HostPapa Review (2020): Olet kuullut siitä. Mutta pitäisikö sinun käyttää sitä?

HostPapa Review (2020): Olet kuullut siitä. Mutta pitäisikö sinun käyttää sitä?

HostPapa Review (2020): Olet kuullut siitä. Mutta pitäisikö sinun käyttää sitä?

Mikä on HostPapa?

HostPapa on yksi mielenkiintoisimmista hosting-yrityksistä.


Ehkä se on nimi, ehkä se on pienille ja keskisuurille käyttäjille tarkoitettu yhteisö, mutta HostPapa pitää minua ystävällisenä alustana.

Se on pienempi isännöintipalvelu, mutta se on silti onnistunut saamaan nimen itselleen.

Kun suuret hosting-yritykset ovat tarjonneet miljoonia sivustoja, HostPapan lukumäärä on lähempänä 200 000 (kaksi vuotta sitten se oli 160 000, joten suolajyvä).

HostPapa väittää

Se on toiminut vuodesta 2006, ja näyttää siltä, ​​että se ei ole tehnyt muuta kuin kasvanut siitä lähtien.

Se myy itsensä perheympäristönä, jossa kaikki ovat yhteydessä lämminhenkiseen HostPapa-yhteisöön.

Näen vetoomuksen – itse asiassa HostPapa saa minut ajattelemaan paikallista, suosittua pizzapaikkaa, mutta isäntämaailmalle.

Mutta onko se?

Onko HostPapa pieni ja keskisuuri isännöitsijä, joka edelleen pystyy toimittamaan huippuluokan ohjelmistoja?

Jatka lukemista saadaksesi selville!

Kaiken: Huonot puolet

Saavutetaan nopeasti vähiten suosikki osaani: mikä on HostPapan pahaa??

Hieman, valitettavasti, mutta vain vähän!

Ensimmäinen merkittävä kysymys on jotain hinnoittelussa: Kaiken kaikkiaan minusta löytyy monia tuotteita HostPapan hinnoittelusta … paitsi VPS-hosting.

VPS-isännöinti useimmissa muissa alustoissa on huomattavasti halvempaa, ja siihen sisältyy uusimishinnat.

Toinen ongelma on esteettinen: olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että HostPapa näyttää hiukan vaalealta ja voisi käyttää päivitystä – se saattaa tehdä cPanelissa liikkumiseen ja verkkosivuston rakennuksen käyttämiseen tuntuvasti hieman nykyaikaisemmalta..

Tämä on tietysti täysin subjektiivinen.

Viimeinkin pidän heidän turvallisuustyökaluistaan ​​turhauttavaa.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ne on ostettava isännöintisuunnitelmasi lisäksi, ja se voi täydentää saadaksesi jopa perusturvan HostPapan kanssa..

HostPapa tarjoaa ylimääräisen tietoturvasuunnitelman

On olemassa pari isännöintisuunnitelmaa, joissa on korkeammat tasot ja jotka sisältävät nämä tietoturvatyökalut, mutta ellet saa niitä, sinun on ostettava lisäosia, jotta sinulla olisi turvallinen sivusto.

Nämä ovat työkaluja, jotka olisivat saatavana paljon halvemmalla, tai kenties jopa sisältyvät muiden verkkosivustojen alemman tason paketteihin.

Hyvä uutinen on, että se on siitä!

Näiden varoitusten lisäksi HostPapalla on paljon tekemistä eteenpäin, joten harrastakaamme siihen!

Kaiken: Hyödyt

HostPapa yllätti minut monilla eduillaan.

Ensinnäkin VPS-hosting saattaa olla kallista, mutta monilla muilla isännöintityypeillä on hyviä tarjouksia.

Jälleenmyyjien isännöinti on huomattavasti halvempaa kuin esimerkiksi suurten kilpailevien yritysten tarjoukset.

WordPress-hosting on joko halvempaa tai yhtä suuri kuin kilpailun hinnat, mutta se tarjoaa erittäin vankan ominaisuusjoukon.

Lisäksi WordPress-isännöinnissä ei ole korkeampaa hintaa uusimisessa, mikä tekee siitä poikkeuksellisen hyvän kaupan – ehkä yksi parhaimmista tarjouksista, joita olen nähnyt WordPress-isännöinnissä..

Sama pätee jaettuun isännöintiin. Vaikka jaetut hosting-paketit alkavat keskimääräisestä hinnasta, ominaisuudet, joille on myönnetty jopa ensisijainen tili, ovat vaikuttavia.

Hostpapa-ominaisuus porsille

Sen lisäksi asiakastuki on kaiken kaikkiaan melko vankkaa ja ylittää jopa hiukan standardin.

Huolimatta epäilystäni estetiikan suhteen, HostPapa on melko helppo käyttää, ja se on selvä plus.

Kaiken kaikkiaan asiat näyttävät hyvältä HostPapalle!

Mutta hei – älä ole vielä onnellinen!

Olemme käsittäneet vain perusasiat, ja nyt on aika päästä yksityiskohtiin.

HostPapa-hinnoittelu

HostPapa kuulostaa ja toimii kuin ystävällinen ja tuttu pieni yritys.

Mutta voiko se olla naapurustosi isännöintipalvelu edulliseen hintaan?

Suoraan sanottuna olin yllättynyt, kun näin ensimmäisen kerran HostPapan suunnitelmat: ne ovat aivan yhtä kilpailukykyisiä kuin mikään muu valtavirran hosting-yritys.

Tarkastellaan ensin perustason web-hosting-palveluita (jaettua hosting).

”Starter”, ensimmäinen taso, on 3,95 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudelta, ja hinta uusittaessa on 7,99 dollaria..

”Business”, ”toinen taso”, on myös 3,95 dollaria ensimmäiseltä toimikaudelta ja laajenee myöhemmin 12,99 dollariin. Kolmas taso (“Business Pro”) on 12,95 dollaria kuukaudessa ja 19,99 dollaria uusimisen jälkeen.

isäntäpapan web-hosting

3,95 dollaria kuukaudessa ei tietenkään ole halvin ensisijainen hinta jaetulle web-isännöinnille.

Se on tosin korkeammalla puolella; se on kuitenkin kaukana harvinaisesta nykyään ja jos palvelu on hyvää, hinta on perusteltavissa.

WordPress-hosting alkaa myös 1,95 dollarista, vaikka uusintahinta on 8,99 dollaria ja päättyy 12,95 dollariin.

Tämä on aika hyvä kauppa; Selvästi suurempi kilpailija Bluehost aloittaa WordPress-isännöintisuunnitelmansa 19,99 dollarilla. GoDaddyn WordPress-suunnitelmat ovat suunnilleen identtiset, joten HostPapan WordPress-suunnitelmat ovat niin halpoja kuin löytyy.

isäntäpapa wp-hosting

Virtuaalisen yksityispalvelimen isännöinnissä on useita vaihtoehtoja: kuusi eri tasoa, alkaen 19,99 dollaria kuukaudessa ja päättyen 249,99 dollariin. On kuitenkin tärkeää huomata, että nämä hinnat eivät ole ensimmäisen aikavälin, vaan ensimmäisen kuukauden.

HostPapan VPS-isännöinnin tavallinen hinta alkaa 49,99 dollarista, yli 2x 19,99 dollarista ja päättyy 299,99 dollariin 249,99 dollarin sijasta.

hostpapa vps -suunnitelmat

Kokonaisvalikoima ei ole liian kaukana kilpailun kanssa, mutta lähtöhinta on erittäin kallis.

Se hinnoitellaan normaalisti vain ensimmäisen kuukauden ajan – ainakin muut yritykset antavat sinulle vuoden alennuksen ennen hinnan nousua.

Eteenpäin: HostPapa ei oikeastaan ​​tarjoa omistettuja hosting-vaihtoehtoja.

Ne tarjoavat kuitenkin jälleenmyyjän hosting-suunnitelmia ja melko kohtuuhintaan.

HostPapan viiden tason jälleenmyyjähoito alkaa 24,95 dollarista kuukaudessa ja päättyy 99,95 dollariin kuukaudessa. Se on paljon halvempaa kuin Siteground, joka alkaa 42 dollarista kuukaudessa ja melkein sama kuin HostGatorin hinnat.

hostpapa-jälleenmyyjän hosting

Tärkeintä tässä on, että HostPapan jälleenmyyjähinnat ovat yhdenmukaiset. Toisin sanoen ne eivät nouse tietyn ajan kuluttua.

Jos näet vain mitä saat, niin se on aika uskomattoman paljon.

Viimeinkin HostPapa tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille isännöintisuunnitelmilleen paitsi WordPress-isännöinnille.

On epätavallista sulkea pois yksi, mutta anteeksiannettava, etenkin kun otetaan huomioon niiden alhainen hinta WordPress-isännöinnissä.

Kaiken kaikkiaan HostPapa on yllättävän edullinen.

Säännöllinen jaettu web-hosting on yleishintojen kalliimmalla puolella, mutta ei ollenkaan suhteellisen kallista.

VPS-isäntä HostPapan kanssa on valitettavasti melko kallista, ja suosittelen menemistä muualle VPS-isännöintiin pelkästään hinnalla.

WordPress-isäntä on kuitenkin melko halpa, ja jälleenmyyjien isännöinti on poikkeuksellisen hyvä kauppa – yksi parhaimmista, mitä olen nähnyt.

Yhdistä tämä 30 päivän palautustakuun kanssa, ja HostPapa on enimmäkseen edullinen vaihtoehto.

Katso HostPapan kokonaiset suunnitelmat täältä …

Ominaisuuksien yleiskuvaus

Ominaisuuksia on kuitenkin kaikkea riippumatta siitä, kuinka “hyvä” hinta näyttää aluksi. Kuten yleensä, keskityn enemmän jaettuihin web-hosting-suunnitelmiin niiden suosion vuoksi.

Starter-jaetun isännöintisuunnitelman (1,95 dollaria) avulla kaksi verkkosivustoa, ilmainen verkkotunnus, 100 Gt levytilaa ja rajoittamaton kaistanleveys.

Sen mukana tulee myös verkkosivustojen rakentaja, joukko ilmaisia ​​sovelluksia ja jopa ilmainen yksitellen-koulutus muun muassa.

hostpapa starter jaettu hosting

Suoraan sanottuna voisin pysähtyä tähän: tämä on luultavasti kaikkein täydellisimpiä lähtötason hosting-paketteja, joita olen törmännyt.

Rajoittamaton kaistanleveys ja paljon levytilaa ylittävät kilpailun, puhumattakaan kahden verkkosivuston hankkimisesta tavallisen yhden sivuston sijaan.

Liiketoiminta, toinen taso, päivittää sinut rajoittamattomaan levytilaan, rajattomiin verkkosivustoihin, rajattomiin sähköpostitileihin ja rajattomiin add-verkkotunnuksiin (muun muassa).

Business Prossa on joitain tietoturvaparannuksia: SiteLock tunnistaa, automatisoitu verkkosivustojen skannaus, verkkosivustojen varmuuskopiointi, premium-jokerimerkkijärjestelmän SSL ja joitain huomattavia parannuksia palveluun jaetulla palvelimella.

WordPress-hosting on samalla tavoin jaettujen web-hosting-pakettien kanssa vahvan työkalupakin suhteen, mikä tekee siitä poikkeuksellisen hyvän kaupan.

VPS ja jälleenmyyjän isännöinti tarjoavat ensisijaisesti parempia majoitusmahdollisuuksia ja enemmän resursseja hintapistettä kohti, enemmän kuin vähemmän työkaluja – tämä on yleensä tilanne, kun kaikki.

Päätelmäni antaa HostPapalle paljon enemmän tunnustusta kuin odotin antavan. Sekä jaettu isäntä että WordPress-isäntä ovat hyvin varusteltuja jopa halvimmista vaihtoehdoista.

Yhdistettynä siihen, että WordPress-isäntä HostPapassa on suhteellisen halpaa, molemmat näistä isännöintityypeistä tarjoavat erittäin hyviä tarjouksia.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on välttämätöntä, ja HostPapa on erityisen huolellisesti hoitanut sen hyvin.

Suurin osa hosting-yrityksistä tervehtii sinua tietokannalla ja sivulla, joka antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida suoraan asiakaspalvelun edustajien kanssa. HostPapa tekee tämän ja paljon muuta.

Heillä on live-chatti, jonka kanssa olen kokeillut lyhyesti.

hostpapa chat 1

Kun aloitin live-chat-pyynnön, sain automaattisen tervehdyksen.

hostpapa chat 2

Kesti muutaman minuutin kirjoittaakseni kysymyksen.

hostpapa chat 3

Kysymykseen vastattiin alle minuutissa. Kyllä, kysymys oli melko yksinkertainen – mutta se antoi kuitenkin nopean vastauksen.

Joten se on hienoa! Sen lisäksi he tarjoavat puhelinnumeron, jos sitä halutaan, sekä lippu- / sähköpostitukijärjestelmän (vaikka sinun on oltava kirjautuneena sisään käyttääksesi sitä).

Heillä on myös vakiotietokanta, joka vaikuttaa melko kattavalta. HostPapalla ei ehkä ole suurinta käyttäjäyhteisöä, mutta heistä näyttää olevan hoidettuja.

Myös tietopohjasta erillinen video-opetusohjelmien keskus on erittäin kätevä.

Mielenkiintoinen ominaisuus, jota HostPapa tarjoaa, on kyky tarkistaa verkon tila milloin tahansa. Ja ei, sinun ei tarvitse kirjautua sisään nähdäksesi sen.

Kaiken kaikkiaan olen vaikuttunut! Nopea livekeskustelu, mahdollisuus helposti tarkistaa verkon tila ja kattava tietokanta yhdistävät vankan järjestelmän asiakaskysymysten käsittelemiseen.

HostPapa ei ole suurin yritys, mutta tarjoaa asiakastukipalveluja samaan tapaan kuin mikä tahansa johtava nimi.

Helppokäyttöisyys ja vaihtoehdot

Jotakin isompaa hosting-palvelua, joka on erinomainen, on tehdä tuotteistaan ​​helppokäyttöisiä.

Loppujen lopuksi ne ovat suuria, koska houkuttelevat menestyksekkäästi suuria määriä ihmisiä ja jos sinulla on jotain, jolla on helppo oppimiskäyrä, on hyvä tapa päästä sinne.

Koska HostPapa on hieman pienempi, se saattaa tuntua palvelupalvelulta saadakseen teknisempiä käyttäjilleen.

Ehkä sen perusta on keskitason tai edistyneempi, eikö niin?

Katso tätä heidän sivustonsa alaosassa olevaa valikkoa ja sano, että tämä ei pelästytä aloittelijaa isännöimästä:

isäntäpapa-palvelut

Oikea. Tällainen pelko ei ole naurettava. No, HostPapaa on helppo käyttää yleisesti, mutta toisinaan voi olla vähän oppimiskäyrää.

Tätä yhdistää esteettisyys: HostPapa ei näytä erityisen uudelta, ja voit nähdä sen vain heidän video-opetusohjelmissaan ja tietokannan artikkeleissa.

Se ei ole hienoimmalla näköinen palvelu tai kojelauta, ja se voi tehdä navigoinnista hieman tuskaa täällä ja siellä.

Mutta hei, se ei ole 90-luvun ulkopuolella, ja voit käydä läpi cPanelin HostPapan kanssa suunnilleen yhtä helposti kuin minkä tahansa muun palvelun kanssa, antaa tai ottaa muutama ylimääräinen vaihe.

hostpapa-cpanel-web-hosting

HostPapan estetiikka ei ehkä ole kaikkien mieleen, mutta kenelläkään ei saa olla merkittäviä ongelmia palvelun käyttämisessä.

Turvallisuus ja luotettavuus

Suojaus on välttämätöntä kaikille isännöintipalveluille. Lähes kaikissa yrityksissä on ylimääräisiä turvaominaisuuksia lisämaksuille, mutta joskus jotkut asiat tulevat oletusarvoisesti isäntäpakettiisi.

Valitettavasti suurin osa HostPapan tietoturvatyökaluista näyttää olevan lisäominaisuuksia, joista sinun on maksettava.

En voinut saada paljoakaan palvelimien suojaamiseen käytetystä todellisesta infrastruktuurista ja protokollista, mutta käyttöaikamme heidän kanssaan on ollut melko vakaa, joten oletan, että palvelimien tietoturva HostPapan kanssa on ainakin vakio.

Jälleen: Voit tarkistaa HostPapa-verkon vahvuuden milloin tahansa, joten he eivät varmasti tunne, että heidän on paljon piilotettavaa.

Joka tapauksessa täällä on tarjolla kolme päätyyppiä lisävarusteita: SiteLock, Automaattinen verkkosivun varmuuskopiointi ja SSL-varmenteet.

hostpapa -turvallisuus

HostPapa näyttää pärjäävän melko hyvin SSL-varmenteiden integroinnissa, jos olet valmis maksamaan niistä.

Vaikuttaa siltä, ​​että HostPapan tärkein etu on SSL-sertifioinnin nopeaa ja helppoa tekeminen vain vahvojen lisäksi.

Automaattinen verkkosivun varmuuskopiointi (AWB) on täsmälleen miltä se kuulostaa: ominaisuus tallentaa automaattisesti varmuuskopion sivustostasi joka päivä.

HostPapa näyttää tekevän hyvää työtä sen kanssa, mutta se maksaa 35,88 dollaria vuodessa – eli noin 3 dollaria kuukaudessa.

Automatisoitu verkkosivustojen varmuuskopiointisuunnitelma Hostpapa

Se ei ole naurettavaa, mutta se on vähän kallis. Jotkut korkeamman tason hosting-paketit muilla alustoilla sisältävät päivittäiset varmuuskopiot, joten tämä tuntuu hieman ärsyttävältä.

Viimeiseksi on SiteLock. SiteLock on tietoturvaohjelmisto, jonka monet palvelupalvelut ovat integroineet paketteihinsa.

HostPapa tarjoaa neljä erilaista vaihtoehtoa: Voit ostaa SiteLockin hätätestausta ja puhdistustöitä varten, jos sivustosi tarttuu haittaohjelmiin. Tämä antaa sinulle takaisin 199 dollaria per tapahtuma.

Lisäksi on olemassa kolmiportainen paketti, jonka tarjoukset ovat 2,99 dollaria, 8,99 dollaria ja 25,00 dollaria kuukaudessa.

HostPapa-tietoturvasuunnitelmat

Nämä paketit tarjoavat haittaohjelmien tarkistuksia, haittaohjelmien poistamista ja haittaohjelmien estämistä (vaikka jokainen paketti tarjoaa myös edelliset työkalut).

En usko, että HostPapan tietoturvatyökalujen laatu on huippuluokkaa; ongelma on, että tästä voi nopeasti tulla kalliita, etenkin pienille verkkosivustoille, koska tällaisia ​​ominaisuuksia ei sisälly korkeamman asteen hosting-paketteihin.

Lyhyesti sanottuna HostPapan tietoturva on hyvä, mutta kallis käyttää.

Suosittelenko HostPapaa?

Vau! Onnittelut tämän pitkälle lukemisen yhteydessä – saamme lopullisen synteesimme.

HostPapan hinnoittelu on yleisesti ottaen hyvä: jälleenmyyjien ylläpito on halpaa, jaetussa isännöinnissä on paljon työkaluja ja majoitusta suhteessa hintaan, ja WordPress-isäntä on yksi parhaista tarjouksista, joita olen tähän mennessä nähnyt. Valitettavasti VPS-hosting on tavallaan tyyris.

Asiakaspalvelu? Kokemukseni mukaan ja live-chat-vierailijatestistäni asiat sujuvat melko hyvin. Mikään poikkeuksellinen, mutta varmasti keskimääräistä suurempi.

Helppokäyttöisyys on hieno, tosin käyttöliittymä on mielestäni hieman vanhentunut.

Turvallisuus? Tarpeeksi hyvä, mutta se voisi olla hiukan parempi. Erityisen ärsyttävää on, että niillä on niin paljon tietoturvatyökaluja, jotka ovat tärkeitä, mutta jotka on liitetty lisälaitteisiin, jotka nostavat hosting-paketin hintaa.

Kaiken kaikkiaan HostPapa on erinomainen isännöintipalvelu pienestä koostaan ​​huolimatta. Uskon, että se mitataan mihin tahansa sen isommista veljeistä isäntämaailmassa.

Jos etsit VPS-majoitusta, HostPapa ei ehkä ole sinulle sopiva, mutta sen lisäksi – kyllä, suosittelen ainakin kokeilemaan sitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector