä.

Se tarjoaa sinulle toimisto-ohjelmistopaketin, kuten kalenterin, tekstieditorin jne., Ja antaa myös yhdistää ihmisryhmän yhteen asiakirjaan ja saada heidät työskentelemään samalla. Toimistosovelluksissa on myös kommentteja, videopuheluita ja chat-vaihtoehtoja.

SamePage antaa sinun synkronoida pilveesi kanssa, joten sinun ei tarvitse vetää pudotuslaatikkoasi, sinun on linkitettävä se, ja se on se. Se on paikka, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa kaikkien kolmansien osapuolien sovellusten kanssa yhdellä sivulla.

SamePage tarjoaa vaivatonta palvelua, jolla on useita etuja, jotka ovat seuraavat:

 • SamePage sallii useiden ihmisten olevan samalla asiakirjan sivulla muutostarkoituksia varten. Joten SamePagella ei ole ongelmia järjestelmän kaatumiseen.
 • Voit vaihtoehtoisesti työskennellä myös muiden valmistajien sovellusten kanssa, jos käytät SamePagea.
 • SamePagestä tulee yhtenäinen portaali, jos käytät useita palveluita kerrallaan.

SamePage sisältää yhden liittyvän ongelman:

 • SamePage ei tarjoa käyttäjille sähköpostia.

5. Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Etsitkö monipuolista, joka sisältää kaikki ominaisuudet kuten G Suite? No tässä on yksi. Microsoftin Office 365 on joukko kaikkia yritykseesi tarvittavia työkaluja ja palveluita.

Sen avulla voit luoda henkilökohtaisen sähköpostin virallisella verkkotunnuksella kuin muut kommunikoidaksesi ympäri maailmaa tunnustamalla yrityksesi.

Tämä sovellus on ratkaissut G Suite -sovelluksen suurimman haitan siitä, että se ei ole käytettävissä offline-tilassa, koska se tarjoaa pääsyn sekä verkkoon että offline-tilaan.

Samoin, kuten G Suite, sen avulla voit avata dokumentit selaimessa käyttämättä mitään kolmansien osapuolien sovelluksia. Se tarjoaa sinulle ominaisuuksia, kuten skype keskustella ja soittaa, ja antaa sinulle näkymät myös sähköposteille.

Se tarjoaa liiketoimintasuunnitelmassaan myös 1TB pilvitallennusasemasta. Sen mukana tulee myös paras huippuluokan uhkien suojausominaisuus, kuten Google. Office 365 voi siis olla tutkimalla kaikkia yllä olevia elementtejä, jotka ovat aivan samoja kuin Google, ja voivat olla loistava vaihtoehto G Suite: lle..

Plussat

 • Käyttäjät voivat käyttää mitä tahansa Microsoft Office -sovellusta milloin tahansa pienemmällä mahdollisuudella tietojen varastamiseen.
 • Microsoft Office 365: n avulla voit tehdä yhteistyötä useiden asiakkaiden ja työtovereiden kanssa.
 • Voit käyttää Microsoft Office 365 -sovellusta verkkoselaimessa.

Haittoja

 • Microsoft Office on loistava alusta, mutta siinä on yhteensopivuusongelmia kolmansien osapuolten sovellusten kanssa, mikä vaikeuttaa käyttäjien työn hallintaa.

johtopäätös

Jotta tarpeeksi tarkka, G Suite on paras vaihtoehto kaikista näistä sovelluksista, se tulee vähän kalliiksi yrityksille, jotka työskentelevät pienellä alustalla tai joilla ei ole paljon tuloja varaa siihen..

Siksi tällaisissa tapauksissa voit käyttää yllä olevia vaihtoehtoja, jotka voivat toimia yrityksesi hyväksi ja osoittautua tarpeeksi hyödyllisiksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map