JustHost -arvostelu: Onko se todella “vain” mitä tarvitsen? Otetaan selvää (2020)

Oletko koskaan kuullut JustHostista?


Jos olet kuin minä, se kuulostaa tutulta, mutta et muista paljon muuta. No, kun aloin tutkia JustHostia, huomasin, että se oli melko suuri hosting-yritys.

Ja käy ilmi, että JustHost omistaa Endurance International Group ja siten sisaryhtiö Bluehostille ja HostGatorille (mm.).

Vaikka JustHost ei ole niin suosittu kuin sisaryhtiönsä, se käsittelee suurta määrää sivustoja:

justhost -sivustojen lukumäärä

Ei siis ole yllättävää, että JustHostia pidetään hosting-markkinoiden parhaana toimijana.

Joten tämän takia ja koska olin kyllästynyt kuulemaan JustHostista eikä tiennyt siitä mitään, päätin tarkistaa sen.

Testasin JustHostia perusteellisesti ja jonkin ajan kuluttua uskon, että minulla on vankka käsitys siitä.

Katsotaanpa JustHostia ilman enempää!

Aloittaminen meistä:

Käyttöaste

Uptime on yksi suurimmista komponenteista isännöintipalvelun arvioinnissa.

Isäntäyrityksen tarkoituksena on pitää sivustosi ylös—Jos se on jatkuvasti alhaalla, yritys ei tee hyvää työtä päätavoitteessaan.

Nyt tiedämme, että JustHost omistaa EIG, joka omistaa myös HostGatorin ja Bluehostin.

Vaikka isännöinnissä on vaikeuksia konsolidoinnissa (puhun siitä enemmän tietoturva-osiossa), on myös järkevää ajatella, että JustHostilla olisi vain minimaalinen kiinteä käyttöaika lähellä sisaryhtiöitään..

JustHost kertoo sinulle tämän:

Justhost käyttöaika

Mutta rehellisesti?

JustHostin käyttöaika on hieman keskimääräistä suurempi.

Kokemukseni JustHost-palvelusta on ollut jopa hiukan parempi AVERAGEssa kuin HostGatorilla tai Bluehostilla – suositumpiin ja arvostetuimpiin sisaryrityksiin..

Mutta tässä on asia:

Käyntiaika vaihtelee. Muutaman viikon käyttöaika on keskimääräistä alhaisempi (pallopuisto, alle 99,95%), mutta muutamaa viikkoa myöhemmin se on SUPERB (100% tai lähellä).

Ja pari kuukautta on kokenut myös todella matalat pisteet (lähes 99%) – ollakseni rehellinen, keskimääräinen käyttöaika on kunnossa, mutta epäonkollisuus on todella aihe täällä.

Sama asia koskee sivuston nopeutta. Viime aikoina se on ollut melko nopeaa, mutta kuukausia sitten se oli paljon hitaampaa kuin keskimäärin.

Joten yhteenvetona? Keskimääräinen käyttöaika ja nopeudet tekevät JustHostista näyttävän hyvältä, mutta suurempi ongelma on, että joskus se on todella hyvä, joskus se on todella huono ja joskus keskimääräinen.

Kaiken kaikkiaan minun on sanottava, että johdonmukaisuuden puute tekee JustHostin suorituskyvystä tuntemattoman ja isännöintimarkkinoiden pahemmalta puolelta.

Älä kuitenkaan ole huolissasi! JustHostissa on muutakin kuin suoritusta:

Helppokäyttöisyys

Toisin kuin käyttöaika ja suorituskyky, helppokäyttöisyys ei ole niin helppoa olennainen isännöinnin rakennuspalikka.

MUTTA, se on silti erittäin tärkeä asia, ja todiste siitä, että useimmat hosting-yritykset yrittävät olla suhteellisen helppokäyttöisiä.

Joten JustHost on helppo käyttää?

Lyhyt vastaus on… KYLLÄ!

Näet seuraavasta osiosta, mistä puhun, mutta tämä johtuu osittain siitä, että JustHostilla ei ole käytettävissä monenlaisia ​​hosting-palveluita eikä paljon määritysvaihtoehtoja..

Joten tulos on, että JustHost on yleensä ottaen yksinkertainen isäntä, joka keskittyy muutamaan suoraviivaiseen tuotteeseen.

Tämän ansiosta tilin ostaminen ja perustaminen on melko helppoa, mutta jopa sen lisäksi JustHost tekee joitain muita perusteita oikein:

Justhost cpanel

JustHost käyttää cPanelia alkuperäisen ohjauspaneelin sijasta, joten hallinnoit pohjimmiltaan hosting-tiliäsi samalla käyttöliittymällä kuin useimmat muut isännät.

Joten se ei ole vain käyttäjäystävällinen, se on myös helpompaa saada apua cPanelin käytössä, koska se on niin yleistä.

Sen lisäksi JustHostin ominaisuudet ja valinnaiset integroinnit ovat melko helppo asentaa (jälleen cPanelin kautta).

Huomautan tässä, että JustHost ei ole käyttäjäystävällisyyden erottelu, se vain ei ole kova.

Yksi alue, joka mielestäni on siisti bonus, on verkkosivustojen rakentaja, joka sisältyy ilmaiseksi kaikkiin suunnitelmiin, mikä tekee sivuston perustamisesta erittäin helpon..

Toisin sanoen, monet ihmiset eivät halua käyttää verkkosivustojensa verkkosivustojen rakennusohjelmistoa, joten en halua yliarvioida sitä.

Joten kaiken kaikkiaan, JustHostin käyttäjäystävällisyydestä ei ole paljon kommentoitavaa.

Se ei ole huono asia! Se tarkoittaa vain sitä, ettei paljon menossa pieleen. JustHost ei ole niin käyttäjäystävällinen, että se kannattaa kommentoida, mutta se ei ole vaikeampaa kuin tavallinen isäntä.

Joten: kaiken kaikkiaan JustHost saavuttaa merkin käytön helppoudella!

Puhutaanpa lisää siitä, missä JustHost on yksinkertainen ja monimutkainen:

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Hinnoittelu ja ominaisuudet ovat JustHostille erityisen mielenkiintoinen kohta:

Kun aloitat tutkimaan JustHostia, huomaat yleensä, että ominaisuudet ja ilmaisohjelmat ovat yksi kohokohdista.

Mutta tietenkin on tärkeää tutkia tarkemmin sellaisia ​​asioita nähdäksesi, ovatko ne todella niin hyviä tarjouksia.

Aloitetaan JustHostin jakamilla web-hosting-hinnoilla:

justhost jakoivat hinnat

Kuten huomaat, se on melko yksinkertainen kolmiportainen muoto.

Nämä hinnat ovat melko lähellä keskimääräistä ja ovat lähellä myös JustHostin sisaryrityksiä.

Ensimmäinen taso on ehkä hiukan keskimääräistä korkeampi, mutta silti melko normaali. Toinen taso on keskimääräinen ja kolmannella tasolla on suurin alennus!

Tietenkin, nämä ovat vain alustavia hintoja. Ensimmäisen palveluvuoden jälkeen he uusitaan korkeammilla hinnoilla … jotka ovat myös melko keskimääräisiä.

Yhteenveto jaetuista web-hosting-hinnoista on, että ne ovat FIRMLY normin rajoissa. Itse asiassa ne ovat melko lähellä Bluehostin hinnoittelua, mutta asia on, ettei mitään todella merkittävää nähdä täällä.

Tärkeämpää on nyt se, mitä saat näistä hinnoista. Katsotaanpa ominaisuusluetteloa:

justhost jaetut ominaisuudet

Ensimmäinen taso on jälleen melko vakio: yksi sivusto ja yksi verkkotunnus, 50 Gt tilaa, mittaamaton kaistanleveys, mukana SSL ja rajoitettu sähköpostin tallennustila.

Toinen taso vie sinut 10 sivustoon ja 150 Gt tallennustilaan, lisää sähköpostitilejä / tallennustilaa, ja kolmas taso tekee kaikista näistä asioista rajoittamattoman.

Tässä on yleinen teema: melko normaali, melkein siihen pisteeseen, ettei siinä ole mitään huomionarvoista.

Alkutason ominaisuudet eivät ole kovin kehittyneitä, mutta ovat riittävän kunnollisia. 50 Gt: n tallennustila on melko huomattava raja tähän hintaan, mutta muuten se ei ole alivarustettu eikä ladattu.

Sama asia koskee seuraavia kahta tasoa. Mielenkiintoista on, että kaksi viimeksi mainittua tasoa saavat roskapostiasiantuntijoita, ja ekstrat ja markkinointitarjoukset ovat mukana.

Oikeudenmukaisuudessa nämä ovat vain perusominaisuuksia, jotka ovat aika poikkeuksellisia. On joitain muita etuisuuksia:

Jokainen suunnitelma saa verkkosivuston rakentajan (kuten mainitsin), ilmaiset verkkotunnukset vuodeksi ja valinnan kolmesta erilaisesta verkkopostiratkaisusta (mikä on mukavaa verrattuna itseäsi valitseviin isäntäihin).

Asioiden verkkosivujen rakennuspuolella on myös verkkokaupan ja blogin ominaisuuksia sekä vaikuttava määrä malleja.

Markkinointityökalut ovat myös vakaita – mukana on joitain sivuston analysointiohjelmistoja, samoin kuin Google Ads- ja Bing Ads -hyvitykset.

Mutta vaikka nämä asiat ovat melko hienoja lisäyksiä, ne eivät ole niin harvinaisia. Joten kaiken kaikkiaan minun on sanottava, että jaettu web-hosting on JustHostin kanssa melko vakio: ei paljon huomiota, mutta se on silti terveellinen ominaisuussarja hintaan.

Nyt JustHost tarjoaa myös edistyneempiä hosting-palveluita – mikä on hyvä, koska historiallisesti heillä on ollut jaksoja vain tarjoaa yhteisiä suunnitelmia.

VPS-suunnitelmat näyttävät seuraavalta:

justhost vps -suunnitelmat

VPS-suunnitelmilla on myös yksinkertainen porrastettu hinnoittelurakenne. Täällä ei ole paljon huomioitavaa.

Hinnat ovat alhaiset, mutta se johtuu myös siitä, että resurssit eivät ole liian korkeita. Tässä tarkoitan:

Korkein saada oleva RAM-muisti on 8 Gt, ja suurin tallennustila, jonka voit saada, on 120 Gt.

Se on melko alhainen verrattuna muiden yritysten VPS-paketteihin, jotka voivat jopa 64 Gt RAM-muistia. Mutta jos haluat vain edullisempia ja vähemmän intensiivisiä VPS-hosting-suunnitelmia, nämä eivät ole huonoja.

Muut korkealuokkaiset paketit ovat JustHostin omistettuja hosting-suunnitelmia:

Justhost omistettu suunnitelmat

Yhteenveto näistä on periaatteessa sama kuin VPS-hosting:

Hinnat ovat alaosassa, mutta se johtuu myös siitä, että resurssit ovat alaosassa.

Enintään 4 ytimen, 16 Gt RAM-muistin ja 1 000 Gt RAID 1 -tallennustilan avulla ihmiset, jotka etsivät erittäin intensiivisiä omistettuja suunnitelmia, eivät välttämättä löydä hyvää ratkaisua JustHostissa.

Jälleen kerran, jos et tarvitse erittäin intensiivistä erillistä palvelinta, nämä toimivat hyvin.

Nyt se on lähinnä JustHostin hintojen ja ominaisuuksien kannalta. Yhteinen teema tässä on: yksinkertainen ja vakio.

Kaikkien suunnitelmien hinnoittelu on vakio. Ominaisuudet ovat vakiona. Jaetussa web-isännöinnissä ominaisuudet ovat hiukan parempia kuin normaalisti, mutta eivät niin paljon.

Suurimmaksi osaksi JustHost on ajan tasalla. Poikkeus olisi omistettuihin palvelimiin: heillä on RAID 1 -tallennustila RAID 10: n sijasta, mikä on nykyään enemmän standardi. Ja, erillisillä palvelimilla ei ole SSD-tallennustilaa.

Siitä huolimatta, se on kaiken kaikkiaan kunnollinen suunnitelmien kokonaisuus. Jos tarvitset yksinkertaisempaa ja vähemmän intensiivistä hosting-ratkaisua, JustHostin vaihtoehdot ovat kohtuuhintaisia ​​ja melko esiteltyjä.

Älä ole tylsää!

Yksinkertainen ja standardi voivat olla hyviä asioita. Ja joka tapauksessa olemme pääsemässä yhteen JustHostin kiistanalaisimmista osista:

Asiakaspalvelu

Usko tai älä, yksi JustHostin huomionarvoisimmista asioista on sen asiakastuki.

Odota, älä innostumaan – se on huomionarvoinen vuonna huono tapa. Kun aloitat perustutkimuksen JustHostista, yksi yleisimmistä kommentteista koskee huonoa asiakaspalvelua.

Kun aloin testaamaan JustHostia, sain mahdollisuuden nähdä itse, oliko tässä kaikki puhetta vai oliko JustHostin asiakastuki todella niin köyhä.

Tässä on live-pikakuvakaappaus aiemmasta:

Justhost livechat

Kuten näette, edustaja vastasi minuutin sisällä ja vastasi kysymykseeni heti.

jusssthost livechat

Valitettavasti JustHost tekee tämän todella ärsyttävän:

Mutta hei, se on vain pieni haitta.

Joka tapauksessa tämä chatti on vain yksi esimerkki, mutta se edustaa melko yleistä kokemustani. Olen huomannut, että JustHost on luotettava asiakastuessaan.

Tietysti pienempiä asioita, joista puhut live-chatissa, on tietysti helpompi käsitellä. Mutta jopa vuorovaikutuksessa toistojen kanssa lippujen / sähköpostin kautta, olen huomannut, että tuki on kaiken kaikkiaan hienoa.

Sama koskee puhelintukea – yhteensä tukea ei ole ollut tähtien, mutta se on ollut hieno.

Joten kaiken kaikkiaan asiakasedustajat ovat avuliaita ja reagoivia.

Mutta se ei ole kaikki asiakastuki käytettävissä! Paikalla on myös joitain resursseja ja tietoja ohjekeskuksen muodossa.

Se ei ole kovin hyvännäköinen:

justhost-ohjekeskus

Mutta se on toimiva.

Jokaisessa pääosassa on muutama artikkeli … mutta siitä se.

Ja artikkelit ovat usein puutteellisia ja lyhyitä:

justhost-ohjekeskus

Ne eivät ole turhia, mutta ala-par.

Tuloksena on, että paikan päällä olevat resurssit ja tiedot ovat huomattavasti huonompia kuin useimmat muut isäntäyrityksen tietokannat ja ohjekeskukset.

Jälleen kerran, he eivät ole turhia – ydintiedot ovat kaikki olemassa – mutta he eivät todellakaan ole vauhdissa normaalin tukikeskuksen kanssa.

Loppuosa on hyvin yksinkertaista, ja joudut ottamaan yhteyttä edustajiin melkoisesti muutamissa asioissa.

Kaiken kaikkiaan asiakastuki ei ole niin paha kuin olin kuullut: ainakin minulle vastaukset olivat hyviä. Mutta verkkotiedot ovat heikkoja.

Hei … se ei ole niin paha! Katsotaanpa viimeistä tekijää:

turvallisuus

Turvallisuus on iso tehtävä isännöinnissä. Toki, kaikki eivät välitä yhtäläisesti, mutta luotat silti yritykseesi tietoihisi ja sivustosi kävijöiden tietoihin.

Vaikka turvallisuus ei olisi oikeasti etusijalla sinulle, sen tulisi silti olla asia, josta välität. Joten miten JustHost on?

JustHost antaa sinulle tämän takuun:

Justhost-tietoturva

Verkkoyhteyden seurantaa on odotettavissa ympäri vuorokauden, mutta kuten jo totesin, käyttöaika on melko epäjohdonmukainen, joten epäilen heidän suojauksensa ja seurannansa tiukemusta..

Nyt olin yrittänyt löytää lisätietoja JustHostin turvatoimenpiteistä, koska kaikki mitä löysin heidän sivustoltaan oli takuu, jonka juuri näytin sinulle.

Löysin tuskin mitään.

Vakavasti, heidän tietämyksensä osoitti seuraavaa:

Justhost-tietoturva

Kyse oli tyypillisistä asioista, jotka sinun on tehtävä turvallisuutesi suojelemiseksi – JustHost ei antanut mitään siitä, mitkä ovat heidän suojausprotokollansa jne..

En ole yllättynyt. Kuten olen sanonut, JustHostin omistaa Endurance International Group, joka tunnetaan myös nimellä EIG.

Antaaksesi käsityksen EIG: stä, se on luultavasti suurin ympäröivä isännöintiryhmittymä. EIG omistaa paljon enemmän kuin JustHost, Bluehost ja HostGator…

Itse asiassa tällä hetkellä EIG: llä on noin 83 tytäryhtiötä.

Jotkut ihmiset pelkäävät isompien yritysten omistamia yrityksiä: syynä on, että ryhmittymä voi laiminlyödä turvallisuuskäytäntöjä kustannusten leikkaamiseksi.

Tai kerää joukko palvelimia eri verkkoisäntäkoneista yhteen pienessä määrässä palveluita.

Anteeksi, minun pitäisi selventää: se ei ole kaukainen mahdollisuus. Se todella tapahtui:

justhost-tietoturvaongelma

Vuonna 2013 kytkinvika Provon datakeskuksessa aiheutti vakavia seisokkeja neljälle suurimmalle isäntäyritykselle: Bluehost, HostGator, HostMonster ja JUSTHOST.

Puhuin siitä Bluehost-katsauksessani, mutta tämä tapaus tapahtui ehdottomasti, koska EIG yhdisti useiden yritysten palvelimet pienempään määrään tietokeskuksia.

Tiedän, tiedän – se on 6 vuotta sitten. Onko asiat muuttuneet?

Ollakseni rehellinen, en ole varma. EIG sai varmasti paljon räjähdystä tästä ruuvista ja teki joitain parannuksia.

Mutta kuinka suuret nämä parannukset ovat? Ollakseni rehellinen, vain aika näyttää. Tuomaristo on edelleen avoinna tässä.

Toisin sanoen, en voi sanoa, että olen vaikuttunut JustHostista, ja turvallisuus ei ole yksi niistä asioista, jotka haluan antaa epäilyksen hyödyksi.

Koska JustHostilla ei ole tuskin mitään sanottavaa sen turvallisuuskäytännöistä ja koska se on EIG: n omistama, sanoisin parhaimmillaan et voi luottaa siihen liikaa.

Okei, yritetään saada lisää positiivisuutta:

Plussat

 • Yli keskimääräinen käyttöaika… keskimäärin. Huomaa, että se on epäjohdonmukainen.
 • Kaiken kaikkiaan melko helppo käyttää.
 • Kaiken kaikkiaan kunnollinen hinnoittelu.
 • Jaetut hosting-ominaisuudet ovat hiukan parempia kuin tavallisesti. Jotkut lisäosat, kuten suunnittelu- ja markkinointityökalut, ovat aika hienoja lisäyksiä.
 • Edustajat ovat yleisesti ottaen hyviä, ainakin kokemukseni mukaan.

Haittoja

Mikään ei ole täydellistä … tässä ovat haitat.

 • Käytettävyysaika voi olla hyvä, mutta se voi olla myös huono. Suurimman osan ajasta se on kunnossa, mutta se ei ole yhtä johdonmukainen kuin jotkut muut alustat, mikä on erittäin turhauttavaa.
 • Rajoitettu valikoima isännöintivaihtoehtoja: vain jaettu, VPS ja erillinen. Kahdellä viimeksi mainitussa ei ole kovin edistyneitä tietoja tai resursseja.
 • Tässä huomautuksessa: erilliset palvelimet eivät käytä SSD-tallennustilaa ja käyttävät RAID-1: tä eikä RAID-10: tä.
 • Paikan päällä olevat tiedot eivät ole kovin hyviä. Siellä on pieni määrä artikkeleita ja artikkeleita, jotka ovat usein lyhyitä ja tekstilohkoja.
 • JustHostin tietoturvakäytännöistä ei juuri ole tietoa. Läpinäkyvyyden puute ja se, että se on EIG: n omistama, saa minut epäröimään JustHostin turvallisuudesta.

Johtopäätös: Suosittelenko JustHostia?

Joten ratkaistaan ​​tämä: suosittelen JustHostia?

Umm … ollakseni rehellinen, en ole niin varma, että teen.

Sallikaa minun tehdä jotain selvää, vaikka ensin: Joillekin ihmisille JustHost on hieno valinta.

Pääkysymys on vaikka olet tyyppi, joka olet täysin tyytyväinen JustHostiin, ei ole paljon syytä valita sitä muihin isäntiin nähden.

Kun tarkastellaan sitä, mitä JustHost tekee oikein – käyttäjäystävällisiä, selkeitä tuotteita ja hinnoittelua, yleisesti ottaen kunnollisten ominaisuuksien ylläpito kohtuuhintaan – se on yhdistelmä YKSINKERTAINEN JustHostiin?

Ei se ei ole.

Ja lisäksi, joitain asioita JustHost tekee huonosti: käyttöaika on epäjohdonmukaista ja sillä on ollut erittäin huonoja hetkiä, paikan päällä olevat tiedot ovat heikkoja, emmekä tiedä paljoa tietoturvasta.

Ja vaikka hinnat ovat alhaiset, ne eivät ole oikeasti alhaisempia kuin standardi “edullinen” isäntähinnat.

Päivän lopussa JustHost ei ole huono isäntä… se ei vain ole kovinkaan tarpeeksi hyvä yleisesti tai tietyllä alueella perustelemaan suositusta.

Mutta hei – sinun ei tarvitse jättää tätä sanalleni. JustHost voisi olla yritys, jota olet odottanut, joten paras tapa olla varma on vain yrittää sitä!

Ja voit tehdä sen riskittömästi jopa 30 päivää:

Justhost rahat takaisin

Kokeile JustHostia 30 päivän ajan

Mitä tahansa valitsetkin … onnellinen isäntä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map