Google-verkkotunnuksen katsaus (huhtikuu 2020): 8 plus ja 2 miinusta käyttävät sitä!

Tätä Google Domain -katsausta tarkistettiin ja päivitettiin 18. joulukuuta 2019.


Monille tuntematon Google-verkkotunnuksen rekisteröintipalveluja tarjoaa Google-verkkotunnukset. Palvelu on kuitenkin edelleen beetaversio, huolimatta siitä, että se aloitettiin tammikuussa 2015.

Sitä ei ole saatavana myös maailmanlaajuisesti; pikemminkin vain ihmiset, joilla on laskutusosoite seuraavissa maissa, voivat tehdä ostoksia Google-verkkotunnuksissa.

 • Australia
 • Brasilia
 • Kanada
 • Ranska
 • Intia
 • Indonesia
 • Italia
 • Japani
 • Meksiko
 • Alankomaat
 • Espanja
 • Thaimaa
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Yhdysvallat
 • Vietnam

Yllä oleva ei tarkoita, ettet pysty hallitsemaan nykyisiä verkkotunnuksesi tilejäsi, kun matkustat näiden maiden ulkopuolella.

Niin kauan kuin sinulla on voimassa oleva laskutusosoite näissä maissa, voit ostaa verkkotunnuksen palvelusta.

Jos asut muissa maissa kuin yllä mainitussa, voit ilmoittautua saadaksesi sähköposti-ilmoituksen heti, kun Google-verkkotunnukset alkavat tarjota palveluitaan maassasi.

Hyödyt verkkotunnuksen hankkimisesta Googlelta:

Joten mitä etuja on verkkotunnuksen saaminen Googlen omalta verkkotunnuksen rekisteröintipalvelulta? Olemme luetellut alla selkeimmät.

1. Googlen nimi ja maine:

Google on mikä se on, kun hankkit verkkotunnuksen heiltä, ​​olet varma, että saat palvelun, jonka taustalla on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä ja jonka arvo on noin 82,5 miljardia dollaria ja joka on Forbesin luettelossa vain Applelle toinen maailman arvokkaimmat tuotemerkit.

Google's-nimi-ja-Maine

Google ei vain soljenna ja taittaa – se ei todellakaan ole lentoyhtiöiden rekisteröijä.

Se, että verkkotunnustasi ylläpidetään samoissa nimipalvelimissa, joissa Google isännöi omia verkkotunnuksiaan, on itsestään rauhoittava.

Google DNS -palvelimet ovat osa Internetin selkärankaa ja ratkaisevat todennäköisesti miljoonia, ellei miljardeja, päivittäisiä pyyntöjä.

Jos käytät jo Google Analyticsia tai jotain muuta Googlen tarjoamaa palvelua, on hyvä tietää, että Google tarjoaa myös verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Vaikka voi olla totta, että nämä palvelut voidaan asettaa tarpeeksi helposti verkkotunnuksen rekisteröijästä riippumatta, on aina mukavaa, että yksi myyjä tarjoaa kaikki nämä palvelut.

2. Erilaisia ​​web-hosting-kumppaneita:

Vaikka Google Domains ei tarjoa sinänsä verkkopalvelupalveluita, sillä on kuitenkin kumppanuuksia kolmansien osapuolien verkkopalveluntarjoajien kanssa, joten voit linkittää verkkotunnuksesi näihin palveluihin saumattomasti ja vaivattomasti. Voit tarkistaa verkkotunnuksesi valtuudet verkkotunnuksen auktoriteetin tarkistimella, joka on ilmainen ja luotettava online-työkalu.

Näitä kolmansien osapuolien tarjoajia ovat Shopify, Squarespace, Weebly, Wix ja BlueHost WordPress..

kolmannen osapuolen tarjoajilta-BlueHost Google-verkkotunnukset

Lue lisätietoja BlueHostista ja siitä, kuinka voit määrittää WordPressin BlueHostissa.

kolmannen osapuolen tarjoajilta-BlueHost Google-Domains2

Et ole myöskään rajoittunut yllä mainittuihin palveluntarjoajiin – voit yhdistää verkkotunnuksesi mihin tahansa kolmannen osapuolen valitsemallesi web-palveluntarjoajalle. Voit jopa välittää verkkotunnuksesi nykyiselle verkkosivustollesi, jos sellainen jo on.

Tietysti isännöinti kolmannen osapuolen kumppanin kanssa edellyttää isännöintimaksujen maksamista, kuten isännöinnin saaminen toiselta verkkotunnuksen isäntältä, joka tarjoaa myös web-hosting-palveluita.

Niiden kolmansien osapuolien isäntien osalta, joiden kanssa Google Domains on tehnyt yhteistyötä, odotetaan kuitenkin, että verkkosivustosi perustamisprosessi on jo virtaviivaistettu jo.

Voit myös yhdistää uuden verkkotunnuksesi olemassa olevaan Blogger- tai Google Sites -tiliisi. Koska Google omistaa Bloggerin ja Google-sivustot, olet varma, että prosessi on helpompaa, ellei kivutonta.

Googlen tarjoama erinomainen tukidokumentaatio auttaa myös paljon prosessin helpottamisessa.

Google-verkkotunnusten ohje

3. Sovellusten ylläpito Google App Enginessä ja Google Cloud Platform:

Jos olet kehittäjä ja etsit sopivaa hosting-palvelua valmisteilla olevalle sovellukselle, saatat haluta hankkia verkkotunnuksen Google-verkkotunnuksilta.

Miksi? Koska voit yhdistää verkkotunnuksesi Google App Engineen, on Googlen oma sovellusympäristö.

Sovellus-isännöinti-on -Google-sovellus-moottori

Google App Engine on yksi Google Cloud Platform -palvelun, Googlen oman pilvilaskentapalvelun, palveluista. Näitä palveluita ylläpidetään Googlen omista tietokeskuksista, samoista datakeskuksista, jotka tarjoavat Googlen laajaa palveluvalikoimaa, esimerkiksi sähköpostien ja pilvien tallennus.

Tämä tekee Google-verkkotunnukset erityisen sopiviksi yrityksille, jotka jo tunnetaan alusta.

Koska Googlen oma infrastruktuuri toimii alustalla, voit olla varma, että sitä ylläpidetään ja tuetaan laajasti. Siksi seisokkien tulisi olla minimaalisia.

Lisäksi sinun ei tarvitse varata resursseja infrastruktuurin hallintaan, koska Google tekee jo sen sinulle.

Alustan houkuttelevuus on se, että sen hinnoittelumalli perustuu käyttöön. Jos käyttö ei ylitä tiettyä rajoitusta, saatat saada isäntänne ilmaiseksi.

google domain maksaa mitä käytät

Tällainen hinnoittelumalli on ihanteellinen, jos sovelluksesi on uusi eikä sillä ole vielä niin paljon käyttäjiä. Ei ole ennakkomaksuja eikä myöskään irtisanomismaksuja. Säästät, mikä voi olla huomattava summa isännöintimaksuissa.

Ainoa varoitus on, että sinun on tunnettava nämä alustat, jotta niitä voidaan hyödyntää tehokkaasti. Jos et ole perehtynyt heihin, saatat saada asiantuntija-apua ulkopuolisilta konsultteilta, koska heitä on jo olemassa monia kehittäjiä.

Tämä tarkoittaa mahdollisesti valtavien summien maksamista konsultointipalkkioina.

4. Mukautettu sähköposti G Suite -sovelluksella:

Google Domains tarjoaa ilmaisen sähköpostin edelleenlähetyksen. Voit asettaa verkkotunnuksellesi 100 sähköpostin aliaksia. Tämä on ihanteellinen yksittäisille käyttäjille ja pienille yrityksille.

Custom-sähköposti-with-G-sviitti

Voit kuitenkin halutessasi hankkia G Suite -palvelun verkkotunnuksesi isäntätililläsi, tosin lisämaksulla (30 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa).

Tämä tarkoittaa, että saat omistetun sähköpostiosoitteen sekä 30 Gt Google Drivea, Hangoutsia, Dokumentteja, Taulukoita, dioja, lomakkeita, kalenteria ja sivustoja.

Voit myös skaalata kokoa lisäämällä niin monta käyttäjää omilla sähköpostitileillä kuin haluat. Ne eivät tietenkään tule ilmaiseksi.

Vaikka tämä on valinnainen ja saatavana vain maksua vastaan, se, että sinulla on tämä vaihtoehto, tarkoittaa yhtä vaivaa, jota sinun on hoidettava yrityksesi suhteen..

Sinun ei tarvitse myöskään ylläpitää omia sähköpostipalvelimiasi, koska Google tekee kaiken tämän puolestasi.

5. Laaja valikoima käytettävissä olevia TLD: tä:

Google-verkkotunnukset tarjoaa laajan valikoiman käytettävissä olevia TLD-aluetunnuksia. Voit nähdä täydellisen luettelon täältä.

Laaja--of-olevat Aluetunnukset

Luettelo on verrattavissa muihin verkkotunnusten rekisteröijiin. Google Domains on sitoutunut tarjoamaan niin monta sadasta uusista TLD-aluista, jotka ovat saatavilla lähivuosina.

Siten, jos katselet uutta verkkotunnusta jollain tulevista verkkosivustosi TLD-laajennuksista, voit ehkä saada kyseisen verkkotunnuksen Googlelta.

6. Tunnettu käyttöliittymä:

Jos sinulla on jo Google-tili tai olet Google+- tai GMail-käyttäjä, voit hallita verkkotunnustasi suoraan Google-tililtä.

Google-verkkotunnukset-liitäntä

Prosessissa ei ole oppimiskäyrää, koska teet tämän jo tutusta käyttöliittymästä. Säästät aikaa, mikä ei ole mahdollista muiden verkkotunnusten isäntien kanssa, joilla on tuntematon hallintakonsoli.

Odota tutun käyttöliittymän ohella, että suojausominaisuudet ovat samat Google-tuotteille missä tahansa. Siksi annetaan kaksifaktorinen todennus.

7. Laaja valikoima ilmaisia ​​lisäosia:

Saat laajan valikoiman lisäosia ilman lisäkustannuksia, kun saat verkkotunnuksen Google-verkkotunnuksista.

Niihin kuuluvat yksityisen verkkotunnuksen rekisteröinti, sähköpostin edelleenlähetys, verkkotunnuksen edelleenlähetys, jopa 100 muokattavaa aliverkkotunnusta ja verkkotunnuksen hallintatyökalut yksinkertaisella ja tutulla käyttöliittymällä (katso edellinen osa).

8. Laaja asiakastuki ja dokumentaatio:

Jos olet GMail-käyttäjä tai sinulla on Google-tili, olet todennäköisesti kohdannut Googlen itseapuvaihtoehtoja yhdellä hetkellä..

Siksi on vähän yllättävää, että Google Domains tarjoaa puhelintukea sen lisäksi, että muut verkkotunnuksen isännät tarjoavat tavallisen chat- ja sähköpostituki..

Google-verkkotunnukset-Support-sivulla

Puhelintuen tunnit olivat aikaisemmin rajoitettu 15 tuntiin päivittäin (klo 6.00–21.00 Yhdysvaltain Tyynenmeren aikaa), mutta tämä on nyt pidennetty vuorokauden ympäri, aivan kuten chatit ja sähköpostit.

Google-verkkotunnukset eivät myöskään petä tukidokumentaatiossa. Jos sinulla on ongelmia tilisi määrittämisessä, voit halutessasi olla ottamatta yhteyttä tukeen ollenkaan, ottaen huomioon kattava dokumentaatio. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää, koska Google-tuotteista ei ole perinteisesti puuttuisi tätä näkökohtaa.

Google-verkkotunnusten tukisivu näkyy alla olevassa kuvakaappauksessa. Huomaa yksinkertainen käyttöliittymä, joka on jo kauan ollut ominaista Googlen verkkosivustoille.

Vist Google-verkkotunnukset

Miinukset verkkotunnuksen omistamisessa Googlen kanssa:

Joten mitkä ovat verkkotunnuksen rekisteröinnin Google-verkkotunnuksissa haitat, jos niitä on?

1. Korkeat kustannukset verrattuna muihin rekisteröintipalveluihin:

Verrattuna muihin verkkotunnusten rekisteröijiin, verkkotunnuksen saaminen Google-verkkotunnuksista ei ole halpaa. .Com-verkkotunnus maksaa 12 dollaria vuodessa.

Lisäksi Google Domains ei tarjoa alennuksia pitkäaikaisiin sopimuksiin, esimerkiksi Jos rekisteröit verkkotunnuksen viideksi vuodeksi, maksat silti 12 dollaria vuodessa.

Seuraavassa taulukossa verrataan .COM-verkkotunnusten hintoja Google-verkkotunnuksissa ja NameCheapissa. Huomaa pieni alennus, jota NameCheap tarjoaa, jos saat verkkotunnuksen kahdeksi ja kolmeksi vuodeksi.

Yhtiö
1 vuosi
2 vuotta
3 vuotta>
Google-verkkotunnukset$ 12$ 12$ 12
namecheap$ 8,88$ 10,88$ 10,78

Muut verkkotunnuksen rekisteröijät, jotka tarjoavat myös verkkopalvelupalveluita, tarjoavat huomattavia alennuksia ensimmäisestä rekisteröintivuodesta. Sama voidaan sanoa myös verkkoisäntäyrityksille, jotka tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnustilejä vuodeksi.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa Google-verkkotunnuksissa. Jos päätät rekisteröidä verkkotunnuksen yrityksessä, joudut maksamaan erikseen isännöinnistä Google App Enginissä.

Jos saat sovelluksen, joka toimii Google App Enginissä, ja päätät uusia verkkotunnuksesi Google-verkkotunnuksilla, sinun on silti maksettava verkkotunnuksestasi normaali hinta.

Koska käyttösi ei saa ylittää Google App Enginen ilmaista tasoa, tämä ei vaikuta lainkaan, varsinkin jos olet vasta aloittamassa ja sinulla ei ole vielä niin paljon käyttäjiä.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole niin totta, kun verkkosivustosi alkaa laajentua käyttäjien suhteen.

2. Rajoitettu kattavuus:

Kuten edellä mainittiin, Google-verkkotunnukset toimivat tällä hetkellä vain neljässä maassa: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa ja Isossa-Britanniassa.

Jos asut näiden maiden ulkopuolella, sinulla ei ole onnea – et voi rekisteröidä verkkotunnusta yrityksessä.

Näet seuraavan viestin, jos yrität rekisteröidä verkkotunnuksen maasta, jossa Google-verkkotunnukset eivät toimi.

Limited-kattavuus

Joko Google Domains tarjoaa lopulta palvelunsa muiden maiden asukkaille, on suuri kysymys, vaikka Google-ominaisuudet huomioon ottaen siitä ei tule yllätys kenellekään, jos he alkavat tarjota palvelua maailmanlaajuisesti pian.

Google ei ole kuitenkaan ilmoittanut palvelua koskevista suunnitelmistaan. Joten jos aiot jo rekisteröidä uuden verkkotunnuksesi, sinun pitäisi jo alkaa etsiä muiden luettelossa olevien hyvämaineisten verkkotunnuksen isännöintipalvelujen joukosta.

Vie minut Google-verkkotunnuksiin

Google-verkkotunnusten alin rivi:

Vaikka Google-verkkotunnukset ovat edelleen beetaverkossa yli kahden vuoden kuluttua verkkotunnusten rekisteröinnistä, ne eivät katoa pian. Jos etsit luotettavaa verkkotunnuksen rekisteröijää, Google Domain sopii laskuun.

Voit olla varma, että nimipalvelimesi ovat aina ajan tasalla, koska nämä ovat samaa laitteistoa, jolla Googlen oma infrastruktuuri toimii.

Totta, että hinnoittelu on hiukan korkeampi kuin muihin verkkotunnusten rekisteröijiin, etenkin koska Google-verkkotunnukset eivät näytä tarjoa mitään promo-hinnoittelua, mutta Googlen nimi ja maine ovat enemmän kuin riittävät kompensoimaan korkeammat hinnat.

Lisää siihen, että saat Whois-tietosuojaa ja runsaasti muita lisäosia, ja Google-verkkotunnukset tekevät tarpeeksi makean kaupan.

Jos olet yksittäisen tai pienyrityksen omistaja, jolla on rajoitettu budjetti, lisätty kustannus ei ehkä ole perusteltu.

Mutta jos etsit verkkotunnuksen rekisteröijää, joka myös yksinkertaistaa verkkosivustosi tai sovelluksesi asettamista isännöintiin Google Apps Enginen tai Google Cloud Platformin avulla, Google-verkkotunnukset on houkutteleva vaihtoehto.

Jos sinulla on onni asua niissä käytettävissä olevissa maissa, joissa Google-verkkotunnukset toimivat, yritys on erinomainen verkkotunnuksen rekisteröijä, joka harkitsee.

Käy Google-verkkotunnuksissa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map