Hosting24 Review: Pidän ja en pidä sen käyttämisestä! [+ Palvelimen nopeus]

Riippumatta siitä, kuinka monta web-hosting-vaihtoehtoa on saatavana markkinoilla, on aina hienoa tietää enemmän. Jokaisella on tiettyjä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka sopisivat yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin.


Upea tapa saavuttaa oikea hosting-vaihtoehto on pysymällä tarkkana trendikkäistä hosting-vaihtoehdoista ja saada siitä täydellinen katsaus täydellisen hosting-arvioinnin kautta.

Olen jälleen täällä tarjotakseni sinulle muutamia oivalluksia ja katsauksen eri parametreihin toiselle isäntäalustalle.

Tällä kertaa se on Hosting24.

Hosting24 aloitettiin virallisesti ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja se on ollut olemassa jo vuodesta 2004. Sen pääkonttori sijaitsee Liettuassa, Kaunasissa.

Hosting24 on osa Hostinger- ja 000webhost-palvelinta, jolla on yhteensä 29 miljoonaa käyttäjää 178 maassa.

Seuraavaksi haluaisin puhua lisää hosting24-arviointistani.

Hosting24 Ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Ilmainen cPanel
 • Takuu 99,9%
 • Sähköpostien ylläpito sisältyy suunnitelmaan
 • Suojausominaisuudet mukana
 • Hyvä kaistaleveys ja levytilan tuki
 • Kustannustehokas
 • Helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa
 • Tukee PHP, MYSQL ja monia muita yhden napsautuksen asennuksia

Kuinka nopea on Hosting24?

Hosting24-nopeus

Hosting24-palvelimen nopeustesti – A +. Luotto: Bitcatcha

Katso Hosting24: n kokonaiset suunnitelmat täältä …

Mitä pidän Hosting24: stä

1. Hinnoittelurakenne:

Ensimmäisen kerran hinnoittelu perussopimukselle alkaa 2,15 dollarista kuukaudessa 48 kuukauden suunnitelmalla. Samassa suunnitelmassa on erilaisia ​​joustavia maksutapoja 3 kuukaudesta, 4 kuukaudesta, 12 kuukaudesta 24 kuukauteen, 36 kuukauteen ja 48 kuukauteen..

Suunnitelma sisältää BitNinja Smart Security -sovelluksen ja ilmaiseksi sisältyvän SpamAssassin-suojauksen.

Muut ennakkosuunnitelmat alkavat hinnoittelulla 8,84 dollaria kuukaudessa ja 11,99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton verkkosivusto, jolla on rajoittamaton SSD-tila.

Hintarakenne on hyödyllinen pitkäaikaisille käyttäjille.

Hosting24-suunnitelmat:

OMINAISUUDET
YKSITTÄINEN
PREMIUM
LIIKETOIMINTA
Levytila10 GtRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveys100 GtRajoittamatonRajoittamaton
Verkkosivusto1RajoittamatonRajoittamaton
FTP-käyttäjä1RajoittamatonRajoittamaton
paneelicPanelcPanelcPanel
Hinta$ 0.80 / mo$ 2,15 / kk$ 3,45 / kk

Kokeile riskitöntä 30 päivän ajan »

2. Valtava levytila ​​/ kaistanleveys:

Suunnitelmissa on hyvä määrä levytilaa. Perussuunnitelma tukee 10 Gt levytilaa, joka on riittävän suuri keskisuurille verkkosivustoille.

Perussuunnitelma tukee myös 100 Gt: n kaistanleveyttä. Muiden suunnitelmien kanssa levytilaa, samoin kuin kaistanleveys, on rajoittamaton.

3. Uptime:

Hosting24 jaettu hosting takaa 99,99 käyttöaikaa.

Hosting24-Päällä

Tässä on keskimääräinen käyttöaika:
Hosting24-käytettävyys-2019

 • Maaliskuu 2019: 100%
 • Helmikuu 2019: 99,99%
 • Tammikuu 2019: 99,78%

Hosting24-käytettävyys-2018

 • Joulukuu 2018: 99,96%
 • Marraskuu 2018: 99,99%
 • Lokakuu 2018: 99,99%
 • Syyskuu 2018: 99,78%
 • Elokuu 2018: 99,93%

Tässä on keskimääräinen vastausaika:

 • Maaliskuu 2019: 1 129 ms
 • Helmikuu 2019: 1 404 ms
 • Tammikuu 2019: 1 668 ms
 • Joulukuu 2018: 916 ms
 • Marraskuu 2018: 1 021 ms
 • Lokakuu 2018: 949 ms
 • Syyskuu 2018: 829 ms
 • Elokuu 2018: 943 ms

Tämä on jotain, jota harvat jaetut isännöinnit eivät takaa. Palvelimia seurataan jatkuvasti äkillisten seisokkikysymysten ratkaisemiseksi.

Huomaa: Olemme lopettaneet tämän isännöinnin käyttöajan mittauksen toistaiseksi. Mutta mitä olemme tallentaneet, että olemme luettelossa edellä.

4. Rahat takaisin -takuu:

Hosting24 tarjoaa 30 päivän riskittömän kokeilujakson. Tämä on riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta.

Tämän avulla käyttäjät voivat kokeilla palveluita ennen sitoutumistaan ​​siihen kokonaan ja käyttäjä saa täyden hyvityksen.

5. Lisätty turvallisuus:

Hosting24 tarjoaa hyvän tuen perussuunnitelman turvaominaisuuksille.

Perussuunnitelmaan sisältyy BitNinja Smart Security, joka tarjoaa suojan suosituimmista hyökkäyksistä, kuten XSS, DDoS, haittaohjelmat, komentosarjan injektiot, raa’at voimat ja muut automatisoidut hyökkäykset..

Turvallisuus-Hosting24

Lisäksi tämä sisältää SpamAssassin Protection -sovelluksen suodattamaan ja suojaamaan sähköposteja estämällä roskapostia. Tämä tukee SSL-varmenteita ja päivittäisiä varmuuskopioita erillisellä hinnalla.

6. Sähköpostituki:

Sähköpostien ylläpito sisältyy osana jokaista valitsemasi suunnitelmaa. Tämä käyttää pilvikäyttöistä SMTP-toimitusta sujuvan ja luotettavan toimituksen varmistamiseen.

Ilman lisäkustannuksia voit saada verkkotunnuksesi kaltaisen sähköpostitunnuksen. Vaikka perustili tukee yhtä sähköpostitiliä, muut suunnitelmat tukevat rajatonta sähköpostitiliä.

7. Verkkotunnuksen tarkistus:

Verkkotunnuksen tarkistimen avulla löydät täydellisen vastaavan verkkotunnuksen. Työkalu auttaa löytämään tarvittavan verkkotunnuksen saatavuuden muutamassa sekunnissa. Tämä tekee verkkotunnuksen rekisteröinnistä erittäin yksinkertaisen.

Domain_Checker_Hosting24

Tämä tarjoaa myös muita toimivia vaihtoehtoja verkkotunnukselle. Jos verkkotunnuksen valinta ei ole käytettävissä, intensiivinen haku tarjoaa useita lähimpiä vaihtoehtoja. Se auttaa siten laajentamaan parempia verkkotunnusten nimeämiskäytäntöjä verkkotunnistimella.

8. Ilmainen verkkotunnus:

Ilmainen verkkotunnus on osa Premium- tai Business-hosting-suunnitelmaa, joka on ostettu vähintään 12 kuukaudeksi. Ilmainen verkkotunnus sisältyy ensimmäistä vuotta.

Free_Domain_Hosting24

Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jos aiot valita pidemmän kestosuunnitelman.

9. Hyvä cPanel-tuki:

Hosting24 tukee hPanelia ja cPanelia. Tämä sisältää työkalut sähköpostien, tiedostojen ja MYSQL-tietokannan hallintaan. CPanel tarjoaa hyödyllisiä analytiikoita sekä SEO-optimointityökaluja.

CPanel tukee SSH: ta, SSL: tä, Cron Jobsia ja monia muita.

Hosting24-cpanel1

Sillä on yhden napsautuksen asennus useille sovelluksille, ja sitä käytetään WordPressin, Joomlan, Drupalin, PrestaShopin ja skriptien asentamiseen verkkokauppaa, sisällönhallintaa ja yhteisön rakennusta varten..

Hosting24-cpanel2

CPanel-sovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda omia täydellisiä tai osittaisia ​​varmuuskopioita viikoittaisten automaattisten varmuuskopioiden lisäksi.

CPanel on varustettu lisävarusteilla, jotka voidaan ottaa nopeasti käyttöön. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat: Salasanasuojaushakemistot, IP Allow Manager, Hotlink Protection.

CPanel on hyvin erillään erilaisista vaihtoehdoista.

Hosting24-cpanel3

10. Helppo käyttää verkkosivujen rakenninta:

Integroitu verkkosivustojen rakentaja tekee verkkosivuston luomisesta ja ylläpidosta helppoa. Tätä ominaisuutta on erittäin helppo käyttää vetämällä ja pudottamalla, ja aloittelijat voivat käyttää sitä helposti.

Se yksinkertaistaa reagoivaa verkkosivustojen rakentamista ja SEO-optimointia.

website_builder_hosting24

Verkkosivun rakentaja on käyttäjäystävällinen, ja sillä on monipuolinen tuki verkkosivustoille, blogeille ja sähköisen kaupan portaaleille. Tämä on täysin muokattavissa eikä vaadi koodausta.

Mitä haluaisin nähdä Hosting24:

1. Peruslisäosat puuttuvat:

Vaikka suunnitelmaan sisältyy useita etuja ja harvat lisäsuojausominaisuudet, jotka sisältyvät ilmaiseksi osana suunnitelmaa, peruslisäosat, kuten SSL-varmenne, veloitetaan erikseen edullisista hinnoista.

Single_hosting_SSL_HOSTING24

Samoin verkkotunnuksen rekisteröinnillä on erillinen hinnoittelu. Päivittäisistä varmuuskopioista veloitetaan erikseen. Verkkosivustojen siirto ei ole osa suunnitelmaa, ja siitä veloitetaan erikseen.

2. Korkeammat uusinnat:

Hosting24 tarjoaa halvempia ensi kertaa suunnitelmia. Halvempien suunnitelmien lukitusaika on enemmän. Jokaisen suunnitelman uusiminen on korkeampi. Mitä edistyneempi suunnitelma on, sitä enemmän on uusimisen hinnoittelu.

3. Live-keskustelu:

Hosting24: llä on hyvä asiakastuki, josta puuttuu kuitenkin suorakeskusteluvaihtoehto.

Live chat -vaihtoehto antaa käyttäjille mahdollisuuden ratkaista ongelmat nopeasti ja on helpoin tapa saada kyselyihin vastauksia. He takaavat 24/7/365 -tuen, joka on saatavana vain verkkosivustolla olevalla kyselylomakkeella.

Voit kuitenkin päästä positiiviseen huomautukseen sähköpostitse tai kyselylomakkeella, joka on saatavana verkkosivustolla.

Tämän lisäksi ne tarjoavat myös omaa tietokantaa, UKK-osion ja joukon blogeja ymmärtääksesi, mikä on trendissä. Tietokanta on hyvin erotettu ja helppo selata.

YHTEENVETO:

Tämän avulla olen toimittanut sinulle luettelon Hosting24: n ominaisuuksista sekä eduista ja haitoista. Tämä on hyvä valinta aloittelijoille, sillä sen käyttö on helppoa.

Jos etsit tukea melko yksinkertaiselle ja keskimääräiselle liikenteelle perustuvalle verkkosivustolle, Hosting24 kannattaa kokeilla.

Tosiasia, tämä on nimellisesti hinnoiteltu verrattuna useisiin isäntäalustoihin, ja se olisi hyvä valinta, jos et ole huolissasi maksamasta erikseen muutamasta lisäosasta.

CPanel ja verkkosivustojen valmistaja huolehtivat nopeasta verkkosivustojen kehityksestä. Lisäksi heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka helpottaa tämän kokeilua.

Kokeile riskitöntä 30 päivän ajan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map