Hostinger Review: Mahtava Uptime (100%), entä ominaisuudet?

Mikä on Hostinger?

On aika saada päivitetty arvostelu Hostingeristä. Loppujen lopuksi Hostinger on ollut merkittävä isäntävoima Internetissä, joka on täynnä erilaisia ​​isäntäalustoja.


Jos et ole ennen kuullut Hostingeristä, saatat yllättyä siitä, että se on itse asiassa hajauttava isännöintipalveluntarjoaja. Tarkoitan sitä: Hostingerillä on yli 29 miljoonaa käyttäjää ja tytäryhtiötä 178 maassa.

Se alkoi vuonna 2004, mutta pienestä alusta lähtien siitä on tullut fantastinen isäntävaihtoehto.

Tässä katsauksessa puhumme paljon – mutta Hostinger on hyvä antamaan sinulle nopean vastauksen. Ei täydellinen, mutta kaiken kaikkiaan halpa suhteessa siihen, mitä saat vastineeksi.

Mutta hei, se on yksinkertaistamista. Joten mitä me odotamme?

Sukellaan sisään.

Kaiken: Huonot puolet

Okei, ensin huonot uutiset: mitä Hostinger tekee huonosti?

Hostingerin yhden jaetun isännöinnin suunnitelma on edullinen, mutta et saa siitä paljon ominaisuuksia.

Tämä ei tarkoita, että Hostingerista puuttuu ominaisuusosastolta (ei ole!) Vain, että alimman hinnan suunnitelma on paljain.

alhaiset Hostinger-kustannukset

Koska monet teistä saattavat olla kiinnostuneita etsimään halvinta suunnitelmaa, varsinkin jos sinulla ei ole mojovaita tarpeita, se on eräänlainen tärkeä haittapuoli.

Voit harkita päivittämistä Premium-luokkaan tai tutkia toista palvelua, joka tarjoaa sinulle enemmän ominaisuuksia pienempiä tarpeita varten.

Tässä on toinen asia: olen kuullut, että joku on menettänyt jonkin verran käyttöaikaa Hostingerin avulla. Tämä ei ole ollut kokemukseni, selvästi – mutta nopean Googlen avulla ainakin yhdellä arvioijalla oli jonkin verran seisokkeja.

Rehellisesti, en usko tämän olevan ongelma. Se ei ole ollut minulle ongelma, kun olen käyttänyt Hostingeriä, ja Hostinger takaa tällä hetkellä 99,9% käytettävyyden – arvostelu saattaa olla vanhentunut.

Sen lisäksi Hostingerin hinnoittelu on hyvää … niin kauan kuin sinulla on oikein maksaa kaksi vuotta.

Jep, jos haluat hyödyntää heidän alhaisimpia hintoja, olet tekemässä kahden vuoden sitoutumista – jotain monet ihmiset (ymmärrettävästi) eivät ehkä halua tehdä.

Viimeinen huomautus hinnoittelusta: hosting-paketillesi on 30 päivän palautuskäytäntö.

Hyvä!

Tämä 30 päivän käytäntö ei kuitenkaan koske ostamiasi verkkotunnuksia. Niille saat 4 päivää hyvitystä.

hostingerin hyvityskäytäntö

Uskon, että se ottaa vastaan ​​suurimman osan Hostingerin virheistä. Pääkohdat ovat harhaanjohtava hinnoittelurakenne ja heikko lähtötason paketti.

Muut huolenaiheet ovat vähäisempiä; oppitunti on tässä tutkia ehtoja kunnolla ennen asettamista.

Älä ole liian epätoivoinen!

Siellä on paljon hyviä uutisia, joita odotan myös.

Kaiken: Hyödyt

Nyt kun olemme tehneet huonoista uutisista, mitä Hostingerillä on siihen menossa?

Ilo, että kysyit, koska vastaus on: paljon.

Ensinnäkin, kuten pian käy ilmi, on hinta.

Hostingerillä on suuri ”myynti” (epäilen, että hinnoittelu voi olla osittain pysyvää kuin vain rajoitetun ajan myynti).

Heidän melko vaikea voittaa nykyisellä myyntihinnallaan, joka on 80% halvemmasta suunnitelmasta.80% alennus HostingeristäKaksivuotisen sitoumuksen suhteen – hyvin, se imee, mutta se on silti hyvä juttu, jos sinulla on kunnossa asettua pitkään. Tässä huomautuksessa heidän 30 päivän palautuskäytäntö on riittävän hyvä selvittämään, haluatko sitoutua vai ei.

Toiseksi ominaisuudet: Ei ole niin, että Hostingerillä olisi kaikkien isäntäalustojen parhaat ominaisuudet tai suurin työkalupakki. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla paras, koska se pakkaa silti runsaasti booliä ja jälleen kerran melko hyvin hinnoiteltua pakettia.

Tämä koskee useimmiten toisen ja kolmannen tason jaettuja hosting-paketteja. Silti, se on hyvä työkalupakki hintaan.

Yksi parhaimmista asioista Hostingerissä on sen käyttäjäystävällisyys. Tarkoitan, että jotkut ihmiset saattavat jopa haluta alustan, joka on hiukan vankempi, mutta huomasin sen olevan hyvä sekoitus käyttäjän hallintaa ja helppoa käyttökokemusta.

Tämä sisältää heidän verkkosivujen rakentajan. Kyllä, suurin osa verkkosivustojen rakentajista on helppokäyttöisiä (se on heidän tarkoituksensa loppujen lopuksi), mutta on hienoa nähdä johdonmukaisuus koko työkalupakissa, etenkin työkaluissa, joita käytät usein.

Hostinger-sivusto rakentaja

Helppokäyttöisyys on myös asiakastukea, ja onko heillä hyvää asiakastukea. Heidän live-keskustelu on yksi reagoivimmista käsittelemistäni kysymyksistä, eivätkä heidän paikan päällä olevat asiakirjat ole myöskään paha.

Lopuksi heidän turvallisuutensa on melko vankkaa. Minulla ei ole jälleen kerran käyttöaikaisia ​​ongelmia heidän kanssaan, ja heidän sivustollaan on runsaasti erilaisia ​​suojausprotokollia / infrastruktuureja.

Kaiken kaikkiaan Hostingerillä on paljon tekemistä eteenpäin parista aiheesta huolimatta täällä.

hinnoittelu

Nyt kun yleiset edut ja haitat ovat poissa tieltä, katsotaanpa yhtä suurimmista huolenaiheista: hinta.

Tätä kirjoitettaessa Hostingerillä on runsas kesämyymälä, joka vie 80-34% kustannuksista, suunnitelmasi mukaan.

Kun aloin kirjoittaa tätä, myyntiin päättyi 4 tunnin lähtölaskenta; Päivää myöhemmin, myynti on edelleen olemassa.

Seuraava päivä? Vielä siellä.

Vain siinä tapauksessa, että se haihtuu, tässä on normaalin hinnoittelun jakautuminen: 3,99 dollaria kuukaudessa heidän ensimmäisen tason, yhden jaetun hosting-palvelun osalta. Toisen kerroksen Premium Shared Hosting -palvelun hinta on 8,84 dollaria kuukaudessa, ja korkeimman tason Business Shared Hosting -palvelun hinta on 11,99 dollaria kuukaudessa..

Myynnin yhteydessä ensimmäinen taso on 0,80 dollaria kuukaudessa. Kyllä, se on totta: alle dollarin. Premium-jaettu hosting saa 2,15 dollaria kuukaudessa myynnin myötä, ja Business Shared Hosting saa 3,45 dollaria kuukaudessa.

halpa isännöinti hostingeriltä

Miksi kaikki myynti keskittyy? Usko tai älä, se ei ole hiero kasvojasi siihen, mitä olet juuri huomannut.

Se, että Hostinger osoitti olevansa halukas laskemaan hintojaan, puhuu merkittävästi määristä, ja tämä myynti näyttää jatkuvan jonkin aikaa.

Itse asiassa heidän sivustollaan on koko sivu nimeltään ”Halpa Web-hosting”, joka on pääosin yllä kuvailemasi jaetut hosting-suunnitelmat – myyntihinnoin -, joten nämä alhaiset hinnat eivät välttämättä tule nopeaan aikaan pian.

Joka tapauksessa, jos se kuulostaa melko perushinnoittelurakennelmalta, olisit oikeassa. Nämä ovat päävaihtoehtoja, mutta räätälöityä pakettia varten on paljon enemmän.

Puhumme pääasiassa tämän artikkelin jaetusta hosting-vaihtoehdosta, mutta erillinen hinnoittelu koskee myös Virtual Private Server -majoitusta (jossa on kuusi astetta), Cloud Hosting (jossa on kolme tasoa), WordPress-hosting (jossa on kolme tasoa samalla hinnat jaetun hosting-vaihtoehtona) ja Business Hosting-suunnitelmat (jolla on kolme tasoa).

Itse asiassa käytämme yhtä Business Hosting -suunnitelmista, mutta koska Hostinger mainostaa pääasiassa jaettua hosting -suunnitelmaansa – ja koska juuri sitä monet teistä todennäköisesti katsovat -, keskitymme jatkossakin.

Kaiken kaikkiaan Hostingerillä on vankka hinnoittelu. Olin hämmästynyt myynnistä, ja jos et ole varma ostamasta suunnitelmaa heidän kanssaan, suosittelen tarkistamaan sivuston aina silloin tällöin, onko myynti tai muu vastaava edelleen olemassa.

Lisäksi kaikilla tasoilla on 30 päivän palautustakuu.hostingerin 30 päivän kokeilu

Alennukset ja hyvitykset syrjään, Business Hosting on kilpailukykyinen ja jaetut hosting-suunnitelmat ovat vain kaiken kaikkiaan suuri summa – ellei niitä ole, hanki vain rahasi takaisin ensimmäisen kuukauden aikana.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

Nyt kun olet kuullut tärkeän hinnoittelun, on aika selvittää, ovatko tarjotut ominaisuudet sen arvoisia.

Jos saat Yhden jaetun palvelun, saat yhden sivuston, sähköpostitilin sen mukana, samoin 10 Gt levytilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä..

Mukana on helppo verkkosivustojen rakentaja, “tehokas” ohjauspaneeli ja käyttöoikeuksien hallinta.

Nämä ovat pääominaisuuksia, mutta pienempiin sisältyy yhden aliverkkotunnuksen, 50 automaattisen asennusohjelman, viikoittaisten varmuuskopioiden ja paljon muuta.

Helpoimmin saat 99,9% Uptime-takuun – tosin minusta se on perustana isännöintipalveluissa.

Jopa Hostinger tietää, että ensimmäinen taso on vähän perus: he kutsuvat sitä sivustoltaan ”selviytymissuunnitelmaksi”.

Jos haluat mennä isommaksi, saat Premium Shared Hosting -palvelun hintaan 2,15 dollaria kuukaudessa.

hostingerin premium-hosting

Tämä muutaman dollarin päivitys antaa sinulle rajoittamattoman määrän sivustoja, rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman kaistanleveyden ja ilmaisen verkkotunnuksen nimen (jos sinulla on vuosisuunnitelma). Toissijaisia ​​ominaisuuksia ovat rajattomat aliverkkotunnukset, yli 90 automaattisen asennusohjelman skriptit ja rajoittamaton verkkotunnuksen pysäköinti.

Viimeisimmälle tasolle – niille, joilla on moitteettomia yritystarpeita – voit saada melkein kaiken edellisestä tasosta tarjotun (helppo sivustojen rakentaja, rajoittamaton kaistanleveys, rajoittamaton levytila, rajoittamaton sivusto) sekä ilmainen SSL-varmenne, päivittäiset varmuuskopiot, korkea WordPressin optimoidut nopeudet, erityinen suora tuki ja kaksinkertainen prosessiteho.

Toissijaiset ominaisuudet ovat suurelta osin samanlaisia ​​kuin Premium-suunnitelmat.

Jos haluat nähdä täydellisen ominaisuusluettelon kerroksittain, voit tarkistaa heidän hinnoittelutaulukon täältä.

Hostinger-ominaisuudet

Kaikki kuulostaa hienolta, mutta kuinka työkalut toimivat?

Kokemukseni mukaan he ovat melko tukevia. En ole totta, että en ole käyttänyt Shared Hosting -vaihtoehtoja, mutta työkalut ovat käytännössä samat (verkkosivujen rakentaja, käyttöaikatakuut jne.).

Ne ovat vakaita, ja tärkein raporttini on, että minulla ei ole paljon valituksia.

Kaiken kaikkiaan suhtaudun myönteisesti Hostingerin ominaisuusjoukkoon: siinä ei ehkä ole kaikkea, mutta siinä on paljon – sanoisin kuitenkin pääasiassa Premium- ja Business

Jaetut hosting-suunnitelmat tarjoavat tyydyttävän määrän ominaisuuksia hintaan.

Jos haluat suhtautua vakaammin isännöintiisi ja siirtyä ylös jaettuun isännöintiin, se on myös hienoa – Hostinger tarjoaa – varmista, että olet valmis kömpelömään vähän enemmän rahaa.

Katso seuraava osa nähdäksesi kokemukseni näiden työkalujen käytöstä!

Helppokäyttöisyys ja käyttäjän hallinta

Helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys ovat nykyään erittäin kysyttyjä, ja hyvästä syystä: kaikki eivät ole asiantuntijoita ja haluat tehdä online-läsnäolosi hallintaan mahdollisimman tehokkaan.

Onneksi Hostinger ei jätä pinoa. Kun kirjaudut sisään, voit tervehtyä hosting-tililläsi ja helposti hallita-painikkeita sekä joitain pika-asetusvaihtoehtoja, jotta pääset suoraan töihin.Hostinger-paneeli 1

Jos yrität päästä ominaisuutesi ytimeen, se ei ole liian vaikeaa: napsauta vain yllä olevaa yllä olevaa ”hallita” tai siirry hosting-välilehteen ja etsi sopiva hosting-tili.hostinger hPanel uusi

Tämä on käyttäjäystävällisyyttä: helppoja painikkeita, yksinkertaisia ​​ja virtaviivaisia ​​asetteluja, intuitiivista luokittelua jne.

En usko, että valitsisitte liian sekavaksi vaihtoehtosi: kaikki on suurelta osin itsestään selvää, ja jos tarvitset apua, voit aina kysyä.

Niin kauan kuin olet menossa Premium- tai Business-palveluihin, sinulla ei todennäköisesti ole loppumassa vaihtoehtoja isännöinnin ja sivustosi hallintaan; vaikka tämä ei sinänsä ole helpointa isännöintipalvelua, se on suunnilleen yhtä helppoa kuin se voi saada uhraamatta ominaisuuksia.

Asiakaspalvelu

Osa siitä, mikä tekee palvelusta helppokäyttöisen asiakkaille, on vankka asiakastuki. Isäntäyrityksiltä odotetaan olevan vankka asiakastuki, koska ne yleensä tekevät Internet-isännöinnistä saataville monille ihmisille.

Hostinger ei epäonnistu täällä.

Ensinnäkin on Hostingersin dokumentaatio ja koulutusresurssit. Esimerkiksi heidän opetusohjelmien sivusto, joka sisältää opetusohjelmia monista aiheista. Hostingerillä on myös tietopohja, joka on melko yleinen ohjelmisto palveluna -vaihtoehdoissa, mutta silti hyödyllinen.

Opetusohjelmissa keskitytään enemmän auttamaan sinua oppimaan tai parantamaan verkkotaitosi hyödyntämään työkalujasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tietopohja auttaa sinua enemmän kysyttäessäsi; Usein kysyttyjä kysymyksiä ja myös usein kysytyt kysymykset, jotka sinun on vielä tiedettävä.

Paikalla olevien tietojen lisäksi, joista voi olla apua heti, on asiakastuen tärkein osa: edustajat, jotka voivat vastata kysymyksiisi heti.

Löysin Hostingerin olevan täällä vähän vähemmän tavoitettavissa. Monilla palveluilla on ainakin live-chat- tai e-mail-tukivaihtoehtoja, jotka ovat helposti saatavissa sivustoon saapuessa, mutta en löytänyt mitään vastaavaa Hostingerin sivustolta..

Sinun on kirjauduttava sisään saadaksesi pääsyn live chat-tukeen. Mutta kun kirjaudut sisään, pieni chat-vaihtoehto on aina näytön oikeassa alakulmassa, joten se on aika kätevä.

Kokemukseni mukaan live chat on erinomainen. Esitin yksinkertaisen kysymyksen (poista heti yksi heidän ohjeartikkeleistaan) ja sain vastauksen, ennen kuin pystyin edes ottamaan kuvakaappauksen kysymyksestäni.hostinger chat 1hostinger chat 2

Ole hyvä. Noin minuutin kuluttua kysymyksen kirjoittamisesta sain hyödyllisen vastauksen. Tämä on yleensä ollut minun kokemukseni, mutta tässä on jonkin verran todisteita heidän live-chatistaan, joka on yksi parhaimmista (tai olen vain onnekas).

Mielestäni heillä on kaiken kaikkiaan vahva asiakastuki. On valitettavaa, että sinun on kirjautunut sisään päästäksesi suurimpaan osaan siitä. kiinnostuneille, mutta etkö ole varmoja sitoutumisesta, asiakastuki voi olla hieno tapa saada tuotteesta käsitys.

Jopa ottaen tämän huomioon, en tuskin päästää siitä alas. Tietokanta on kätevä, ja sen tulisi huolehtia useimmista asioista, jotka voit tehdä livechatin välityksellä, mutta livechatti ja runsaasti oppaita saat asioiden ripustamiseksi edelleen olemassa..

turvallisuus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kuinka turvallisuus on? Kuten mainitsimme, Hostinger toteaa ylpeänä, että heillä on 99,9%: n käyttöaikatakuu riippumatta jaetusta isännöinnin hinnasuunnitelmasta.hostinger's Uptime

Tässä on keskimääräinen käyttöaika:
hostinger-käytettävyys-2019

 • Toukokuu 2019: 99,43%
 • Huhtikuu 2019: 99,67%
 • Maaliskuu 2019: 99,84%
 • Helmikuu 2019: 99,93%
 • Tammikuu 2019: 99,91%

hostinger-käytettävyys-2018

 • Joulukuu 2018: 99,92%
 • Marraskuu 2018: 99,98%
 • Lokakuu 2018: 99,96%
 • Syyskuu 2018: 100%
 • Elokuu 2018: 99,99%

Tässä on keskimääräinen vastausaika:

 • Toukokuu 2019: 1 145 ms
 • Huhtikuu 2019: 1 278 ms
 • Maaliskuu 2019: 1 238 ms
 • Helmikuu 2019: 1 315 ms
 • Tammikuu 2019: 948 ms
 • Joulukuu 2018: 482 ms
 • Marraskuu 2018: 636 ms
 • Lokakuu 2018: 706 ms
 • Syyskuu 2018: 620 ms
 • Elokuu 2018: 711 ms

On selvää, että elokuun käyttöaika on ollut melko hyvä, 100%: n käyttöaika tähän mennessä.

Huono kuukausi voisi silti tulla, mutta todisteiden perusteella sanoisin, että Hostinger pitää voimassa olevan lupauksensa.

Huomaa: Olemme lopettaneet tämän isännöinnin käyttöajan mittauksen toistaiseksi. Mutta mitä olemme tallentaneet, että olemme luettelossa edellä.

Päällekkäisyyden lisäksi varmuuskopiot ovat myös tärkeitä.

Hinnasuunnitelmasi vaikuttaa varmuuskopioidesi tiheyteen: Henkilökohtaiset ja premium-suunnitelmat saavat viikoittain varmuuskopioita, kun taas Business Shared Hosting -suunnitelmat saavat ne joka päivä..

Business Shared Hosting- ja Business Hosting -suunnitelmat saavat ilmaisen SSL-sertifikaatin, jonka avulla voit käsitellä maksuja turvallisesti ja varmistaa, että asiakkaasi luottavat sinuun.

Sen lisäksi voit ostaa SSL-varmenteen Hostingeriltä suojaamaan sivustoasi, jos suunnitelmasi ei tule ilmaiseksi.

Hostinger-palvelimilla, lukuun ottamatta asioita, joita voit tehdä loppupäässä, on oma suoja. Tämä ei ole poikkeuksellinen, mutta se on hyvä tietää.

Heidän sivustollaan luetellaan kohtuullinen suojajoukko: useita epäonnistumisia palvelintiedoille, RAID-10, toimenpiteet DDoS-hyökkäyksiä, palomuureja ja vahvaa katastrofien palautusta varten, jotta voit varmuuskopioida tilisi nopeasti vakavan kaatumisen sattuessa.

Se on melko kattava kilpi, joka heillä on, eikä se ole yllättävää. Hostingerillä on niin laaja käyttäjäkunta, että on epätodennäköistä, että he kykenevät pitämään kiinni niin suuressa liikenteessä ja liiketoiminnassa, että he eivät ole melko turvallisia.

Ainakin meidän päästämme lähtien Hostinger on varmasti osoittautunut turvalliseksi ja luotettavaksi. Siitä eteenpäin siirrymme lopulliseen arviointiin Hostingeristä!

Suosittelen Hostingeriä?

Vau! Mikä on tuomio päivän päätteeksi?

Jos olet lukenut tähän kaukaa, voit todennäköisesti arvata, että Hostinger on syyllinen… hyvyyteen.

Pidän Hostingeristä niin paljon, että… se isännöi sivua, jolla olet juuri nyt! Hostingerin käyttäminen on ollut ilo.

En usko, että se on täydellinen kaikille, enkä tiedä, suosittelisinko edes sen ensimmäisen tason hinnoitteluvaihtoehtoa (jaetulle isännöinnille).

Niille, jotka harkitsevat toisen tai kolmannen tason jaettua hosting-suunnitelmaa, sanoisin, että se on todennäköisesti rahan arvoinen, ja jos haluat siirtyä jaetun alueen ulkopuolelle

Isännöimällä jotain vakavampaa, saat silti hyvän sopimuksen.

Ensisijaisena haittana on, että sinun on luettava hieno painatus; Hostinger on hieno, kunhan osaat käyttää sitä.

Kun olet sisään, olet asettunut vanhaan käyttöaikaan, asiakastukeen, turvallisuuteen ja ominaisuuksiin edulliseen hintaan. Suosittelen Hostingeriä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map