HostGator Vs GoDaddy: Vertailu perustuu nopeuteen, hintaan ja tukeen

godaddy_vs_hostgator 2018Web-hosting on hauska asia. Pohjimmiltaan sama tuote on yli 1000 toimittajaa. Sama tuote, jolla ei ole näkyvää suorituskyvyn osoitusta.

Web-hosting on hauska asia. Pohjimmiltaan sama tuote on yli 1000 toimittajaa. Sama tuote, jolla ei ole näkyvää suorituskyvyn osoitusta.


En voi ajatella monia muita asioita, joita ostaisit tietämättäsi lisätietoja. Kuvittele, että vuokraat huoneiston asunnon muiden ihmisten kanssa.

Kuvittele nyt, ettet tiedä kuinka monta ihmistä jaat, kuinka paljon tavaroita heillä on tai millaisessa yrityksessä he ovat.

Tämä on syvällinen vertailu GoDaddystä ja Hostgatorista. Isännöin satoja sivustoja eri asiakkaille kaikenlaisissa erilaisissa hosting-yrityksissä. Siitä on tulossa painajainen hallita ja on aika, että olen yhdistänyt kaiken yhteen paikkaan säästääksesi rahaa ja vaivaa.

Ennen kuin ryhdyn syömään ja valitsen palveluntarjoajan, minun on verrattava joitain isoja aseita.

Aion verrata GoDaddya & Hostgator, väitetysti kaksi suurimmasta web-hosting-yrityksestä, molemmilla on paljon samoja ominaisuuksia ja näyttävät olevan hyviä arvosteluja yleisesti.

Molemmat ovat olleet riittävän kauan, että heillä tulisi olla vakiintuneet tukijärjestelmät, ja heidän takanaan oleva yhteisö, joka tuntee hyvin heidän tuotteensa ja sudenkuopat.

Tiedän mitä ajattelet; “Miksi olet valinnut vertailla GoDaddy: tä ja Hostgatoria, entä X, Y ja Z-hosting-yritys, olen kuullut heidän olevan hienoja”.

Vastaukseni tähän mielipiteeseen on kaksitahoinen: ensinnäkin, jos siirrän kaikki sivustoni yhdelle alustalle, se on voimassa oleva sopimus, en halua sitoutua tähän uudelleen pian, joten tarvitsen yrityksen, joka pysyy mukana pitkällä aikavälillä.

Toiseksi haluan johdonmukaisuuden, monet pienemmät yritykset alkavat hämmästyttävän vain hidastaa ajan myötä.

Voit ohittaa loput yksityiskohdat ja nähdä päätelmät täältä.

Sukellaan HostGatoriin vs. Godaddy…

Mitä meidän on otettava huomioon valittaessa paras HostGator vs GoDaddy?

 1. Ominaisuudet ja hinnoittelu
 2. Nopeuden suorituskyky
 3. Reagointikykyä
 4. benchmark
 5. Asiakaspalvelu
 6. Lopullinen tuomio

Ennen kuin jatkamme, haluan kertoa sinulle, että minulla on HostGatorin kuponkikoodi, joka voi säästää sinulle 113.01 dollaria Hatchling Planilla, 149.00 dollaria Baby Planilla ja 329.00 dollaria liiketoimintasuunnitelmalla.

Aktivoi HostGator-kuponkikoodi

GoDaddy vs HostGator – Ominaisuuksien vertailu hintaan

Liiketoiminnassa on aika verrata, mitä ominaisuuksia molemmat tarjoajat tarjoavat leipä- ja voituotteilleen.

Vertailen kunkin toimittajan keskisuuria suunnitelmia, mielestäni näiden pitäisi olla molemmat sopivia pienyrityksen verkkosivustolle tai pienelle WordPress-blogia varten.

GoDaddy vs HostGator hintavertailutaulukko:

Hyvä isäHostGator
Suunnitelmatalouspoikanen
Kuukauden hinta$ 2,99$ 2,75
Kuukauden uusimiskustannukset$ 7.99$ 6,95
verkkotunnukset11
sivutRajoittamatonRajoittamaton
varastointi100 Gtrajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamaton
Ilmaiset sähköpostiosoitteet1Rajoittamaton
FTP-tiliJooJoo
Sähköpostien ylläpitoJooJoo
Webmail-tukiJooJoo
Roskapostiton suojausJooJoo
100 dollaria Google AdwordsJoo
100 dollaria Bing-mainoksiaJoo
Rahat takaisin takuu30 päivää45 päivää
Käy HostGatorissa

Kuten näette, molemmat tarjoavat hyvin samankaltaisen tuotteen näyttäviä tuotteita, tietysti ilman mitään yksityiskohtia siitä, millaista suorituskykyä odotettavissa.

Molemmat tuotteet sisältävät 24/7-tuen, 99,9%: n käyttöajan, Google AdWords -hyvityksen, ohjelmistojen asennusohjelmat (esimerkiksi WordPress) ja cPanel-käyttöoikeudet.

GoDaddy-tarjous sisältää DDOS-suojauksen (Millage voi vaihdella) ja yhden ilmaisen verkkotunnuksen. Ne tarjoavat varmuuskopioita ja ylimääräisiä resursseja hintaan. On syytä huomata, että ne rajoittavat MySQL-tietokannat 1: een (25 Gt) ja sisältävät vain yhden sähköpostilaatikon, jonka enimmäistallennuskoko on 5 Gt.

Sivustojen suojaamiseksi Godaddy teki kumppanuuden Sucurin (Review) kanssa verkkosivuston suojaamiseksi hakkereilta ja haittaohjelmien poistamiseksi verkkosivustolta..

Hostgator tarjoaa SSH-pääsyn, äänen / videon suoratoiston, DDOS-suojauksen, rajattomat postilaatikot eikä MySQL-tietokantojen kokoa tai lukumäärää koskevia rajoituksia.

Haluan puhua enemmän MySQL-rajoituksista, se ei ehkä tunnu olevan iso asia, mutta minusta se on. Jos minulla on useita WordPress-sivustoja samassa isännöinnissä, mutta eri asiakkaille, haluan todella pitää ne erillään, niin yksinkertaisuuden kuin turvallisuuden vuoksi.

GoDaddy: n avulla minun olisi kirjauduttava useisiin isäntätileihin tai pidettävä ne kaikki yhdessä isossa tietokannassa.

Minulle (ja toivottavasti sinulle) varmuuskopiot ovat iso juttu. MASSIVI sopimus. Kuten vanha sanonta sanoo: “Valmistautumisen epäonnistuminen valmistautuu epäonnistumaan”.

Älä koskaan unohda tätä. On niin helppoa poistaa tahattomasti osia tai koko sivustoasi, rikkoa jotain tai joutua vaarantumaan. Plussa on myös se, että Hostgator sisälsi varmuuskopioita ilman lisäkustannuksia. Valtava plus.

GoDaddy vs HostGator – tietojen vertailu

On aika murskata numerot. Olen suorittanut kolme testiä osoittaaksesi keskimääräiset vasteajat kullekin yritykselle. Asensin näytesivun sekä GoDaddylle että Hostgatorille (suunnitelmiin, joita vertasimme yllä) ja suoritin nopeus-, vaste- ja benchmarking-testejä.

1. Nopeus

Kun puhun nopeudesta, puhun todella sivun alkuperäisestä latausajasta. Tämä on erittäin tärkeää, hitaat sivut vastaavat korkeaa poistumisprosenttia.

Useimmat ihmiset eivät odota sivun lataamista kauemmin kuin 6 sekuntia ennen lähtöä, jotkut eivät edes odota kokonaisen sekunnin.

Testisivusto ylläpidetään GoDaddyllä

Godaddy-nopeus

Testisivusto ylläpidetty HostGatorissa

Hostgator-verkkosivuston nopeus

HostGator latautui 1,40 sekunnissa, missä GoDaddy latautui 3,05 sekunnissa. HostGator voitti Godaddyn nopeuden suhteen.

2. Reagointikyky

Yhtä tärkeätä kuin se, että ensimmäinen latausaika on, minun on myös saatava käsitys siitä, kuinka reagoiva sivusto on yleisesti, ts. Kuinka kauan kunkin sivun lataaminen vie sivustollesi. Suoritin testin 30 päivän ajan.

Testaa verkkosivuston vasteaika HostGatorissa

Vastausaika Hostgatorille

Testaa verkkosivuston vastausaika GoDaddyssa

Vastausaika sivustolla Godaddy

HostGator voitti selvästi Godaddyn.

Luulen, että voimme olla yhtä mieltä siitä, että täällä on syntymässä mallia. Kaksi kertaa niin nopeasti! Tämä testi pitää vielä enemmän painoa kanssani, se oli käynnissä 30 päivän ajan, joten pariton lumipäivä ei vaikuta tuloksiin liikaa.

Kun pelasin itse Hostgatorin kanssa, se näytti reagoivammalta ja nämä testit ovat todella vahvistaneet sen minulle.

Katso HostGatorin suunnitelmat & hinnoittelu täällä.

3. Vertailuarvo

Mitain sivustoja GTMetrix: llä. Se mittaa erilaisia ​​suorituskykyindikaattoreita ja antaa latausajan sekunneissa. En usko, että tämä antaa meille mitään erilaista kuin kaksi viimeistä tulosta, mutta antaa meille mahdollisuuden vahvistaa tulokset uudelleen.

Godaddy vs Hostgator -vertailuarvo

Hostgator – 0,7 sekuntia
GoDaddy – 1,8 sekuntia

Joten hieman erilaisia ​​lukuja, mutta suuruusjärjestys on sama.

Yhteenveto tiedoista

Olen tyytyväinen näiden suorituskykytestien luotettavuuteen. Ne ovat kaikki palvelinpuolella, joka välttää hitausasiat yksittäisissä asiakaskoneissa.

Olen myös käyttänyt sekoitusta erilaisia ​​testejä eri lähteistä.

Nämä tiedot osoittavat vain yhteen suuntaan, GoDaddy ei voi kilpailla Hostgatorin kanssa isäntäsuorituskyvystä.

Kaikissa kolmessa testissä Hostgator oli kaksinkertainen nopeudella. KAKSINKERTAINEN. Sinun on muistettava, että Hostgator on hiukan halvempi kuin GoDaddy, mutta silti se on tehokkain isäntä.

GoDaddy vs HostGator – Tuki

Olen puhunut hiukan molempien yritysten antamasta tuesta, ja mielestäni olisi hyödyllistä näyttää mustavalkoinen vertailu siitä, miltä tämä näytti ottamalla yhteyttä molempiin heidän live-chat-ominaisuuksiensa kautta samoilla kysymyksillä.

hostgator:

isäntävastaanottimen tuki

Aloita HostGator

Hyvä isä:

godaddy-tuki

Aloita GoDaddy

Toivottavasti täällä voit nähdä, että kun pääsin Hostgatoriin, molemmat tukitiimit salamannopeasti reagoivat minuutin sisällä molemmissa tapauksissa.

Hostgatorin tuki antoi hieman enemmän tietoa, joka oli hyödyllistä, kun taas GoDaddy-tuki on johdonmukaisemmin nopeaa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että molempien yritysten tarjoama tuki on hyvää.

GoDaddy vs HostGator – kohdennettu yleisö

Isä

Siitä ei ole epäilystäkään. GoDaddy on suurin nimi verkkotunnusten suhteen. Tämä on johtanut siihen, että heistä on tullut tosiasiallinen paikka käydä kaikissa verkkosivustoissa, heillä on valtava tuotevalikoima edulliseen hintaan.

Minun mielestäni GoDaddyn päätavoite on vetoaa muihin kuin IT-käyttäjiin, ts. Pienyritysten omistajiin. He näyttävät keskittyvän elämän helpottamiseen ja käyttäjäystävällisyyteen raa’an suorituskyvyn kautta.

Godaddy-mainokset

Lue koko GoDaddy-arvostelu..

GATOR

Hostgator ei ehkä ole yhtä suuri kuin GoDaddy, mutta suhteellisen pienestä koostaan ​​huolimatta Hostgator on jättiläinen IT- ja web-ammattilaisten keskuudessa.

Hostgaor-mainokset

Hostgator tarjoaa virtaviivaistettua tuotevalikoimaa ja mielestäni vaikka niiden tarjoukset ovat yhtä käyttäjäystävällisiä kuin GoDaddy, ne näyttävät pyrkivän teknisemmälle käyttäjäkunnalle, suosivat suorituskykyä ja isännöinnin laatua.

Lue koko HostGator-arvostelu..

GoDaddy vs HostGator – päivitetty erillinen palvelinympäristö

Kun vertailin kahta yritystä, olen lukenut paljon muiden ihmisten vertailuja ja arvosteluita, toistuvasti kertoi, että kaikkien Hostgatorin isäntätuotteiden suorituskyky oli parantunut ajan myötä.

Tämä on harvinaista.

Miksi tämä on harvinaista? Tyypillisesti isäntäyrityksen aloittaessaan sen on ostettava jonkinlaisia ​​palvelimia. Juuri tällä hetkellä hosting-yritysten elämän alussa on todennäköisesti paras suorituskyky, jonka olet koskaan saanut jaetussa web-isännöinnissä.

Ajan myötä yritys saa yhä enemmän asiakkaita, he ostavat enemmän palvelimia ja kaikki ovat tyytyväisiä. Jossain vaiheessa yritys tajuaa, että he voisivat todennäköisesti puristaa muutama lisää palvelimen sivustoja ansaitaksesi hieman enemmän rahaa. Esitys kärsii.

Kuten alla oleva linkki osoittaa, minulle on selvää, että näin ei tapahdu Hostgatorissa, he päivittävät aktiivisesti palvelimiaan tämän tarkan ongelman välttämiseksi. En löytänyt mitään vastaavaa tapahtuvan GoDaddyssa.

Lehdistötiedote - HostGator

Katso HostGatorin suunnitelmat & hinnoittelu täällä.

GoDaddy vs HostGator – käytännön kokemus

Kokemukseni Hostgatorista on luultavasti tarkalleen kuinka odottaisit, he käyttävät cPanelia, jonka tiedän tarkalleen.

Kaikki toimi ensimmäisellä kerralla, isäntäasetukset, WordPress-asennus jne. … Asiakastuesta oli uskomattoman hyötyä, ei pitoaikaa, he vain saivat korjaamaan ongelmani.

Kokemukseni GoDaddystä ei ollut huono: se ei myöskään ollut hienoa. Nyt ajattelin, että GoDaddy käytti cPanelia, mutta todellisuudessa he käyttävät jonkinlaista mukautettua cPanel-versiota, siinä on suurin piirtein samat ominaisuudet, jotkut jutut tehtiin eri tavalla, jotkut asiat olivat eri paikoissa.

Tämä oli tuskaa tuskalleni, olen vain niin tottunut cPaneliin.

Nyt minun pitäisi tunnustaa, että olen käyttänyt GoDaddya paljon. Tarkoitan todella paljon. Aikaisempi yritykseni käytti sitä isännöimään ja SSL-varmenteita noin 100 asiakkaalle (ne olivat halpoja, mitä halusimme).

Kokemukseni mukaan GoDaddy-käyttöliittymä on kauhistuttava. Onneksi heillä on hyvä tuki, koska kun jokin ei toimi käyttöliittymän kautta (ja tätä tapahtuu paljon), sinun on soitettava tukeen lajitellaksesi se.

HostGator vs. GoDaddy-johtopäätös

Joten kumpi on parempi: Hostgator vs. Godaddy? No, ne ovat molemmat vankka web-hosting-yritys ja valintasi riippuu siitä, mitä arvostat enemmän.

Jos etsit rajattomia resursseja (eli tallennustilaa, kaistanleveyttä, sähköposteja), siirry sitten Hostgatoriin. Voit saada heidän nykyisen alennuksensa täältä.

Jos olet uusi, budjetti vakava ja tarvitset laajasti puhelintukea, sinun tulisi valita Godaddy. Godaddy-alennukset ovat saatavilla täältä.

Ja jos etsit itsenäistä yritystä, jonka suorituskyky on erittäin korkea, menen FastCometin kanssa (arvostelu)

Ja jos olet vasta aloittamassa ensimmäisellä verkkosivustollasi, suosittelen, että tarkistat WordPress-asennusoppaani hyödyllisen.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:
 1. Bluehost Vs Godaddy: Mikä web-hosting voitti?
 2. Bluehost vs. HostGator – Miksi BlueHost on parempi
 3. 1&1 vs. GoDaddy: Vertailu ja testit kokemukseni perusteella
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map