Kuinka ansaita rahaa verkossa: 137 tapaa, jotka toimivat SUURI heti!

Rahan ansaitseminen verkossa loihtii monia erilaisia ​​asioita kollektiivisessa mielikuvituksessamme. Jotkut ihmiset kuvaavat hyvää puolta:


Teini-ikäinen, joka virustaa YouTubeen ja tuo sitten miljoonia sponsoreita ja mainostuloja. Tai taitava henkilö, jolla on yksinkertainen ajatus liiketoiminnasta verkossa ja laajentaa sen pieneen valtakuntaan.

raha gif

Ja sitten on huonoja kuvia: “keikkatalouden” ihmiset työskentelevät ilman etuuksia tai vakaata palkkaa.

Nämä ovat asioita, jotka tehdä tapahtuu, mutta ne ovat pitkän spektrin ääripäät, jotka sisältävät kaiken muun väliin.

Tämä on pitkä luettelo, koska on paljon PALJON tapoja ansaita rahaa verkossa, ja haluan uskoa kaikkiin mahdollisuuksiin saada Internet-tuloja.

Tämän luettelon kohteet koskevat kaikenlaisia ​​asioita ja varoitetaan, että päällekkäisyyksiä on melkoisesti. Jotkut asiat ovat strategioita ansaitsemiseen verkossa. Muut asiat ovat tavaroiden myymiseen tarkoitettuja verkkosivustoja. Toiset ovat keikkamarkkinapaikkoja tai sivustoja, jotka maksavat sinulle tämän tai toisen. On luonnollista, että päällekkäisyys.

HUOMAUTUS: Jos aiot ansaita rahaa verkossa, tarvitset verkkosivustosi tuotteellesi tai palvelullesi. Alle 3 dollaria / kk voit aloittaa ILMAISEN verkkotunnuksen ja rajoittamattoman isännöinnin GreenGeeksiltä.

Kuten ehkä arvasit, olen jo nyt kokenut ansaita rahaa verkossa, ja haluaisin kertoa kiitokseni kaikista upeista mahdollisuuksista ja loputtomasta vivahteesta, jonka moderni maailma on antanut meille!

Valmis? Aloitetaan sitten.

Huomaa, että olen sijoittanut Upvote-painikkeet jokaisen vaihtoehdon alapuolelle. Voit äänestää heidän puolestaan ​​ja kertoa minulle haluamasi.

Contents

Kohta 1: Käytä Disney-holvin hakkerointia

"Disney Vault ”on termi, jota Disney käyttää politiikassaan asettaa osa animoiduista elokuvistaan ​​moratoriumiin. Lyhyesti sanottuna: Disney-elokuva on ostettavissa jonkin aikaa, minkä jälkeen hän jää eläkkeelle “Disney Holvin” pariksi vuosiksi.

Disney holvi

Ja sitten? Jonkin ajan kuluttua – yleensä hiukan pidempään tai lyhyemmäksi kuin vuosikymmen – elokuva on käytettävissä uudelleenjulkaisuun.

Saatat ihmetellä, miksi puhun jostain niin pitkäaikaisesta. Ymmärrän hyvin, että yksi hienoista asioista Internetissä on, että se nopeuttaa asioita ja jos haluat ansaita rahaa verkossa nopeasti tämä ei ole paras taktiikka.

Se voi kuitenkin olla hyvä asia, jonka tiedät. Kutsun sitä Disney Vault -hackiksi, koska ei tarpeeksi ihmisiä hyödyntä tätä taktiikkaa huolimatta siitä, että se on melko helppoa.

Näin se toimii: Disney-elokuva, yleensä vanhempi animaatio, saatetaan uudelleenjulkaisuun. Kun se tapahtuu, osta se. Se menee Disney Holviin … ja kun se julkaistaan ​​vuosia myöhemmin, se tulee olemaan tapa kalliimpaa kuin kun ostit sen. Voit sitten mennä eteenpäin ja myydä sen eBayssa.

Suorita tämä prosessi joukko kertoja, ja voit saada erittäin mukavaa voittoa. Ja kyllä, sinun on odotettava vähän.12 pistettä

Kohta 2: suoravirta Twitchissa

Twitch on alusta, jonka monet nuoremmat ihmiset tuntevat, mutta joka voi olla tuntematon väestörakenteen ulkopuolella oleville..

Twitch on suurin suoratoistoalusta, joka tapahtuu periaatteessa silloin, kun ihmiset suoravirtaavat (eli nauhoittavat itseään yleensä, tuntien ajan).

Twitch- ja streaming-alustojen yleisin käyttö on pelaamista. Vaikka ihmiset virtaavat pelatessaan, he puhuvat myös kaikenlaisista asioista. Ihmiset virtaavat myös käydessään tapahtumissa tai katsoessasi heitä verkossa, työskentelevät projekteissa ja etenkin, kun he puhuvat muiden suoratoistojen kanssa.

Koska Twitch ja muut streaming-alustat ovat kasvaneet poikkeuksellisen suosituiksi – muista, että yleisö ei ole vain 30 sekunnin ajan, vaan joskus tuntikausia – tuotemerkit ovat kiirehtineet täyttämään alueen sponsoroinneilla ja mainoksilla.

Sama periaate pätee täällä periaatteessa kuin YouTube: n kohdalla. Kanavasi kasvaessa löydät sponsorin tai kaksi ja heille maksetaan mainostaa heidän tuotteitaan yleisölle.

Twitchilla on tosiasiallisesti enemmän tapoja ansaita rahaa: Toinen tärkein tapa, jolla streamer voi ansaita rahaa, on fanien kautta. Ja sikäli kuin menee, yksi isoista asioista on kaatopaikalle.

Näyttää siltä, ​​miltä se kuulostaa: katsellessasi ilmaista streamiasi, jotkut fanistasi saattavat olla taipuvaisia ​​lahjoittamaan rahaa sivullesi tukemaan sinua. Eri suoratoistoympäristöt ovat keksineet, kuinka tehdä tippauksesta hauska ja palkitseva prosessi katsojalle, mikä tarkoittaa, että ne ovat lisänneet vinkkien avulla antamaasi summaa.

Toinen tärkeä tapa ansaita rahaa fanien kautta on tulla Twitch-kumppaniksi. Kun sinulla on 500 katsojaa seuraavasta STEADY-seurannasta, voit olla Twitch-kumppani ilmaiseksi. Kun näin tapahtuu, voit saada tilaamispainikkeen sivullesi – ja aina kun katsoja tilaat, saat Twitchilta 2,50 dollaria kuukaudessa.

Ja kyllä, samanlaisia ​​sääntöjä sovelletaan Twitchin kilpailijoiden suoratoistosivustoihin. Itse asiassa jopa YouTube tarjoaa tip-vaihtoehdon live-streamille. Mutta viime kädessä Twitch hallitsee ehdottomasti live-streaming-peliä tänään.2 pistettä

Kohta 3: myy muistiinpanosi

Vaihdetaan asiat hiukan. Tässä on vaihtoehto opiskelijalukijallemme: jos menet jo kouluun ja jos teet jo muistiinpanoja luokassa, voit myydä muistiinpanojasi verkossa.

Hienoa tässä on, että sinun ei tarvitse olla kokopäiväinen opiskelija, sinun täytyy vain viedä tunteja jonnekin. Hienoa seteleiden myynnissä verkossa on, että olet jo tehnyt suurimman osan työstä, jos otit muistiinpanot ensin!

Yksi suosittu sivusto tähän on Stuvia:

Stuvia

Siellä on myös Nexus Notes, joka on hiukan hyvämaineinen.

Toinen hyvä asia seteleiden myynnissä verkossa on, että jos olet jo luokassa, on todennäköistä, että sinulla on jo välitön sosiaalinen verkosto ihmisiä. Suurimman osan heistä ei tarvitse ostaa muistiinpanojasi.

Mutta on olemassa mahdollisuuksia, että on muutama, joka haluaa tai jopa todella haluaa. Kannustan sinua siis olemaan vain tarkistamatta mainitsemani sivustot, vaan tarjoamaan palveluitasi itsenäisesti.3 pistettä

Kohta 4: myy tuntisuunnitelmasi

Anna minun olla ensin alamäki: tässä on oltava varovainen. Asuinpaikkasi mukaan voi olla joitain laillisia harmaita alueita tuntisuunnitelmien ostamisessa ja myymisessä. Sinun on tarkistettava omat säännöksesi ja säännöt.

Lisäksi tämä on jotain, joka ei välttämättä ole rikastu-nopea -järjestelmä. Koska et ehkä myy vain opetussuunnitelmia, vaan oppiideoita, muistikortteja, aktiviteetteja ja pelejä jne. – Kuten monienkin asioiden tapauksessa, laita työ, joka tuntuu sopivalta.

Mutta tälle on varmasti markkinat. Kuten tämän luettelon malli, voit myydä monissa paikoissa, mukaan lukien freelance-sivustot ja omille sosiaalisille verkostoillesi.

Yksi vakiintunut markkinapaikka, joka koskee erityisesti koulutusresursseja, on TeachersPayTeachers:

TeachersPayTeachers

Kuten nimestä voi päätellä, se on todella markkinoiden paikka, jossa opettajat ostavat ja myyvät toisilleen, joten se on loistava paikka vuorovaikutukseen ikätovereiden kanssa ja tarjota jotain hyödyllistä!4 pistettä

Kohta 5: myy neuvojasi

Tämä on hauskaa – yksi asia, jonka Internet on helpottanut myyntiä, on neuvo. Ihmiset ovat myyneet neuvoja ikuisesti, mutta Internet on muuttanut asioita, mikä sallii paljon lisää ihmiset jakavat neuvoja.

meemit

Jossain määrin, voit harkita koulutuskurssien myyntiä samalla tavalla kuin neuvojen myyntiä. Mutta tässä tarkoitan tavallaan neuvoja nopeammassa merkityksessä.

Nyt yksi syy neuvojen myyntiin verkossa on jotain, joka on otettava huomioon, että on olemassa suuri mahdollisuus, että olet jo tosi hyvä jollakin. Ja jos niin, Internetissä on varmasti ihmisiä, jotka maksavat kuulla enemmän aiheen asiantuntijalta.

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse investoida paljon myydäksesi neuvojasi. Se on pieni riski ja suhteellisesti helppoa, vaikka sinun on silti ponnisteltava.

Ennen kuin etsit online-markkinoita, haluaisin huomauttaa, että voit tehdä hyvää työtä myymällä neuvoja verkostosi ihmisille. Nämä ovat ihmisiä, jotka tuntevat tietosi alueella, ja todennäköisemmin maksavat, jos tuntevat henkilön.

Jos kuitenkin haluat käyttää kauppapaikkaa, Clarity.fm on melkein ehdottomasti lähde. Se on hyvin yksinkertainen asennus: saat hyväksynnän jonkin asiantuntijana ja asiakas etsii asiantuntijoita, kunnes löytää oikean.

selkeys

Sitten he valitsevat muutaman kerran työskennelläksesi kanssasi, ja sinun on palattava heihin tietyn ajan kuluessa – jos se toimii, hienoa! Sinulla on puhelu heidän kanssaan ja veloitat minuuttihinnan. He arvostavat sinua vaihdon jälkeen.

Mutta tietysti voit vapaasti käyttää muita neuvoja myyviä alustoja. Clarity.fm: n ongelmana on, että kyseessä on vain yritystoimintaan liittyviä neuvoja – et voisi esimerkiksi antaa muusikolle tai luovalle kirjoittajalle apua, ellei se liity yritystoimintaan.4 pistettä

Kohta 6: Voita nimeämiskilpailu Squadhelpilla

Ehkä olet ammattimainen yrityskonsultti, joka haluaa ylimääräistä rahaa. Ehkä olet hyvä sanoilla ja haluat ylimääräistä rahaa. Joko niin, voit ansaita tuota ylimääräistä rahaa pitämällä hauskaa Squadhelpin kanssa.

Squadhelp on verkkosivusto, joka on tarkoitettu auttamaan yrityksiä saamaan nimeään. Yritykset voivat tehdä kaksi pääasiaa: ensinnäkin, he voivat ostaa nimiä. Toiseksi Squadhelp on kuuluisa asiasta – yritykset voivat käynnistää nimeämiskilpailun.

Nimityskilpailussa sadat osallistujat (tässä tapauksessa sinä) korottavat nimiä.

Squadhelp

Aikataulu on hieman monimutkaisempi, mutta lyhyt versio on, että luettelon supistamisen ja yleisötestauksen jälkeen yritys valitsee voittajan.

Voittaja maksetaan. Yritykset maksavat huomattavasti vähemmän kuin jos he palkkaisivat konsultin, ja sinä? Olkaamme rehellisiä, se on kiinteä summa ottaen huomioon vain se, että teit nimen nimeämisen ja odottamisen.

On selvää, että vaikka olet ilmiömäinen keksimällä yrityksille nimiä, et voita kaikkia kilpailuja. Joten tähän ei ole syytä luottaa millään tavalla.

Mutta hei, se voi olla hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella!6 pistettä

Kohta 7: Luo / auttaa luomaan onnittelukortteja

Tämä on yksi uusimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, mutta on järkevää, kun ajattelee sekunnin hetken. Kuinka monta esivalmistettua korttia näet käydessäsi ruokakaupassa? Kuinka erilaisia ​​on muutaman kuukauden välein?

Kuka keksiä kaikki nämä asiat?

No, mahdollisesti sinä. Tämä voi olla merkityksellistä, jos olet taiteilija, jolla on ilmeinen mahdollisuus myydä mallisi. Voit myös auttaa luomaan onnittelukortteja, jos olet runoilija tai kirjoittaja.

Ja jos osaat suunnitella sekä sanoja, niin miksi ei? Myy molemmat palvelusi onnittelukorttiyhtiöille.

Nyt eri yritykset tekevät tämän eri tavoin. Jos käytät Blue Mountain Arts -sovellusta, säestät runoutta (tai muuten hyvin muotoiltua, taiteellista proosaa) sähköpostitse. Jos Blue Mountain Arts pitää siitä, kuulet takaisin muita kommentteja. He maksavat 300 dollaria per runo maailmanlaajuisista oikeuksista ja 50 dollaria kertaluonteisesta käytöstä.

Calypso-kortit myös vastaanottavat viestejä / kortti-tekstiä, vaikka sen ei tarvitse olla runoutta, ja ne ovat erityisen ystävällisiä taiteen hyväksymisessä.

NobleWorks-kortit toimittavat sekä taiteen että kirjoituksen, samoin kuin Oatmeal Studios. Jos tutkit itse, löydät paljon muita vaihtoehtoja, mutta nämä ovat joitain tunnetuimmista.

NobleWorks-kortitKuvan kohteliaisuus: Noble Works Cards

Palkka vaihtelee: joskus se on kiinteä hinta hyväksyttyjä lähetystapoja kohden, kuten Blue Mountain Arts -tapahtumassa. Muina aikoina sinulle maksetaan suhteessa myyntiin, mutta se on harvempaa.

Auttaminen luomaan onnittelukortteja nousemalla yrityksille on hienoa ihmisille, joilla on taiteellista tai kirjoitustaidon pätevyyttä, mutta jotka eivät halua investoida omaan infrastruktuuriinsa tai yrittää perustaa omia yritysmyyntikorttejaan.

Tietysti voit myydä omia onnittelukorttejasi, tapaa, jolla voit myydä omia t-paitoja tai suunnittelutulosteita. Mutta monille teistä tämä on helpompi tapa maksaa taiteestasi / kirjoituksesi.3 pistettä

Kohta 8: Aseta mainokset lukitusnäyttöön

Tässä ei ole epäselvyyttä … tässä on esine, joka voi vain saat rahaa modernin verkkomaailman kautta.

Lyhyesti sanottuna, on olemassa useita yrityksiä / sovelluksia, jotka maksavat sinulle mainosten näyttämisestä puhelimen tai tablet-laitteen lukitusnäytössä. Yleensä nämä yritykset ovat välittäjiä ja ansaitsevat rahaa muilta yrityksiltä, ​​jotka etsivät suoraa mainospaikkaa.

Nyt minun täytyy selvittää yksi asia heti: Tiedän, että Apple ei salli näitä sovelluksia App Storessa. Joten tämä on tarkoitettu vain Android-käyttäjille.

Toinen asia: Suurin osa näistä sovelluksista ei maksa sinulle suoraan käteisellä, kun katsot mainosta tai avaat näytön. Tyypillisesti saat pisteitä, jotka voidaan lunastaa tietyllä käteismäärällä.

Tässä on joitain merkittävimmistä:

ScreenLift on vähemmän häiritsevä verrattuna vastaaviin sovelluksiin (pienempiin mainoksiin) ja on melko hyvämaineinen.

ScreenLift-palkinnot

Voit mukauttaa lukitusnäyttöä hieman sovelluksessa ja käyttää sitten puhelinta tavalliseen tapaan. Avattaessa puhelimesi lukituksen avaat pienen määrän pisteitä (nimeltään Hissit), jotka voidaan lunastaa maksamiseen PayPalin kautta tai lahjakortteihin suosituille jälleenmyyjille.

Fronto on toinen vaihtoehto, ja se on yksi suosituimmista yli 9 miljoonalla latauksella. Perustamisensa jälkeen vuonna 2012 sen käyttäjät ovat lunastaneet yli 5 miljoonaa dollaria palkkioita. Se on hiukan mielenkiintoisempi kuin ScreenLift, koska palkintosi muuttuvat riippuen siitä, kuinka pyyhkäisyt:

Pyyhkäise oikealle avataksesi puhelimesi lukituksen, niin saat pienen määrän pisteitä – tavallinen oletusmäärä. Pyyhkäise vasemmalle, niin olet sitoutunut mainokseen / sisältöön ja ansaitset huomattavasti enemmän (yleensä 10x enemmän pisteitä).

Palkkiot maksetaan joko hyvien kuponkien, Amazon-lahjakorttien tai PayPalin käteismaksujen kautta. Sinun valintasi.

Joitakin muita vaihtoehtoja: Slidejoy antaa sinun ansaita samalla tavalla kuin kaksi edellistä, mutta antaa sinulle mahdollisuuden lahjoittaa kaikki ansiosi hyväntekeväisyyteen automaattisesti. S’more on yksinkertaisempi, eikä se anna sinulle ylimääräisiä pisteitä riippumatta siitä, harjoitatko mainoksia vai näetkö enemmän mainoksia kuin tarvitaan.

Kuten todennäköisesti arvasit, nämä eivät ole kaukana ainoista vaihtoehdoista. Ne ovat vain muutamia harvoista, jotka ovat melko merkittäviä.

Annan sinulle vielä yhden nopean kärjen näihin sovelluksiin: osaa niistä voidaan käyttää rinnakkain, mikä tarkoittaa, että voit käyttää useita sovelluksia kerralla lisätäksesi tulojasi.

Ansaitsemasi summa ei tietenkään ole paljon. Ihmiset voivat ansaita 10–40 dollaria kuukaudessa karkean mittakaavan vuoksi. Mutta mitä passiivisiin tuloihin menee, tämä on niin passiivista kuin se saa!4 pistettä

Kohta 9: myy hiuksesi

Onko tämä sinulle tarpeeksi outo? Jos ei, hienoa!

Kyllä, voit myydä hiuksiasi verkossa. Ja ei, sinun ei tarvitse luottaa Craigslistiin (vaikka olet tervetullut, jos olet tarpeeksi rohkea).

On pari sivustoa, jotka nimenomaisesti ovat vain hiusten ostamista ja myymistä. Tämä ei ole tarkalleen tapa ansaita rahaa “passiivisesti”, koska joudut vielä tekemään myyntityötä, mutta ainakin sinun ei tarvitse hallita mitään varastota – anna hiuksesi vain kasvaa ja kun haluat leikata ne. , voit myydä myös!

Nyt tunnetuin ja arvostetuin tukkumyyntimarkkina on HairSellon (saatko sen ?!).

Myy hiuksesi

HairSellon ei ota palkkioita, ja sillä on paljon vinkkejä auttamaan sinua selvittämään, kuinka hiukset mitata ja kuvata tarkasti.

Heillä on jopa hiuslaskuri, joka auttaa sinua arvioimaan. Tee vain tili, lähetä listaus ja myy korkeinta tarjousta tarjoavalle… helppo herne!

Toinen HairSellon-kilpailija olisi BuyandSellHair.com. BuyandSellHair on ollut esillä monissa lehdistöjulkaisuissa, ja se on ainoa toinen HairSellonin verrattavan kokoinen, liikennetiedot ja maineinen tukkumarkkinat..

Sinun on maksettava 14,50 dollarin kertaluonteinen listausmaksu, joka kestää kolme kuukautta. Mutta siinä on – BuyandSellHair ei myöskään ota palkkioita.

Kuten todennäköisesti huomasit, useimmat hiuslistat käyvät helposti satojen dollarien edestä. Alaosa on yleensä hieman yli 100 dollaria, ja ylin pää voi saavuttaa lähes 1 000 dollaria.

Joten jos hiuksesi ovat viime aikoina nousseet liian kauan, miksi et ansaitsisi muutama sata hiukselle, jonka aiot saada joka tapauksessa?3 pistettä

Kohta 10: Voita sisustuskilpailu

Tämä on aika omituinen tapa ansaita rahaa verkossa: jos olet sisustussuunnittelija, voit käyttää taitojasi ansaitaksesi ylimääräistä rahaa verkossa sisustuskilpailujen kautta.

Suurimmaksi osaksi löydät nämä vain muutamasta sivustosta. Yksi näistä verkkosivustoista on nimeltään GoPillar.

GoPillar on pohjimmiltaan sama kuin Squadhelpin nimeämiskilpailu, mutta se on tarkoitettu sisustussuunnitteluun.

GoPillar

Joku julkaisee kilpailun, joka on sitten kaikkien GoPillar-suunnittelijoiden saatavilla. Jos kuvasi valitaan, voitat kilpailupalkinnon ja pystyt työskentelemään mallia pyytävän henkilön kanssa ja antamaan siten myös uuden asiakkaan.

Toinen vaihtoehto on Roomstyler:

Roomstyler on muodoltaan ja käyttöliittymältään samanlainen kuin GoPillar, mutta ennen kuin olet innostunut, nämä kilpailut eivät ole rahoja. He ovat hauskaa.

huoneen muotoilija

Joten miksi tuo se esiin?

Koska sinulla on profiili, joka näyttää kilpailusi voitot. Jos sinulla on paljon, se voi olla ainutlaatuinen asia näyttää mahdolliselle asiakkaalle … tai jopa tapa saada asiakas löytämään sinut!

Toinen apuohjelma on inspiraation lähde tosielämän suunnittelutyöllesi.1 pistettä

Kohta 11: Käytä liitettä

Et todennäköisesti ole kuullut Appenista, ja niille teistä, jotka haluavat vain passiivisia tai ”helppoja” verkkotuloja, se on hyvä.

Mutta niille teistä, jotka etsivät vakavampia tapoja ansaita rahaa verkossa, Appen on tärkeä pitää mielessä.

Joten mikä on Appen? Katso tämän kuvan vasen alakulma ruudusta:

Liite Johdanto

Yksinkertaisesti sanottuna Appen yhdistää verkkourakoitsijat yrityksiin. Joten mikä erottaa sen yleiskäyttöön tarkoitetusta työpaikkalautakunnasta kuten Tõs.com tai freelancereista, kuten Upwork?

No, alustojen välillä on monia samankaltaisuuksia, sitä ei voida kieltää. Mutta Appenin urakoitsijat, toisin kuin todellakin, ovat enimmäkseen virtuaali- / etätyötä.

Ja toisin kuin Upwork ja Itse asiassa, Appenin urakoitsijoita etsivät ensisijaisesti teknologiaan liittyvät tehtävät. Jopa kun ei-tech-yritykset käyttävät niitä, se on jotain tekoälyyn liittyvää.

Tässä on toinen asia, joka asettaa Appenin erilleen: tarjolla on muutama tyyppi tekniikkaan liittyviä töitä helppoa hakemista varten:

Appen

Mitä tämä tarkoittaa?

Se tarkoittaa, että voit valita pitkäaikaisen ja etätyön – lähinnä ”työpaikan” – tai lyhytaikaisen työn – keikan – tai jopa erittäin lyhytaikaisen työn – mikrotehtävän.

Mutta yhdistävä teema on, että suurin osa kaikentyyppisistä töistä voidaan tehdä kodin mukavuudesta.

Lyhyesti sanottuna Appen on hieno tapa löytää etätyötä, joka liittyy tekniikkaan ja AI: hen, ja kaventaa työpaikkoja aika-sitoutumisen avulla.0 pistettä

Kohta 12: Ole virtuaalinen ESL-ohjaaja

Usko tai älä, tämä on oikeastaan ​​erilainen kuin edellinen kohta. ESL-etäohjaaja on edelleen etäohjaaja, mutta virtuaalinen ESL-tutorimarkkinat ovat yllättävän vahvat – riittävät takaamaan oman sijoittelun luetteloon..

Nyt olen itse tehnyt virtuaalisen ESL-ohjauksen vuoden ajan, ja se on yllättävän suloinen keikka. On melko vähän yrityksiä, jotka palkkaavat tätä työtä, monet niistä kiinalaisia, jotka palvelevat kiinalaisia ​​opiskelijoita, mutta eivät välttämättä.

Kaikilla yrityksillä ei tarvitse olla ESL-opetustodistusta, vaikka se onkin selvästi parempi. Jos sinulla on kokemusta tuutoroinnista tai minkä tahansa tyyppisistä englanninkielisistä käyttöoikeustiedoista, se menee pitkälle.

Hinnat vaihtelevat paljon, mutta alaosassa ne yleensä alkavat 12 dollaria tunnissa. Monet kiinalaiset yritykset alkavat palkata noin 16 dollaria tunnissa, ja jotkut voivat nostaa jopa 22 dollaria tai enemmän.

vipkid

Tässä on saalis: ESL-ohjaajana työskentelisit todennäköisesti parittomia tunteja päivästä. Se voi olla todella aikaisin aamulla tai todella myöhään illalla. Se riippuu ehdottomasti siitä, missä asiakkaasi ovat.

Sen lisäksi, että käytät yrityksiä välittäjinä, voit löytää myös ihmisiä, jotka haluavat ESL-ohjauksen itselleen tai lapsilleen ja työskennellä suoraan heidän kanssaan. Tästä on etuna se, että työskentelet omassa aikavyöhykkeessäsi!

Joitakin suurista kiinalaisista yrityksistä ovat: VipkidTeachers (kuvassa yllä), Landi English, DaDa, WhalesEnglish.

Joitakin amerikkalaisia ​​ovat: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Ota oppitunnit. Mutta annan sinulle vinkin – amerikkalaisilla yrityksillä on taipumus maksaa Vähemmän kuin kiinalaiset täällä.

Se on kasvava kenttä, voi olla hauskaa (sinulla on kyse söpöistä lapsista) ja palkitsevaa, ja maksaa kunnollisesti etätyöstä!3 pistettä

Kohta 13: Lainaa tavaroitasi Laina-omaisuuteen tai RentNotBuy-kauppaan

Voit tehdä enemmän kuin lainata rahaa verkossa. Voit tehdä enemmän kuin myydä omia tavaroitasi verkossa. Sinä pystyt lainata juttuja, jotka omistat myös verkossa!

Craigslist on itse asiassa erittäin suosittu sivusto tällaiselle paikalliselle vuorovaikutukselle, mutta se ei ole omistettu yksin lainaamiseen.

Yksi omistettu resurssi on lainat.

Loanables

Sen ovat perustaneet luontoharrastajat, jotka haluavat mainostaa tavaroiden lainaamista ainakin osittain siksi, että se on ympäristölle parempi. Lainaehtoja koskevat politiikat ovat hyvin lieviä:

Luo tili ja lähetä tiedot. Ihmiset, jotka etsivät kyseistä yritystäsi, löytävät sen sivuston kautta. Jos potentiaalinen vuokralainen suostuu hintaasi, he vuokraavat sen hinnalla.

Helppo nakki!

Toinen merkittävä henkilökohtaisten ja taloustavaroiden sivusto on RentNotBuy. RentNotBuyn omistajat ovat samanlaisia ​​kuin Lainat, koska he arvostavat vuokrauksen tehokkuutta ostamisen sijaan.

RentNotBuylla ei ole mainoksia tai listausmaksuja – sinun on vain listattava tuotteesi haluamallasi hinnalla ja odotettava, että joku sopii siitä tai neuvottelee vastaavasti..

Haittapuolia RentNotBuy ja Loanables on, että molemmat sivustot ovat melko käsissä, kun kyse on vuokralaisten ja lainanottajan välisistä riita-asioista. Onneksi on edelleen olemassa tarkistusjärjestelmä, jolla lisätään jonkin verran uskottavuutta jokaiselle sivua käyttävälle henkilölle.2 pistettä

Kohta 14: Vuokraa soittimet Sparkplugista

Tämä on vankka esine, koska voin melkein taata, että suurin osa teistä ei ole koskaan kuullut Sparkplugista. Ja olen valmis lyömään vetoa monille teistä, jotka eivät ole siitä kuulleet, voivat myös ansaita rahaa siitä ilman vaivaa.

Se on melko yksinkertaista: voit vuokrata Sparkplugilla soittimia, laitteitasi ja jopa tilaa, jos sinulla on.

Soittimet ja varusteet (ja erityisesti tila) voivat olla liian kalliita omistaa tai jopa vuokrata isommilta yrityksiltä. Mutta joku alueella voi ehkä vuokrata tavaroitaan, eikö niin? Sinne tulet sisään.

Sytytystulppa on keskittynyt ihmisiin, jotka koordinoivat toisiaan suunnilleen samalla alueella. Itse asiassa Sparkplug yrittää saada sinut tapaamaan henkilöä, jolle lainaat – mikä on hyvä, koska et halua laitteidesi vahingoittuvan – mutta voit valita toimittaa sen sijaan.

Voit saada maksun suoraan pankkitilillesi päivän kuluessa vuokra-ajan alkamisesta. Vuokraaja palauttaa tuotteesi sovitun ajan kuluttua, ja tarkistat sen varmistaaksesi, että se on kunnossa, ja jätät vuokralaisen katsauksen jälkeen.

Se on melko yksinkertaista ja vaikka kaupunkialueiden ihmisille se voi olla logistisesti helpompaa, se on silti helvetin paljon enemmän ihmisiä, jotka voivat ansaita rahaa tekemällä tätä kuin muuten olisivat. Voi, ja se ei ole vain Yhdysvaltoja.!0 pistettä

Kohta 15: Vuokraa (tai myy) pysäköintitilasi

Tämän uuden maailman huomion mukaan, jossa elämme… kyllä, voit vuokrata pysäköintitilasi myös verkossa!

Joten tämä ei selvästikään koske kaikkia. Ja on olemassa suuri mahdollisuus, että vaikka sinulla olisi pysäköintialue, et halua jakaa sitä.

Mutta jos sinulla on pysäköintialue, jota et käytä koko ajan, ja olet avoin ajatukselle, saatat yhtä hyvin ansaita ylimääräistä rahaa siitä. Voit käyttää joitain sovelluksia / sivustoja, mutta pääsisältö on sama:

Kirjaudut sisään, ja joku valitsee paikkasi tarvittaessa. He maksavat sinulle sen vuokraamisen. Jotkut palvelut voivat antaa sinun myydä vuokrauksen sijaan. Yksinkertainen!

JustPark on näkyvin näistä sovelluksista, koska 3,5 miljoonaa ajuria käyttää sitä:

JustPark

Toistaiseksi JustPark laskee pysäköintialueen omistajien ansaitsemia yli 30 miljoonaa puntaa. Ja kyllä, se on Ison-Britannian valuutta … mutta ennen kuin huolet, kyllä, voit käyttää sitä Yhdysvalloissa!

Pavemint on kilpaileva palvelu, joka on samoin helppo ja erittäin vakiintunut ja vastaanotettu. Lisäksi voit korostaa erikoisominaisuuksia, kuten EV-laturin, turvakameran tai jotain muuta korostaaksesi tilaasi kaikkien muiden yläpuolella.

Viimeisenä on SpotHero, jonka avulla voit paitsi vuokrata pysäköintitilasi myös myydä sen!2 pistettä

Kohta 16: Käytä autoasi liikkuvana mainostauluna

Okei, joten et halua antaa jonkun toisen ajaa autoasi ympäri … ei hätää. Ja et halua tarkalleen päästä pois tieltäsi ohjaamalla ihmisiä kumpikaan.

Yksi tapa ansaita tuloja passiivisesti autollasi on antaa mainostajien käyttää sitä pieninä, mobiileina mainostauluina.

Voit tehdä tämän muutamalla eri tavalla, lukuun ottamatta yksilöllistä tavoittamista mainostajille.

Grabb-se on käynnistys, jonka avulla on erittäin helppo muuttaa yksi auton ikkunoista näytöksi:

Kuljettajat

Ja kuten he sanovat, asennus on ilmaista ja voit silti ikkunan alas! Voit sitten ajaa normaalisti tai ottaa erityistä huolta ajaessasi suuria tapahtumia ja esityksiä alueellasi.

Toinen samanlainen palvelu on Carvertise, mutta se ei välttämättä ole ”verkossa” – ainakin Grabbin kanssa, käytät Internetiä ansaitaksesi rahaa ja mainostaaksesi samalla kun menet normaalia yritystäsi.

Carvertisen kanssa asiat ovat hiukan henkilökohtaisempia, joten en pääse siihen syystä: pohjimmiltaan vastaat kysymyksiin kirjautumisen yhteydessä ja sinut yhdistetään tuotemerkin kanssa vastauksiesi perusteella. Autosi saa käärin digitaalisen näytön sijasta, ja voit valita joko täydellisen tai osittaisen käären.

Sitten voit vain ajaa ympäri isolla mainoksella autossasi ja maksaa joka kuukausi suoraa talletoa. Se ei vahingoita autoasi ja otetaan ammattimaisesti pois kampanjan lopussa.

Toinen palvelu on MyFreeCar. Se toimii tehokkaasti samalla tavalla, kun saat auton käärimäksi alustalle ja maksamaan kuukausittain.

Mutta hei, ymmärrän, että kaksi viimeksi mainittua vaihtoehtoa saattavat olla harmaa alue rahaa verkossa, joten jätän sen yksin.2 pistettä

Kohta 17: Hanki ilmainen käteinen (tai lahjakortit) terveydestäsi saavutuksen avulla

Saavutus oli hiukan kuuluisampi muutama vuosi sitten, kun se tunnetaan nimellä AchieveMint, mutta se on edelleen olemassa! Ja itse asiassa se on suosituin sovellus sekä Apple- että Google Play -sovellusliikkeissä.

Näin se toimii: kirjaudu verkkosivustolle tai lataa sovellus ja kirjaudu sinne. Kun sinulla on tili, voit alkaa yhdistää muita terveys-, kunto- / elämäntapa-sovelluksia. Voit valita 20 muusta sovelluksesta.

Nämä sovellukset koskevat yleensä meditointia, kävelyä, pyöräilyä, aterioiden seuraamista jne.

Käytä kytkettyjä sovelluksia ansaitaksesi pisteitä tietyistä saavutuksista. Jos esimerkiksi kävelet tietyn määrän, saat siitä pisteitä saavutuksesta. Nämä ovat yleensä välitavoitteita: Esimerkiksi meditoimalla 15 minuutin tai tunnin ajan sovelluksella saat määritetyn pistemäärän saavutuksesta.

Kun sinulla on 10 000 pistettä, voit nostaa rahat:

lunastaa

Kyllä, se on hyvin pieni määrä.

Suuri kysymys on todennäköisesti kuinka nopeasti voit ansaita nämä 10 000 pistettä… ja rehellisesti sanottuna, vaikka oletkin omistautunut sovellukselle, 10 000: seen pääseminen voi viedä hetken.

Joten neuvoissani: älä asenna ja käytä tätä sovellusta nopean rahan lähteenä. Tämän pitäisi olla lisäkannus terveyden ylläpitämiseen, kaksi lintua-yhdessä-kivellä -skenaario.

Kun tarkkailet ja parannat terveyttäsi ajan myötä, keräät luonnollisesti pisteitä ja pystyt rahaa ajoittain. Hei, jos olet jo tekemässä tällaisia ​​asioita, miksi et ansaitsisi niistä ylimääräistä rahaa?3 pistettä

Kohta 18: Hanki vielä enemmän rahaa terveellisyydestäsi HealthyWage-ohjelmalla

HealthyWage on hyvin samanlainen kuin Achievement, mutta tajusin, että kannattaa erottaa ne, koska ne ovat kumpikin ainutlaatuisia ja vakiintuneita.

Katso, kuinka monta kertaa HealthyWage on havaittu:

HealthyWage

Joten se ei ole kopiointi millään tavalla.

Keskeinen ero HealthyWagen ja saavutuksen välillä on seuraava:

Saavuttaminen tarkoittaa pisteiden keräämistä erilaisille yleensä terveellisille aktiviteetteille, jotka voidaan sitten vaihtaa rahaksi. Mutta HealthyWage on paljon suorempi. Kyse on vedonlyönnistä laihtumisesta.

Vedonlyöntiin ja haasteisiin on erilaisia ​​osallistumista, mutta tunnetuin niistä on HealthyWager. Sinä kirjoitat menettää punojen määrän, ajan, jonka haluat saavuttaa tavoitteesi, ja summan, jonka haluat panostaa kuukaudessa.

Sitten sinulle tarjotaan palkinnon määrä automaattisesti näiden arvojen perusteella, ja jos voitat – saat sen!

Joten se eroaa huomattavasti saavutuksesta haasteasteen ja rahasummien suoranaisuudella. Palkinnot ovat yleensä vähintään satoja dollareita, jos voitat (lyhyin aika, jolla voit haastaa itsesi, on kuitenkin 6 kuukautta), koska veto ei voi olla alle 100 dollaria.

Tietysti ostat myös vedon (juuri niin se toimii, ihmiset!).

Jos haluat sitoutua painonpudotukseen, tämä on hieno tapa tehdä se. Sen lisäksi, että aiot innostaa enemmän saavuttamaan painonpudotustavoitteen, ansaitset rahaa myös jostakin, jonka halusit tehdä!2 pistettä

Kohta 19: Katso ja arvioi rahaa tekeviä elokuvia Swagbucksissa

Okei, selitän ensin: Swagbucks mahtuu siististi tutkimustesi ja kohderyhmien kappaleisiin. Mutta sen muoto on hiukan erilainen, joka on hiukan samanlainen kuin Achievement, joten olen tallentanut sen tänne.

Tässä on ydin: vastaat Swagbucksissa kyselyihin. Kun suoritat kyselyn, Swagbucks antaa sinulle pienen määrän rahaa – joskus niinkin vähän kuin 0,05 dollaria ja joskus jopa 35 dollaria.

Nämä ovat muiden yritysten tosiasiallisesti luomia ja maksamia tutkimuksia, joiden välittäjänä on Swagbucks.

Lisäbonuksena jotkut tilauspalveluita tarjoavat yritykset maksavat Swagbucks-käyttäjille tai antavat alennetut hinnat toivoessaan saavansa heidät tilaamaan todellisia. Joten voit säästää joihinkin ostettuihin asioihin.

Mutta tässä on tärkein asia, josta haluan puhua: Swagbucksin video- ja elokuvasisältöjärjestelmä.

Tämä on yksi niistä asioista, joista Swagbucks tunnetaan. Periaatteessa on paljon videoita, joita voit katsella:

Swagbucks

Katso tietty määrä videoita (yleensä videon soittolistoja, kuten yllä näet), ja saat tietyn määrän Swagbucksia. Swagbucks voidaan vaihtaa rahaksi, maksetaan PayPalin kautta.

Nyt tiedän, mitä ajattelet: kuinka monta tuntia minun pitäisi katsoa saadaksesi rahaa?

Se ei oikeastaan ​​ole paljon. Jos olet sitoutunut, voit tehdä jatkuvasti 5 dollaria päivässä. Joten suosittelen
ei
Elokuvien katseleminen Swagbucksissa on tapa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti – se ei vain ole aikaa säästävä.

Syy, että puhun siitä ensinnäkin, on se, että voit ansaita ylimääräistä rahaa katsellessasi videoita tappaaksesi aikaa joka tapauksessa.

Saatat katsoa videoita verkossa, kun olet kyllästynyt, tauolla töistä tai kouluista jne. Miksi et katso videoita Swagbucksissa ja ansaitset itsellesi ylimääräisen kupin kahvia tai jäätelöä viikossa?2 pistettä

Kohta 20: Tarkista musiikkia rahalle Slicethepie-sivustolla

Jos rakastat musiikkia ja haluat ansaita rahaa puolella tekemällä jotain hauskaa ja suorittamalla, Viipaloi piirakka on loistava vaihtoehto.

Slicethepie on yksi suurimmista musiikkikatsaussivustoista, sillä tällä hetkellä on yli 2 miljoonaa katsojaa. Sillä on ylimääräisiä arvostelukategorioita, kuten muoti ja puhelinlisävarusteet, mutta suurin osa teoksesta on musiikkia.

Slicethepie on keskittynyt tuleviin taiteilijoihin. Näin se toimii: riippumattomat musiikkitaiteilijat ja levy-yhtiöt saavat kappaleita Slicethepie-levylle. Arvioijat tarkistavat sen, ja taiteilijat ja levymerkit saavat paljon palautetta, jota he tarvitsevat musiikin asianmukaiseksi parantamiseksi tai markkinoimiseksi.

Yksi Slicethepien suurista eduista on, että maksat arvosteluista suoraan käteisellä. Sinun ei tarvitse vaivautua alennuksista tai alennuksista tai jopa pisteistä. Saat palkkiota tarkistuksesta ja mitä korkeampi laatu arvostelun, sitä enemmän saat palkkaa.

Kun olet kirjautunut, valitset, minkä tyyppinen arvostelu suositellaan – tässä tapauksessa musiikki. Sitten alat kuunnella kappaleita ja tarkistaa heti (sinun on kuunneltava vähintään 90 sekuntia kappaleesta).

Joten kuinka paljon ansaitset? Hyvin pieni määrä. Jos nautit siitä, voit odottaa tekevän noin 40 dollaria kuukaudessa, mutta jos et tee sitä usein, se on todennäköisesti paljon vähemmän. Huomaa, että nostat vähintään 10 dollaria.

On todella muutama muu sivusto, joka voi saada sinut maksamaan musiikin kuuntelusta, mutta ne eivät ole yhtä suoria. Voit tarkistaa ne täältä, mutta ne ovat suuntautuneet enemmän radioon ja pisteisiin. Slicethepie on mielestäni paras tapa maksaa musiikin kuuntelu.

Joten joka tapauksessa, tämä tyyppi sopii joihinkin muihin kohteisiin tällä luettelon alueella: se on hyvä, koska voit saada palkan tehdä jotain hauskaa. Se ei korvaa työtä tai todella hyvää paljon ylimääräisiä tuloja – mutta saatat löytää, että nautit työstä!1 pistettä

Kohta 21: Hanki palkka tarkistaaksesi ohjelmistot SoftwareJudge ja G2C Crowd -sovelluksilla

Puhuin jo tarkistussivuston ylläpidosta ja ansaitsen rahaa tällä tavalla. Ja kuten voitte kertoa, tarkistan tämän sivuston ohjelmistoja. Mutta en puhu siitä, että maksetaan tällä tavalla (eli kova tapa).

Puhun palkkioiden saamisesta samalla tavalla kuin yllä – pienet käteismäärät pienistä töistä, jotka ovat (toivottavasti) mielenkiintoisia sinulle.

Tässä tapauksessa markkinarako on ohjelmisto. Siellä saattaa olla enemmän sivustoja, jotka kannattaa tutustua, mutta suosittelen vain kahta, jotta ne olisivat turvallisia.

Ensimmäinen niistä on SoftwareJudge.com. Se on hyvin yksinkertaista ja asiaankuuluvaa: saat palkkaa tarkistaa ohjelmisto. Ohjelmisto lähetetään kotisivulle eräänlaisena uutissyötteenä tai listana. Ohjelmistoluettelo ei ole valtava, mutta silti on joitain, joista valita.

Maksamasi summa? Se vaihtelee sen mukaan, kuinka hyvä arvostelu on. Sinulle maksetaan vähintään 1 dollari. Jos teet hyvää, enimmäismäärä, jonka voit verrata, on 50 dollaria. Nyt se on oikeastaan ​​melko kohtuullista rahaa joukkoarviointisivustolle.

Muuten tarkistetaan tarkistuksen rehellisyys. Kaikki havaittu plagiointi tarkoittaa maksun menettämistä. Yksi mukavista asioista pienemmässä sivustossa, kuten SoftwareJudge, on kuitenkin se, että sinulla on vähemmän kilpailua ja saat henkilökohtaisemman tunteen sivustosta.

Haitat: saat maksun vain, jos saavut vähintään 200 dollaria. Jos sinulla on vähemmän, voit saada ilmaiseksi ilmaisia ​​ohjelmia SoftwareJudgen kautta, mikä on mukava hankinta kiinnostuneille. Ja sinun ei vie kuukausia saadaksesi 200 dollarin vähimmäismäärä, joten ei ole niin, että olet lukittu rahaan ikuisesti.

Nyt tässä on iso, jonka kaikki tietävät. Sitä kutsutaan G2:

G2

G2: ta, kuten näette, käyttävät miljoonat yritykset, mukaan lukien jotkut erittäin korkean profiilin tuotemerkit.

Se on melko suoraviivaista: kirjoita arvostelu ohjelmistosta. Jos arvostelu hyväksytään, saat lahjakortin, joka vaihtelee välillä 5–10 dollaria. Se voi joskus olla enemmän, mutta se on tavallinen alue, ja se on yleensä Starbucksille tai Amazonille.

Voit kuitenkin ansaita enintään 5 lahjakorttia. Joten neuvojani? Kirjoita 5 arviota, jotka saavat hyväksynnän, ota lahjakortit (tai myy ne) ja mene. Voit nauttia kokeilla joitain ohjelmistoja ja saada siitä jotain!0 pistettä

Kohta 22: Myy vanhempia matkapuhelimia Gazellessa, BuyBackBossissa tai OC BuyBackissa

Okei, tunnustan, että tämä on kolme asiaa, jotka on pakattu yhteen tuotteeseen, mutta mikä tahansa: Lähtökohta tässä on, että voit käydä kauppaa laitteillasi rahaa vastaan. Esitykseen!

Gazelle on yksi suurimmista ja arvostetuimmista sivustoista vanhan puhelimesi myyntiin. Se on hyvin suoraviivaista ja yksinkertaista.

gaselli

Yksi Gazellen suurimmista vetoomuksista on, että voit myydä rikkoutuneen puhelimen (tietysti syyn sisällä).

Vaikka Gazelle on todella erikoistunut puhelimiin, voit myydä takaisin myös muita käytettyjä Apple-tuotteita, kuten iPads, iPod (kyllä!) Tai MacBooks.

Tietojeni mukaan et voi myydä muiden valmistajien käyttämiä ei-puhelintekniikoita, joten et voi myydä takaisin sitä vihannettua PC-kannettavaa tietokonetta. Kuten kuvasta kuitenkin näkyy, voit myydä Android-puhelimet takaisin.

Gazelle-palvelussa sinun on vain varmistettava, että esineesi on todella heidän sivustollaan. Jos et löydä kyseistä puhelin / sähköistä mallia heidän sivustoltaan, et voi myydä sitä heille. Kun olet löytänyt tuotteesi, vastaat joihinkin kysymyksiin siitä ja he tuottavat sinulle tarjouksen. Jos pidät siitä, hienoa.

Voi, ja toimitus on ilmaista!

BuyBackBoss on samanlainen, ja kuten Gazelle on enimmäkseen puhelimille. Kerrot BuyBackBossille puhelimestasi (vastaamalla automatisoituun kyselyyn) ja saat tarjouksen heti.

BuyBackBoss

Toimitus on ilmainen, koska BuyBackBoss lähettää sinulle ennakkoon maksetun postitustarran sähköpostitse, jonka sinun tarvitsee vain tulostaa. Voit maksaa sekillä tai PayPalilla.

Voit myydä joitain muita Apple-laitteita – iMacs, iPad, iPod, Apple Watches – ja Google Pixel, mutta se on tarkoitettu muille kuin puhelimille tarkoitettuihin tuotteisiin.

OC BuyBack on toinen tehokas takaisinostosivusto, mutta se on avoimempi siitä, mitä voit myydä: voit myydä 45 tyyppistä puhelinta, 9 tyyppistä iPodia, 17 tyyppistä tablettia, 4 tyyppiä älykelloja, yhdessä GoProsin ja AppleTV: n kanssa..

OCBuyBack

Voit halutessasi pudottaa laitteen paikallisesti tai lähettää ilmaiseksi. Se on periaatteessa sama kuin muut sivustot, mutta pienempi / vähemmän suosittu palvelu.

Nextworth on viimeinen, josta puhun, mutta se on melko samanlainen kuin muut (ilmaiset tarjoukset, lähetys jne.), Joten minulla ei ole paljon enemmän sanottavaa. Paitsi että se on melko hyvämaineinen:

seuraava arvoinen

Ja yksi suurimmista takaisinostopalveluista, yli 12 vuoden liiketoiminnan ja 3 miljoonan vaihtokaupan kanssa.1 pistettä

Kohta 23: myy vaatteita (ja muita asioita), joita et käytä Depopissa

Depop on toinen pienille jälleenmyyjille tarkoitettu markkinapaikka.

Depop

Depop on melko avoin. Voit käyttää sitä myymään monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tavaroita, mutta se on keskittynyt lähinnä henkilökohtaisten esineiden ja luovien, taiteellisten tyyppien myyntiin.

Depop ei kerää maksuja ennen kuin ansaitset rahaa … mutta huono uutinen on, että heidän palkkiot ovat korkeammat kuin useimmissa muissa alustoissa: tällä hetkellä se on 10% koko liiketoimesta (toimituskulut mukaan lukien).

Lisäksi siellä on yleensä 2,9% PayPal -tapahtumamaksu …, joka on melko yleinen markkinapaikoilla, mutta se tarkoittaa, että menetät 13% kaikesta tekemästäsi. Kompromissi on se Depop On erittäin suosittu, etenkin nuorempien ihmisten ja Instagram-käyttäjien keskuudessa.

Suosion lisäksi Depop on erittäin helppokäyttöinen:

Depop kuinka myydä esine

Depop on useimmille ihmisille tuttu sen käytöstä sosiaalisessa mediassa – sitä käyttävät yleensä ihmiset, jotka yrittävät päästä eroon vaatteista, joita eivät enää käytä / halua, ja se on suunnattu suhteellisen pienelle yleisölle (myyjän seuraajat, jotka ovat yleensä ihmisiä tietää).

Joten vaikka tietysti voit viedä Depop-kauppaasi niin pitkälle kuin haluat, baari on hieman alempi – suurin osa kaupoista on rento, tavallisia kuvia tuotteista. Se on yksi epävirallisimmista ja helpoimmista perustaa markkinoita ympäri.1 pistettä

Kohta 24: Tule käyttökelpoisuuden testaajaksi

Tämä ei ole toimintaa, jota esiintyy “oikeassa” maailmassa ja joka on muutettu Internetiin. Tämän voi tehdä vain Internetin avulla.

Lyhyesti sanottuna ihmisten on tiedettävä, että heidän verkkosivustonsa ovat hyviä, ja he ovat valmiita maksamaan ihmisille tutkimaan verkkosivustojaan ja toimimaan vuorovaikutuksessa asioiden kanssa varmistaakseen, että kaikki toimii.

Joskus on yrityksiä, joiden tehtävä on välittäjä – yhdistää joku, joka haluaa verkkosivustonsa testattavan käyttäjän testaajien kanssa. Muina aikoina yksityinen tai pieni yritys haluaa, että heidän sivustonsa testataan.

Ja joskus asiakkaasi on henkilö tai ryhmä, joka osti joukon sivustoja ja haluaa niiden testaavan lopullisena tavoitteena saada ne myymään myöhemmin.

Koska voit löytää kaksi viimeksi mainittua asiakastyyppiä omasta, puhun joistakin alustoista, jotka toimivat välittäjinä.

Ensimmäinen ja selvin tapa on käyttäjän testaus. Se on ylivoimaisesti maineikkain ja eniten käytetty käyttäjien testausmarkkina verkossa. Tutustu joihinkin yrityksiin, jotka ovat käyttäneet sitä:

Käyttäjien testaus

Nyt vaatimukset ovat melko alhaiset. Sinun on vain oltava 18-vuotias, riittävän selkeä ja vakaa Internet-yhteys.

Sinun on ladattava Käyttäjätestauksen testausohjelmisto, ja sinut tallennetaan testin aikana (tässä artikkeliosa tulee näyttöön).

Maksaa voi nousta jopa 60 dollaria testiä kohti, mutta se on yleensä 10 dollaria testiä kohti. Hyvä uutinen on, että testi on yleensä noin 20 minuuttia. Tee joitain testejä tunnin tai kahden ajan, ja sinulla on 30–60 dollaria päivältä.

Jopa käyttäjän testaaminen ei suosittele tämän tekemistä kokopäiväiseksi työksi … ei riitä työtä tämän kokopäiväisen tekemiseen. Sinulle annetaan mahdollisuus testata sivustoja väestötietojen ja testaajasi laatuluokituksen perusteella.

Ja älä usko, että käyttäjätestaus on ainoa vaihtoehto! Siellä on monia muita sivustoja, jotka ovat melko lähellä. Muutamia mainitaksesi: Userlytics, TryMyUI, Userfeel ja TestingTime.

Muutamia variaatioita on, mutta suurin osa niistä maksaa suunnilleen saman verran kuin Käyttäjätestaus, ja niiden testit ovat samanlaisia: 10-20 minuutin testi, yleensä 10 dollarin testi. Testausaika on pidempi, tyypillinen testi kestää 30-90 minuuttia, ja palkka vaihtelee, mutta rajoitettu 50 euroon.

Mikään näistä sivustoista ei ole hyvä ansaitsemiseen, ja vaikka käytät kaikkia näitä sivustoja yhdessä, se ei ole hyvä kokopäiväinen korvaus.

Se on silti kunnollista rahaa niin kauan kuin “helppo” internet-keikka menee, se on varmasti!1 pistettä

Kohta 25: Tarkista hakukoneet

Aivan kuten se, kuinka verkkosivustoja on testattava virheiden ja huonojen käyttöliittymien varalta, on testattava myös hakukoneet, jotka saavat ihmiset. Ja ottaen huomioon, että hakukoneet ovat nykyaikaisen internetin perusvoima, se on tärkeä työ.

Se on myös työ, jonka voit tehdä kotona!

Teknisempi termi tähän työhön olisi ”hakukonearvioija”. Ei ole monia sivustoja, jotka on omistettu yksinomaan hakukoneiden tarkastustyöhön, mutta joissakin on ne näkyvämmin kuin yleisessä työlautakunnassa tai freelance-markkinoilla.

Etähakukoneiden arvioinnissa on yksi hyvämaineinen sivusto: Appen. Appen ei keskity yksinomaan hakukoneiden arviointiin, kuten jo keskustelin. On kuitenkin tiedossa, että sillä on monia hakukoneiden arviointityöpaikkoja.

Toinen merkittävä yritys on Lionbridge. Mutta Lionbridge ei ole keskittynyt pelkästään hakukoneiden arvioijien palkkaamiseen. Lionbridge aloitti käännöstutkimuksena ja on siirtynyt muihin asioihin säilyttäen alkuperäisen kielen keskittymisen.

Tapa, jolla tämä päätyy hakukoneiden arviointiin, on ehkä joutettava testaamaan hakukoneita muilla kielillä… tosin ei välttämättä.

Toinen sivusto, jolla on usein hakukoneiden testausta, on iSoftStone. Kuten Lionbridge, myös monet iSoftStone-julkaisut ovat yleisöjoukkoihin liittyviä keikkoja. Ja näistä keikoista jotkut koskevat hakukoneiden arviointia.0 pistettä

Kohta 26: Parasta kaikessa… olla online-treffikonsultti!

Toisin kuin online-dieettiläisten työpaikkoja, tarjolla on paljon trendi-konsultin työpaikkoja.

Okei, myönnän, että se ei ole niin yleistä kuin kirjoitus- tai sivustosuunnittelukeikkoja. Mutta tästä huolimatta, tarkista tämä:

etäkonsultti-konsultin työpaikat

Jep. He ovat siellä. Nyt kuten näette, sivustoja ei ole paljon vain treffikonsultteille, mutta säännöllisissä työtaulukoissa on paljon työpaikkoja.

Yksi suurimmista eduista päästä tälle verkkotyön linjalle on se, että sinun ei tarvitse olla muodollista koulutusta tai sertifikaattia. Mutta on joitain asioita, jotka voivat auttaa sinua saamassa asiakkaita ja näyttämään pätevyydestä:

Ensinnäkin, jos sinulla on terapeuttikoulutusta, se on melko hyvä pätevyys. Jos sinulla on psykologian tai sosiaalityön tutkinto, se voisi olla myös hyvä.

Ja luultavasti parasta olisi, jos sinulla on todistettu kokemusta antaa vankkoja treffipalveluita!2 pistettä

Kohta 27: Anna vastauksia JustAnswer-sivustossa

JustAnswer on upea verkkosivusto omien näkökohtien näkökulmasta. Internet on tietysti täynnä täysin ilmaisia ​​vastauksia.

Mutta monet kysymykset eivät ole helposti Googlen tekemiä tai haettavissa Redditistä. Joskus sinulla voi olla yksinkertainen kysymys, mutta kysymykseen, johon vain asiantuntija voi vastata oikein. JustAnswer saapuu nopeasti asiantuntijoiden vastauksiin, ja juuri se erottaa sen Clarity.fm: stä, joka on enemmän nopean konsultoinnin ja neuvojen puolella.

Hakeminen on erittäin helppoa, ja se voi viedä vain 30 minuuttia (tosin suosittelen viettämään pidempään).

Vastaa vain

Valittavissa on yli 175 luokkaa, ja voit työskennellä kokonaan omilla tunneilla.

Asiakkaat maksavat usein 5 dollaria kysymyksestä, ja saat 20% alennuksen aloittaessasi. Tämä voi olla jopa 50%, ja osa voi ylittää 5 dollaria – paljon kysymyksiä voi lopulta nousta 15–30 dollariin, joten tekemäsi leikkaus ei ole niin paha, etenkin jos työskentelet nopeasti ja vastaat oikeisiin kysymyksiin.

On kuitenkin yksi merkittävä virhe: saat AINOA palkkaa, jos kysyjä arvioi vastauksesi positiiviseksi. Jos vastauksesi on merkitty kielteiseksi, et saa siitä maksua – mikä on melko turhauttavaa, sanomattakin selvää.

Joten sen pitäisi olla pääasiallinen tulolähteesi? Ei tietenkään. Mutta tämä voi nettouttaa sinulle kohtuullisen määrän rahaa sivutoiminnasta, ja se voi olla erittäin hauskaa, jos tiedät vain ihmisille rakastamasi aiheista.-1 pistettä

Kohta 28: Kokeile äänen transkriptiota

Äänen kopiointi on verkkokokemus, joka on hyödyllinen ylimääräiselle käteiselle, mutta ei aivan kokopäiväiselle työlle. Sinä voisi tee se toimimaan kokopäiväisesti, mutta en suosittelisi sitä, ellet löydä omaa asiakasasi, joka on valmis maksamaan ylimääräistä.

Äänen puhtaaksikirjaus on suurimmaksi osaksi helppoa, vaikka käteistäkin.

Jotkut kopiointityöt ovat suuremmilla freelance-markkinoilla, kuten Upwork tai Amazon Mechanical Turk. Mutta yleensä saat maksun äänittääksesi ääniä tietyillä alustoilla vain kopiointia varten.

Yksi suosituimmista on TranscribeMe:

kirjoita minulle

TranscribeMe tarjoaa parhaat hinnat kaikille transkriptiokeikkoja tarjoaville alustoille. Ansiot alkavat yleensä 15–22 dollaria tunnissa (suuri ero, tiedän).

GoTranscript maksaa sinulle jopa 0,60 dollaria minuutissa, mikä on 36 dollaria tunnissa – mutta se on korkea puoli. Aloitat yleensä alhaisemmalla tasolla – keskimääräiset ansiot ovat 150 dollaria kuukaudessa, joten se on todella sivutoimisto.

On olemassa muitakin alustoja, joissa palkkausasteet vaihtelevat ja kokemustaso vaihtelee. Jotkut vaativat hyvin vähän kokemusta. Toiset haluavat ihmisiä, joilla on pätevyys, ja monet alustat haluavat sinun suorittavan kirjoittamisen nopeustesti.

Vaikka haluat tarkistaa kunkin alustan yksityiskohdat, kopioinnin yleinen etu on, että melkein täysin sinun on tehtävä töitä milloin haluat.

Esimerkiksi virtuaalinen ohjaus- tai kirjoituskeikka vaatii silti työskentelemään yhdenmukaisen aikataulun ja noudattamaan määräaikoja, vaikka ne olisivat joustavampia kuin perinteiset työt. Mutta äänen kirjoittaminen alustalle on yksi joustavimmista keikoista, ja voit työskennellä periaatteessa milloin haluat, mutta usein.1 pistettä

Kohta 29: Aloita blogi / sivusto ja tee affiliate markkinointi

Tämä on yksi yleisimmistä tavoista ansaita rahaa verkossa, ja uskot paremmin, että se on jotain, jonka tiedän melko hyvin.

Tämä on myös yksi ylenmääräisimmistä tavoista ansaita rahaa verkossa. Tärkeintä muistaa on, että tytäryhtiömarkkinointi voi olla todella tehokasta … mutta se ei ole yön yli tai “helppoa”.

Joten tuntemattomalle: Tytäryhtiömarkkinointi on, kun ansaitset palkkion, kun joku ostaa tuotteen verkossa suosituksen perusteella.

Käytännössä tämä tarkoittaa yleensä blogin tai sivuston pitämistä ja online-tuotteisiin / palveluihin liittyvien tytäryhtiöiden linkkien sisällyttämistä – kuten saatat arvata, että se isännöi meitä varten tuotteita:

suositus

Jos joku ostaa tuotteen tytäryhtiö-linkkisi kautta, ansaitset palkkion. Kuinka paljon? No niin kuin odotit, se vaihtelee. Tyypillisesti se on prosenttiosuus itse myynnistä. Ja jopa se vaihtelee.

Amazon antaa yleensä jonkin verran 5%: n palkkion alaosasta ja 10%: n korotuksen linkkien kautta Amazoniin myytäviin tuotteisiin.

Jos olet Shopify-yhteistyökumppani, voit ottaa 20% kuukausimaksusta, jonka Shopify maksaa suosituksen antanut henkilö.

Tässä on esimerkki isännöintiyrityksen kumppaniohjelmasta (SiteGround):

SiteGroundin tytäryhtiöohjelma

Tässä esimerkissä, jos saat SiteGround 10 -myyntiä kuukaudessa, tuot 750 dollaria. Jos saat niitä 11, saat 1100 dollaria ja niin edelleen.

Joten sinä menet.

Voit todennäköisesti nähdä, miksi tytäryhtiömarkkinointiin on valtava vetoomus nykyään. Se voi tuoda rahaa, ja voit hallita paljon sellaisia ​​tuotteita / kenttiä, joissa haluat työskennellä.

Jotkut menestyneimmistä bloggaajista (Pat Flynn, Michelle Schroeder, Ryan Robinson, LifeHacker Guy jne.) Ansaitsevat kymmeniä tuhansia dollareita kuukaudessa bloginsa ja sisaryhtiömarkkinointinsa kautta.

He julkaisevat myös kuukausittaiset tuloraporttinsa, jotta näet kuinka sinäkin voit ansaita rahaa Affiliate-markkinoinnin kautta. Katso alempaa:

kumppanuusmarkkinointi

Michelle Schroeder

Ryan Robinson

Pat Flynn

Itse asiassa Michelle opettaa myös tytäryhtiömarkkinointia tällä sivustolla.

Voit ehdottomasti oppia jotain sieltä :)

Ennen kuin yrität ansaita rahaa tytäryhtiölinkkien kautta, minulla on pari osoitinta:

Ensin, tee hyvä sivusto. Pidä sisällön laatua yllä ja muista, että sinun on silti tuotettava arvoa sivustosi kävijöille. Et luo sivustoa tuotteiden myyntiin, luot sivuston kävijöiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Toiseksi, älä pelkää olla vivahteikas ja kriittinen suositellessasi tuotteita. Jos annat hehkuvia suosituksia jokaisella tytäryhtiölinkillä, saatat huomata, että et voi ylläpitää liikennettä tai ihmiset alkavat olla varovaisia ​​sanasi suhteen.

Muuta kuin mennä hakemaan heidät, tiikeri!

Hyödyllisiä resursseja:

 • Affiliate-markkinointi on tehty yksinkertaiseksi0 pistettä

Kohta 30: Freelancer

Tämä on minusta melko tuttu, ja se, johon monet sinusta joutuvat eniten, kun löydät tapoja ansaita rahaa verkossa. PALJON muita tämän luettelon kohteita ovat päällekkäisiä freelancingin kanssa, joten pidä tätä ”yleisenä” tai johdantokappaleena.

Lyhyesti sanottuna, freelancing on valtava asia verkossa nykyään. On paljon ihmisiä, jotka ottavat freelancereita etätyöhön, ja mahdollisuudet tulevat ja menevät.

Saatavilla on paljon erilaisia ​​freelance-töitä, mutta eniten mahdollisuuksia on yleensä sivustosuunnittelussa, kirjoittamisessa ja / tai muokkaamisessa sekä markkinoinnissa.

Suurimpia aiheita ovat yleensä finanssitekniikka (tunnetaan myös nimellä fintech), salausvaluutta, verkkokauppa ja markkinointi, mutta hei – siellä on paljon kaikkea.

On paljon eri tapoja löytää freelancer keikkoja. Jotkut ystävistäni kuten Craigslist – sanovat, että mahdolliset asiakkaat reagoivat paremmin sinne.

Voit käyttää Upworkia, joka on luultavasti kuuluisin freelance-asiakas-verkoista. Muista vain, että Upwork tekee 20%: n leikkauksen tekemästäsi tuotteesta… kokeneille freelancereille, se ei ole paras. Mutta aloittelijoille, se on loistava tapa varmistaa, ettet huijaa ja saada kokemusta!

Katso tämä video siitä, kuinka voit saada ensimmäisen työsi Upwork-sivustolla tai muilla freelancer-sivustoilla:

Muita tarkistamisen arvoisia freelancer-sivustoja ovat Freeeup, Workana ja NoDesk

LinkedIn on toinen yleinen tapa löytää asiakkaita, mutta voit olla aktiivisempi LinkedIn: n kanssa: kun Upwork-sovelluksessa pääasiassa sovellettaisiin postituksiin, LinkedIn: ssä voit hakea viesteihin TAI vain ottaa yhteyttä ihmisiin ja tarjota heille palvelujasi.

Jos tiedät haluamasi työn tyypin, on usein kapeasivustoja, jotka kokoavat yhteen työpaikkailmoituksia tai kutsuja freelance-töihin tällä alalla. Jotkut hyvistä ovat:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

Yhteenvetona: freelance-palvelu on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa, ja potentiaalisten asiakkaiden löytäminen on entistä helpompaa. Freelance-töihin kuuluvat projektit, jotka kestävät muutama tunti ja vuoden mittaiset sopimukset ja kattavat paljon aiheita.

Mikä tarkoittaa … mahdollisuuksia on paljon!1 pistettä

Kohta 31: myy tavaraa verkossa

Okei, saatat olla hieman skeptinen siitä, että ansaitset oman paikan luettelossa. No, anna minun perustella sen:

Tavaroiden myynti verkossa on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Ajattele vain kaikkia asioita, jotka olet ostanut verkossa!

Joten ei ole epäilystäkään siitä, että tavaroiden myynti on hyvä tapa ansaita rahaa verkossa. Mutta on olemassa miljoona tapaa myydä tavaroita verkossa. Jossain määrin tämä koko luettelo koskee jonkin verran myyntiä verkossa: joko fyysisiä tavaroita tai aikaa, tietojasi ja taitojasi.

Tunnetuimmat nimet olisivat Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, mutta niitä on paljon.

Joten seuraavat muutamat tuotteet tulevat koskemaan sitä, kuinka voit myydä fyysisiä tuotteita verkossa. Tämä vaihtelee välillä paikkoja myydäksesi tavaroitasi (kuten juuri luettelani nimet) tyypit tavaroita, joita voit myydä. Tietenkin päällekkäisyyksiä on, mutta se on elämää.

Nyt saatat ihmetellä, miksi sinun pitäisi myydä tavaroita verkossa. Olen valmis panostamaan, että monet luettelossa olevat ihmiset yrittävät selvittää keikkatyön tyyppejä, freelance-alueita jne..

Mutta jos olet luova, voit päästä aika pitkälle tällä. Voit myydä melkein mitä tahansa verkossa, ja monet markkinapaikat tekevät kaikkensa taatakseen perusmaksutason, kun todella myyt.

Joitakin esimerkkejä ovat Upwork, jonka jo mainitsin, mutta myös logosuunnittelu, teeman myynti tai nimeämiskilpailut … kaikki joihin pääsen!

Asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota: alustamaksut, jotka tulevat joko kiinteinä summina tai prosenttimääränä tekemästäsi, sekä maksujen käsittelymaksut.

Lupaan, että tavaroiden myynti verkossa on helpompaa kuin luulet, ja mitä vähäisempiä markkinoita on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on myyntiin.

Okei, valmis? Tutkitaan tavaroiden online-myynnin moniin ulottuvuuksiin:1 pistettä

Kohta 32: Tule autotallimyynnin miljonääriksi

Aaron LaPedis popularisoi termiä “autotallimiljonääri” samannimisessä teoksessaan. Kyllä, sinusta voi tulla miljonääri myymällä tavaraa eBayssa, Amazonissa jne. Ja Aaron tekee tämän todistaakseen.

Pohjimmiltaan tämä johtuu siitä, että myydään paljon asioita, jotka myyjä aliarvioi, ja sitten myydä ne korkeammalla hinnalla (mitä se tosiasiallisesti kannattaa ja sitten jotkut).

Kuten lauseesta odotit, metafora on, että menet autotallin myyntiin ja käytät erityisiä vaistojasi ja tietämystäsi löytääksesi parhaat asiat. Tässä tarkoitetaan, että et osta asioita välttämättä suurelta jälleenmyyjältä – pääpaino olisi pienemmillä ja paikallisilla myyjillä.

Huomaa: Voit tehdä ostoksia verkossa tai henkilökohtaisesti! Tai vielä paremmin, molemmat.

Toinen huomautus: älä usko, että tämä ei ole sinulle vain siksi, että et ole kokenut tätä tai koska et ole varma kyvystäsi huomata aliarvostettuja esineitä.

Tarkoitan, älä hypätä tähän strategiaan, jos nuo asiat ovat totta, se on varmaa. Mutta sinun ei tarvitse soveltaa tätä taktiikkaa “kaikkeen” – voit soveltaa sitä vain ymmärrettyyn markkinarakoon.

Esimerkiksi: sinulla ei ehkä ole aavistustakaan siitä, onko 98 prosenttia “autotallimyynnissä” myytävistä tavaroista alihinnoitettu vai ei. Mutta, saatat olla valtava fani tälle tai toiselle sci-fi-tyypille ja tiedät, että henkilön X myymä kovakantinen painos voi hakea paljon enemmän.

Joten kun olet varovainen, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada tämä taktiikka toimimaan sinulle kuin luulet!0 pistettä

Kohta 33: autotallimyynnin miljonääri, joka palautti tavaraa

Vaikka mielestäni paljon enemmän ihmisiä voisi vetää pois odotetun version autotallimyynnistä, en ole siitä niin varma … tämä pätee todella ihmisiin, joilla on vankka kyky korjata ja palauttaa esineitä.

“Alkuperäinen” autotallimyynnin miljonääri (kaveri, joka loi termin) itse asiassa on myös tehnyt palauttamistöitä ostamilleen esineille ja kääntää sitten. Mutta hän on erittäin selvä huomata, että palauttaminen voi joskus olla erittäin kallista, joten hän yrittää pitää sen minimaalisena.

Tämä voi varmasti olla avoin taktiikka (siksi, että se voi toimia monille kohteille). Lisäksi on lisätty bonus – jos olet jo taitava korjaamaan tai palauttamaan X tyyppistä tuotetta, on olemassa suuri mahdollisuus, että sinulla on vankka käsitys kyseisen esineen arvosta palautettaessa.

Olen kuitenkin vain rehellinen kanssasi, luotettavin alue tällaiselle taktikalle on elektroniikka (erityisesti puhelimet). Joten jos sinulla on kokemusta puhelimien palauttamisesta ja korjaamisesta tai jos uskot, että voisit nousta niin nopeasti, sinulla on todella melko kohtuullinen mahdollisuus tehdä myyntiä.

Mutta jälleen kerran, älä luopu toivosta vain siksi, että se ei kuulosta sinulta. Harvinaisten kirjojen palauttaminen ja myyminen saattaa kuulostaa riskialttiilta, mutta se voi tuottaa rohkeita voittoja oikealle henkilölle.

Voit tehdä sen VHS-nauhoille, vaatteille, huonekaluille, astioille tai todella kaikelle, mitä ihmiset voivat ostaa. Voit kohdistaa ihmisiin, jotka haluavat edullisempia versioita tavallisista tavaroista, tai keräilijöille, jotka haluavat harvinaisia ​​tavaroita ja ovat valmiita käyttämään ylimääräistä rahaa.

Hyviä markkinoita olisi eBay ja Craigslist, vaikka niitä onkin paljon enemmän.

Itse asiassa seuraavat luettelon tuotteet koskevat kaikkia paikkoja, joita voit myydä!0 pistettä

Kohta 34: myy Amazonissa

Tässä on toinen iso: voit myydä suoraan verkkokauppasivustoilla. Erityisesti Amazon!

Myy Amazonissa

Myynnillä Amazonilla on joitain haasteita, joista olet jo kuullut: nimittäin, että Amazon on surullista seuraamalla sitä, että se kopioi kolmansien osapuolien myyjiä ja priorisoi sitten omaa Amazon-brändiään halvemmalla..

Nämä ovat todellisia ja päteviä pelkoja, mutta on hyvä pitää ne kurissa. Ensinnäkin, Amazonin kolmansien osapuolien myyjillä on vuosien varrella ollut yhä suurempi osuus Amazonin vähittäismyynnistä.

Tsekkaa tämä:

Amazonin vähittäismyynti

Se on Jeff Bezoksen vuosittaisesta kirjeestä osakkeenomistajille. Viime aikoina fyysisen tavaramyynnin huomattava osa on ollut peräisin kolmansilta osapuolilta, ja sen näyttää kasvavan.

Joten vaikka Amazon varmasti aiheuttaa riskejä, se on silti selvästi yksi parhaista paikoista myydä verkossa. Kaikki myyjät voivat luetella tuotteita yli 20 kategoriassa, ja jos kirjaudut Professional-suunnitelmaan, voit listata vielä 10 luokkaan..

Tuo ammatillinen suunnitelma maksaa sinulle ylimääräistä:

amazon suunnitelmat

Mutta perussuunnitelma on ilmainen lukuun ottamatta myyntimaksuja (jotka olisimme rehellisiä, maksaisit riippumatta siitä, jos käytät jonkun toisen verkkokaupan keskittymää).

Toinen Amazonin etu: sen lisäksi, että se on paikka, johon monet ihmiset jo käyvät, Amazon pystyy käsittelemään lähetyskulujasi, jos et halua tehdä sitä itse.

Joten se ei välttämättä ole kaikille, mutta Amazon on syystä suurin verkkokauppayritys. Se on ehdottomasti vaihtoehto harkita useimpia.

Voit oppia menestymään Amazonissa noudattamalla seuraavia vinkkejä:1 pistettä

Kohta 35: Myy eBayssa

Saatat ajatella: eBay ?! Se on edelleen noin?!

Kyllä, se on edelleen lähellä ja vielä enemmän asiaan: se on edelleen erittäin suosittu. Amazon saattaa olla digitaalisten markkinoiden kuningas, mutta eBay ei ole vitsi:

eBayn ostajat

Tässä on toinen syy, joka kannattaa harkita:

ilmaiseksi eBayssa

Jep: eBayn avulla voit listata jopa 50 tuotetta kuukaudessa ilmaiseksi. Mene yli 50? Luettelosta maksaa yleensä 0,35 dollaria.

Vertaa tätä Amazoniin, jonka ilmaisella tilillä voit listata 40 tuotetta kuukaudessa ja pyytää sinua maksamaan 39,99 dollaria kuukaudessa, jos haluat myydä yli 40 tuotetta.

Myös eBayn myyntihinnat saattavat kuulostaa korkealta 10%, mutta ne eivät ole korkeita Amazoniin verrattuna. On totta, että Amazon voi joskus olla huomattavasti alhaisempi (esimerkiksi 6%), mutta Amazon voi olla myös huomattavasti korkeampi (20%).

EBayssa on mielenkiintoista, että jos myyt yksityishenkilönä, voit tehdä sen samalla tilillä, jolla ostat tavaroita eBayssa. Tässä mielessä myynti siellä on vähemmän muodollista ja hieman rento.

Ole varovainen tekemällä kaikkemme varmistaaksesi asiakkaillesi, etteivät he pääse turhaan. Kun sinulla on ollut menestyvää myyntiä maineen kehittämiseksi, se on helpompaa, mutta ajattele sillä välin, miten asiakkaasi voivat!

Yleisesti ottaen sanoisin, että eBay on parempi myymään outoja asioita, joita makaat, mutta et halua / tarvitse. Varsinkin asiat, jotka saattavat houkutella kapeita ostajia, tai tuotteet, joita ei enää tuoteta.

Tässä on eBayn opas aloittamiseen!1 pistettä

Kohta 36: myy Craigslistissä

Craigslistissa tapahtuva myynti on hiukan erilainen kuin useimmat muut täällä olevat alustat. Vaikka Amazon tarjoaa valtavan edun auttaa sinua kuljetuksissa, ja eBay on massiivinen online-markkinapaikka, Craigslist on vivahteikkaampi.

Ihmiset eivät myy vain Craigslistissä – he yrittävät myös päästä eroon asioista, palkkaavat, yrittävät saada vapaaehtoisia jne..

Toinen tärkein ero Craigslistissa on, että se on alueellinen. Joten vaikka saatat tehdä paljon työtä verkossa, etäisyys sinun ja vuorovaikutteesi välillä on yleensä suhteellisen lähellä.

Katso oikealla olevaa palkkia:

Craigslist

Joku yrittää ansaita rahaa verkossa, sanoisin, että Craigslistin käytön kaksi päätapaa ovat seuraavat:

Ensinnäkin voit lähettää ansioluettelosi, taidotsi jne. Siihen ja nähdä, onko joku kiinnostunut palveluidesi vuokraamisesta.

Toiseksi, ja tässä olen todella käymässä, onko voit myydä fyysisiä tavaroita Craigslistissa. Craigslist on hyvä myymällä kohteita, joita olet kunnostanut, korjannut, kunnostanut tai joita et yleensä käytä (kuten aiemmin mainitsin), etenkin koska lähetyskustannukset olisivat alhaisemmat (joissakin tapauksissa saatat pystyä toimittamaan ne henkilökohtaisesti ).

Tärkeä kohta Craigslistin puolesta on se, että voit myydä kaikenlaisia ​​tuotteita, ja jos myyt outoja valikoimia, sinulla on melko hyvät mahdollisuudet löytää joku valmis kuluttamaan.

Lisäksi kokemukseni mukaan ihmiset ovat yleensä reagoivampia kiinnostuksestaan ​​Craigslistiin kuin muihin sivustoihin.0 pistettä

Kohta 37: myy Facebookissa

Olet ehkä huomannut, että Facebookilla on oma digitaalinen markkinapaikkansa. Ohitin sitä periaatteessa jonkin aikaa, kunnes aloin ymmärtää kuinka vakaa se on.

Jos olet skeptinen, ajattele vain asteikkoa: käytännössä jokaisella, jolla on Facebook-tili, on pääsy Facebookin markkinoille.

Mikä tarkoittaa, että yli 2 miljardia ihmistä voi käyttää sitä. Nyt se ei tarkoita sinä on pääsy 2 miljardille potentiaaliselle asiakkaalle – Facebook lajittelee nämä asiat alueittain.

Joten siinä mielessä jotkut Craigslistista koskevat asiat ovat totta Facebookissa – et aio antaa Facebookin suorittavan paljon lähetyksiä asiakkaille. Sen sijaan yrität houkutella ensisijaisesti paikallisia ostajia.

Joten sinun on oltava valmis, kuten Craigslistissakin, käsittelemään kuljetuksia yksin tai toimittamaan tavaroita henkilökohtaisesti.

Toisin sanoen, sinulla on vankka myyntitapahtuma, koska toimit rajoitetummalla alueella, ja sinun ei tarvitse huolehtia alustamaksuista.0 pistettä

Kohta 38: Myy joillakin muilla yleisillä online-markkinoilla

Amazon, eBay, Facebook ja Craigslist – nämä ovat jättiläisiä markkinapaikkoja, joilla voit myydä mitä tahansa. Ja pian sen jälkeen käyn läpi paljon erilaisia ​​markkinoita, jotka ovat suuntautuneet tietyntyyppisiin tuotteisiin.

Mutta ennen sitä annan näyttää sinulle muutamia yleiskäyttöisiä ja sekalaisia ​​tuotteita sisältäviä markkinoita. Monet teistä eivät ole koskaan kuulleet näistä sivustoista aiemmin, mikä tarkoittaa, että ne ovat sekä hyviä että huonoja vaihtoehtoja.

Mercari on suosittu verrattuna muihin tämän online-myyntipaikkojen alaluettelon sivustoihin. Se on melko suoraviivaista:

Mercari

Voit määrittää asetukset erittäin helposti, ja Mercari antaa sinulle ilmaiset postitustarrat. Listaukset ovat ilmaisia, mutta Mercari ottaa 10% palkkiot kaikesta myynnistäsi.

Jos käytät Mercarin sinulle antamia lähetysmerkkejä, olet vakuutettu jopa 200 dollarilla, jos tavarat katoavat tai vahingoittuvat kuljetuksen aikana. Voit myydä verkkosivustolla, mutta se on todella sovelluskeskeinen.

Oodle näyttää outolta ristiin Craigslistin ja eBayn välillä. Oodle keskittyy sijaintisi ja on pohjimmiltaan online-ilmoituksia (jälleen kerran, kuten Craigslist). Voit myydä tai vaihtaa melkein mitä tahansa Oodlessa, mutta joudut käsittelemään periaatteessa kaiken yksin.

Oodle

Lisäksi näyttää siltä, ​​että siinä keskitytään erityisesti lemmikkeihin ja ajoneuvoihin. Mutta hei, kaikki menee.

Sell.com on melko samanlainen kuin Oodle siinä mielessä, että se on toinen luokiteltu ilmoitus, joka on pienempi kuin Craigslist. Mistä tahansa listalleotto maksaa yleensä 1–3 dollaria, mutta se riippuu tuotteesta.

sell.com -markkinapaikka

Sivusto on hyvin edessä siitä, mitä listausmaksut ovat, ja kun maksat ne, muita maksuja ei ole. Kaikki muu on sinun.

Toinen moderni, tyylikkään näköinen markkinat, joihin voit tutkia, on VarageSale. Se on juuri miltä se kuulostaa – virtuaalinen autotallimyynti. Vaikka voit myydä melkein mitä tahansa VarageSalessa, yksi keskeinen rajoitus on, että tavaroiden on oltava perheystävällisiä… ja ilmoituksia seuraavat järjestelmänvalvojat varmistaaksesi!

varagesale

VarageSale on kuitenkin erittäin käytännöllinen. Olet pohjimmiltaan yksin, jos sinulla on ongelmia ostajan kanssa. Todella hieno on kuitenkin se, että VarageSale on täysin ilmainen käyttää. Ei listausmaksuja, ei myyntipalkkioita.

Ainutlaatuisempi on Listia. Listian kanssa et ansaitse tarkalleen rahaa myymästäsi … ansaitset mustetta paikan päällä, joka on pohjimmiltaan Listian valuutta. Voit käyttää mustetta muihin juttuihin Listialla.

listia

Jos kaivaa syvälle, voit todennäköisesti löytää muita, mutta nämä ovat joitain niistä sivustoista, joista pidän merkittävinä, jos etsit yleiskäyttöisiä kauppapaikkoja isojen nimien ulkopuolella!0 pistettä

Kohta 39: Dropshipping

Monet teistä eivät ehkä ole kuulleet termiä “tiputtaminen”, mutta voin lyödä vetoa, että suurin osa teistä tuntee käsitteen:

Dropshipping tapahtuu, kun harjoittelet vähittäiskauppaa, mutta et pidä kaikkia tavaroita varastossa. Sen sijaan joku muu yksikkö hoitaa myymäsi varastoinnin ja lähettämisen sinulle!

Olennaisia ​​etuja on, että sinun ei tarvitse investoida paljon varastoon etukäteen aloittaessasi yritystäsi – sinun ei tarvitse esimerkiksi hankkia varastoa. Yleiskulut voivat olla paljon pienemmät, mikä tarkoittaa, että portti pääsyyn vähittäismyyntiin on aiempaa leveämpi.

Nyt mainitsin tämän jo puhutessani Amazonista (Amazonin suorittama nimi on se, mitä sitä virallisesti kutsutaan).

Mutta Amazon ei ole kaukana ainoasta pelistä kaupungissa, vaikka se olisi luultavasti suurin lännessä. Verkkokauppasivustojen rakentaja Shopify palvelee myös niitä, jotka haluavat käyttää tippalaivausta.

miten oberlo toimii

Shopifyn kanssa pääintegraatio tapahtuu Oberlo-nimisen yrityksen kanssa. Valitset tuotteet, jotka haluat myydä, ja kun asiakas tilaa sivustoltasi, Oberlo lähettää ne pois.

AliExpressillä voit jopa tilata Kiinasta toimivia laivatuotteita

Suurimmalla osalla muista verkkosivustojen rakentajista, joilla on verkkokauppa- tai ostoskoritoiminnot, on ainakin yksi tai kaksi integraatiota, jotka auttavat sinua tilauksen yhteydessä, vaikka he eivät tarjoa sille niin paljon tukea kuin Shopify..

Nyt tippujen toimitus voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta … ja se on sellainen.

En sano, ettet voi ansaita rahaa siitä: ihmiset eivät tekisi sitä, jos se ei olisi kannattavaa. Mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin: “maksaa vähän yleiskustannuksista ja saada sitten suuria voittoja”.

Hyödyllisiä resursseja:

 • Kuinka tein 178 492 dollaria kolmen kuukauden aikana tiputtamalla1 pistettä

Kohta 40: Osta / myy Flippalla

Etkö ole kuullut Flippasta? Ei se mitään.

Flippa on periaatteessa markkinapaikka verkkoyritysten ostamiselle tai myymiselle.

Flippa

Saatat miettiä, kuinka moni ihminen tosiasiallisesti ostaa Flippalla. Tällä hetkellä lukema on jossain 120 000 ostajan pohjoispuolella.

Se ei ehkä kuulosta paljon, kun otetaan huomioon Internetin ja Internet-markkinoiden laajuus. Mutta tässä on asia:

Flippa-ostajat

Niillä 120 000+ ostajalla on yhdessä yli miljardi käytettävissä olevaa rahaa, ja ostajien määrä kasvaa muutamalla tuhannella kuukaudessa. Joten rahaa on ehdottomasti siellä, valmis ostamaan kasvaneen yrityssivuston.

Vaikea osa on tietysti se, että sinulla on jo oltava online-yritys, jotta voit myydä online-yritystä. Se ei ehkä koske monia teitä, mutta älä väri lannistu … koska se voisi silti koskea enemmän kuin luulet.

No, Flippa-palvelussa voit ansaita rahaa myymällä sen jollekin (joka puolestaan ​​voi kasvattaa yritystäsi edelleen) sen sijaan, että lopettaisit yrityksesi..

Voit jopa ostaa verkkosivustoja / sovelluksia Flippa-palvelusta ja ansaita kunnollista rahaa. Näin Priyadarshan Joshi teki, kun hän osti Flippalta olemassa olevan SplitScreen-nimisen Mac-sovelluksen vain 1000 dollarilla ja teki siitä yli 60 000 dollaria.

Flippa tarjoaa paljon tukea, joten et ole yksin: Tärkeintä on, että Flippa auttaa sinua selvittämään, kuinka arvostat yritystäsi ja sovittaa sinut ostajiin. Ja kuten monien muiden online-markkinapaikkojen tapauksessa, transaktiosi on turvallisempi, kun se on Flippalla.

Hyödyllinen resurssi:

 • Lue joitain Flippan menestystarinoita0 pistettä

Kohta 41: vähittäiskauppa Bonanzalla

Bonanza on hyvin vastaan ​​otettu, mutta ei valtava digitaalinen markkinat. Kuinka hyvin vastaan?

ecommerceBytes

Sitä arvostetaan syystä. Nyt mitä Bonanza on, on parasta olla yksinkertaista: se on kauppapaikka kaikenlaisille fyysisille tuotteille. Se on kuitenkin todella erottuva paikka ostaa henkilökohtaisia ​​tavaroita, kuten vaatteita, varusteita jne.

Joitakin tärkeitä pätevyyksiä: Bonanza ei lähetä sinulle – se on sinun ja ostajan välillä. Joten miksi käyttää sitä millä tahansa muulla alustalla / markkinoilla?

No, jotkut väittävät, että Bonanzalla on parempi tuki, vaikka mielestäni on vaikea saada objektiivista vertailua sen ja suurempien kilpailijoiden välillä. Ja vaikka Bonanza ei välttämättä toimita sinulle, se virtaviivaistaa prosessia loppupäästäsi ja auttaa sinua tehokkaiden postitustarrojen toimittamisessa.

Lisäksi Bonanza integroituu muihin markkinapaikkoihisi, ja se on yksi sen parhaimmista ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse asettaa kaikkea uudestaan ​​tyhjästä, vain synkronointi muiden kauppojesi välillä … suuri etu.0 pistettä

Kohta 42: Myy muotituotteesi Tradesyssa

Tradesy on melko samanlainen kuin Depop, ja teknisesti tuskin on eroja myymisessäsi, mutta se taipuu hiukan enemmän muotiin ja huippuluokan tuotteisiin kuin Depop.

tradesy

Tradesyllä on kuitenkin edelleen samanlainen “myy kaapistasi” -ilmapiiri.

Tradesyn tuotemerkki on erittäin selkeä:

kuinka liiketalous toimii

Osta tai myy tehokkaasti. Se on periaatteessa se.

Hinta, jonka ostaja näkee, sisältää toimituskulut. Toimitustarrat ovat ilmaisia ​​ja voit jopa hankkia ilmaisen Tradesy-lähetyspaketin varmistaaksesi, että voit lähettää tavarat turvallisesti.

Tradesy on valitettavasti jyrkempi kuin Depop. Tällä hetkellä Tradesy pitää 19,8% palkkion, joten vaikka voit asettaa omat hinnat korkeammiksi kompensoitavaksi, otat kotiin aina 80% täydestä hinnasta.

Mutta hei! Tradesy-ihmiset ovat tottuneet ostamaan edullisempia tuotteita. Voit aina alentaa hintaa, jos ihmiset eivät näytä kiinnostavan niitä. Viime kädessä asiakkaat säästävät edelleen verrattuna tuotteiden ostamiseen.0 pistettä

Kohta 43: myy RealReal-sivustolla

RealReal on tarkempi painopiste kuin Depop ja Tradesy. Sen tarkoituksena on myydä ylellisyystuotteita. Tämä tarkoittaa selvästi, että palkki on korkeampi kuin mitä voit myydä ja mitä voit tehdä myynnissä.

RealReal

Joten RealRealilla on korkeammat vaatimukset siitä, mitä se hyväksyy kuin useimmissa muissa paikoissa – tavaroiden on oltava ainakin hyvässä kunnossa, tietyiltä tuotemerkeiltä ja tietyissä puettavien tuotteiden rajoissa..

Voit maksaa suoralla talletuksella, postitse shekillä tai sivustoluotolla (joka ansaitsee ylimääräisen 5%). Voit pitää jopa 85% esineesi myyntihinnasta, mutta et ole taattu että hinta, joten ole varovainen.

Yksi mielenkiintoisista asioista The RealRealissa on, että se yrittää saada tuotteesi myymään korkeimpaan hintaan, joka on sen arvoinen 30 päivän kuluessa.. Heillä on ryhmä todellisia ihmisiä, jotka arvioivat lähettämäsi tiedot todentaaksesi sen ja hinnoitelleen sen asianmukaisesti.

RealRealin edut

Tapa, jolla RealReal kuvaa itseään, ei ole epätarkka. Se, että tuotteiden palkki on korkeampi, tarkoittaa oikeastaan ​​vain sitä, että alusta haluaa ottaa suuremman roolin tutkiessaan myyjiään, joten sinulla on vähemmän tekemistä kuin tavanomaisilla markkinoilla.

Ja harkitse tätä: jos olet myynyt ylellisyystavaroita muualle, potentiaaliset ostajat olisivat skeptisempiä, ja sinun on tehtävä enemmän työtä varmistaaksesi, että tuotteesi on asianmukaisesti hinnoiteltu ja sopiva käytettäväksi.

RealReal on aika hyvä tarjous, jos aiot myydä käytettyjä ylellisyystuotteita.0 pistettä

Kohde 44: Myy niche-taidetta, keräilyesineitä ja käsityötavaroita Ruby Lane -tuotteella

Ruby Lane on yksi niistä yrityksistä, joka on tarpeeksi kuuluisa, että monet ihmiset ovat kuulleet siitä, mutta ei tarpeeksi kuuluisa, jotta suurin osa näistä ihmisistä tietää paljon enemmän kuin sen nimen.

Ruby Lane on antiikkiesineiden, vintage-keräilytuotteiden, taiteen, korujen ja niin edelleen markkinapaikka, ja se on suurin tällaisten tavaroiden markkinapaikka. Kauppojen omistajia on yli 2 500, kuukaudessa yli miljoona kävijää ja yli 15 miljoonaa tuotetta.

Nyt, jos numeroita uskotaan, näyttää siltä, ​​että Ruby Lanen myyjät antavat jatkuvasti hyvää rahaa myynnissä. Ja myyjät ovat arvioineet Ruby Lanea erittäin hyvin, joten saatat ihmetellä, kuinka sen maksut erottuvat.

No, Ruby Lane on hiukan monimutkaisempi – ei ole palkkioita, plus kertaluonteinen maksu, joka on 0,19 dollaria tuotetietoja kohti, 100 dollarin kertaluonteinen perustamismaksu ja sen jälkeen ylläpitomaksut (eli alustapalkkiot), jotka vaihtelevat myymäsi tuotteiden lukumäärän mukaan.

Jos listat 80 tuotetta tai vähemmän, se on 69 dollaria kuukaudessa. Jos listat 81-150 tuotetta, se on 0,30 dollaria esine. Tämä vähenee, kun myyt enemmän tuotteita, joten kun myyt yli 1001 tuotetta, maksat 0,01 dollaria tuotetta. Voit tarkastella tietoja täältä.

Ruby Lane vertaa lähtötasoaan / pienintä kauppavaihtoehtoaan muihin alustoihin seuraavasti:

Ruby Lane

Oletetaan, että ansaitset 5000 dollaria myyntiä (taulukossa käytetyn 2000 dollarin sijasta), mutta olet silti 80 esineen luettelorajan sisällä:

Maksusi olisi sama kuin jos myisit 2 000 dollaria tuotetta. Jokaisella muulla alustalla sinulta veloitetaan kiinteä prosenttiosuus tekemästäsi, ei paljon listallasi.

Joten jos luulet voivan ansaita paljon rahaa 80 esineluettelossa, Ruby Lane olisi hieno vaihtoehto.0 pistettä

Kohde 45: myy MoreCommerce-palvelussa

Et ehkä ole kuullut MoreCommerce-palvelusta. Olet todennäköisesti kuitenkin kuullut Alibabasta – Kiinan sähköisen kaupan jättiläinen.

MoreCommerce on Alibaban tytäryhtiö, ja se tekee jotain mielenkiintoista: käytännössä se ei ole niinkään markkinapaikka kuin portaali joukolle erilaisia ​​markkinoita.

MoreCommerce

Joten kaikki ne torit, joita olen käynyt yli? Paljon heistä voi käyttää MoreCommerce-palvelun kautta.

Nyt ollakseni rehellinen, tämä on yksityiskohtaisempi ja monimutkaisempi ratkaisu, jota monet etsit. Se on parempi vakiintuneille yrityksille, jotka työskentelevät vähittäiskaupassa, etkä voi yksinomaan pudota.

Lisäksi palkkiot ovat korkeat: puhumme 15% transaktiomaksuista (yleensä) tilauksista plus tilaussuunnitelmasta.

Mutta joillekin teistä kannattaa tutustua yksinomaan monikanavatoimintoon. Puhumattakaan, MoreCommerce liittyy seuraavaan aiheeseen, josta haluan puhua…0 pistettä

Kohde 46: myy koruja OpenSkyllä

OpenSky on online-korumarkkinapaikka, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2009. Alibaba osti OpenSkyn ja eräitä muita samanlaisten ihmisten perustamia markkinoita ja verkkosivustoja, ja liitti sen kaiken MoreCommerce-alustaan, josta juuri puhuin..

Joten miksi puhua OpenSkystä?

No, OpenSky on edelleen oma markkinapaikkansa. Asiakkaan näkökulmasta MoreCommerce ei oikeastaan ​​tule kuvaan. Syy, jonka vuoksi asetin MoreCommerce-palvelun OpenSkyn eteen, on se, että jos haluat myydä OpenSkyllä, sinä tarve rekisteröityäksesi MoreCommerce-palveluun.

Jos haluat tietää periaatteessa jotain perustamismaksuista, listausrajoista ja niin edelleen, sinun on viitattava MoreCommerce:

lisääkauppaa avataan

Hinnat vaihtelevat – yksi liittymätyyppi alkaa 32 dollaria kuukaudessa, toinen alkaa 29,95 dollaria. Yhdessä sen kanssa saat erilaisia ​​muunnelmia pääsystä useille markkinoille ja niin edelleen.

Valkoinen puoli on, että saat suurimmaksi osaksi rajattomia luetteloita, kanavia, tilauksia ja asiantuntijatukea jopa lähtötason tilauksesta.

Joten epäilen, että monet ihmiset eivät löydä sen kannattavuutta myydä OpenSkyllä ​​- mutta joillekin ihmisille se saattaa olla hyvä markkinapaikka. Huomaa vain, että menet MoreCommerce-palvelun kautta myydäksesi OpenSky: llä.1 pistettä

Kohta 47: myy kirjoja

Joten nyt pääsen suosittuihin paikkoihin, joissa myydään kirjoja verkossa. Kuten odotit, voit myydä kirjoja muilla alustoilla, mutta nämä sivustot ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja joillekin teistä.

Onto BookScouteriin: se on sivusto, jonka tarkoituksena on ensisijaisesti selvittää käytettyjen oppikirjojesi arvo (vaikka yleensä kaikki muutkin kirjat tekevät). Se on melko suoraviivaista:

boolscouter

Haet kirjasi ISBN-numeron, ja BookScouter etsii joukosta sivustoja ja kauppapaikkoja löytääkseen, millaisia ​​hintoja sillä myydään..

Se toimittaa ISBN-numeron jokaiselle sivustolle (mitä sinun olisi tehtävä, jos myit ne sivustolla), mikä antaa sivustolle mahdollisuuden saada hinnat tai ainakin hyvä arvaus niistä. Tarkastelet valikoimaa ja päätät itse, missä haluat myydä kirjojasi.

Rajat? Joillakin vanhemmilla kirjoilla ei ole ISBN-numeroa, ja BookScouter ei ole kovin hyödyllinen niiden suhteen. Tämä sulkee myös pois joitain antiikkisia tai harvinaisia ​​painokirjoja, mutta se ei ole kunnossa – joudut joka tapauksessa tekemään ylimääräistä jalkatyötä arvottaaksesi niitä. Harvinaisissa painoksissa kirjoja voi kuitenkin myydä RubyLane-sivustolla (mainittu aiemmin)

Nyt sivustoille, jotka tosiasiallisesti saavat sinulle rahaa suoraan:

AbeBooks on hyvämaineinen online-kirjakauppa. Olen jopa ostanut sieltä kirjoja luokkille jo yliopisto-opiskelijana.

abebooks.com

AbeBooks-valikoimassa myydyt kirjat – useimmiten kaikki teokset ovat hyviä – mutta keskitytään erityisesti harvempiin kirjoihin ja riippumattomien kustantajien kirjoihin.

AbeBooks veloittaa sinulta myyjänä kolmella pääasiallisella tavalla: kuukausittainen tilausmaksu, joka on porrastettu maksu riippuen saamiesi ilmoitusten lukumäärästä; palkkio myynnistäsi; ja maksupalveluntarjoajan palvelu- / tapahtumamaksut.

Merkintähinta? Se alkaa 25 dollaria kuukaudessa ja enintään 500 ilmoitusta. 37 dollaria kuukaudessa antaa sinun luetteloida 4000 asiaa. Se nousee melko korkealle, korkeintaan 500 dollaria kuukaudessa yli 500 000 listalle.

Voit hoitaa kuljetuksen yksin, mutta AbeBooksilla on joitain varastonhallintaohjelmistoja, jotka auttavat sinua, ja se voi integroitua muihin varastonhallintaohjelmiin.

AbeBooks

Jos sinulla on vain muutama kirja myytäväksi, kuukausittaiset tilaus- ja palkkiomaksut tarkoittavat, että AbeBooks ei todennäköisesti ole sen arvoinen. Mutta asia on, että AbeBooks tarjoaa jotain myös pienemmille myyjille:

Kirjojen takaisinostopalvelu tarjotaan TextbookRush.com: n ja AbeBooksin yhteistyön kautta. Se on tarkoitettu erityisesti takaisinostolle pieni käytettyjen kirjojen lukumäärä.

ValoreBooks on jälleen yksi paikka myydä käytettyjä tai aiemmin omistamia kirjoja. Se ei ole kauppapaikka, mutta takaisinostosivusto.

Yksi suurimmista eduista on, että se on erittäin yksinkertainen:

Abebooks-etu

Voit lähettää takaisinpalautuksesi ilmaiseksi, mikä on tärkeä bonus, jos et ensin nosta suurta voittoa.

Voit tutustua joihinkin takaisin myytävien kirjojen vaatimuksiin täällä, mutta se liittyy eniten laatuun, ei kirjan tyyppiin.

Yksinkertaisuuden ja ilmaisen toimituskulun lisäksi on olemassa myös yksi merkittävä muokkaus: ValoreBooks yrittää antaa sinulle parhaan mahdollisen hinnan ja jos löydät paremman hinnan muualta, he vastaavat sitä jos kerrot heille!0 pistettä

Kohde 48: myy elektroniikka (yleinen)

Elektroniikan myyminen on hieno tapa ansaita rahaa verkossa. Loppujen lopuksi elektroniikkaa käytetään laajalti, mutta sillä on myös suuri ongelma:

Ne ovat kalliita. Ajattele sitä – monet ihmiset lukevat, ja melkein kaikilla on älypuhelin. Mutta useimmilla on varaa mukavaan, kalliimpaan kirjaan, jos he ostavat sen kerrallaan, ja monet ihmiset kamppailevat varaakseen jopa keskitason puhelimia..

Ellet ole viimeisimmän tekniikan harrastaja, uusimman mallin hankkiminen ei vain ole sen arvoista useimmille. Totta, monilla ihmisillä on maksusuunnitelmia kalliiden puhelimien ja jopa tablettien suhteen, mutta monet ihmiset myös ostavat puhelimia ja lisäävät sitten SIM-kortteja.

Tarkoitan tässä, että monet ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan puhelimia verkosta, ja täällä on suuri mahdollisuus. Ja tietenkin, kyse ei ole vain puhelimista, vaan kaikenlaisesta elektroniikasta – tabletit, tietokoneet, kamerat, televisiot ja muut älylaitteet.

Jos sinulla on vanha puhelin, jota et käytä, mutta joka on silti hyvässä kunnossa – upea, voit myydä sen! Jos sinulla on taitoja puhelinten kunnostamiseen tai korjaamiseen, niin hyvä, voit myydä uusitun puhelimen!

Paras sivusto tähän olisi tavalliset epäillyt, suuret online-markkinapaikat: eBay ja Amazon. Craigslist ja Facebook, vähemmän. On olemassa pari pienempää, tekniikkakeskeistä kauppapaikkaa, joihin pääsen vähän.

Jos kumpikaan ei koske sinua, älä huolestu: voit myydä puhelimen takaisin ryhmälle, joka korjaa tai kunnostaa sen.

Se sisältää joitain vaihtoehdoista, joita aion käsitellä: Gazelle, BuyBackBoss ja OC BuyBack.

Älä huoli, en jätä sinulle “elektroniikan myyminen on kokeiltu tapa ansaita rahaa verkossa”.

Vietän muutaman seuraavan tavaran menemällä joihinkin erityisiin tapoihin, joilla voit myydä tekniikkaa verkossa, tarkoittaen tekniikkaan ja sähköisesti kohdistettuja sivustoja, jotka saattavat tarjota sinulle erityisiä etuja.

Aloittaminen meistä:1 pistettä

Kohta 49: myy elektroniikkaa Swappa-laitteessa

Tämä on erotettu edellisestä tuotteesta, koska tässä tapauksessa myyisit päällä markkinapaikka, ei myy tekniikkaa että sivu.

Nyt Swappa on avoimempi siitä, mitä voit tarjota kuin Gazelle:

swappa

Suurin ero on, että toisin kuin Gazellessa, et myy takaisin Swappaan. Käytät Swappaa markkinapaikkana myydäksesi tekniikkaasi.

Sinä itse sinä olet yksin lähettämisessä, mutta myyntimaksuja ei ole. Mikä on huomattava bonus.

Swappalla on siisti ominaisuus nimeltään Swappa Local. Tämä tarkoittaa, että voit myydä tietyllä metroalueella säästääksesi aikaa ja rahaa. Tarjolla on paljon kaupunkeja, ja joukko luetteloita – Charlotte, NC, on alhaisin 32 ilmoituksella ja Seattle-Tacoma on suurin 863 ilmoituksella..

Olen tosissani vaikuttunut siitä, kuinka monta kaupunkia käyttää Swappaa, joten älä oleta, että metroalueesi ei ole luettelossa tai et todennäköisesti myy Swappa Local -sovellusta.1 pistettä

Kohta 50: Myy digiCirclessä vaihtoehtona Swappaan

Kuten Swappa, digiCircle on MOSTLY markkinapaikka tekniikan myyntiin. Mutta voit myös myydä takaisin suoraan digiCirclelle.

Joo, se näyttää vähän vanhalta koululta:

digi-ympyrä

Mutta siinä on moderneja ominaisuuksia.

Kuten sanoin, digiCirclellä on jälleenmyyjille tarkoitettuja tilauspalveluita, jotka erottavat sen Swappa-palvelusta. Mutta yleensä, jotta saat tilauksen tiputtamiseen, sinun on jo oltava myynyt 3000 dollaria sivustolla.

Sikäli kuin myynti digiCirclelle menee, on vain muutama vaatimus kuin että tekniikkasi on hyvässä kunnossa ja siinä on kaikki tarvittavat lisävarusteet. Jos laitteen arvo ylittää 50 dollaria, saat ilmaisen postituksen!0 pistettä

Kohta 51: Myy DVD-levyjä (ja pelejä ja kyllä, jopa CD-levyjä) Decluttrilla

Kyllä, tämä on tietyntyyppinen asia, jota voit myydä, ei tietty kauppapaikka. No, DVD-levyt ovat hieman monimutkaisia. Olet todennäköisesti tietoinen siitä, että nykyään ihmiset lähettävät enimmäkseen streamia, vaikka DVD-levyjä käytetään edelleen usein.

Voit todennäköisesti odottaa, kuten minäkin, että DVD-levyjen käyttö vähenee tulevina vuosina, kun online-katselu on entistä tärkeämpää.

Joten miksi ehdotan, että myyt DVD-levyjä verkossa rahaa vastaan?

Yksinkertainen: koska ihmiset ostavat niitä edelleen. Jos jotain, se, että DVD-käyttö todennäköisesti supistuu, tarkoittaa, että on yhtä hyvä aika kuin koskaan myydä ne, kun ne ansaitsevat sinulle edelleen kunnollista rahaa.

Haluaisin kuitenkin henkilökohtaisesti pitää kiinni erityisistä DVD-levyistä, jotta voit myydä niitä korkein hinnoin myöhemmin. Mutta se tapahtuu paljon myöhemmin.

Toistaiseksi voit myydä DVD-levyjä kohtuulliseen hintaan Decluttrille. Se toimii samalla tavalla kuin myydä kirjoja ja teknisiä teoksia muiden näyttämieni sivustojen kanssa – kirjoita viivakoodi, hanki tarjous sivustolta ja toimita sitten ilmaiseksi heille.

Voit myydä myös videopelejäsi (jos ne ovat levyillä) ja CD-levyjä.0 pistettä

Kohde 52: myy käsityöt Etsyllä

Olet melkein varmasti kuullut Etsystä. Etsy on niin suosittu, että sinulla on melkoinen mahdollisuus, että olet jopa käyttänyt sitä. Mutta jopa antakaa minun käydä läpi perusteet:

Etsy on käsityönä tai vintage-esineiden markkinat. Loppujen lopuksi siihen sisältyy valtava tuotevalikoima, mutta yleensä ihmiset myyvät vaatteita, muotiasusteita, taidetta ja huonekaluja.

Jos saatat myydä tavaroita, jotka voitaisiin myydä Etsyllä, mutta et ole oikeasti ottanut ajatusta myydä Etsyä aiemmin vakavasti, ehkä jotkut näistä numeroista muuttavat mieltäsi:

Etsyllä on yli 33 MILJOONAA ostajaa ja vuonna 2017 he käyttivät yli 3 MILJOONAA dollaria. Se voi kuulostaa pieneltä verrattuna Amazonin kaltaisiin jättiläisiin, mutta se on silti massiivista verrattuna moniin Etsyn kilpailijoihin.

Paras numero minulle on, että Etsyllä on yli 1,8 miljoonaa myyjää. Tämä on valtava määrä myyjiä sivustolle, joka ei ole samassa tasossa kuin Amazon tai eBay.

Mielestäni Etsy osuu suloiseen kohtaan: se on tarpeeksi suuri, että kaikki ovat kuulleet siitä ja voit saada myyntiä. Se on myös hieman keskittyneempi kuin Amazon-kaltainen kaikenlainen kauppa, joten tavaroillasi on silti hyvät mahdollisuudet myydä.

Nyt tavaroista, jotka haluat tietää … Tässä on kuinka maksut suoritetaan:

5-prosenttinen transaktiomaksu ei ole ihanteellinen, mutta se ei ole kaikkein mielikuvituksen pahinta. 0,20 dollarin listausmaksu ei myöskään ole huono.

On “Plus” -tilivaihtoehto, joka on ylimääräinen 10 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee lisätyökaluja (kuten mukautetun verkkotunnuksen hankkiminen ja muun muassa parempia räätälöintityökaluja).

Jos olet pieni myyjä, joka voi tarjota käsintehtyjä tavaroita, käsityötavaroita tai vanhoja tuotteita, Etsy ei ole vitsi. On syytä, että se on niin suosittu. Voit oppia lisää täältä.

Hyödyllisiä resursseja:

 • Etsy menestystarinoita0 pistettä

Kohta 53: myy musiikkiasi

Yksi internetin mullistavista asioista on musiikki: nykyään se on uskomattoman edullista, että ihmiset voivat kuunnella musiikkia. Tavalla tai toisella, suurin osa ihmisistä voi kuunnella useimpia kappaleita, joista he pitävät ilmaiseksi.

Tämä saattaa olla hienoa kuluttajalle, mutta sillä on myös selviä haittapuolia, jos olet muusikko. Sinulla on jo taakka yrittää esiintyä tungosta kentällä, ja nyt sinun on kilpailtava ilmaisen musiikin kanssa?

En väitä, että se on helppoa, mutta siinä on olemme tapoja myydä musiikkiasi verkossa. Itse asiassa on paljon tapoja ansaita rahaa verkosta musiikistasi.

Yksi tapa on pyytää tukijoitasi lahjoittamaan tai maksamaan sinulle pieniä summia yleisörahoitusalustalla. En puhu siitä täällä, mutta pääsen siihen myöhemmin tässä luettelossa – pysy kuulolla!

Siellä on myös SoundCloud … mutta puhun siitä yhdessä YouTube: n ja muiden sosiaalisen median sivustojen kanssa, joten pysy kuulolla.

Nyt syynä mainitsen ne ensinnäkin, on se, että voit käyttää niitä yhdessä oman musiikkikauppaasi kanssa. Haluat todennäköisesti mainostaa musiikkiasi eri alustoilla.

Sinulla voi olla oma verkkosivusto, joka sallii tiettyjen kappaleiden maksetut lataukset. Mutta voit pitää SoundCloud-sivun ajan tasalla ja integroida sen sivustoosi, jotta ihmiset voivat saada erittäin vankan näytteen työstäsi ennen kuin he päättävät maksaa siitä enemmän.

Nyt itsellesi verkkokauppasivuston perustaminen on asia, josta olen puhunut aiemmin, ja jatkan puhumista tässä luettelossa. Myynti näkyvillä alustoilla eroaa siitä, että sinulla on oma myymälä, joten iTunes saa tämän jälkeen oman osion.

Haluan loistaa Bandcampin valosta: se täyttää loistavan paikan, koska se antaa muusikoille paitsi myydä musiikkiaan sivustolla, myös hallita omia kauppoja sivustolla. Lisäksi Bandcamp on edelleen tarpeeksi suosittu houkuttelemaan ihmisiä, jotka haluavat vain kuunnella musiikkia, joten et vie fanejasi tuntemattomalle alueelle..

Kuinka suosittu? Tsekkaa tämä:

bändileiri

Oikein. Pelkästään viimeisen kuukauden aikana Bandcampin kautta on maksettu taiteilijoille 8 miljoonaa dollaria.

Nyt syy, jonka ehdotan Bandcampille, on se, että se vaatii paljon vähemmän asennusta kuin oman verkkosivustosi luominen, ja on kuuntelijoille pääsy helpompaa.

Se on myös vähemmän monimutkainen kuin Apple ja antaa sinun pitää enemmän musiikkia – ja lisäksi se on faniystävällisempi.

Voit hallita periaatteessa kaikkea Bandcamp-kaupastasi. Voit valita hinnat, jotka haluat kappaleiden ja albumien käyvän, ja muuttaa sitä milloin haluat.

Tässä on siisti etu: voit asettaa vähimmäismäärän ostamista varten … ja tonnin ajan, fanit ylittävät vähimmäisvaatimuksen ilmaistakseen tukea.

Joten musiikin myyminen tapahtuu oman myymälän kautta: Sen lisäksi, että itse luot verkkosivun, Bandcamp on yksi parhaista vaihtoehdoista (joissakin tapauksissa saattaa olla parempi kuin oman sivustosi perustaminen).

Nyt puhun enemmän myynistä isoilla musiikin soittoalustoilla:1 pistettä

Kohta 54: Myy musiikkisi itse Applen tai Amazonin kautta

Haluan korostaa jälleen kerran: näitä vaihtoehtoja käyttämällä et hallitse tarkalleen omaa myymälääsi. Se on tärkeä ero näiden kolmen ja BandCampin välillä tai oman sivustosi omistamisessa.

Mutta saat edelleen eräänlaisen kvasikaupan. Joten itsenäisyyttä on edelleen – katsotaanpa.

Applen kanssa käytät iTunes Connect -sovellusta. Sinun on haettava ja sinulla on oltava voimassa oleva Apple ID, mutta hyväksymisen saaminen ei ole vaikea asia.

iTunes muodostaa yhteyden

Kun käytät iTunesia, sinun on hinnoiteltava albumisi ja singlet tietyillä hintatasoilla, jotka ovat jo vahvistettu. Tasot vaihtelevat sijaintisi mukaan, mutta niitä on aina vähintään kolme: takaosa, keskiosa ja etuosa.

Takaosassa on alhaisimmat hinnat, Frontissa on eniten, ja Mid on … arvasit sen, keskellä! Voit valita maassasi käytettävissä olevista hintatasoista, mutta jos et, iTunes käyttää oletusasetusta (yleensä keskitasoa).

Nyt ennen kuin kysyt: kyllä, iTunes sulkeutuu. Musiikkiosa menee Apple Music -sovellukseen, mutta iTunes Connect on silti paikka, jolla voit hallita kappaleitasi.

Amazonin kanssa se on yksinkertaisempaa. Muistatko, kun puhuin myymisestä Amazonissa? Pohjimmiltaan sama asia.

Amazonilla on kuitenkin pari lisäohjelmaa musiikin myyjille. Yksi on etu: kyse on riippumattomien taiteilijoiden auttamisesta myymään CD-levyjä.

Toinen on CreateSpace: se on itse kustantava yritys, joka sulautui Kindle Direct Publishing -yritykseen (josta puhun sekunnin sisällä), mutta se pitää silti musiikki- ja äänipuolen.

On kuitenkin tärkeätä erottaa toisistaan: on eroa saada musiikkisi esillä Amazon Music -palvelussa (joka on Amazonin vastaava kuin Apple Music, Google Play Music, Spotify jne.) Ja myydä oma musiikkisi itsenäisesti myyjänä Amazon-kaupassa.

Jälkimmäisessä saat enemmän hallintaa. Entisessä… tarvitset todennäköisesti jakelijaa. Sama pätee Google Play Musiikkiin. Joten seuraavaan kohtaan:0 pistettä

Kohta 55: Ansaitse rahaa suurilla musiikkialustoilla jakelijoiden avulla

Myynti Apple Musicin / iTunesin tai Amazon Musicin kautta on vaikeaa, jos olet pieni itsenäinen taiteilija. Joten tiedät mitä useimmat ihmiset tekevät?

He käyttävät välittäjää. On kourallinen hyvämaineisia jakelijoita / keskitason ihmisten verkkosivustoja, joiden tarkoituksena on helpottaa pienten ja riippumattomien taiteilijoiden myyntiä tärkeimmillä alustoilla, koska ilman niitä on melko vaikeaa.

Suurin voi olla TuneCore:

TuneCore

Ainoa mitä teet, on ladata TuneCoreen ja valita kaikki alustat, joissa haluat asioiden olevan saatavilla. Kaikki näiden alustojen kautta ansaittu raha päätyy TuneCore-tilillesi, josta voit nostaa.

TuneCore ei ota mitään prosenttia myynnistäsi tai streaming-tuloista, minkä vuoksi se on niin loistava vaihtoehto.

ReverbNation on kilpailija, joka ei myöskään ota mitään oikeuksiasi tai rojaltejasi, ja se jakelee myös pääalustoille. Sama pätee Ditto Music- ja CD Baby -sovelluksiin.

ReverbNationsamacdbaby

Nyt näiden jakelijoiden välillä on jonkin verran eroja, mutta suurin osa he toimivat samalla tavalla. Sinun on pidettävä kaiken tekemäsi, ja voit jakaa periaatteessa mille tahansa haluamallesi alustalle.

Rekisteröitymiseen on yleensä erilaisia ​​hinnoittelutasoja. Ditto Music -palvelussa on tasoja vuodessa ja esiintyjien lukumäärä: 19 dollaria vuodessa rajoittamattomalle levitykselle yhdelle artistille, 29 dollaria vuodessa kahdelle artistille jne..

ReverbNationilla on ilmainen vaihtoehto, joka ei anna sinun levittää, mutta Premium-vaihtoehto, jonka hinta on 19,95 dollaria kuukaudessa, sisältää jakelun (ja paljon muuta – se ei keskity yksinomaan jakeluun).

Joten harkitse vaihtoehtojasi, mutta todennäköisemmin kuin et, tarvitset jakelijan, jos haluat päästä Amazoniin, Google Playen, Spotifyn ja muihin.0 pistettä

Kohta 56: Myy e-kirjoja Amazonissa

Monet ihmiset myyvät e-kirjoja Amazonilla, ja se johtuu siitä, että se voi toimia sinulle hyvin.

Yksi syy siihen, että ihmiset tekevät tämän, on helppoa: sinun ei tarvitse löytää edustajaa ja hankkia kustantamo hyväksyäksesi käsikirjoituksesi. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa jotain, laittaa se Amazonille ja saada ihmiset lukemaan se.

Olet todennäköisesti huomannut, että monet ihmiset myyvät e-kirjoja ilmaiseksi Amazonilla – strategiaan, johon en aio keskittyä, mutta se on lähinnä blogin / sivuston mainostamista.

Jos haluat myydä e-kirjan Amazonilla sen sijaan, että käytät Amazon-kirjaasi mainostamiseen, sinun on tehtävä asiat hieman eri tavalla.

Tästä huolimatta tässä on syytä, miksi e-kirjan myynti Amazonilla voi olla oikea asia.

Ensinnäkin, se on ilmainen.

Toiseksi se tulee markkinoille nopeasti – julkaiseminen voi viedä muutaman minuutin ja e-kirjasi ilmestyy kaupassa päivän tai kahden kuluttua.

Ansaitset jopa 70% myynnistä asiakkaille useimmissa suurimmissa maissa, mikä ei ehkä ole ihanteellista, mutta taas tehokkuus on tärkeä tekijä.

Heck, voit jopa valita, laitatko sen tulostettavaksi ohjelman kautta. Voit oppia lisää Kindle Direct Publishing -palvelusta täältä.

Nyt monet ihmiset ajattelevat, että heillä ei ole kärsivällisyyttä tai energiaa kirjoittaa kirjaa, vaikka he menisivätkin itsejulkaisureitin.

Mutta jos sinulla on jo paljon kirjoitettua materiaalia tietystä aiheesta, ihmettelet, kuinka helposti voit yhdistää kaiken ja muuntaa sen e-kirjaksi.

Tämä on erityisesti totta ihmisille, jotka pitävät blogeja. Loppujen lopuksi blogiisi liittyy todennäköisimmin tiettyyn aiheeseen – poimi vain suosikki viestisi, kun olet saanut hyvän salkun, niputa ne yhteen muokkaamalla pitämään asiat yhtenäisinä ja kukoistavat.

KDP: n kanssa Amazonin mittakaava on merkittävä vetovoima. Voit hinnoitella e-kirjaasi alhaisella, erittäin alhaisella tasolla siihen pisteeseen, että joukko ihmisiä ostaisi sen, koska “miksi ei?”

Ja sitten, jos joukko ihmisiä ostaa sen … no, sinun ei tarvitse minun kertoa sinulle, että se on hyvä!

Hyödyllinen resurssi:

 • Mark Dawson, jonka Amazon ilmoittaa maksaneensa 4 50 000 dollaria vuodessa e-kirjoistaan, suorittaa ilmaisen Self Publishing -kurssin Youtubessa kaikille kirjoittajille.

itse julkaiseminen kaava youtube0 pistettä

Kohta 57: Myy e-kirjoja Blurbista

Kindle Direct Publishing on ylivoimaisesti yleisin omakustannustoiminnan foorumi yleensä ja ehdottomasti myös e-kirjoille.

Toinen suosittu kilpailija on nimeltään Blurb. Blurbin ainoa painopiste on antaa ihmisille mahdollisuus luoda e-kirjoja ja lehtiä. Voit käyttää Blurbia myös fyysisten kirjojen luomiseen, mutta sitä käytetään enimmäkseen kahteen edelliseen.

mainos

Blurbilla on jopa ilmainen ohjelmisto, joka auttaa sinua luomaan kirjaasi tai lehteäsi, mukaan lukien mallit ja opetusohjelmat työkalujen käytöstä.

Vaikka totta, että Blurb kilpailee Kindle Direct Publishing -yrityksen kanssa, se on myös saanut laajan käytön, koska se on helppo integroida Amazoniin. Voit luoda kirjan Blurbista, ladata sen Blurbiin ja julkaista sen sitten Amazonille aivan kuin olisit käyttänyt Amazonia suoraan.

Lisäksi Blurb on integroitunut Apple iBooksiin ja Barnesiin & Noble ebooks. Ja suositusti, Blurbilla on oma kirjakauppa.

Se on yleinen näky: pienet ja riippumattomat tekijät, jotka lähettävät Blurb-linkkejä seuraajilleen, jotka voivat sitten ostaa e-kirjan halutessaan.0 pistettä

Kohta 58: myy maalauksiasi (tai muita kuvataiteita)

Jos maalaat tai olet yleensä kuvataiteilija, uskot paremmin, että Internetillä on paikkoja ansaita rahaa.

Yksi yleisimmistä taiteilijoiden online-myyntipaikoista on Etsy ilmeisistä syistä. Mutta se ei ole kaukana ainoa tapa tehdä se.

Saatchi-taide on yksi alkuperäisen kuvataiteen suosituimmista markkinoista. Sivustolle, joka on omistettu vain Alkuperäisten kappaleiden myyntiin, he saavat paljon liikennettä:

saatchi-taide

Se mitä säilytät, on tosin jäykkä: 65% jokaisesta kappaleesta. Hyvä uutinen on, että maksuja on vain vähän ja Saatchi hoitaa kuljetuksen.

Toinen vaihtoehto on Artfinder, jonka yleisö on yli 500 000. Leikkauksesi on noin 67% … vaikka taaskin, palkkiot ovat pienemmät.

Saatat olla järkyttynyt näiden sivustojen tekemistä suurista leikkauksista, mutta minulla on karkeita uutisia: ensin muut sivustot tekevät vielä suuremman leikkauksen. Toiseksi, se on vain osa kuvataiteen myyntitaistelua.

Nyt hyvä uutinen on, että voit silti ottaa asiat omiin käsiisi, en tarkoita vain Etsyn tai eBayn kautta. Voit myös luoda oman verkkosivuston, koska useimmilla isäntäkoneilla ja verkkosivustojen rakentajilla on verkkokaupan toiminnot tietyille suunnitelmille.

Tai voit käyttää verkkokauppasivustojen rakentajaa, kuten Shopify tai BigCommerce.

Saatat ihmetellä, miksi en ole maininnut verkkosivustoja, joista olet kuullut. No, olen menossa heidän luokseen:1 pistettä

Kohta 59: myy taiteen tai valokuvien tulosteita

Katso, tämä on tärkeä ero erottelussa: alkuperäisen taideteoksen myynti tai kuvakuvan myynti. Joskus tämä tarkoittaa samaa, mutta Internet korostaa eroa yhä enemmän.

Edellinen artikkeli koski enemmän alkuperäisten taideteosten myyntiä. Kuitenkin mediastasi riippuen sinulla on hyvät mahdollisuudet muuttaa taideteoksistasi jotain, joka voidaan myydä useammin kuin kerran.

Redbubble on yksi kuuluisimmista sivustoista. Redbubble hoitaa tulostamisen ja kuljettamisen puolestasi, niin kauan kuin selvittää, kuinka haluat taiteen mennä tulosteille (tai t-paitoja, julisteita jne.), Sinulla on hyvä mennä.

Redbubble

Niillä on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit asettaa marginaalin: tuotteillesi on perushinta, joka kattaa Redbubblen palvelun, ja marginaalin lisääminen tähän perushintaan muodostaa vähittäishinnan, jonka asiakas näkee.

Society6 on toinen palvelu, joka on melko samanlainen. Kuten Redbubble, lataat taiteen ja valitset sitten, millä tuotteilla haluat sen olevan. Sen jälkeen sinun on periaatteessa vain mainostettava työtäsi ja annettava Society 6: n hoitaa tulostus ja lähetys.

society6

Yhteiskunnassa6 saat 10% jokaisesta myynnistä ja voit korottaa merkintöjäsi (vaikka kuten Redbubble, se lisäisi kokonaishintaa).

On toinenkin sivusto, jonka ihmiset usein aliarvioivat tulosteiden myynnin: DeviantArt!

Useimmat ihmiset ajattelevat DeviantArtia taiteilijoiden sivustona, joka on vanhentunut ja jota ei enää käytetä. No, sitä käytetään edelleen koko ajan, ja periaatteessa jokaisella, jolla on DeviantArt-tili, on mahdollisuus myydä tulosteita, jos he haluavat.

Deviant Art

Sinun on päivitettävä perusjäsenyyteen joihinkin ylimääräisiin etuihin, kuten omien hintojen asettamiseen tulojen lisäämiseksi, mutta silti se on vakaa vaihtoehto.

Zazzle on hyvin samanlainen kuin Redbubble ja Society6, siinä että voit vain ladata malleja ja myydä tuotteita töilläsi.

Zazzle

Visuaalisen taiteesi seinämaalauksen, vaatteiden tai taloustavaroiden myyminen on päällekkäistä muun kuvataiteen myyntialueen kanssa…0 pistettä

Kohta 60: myy graafisen suunnittelun taidot

Kuten totesin, tässä on jonkin verran päällekkäisyyttä edellisen kohteen kanssa, mutta se on silti erilainen. En tässä puhu paljoa siitä, että teet jo luomiasi taideteoksia, jotka ovat jo perinteisempiä.

Puhun enemmän tekemästäsi kuvataiteesta, jonka on selvästi tarkoitus olla graafinen suunnittelu. Joten tekemäsi maalauksen tai piirustuksen sijaan, että tajusit myös, että se voitaisiin tulostaa muihin asioihin, puhun jostain, joka on tehty tarkoituksellisesti käytettäväksi graafisena suunnitteluna.

Nyt voit tehdä sen jo mainitsemillani sivustoilla, joten en käsittele niitä uudelleen. Esitän sinulle kuitenkin uuden merkinnän:

99Designs on erityisesti suunnattu graafiseen suunnitteluun. Tämä voi olla päällekkäistä aiemmin mainitsemieni sivustojen kanssa, mutta se keskittyy enemmän siihen, että myyt logoja ja malleja tietyille yrityksille.

99designs

Tämä tarkoittaa, että et tee yhtä mallia ja myy sitä kaikkialla, vaan räätälöi työsi asiakkaillesi. Voit ajatella sitä markkinoilla freelance-suunnittelijoille.

Voit sovittaa asiakkaan kanssa ja saada hänet maksamaan sinulle yksin, mutta voit myös osallistua suunnittelukilpailuihin. Periaatteessa jotkut yritykset alkavat kilpailun ja antavat freelancereiden antaa sen mennä – voittaja ottaa kaiken!

99Designs laskuttaa 100 dollarin sisäänostomaksun ensimmäisestä asiakkaastasi, mutta se jakautuu 500: lle ensimmäiselle asiakkaallesi tekemällesi. Jokaisesta laskeutustasi projektista on ylimääräinen alustamaksu, mutta se vaihtelee suunnittelijatasosi mukaan (mikä tarkoittaa kokemustasoasi / ansioluettelosi alustalla).

Ylimmän tason suunnittelija maksaa vain 5%, kun taas aloittelija maksaa 15%. Keskitason suunnittelijat saavat… yep, 10%.1 pistettä

Kohta 61: myy vaatteita, joissa on graafinen mallisi

Kyllä, kyllä, tämä on päällekkäistä edellisten kohtien kanssa, mutta kuule minut.

Vaikka voit käyttää Redbubble, Society6, Zazzle ja muita myymään paitoja, joihin on painettu taideteos, voit keskittyä myös yksinomaan paitoihin.

Miksi?

Koska paidat ovat erityisen hyviä ehdokkaita irtotavarana ostamiseen ja myyntiin. Vaikka et osta irtotavarana, voit ostaa paidan edulliseen hintaan ja myydä sen kalliimmalla hinnalla, jos sinulla on jotain hyvää.

Pääsen t-paitaan vain osana seuraavaa tuotetta, mutta nyt pidetään paitoja graafisin grafiikoin.

On sivustoja, jotka on erityisesti suunnattu tähän online-myynnin markkinarakoon.

Teespring on luultavasti suosituin näistä sivustoista. Sillä on vakiintunut asennus taiteilijoille, jotka aikovat myydä pienemmän määrän tavaroita, ja ihmisille, jotka haluavat saada enemmän myyntiä myyntiin.

Spreadshop on jälleen yksi vaihtoehto, kuten Teepublic. Ja ennen kuin kysyt kyllä, käytännössä mikä tahansa sivusto, jolla voit myydä suunnittelemasi paitoja, antaa sinun myydä myös muita vaatteita ja asusteita.

Tämä voi myös siirtyä yleiseksi t-paidan myyntiksi, mikä tarkoittaa, että vaikka et ole taiteilija, tämä voi silti olla merkitystä sinulle.

Yksi Teespringia koskevista asioista ja mainitsemistaan ​​muista palveluista on, että ne eivät ole oikeastaan ​​vain taiteilijoille. Ne ovat ihmisille, jotka haluavat myydä paitoja, jotka eivät ole vain tavallisia.

Mikä tarkoittaa, että niin kauan kuin voit koota jotain, jonka ihmiset ostaisivat, nämä ovat hyviä vaihtoehtoja riippumatta siitä, oletko ammattitaiteilija vai et. Itse asiassa monet ihmiset myyvät paitoja verkossa ilman paljon kokemusta graafisesta suunnittelusta.

Nämä ovat joitain Teespringin numeroista:

Teespringin numerot

Sinun ei tarvitse olla suunnittelija vetääksesi näitä numeroita. Siirry vain paidan (ja vastaavien vaatteiden) myyntitoimintaan, koska se voi olla melko kannattavaa, jos teet sen oikein.

Lisäksi se voi olla loistava passiivisten tulojen lähde, kun olet asentanut sen oikein.0 pistettä

Kohde 62: myy verkkosivustosi

Ei, en todellakaan ole puhunut tästä jo, smart-aleck. Kun puhuin aiemmin mallien myynnistä, kyse oli fyysisten tuotteiden todellisista graafisista malleista.

Mutta voit siirtää tämän periaatteen verkkosivustoille erittäin helposti, ja se on suuri kysyntä. Päivän lopussa siellä on paljon verkkosivustoja, ja monet ihmiset tarvitsevat sivustonsa näyttää hyvältä ja ainutlaatuiselta.

Nyt on olemassa erilaisia ​​tapoja myydä mallisi. Yksi tapa tehdä se on ottamalla suoraan yhteyttä tuntemiisi ihmisiin ja tarjoamalla verkkoteemojasi ja vastaavia.

Toinen tapa on listata teemasi ja mallisi suositulla markkinoilla.

Epäilemättä yksi suosituimmista ja arvostetuimmista paikoista tähän on Themeforest. Teemametsä tunnetaan erityisesti WordPress-teemoista, mutta se tuskin on raja.

Ja asia on, että toisin kuin t-paitoja, verkossa teemoja ostavat ihmiset ovat yleensä valmiita huijaamaan rahaa. Se on loppujen lopuksi sijoitus heidän liiketoimintaansa, ja vaikka kaikki haluaisivat säästää rahaa, on realistista, että saat korkean hinnan hyvästä teemasta.

Tarkoitan, katso vain nämä numerot Themeforestista:

envato -markkinat

* Huomaa: Envato Marketilla on teemametsä.

Joitakin vaihtoehtoja Themeforestiin ovat Templamatic ja CreativeMarket. Ja usko tai älä, voit jopa myydä teemoja eBayssa!0 pistettä

Kohta 63: Osta / myy verkkotunnuksia

Sinun hämmästyttää kuinka kannattavaa on myydä verkkotunnuksia verkossa. Anna minun mennä ensin ytimen yli:

Yrityksillä on nimet. Verkkosivustoilla, erityisesti yrityksillä, joilla on verkkosivustoja, on nimiä. Verkkosivustoilla ei oikeastaan ​​ole samaa nimeä – ei ole Facebook.net-verkkoa, joka kilpailisi Facebook.com-sivuston kanssa.

Verkkotunnukset, joita voit ajatella verkkosivustojen niminä, ovat ainutlaatuisia. Jokainen kunnollinen sivusto haluaa vankan verkkotunnuksen, joka erottaa sen.

Ja koska verkkotunnus on niin olennainen osa online-läsnäoloa, se tarkoittaa, että sivustot ja yritykset ovat valmiita keräämään rahaa oikean nimen hankkimiseksi.

Jos heillä on onnea, he voivat rekisteröidä verkkotunnuksen yksinään suhteellisen alhaisella hinnalla. Mutta se on, jos he tietävät haluamansa nimen ja he jo aikovat ostaa. Tuo henkilö tai yritys voi ajatella oikeaa nimeä vuodessa – siihen mennessä sinä voisit olla kyseisen verkkotunnuksen omistaja.

Siinä tapauksessa heidän olisi neuvoteltava kanssasi hinnan saamiseksi nimen saamiseksi, ei sen halvan perushinnan sijasta, mitä heillä olisi voinut olla.

Se on periaate, ja se muuttuu sieltä vain monimutkaisemmaksi. Se ei ole aivan helppoa työtä: et voi vain ostaa “pizza.com” ja myydä sitä miljoonalla dollarilla, koska suurin osa ilmeisistä ja isoista nimistä on jo rekisteröity.

Mutta jos olet luova ja kärsivällinen, voit pitää kiinni joistakin nimistä suhteellisen alhaisilla kustannuksilla ja luovuttaa ne korkean voiton myöhemmin.

Muuten teet tämän myös irtotavarana. Monet verkkotunnusten rekisteröijät antavat sinun rekisteröidä irtotavarana alhaisemmilla kustannuksilla per nimi, ja sieltä voit myydä irtotavarana tai erikseen tarpeen mukaan.

Viimeinen huomautus: sinun ei tarvitse odottaa, että joku perustaa yrityksen, joka toivoo nimeä, jonka olet ostanut. Se on pitkä laukaus.

Mutta on paljon ihmisiä, jotka yrittävät itse hankkia parhaita nimiä myöhemmin vaihtamista varten, ja jotka korvaisivat saamasi saamat, vaikka he eivät aio suunnitella sivuston perustamista sillä.

On olemassa bajillion verkkotunnusten rekisteröijiä, mutta tässä on luettelo hyvistä aloittelijoista!

Hyödyllisiä resursseja:

 • Flippa
 • Sedo
 • Godaddy-huutokaupat0 pistettä

Kohta 64: Jälleenmyyjän hosting

Jälleenmyyjän isännöinti on hiukan samankaltainen kuin verkkotunnusten myynti, koska tuet yrityksiä heidän online-läsnäolollaan, mutta tämä on kohta, jossa yhtäläisyydet loppuu.

Jos et tiedä, web hosting on miltä kuulostaa: prosessi ylläpitää verkkosivustoa. Verkkosivustot kuluttavat resursseja. Jos verkkosivustolla on paljon videoita, se tarvitsee tallennusta. Jos verkkosivusto käsittelee paljon kävijöitä, sen on kyettävä tukemaan hyvää nopeutta eikä kaatumista.

Jotkut suuret yritykset saattavat isännöidä omia verkkosivujaan. Paljon käytetään teollisuusluokan yritysmajoituksia – tunnetuin esimerkki olisi Amazon, jonka palvelimia käyttää joukko suuria yrityksiä (mukaan lukien monet sen kilpailijat muilla aloilla)..

Pieni ja keskisuuri yritys (SMB) hankkii kuitenkin yleensä yksilöllisen hosting-paketin. He voivat tehdä tämän joko web-isännän kautta, joka suoraan myy isännöintisuunnitelman, tai verkkosivustojen rakentajan kautta, joka pitää sivuston yllä, mutta keskittyy enemmän sivuston hallintaominaisuuksiin.

Täällä voit tulla ansaitsemaan rahaa: voit ostaa jälleenmyyjäpaketin suoraan isäntäyritykseltä. Voit käyttää mitä tahansa paketti määrittelee, myydäksesi isäntä X asiakkaille.

Se auttaa tuntemaan ihmisiä ja olemaan hyvä sivustojen perustamisessa – onhan paras tapa saada ihmiset ostamaan isännöintisi samasta hosting-yrityksestä sinä ostanut on tarjota heille apua ylläpitää sivustojaan.

Menestystarinat:

 • Kuinka Cody McLain voitti 600 000 dollaria isäntäyritykseltään ennen kuin hän täytti 18 vuotta!

Hyödyllisiä artikkeleita:

 • Kuinka saada seuraavat 2000 asiakasta jälleenmyyjä hosting-palveluun0 pistettä

Kohde 65: myy valokuvia (yleinen)

Tämä on hieno tapa ansaita rahaa verkossa, ja haluan kiinnittää siihen erityistä huomiota, koska valtava määrä Internetiä koskee kuvia ja valokuvia.

Ajattele vain sitä: valtava osa sosiaalisesta mediasta keskittyy kuvien jakamiseen. Olipa ammattilaisilta tai amatööriltä, ​​valokuvat ovat katkelma nykyaikaisesta Internet-kulttuurista.

Valokuvia voi myydä monella tapaa. Voit myydä valokuvien tulosteita samalla tavalla kuin puhuin aiemmin taideteosten tulosteiden myynnistä. Voit myös luoda oman verkkokauppasivustosi ja myydä valokuvia.

Yksi hienoista valokuvien myynnistä Internetissä, lukuun ottamatta tosiasiaa, että miljoonia paikkoja voit tehdä, on se, että voit joko myydä alkuperäisiä valokuvia ja laivatulosteita tai myydä korkearesoluutioisia latauksia valokuvauksestasi.

Nyt minun pitäisi olla rehellinen kanssasi heti lepakosta: samoin kuin taiteen myymisessä, voit saada parhaat voittomarginaalit myymällä suoraan omalla sivustolla.

Sandeep Maheshwari teki sen, kun hän aloitti Imagesbazaarin vuonna 2006. Nyt hän ansaitsee miljoonia myymällä valokuvia.

Tai voit myydä sen valokuvaympäristöjen kautta.

SmugMug on yksi sellaisista alustoista, kuten Zenfolio. Voit ajatella näitä ristikkäinä verkkosivustojen rakentajien ja galleriarakentajien välillä … lopullinen asia on, että ne on tehty sinun kanssasi mielessä.

Ruututila on toinen vaihtoehto. Se on yleinen verkkosivustojen rakentaja, mutta tunnetaan korostavan sulavaa suunnittelua ja galleriasivuja.

Yhteisrahoituksen ja tilausmallisivustojen käyttö on myös hyvä taktiikka, mutta pääsen siihen myöhemmin. Pysy kanavalla!

Voit ansaita rahaa myös online-kuvien myynnissä. Vietän seuraavat muutamat tavarat käymällä siellä joitain vaihtoehtoja:1 pistettä

Kohta 66: Myy valokuvasi iStockPhoto- ja Getty Images -sovelluksille

Olet melkein varmasti kuullut iStockPhotosta. Getty Imagesin omistama, se on yksi suurimmista rojaltittomien arkistokuvien (ja muun digitaalisen median) arkistoista. Ja olet melkein varmasti kuullut Getty Imagesista, koska se on yhtä kuuluisa.

Heillä on yli 200 000 avustajaa ja he palvelevat yli 1,5 miljoonaa asiakasta melkein jokaisessa maassa.

IStockPhoto- ja Getty Images -asiassa on se, että et voi vain luoda tiliä ilmaiseksi ja aloittaa valokuvien lähettämistä ostettaville ihmisille. Tilisi on hyväksyttävä ensin:

kuinka liittyä getty-kuviin

Mutta kun se tapahtuu, asiat ovat melko helppoja. Lähetä kuvia milloin haluat. Kun se on hyväksytty, se on saatavilla verkossa. Jos vierailija / asiakas näkee sen ja haluaa käyttää sitä, hän ostaa lisenssin, jonka avulla hän voi ladata tiedoston ja käyttää sitä.

Tulot eroavat asiakkaan ostaman lisenssityypin mukaan – esimerkiksi asiakas voi ostaa henkilökohtaisen käyttöoikeuden tai kaupallisen käytön lisenssin – mutta se on aina prosenttiosuus lisenssistä.

Royalty-hinnat alkavat yleensä 15%: lla valokuvista ja 20%: lla videoissa / kuvissa iStockPhotossa. ”Yksinoikeudella” vastaavat voivat ansaita 25–45%. Getty-kuvissa se alkaa 20%: lla valokuvista. Ja kyllä, sinulla on tekijänoikeudet!0 pistettä

Kohde 67: myy valokuvia Shutterstockille

Saatat ihmetellä, miksi minä vaivasin jopa laittaa Shutterstockin erilliseksi esineeksi. Loppujen lopuksi se on suunnilleen sama oikein?

Joo, perusteet ovat samat. Yksi tärkeimmistä eroista on, että Shutterstock hyväksyy entistä enemmän erilaisia ​​mediatyyppejä kuin Getty Images. Mutta se ei ole tärkein ero, josta olet täällä.

Shutterstock

Okei, en halua sinun kiihtyvän liian innostuneena. Et tule ansaitsemaan valtavaa rojaltia Shutterstockilla. Shutterstockin ansioiden jakautuminen eroaa kuitenkin iStockPhotosta ja Getty Imagesistä.

Osa syystä johtuu siitä, että Shutterstockilla on tilauspakettivaihtoehto: asiakkaat voivat lisensoida korkeintaan 750 kuvaa kuukaudessa normaalimaksulla. Mutta tärkein syy on, että Shutterstock maksaa sinulle kiinteät rojaltimäärät per elinajan ansiotason.

Joten jos olet ansainnut 0–500 dollaria Shutterstockilla, saat 0,25 dollaria lataamani mainitsemani kuukausittaiset tilaajakuvat. Minkä kokoisen on-Demand-kuvan lataus saa 1,88 dollaria. Shutterstock käyttää prosenttimääriä videoleikkeisiin (saat 30%) ja mukautettuihin kuviin tai parannettuihin lisenssikuviin (20%).

Muut ansaintajaksot ovat 500–3 000 dollaria, 3 000–10 000 dollaria ja yli 10 000 dollaria. Nyt kaikista kalleimmista latauksista ei tule koskaan enemmän kuin 2,85 dollaria.

Kuulostaa todella heikolta, mutta tällä mallilla on hyviä etuja joillekin valokuvaajille. Yhden suhteen se on hieno passiivisten tulojen kannalta – anna vain valokuvien tehdä työsi puolestasi. Mitä enemmän ansaitset, sitä suurempi on mahdollisuus murtautua toiselle tasolle, ja niin sykli menee.1 pistettä

Kohta 68: Myy valokuvasi Adobe / Fotolia -yritykselle

Adobe Stock on hyvä vaihtoehto, koska sen powered by erittäin hyvämaineinen ohjelmistoyritys.

Tallenin sen viimeiseksi, koska yksinkertaisesti sanottuna sillä on todennäköisesti parhaat rojalit. Saat 33% palkkion jokaisesta valokuvien tai vektorikuvien latauksesta. Voit pyytää maksua heti, kun sinulla on vähintään 25 dollaria.

Toinen Adobe-suosituimmuuskohta on, että yleisesti ottaen se on kuvanlaadun ja asiakaskunnan suhteen hiukan Shutterstockin ja Getty Imagesin yläpuolella. Älä ymmärrä minua väärin, heillä on paljon yhteistä.

Ja kahdessa entisessä yksikössä on paljon upeaa sisältöä. Mutta Adobe Stock -valokuvia etsivät erityisesti ihmiset, jotka ensisijaisesti tarvitsevat laadukkaita kuvia, toisin kuin Shutterstockissa ja Getty Images / iStockPhoto -lehdessä olevat ihmiset, jotka tarvitsevat vain ”hyviä” kuvia.

Viimeinkin, kun myyt kuviasi Adobe Stock -sivustolla, kuviasi tulee myös Fotoliassa, toisessa varastossa olevassa valokuvayhtiössä, jonka Adobe osti vuonna 2014. Joten tavoituksesi laajennetaan toiseen kokonaisuuteen.

Ja yleisesti ottaen Adobe Stock: lla katsotaan olevan parempi asiakastuki. Varastossa olevien valokuvien myyntitarkoituksessa kuitenkin…0 pistettä

Kohta 69: myy videoitasi

Kuten olet todennäköisesti tajunnut aiemmissa tuotteissa, voit myydä myös osakevideoita. Periaate on periaatteessa sama.

Ja itse asiassa sivustot, joita voit käyttää, ovat samat! Voit myydä osakevideoita Shutterstockissa, Getty Images / iStockPhoto ja Adobe Stock.

Yleensä videot saavat korkeamman rojaltipalkkion kuin kuvat. Esimerkiksi Adobe Stock antaa sinulle 33% kuvista ja 35% videoista, vaikka kantama-alue voi olla tarkempi muiden sivustojen kanssa.

Voit kuitenkin myydä paljon enemmän kuin osakevideoita – voit myydä videoita, joilla on todellista sisältöä.

Tämä on tietysti vaikeampi pyrkimys siihen yksinkertaiseen tosiseikkaan, että sinun on saatava ihmiset todella käymään läpi video, joka vie kauemmin kuin jonkun saaminen katsomaan kuvaa. Lisäksi sijoitat paljon enemmän sisältökappaleiden tekemiseen. Tässä on kuitenkin joitain vaihtoehtoja:

Uscreen on aika ainutlaatuinen alusta. Sen koko tarkoitus on toimia eräänlaisena videontekijöiden markkinapaikkana. Ihmiset voivat vuokrata videoitasi, ostaa niitä tai jopa ostaa sisältösi tilauksia. Voit lisätä kuponkeja ja tarjouksia jne. Samalla tavalla kuin vakiintuneempi videon luoja.

uscreen

Vimeo on toinen tärkeä vaihtoehto: Vimeon ansiosta tekijöitä voidaan yleensä myydä videoidensa avulla, ja sitä pidetään yleisesti korkeatasoisen videosisällön paikkana. Tätä varten sinulla on oltava Vimeo Pro, joka on 20 dollaria kuukaudessa.

Näin toimittaminen antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa vuodessa, ja mikä parasta, mahtava 90% tuloista.

Amazon on jälleen yksi usein käytetty vaihtoehto Prime Video Direct -sovelluksen kautta. Tämän etuna on se, että melkein kaikki voivat ostaa sisältöäsi ja katsella sitä helposti kenen tahansa kanssa, jolla on puhelin, tabletti tai älytelevisio..1 pistettä

Kohta 70: myy äänitehosteet ja / tai videotehosteet

Tämä on melko kapealla luokalla, joten en viettää siihen liikaa aikaa, mutta on hyvä tietää niistä teistä, jotka voisivat vetää tämän pois.

Ajattele kaikkia näitä juttuja stock-kuvien ja videoiden myynnissä: voit periaatteessa tehdä niin, mutta videotehosteilla ja äänitehosteilla.

Katso, isoilla studioilla ja tuotantoyhtiöillä on huippuluokan ääni- / videotehosteet, joita he käsittelevät ilman ongelmia. Mutta internetin aikakaudella on lukemattomia pienempiä tekijöitä, jotka haluavat maistaa sisältöään, mutta joilla ei ole siihen liittyviä taitoja tai budjettia.

Muistatko Envaton markkinat? Se on yritys, joka johtaa Themeforestia, jossa ihmiset ostavat verkkosivustojen teemoja ja malleja.

No, Envato ylläpitää myös VideoHiveä, joka voi olla yksi arvostetuimmista markkinoista yksinomaan osakevideosisällön ostamiseen – suurin osa siitä on erikoistehosteita, animaatioita jne..

Niille, jotka ovat Adobe After Effectsin kanssa todella hyviä, voit myydä liikesuunnittelumalleja RocketStockissa – joka olet ehkä arvata kuuluvan Shutterstock-perheeseen.

Äänitehosteita varten voit myydä sen AudioJunglessa.0 pistettä

Kohta 71: myy äänesi

Tiedän, että tämä kuulostaa erittäin kamala, mutta kuule minut. Jokaisella on ääni, mutta hyvin harvat ihmiset ymmärtävät voivansa ansaita rahaa siitä olematta ammattilaulaja / näyttelijä.

Voit käyttää tätä joukolla tapoja. Voit yrittää löytää potentiaalisia asiakkaita, jotka haluavat palkata ihmisiä tekemään äänisisältöjä.

Sitä varten voit mennä Upwork-, Fiverr- tai jopa Craigslist-ohjelmiin.

Mutta toinen vaihtoehto olisi suunnata puhelinpalveluihin erikoistuneille sivustoille:

Covoco on yksi suosituimmista: sinun on vain luotava profiili ja vahvistettava. Sitten voit vain päästä suoraan projektien kuulusteluun ja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.

VoiceBunny on toinen vaihtoehto, ja sillä on pieni arkkitehtuuri, jossa on yli 28 000 ääninäyttelijää keikoille. Se toimii periaatteessa samalla tavalla kuin Covoco, vaikka joskus vuokraamisessa on myös valinnainen kilpailunäkökohta.

Toki, se on kapealla, mutta kuka tietää! Ja jos sinulla on mielenkiinto kertoa ja tehdä äänivalintoja, tämä voi molemmat olla hyvä askel uralle ja tapa ansaita rahaa verkossa.0 pistettä

Kohta 72: Kerro tästä muistiosta äänikirjat

Tämä perustuu edelliseen äänen myyntiin liittyvään kohtaan, mutta se on yksityiskohtaisempaa. Ennen puhuin äänihakemusten löytämisestä kauppapaikoilta, joihin voi sisältyä keikkoja äänikirjojen kertomiseksi, mutta joihin yleensä liittyy lyhyempiä keikkoja.

Voit kuitenkin ansaita kunnollista rahaa äänikirjojen kerrontaan. Tämä on luonnollisesti pidempi prosessi: vaikka kirjan pituudella on merkitystä, sinulla on todennäköisesti ainakin tunnin nauhoitus projektia kohden.

Nyt onneksi siellä on todella pari verkkosivustoa, joista voit tarkistaa normaalien ja edellä mainittujen freelance-markkinoiden lisäksi.

ACX on ensimmäinen valinta. Se on sivusto, joka on kokonaan omistettu äänikirjamarkkinoille. Se yhdistää kirjoittajat, edustajat, kustantajat, kerrojat, insinöörit ja äänitysstudiot … käytännössä kaikki äänikirjoihin osallistuvat.

ACX

Hyvä asia äänikirjojen kerronnassa on myös hyvä asia ACX: ssä: kertomista varten on käytännössä rajoittamattomia projekteja. Kerrottavien kirjojen löytäminen on todellinen haaste, mutta ainakin työllesi ei ole mitään rajaa voida tehdä.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda profiilisi, mukaan lukien joukko näytteitä, ja odottaa, että kirjailijat ja julkaisijat huomaavat ne. Voit hakea ja koeta kirjoille, jotka haluat kertoa.

Voit valita valmiin tunnin hinnan tai 50% rojalteista tai molemmat … mikä on mielestäni hyvä asia.

Toinen vaihtoehto ACX: lle on Findaway Voices. Kuten ACX, myös Findaway yrittää yhdistää sinut asiakkaiden kanssa, kun olet muodostanut tilin, ja maksaa sinulle setistäsi per viimeinen tuntihinta.

Findway Voices

Hankkeita suositellaan itsellesi asettamien hintojen perusteella, mikä on lisäbonus varmistamalla, että katsot vain niitä, jotka maksavat sinulle tarpeeksi.

Äänikirjojen kertominen voi olla hiukan riskialtista, koska viimeinen tuntihinta tarkoittaa, että et saa palkkaa koko projektin aikana vietetyn ajan. Jos joudut tekemään uusia otteita tai yrittämään uudelleen asioita, ottamaasi aika ei tule pelaamaan.

Siksi haluat asettaa korkean PFH-nopeutesi ylimääräisen ajan huomioon ottamiseksi. Se, että pysyt kilpailukykyisenä, on hankalaa … mutta jätän sen sinulle!1 pistettä

Kohta 73: Myy johtosi

Tämä on jotain, jota voit myydä verkossa, mikä on joskus monimutkaista ja vaatii varmasti, että sinulla on jo liike-elämän järkeä, mutta joka on myös tuottoisa, kun se tehdään hyvin.

Saatat jo tehdä töitä yritykselle, joka liittyy johtojen keräämiseen, tai saatat olla vain liiketoimintaa itse. Niiden kerääminen voi olla vaikeaa, joten muista, että tämä ei ole aivan ”helppo” tapa ansaita rahaa verkossa.

Kuitenkin hankkiessi liidisi, voit myydä niitä monin tavoin: yksi tapa on ottaa yhteyttä alan eri yrityksiin ja tarjota postituslistoillesi.

Toinen tarkoitus on käyttää luetteloon merkitsemistä varten alustaa! Lead Roster on selkeä esimerkki, koska voit selata ja lähettää erityyppisiä liidejä. Toinen, kiillotettu vaihtoehto on Leadrop tai Fuelsy.

Hyvä kohta Fuelsyssä on se, että se integroituu Hubspot- ja Salesforce-ohjelmiin, mikä tekee nykyisten johtojen hallinnan paljon tehokkaammaksi.

Tärkeää tässä on, että sinun tulee olla varovainen, ettet väärinkäytä yhteystietojasi koskevaa valtaasi: pääluettelovälittäjä varmistaa todennäköisesti, että vakuutat, että liidisi ovat valinneet luettelosi ja että heillä on oikeus kieltäytyä antamasta tietojaan jaettu kolmansien osapuolten kanssa.0 pistettä

Kohta 74: myy koulutuskursseja

Hyvä tässä online-ansaintatavassa on se, että se ei ole niin kapea, ettet ole nähnyt sitä. Olen esimerkiksi valmis lyömään vetoa suurimmalta osaltaan ihmisistä, jotka eivät ole koulutuksessa, eivät tienneet, että on olemassa suosittuja sivustoja, kuten TeachersPayTeachers.

Mutta suurin osa ihmisistä on kohdannut ilmaisten ja maksettujen kurssien läsnäolon Internetissä – Internetin runsaasti koulutussisältöä on yksi sen suurimmista hyveistä, kuten monissa muistiinpanoissa todetaan..

Ja vaikka et ole ammattimainen opettaja, saatat olla asiantuntija jollain. Joten miksi et saisi palkkaa opettaa sitä?

Sen lisäksi, että voit tehdä ja myydä kursseja omalla sivustollasi tai löytää ihmisiä, jotka haluavat palkata opettajia tällä tai alueella, verkossa, voit käyttää erityistä alustaa koulutuskurssien myyntiin..

Kuuluisin on tietenkin Udemy:

udemy

Tarkoitan, että se on hullu luettelo numeroista. Ja parasta minulle ovat 30 miljoonaa opiskelijaa ja 42 000 ohjaajaa. Tämä tarkoittaa, että voit tavoittaa suuren yleisön toistamatta toista ohjaajaa, kunhan tiedät mitä teet.

Tarvitset todella laadukkaita ääni- ja videotallennustyökaluja, joita useimmilla on puhelimiensa muodossa. Voit jopa katsella näytön, jos et halua olla kamerassa. Maksun saaminen vie jonkin aikaa, koska Udemy pitää rahat kiinni, jos opiskelija vaatii palautusta.

Saat kuitenkin periaatteessa kaiken mitä opiskelijat maksavat, mikä on hienoa. Lisäksi voit tarjota niin monta ilmaista / maksettua oppituntia kuin haluat, houkutellaksesi opiskelijoita.

Joitakin merkittäviä kilpailijoita ovat Podia, Teachable ja Thinkific. Vaikka nämä ovat kaukana ainoista vaihtoehdoista.

Voit myös kokeilla joukkorahoitusalustoja, mutta kuten aiemmin mainitsin, pääsen niihin myöhemmin.1 pistettä

Kohta 75: Myy lippuja uudelleen

Ennen kuin ryhdyt ulos, ei, lippujen jälleenmyyminen (tunnetaan myös nimellä scalping) ei ole laitonta valtakunnallisesti Yhdysvalloissa. Vaikka liittovaltion hallitus ei aseta rajoituksia aiheelle, eri osavaltioilla tai jopa maakunnilla voi olla omat seuraamuksensa tai määräyksensä. Joten sinun on tarkistettava, mikä koskee sinua.

Lippujen jälleenmyymisessä verkossa on suuri yritys. Ja vaikka et harjoittelisi lippujen leikkaamista, sinulla voi olla lippuja tapahtumaan, josta et välitä tai johon et voi osallistua. Miksi et purkaisi sitä ja saat rahaa?

Ticketmaster on yksi tunnetuimmista sivustoista, joissa ostaa ja myydä lippuja fanien välillä. Lippujen jälleenmyyminen on erittäin helppoa, varsinkin jos olet jo ostanut ne Ticketmasterista.

Ticketmaster

Ticketmasterin pääkilpailija on Stubhub, joka on paljon tiukemmin suuntautunut ihmisille, jotka haluavat myydä lippuja. Stubhubia pidetään toisinaan suurimpana online-lipumarkkinapaikkana, ja he saavat sinut ilmaiseksi.

StubHub

Viimeinen vaihtoehto on Vividseats, ja Craigslist on myös todella hyvä, jos haluat myydä pienen määrän lippuja.0 pistettä

Kohta 76: Myy sovelluksesi App Store / Play Store -kaupassa

Okei, kyllä: tällä on korkea pääsypalkki. Jos haluat vain ansaita rahaa verkossa vähemmän vaivaa ja vähemmän asiantuntemusta, niin se ei ole.

Jos sinulla on jo kyky rakentaa sovellus, miksi et tee sitä? Voit hinnoitella sen alhaiseksi massakulutukseksi tai korkeana, jos haluat kohdistaa niille kapeille ihmisille, jotka ovat valmiita maksamaan hiukan enemmän kuin muuten tekisivät.

Voit jopa tehdä siitä ilmaisen ja käyttää suppiloa saadaksesi sovelluksen käyttäjät maksamaan. Twitter ja Reddit, kuten sivustot, voivat mainostaa sovellusta, varsinkin jos se on ilmainen ja näyttää uuselta.

Haluatko tietää toisen “huijauksen” sovellusten myyntiin? Voit myydä sovelluspohjia verkossa huutokauppatyylissä. Fiverr on yksi potentiaalinen tapahtumapaikka, vaikka se on kaukana ainoasta. Vaikka tietysti voit saada parhaiten suoraan myymällä Applen App Store tai Googlen Play Store.

Vaikka et ole suunnittelija, saatat ehkä hyötyä palkkaamalla jonkun rakentamaan sovelluksen olemassa olevalle yrityksellesi. Harvoilla yrityksillä ei ole sovelluksia, eikä kaikkia tarvitse, mutta jos voit tarjota sovelluksen, joka tuo arvoa asiakkaillesi, voit lisätä myyntiäsi!

Menestystarinat:

 • 4 nuorta sovelluskehittäjää, joista tuli miljoonia0 pistettä

Kohta 77: Luo ja myy ohjelmistoja (pois lukien mobiilisovellukset)

Tämä on itse asiassa hiukan avoimempi kuin mobiililaitteille tarkoitettujen sovellusten rakentaminen. Toisaalta sinulla voi olla jonkin verran vaikeampaa aikaa saada ihmiset asentamaan työsi, ellei se ole niin helppoa kuin sovelluksen lataaminen puhelimeen / tablet-laitteeseen.

Hyvä uutinen on, että saat ihmiset tarkistamaan ohjelmistomme monilla eri tavoilla, ja jos siitä on hyötyä, monet ihmiset voivat olla kiinnostuneita siitä.

Harkitse myös, että voit luoda ohjelmia selainten käytettäväksi – tämä on asia, johon potentiaaliset asiakkaat pääsevät yleensä helpommin.

Ohjelmistojen myyntipaikkojen osalta minun on sanottava, että niiden itse myyminen on yksi parhaimmista vedoista. Se tarkoittaa ehdottomasti, että joudut investoimaan enemmän aikaa / energiaa / rahaa, mutta ohjelmistojen myymiseen ei ole paljon sivustoja, kuten vaatteiden, valokuvien tai kirjojen myyntiin..

Mikä on järkevää. Mutta hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse viettää koko ajan sivustossasi.

Verkkokauppasivustojen rakentajan, kuten Shopify tai BigCommerce, tai jopa yleisen verkkosivuston rakentajan, jolla on verkkokaupan ominaisuudet (kuten Wix tai Squarespace), käyttäminen on pitkä matka antamalla tuotteellesi helpon jakelun.

Ja vaikka en välttämättä usko, että sinun pitäisi tarjota vain ilmaisia ​​ohjelmistoja, voisit varmasti tarjota ilmaisia ​​kokeiluversioita tai ilmaisia ​​”lite” -versioita. Pidä se hyödyllisenä, ja ihmiset jatkavat maksamista!0 pistettä

Kohde 78: Myy lähdekoodi.

Tämä on tavallaan samanlainen kuin sovelluksen tai ohjelmiston myynti. Itse asiassa myyt monella tapaa lähinnä tekemiäsi ohjelmistoja – paitsi et myy lopullista versiota asiakkaalle, myyt lähdekoodia jollekin, joka sitten jakaa asiakkaille itse.

Ihmiset ovat ymmärrettävästi valmiita investoimaan tällaisiin asioihin, etenkin koska hyvä sovellus voi lopulta ansaita paljon enemmän rahaa myöhemmin.

Joten vaikka jotkut tekijät mieluummin pitäisivät lähdekoodinsa itselleen ja joukkueelleen, en voi syyttää sinua, jos luulet myyväsi koodia.

Yksi suurimmista lähdekoodin myyntimarkkinoista on Chupamobile:

Chupamobile

Toinen suosittu vaihtoehto on Crunchbase, kuten Codester, mutta jos olen rehellinen, voit löytää muita Googlen ympärillä ja käyttämäsi vaistojesi avulla.

Ja kuten sanon usein, voit selvittää, kuinka myydä itse käyttämällä freelance – sivustoja, ilmoitustauluja jne.0 pistettä

Kohta 79: myy digitaalisia tuotteita verkossa

Okei, kyllä, katkaisin tämän jo. Kun puhuin musiikkisi, valokuvien, taiteen, sovellusten ja jopa koulutuskurssien myymisestä … nämä ovat kaikki digitaalisia tuotteita.

Mutta noissa tapauksissa puhuin enimmäkseen niiden myymisestä että alustat, jotka helpottaisivat ihmisten ostamista. Digitaalisten tuotteiden myyntimaailma menee huomattavasti pidemmälle.

Ensimmäinen tapa: voit myydä digitaalisia tuotteita yksin. Mainitsin sen edelleen jonkin verran, mutta tapa, jolla tekisit tämän, on perustamalla oma verkkokauppasivustosi. Sinun on silti sijoitettava rahaa siihen, mutta pohjimmiltaan sinun on pidettävä suurin osa tekemästäsi.

Nyt tässä on laajempi osa digitaalisten tuotteiden myynnistä: niiden ei tarvitse olla sinun luomuksesi. Ja ei, En puhu varastamisesta… ajatelkaa kuinka kuka tahansa voi päästä vähittäiskauppaan johtamatta omaa tehdasta tai lähetysverkostoa.

Tee fyysisten esineiden sijasta digitaaliseksi. Voit tehdä pohjimmiltaan samanlaisia ​​asioita: johtaa kauppaa, joka myy muiden ihmisten valmistamia digitaalisia tuotteita. Se on varmasti vähemmän yleistä, mutta jos etsit sitä, et löydä siitä mitään ongelmaa.

Itse asiassa saatat löytää, että monet niistä digitaalisista tuotteista ovat edelleen luovia teoksia, kuten e-kirjoja tai musiikkia. Varmista vain, että työskentelet oikeudenmukaisesti niiden tekijöiden kanssa, joiden kanssa koordinoit, joiden tuotteiden kanssa haluat myydä.

Yleisesti ottaen digitaalisten tuotteiden myynnin edut puhuvat puolestaan: pienet etukäteiskustannukset, helpompi jakelu ja mahdollisuus helposti automatisoida kassalle tapahtuva prosessi.

Miinukset ovat, että kilpailet paljon ilmaisen sisällön kanssa, vaikka kapealla onkin tärkeä merkitys. Lisäksi joku voi olla suhteellisen helppoa ostaa digitaalisen tuotteesi ja jakaa sen sitten muille ilmaiseksi … tai maksutta.

Voit nähdä lisätietoja digitaalisten tuotteiden myynnistä täältä!1 pistettä

Kohde 80: Käytä markkinointikanavia tai ohjelmistoja niiden tekemiseen (napsautussuppilot)

Kanavat ovat erittäin tärkeä käsite verkkokaupalle ja digitaaliselle markkinoinnille. Voisit sanoa, että ne ovat kaikkialla, ja niitä käytetään, tietääkö joku henkilö niistä.

Joten kerron sinulle, koska jos tiedät, mikä suppilo on, voit parantaa sitä ja lisätä myyntiä! Lisäksi minulla on hyvä työkalu, jonka kannattaa tutustua.

Ensinnäkin, suppilo, joka tunnetaan myös nimellä markkinointikanava, on käytännössä vaiheiden joukko, jonka kävijät käyvät läpi ennen tuloksen saavuttamista (se asia, jonka haluat heidän tekevän, joka yleensä on myynti).

Se on todella niin yksinkertaista. Konsepti on hyödyllinen, koska voit ajatella markkinointistrategian ja verkkosivuston suunnittelun erityisiä vaiheita, jotka johtavat asiakkaan tekemään tämän tai toisen toimenpiteen. Kun olet ajatellut voimakkaasti noilla ehdoilla, voit parantaa kanavaa huomattavasti.

Tässä on esimerkki:

markkinointi- ja myyntisuppilo

Kuten näette, suppilo käsittää monenlaisia ​​asioita.

Nyt saatat miettiä, miten pääset alkuun. Niille teistä, jotka johtavat hyvin pieniä yrityksiä, etenkin freelancereita ja vasta aloittelevia ihmisiä, sanoisin, että sinun pitäisi ajatella se itse.

Tarkoitan tällä tutkimusta, suunnittelua ja kokeilua. Tämä tutkimus voi sisältää tutkimusta siitä, miten suppilot toimivat ja kuinka niitä voidaan optimoida, ja tosiasialliseen tutkimukseen sivustosi analytiikasta.

Kun tunnet olosi mukavaksi, miettiä sijoittamista ohjelmistoihin, jotka on tarkoitettu vain suppilojen rakentamiseen ja parantamiseen. Niitä on melko vähän, mutta tässä on hyviä:

Keap, aiemmin tunnettu nimellä Infusionsoft, on eräänlainen all-in-one-työkalu. Tärkeimmät mukana olevat työkalut ovat: yhteyshenkilöiden hallintatyökalu, automaattinen sähköpostimarkkinointityökalu ja myyntityökalu (joka tarkoittaa pohjimmiltaan suppiloa). Työkaluja on enemmän, mutta ne ovat isoja ja jokainen on erittäin vankka.

Kun taas Keap keskittyy enemmän sähköpostiin (huomioimalla jonkin verran verkkosivustoa), Leadpages keskittyy voimakkaammin itse verkkosivustoosi. Yksi sen keskeisistä tehtävistä on auttaa sinua rakentamaan aloitussivu, mutta se menee tietä korkeammalle ja korostaa voimakkaasti kanavien parantamista..

Ja viimeiseksi, siellä on napsautussuppilot. Napsautussuppilot voivat joskus olla liian suuria pienille yrityksille, mutta monille se osoittautuu arvokkaiksi: Clickfunneleilla on alle 100 000 käyttäjää, mutta se on auttanut heitä käsittelemään yli 4 miljardia dollaria.

En voi selittää sitä paljon enemmän kuin sanomalla, että sen ainoana painopisteenä on markkinoinnin, myynnin ja verkkosivustojen kanavien parantaminen.

Joten missä tahansa verkkoliiketoiminnassasi oletkin, älä unohda kanavien strategointia!0 pistettä

Kohta 81: Forex-kauppa

Et ehkä ole koskaan kuullut valuuttakaupasta. No, sinä ajatella et ole: forex-kauppa tarkoittaa vain valuuttojen ostamista tai myymistä. ”Forex” on lyhenne sanoista “valuuttamarkkinat”.

Kuten luuletkaan, tämä on merkittävä osa globaalia rahoitusta, ja maailmanlaajuinen päivittäinen liikevaihto on noin 5 triljoonaa dollaria, mikä on suurin määrä mistään, joka minulla on tällä listalla. Pelin päätoimijat ovat suuret pankit, mutta myös yksityishenkilöt osallistuvat siihen.

Kaikissa valuuttamarkkinoilla tapahtuvissa liiketoimissa on mukana valuuttapareja: kahden valuutan samanaikainen kaupankäynti. Yleisin on euro ja dollari, mutta se on tuskin ainoa käytetty pari. Osapuoli ostaa määrän yhtä valuuttaa maksamalla toisen valuutan määrän.

Joten miten ansaitset rahaa??

Tämä on hankala kysymys, ja kuten saatat arvata, forex-kauppa on epävakaa ja riskialtista. Jos sinulla on kaupankäynnin kokemusta, se ei tule olemaan niin paha, mutta jos olet aloittelija… haluat todennäköisesti tehdä tutkimuksen ja aloittaa pienen.

Tärkeintä on, että sinun pitäisi ostaa valuutta ja myydä se myöhemmin korkeampaan hintaan. Tässä on esimerkki siitä, miltä se näyttää käytännössä:

kauppiaat

Esimerkissä ostat euroja dollareillasi ja sitten jonkin aikaa myöhemmin, kun valuuttakurssi on korkeampi, muunnat takaisin dollareiksi.

Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se vaatii taitoa ja hyvää ajoitusta! Hyvä uutinen on, että koska valuuttakurssit vaihtelevat aina, sinulla on paljon mahdollisuuksia löytää se oikein.0 pistettä

Kohde 82: Myytä signaalit valuuttakaupassa

Nyt kun tiedät hiukan enemmän forex-kaupasta, oletan, että jollain käytännöllä sinulla on hyvät kädet siihen.

Silloin hyviä asioita alkaa tapahtua. Voit nyt alkaa myydä signaalejasi muille.

Miten?

Kuvaan tulee Collective2-nimisen sivuston kautta.

Kun sinulla on hyvä kauppahistoria Collective2: ssa, muut käyttäjät voivat “tilata” kauppojasi. Tällä tavoin he saavat tililläsi suoritetut kaupat samat kuin sinun ja saat maksun tilaajakohtaisesti.

Tämä on täydellinen esimerkki seuraavan ongelman ratkaisemisesta:

He ovat ihmisiä, joilla on rahaa, mutta joilla ei ole (kauppaa) tietoa. Ja,

on ihmisiä, joilla on (kauppaa) tietoa, mutta ei rahaa.

Ja ota huomioon, että Collective2: n 20 parhainta kauppiaata ansaitsevat kuukausittain 58 000–5,78 000 dollaria, myymällä vain signaaleja!

parhaiten ansaitsevat strategiakehittäjät0 pistettä

Kohta 83: Sijoita Bitcoiniin (tai todennäköisemmin muihin salaustekijöihin)

Olet varmasti kuullut Bitcoinista jo nyt. Itse asiassa Bitcoin on oletettavasti vanha uutinen erittäin vahvoilla salausvaluuttamarkkinoilla.

Ensinnäkin check-in: salausvaluutta on virtuaalinen valuutta. Ne ovat hajautettuja (tai niiden on tarkoitus olla) ja teoriassa immuuneja säännöllisesti hallitsemaan, vaikkakin se alkaa muuttua. Salausvaluutat käyttävät tapahtumaan erityisiä salaustoimintoja, tästä myös nimi.

Joten miksi sijoittaa niihin? Ensinnäkin salauksenvaihto verkossa on vähän käsittelymaksuja. Ne ovat myös erittäin turvallisia, ja blockchain-tekniikan luonne helpottaa tapahtumien todentamista.

Ja viimeiseksi, “iso” syy: koska kryptovaluutta-arvot ovat erittäin epävakaat, sinä voida saada massiivista tuottoa sijoitukselle. Tärkeintä on tehdä se oikein.

Ensinnäkin, ole valmis ottamaan riskejä… laskettuja riskejä. Riski on vain se, mitä sinulla on varaa riskeerata, ja muista, että uusia kolikoita tulee ulos koko ajan. Bitcoin oli kerran valtaosa krypto-markkinoista, ja nykyään se on suunnilleen puoli tai vähemmän.

On olemassa paljon sivustoja, jotka kertovat sinulle kolikoiden markkina-arvosta, ja on paljon paikkoja, joilla voit tarkastella kolikkoesitysten suuntauksia ja historiaa. CoinMarketCap on yksi hyvä esimerkki.

Mutta syvemmällä tasolla sinun pitäisi tehdä kaikki mitä voi saadaksesi tutustumaan kolikoihin, joihin haluat sijoittaa. Tee tutkimusta suuntausten ja numeroiden ulkopuolella..

Tässä on hyödyllinen opas, jos olet vasta aloittamassa!0 pistettä

Kohta 84: Sijoittaminen ja osakekauppa

Tuntuu melkein huijaamalta lisätä tämä. Ihmiset ovat käyneet kauppaa osakkeilla kirjaimellisesti vuosisatojen ajan … mutta internetin ansiosta melkein kuka tahansa voi tehdä sen tarvitsematta jättää kodin mukavuutta..

Verkkosijoittaminen on massiivinen aihe, joka voi ansaita oman artikkelisarjansa, joten pidän siitä vain lyhyesti.

Verkkokaupalla on pohjimmiltaan samat haasteet, riskit ja hyödyt kuin vanhan koulun kaupalla. Jos olet vasta aloittamassa, sinun on tehtävä jonkin verran työtä löytääksesi sinulle sopivan osakevälittäjän.

Välittäjä on henkilö tai yritys (teidän tapauksessanne melkein aina yritys), jolla on lisenssi ostaa / myydä osakkeita. Ehdotan sinun tarkistaa tämä luettelo saadaksesi yleiskuvan suosittujen osakevälittäjien tärkeimmistä eroista.

Sillä välin muutama perusta, mitä kannattaa etsiä:

Onko välittäjällä minimimäärä, joka vaaditaan tilin avaamiseen ja ylläpitämiseen (jos olet aloittelija, sinulla ei ehkä ole paljon aloittaa sijoittamista); välityspalkkion määrä välittäjältä kauppaa kohti (voitaisiin vahvistaa, prosenttimäärä tai jopa EI MITÄÄN); mukaan lukien asiakastuen ja koulutusmateriaalin taso.

TD Ameritrade ja E * Trade ovat aloittelijoille suosituimpia online-välittäjiä, ja molemmat eivät ole palkkioita.

Itse asiassa nykyään monet välittäjät poistavat palkkionsa kilpailukyvyn säilyttämiseksi! Joten jos haluat osallistua osakemarkkinoihin, mutta sinulla ei ole tonnia rahaa sijoittaa, nykyinen Internet-aika on sinulle suuri hetki!0 pistettä

Kohta 85: Ota kyselyitä käteisellä

Tämä on luultavasti yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa (tosin se ei ole kakkurata). Se on suhteellisen suoraviivainen käsite:

Yritykset tarvitsevat tietoa markkinoidakseen ja myydäkseen tuotteitaan asianmukaisesti. Ja akateemisten tutkijoiden on tiedettävä, mitä ihmiset ajattelevat aiheistaan.

On olemassa kokonaisia ​​sivustoja, jotka on omistettu kiinnittämään sinut tutkimuksiin – yksi esimerkki on Survey Junkie:

kysely junkie

Nämä ovat kahta melko erityyppistä kokonaisuutta, mutta olennaiset ovat melko samankaltaisia ​​kyselyntekijän kannalta:

Löydät puhelun kyselyyn osallistujille – joskus tämä merkitään ”tutkimuksen osanottajiksi”, “markkinatutkimuksiksi” tai vastaaviksi. Saatat löytää tämän verkossa Googlen kautta tai ehkä olet tilannut jonnekin ilmoituksia kyselymahdollisuuksista.

Saatat myös nähdä sen julkisesti. Joka tapauksessa rekisteröintiprosessit ovat yleensä melko yksinkertaisia, mutta on olemassa suuri mahdollisuus, että et saa hyväksyntää jokaiselle tutkimukselle.0 pistettä

Kohta 86: Ota arvonnat voitotutkimuksista

Tämä on selvästi samanlainen kuin edellinen kohta, mutta on tärkeää erottaa toisistaan. Katso, paljon löydetyistä tutkimuksista ei ole käteisvaroja, ja ne ovat niin yleisiä, että luultavasti sivuutat ne. Mutta tällä tunnuksella he ovat myös hulluin yleisiä ja helppo löytää.

Yksi parhaista tavoista löytää ne? Katso vain sähköpostisi luokka ”roskapostit” tai ”mainoskampanja”.

Pohjimmiltaan nämä tutkimukset eivät tarjoa rahaa heti … vaan ota ne, ja sinut tehdään arpajaiseen tai arpajaiseen. Hyödyt voivat tietenkin vaihdella … joskus se on suoraa rahaa, joskus se on jokin myymäläluoton versio. Muutoin se on fyysinen palkinto tai hyödy, jonka voit myydä tai käyttää vain suunnitellulla tavalla.

Kuten viimeisessä kappaleessa, osa näistä tavaroista on tarkoitettu akateemisille ja tieteellisille, kun taas suurin osa niistä on yksityisen sektorin tavaroita. Jos olet yliopistossa tai yliopistoympäristössä, voin taata, että paljon käyttämättömiä mahdollisuuksia tutkimusarvosteluihin on paljon.

Jos ei, älä murehdi. Kuittiisi on todennäköisesti kyselyjä, kun saat päivittäistavaroita tai ostat jotain huoltoasemalta!

Tämä ei tietenkään ole aina kustannustehokasta. Jos teet yhden kyselyn, joka kestää esimerkiksi 30 minuuttia, se saattaa olla vain ajanhukkaa (jollei arvontajapalkinto ole suuri ja sinulla on kunnolliset mahdollisuudet voittaa).

Oletetaan kuitenkin, että teet yhden 5 minuutin kyselyn viikossa tai jopa joka 3. päivä. Voit todennäköisesti voittaa jotain jossain vaiheessa, ja suhteellisen vähän aikaa tai energiaa puolestasi!0 pistettä

Kohta 87: Osallistu fokusryhmiin

Tämä on melko samanlainen kuin käteisrahatutkimukset, vaikkakin se on yksityiskohtaisempaa. Joissakin tapauksissa nämä olemme tutkimuksia, mutta heillä on enemmän lihaa.

Huomaa, että jotkut heistä ovat henkilökohtaisesti, joten se ei ole täysin verkossa – mutta jotkut ovat.

Kuten käteis- tai jopa arpajaiskyselyjen yhteydessä, tähän osallistuu melko monia erilaisia ​​ryhmiä. Kuitenkin näkyvimmät vaihtoehdot sinulle ovat yleensä markkinatutkimusryhmät ja yritykset, jotka hoitavat suoraan omaa tutkimustaan.

Tieteellisen tutkimuksen osallistujille on edelleen paljon mahdollisuuksia, mutta suurin osa keikoista on yksityistä sektoria.

Nyt kun nämä eroavat yksinkertaisista tutkimuksista, kohderyhmiin kuuluu… RYHMÄT. Joten et puhu yksin näytöllä olevan henkilön kanssa. Olet yhdessä ihmisryhmän kanssa, jaat mielipiteitä ja puhut yhdessä.

Itse asiassa usein tutkimukset ovat lähtökohta kohderyhmille:

saada kutsu

Kun teet kliinisiä tutkimuksia – oli se sitten akateemista tai terveysyritystä -, niin sanotusti on mukana paljon enemmän byrokratiaa. Ne eivät ole vaikeita, mutta luonnollisesti on olemassa säännöksiä, joilla varmistetaan, että osallistujille ei aiheuteta vahinkoa.

Siitä huolimatta ne ovat hyvä vaihtoehto kiinnostuneille – tässä esimerkki yhdestä hyvästä lähtökohdasta, focusgroup.com:

focusgroup.com

Yhteenvetona voidaan todeta, että fokusryhmät ovat päällekkäisiä verkkotutkimusten kanssa, mutta ne eivät ole samanlaisia. Monet heistä ovat fyysisiä, mutta kun tekniikan avulla on syytä kommunikoida kustannustehokkaammin, yhä enemmän liikkuu verkossa!1 pistettä

Kohta 88: Suorita mikrotöitä (erityisesti Fiverrissä)

Pienet mikrotyöt, joita kutsutaan myös mikrotehtäviksi, ovat osa keikkataloutta ja ovat ainutlaatuisesti verkkoilmiö. Kokonaisuus on se, mitä voit arvata termistä: se on pieni maksu pienestä tehtävästä.

Mikä tarkoittaa, että mikrotöihin voi sisältyä laaja valikoima toimintoja. Jotkut heistä ovat jopa todellisessa maailmassa, ja monet heistä ovat verkossa. Jotkut heistä tarvitsevat vain yhden ihmisen, ja jotkut ovat joukkopohjaisia, mikä tarkoittaa, että joukko ihmisiä tekee pienen osan.

Tämä on melko laaja luokka, joten käytän seuraavat muutamat kohteet menemällä läpi muutamaan erityyppiseen mikrotyöhön / muotoon ja niille tunnetuille alustoille. Mutta ennen kuin teen sen, haluan puhua lyhyesti yhdestä tärkeimmistä mikrotöiden paikoista:

Se olisi Fiverr. Fiverr on kuuluisin siitä, että se on freelancereiden markkinapaikka, kuten Upwork.

Vaikka Upworkilla ja Fiverrillä on usein päällekkäisiä sopimuksia, yleinen ero on kuitenkin, että Upwork on pidemmän aikavälin ja korkeampaa palkkaavaa keikkatyötä. Fiverr saa nimensä ideasta, että asiakas voi maksaa freelancerille 5 dollaria, jonka pitäisi antaa sinulle käsitys asioista.

Vaikka tietysti sinun ei tarvitse tarjota palveluita 5 dollarilla, ajatuksena on, että olet freelancer, joka osaa tehdä tiettyjä asioita ja joka voi ottaa lyhytaikaisen keikkatyön asiakkaan hyväksi.

Missä Fiverr on samanlainen kuin Upwork, on, että se luottaa suurelta osin freelanceriksi löytääksesi mahdollisia asiakkaita. On totta, että he voivat löytää sinut, mutta et voi luottaa siihen, ennen kuin sinulla on vahva historia ja maine alustalla.

Viimeinen Fiverrin etu: voit tarjota sivusi paketteja, jotta mahdolliset voivat ostaa jotain sinulta.

Esimerkiksi lähtötason taso 10 dollarilla, joka saa jolle Photoshopin perustyön 3 päivän sisällä, tai korkean tason paketti, joka maksaa 100 dollaria, mutta voi saada jollekin yksityiskohtaisen keikan lyhyemmässä ajassa.

Joten se on Fiverr… mutta se vain naarmuttaa pintaa. Seuraavat muutamat tuotteet kattavat alustat, jotka soveltuvat paremmin liittymiseen tiettyihin tehtäviin kuin itsensä myyminen freelancerina.0 pistettä

Kohta 89: Suorita mikrotöitä Gigwalkilla tai Zaarlylla

Nämä ovat tyyppisiä mikrotöitä / keikkaalustoja henkilökohtaisissa tehtävissä. Joten vaikka he eivät ole täysin online-tapoja ansaita rahaa, ne ovat silti osittain tapoja ansaita rahaa verkossa.

Ainakaan se ei ole tapa ansaita rahaa, joka todella olisi ollut olemassa ennen nykyaikaista Internet-aikaa. Ja on syytä huomata, että nämä sovellukset voivat sisältää myös keikkoja, jotka ovat verkossa … se todella riippuu.

Joten päästämme siihen:

Gigwalk on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista mikrotehtävien alustoista tällä hetkellä. Suuri suosio johtuu siitä, että se on niin yksinkertainen:

yksinkertainen raportointi

Tarvitset vain puhelimesi, ja sieltä voit kirjautua keikoille luettelosta. Kun olet hyväksynyt, sinun on vain noudatettava ohjeita ja lähetettävä työsi suoraan sovellukseen.

Tärkeintä on kuitenkin, että se on todella keskittynyt toimimaan omalla alueellasi. Tämä on huono, siltä osin kuin se rajoittaa sitä, minkä valitset, mutta se on hyvä, koska se säästää aikaa etsimiseen ja lisää todennäköisyyttä, että sinut valitaan siihen, mihin haet.

Gigwalkin hieno ominaisuus on, että asiakkaalla on mahdollisuus lisätä sinut yksityiseen työvoimaansa, jos he pitävät suorituskyvystäsi: tämä tarkoittaa, että saat pääsyn keikoihin, jotka ovat vain kyseisen yksityisen työvoiman käytettävissä..

Zaarly on paljolti sama tapa, vaikka se on hiukan valikoivampi sen suhteen, kuinka antaa sinun liittyä palveluntarjoajaksi, ja sillä ei ole palkkioita lukuun ottamatta 10%: a, kun sinulle maksetaan.

Taskrabbit on toinen alusta, joka on suunnilleen yhtä hyvämaineinen kuin Gigwalk. Se on melko samanlainen kuin Zaarly ja Gigwalk, mutta siihen liittyy yleensä henkilökohtaisempia keikkoja kuin ammattimaisia.

taskrabbit

Esimerkiksi, sinulla on paljon todennäköisempi saada yleismiehiä, huonekalujen kokoamista, siivousta jne. Keikoilla Taskrabbitilla kuin Gigwalkilla. Vaikka se sanoi, kaikenlaiset ihmiset haluavat kaikenlaisia ​​tehtäviä.

Ja kuten sanoin aiemmin: mikään näistä alustoista ei ole tarkoitettu yksinomaan henkilökohtaisille töille! Suuri osa niistä sattuu olemaan henkilökohtaisia ​​keikkoja, joita koordinoidaan Internetin kautta, mutta näille alustoille on edelleen online-keikkoja.

Nyt seuraavaan:1 pistettä

Kohta 90: Suorita mikrotöitä Amazon Mechanical Turk -sovelluksen kanssa

Amazon Mechanical Turk on monella tavalla edelläkävijä online-mikrotöissä. Se on myös joukkoratkaisujen edelläkävijä.

amazon mekaaninen turkki

Joten päästäköön siihen: Mechanical Turkin arkkitehtuuri on melko samanlainen kuin ne sovellukset ja sivustot, jotka mainitsin viimeisessä kappaleessa. Mekaaninen Turk on kuitenkin huomattavasti suurempi ja on oikeastaan ​​vain verkkotyötä varten.

MTurk-markkinoilla on saatavana tuhansia tuhansia erityyppisiä tehtäviä. Mutta ne voidaan yleensä luokitella tehtäviin ja keikoihin, jotka liittyvät ohjelmistojen ja algoritmien virheisiin.

Loppujen lopuksi ajattele nimeä: mekaaninen. Lähetetyt tehtävät tunnetaan aiemmin nimellä “Human Intelligence Task”, ja ne eivät ole aina helppoja, mutta eivät yleensä vaadi asiantuntemusta.

Joitakin esimerkkejä suosituista tehtävistä ovat kuvan ja videon käsittely (ihmisen tunnistaminen ja valitseminen kuvissa olevat asiat), tietojen todentaminen, tietojen käsittely (luokitteleminen, kääntäminen, transkriptio jne.) Ja tiedon kerääminen.

MTurk-palkka vaihtelee tehtäväkohtaisesti, mutta on yleensä alhainen tunnissa. Joten jos haluat tehdä sen, sinun on oltava siitä fiksu: sen pitäisi olla yksinkertainen tehtävä, jonka voit esimerkiksi suorittaa nopeasti nopeasti, tai erittäin mielenkiintoinen tehtävä, jos se vie kauemmin.

Tästä syystä on tärkeää ottaa huomioon aika, joka kuluu teiltä hakemaan keikkakirjausta.1 pistettä

Kohta 91: Ole virtuaaliassistentti

On miljoona tapaa ansaita rahaa virtuaaliassistenttina verkossa. Virtuaaliassistenttien kysyntä on suurempi kuin luulet, ja olet todennäköisesti pätevä moniin näihin tehtäviin!

Luonnollisesti sinun tulee ottaa huomioon haluamasi osallistumisaste. Virtuaaliassistenttina oleminen tarkoittaa aina käytännöllisyyttä ja yksityiskohtaorientaatiota, mutta joitain tärkeitä eroja on edelleen.

Jotkut ihmiset saattavat haluta pitkäaikaista vuokrausta, joka voi olla tosiasiallisesti sihteeri tietokoneen välityksellä: joku, joka hallinnoi kalentereita, tapaamisia, käsittelee sosiaalisen median tilejä jne..

Monet virtuaaliset avustajakeikat ovat pienempiä, vaikka ne olisivat pitkäaikaisia: esimerkiksi monet niistä ovat ”sosiaalisen median johtajan” työpaikkoja tai vastaavia. Sinua saatetaan myös pyytää huolehtimaan kalenterista ja auttamaan tapaamisten koordinoinnissa tai sivuston sisällön suunnittelussa.

Vaikka löydätkin virtuaalisten avustajien puhelut monista paikoista, olen huomannut, että Upwork on heidän kanssaan erityisen kova. Itse asiassa sillä onkin kohtuullinen osuus, ja jos Google sitä varten, löydät todennäköisesti joitain viimeaikaisia ​​viestejä Google-työpaikoista.

Joo, virtuaalisen avustajan työpaikkoja varten ei ole tarkalleen näkyviä markkinoita. Mutta ne ovat riittävän yleisiä mainitsemissani sivustoissa (sekä muissa taulukoissa, joista voit löytää itse), että sinulla ei pitäisi olla paljon vaikeuksia löytää niitä.

Hyvää avustamista!1 pistettä

Kohta 92: Käynnistä kuponkien verkkosivusto

Mikä on kuponkien verkkosivusto? Vastaus: se on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kotoa.

Okei, tässä se todella tarkoittaa: kuponkisivusto on sivusto, joka antaa ihmisille kuponkeja. Höh. Ihmiset selvästi rakastavat näitä sivustoja, koska heidän ei tarvitse antaa paljon – he voivat säästää rahaa ja saada erikoistarjouksia tarvitsematta sijoittaa paljon aikaa tai rahaa.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että he voivat perustaa omat kuponkisivustot, koska heidän oletetaan, etteivät he voi kilpailla suurten kuponkisivustojen kanssa. On totta, että haaste on, mutta jos olet perehtynyt markkinarakoon, voit luoda siihen kuponkisivuston..

Tämän tekemisen etuna on, että se on suhteellisen edullinen. Se todella riippuu siitä, kuinka paljon haluat investoida sivustosi rakentamiseen, mutta jo nyt voit tehdä vankan sivuston suhteellisen alhaisilla kustannuksilla.

Lisäksi useimmissa kupongien tarjoamiseen tarkoitetuissa ohjelmissa on alhainen pääsypalkki – suuri osa niistä on ilmaisia.

Suurin haittapuoli on, kuten arvasit, kilpailu. Vaikka asuttaisitkin omaan markkinarakoonsa, vie aikaa ja työtä saadaksesi sivustosi aurinkoon. Siksi, vaikka kuponkisivuston ylläpitäminen on hyvä tapa ansaita rahaa verkossa, se on erittäin erillään passiivisista online-tuloista.

Joitakin kuponkeja ja päivittäisiä kauppaohjelmia, joista voi olla hyötyä, ovat: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Daily Deal Builder; ja Savings.com.

brandcaster

Nämä ovat kaukana ainoista vaihtoehdoista, mutta ne ovat hyvät aloituspaikat. Ne tarjoavat yleensä kuponkeja, ja niiden avulla on mahdollisimman helppoa levittää ja mainostaa tarjouksia sivustossasi. Toisinaan ne auttavat myös ansaitsemaan sivustosi kaupallistamaan mainostuloja.

Lisäksi voit usein saada tytäryrityspalkkioita muista suosituista sivustoista tai sovelluksista (esimerkiksi Swagbucks).0 pistettä

Kohta 93: Ulkoistaminen ja alihankinta

Kiinnitä huomiota tähän, koska siihen liittyy paljon vivahteita.

Keikkatalous on osittain surullinen pahasti ulkoistettujen ja alihankittujen töiden suhteen.

Ajattele hyvinvoittua amerikkalaista yritystä, joka maksaa joku Vietnamista joku sivustonsa koodaamiseksi: Amerikkalainen yritys säästää rahaa, koska hänen ei tarvitse palkata osa-aikaista työntekijää vähimmäispalkalla Yhdysvalloissa, ja vietnamilainen kehittäjä maksaa keskimääräistä enemmän palkkaa Vietnamissa.

Kuulostaa siltä, ​​että kaikki voittavat, mutta monien keskuudessa se on surullista, koska erittäin kehittyneiden maiden ihmiset menettävät työpaikkansa ja heidän on kilpailtava pätevien, mutta vähemmän vaativien ihmisten kanssa. Joten saatat olla skeptinen tästä.

Siinä on varmasti jotain totuutta, mutta todellisuus on hiukan vivahteikkaampi. Ensinnäkin tonneille Yhdysvaltojen ja muiden korkeapalkkaisten maiden ihmisiä voidaan tehdä alihankintaa verkossa.

Rahan ansaitseminen alihankkijana tai ulkoistettu vuokraus on joskus vaikeaa, mutta joskus se antaa sinun maksaa paljon enemmän rahaa suhteessa tehtävään. Monet yritykset, erilaisista syistä, mieluummin palkkaavat ihmisiä omissa maissaan, vaikka se olisi verkossa.

Ja jos joku maksaa paljon toisesta maasta… niin mitä? Raha on rahaa. Tärkeintä on, että alihankkijana tai ulkoistettuina vuokrauksina asiakkaasi säästää viime kädessä ei maksaa kokopäiväistä tai osa-aikaista työntekijää.

Mikä tarkoittaa, että voit ansaita enemmän rahaa vain tietyn, tietyn tehtävän tai tehtäväjoukon suorittamisesta. Sinun ei tarvitse tehdä kokopäiväisen työntekijän työtä, mutta voit silti ansaita siitä suhteellisen korkean hinnan, koska asiakas säästää rahaa edelleen.

Joten siksi on syytä tutkia freelancerina.

Nyt tässä on kääntöpuoli: Oletetaan, että sinulla on online-yritystä.

Siinä tapauksessa “ansaitset” rahaa verkossa ulkoistamalla tai alihankitsemalla. Tietenkin tämä on todellakin tapa säästää rahaa, mutta hei, se on enemmän rahaa taskussa päivän päätteeksi, eikö totta??0 pistettä

Kohta 94: HR-sijoitukset LinkedIn: n kautta

Tämä on yksi niistä asioista, jota monet ihmiset eivät tunne.

HR tarkoittaa tässä henkilöstöresursseja samalla tavalla kuin perinteisessä yrityksessä. LinkedIn on ammattilaisten sosiaalinen verkosto. Joten miten ansaitset rahaa tästä??

Avainsana on sijoittelu: työsi tässä on periaatteessa rekrytoija. Toinen slangi-termi olisi päähuntaja. Työskenteleessäsi riippumattomana online-urakoitsijana sinun on löydettävä hyviä ehdokkaita tiettyjen tehtävien täyttämiseen yrityksessä.

LinkedIn on hieno resurssi ilmeisistä syistä, mutta sen ei tarvitse olla ainoa resurssisi. Voit käyttää myös Facebookia tai oikeastaan ​​mitä tahansa verkkosivustoa, jonka avulla voit katsoa mahdollisia ehdokkaita. Mutta LinkedIn on tietysti paras vaihtoehto.

Sinun ei yleensä tarvitse huolehtia siitä, kuinka potentiaalinen vuokraus ja yritys neuvottelevat palkasta tai tunneista tai jopa toisesta haastattelusta. Päätehtäväsi on toimittaa loistava henkilö ensimmäiseen haastatteluun.

Kun olet tehnyt sen, saat maksun siitä, että yritys löytää jonkun. Nyt sinun on saatava yritys palkkaamaan sinut ensin, ja yleensä maksat vain, jos toimitat onnistuneesti jonkun.

Hyvä osa on, että voit palkata helpommin, koska se on turvallinen veto yritykselle. Huono uutinen on, että jos epäonnistut, et saa palkkaa. Höh.

Huomaa, että jotkut yritykset haluavat maksaa vain, jos ne tosiasiallisesti palkkaavat henkilön. Sinun on oltava varovainen neuvotteleessasi yrityksen kanssa varmistaaksesi, että kohta on selvä!1 pistettä

Kohde 95: Luo tarkistussivusto

Kuinka tiedän, mistä puhun? No, luet tämän artikkelin arvosteluverkkosivustollani?

Vitsit syrjään, arvosteluverkkosivuston tekeminen on hyvä tapa ansaita rahaa verkossa. Helppo? Ei. Kuten kuponkisivuston luominen, sinun on investoitava aikaa, energiaa ja rahaa sivustosi kasvattamiseen.

Ennen kuin katkaisit minut, kyllä, tärkein tapa ansaita rahaa arvosteluverkkosivustolta on tytäryhtiölinkit ja mahdollisesti mainostulot. Tällä hetkellä en puhu kumppanilinkkien tekniikasta, vaan erityisestä verkkosivustotyypistä, joka toimii hyvin niiden kanssa.

Joten, tarkistussivuston asia on, että sinun on löydettävä oma markkinarako. Tämän pitäisi olla jotain, josta nautit, jotta voit työskennellä ahkerasti, mutta myös jotain, joka on vähemmän yleistä.

Kun olet löytänyt markkinarakoosi, joudut kohtaamaan tosiasia, että todennäköisesti paljon sivustoja on joko kyseisessä kapeassa tai melko lähellä sitä. Tämä ei tarkoita, että työsi on mahdotonta: sinun ei tarvitse olla 100% uusi.

Loppujen lopuksi, jos tarpeeksi ihmisiä ostaa tuotteita kyseiseltä kapealta saadaksesi rahaa tytäryhtiölinkeillä, siellä on muita sivustoja, jotka kilpailevat sinun kanssasi. Voit silti voittaa kilpailusi varmistamalla, että sivustosi on optimoitu hakukoneita varten (minulla on täällä luettelo työkaluista!).

Toinen tärkeä näkökohta verkkosivuston ylläpidossa ei ole täysin eristäminen kilpailusta. Asia on yksinkertainen, että jos pelaat korttiasi hyvin, paras vaihtoehto kaikille on tehdä yhteistyötä.

Kapeallasi on vain niin paljon laadukkaita sivustoja. Jos mainitset muita sivustosi sivustoja ja he mainitsevat sinut omillasi, voit saada sekä liikennettä että palkkioita. Jos kommentoit heidän viestejään – sama idea.

Yksi parhaimmista kumppaniohjelmista etenkin verkkosivustojen arvioimiseksi on Amazon.

Se voi aluksi tuntua ylivoimaiselta, mutta älä huoli. Arviointisivustoja käytetään usein ansaitsemaan rahaa verkossa, koska ne ovat siinä hyviä. Voit tutustua massiiviseen luettelooni blogin markkinointitaktiikoista aloittaaksesi!2 pistettä

Kohta 96: Aloita blogi / sivusto ja saat mainostuloja!

Olen puhunut useita kertoja tytäryhtiölinkkien käytöstä rahan ansaitsemiseksi. Vaikka tämä on kokeiltu ja totta menetelmä, jota käytetään valtavaan määrään sivustoja, se on selvästi vain yksi suosituimmista tavoista blogeille saada rahaa.

Toinen? ADS.

Nyt mainokset voivat olla hyödyllisiä tytäryhtiösi tulojen lisäämisessä. Monet sivustot ansaitsevat sekä mainoksista että tytäryhtiölinkkeistä.

Mutta jos sivustosi tai blogisi ei sovi hyvin kumppanilinkkien kanssa (jos keskityt todella sisältöön, johon ei liity tuotteita) tai et vain halua tehdä niitä, mainonta on ehdottomasti todistettu tapa ansaita rahaa sivustoltasi.

Onko se todistettu kaikille? Helvetti Mutta tässä on yleiskatsaus siitä, miten se voi toimia sinulle:

Mainostuottojen saamiseksi sivustoltasi on kolme päätapaa. Ensimmäinen on surkeaa: pay per click (PPC) mainonta. Kun rekisteröidyt PPC-alustalla, saat maksun joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa mainosta. Joskus voit saada enemmän, jos napsautus johtaa myyntiin.

PPC: n haittana on, että et yleensä saa paljon rahaa napsautuksella, joten se kannattaa vain, jos saat paljon liikennettä. Etuna on, että mainokset räätälöidään yleisöllesi ja vastaavat blogin sisältöä. Lisäksi se on suhteellisen helppoa loppupäässäsi.

Suosituin PPC-alusta on Google AdSense. Ja jos et halua käyttää sitä (luulen, että tekisit sen vain, jos et pysty saamaan AdSense-tiliä), voit jopa kokeilla BuySellAdsia.

Toinen tapa on CPM-mainonta: CPM tarkoittaa tässä Cour per Mille (kustannus tuhatta). Se on hiukan samanlainen kuin napsautuksella maksaminen, koska liikenteen numeroilla on tärkeintä. Mutta sen sijaan, että napsautat rahaa, se on näkymät. Tästä syystä ”Mille” – yleensä 1 000 napsautuksella saat sinulle asetetun rahayksikön.

Viimeinen tapa on myydä mainostilaa suoraan mainostajille. Tämä voi olla paljon tuottoisampaa, mutta se on myös vähemmän varmaa. PPC: n ja CPM: n avulla voit periaatteessa laskea, kuinka paljon ansaitset X-määrän liikenteellä, kun kirjaudut käyttöympäristöön.

Mutta kun varaat tilaa mainostajille, sinun täytyy luottaa siihen, että pystyt kiinnostamaan heidän kiinnostustaan. Jotkut ihmiset jopa käyttävät toimistoja vakuuttaakseen mainostajat sijoittamaan mainoksia sivustoilleen.

Tämän tekeminen on vähemmän automatisoitua kuin PPC- tai CPM-mainostulot, mutta kuten sanoin … jos vedät sen pois, se voi olla tuottoisaa..0 pistettä

Kohde 97: Voita logosuunnittelukilpailu

Luitko juuri juuri tekemäni otsikon Squadhelpin nimeämiskilpailuista? Okei, otamme saman käsitteen, mutta vaihdamme nimeämistä logon suunnittelussa.

On melko harva sivusto, jolla on tällainen ominaisuus. Kuuluisin niistä on 99designs. Olen jo puhunut siitä vähän aikaisemmin freelancereiden yleisenä sivustona suunnittelutöitä varten, mutta se on saanut myös logon suunnittelukilpailuja, jotka saattavat olla hyvä vaihtoehto joillekin ihmisille.

Toinen vaihtoehto olisi logocontest.com, joka on erittäin helppo ilmoittautua suunnittelijaksi (vaikka sinun on silti toimitettava näytteet suunnittelijan hyväksyttäväksi).

Designhill on hyvin keskittynyt myös kilpailuosaan, ja se laajentaa kilpailunsa enemmän kuin vain logoihin, mutta myös muihin sivustosuunnittelun näkökohtiin.

Kuten nimikilpailussa totta, en suosittelisi tätä tulolähteeksi, johon luottaa. Se on hyvä jalkojen kastelemiseksi, hauskanpitoa ja ylimääräistä rahaa saamiseksi. Vaikka on myös toinen etu:

Suunnittelijoille, jotka saavat sen vain ”oikein”, voi olla vaikea tulla. Joten jos voitat suunnittelukilpailun, yrityksesi, joka valitsi sinut, palkkaa sinut henkilökohtaisesti lisää työtä varten.0 pistettä

Kohta 98: Ole virtuaalinen ohjaaja

Virtuaali- / etäohjaajana toimiminen on yksi yleisimmistä online-töistä. Tämä on yhtä avointa kuin miltä se kuulostaa:

Voit olla ohjaaja monille eri aiheille, ja jos olet avoin siihen, useammalle kuin yhdelle aiheelle. Yleensä tapa, jolla virtuaalinen tutorointi toimii, on se, että työskentelet tietyn henkilön tai ihmisryhmän kanssa tietyn ajanjakson ajan tietystä aiheesta.

Vaikka monet ihmiset haluavat virtuaalisia tutoreita lapsilleen, monet tutorisi ovat myös asiakkaita, tarkoittaen aikuisia.

Voit myös olla ohjaaja tietyille luokille lukukauden pituudella tai ohjaaja yleisiä taitoja, joita joku haluaa. Voit löytää jonkun, joka haluaa ohjata työpaikkailmoituksen verkossa, tai sinulla voi olla ystävä tai vertainen, joka haluaa auttaa oppimaan jotain ja olisi valmis maksamaan sinulle.

Jos etsit työpaikkoja verkossa, sillä on todella paljon työpaikkailmoituksia, kuten Upworkillakin. Mutta on joitain sivustoja, jotka on tarkoitettu erityisesti virtuaalisiin tutorointityöhön:

Niistä joitain merkittäviä vaihtoehtoja ovat Tutor.com, TutorMe ja A3 Tutorit.

Maksu vaihtelee käyttämäsi alustojen välillä, asiakkaiden kanssa, joista neuvotte, mutta ballparkin peruspalkka on jossain lähellä 15 dollaria tunnissa. Palkkaamisella työnvälityksellä / neuvotteluilla asiakkaan kanssa on yleensä potentiaalia olla tuottoisampaa – saat palkkaa 40 dollaria tai enemmän tunnissa.

Mutta se on tietysti riskialtista kuin alusta, joka toimii osapuolten suojelemiseksi. Kun sinulla on jonkin verran kokemusta tuutoroinnista verkossa, sinun on todennäköisesti helpompaa siirtyä tutorointiin tai opettamiseen henkilökohtaisesti (jos se on mitä haluat).

Muuten voit aloittaa freelance-sivuston rakentamisen itsellesi tutorina. Mahdollisuuksia on loputtomasti.

Tässä on toinen mahdollisuus:0 pistettä

Kohta 99: Tee vieraslähetys

Vieraiden lähettäminen on jotain, mitä monet ihmiset tietävät ennen kaikkea blogin edistämistaktiikkana.

Mutta se on myös tapa freelance-kirjoittajille ansaita ylimääräistä rahaa samalla kun rakennetaan salkkuaan. Itse asiassa vieraslähetys on myös kuuluisa siitä, että se on tulevien kirjoittajien tunnusmerkki.

Joten päästämme siihen:

Vieraiden lähettäminen on juuri siltä, ​​miltä kuulostaa…, kun julkaiset toisen henkilön tai ryhmän blogissa tai lehdessä. Vaikka tämä ei välttämättä ole tilanne, lähetät yleensä vierasviestejä myymälöissä, jotka ovat sinun suosikkisi.

Totta, voit lähettää pienemmissä myyntipisteissä, jotka ovat kooltaan suunnilleen samanlaisia ​​kuin sinun, tai jos yrität hyödyntää uutta markkinarakoa, ne saattavat olla pienempiä. Mutta yleensä vierasviestien on tarkoitus saada nimesi ja sisältösi siellä suurelle yleisölle, ja siten sivusto, jolla on enemmän liikennettä.

Saanen olla rehellinen kanssasi: Vieraslähettäminen ei yleensä maksa tonnia rahaa. Ensimmäinen asia on ensin: suurin osa vierasviestejä hyväksyvistä blogeista ja myymälöistä ei maksa sinulle niistä. Toiseksi, niistä, jotka tekevät, raha on yleensä niin niin, ja sinulla on enemmän kilpailua.

Tästä huolimatta vierasviesteistä maksaa edelleen monenlaisia ​​sivustoja melkein jokaisella markkinaraolla ja kentällä. Voit tarkistaa tästä luettelosta joitain esimerkkejä, mutta nämä asiat muuttuvat koko ajan, joten muista tarkistaa vielä sivustot, joille haluat lähettää viestin..

Yleensä se toimii näin: löydät sivuston, johon haluat lähettää, ja katso heidän usein kysytyt kysymykset tai ohjeet kappaleiden lähettämiseen. Joskus haluat ehkä lähettää heille sähköpostia kyselyä varten. Tyypillisesti sinun on annettava sävelkorkeus ja ansioluettelo tai CVsi työstäsi, joten se voi olla haastava aloittelijoille..

Mutta hei, vaivalloista kuin aloittelijoille, kirjoittajat, jotka ovat alkaneet saada töitä sieltä maailmalta, huomaavat, että se on vaivan arvoista: muista, että et vain ansaitse sivurahaa, vaan rakennat ansioluettelosi!1 pistettä

Kohta 100: Kokeile oikolukua

Tämä on tyyppinen työ, jolla ei ole monia vakiintuneita sivustoja tai markkinoita, jotka keskittyvät pelkästään markkinarakoon. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että oikoluku on päällekkäistä online-kirjoitustöiden kanssa.

Tärkein haaste heti lepakan kohdalta on löytää oikoluku töitä sinulle hyväksyttävällä nopeudella. Monet ihmiset palkkaavat kirjoittamaan töitä verkossa, ja moniin näihin töihin sisältyy vastuu tarkistaa asioita, joita freelancer ei kirjoittanut (melkein kaikki vaativat teitä oikolukemaan, mitä tietysti kirjoitat).

Joten oikolukijaa palkkaavien asiakkaiden määrä on hiukan pienempi. Se sanoi, että he ovat edelleen siellä. Yleensä nämä ovat ihmisiä ja yrityksiä, joilla on jo sisältöä, josta he pitävät, mutta he haluavat vain ylimääräisen silmäparin, jonka avulla voimme seurata ja tehdä pienempiä parannuksia.

Pidän pienimpiä sisällöntuottajia verkossa yleisimmin oikolukutöissä: pienemmät sisällöntuottajat: yleensä ihmiset nauttivat oman sisällön kirjoittamisesta eivätkä halua palkata ketään kirjoittamaan heille … mutta heillä ei myöskään ole aikaa tai energiaa valita kaikki yksityiskohdat, mitä he tuottavat.

Ja tyypillisesti nämä ihmiset palkkaavat lyhytaikaisiin hankkeisiin.

Joten se on sellainen asia, jonka todennäköisesti löysit online-oikolukijana. Mitä hyviä paikkoja etsiä, Upwork tarjoaa niitä koko ajan, mutta ne ovat yleensä lyhyempiä keikkoja. Jos Google ympärilläsi saattaa löytää viimeisimpiä työpaikkailmoituksia, pidä mielessä, että nämä keikat tulevat ja menevät usein.

Viimeinen neuvoissani on olla varovainen ylityön suhteen: oikoluku voi olla yksinkertainen, mutta se on silti aikaa vievää ja siihen liittyy paljon paineita. Jos VAIN tehtäväsi on varmistaa, ettei virheitä ole, jokainen virhe, jonka unohdat, on tavallista pahempaa.

Joten haluat olla perusteellinen siitä. Mutta tilanteen tosiasia on, että koska asiakkaat palkkaavat oikolukijaa, ei kirjailijaa, joka myös oikolukuja, he eivät ehkä ole taipuvaisia ​​maksamaan paljon.

Mutta hei, jos löydät hinnat, jotka sopivat työskentelyyn, kaikki valta sinulle!1 pistettä

Kohta 101: Tee käännös verkossa

Tämä päällekkäin jonkin verran edellisen kohteen kanssa, koska moniin online-käännöskeikkoihin sisältyy myös transkriptio (tosin ei välttämättä).

Ja aivan kuten jotkut transkriptiopalveluita palkkaavat alustat tai asiakkaat haluavat sinun suorittavan testin kirjoittamisnopeutesi todistamiseksi, useimmat ihmiset tai paikat, jotka palkkaavat sinut käännökseksi, tarvitsevat todistuksen kyvystäsi.

Joten heti lepakko, paljon online-käännöstyökaluja löytyy tavallisista paikoista: Upwork, todellakin ja jopa Fiverr.

Mutta lukuun ottamatta yleisen freelance-markkinoiden käyttöä online-käännöskeikkojen löytämiseen, on muutamia sivustoja, jotka palkkaavat kääntäjiä, joita voit tarkistaa. Kuten yleensä, korostan muutamia:

Gengo on yksi suosituimmista käännössivustoista, johon voit hakea. Heillä on tarpeeksi työtä useimmilla kielillä.

LanguageLine on yksi ammattitulkkien suurimmista työnantajista ja se on toiminut jo 37 vuotta. Kaikki työpaikat eivät ole etäisiä, mutta monet ovat – kannattaa tutustua.

Verbaali muste on toinen merkittävä hahmo, mutta varoittaa, että sinun on suoritettava testit palkataksesi.

Mars Translation tarjoaa käännöspalveluita verkkosivustojen lokalisoinnista DTP-muuntamiseen. Voit alkaa ansaita käännöstaidoista liittymällä heihin täällä.

Suurempien kääntäjiä palkkaavien alustojen ulkopuolella voit myös etsiä yrityksiä, joiden mielestäsi tarvitset kääntäjiä, ja tarjota palveluitasi. Mene hakemaan heidät!1 pistettä

Kohta 102: Tee online-tietojen syöttäminen

Yksi suurimmista stereotyypeistä tylsästä toimistotyöstä on tietojen syöttö. Kuvaamme keski-ikäisen ihmisen kaapissa liikkumalla numeroilla näytöllä onnettomasti.

No, entä jos saisit palkan siitä, että teet sen kodin mukavuuksin, työskenteleessäsi omilla tunneillasi? Se ei olisi niin paha. Onneksi voit kokeilla sitä.

Mainitsin jo yhden yleisen resurssin tietojen syöttökeikoille: Amazon Mechanical Turk. Suuri osa siellä lähetetyistä mikrotöistä liittyy tietojen syöttämiseen, ja niitä tulee myös melko usein. Fiverr on toinen, vaikka se on vähemmän yleinen.

Muita suosittuja paikkoja etätietojen syöttämistä koskeville työpaikoille ovat yleisöhankintasivustojen tyypit ja yritykset, jotka haluavat myös hakukoneiden arvioijia. Esimerkiksi Lionbridgessä on paljon tietojen syöttämistä.

Lionbridge

Mielestäni yksi parhaista paikoista tietojen syöttötyöpaikkojen löytämiseen on todellakin ja joskus ZipRecruiter. Täällä lähetetyt työt ovat yleensä pidemmän aikavälin kuin Fiverrissä / Craigslistissa olevat Upworkissa julkaistut työt.

Maksu vaihtelee, mutta yleensä sinulle ei makseta tonnia rahaa tietojen syöttökeikasta. Tiedonsiirtotöitä postitetaan kuitenkin riittävän usein, jotta sinulla on mahdollisuuksia tarvittaessa, ja palkka on ainakin luotettava, vaikka sitä ei olisi paljon.1 pistettä

Kohta 103: Tee yritysvalmennus

Liiketoiminnan valmennus on asia, johon sinun pitäisi päästä vain, jos tunnet olevansa pätevä. Sinulla saattaa olla jopa muodollinen tutkinto valmennuksessa, mutta todennäköisemmin kuin et, luotat todellisiin saavutuksiisi maailmassa.

Huonot uutiset: Ei ole olemassa monia merkittäviä vakiintuneita verkkosivustoja, joiden avulla yritysvalmentajat voidaan kytkeä asiakkaiden kanssa. Siellä on yksi nimeltään Noomii, jonka tarkistat.

Hyvät uutiset: missä tahansa on suosittua online-työpaikkaa tai keikkataulua, yritysvalmentajille soitetaan.

Jos olet kiinnostunut online-liiketoiminnan valmennuksesta, se on varmasti jotain mitä voit saavuttaa. Sinun on vain oltava halukas perustamaan myymälä itsenäiseksi valmentajaksi. Tämä tarkoittaa verkkosivuston luomista itsellesi tai ainakin vahvaa sosiaalisen median läsnäoloa.

Jopa yritysvalmennuksen alalla on monimuotoisuutta. Voit työskennellä missä tahansa niche-liiketoiminnassa, kunhan he työskentelevät kanssasi. Hyvä uutinen on, että mitä enemmän teet, sitä helpompaa se tulee.

Voit esimerkiksi ottaa minkä tahansa jo tekemäsi konsultoinnin tai valmennuksen ja saada lausunnon tai tarjouksen näiltä aiemmilta asiakkailta ja laittaa sen sitten verkkosivustollesi. Kun alat saada asiakkaita verkossa, voit tehdä saman heidän kanssaan.

Ja jos saat tarpeeksi iso tai rakennat maineesi riittävästi, voit siirtyä keskittyäsi valmentajapyyntöjen löytämiseen heidän ottamiseen.

Hienoa kaikessa tässä on se, että vaikka joudut tekemään enemmän jalkatyötä alustojen puuttuessa, sinun on myös pidettävä enemmän tekemästäsi. Esimerkiksi, jos olet yritysvalmentaja Upworkissa, sinä kärsit 20% käyttömaksusta.

Se saattaa olla hyvä kokemusten ja lisäpätevyyden hankkimiseksi, mutta Upwork-palvelun ulkopuolella voit veloittaa asiakkailta haluamasi Skype-istunnon tai PDF-tiedoston Shopify-kaupan rakentamisessa. Ja sinun on maksettava vain se, mitä maksaa käyttää työkaluja, joita haluat käyttää asiakkaidesi kanssa!0 pistettä

Kohta 104: Ole online-kunto-ohjaaja

Tiedän, mitä ajattelet: kuinka tämä on tapa ansaita rahaa verkossa? Älä ihmiset palkkaa kunto-ohjattajia tosielämässä henkilökohtaiseen harjoitteluun?

No, olet varmasti oikeassa siinä suurin osa kunto-kouluttajat tekevät työnsä henkilökohtaisesti. Verkko-kunto-ohjattajille on kuitenkin enemmän mahdollisuuksia kuin luulet.

Aluksi ajatelkaa, kuka haluaisi tämän: yleensä jonkun, joka haluaa kouluttajan mukavuuden, hänen ei tarvitse koordinoida henkilökohtaisissa harjoituksissa. Joku, jonka kanssa he voivat puhua vain parantaakseen kuntoaan.

Lisäksi potentiaalinen asiakkaasi toivoo maksavansa vähemmän verkon kautta tehdystä työstä melkoisen mahdollisuuden. Valoisa puoli? Et ehkä tarvitse niin monta muodollista pätevyyttä kuin todellisessa elämässä.

Nyt sanoisin myös tämän kääntöpuolena, että sinun on tehtävä enemmän työtä todistaaksesi kykysi ja taitosi. Vaikka voit lähettää kirjoitusnäytteen ja jatkaa online-kirjoituskeikkaa, sinulla on oltava selkeät ihmissuhdetaidot kokemuksen päällä, jotta sinut palkattaisiin kouluttajaksi.

Haluat todennäköisesti kehittää brändiä verkossa: ehkä luoda oman verkkosivustosi, mutta jos ei, kirjoita ainakin Instagramiin tai YouTubeen joitain harjoituksista, strategioistasi, motivaatiostasi jne..

Ei ole oikeasti vakaita sivustoja online-kunto-ohjattajien yhdistämiseksi potentiaalisiin asiakkaisiin, mutta minulla on pari resurssia, joista voi olla hyötyä sinulle.

iBodyFit on merkittävä sivusto, jolla ihmiset saavat henkilökohtaisia ​​kunto-ohjattajia, mutta he eivät tällä hetkellä mainosta vuokraamista – sanoisin, että ota yhteyttä heihin, jos olet kiinnostunut.

Fitness Mentors ei ole paikka, johon hakea, vaan paikka, jota voidaan käyttää resurssina:

Kunto-ohjaukset

Se voi olla edullinen tapa saada lisenssi, jos olet kiinnostunut näistä asioista.

Suurimmaksi osaksi etsit asiakkaitasi samalla tavalla kuin useimmat online-freelancerit löytävät asiakkaita. Joten varaudu markkinoimaan itseäsi ja toimimaan itsenäisesti! Vaikka se voi olla riskialtista, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet verkottaa asiakas, joka haluaa purkaa rahaa vankkaan kunto-ohjelmaan.1 pistettä

Kohta 105: Ole online-dieettilääkäri

Okei, olkaamme rehellisiä: pääsypalkki täällä on tavallaan korkea. Tämä on jotain, jota sinun pitäisi tarkastella vain, jos: A) olet fysiikan fysiikan asiantuntija tai B) aiot olla.

Syy on yksinkertainen: ravitsemusterapeutti on ruokavalion ja ravitsemuksen asiantuntija. Noin puolella Yhdysvalloissa rekisteröidyistä ravitsemusterapeuteista on suoritettu tutkinnot. Yhdysvalloissa termiä ”ravitsemusterapeutin” tai “rekisteröidyn ravitsemusterapeutin” suojaa ravitsemus- ja ruokavalioakatemia.

Tarkoitan, että sinun on oltava asiantuntija ja pätevä tässä asiassa, ei vain sellaisen henkilön lukemiseen, joka lukee paljon ravitsemuksesta ja on intohimoinen terveyteen.

Joten miten ansaitset rahaa online-dieettilääkärinä? No, vaikka on totta, että yleensä kaikilta freelance-markkinoilta voit löytää puheluita, online-dieettilääkärien / ravitsemusterapeuttien ilmoitukset tulevat ymmärrettävästi harvemmaksi..

Joten ehdotan verkkosivuston tai sosiaalisen median läsnäolon hankkimista … sellaisena kuin olisit online-kunto-ohjaajana, mutta vielä enemmän. Sinun pitäisi jo sinulla on jonkin verran sertifikaattia tai ollaan valmis suorittamaan sitä.

Joten miksi et käytä näitä valtuustietoja sivustossasi tai sosiaalisessa mediassa? Ja sieltä voit löytää ja neuvotella mahdollisten asiakkaiden kanssa paljon helpommin.

Tässä on toinen idea: omata ravitsemusblogi. Voi varmasti, niitä on paljon, mutta jos löydät sopivan markkinaraon, voit alkaa tehdä tytäryrityspalkkioita ja mainostuloja.0 pistettä

Kohta 106: Tarjoa hoitotietoa etänä

Edellisen kappaleen tavoin pääsypalkki on korkea: sinun tulee harkita tätä vain, jos olet rekisteröity sairaanhoitaja tai jos työskentelet yhdessä yhden kanssa.

Olen valmis panostamaan, että suurin osa sairaanhoitajista työskentelee henkilökohtaisissa töissä, joissa he voivat hyödyntää taitojaan ja että heille maksetaan myös eniten.

Mutta jos et työskentele kokopäiväisesti sairaanhoitajana, mutta sinulla on valtakirjat tai jos haluat vain ylimääräisen tulolähteen, on paljon ihmisiä, jotka haluaisivat saada sairaanhoitajan etäyhteydessä.

Yleensä paras vaihtoehto on tutkia sairaalaa tai vakuutusyhtiötä ja nähdä, palkkaavatko he sairaanhoitajia tarjoamaan etäneuvoja. Osa tästä voi tapahtua puhelimen kautta, joten ei ”verkossa”, mutta käytät ehkä myös livekeskusteluja ja vastaavia.

Nyt on yksi näkyvä foorumi etälääketieteen ammattilaisten löytämiseen:

fonemed

Se on fonemed. Fonemedin tarkoituksena on tehdä terveydenhuolto- ja terveysneuvoista helpompaa saatavuutta etäyhteyden kautta.

Se ei ole kokonaan omistettu antamaan sairaanhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille etätyötä, mutta keskittyessään etäterveydenhuoltoon se tukee varmasti myös.0 pistettä

Kohta 107: Tule verkko-online-konsultiksi

Tämä on iso, kaverit. Sanon ensin, että työpaikat ovat siellä, vaikka monissa tapauksissa joudut luomaan työpaikat itse.

Suurempi ongelma on, että sinun on oltava varovainen. En suosittele, että kirjoitat tämän flippantly, etsiessäsi lähde nopeasti rahaa. Ihmiset, jotka ovat valmiita palkkaamaan finanssikonsultteja, antavat niille suuren vastuun.

Jos se ei pelkää sinua, tässä on jotain positiivista: sinä älä joudut hallitsemaan kaiken tai jopa suurimman osan jonkun taloudesta ollakseen finanssikonsultti.

Siellä on paljon mahdollisuuksia olla konsultti osaan ihmisen taloudesta. Ja kyllä, huomaa, että sanoin henkilö, ei yritys.

Voit olla finanssikonsultti yritykselle tai pienyritykselle, mutta sillä on suurempi vastuu. Joten sitä varten sinun pitäisi todella tehdä se vain, jos sinulla on pätevyys – jos sinulla on jo kokemusta pienyrityksestä tai finanssikonsultoinnista.

Mutta työpaikkailmoitusten ja tavallisten keikkojen osalta konsulttipyynnöt ovat suunnattu henkilöille, jotka etsivät apua henkilökohtaiseen ja perheen talouteensa. Tässä voit myös loistaa: puhua omista älykkäistä taloudellisista liikkeistäsi, kuinka olet säästänyt rahaa tekemällä X tai sijoitellut turvallisesti y: hen, jne..

Tässä on toinen asia finanssikonsultoinnista: voit ottaa pitkä- tai lyhytaikaisia ​​keikkoja. Voit esimerkiksi saada asiakkaan, joka haluaa vain asiantuntevaa, puolueetonta neuvoa siitä, pitäisikö hänen suorittaa X- tai Y-toimenpide.

Saatat myös saada jonkun, joka haluaa apua osakeinvestointien hallinnassa pari vuotta tai jopa toistaiseksi.

Tarkoitan, että verkkomaailma on auki – ja kuten minäkin, rohkaisen sinua luomaan tilaa itsellesi verkossa markkinoimaan itseäsi konsulttina.!0 pistettä

Kohta 108: Virtuaalinen CxO

Saatat olla hämmentynyt siitä, mikä CxO on. No, usko tai älä, tiedät tarkalleen mitä se on:

CxO tarkoittaa tässä vain mitä tahansa johtotehtävää – käytän ”X” muuttujana (ts. C_O). Joten tässä tapauksessa tarkoitan olevan virtuaalinen toimitusjohtaja (toimitusjohtaja), talousjohtaja (talousjohtaja), talousjohtaja (operatiivinen johtaja) tai CMO (markkinointijohtaja)..

Ja vaikka olisit oikein arvataksesi sen suurin osa tuolloin yritykset haluavat, että tärkeimmät jäsenet työskentelevät fyysisesti toimistossa, edelleen on monia yrityksiä, jotka ovat avoinna palkkaamaan korkean tason jäseniä virtuaalityöhön.

Tärkeintä on, että olet pätevä. Ennen kuin pidät masennus, sinun ei tarvitse olla suuren yrityksen toimitusjohtaja tai talousjohtaja – vaikka olet tervetullut.

On monia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, mukaan lukien paljon aloittavia yrityksiä, jotka etsivät päteviä henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita ensisijaisesti työsuhteistaan. Käytännössä työskenteleminen on kompromissi, jonka monet pienet yritykset ovat valmiita tekemään, kunhan heillä on pätevä upseeri.

Siltä osin kuin paikkoja löytää tätä työtä löytyy, se johtuu pääasiassa omasta kyvystäsi verkostoitua ja käyttää LinkedIn: ää tai muita päätyötauluja. Chief _ upseereille lähetetään viestejä tõesti.com-sivustossa, mutta paljon on henkilökohtaiselle työlle.1 pistettä

Kohta 109: Verkkomarkkinoinnin konsultti

Tällaista asiaa ehdotan, että pääset mukaan vain, jos sinulla on vankka kokemus markkinoinnista. Mutta ennen kuin pelkäät ja ohitat seuraavan kohteen, miettiä mitä markkinointi tarkoittaa:

Kun kuulet “markkinoinnin”, ajattelet todennäköisesti ilmoituksia ja sähköpostia. Kyllä, paljon markkinointia tapahtuu sähköpostin, mainosten ja sosiaalisen median kautta. Mutta se on paljon enemmän.

Markkinointi voi sisältää verkkosivujen suunnittelun. Se sisältää hakukoneoptimoinnin (SEO). Se voi sisältää myös kirjallisen sisällön. Se voi sisältää paljon erilaisia ​​asioita, kunhan ne osoittavat yrityksen tavoitteisiin.

Tarkoitan tässä, että sinulla voi olla enemmän valmiuksia olla markkinointikonsultti kuin tiedät. Ehkä et tiedä kuinka luoda markkinointikanava (katso yllä) … mutta saatat olla SEO-asiantuntija. Tai saatat olla todella hyvä keksimään kirjoitettua sisältöä.

Voit käyttää olemassa olevia taitojasi auttaaksesi alansa yrityksiä markkinoimaan itse verkkoa. Kohdista yrityksesi, jotka sinä olet tietää voit auttaa asiantuntemuksessasi.

Nyt jos sinulla on markkinointitaitoja, jotka ylittävät yhden osaamisalueen, niin paljon parempaa. Sinun kaltaisiasi ihmisiä on paljon kysyttyä. Itse asiassa markkinointiyritykset palkkaavat koko ajan näinä päivinä.

Mutta se koskee toista artikkelia. Tällä hetkellä sanon, että sinun pitäisi olla luova omilla kyvyilläsi ja tarjota pienille yrityksille (tai suuremmille, jos pystyt käsittelemään niitä) jalka ylös sellaiseen, jonka tiedät, että voit auttaa heitä.

Ehdotan tavallaan, että vaikka aiot tehdä tämän etäyhteyden kautta, paikalliset yritykset ovat hyvä paikka aloittaa. Tämä johtuu siitä, että tunnet alueen ja pystyt puhumaan johtajille, joilla on yhteinen tausta ja tietämys siitä, missä yritys toimii.

Jos haluat tehdä kaiken verkossa, siirry haluamallesi pienyritykselle haluamallasi alalla ja anna intohimosi ja halu auttaa yritystä kasvamaan puhumaan puolestaan ​​(yhdessä kokemuksen kanssa)..1 pistettä

Kohta 110: Näytä Facebook-mainokset

Tämä on eräänlainen yllä mainitun markkinointikonsulttiroolin sivukalvo.

Tämä on paljon enemmän keskittynyt tiettyyn asiaan, mikä tarkoittaa, että otat joko vähemmän rahaa tai enemmän riippuen siitä, kuinka pelaat korttejasi (saadaksesi yritys maksamaan sinulle vähän rahaa kapeasta keikasta, tai saaden yrityksen maksaa sinulle paljon suhteessa ponnisteluihisi).

Kyse on kaikista Facebook-mainoksista: ne ovat valtavia. Ne ovat valtavia, koska ne ovat erittäin tehokkaita. Saatat ajatella Facebook-mainos ei ole koskaan saanut sinua ostamaan mitään, mutta numerot osoittavat, että Facebook-mainokset todellakin vaikuttavat myyntiin. Loppujen lopuksi Facebook ei olisi yksi maailman suurimmista yrityksistä, jos heidän mainoksensa eivät toimisi.

Facebook-mainokset ovat erityisen arvokkaita pienyrityksille, koska niillä on alhaiset osallistumiskustannukset. Tarkemmin sanottuna ei ole mitään vähimmäismäärää, jonka yrityksen on käytettävä mainoksiin.

Mutta vaikka Facebook-mainokset ovat hienoja pienille yrityksille, niitä ei silti käytetä niin paljon kuin mahdollista. Ja se johtuu siitä, että pienyritysten omistajat ovat kiireisiä pienyritysten johtamisessa. Useimmat pienyritykset eivät yksinkertaisesti aio palkata kokopäiväistä markkinoinnin asiantuntijaa.

Mutta jos pystyt ylläpitämään Facebook-mainoksia pienille yrityksille, sinä saavutit suuren markkinaraon. Tämä on asia, jolla useimmilla pienillä yrityksillä on varaa tehdä, etenkin koska he voivat viettää paljon haluamansa.

Joten näin se toimii: tavoitat pienyrityksiä ja tarjoat palveluitasi yrityksille, jotka haluavat tavoittaa uusia asiakkaita Facebook-mainosten kautta. Pidä se yksinkertaisena: yritys voi maksaa sinulle budjetin, jonka he tuntevat olonsa mukavaksi.

Suurin osa budjetista tulee itse ilmoituksiin – ostat ne – ja pieni osa siitä on maksusi (yleensä 10–20%).

Suorita nyt useita kertoja, ja voit ansaita kunnollista rahaa auttamalla pienyrityksiä kasvattamaan tavoitettavuuttaan ilman, että sinun täytyy olla kokopäiväinen markkinoinnin ammattilainen.1 pistettä

Kohta 111: Ole online-matkakonsultti

Myönnän, että tämä on melko kapea verkkokeikka, mutta hei, olen varma, että ainakin jotkut teistä, jotka lukevat tämän, voisivat tehdä sen.

Yleinen pätevyys: Jos matkustat paljon, rakastat matkustaa ja olet melko hyvä löytää hyviä hintoja ja suunnittelemaan matkoja.

Jos nuo asiat ovat totta, sanoisin, että kolmasosa taistelusta on jo voitettu. Ehdotan lopun taistelun aikana rakentaa itsellesi online-tila, jotta voit todistaa kykysi.

Auta ystäviäsi ja ikäisensä saamaan hyviä lento- ja hotellitarjouksia. Hanki sitten heidän suosittelut verkkosivustollesi ja pyydä heitä suosittelemaan sinua ystävillesi, jos he luulevat tekevänne hyvää työtä.

Voit jopa luoda brändillesi Facebook-ryhmän, Instagram-sivun tai LinkedIn-ryhmän. Miten saat ihmiset liittymään? Varmista, että ryhmässäsi / sivullasi on aina viimeisimmät tarjoukset.

Hyvä asia tässä on, että voit aloittaa pienten tekemään sitä, missä osaat jo osata, ja rakentaa sieltä haluamasi kokoiseksi.

Toinen vaihtoehto on löytää työ verkossa. Ja ei, en tarkoita vain asiakkaan tai keikan löytämistä verkosta, vaan todellisen etätyön löytämistä. Eri matkatoimistoja palkkaavia yrityksiä – yleensä lomakohteita, hotelleja ja matkatoimistoja – on paljon.

Päästäksesi lihaisempaan “konsultti” -liiketoiminnan puoleen on kuitenkin tehtävä jotkut jalkatyöt!0 pistettä

Kohta 112: Muun tyyppinen valmennus ja konsultointi

Tiedän, että olen juuri lisännyt joukon mahdollisia vaihtoehtoja verkkokonsultointiin ja -valmennukseen. Luettelin ne joko koska ne olivat kapeita asioita, joista et ehkä ole ajatellut aiemmin, tai koska ne ovat suosittuja asioita, joista olet varmasti kuullut aiemmin.

Mutta nyt aion valaista hieman verkkoneuvonnan ja valmennuksen yleistä kenttää ja joitain muita mahdollisia vaihtoehtoja!

Ainoa on, että siltä osin kuin tämä kenttä menee, mielikuvitus on pohjimmiltaan raja. Jos tarpeeksi ihmisiä tekee jotain, tulee olemaan prosenttiosuus ihmisistä, jotka haluavat maksaa paremmin. Se saattaa olla yksinkertaistamista, mutta se on pääosin totta.

Vaikka itsesi valmentajana markkinoinnin ja asiakkaiden saamisen perusteet saattavat olla sama ala teollisuudelle, on joitain asioita, jotka kannattaa kiinnittää huomiota tai korostaa enemmän tai vähemmän kentästä riippuen.

Jos tarjoat palveluita alalla, jolla on paljon vastuuta, kuten rahoitusta tai lääketieteellistä neuvontaa, sinulla on ehdottomasti valtakirjat ja koulutus (kuten sanoin). Joitakin muita aloja, joilla siitä voisi olla hyötyä: veroneuvonta (tämä on päällekkäistä verojen valmistelun kanssa, jota käsittelen myöhemmin); ympäristö- / kestävän kehityksen konsultointi; poliittinen ja kampanjaneuvonta; kiinteistökonsultointi; juridinen konsultointi.

Lisäksi luovissa harrastuksissa on paljon tilaa. Voit opettaa joku kuinka soittaa soitinta tai maalata. Luovissa harrastuksissa, etenkin näyttävissä, voit todella käyttää videoita ja gallerioita todistaaksesi taitosi.

Vaikka voit käyttää Udemyä tai jopa YouTubea ja Instagramia opetusvideoiden ylläpitämiseen, nämä välineet ovat erityisen tehokkaita piirtämisessä tai musiikin opetuksessa.

Ansaitsetko paljon rahaa tytäryhtiösi verkkosivustolta? Hyvä, valmenna sitten joku, joka haluaa rakentaa tai parantaa verkkosivustoaan. Mainostuotot? Sama asia. Vaikka saatat löytää tutkinnon yritystoiminnasta tai markkinoinnista on hyödyllistä täällä, konkreettinen menestys on suurin hyötysi asiakkaiden laskeutumisessa.

Mahdollisuudet ovat todella rajattomat, enkä voi luetella niitä kaikkia. Jos olet tarpeeksi yrittäjähenkinen, saatat jopa tehdä uuden tyyppisen konsultointityön!0 pistettä

Kohta 113: Käytä yleensä maksettua tilaajaa / joukkorahoitussivustoa

Olet todennäköisesti jo tuttu joukkorahoitukseen: kun joukko ihmisiä siruillaan pienen määrän rahaa verkossa edistääkseen suurempaa taloudellista tavoitetta.

Nyt on melko vähän tällaisia ​​sivustoja, ja käytän seuraavat muutamat kohteet käymällä niitä yli – koska eräitä eroja on mielestäni tärkeitä.

Mutta ennen sitä annan selittää vähän lisää: jotkut joukkorahoitussivustot eivät näytä täsmälleen joukkorahoitussivustoilta, ja rivit ovat epäselviä. Nimittäin nämä ovat sivustot, jotka eivät ole keskittyneet yksittäisiin hankkeisiin niin paljon kuin ne keskittyvät jatkuviin sisällön tilauksiin.

Joitakin esimerkkejä ovat Patreon, OnlyFans ja Kofi. YouTube on myös haarautumassa tähän. Joitakin esimerkkejä projektikeskeisistä sivustoista ovat GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Vaikka tietysti erottelut eivät ole niin siistejä kuin minä niiden mielestäni tehdään, se on totta.

Näiden sivustojen etuna on, että voit hyödyntää suurten numeroiden voimaa Internetin avulla, eikä sinun tarvitse kysyä paljon rahaa. Et esimerkiksi yritä saada joku palkkaamaan sinua muutaman sadan hintaan. Yrität saada satoja (tai enemmän tai vähemmän) maksamaan muutaman dollarin.

Se vaihtelee, mutta yleensä nämä sivustot ottavat prosenttiosuuden tuloista. Ja sinun on oltava erityisen varovainen, ettet myy myyjäsi BS: tä. Mutta se sanoi, että käytettävissä on erilaisia ​​mahdollisuuksia!0 pistettä

Kohta 114: Käytä Kickstarteria

Kickstarter on mitä suurin osa meistä ajattelee kuullessaan termiä ”joukkorahoitus”. Mutta sillä on silti joitain tärkeitä eroja verrattuna muihin vaihtoehtoihin tässä.

Tässä on perusasiat:

Kickstarter on tarkoitettu yksittäisille hankkeille, joten sinun ei tarvitse kysyä tilauksia. Kickstarter on myös suhteellisen tiukka tarkistamaan joukkorahoitteita, ymmärrettävästi, mutta tämä tarkoittaa, että jotkut ihmiset eivät pääse sisään.

Tärkeää on, että Kickstarter on kaikki vai ei mitään. Tarkoittaa, että saavutat tavoitteesi tai et saa mitään. Maksu on 5% kerätyistä varoista (joten sinulla ei ole palkkioita, jos et saavuta rahoitustavoitettasi).

Tässä on tärkeä osa:

Kickstarter

Mikä tekee Kickstarterista hyvän vaihtoehdon monille teistä, on se, että sitä ei ole tarkoitettu hyväntekeväisyyteen. Joten jos yrität julkaista yhden vahvan projektin, Kickstarter on hieno tapa tehdä se.

Vertaa nyt sitä toiseen vaihtoehtoon:0 pistettä

Kohta 115: Käytä GoFundMe-sovellusta

GoFundMe on yksi muista kuuluisista joukkorahoitussivustoista, mutta se eroaa Kickstarterista paljon siltä osin kuin se koskee sinua, potentiaalista ansaitsijaa. Tässä on tärkein ero:

GoFundMe

Jep. GoFundMe on ILMAINEN – ei käyttömaksuja tai leikkauksia tekemästäsi. Korttitapahtumia on edelleen, mutta sitä ei voida välttää. Ja se on ei kaikki tai ei mitään.

Mutta ennen kuin innostut siitä, kuinka voit kerätä rahaa ilmaiseksi, kiinnitä huomiota viestin toiseen osaan: “ihmisille ja syistä, joista välität”. Katso, missä Kickstarteria ei ole tarkoitettu hyväntekeväisyyteen varainkeruuna, GoFundMe on vahvasti suuntautunut siihen.

Nyt on tärkeätä huomata, että GoFundMe ei ole yhtä tiukat sen suhteen, mihin voit tehdä kampanjoita. Mutta yleensä kampanjat kohdistuvat voittoa tavoittelemattomiin tavoitteisiin, joten muista, miten haluat käyttää sitä.1 pistettä

Kohta 116: Käytä Indiegogoa

Indiegogo on viimeinen kolmesta suuresta joukkorahoitussivustosta. Se oli yksi ensimmäisistä sivustoista, jotka tarjosivat joukkorahoitusmallia, joten se on ollut pelissä jonkin aikaa. Se tunnetaan myös parhaiten suuntautuneena yrittäjyystavoitteisiin.

Vaikka käytit Kickstarteria luovaan projektiin (johon voi kuulua myös yritystoimintaa) ja GoFundMe: ta yleensä voittoa tavoittelemattomiin yrityksiin (tosin ei välttämättä), Indiegogon tarkoituksena on kerätä rahaa yrityksille.

Tässä erottuu toinen asia:

Indiegogo

Vaikka Indiegogo tunnetaan suurimmaksi osaksi kampanjatyyppisestä rahoituksestaan, ja vaikka se lähinnäkin alkoi, se antaa sinun myös jatkaa kampanjasi kasvattamista, vaikka olet saavuttanut kampanjatavoitteesi.

Vaikka eroja onkin, Indiegogo perii yleensä 5%: n maksun.

Nyt saatat olla hieman epäselvä, mitkä ovat erot Kickstarterissa ja Indiegogossa, lukuun ottamatta sivustojen yleistä “tunnelmaa” tai kulttuuria.

Tärkeimmät erot ovat seuraavat: Indiegogo ei ole kaikkea tai ei mitään, ellet halua sen olevan; voit pitää rahoituksen tavoitteesi saavuttamisen jälkeen (kuten kuvattu); voit saada rahoitusta melkein kaikkialta maailmasta; ja hyväksymisprosessi on helpompaa.

Itse asiassa siellä on ei hyväksymis- tai hakemusprosessi. Voit nähdä täydellisen luettelon eroista täältä.

Mutta nyt on aika päästä harvemmin tunnetuille joukkorahoitusalueille, jotka hämärtyvät tilauksiin …0 pistettä

Kohta 117: Käytä Patreonia

Patreon on näkyvin joukkotietoinen tilaajaympäristö, mutta siitä huolimatta monet ihmiset eivät ole koskaan kuulleet siitä. Tässä on kaatuminen:

Patreonissa ihmiset maksavat kuukausittaisen tilauksen sisällöstäsi. Patreonilla on 5%: n käyttömaksu, ja voit asettaa tavoitteita, mutta mitään ei tapahdu, jos niitä ei saavuteta.

Nyt yksi tärkeimmistä eroista Patreonin ja seuraavien kahden alustan välillä on, että Patreon antaa sinun luoda jäsenyyttä. Jotkut viestit voidaan asettaa kaikkien saataville, toiset vain tietylle tasolle.

Voit myös lähettää palkintoja / mitä tuotat ihmisille ulkopuolella Patreonista, mutta tärkeintä on, että Patreon antaa sinun nähdä porrastettu jäsenluettelosi.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse löytää sitä yksi suloinen paikka, joka ei pyydä liikaa tai liian vähän ihmisiltä. Voit asettaa lähtötason, jonka suurella määrällä ihmisiä on varaa helposti, ja toisen tason, jotta omistautuneemmat fanit voivat käyttää ylimääräistä rahaa, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Huomaa, että et omistaa useita tasoja. Patreonin suosituin luoja on podcast, joka tarjoaa vain yhden 5 dollarin tason.

Huomaa myös, että Patreonilla on vaihtoehto kuukausittaiseen tilaajamalliin:

patreon

Luomistuskohtainen malli on melko samanlainen kuin aiemmat käyttöympäristöt, jotka näyttelin sinulle. Mutta Patreon on tunnetuin ja sitä käytetään kuukausimallissa.

Voit käyttää Patreonia moniin erilaisiin asioihin, mutta se on pääosin tarkoitettu luoviin pyrkimyksiin – ainakin sellainen on kulttuurin muoto. Suurin osa tekijöistä käyttää Patreonia podcasteihin, kuvateoksiin, valokuvaukseen, cosplayn ja musiikkiin. Se tuskin on raja.

Lisätietoja täältä!0 pistettä

Kohta 118: Tai käytä OnlyFans-ohjelmaa

OnlyFans on Patreonin kanssa kilpailija, mutta se on paljon yksinkertaisempaa.

Tämä näyttää sinulle ytimen:

OnlyFans

OnlyFans, kuten Patreon, perustuu pääasiassa kuukausittaiseen tilaamismalliin tekijöille. Kuitenkin OnlyFans on vain kuukausittaisiin tilauksiin normaalia sisältöä, eikä tasoja ole.

Haitta? Menetät joustavuuden, jos sinulla on halvempia vaihtoehtoja suuremmille ihmismäärälle ja hinnoitteluvaihtoehtoja enemmän omistautuneille ihmisille. Sinulla on yhden koon mukainen hinta ja sisältö kaikille.

Yksinkertaisuus on kuitenkin itselleen etu. Tilaajesi ei tarvitse huolehtia siitä, mikä on sinulle parhaiten sopiva taso – vain siitä, onko kyseisen yhden hinnan maksaminen kuukaudessa hyvä.

Toinen ero on, että OnlyFansissa on näkyvä “tip-ominaisuus”, jossa fanit voivat joko tiputtaa viestejäsi tai vain tiputtaa tilisi haluamallaan summalla..

Nyt en voi valehdella sinulle – OnlyFans on tavallaan kuuluisa siitä, että sitä käytetään aikuisten sisällöntuottajana voimakkaasti. Mutta hei, olemme täällä aikuisia, ja sanon vain, että OnlyFans on vaihtoehto ansaita rahaa verkossa.

Tärkeintä on, että OnlyFans ei ole vain kyseiselle sektorille tai sisällölle, ja se on silti vakaa vaihtoehto, jos luot taidetta tai musiikkia tai joitain tavallisia tuotteita.0 pistettä

Kohta 119: Tai käytä Ko-fi: tä

Ko-fi on vähemmän tunnettu kuin OnlyFans ja Patreon, ainakin Yhdysvalloissa, mutta se on melko samanlainen säilyttäen kuitenkin joitain tärkeitä eroja. Tässä on perusasiat:

Ko-fi: n nimi perustuu ajatukseen, että kannattajasi ostaisivat sinulle kupin kahvia. Hinnat tietysti vaihtelevat, mutta lähinnä se on tuen lähtöhinta-alue – melko pieni.

Tässä on pari suurta eroa:

Ko-fi maksetaan suoraan

Maksu tapahtuu heti, eikä käyttömaksuja ole. Voit luoda varainkeruutavoitteita, mutta sitä ei vaadita eikä kaikkia tai ei mitään.

Toinen merkittävä ero on, että Ko-fi ei ole keskittynyt tilauksiin tavalla Patreon ja OnlyFans. Periaatteessa olet perustanut sivun, esitellyt jotain työtä ja jos ihmiset pitävät siitä, he voivat maksaa sinulle jonkin verran tuen osoituksena.

Voit kuitenkin tarjota myös kuukausituloja koskevia tilauksia ja ottaa palkkioita. Sinun on kuitenkin maksettava Ko-fi-kullasta, jotta voit tehdä nämä asiat. Se alkaa 6 dollarista kuukaudessa ja poistaa myös Ko-fi-mainokset, voit asettaa lahjoitusten hinnan ja tarjota korkearesoluutioisia latauksia (muiden mainitsemieni asioiden lisäksi).

Se, että voit ansaita lahjoituksia ilman palkkiota luovasta työstäsi, on hienoa, mutta on syytä pohtia, onko 6 dollarin kuukausimaksu kustannustehokkaampi tilaamismallille verrattuna Patreoniin tai OnlyFansiin, jotka ottavat kiinteän prosenttiosi ansiosi.

Toinen mielessä pidettävä asia on se, että Patreon ja OnlyFans ovat isompia ja saat todennäköisemmin tilauksia ihmisiltä, ​​joilla on jo tili kyseisillä alustoilla – joten voi olla helpompaa saada rahaa isommilla alustoilla.

Toisin sanoen, Ko-fi: llä on varmasti joitain hyviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa! Ja mielestäni tämä kumoaa yleisörahoitus- ja liittymisalustojen osan!1 pistettä

Kohta 120: YouTube-kanavat (yleensä)

Muutaman viimeksi käydyn sivuston asia on, että ne ovat erityisen tehokkaita, jos olet Internet-vaikuttaja. Yksinkertaisesti sanottuna influenssari on joku, jolla on laaja seuraaminen Internetissä.

Seuraavat aiheet koskevat sitä, miten ansaita rahaa verkossa vaikuttajina, myös YouTubessa. Mutta YouTuben asia on, että voit ansaita siitä rahaa jopa vaikuttajien sponsorointipuolella.

Ja koska kaikki yrittävät olla suosittuja YouTubessa, aion puhua siitä, miten voit ansaita rahaa YouTubesta yleensä täällä ja seuraavan kappaleen vaikuttajista. Okei, valmis?

Ensimmäinen asia on ensin: voit ansaita rahaa YouTubessa välillisesti. Tällä tarkoitan sitä, ettet ansaitse rahaa YouTubesta itse, vaan käytät YouTubea autona lisäämään tuloja.

Toisin sanoen voit lähettää videoita, jotka houkuttelevat ihmisiä tuotemerkkiisi. Tarvitset vain pienen osan katsojista lisätäksesi asiakasmääriäsi huomattavasti.

Toiseksi voit ansaita rahaa mainostuloista. Nyt tämä on jotain, josta YouTube on vähän surullista: useat ihmiset valittavat YouTuben tekemästä leikkauksesta, mikä on pätevä valitus.

Ja nykyään monet kanavat demonetoidaan pienten tekijänoikeuksien tai tavaramerkkien rikkomusten takia. Tyypillisesti tämän järjestelyn häviäjät eivät ole suuria yrityksiä, vaan yksityishenkilöitä ja pieniä yrityksiä – joten ole varovainen!

Siitä huolimatta, jos teet työsi, voit ansaita rahaa YouTube-mainonnasta (kutsutaan yleensä YouTube-partneriohjelmaksi). Toinen tapa ansaita rahaa YouTube-mainonnasta on käyttää tytäryhtiölinkkejä:

Käytä pohjimmiltaan sitä, mitä aiemmin sanoin tytäryhtiömarkkinointiblogista YouTube-kanaville, ja sinä menet.

Tämä liittyy YouTubeen vaikuttajiksi, johon sisältyy sponsorointia ja kauppojen tekemistä muiden yritysten kanssa. Joten seuraavaan:0 pistettä

Kohta 121: Erityisesti YouTube-vaikuttaja

Kuten aiemmin totesin, tämä ei ole jotain tekemistä pika-ajalle: sinun on työskenneltävä ahkerasti, oltava kärsivällinen ja otettava riskejä … ja todella pidä siitä, mitä teet.

Yksi suurimmista haasteista on hyvän sisällön lähettäminen ja säännöllinen julkaiseminen – puhumattakaan kaikesta siihen liittyvästä markkinoinnista ja myynninedistämisestä.

Mutta kun alat nähdä kanavasi kasvavan, on syytä harkita tapoja ansaita siitä rahaa sen YouTube-kumppaniohjelman lisäksi, josta kerroin sinulle.

Kumppanilinkit on sidottu vaikuttajiksi, koska lisäämällä yleisöäsi lisäät todennäköisesti osuutta tytäryhtiöiden myyntipalkkioista. Mutta se on vain jäävuoren huippu:

Voit myös käyttää alustaa mainostaaksesi ja mainostaaksesi yritystäsi.

Yksi keskeisistä tekijöistä ansaitsemisessa YouTube-vaikuttajana on kuitenkin yritysten sponsoroimien tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen.

Heille tekemäsi mainonnan taso vaihtelee, kuten tulee maksamaan, joten en todellakaan voi antaa sinulle yleisiä lukuja. Monet ihmiset tekevät sen kuitenkin syystä – he ovat saavuttaneet suosion tason, joka tuottaa heille voittoa.

Voit tutustua joihinkin mahdollisiin sponsoreihin Famebitissä. Sitä voi käyttää ilmaiseksi, ja se veloitetaan vain, kun saat sponsorointia … jossain vaiheessa onnittelut!0 pistettä

Kohde 122: Ole vaikuttaja Instagramissa

Vaikka Instagramiin vaikuttamisen perusteet ovat samat kuin vaikuttamiselle YouTubessa, Instagram on oma arvonsa arvoinen pelkästään siitä syystä, että se on pääasiallinen influenssatoiminnan keskus.

Itse asiassa sanoisin, että Instagram on mitä useimmat ihmiset ajattelevat ajatellessaan termiä ”influencer”.

Nyt olen hieman skeptinen ihmisten heittämien määrien suhteen, enkä usko, että on olemassa varmasti todistettuja lukuja siitä, kuinka kannattava olla vaikuttaja Instagramissa. Mutta jotkut laskelmat vaikuttavat lupaavilta.

Digitalmarketing.org kertoi meille, että Instagram-vaikuttajat veloittavat tuotemerkeiltä 75–3000 dollaria Instagram-viestejä, kun keskitason influenssarin keskimääräiset kustannukset ovat 271 dollaria per hinta.

Ja mikro-influenssari, tarkoittaen henkilöä, jolla on alle 1000 seuraajaa? Mainonnan keskiarvo on 83 dollaria.

Ota nämä numerot suolajyvällä, mutta katso silti niitä:

sosiaalisen median vaikuttajakustannukset

Asia on se, että vaikka sinulla ei olisi miljoona seuraajaa, sinulla on silti kohtuulliset mahdollisuudet saada sponsorointia.

Tärkeintä on varmistaa, että lisäät ainakin tasaisesti seuraajiasi ja että viestisi ovat kiinnostuneita. Ei riitä, että seuraajia lukumäärä on – viestien on tehtävä kohtuullinen osuus!0 pistettä

Kohta 123: Sama kuin yllä, mutta tee se Twitterin avulla

Rahan ansaitseminen Twitterissä eroaa joillakin keskeisillä tavoilla kuin ansaitseminen Instagramissa tai jopa YouTubessa. Vaikka Twitter on myös sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, ja vaikka Twitter tekee on paljon kuvia, keskipiste on “tweet”.

Olemme kaikki tuttuja Twitterin toiminnasta, joten siirryn siihen, kuinka voit ansaita rahaa Twitteristä.

Suuri päällekkäisyys Instagramin kanssa on seuraajien määrä ja yleinen tavoite. Mitä enemmän seuraajia sinulla on Twitterissä, sitä todennäköisimmin sponsori arvostaa tweettejäsi.

Kuten Instagramissakin, kuuluisuudet ja suuret vaikuttajat voivat maksaa tonnin rahaa twiittiä kohden. Sinun on tehtävä se kovalla tavalla: sinun on saatava seuraava, joka kiinnostaa sinua. Ja ennen kuin johdan sinut eteenpäin, tiedä, että Twitterillä on yleensä vähemmän sponsorointitoimintaa kuin Instagramilla.

Mutta on toinen tapa ansaita rahaa pois Twitteristä!

Tällä tavalla puhutin sellaista tapaa, mutta verkkosivustoille: tytäryhtiölinkit. Se toimii samalla tavalla kuin verkkosivuston kautta, ja voit jopa käyttää sivustoasi tai blogiasi samanaikaisesti Twitter-tilisi kanssa. Tweet-yhteenveto artikkeleistasi ja lisää niihin tytäryhtiölinkit.

Loppujen lopuksi voi olla helpompaa saada ihmiset tarkastelemaan lyhyttä twiittiä kuin koko sivustosi artikkeli!0 pistettä

Kohde 124: Käynnistä podcast ja hanki sponsoreita

Kyllä, kyllä, päällekkäisyys, päällekkäisyys … varmasti, tämän ja edellisten aiheiden välillä on yhtäläisyyksiä. Mutta sillä on joitain suuria eroja:

Kaksi suurinta eroa: 1) sinulla ei ole videota (todennäköisesti), ja 2) et useimmiten pyydä ihmisiä kuuntelemaan jotain pitkään.

Jopa lyhyt podcast-jakso olisi noin 10-15 minuuttia. Internetin aikakaudella vaatia ihmisiä kuluttamaan ääntä vain 15 minuuttia on vaikea myydä. Vai onko se?

Muistatko, kuinka sanoin, että Twitch ja vastaavat alustat näkevät streamit jatkuvan tuntikausia? Upea on nähdä, kuinka pitkämuotoisesta videomuodosta on tullut erittäin suosittu aikakaudella, jonka ajattelemme olevan ominaista lyhyillä huomioväleillä.

Podcastit ovat melko samanlaisia ​​kuin suoratoisto siinä mielessä. Podcastien suosio on ehdottomasti räjähtänyt, ja nykyään jokaisella on yksi … ja ihmiset kuuntelevat edelleen, vaikka se on vain tunnin ääni.

Vaikka haluat tehdä oman niche-tutkimuksen, vaikuttaa siltä, ​​että on hyödyllistä saada pienempi määrä omistautuneita ihmisiä kuuntelemaan pidempiä podcasteja kuin suurempi määrä kiinnostamattomia ihmisiä, jotka kuuntelevat lyhyitä jaksoja.

Vaikka taas, se todella riippuu alastasi – kumpikin voisi toimia. Oletko kiinnostunut antamaan päivittäin tai viikoittain tiedotuksia alasi tapahtumista tai pitkiä lomakkeita kommentoimaan? Ajattele näitä ehtoja siitä, kuinka haluat sisältösi muotoilla.

Joten toivon, että tämä konteksti asettaa sinulle vaiheen: podcastien aikakausi on hyvä, mutta haasteita on myös paljon.

Nopea sana yleisölle: jokainen voi kuunnella podcastia työmatkaan tai kouluun työmatkan aikana. Mutta jos suuri joukko yleisösi on rekka-autoja tai kuljettajia, he voivat kuunnella paljon enemmän kuin toimistossa työskentelevät. Haluat ehkä olettaa, että jokainen löytää vapaata aikaa kuunnella jotain … mutta ole varovainen!

Nyt podcast-sponsorien hankkiminen on suurelta osin samanlainen kuin sponsorien hankkiminen Twitchissa tai YouTubessa. Voit yleensä tehdä seuraavat: 1) myydä ja markkinoida mainospaikkoja itse, 2) odottaa mainostajien tulevan luoksesi, 3) työskennellä podcast-isäntäsi kanssa sponsoroinnin saamiseksi.

Mainostajien ja sponsorien saamisessa podcastisi mukana on paljon vivahteita, joten suosittelen tarkistamaan tämä linkki lukemista varten.

Viimeinen huomautus: saat kuuntelijoiden sponsoroinnin! Monet sisällöntuottajat ja podcasterit ovat päättäneet tehdä tämän, joten ajattele aiemmin mainitsemani tilaaja- ja joukkorahoitusalustat. Patreon on erittäin suosittu etenkin podcastereissa.

Itse asiassa tarkista tämä luettelo Patreonin parhaimmista ansaitsijoista:

top patreon-luojat

Ensimmäinen luettelossa? Podcast (ja kyllä ​​podcast, joka ansaitsee lähes 140 000 dollaria kuukaudessa). Jim C. Ui, 4. sijalla? Hän tekee videoita, jotka rehellisesti sanottuna ovat lähellä podcasting-kenttää. 5. sija? Podcast.

Tarkoitan tässä, että voit sponsoroida monin tavoin podcastilla, joten miksi et tee sitä, ja ala puhua jostain intohimoisesta?0 pistettä

Kohde 125: Ansaitse Medium Partner -ohjelmalla

Vaikka sosiaalinen media on hienoa, ehkä se ei ole mieleisesi ilmaisuväli. Ehkä haluat kirjoittaa huomaavaista materiaalia. Tällöin suositeltava väliaine saattaa olla… keskipitkä!

Olet ehkä kuullut Mediumista, mutta et ehkä ole käyttänyt sitä. Medium saa nimensä ideasta, että se on ”keskikokoinen” blogimuoto. Vaikka jotkut blogit voivat olla todella pitkiä ja Twitter on erittäin lyhyt, Medium on tarkoitettu jakamaan ne kappaleiden välillä.

Nyt jos rakastat kirjoittamista, mutta haluaisit myös ansaita siitä rahaa, Medium Partner -ohjelman käyttäminen voi olla hieno vaihtoehto.

Se on melko selkeä. Sinun tarvitsee vain blogoida kuten normaalisti. Aktivoi jakelu- ja ansainta-asetuksesi ja olet oikeutettu ohjelmaan automaattisesti.

Mediumin toimittaja- ja kuraattoritiimi tarkastelee päivittäin tonnia sivuston sisältöä, ja jos jokin tarinoistasi täyttää toimitukselliset vaatimukset, sitä suositellaan samanlaisia ​​aiheita lukeville ihmisille..

Ja sieltä? Sitten tämä tapahtuu:

Keskisuuri kumppaniohjelma

Palkkasi riippuu käytännössä siitä, kuinka syvästi keskisuuret lukijat sitoutuvat sisältöön. Ja palkka? Se vaihtelee:

Medium-lukijan tilausmaksu jaetaan kirjoittajille ja tarinoiden kanssa ollaan vuorovaikutuksessa eniten. Joten mitä enemmän tietty lukija lukee tavaroitasi, sitä enemmän heidän tilauksensa maksaa sinulle.

Tilausmaksu on 5 dollaria kuukaudessa, joten se ei ole tarkalleen tonni rahaa. Kuten monet luettelossa olevat asiat, luottaa siihen, että saat suuren määrän ihmisiä saamaan nämä numerot toimimaan sinulle.

Mutta parasta Mediumin Partner-ohjelmassa on keskittyminen laatuun. Paljon sisällöntuottajia suljetaan ymmärrettävästi siitä, kuinka paljon heidän täytyy luottaa mainostamiseen rahaa varten.

Ja jos olet kirjailija, on olemassa suuri mahdollisuus, että et ole rakastunut clickbaitiin. Medium Partner -ohjelma on hyvä tapa ansaita rahaa kirjoittajille, jotka haluavat pitää taiteellisen koskemattomuutensa yllä.0 pistettä

Kohde 126: Käytä SoundCloud Premier -hyödykkeiden kaupallistamista

Tämä on vähemmän tapa myydä musiikkia kuin se on tapa maksaa tuotetusta musiikista. Kyllä, siinä on ero.

Jos olet muusikko, olet varmasti kuullut SoundCloudista. Ei vain, että sivusto on suosittu. On myös niin, että useista artisteista on tullut kuuluisia ja he ovat saavuttaneet todellista menestystä musiikissa SoundCloud-suosionsa vuoksi.

Kuuluisin näistä on Chance The Rapper. Muutaman joukossa ovat XXXtentacion ja Lil Pump, mutta paljon on myös muita, jotka ovat saavuttaneet pienemmän, mutta huomattavan menestysasteen.

On sanomattakin selvää, että näiden ihmisten tärkein rahanlähde on heidän menestyksensä saatuaan mainetta SoundCloudilta. Tässä tapauksessa kuuluisuus oli moottori … joten vaikka se saattaa olla ihanteellinen sinulle, sinun ei pitäisi odottaa, että tuotot vain SoundCloud-kaupallistamisesta.

Nyt kun tämä ei ole mahdollista, keskitytään sen toimintaan:

Pätevyyden saamiseksi sinun on oltava itsenäinen luoja. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava 100-prosenttisesti omistamasi musiikki, jonka lataat, ja oikeudet siihen. Podcastit tai miksaukset eivät tällä hetkellä kelpaa.

Sinun on myös oltava SoundCloud Pro- tai SoundCloud Pro Unlimited -tilaaja ja sinulla on oltava vähintään 1 000 kelvollista suoratoistoa viimeisimmästä kuukaudesta. Vain tiettyjen maiden virrat voivat olla kelvollisia – voit tarkistaa luettelon täältä.

Rahasi tulee pikemminkin kuin Mediumin Partner-ohjelma, tulojen osuus, ja se perustuu saamiesi streamien määrään. Mitä enemmän kappaleitasi suoratoistetaan, sitä suuremman osan voit saada.

Huomaa vain, että saat maksun vain tapahtumista jälkeen olet ilmoittautunut Premier-palveluun … joten se ei ole taannehtiva (mikä on järkevää).

Palkka vaihtelee selvästi silloin, enkä voi antaa sinulle vahvaa lukua. Mutta jos aiot jo laittaa musiikkia siellä, miksi et investoisi SoundCloud Proon saadaksesi raidasi kaupallistamaan? Toinen samankaltaisuus Mediumin kanssa on se, että et luota ilmoituksiin, olet luottaa kuulijoihisi.1 pistettä

Kohta 127: Vertaisluotot

Vertaislainaus, joka tunnetaan myös nimellä P2P-luotonanto, on ainutlaatuinen online-ilmiö. Teknisesti sinun ei tarvitse Internetiä, jotta se toimisi, mutta sen kasvu ja nykyinen mittakaava johtuvat varmasti Internetistä.

P2P-lainaaminen on miltä kuulostaa: käytäntö sovittaa vertaistuki niin, että he voivat lainata ja lainata toisiltaan. Tyypillisesti se toimii siten, että siirryt P2P-lainaussivustolle lainaamaan tai lainaamaan rahaa yksityishenkilöltä tai yrityksestä.

Ja miksi tekisit tämän?

No, P2P-lainaussivustot ovat vähemmän säänneltyjä kuin pankkitoiminta todellisessa maailmassa. Jos lainat, voit lainata alhaisemmilla korkoilla. Jos olet lainanantaja, voit ansaita suurempia tuottoja verrattuna säästöihin tai sijoitustuotteisiin, joita pankkisi tarjoaa sinulle.

Suuri riski on, että lainanottaja laiminlyö … monet lainat P2P-sivustoilla ovat vakuudettomia. P2P-alustat kuitenkin helpottavat lainojen vakuuttamista ottamalla lainanottajat tarjoamaan osan varoistaan ​​vakuuksina.

Yleensä P2P-sivuston lainanantajana kilpailet muiden lainanantajien kanssa saadaksesi luotonsaajan, jolla on hyvä luotto tai jonkinasteinen luotettavuus – mikä tarkoittaa, että kilpailet laittaaksesi korkotason alas.

P2P-luotonantoa säännellään eri tavoin eri maissa ja provinsseissa / osavaltioissa, joten muista tarkistaa ensin oma lakisi.!

Nyt käsittelen joitain tärkeimpiä vaihtoehtoja.

Yksi on Upstart: Upstartin lainat alkavat vähintään 1 000 dollarista ja enimmäismäärä 50 000 dollaria. Joten jos aiot lainata heidän kanssaan, älä odota mikroluoton antamista kenellekään. APR alkaa 8,85%.

Yksi Upstartin ominaispiirteistä on, että se anteeksiantaa luoton luotettavuuden: lainanottajan lainakelpoisuus perustuu myös koulutukseen ja työkokemukseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on lisätty riski, mutta myös suurempi osa ihmisistä, jotka eivät lainaa pankeista.

nousukas

Plus, Upstart käyttää paljon vankkaa tekniikkaa ja sen läpi käy paljon rahaa. Ja parasta Upstartissa on, että sillä on huomattavasti vähemmän oletuksia kuin useimmissa pankeissa ja kilpailevissa P2P-alustoissa.

Rahoitusympyrä on toinen vaihtoehto: kohdelainanottaja on brittiläinen pienyritys, mutta muiden maiden pienyritykset voivat käyttää sitä, jos ne ovat Yhdysvalloissa, Saksassa tai Alankomaissa..

Rahoitusympyrän tilastot ovat mielenkiintoisia: vuodesta 2010 lähtien on alustalla ansaittu korkoja 290 miljoonaa puntaa. Kuten Upstart, myös lainan vähimmäissumma on 1 000 puntaa (mikä on yli 1 000 dollaria).

Viimeinen vaihtoehto on Prosper, ensimmäinen P2P-lainausmarkkina Yhdysvalloissa. Perustamisestaan ​​20005 lähtien se on saanut lainoja yli 12 miljardia dollaria. Lainat alkavat 2 000 dollarista ja eivät yleensä voi ylittää 40 000 dollaria.

Voit etsiä muitakin lainausmarkkinoita, mutta nämä ovat joitain suurimmista ja arvostetuimmista. Kuten olettaisit, riski liittyy jonkin verran – lähinnä riippuen valinnoista, joita teet enemmän kuin itse alustoissa.

Ja kyllä, on olemassa käyttömaksuja, jotka vaihtelevat alueittain. Jopa käyttöjärjestelmämaksujen jälkeen, tulet silti ansaitsemaan enemmän lainoja näillä sivustoilla kuin muuten tekisit.0 pistettä

Kohde 128: Rahat takaisin Rakutenilla

Olen suoraan kanssasi: tämä on vähemmän tapa “ansaita” rahaa verkossa että enemmän tapa säästää rahaa verkossa. Mutta se on a loistava tapa säästää verkossa, ja kuten Ben Franklin sanoi – tallennettu penniäkään on ansaittu penniäkään!

Rakuten on erittäin yksinkertainen ja tehokas. Suurkaupat maksavat Rakutenille liikenteen ja asiakkaiden ohjaamiseksi heille. Sitten Rakuten jakaa osan rahasta kanssasi antamalla sinulle tietyn prosenttiosuuden rahat takaisin.

Rakuten

Tärkeintä on, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, mitä et vielä tee, lukuun ottamatta Rakuten-ohjelmiston käyttöä.

Ja vaikka totta, prosenttimäärä on alhainen suurten myymälöiden, kuten Amazon (jopa 5% cashback), eBay (2%) tai Walmart (5%), kanssa, jos käytät sitä vain ostaessasi normaalia vuotta, voi säästää satoja.

Puhumattakaan siitä, että jotkut kaupat saavat sinulle jopa 40%: n rahat takaisin -suhteen, ja jopa suuret vähittäiskauppiaat, kuten Kohlin ja Macy’s, saavat sinulle 10%.

Joten kyllä, et ehkä teknisesti ansaitse rahaa… mutta lopulta sinulla on enemmän rahaa taskussa muuttamatta mitään, mitä olet tehnyt aiemmin. Mielestäni se on mainitsemisen arvoinen.1 pistettä

Kohta 129: Hanki rahat takaisin ostoksesi kautta Paribus

Tässä on vaihtoehto Rakutenille. Oikeastaan ​​naarmuta: sinun tulisi käyttää näitä kahta yhdessä. Ne ovat samanlaisia, koska säästät rahaa, mutta tekevät niin eri tavoin.

Rakuten haluaa sinun tekevän ostoksia normaalisti ja palauttaa sinulle pienen osan ostoksista, joita olet tehnyt eri kauppoihin. Anat Paribukselle sähköpostin, jota käytät kuitteille, ja Paribus huomauttaa automaattisesti, jos tietyissä tuotteissa tapahtuu hintamuutoksia sen jälkeen kun ostit niitä.

miten paribus toimii

Ja jos hinta laskee ostamisen jälkeen, he saavat hintaeron takaisin. Ansaitsetko siis rahaa verkossa tarkalleen? Se on harmaa alue, mutta säästät varmasti rahaa et olisi muuten, joten mielestäni se on mainitsemisen arvoinen.

Toinen Paribus-piirre on, että se saa sinulle korvauksen myöhäisistä toimituksista, mikä on suloista.

On olemassa toinen ominaisuus, mutta se ei ansaitse sinulle rahaa: Paribusilla on palautusseuranta, joka ilmoittaa sinulle, kun jotain ostasi voidaan palauttaa. Tämä on mielenkiintoista hyötyä ja on vain hyvä säästämään rahaa yleensä, vaikka et saa suoraan käteistä Paribusilta.0 pistettä

Kohde 130: Vuokra-asunto Airbnb: llä

Laskeeko tämä tapaa ansaita rahaa verkossa? Se voi olla harmaa alue, mutta sanoisin niin. Loppujen lopuksi ei ole niin, että tämä ansaintatapa olisi todella toteutettavissa ilman Internetiä.

Joten, Airbnb: kuuluisa yritys antaa tavallisille ihmisille palkkaa isännöidä muita ihmisiä. Matkailijoille ja vieraille se on yleensä edullisempaa kuin hotelli, ja voi joskus olla myös hauskempi.

Airbnb: n etuna on, että isännöinti on melko helppoa, vaikka sinulla ei olisikaan suurta taloa: ihmiset oleskelevat säännöllisesti huoneistoissa, joissa on ylimääräinen huone (toisin sanoen he jakavat pohjimmiltaan pienen tilan isäntänsä kanssa).

Airbnb-majoittaja

Prosessi on melko yksinkertainen:

Jep. Se on enimmäkseen sinusta riippuvainen. Airbnb voi auttaa sinua selvittämään oikean hinnan, ja voit tehdä omia tutkimuksiasi, mutta lopulta valitset kuinka paljon listaat hinnasi.

Miellyttävä asia tässä on, että sinun ei tarvitse vaivautua neuvottelemaan vieraiden kanssa (elleivät he imevät). Vieraat, jotka pysyvät omassa paikassa, ovat ne, jotka suostuivat asettamaasi hintaan ja maksoivat siitä. Lisäksi voit valita haluamasi vaatimukset.

Paras asia Airbnb: ssä? Se veloittaa vain kiinteän 3%: n maksun varausta kohden. Verrattuna useimpiin Internet-yritysten käyttömaksuihin, se on hullu alhainen.

Lisäksi ehkä saat ystäviä!0 pistettä

Kohta 131: Vuokrata autosi

Okei, soittimien vuokraus on yksi asia. Mutta vuokraatko auton? On ymmärrettävää, jos sinulla on vakavia varauksia asiaan.

Mutta se on osa uutta digitaalitaloutta, vaikka se ei olekaan niin harjoiteltua kuin vuorottelu tai AirBNB. Joten kuule minut:

Periaatteessa asiakkaalla on lainaamasi autonjakopalvelun sovellus ja hän varaa tarvitsemansa auton. Monet omistajat tarjoavat toimituksen, mutta sinun ei tarvitse. Vieraskuljettajat / asiakkaat yleensä tarkistetaan, ennen kuin heillä on lupa käyttää palvelua ensisijaisesti.

Turo (entinen RelayRides) on käytännön suurin edelläkävijä. Rekisteröityminen voi viedä alle 10 minuuttia, ansaitset 65–85% matkan hinnasta ja olet vakuutettu jopa miljoona dollaria vastaan ​​ja suojattu varkauksilta ja fyysisiltä vaurioilta..

Turo tarjoaa myös ympäri vuorokauden ajoa olevaa tienvarsipalvelua ja antaa sinun säätää autosi ajomatkaa.

Toinen pääkilpailija Turoon on GetAround, joka on suurin piirtein sama:

Kiertää

Joten jos pystyt lainaamaan autosi, voit ansaita passiivisesti satoja ylimääräisiä kuukaudessa ja tuhansia ylimääräisiä vuodessa. Missä uudessa maailmassa elämme!1 pistettä

Kohta 132: Uber- ja / tai Lyft-käyttölaite

Tiedän, tiedän – tämä on vähän huijausta, koska ansaitset rahaa vielä kodin ulkopuolella, maailmassa. Toisaalta, ansaitset edelleen rahaa Internetin ja modernin tekniikan välityksellä … ja siitä on tullut ylivoimaisesti suosittu.

Joten päästämme siihen: Uber on Yhdysvaltain suurin rideshare-palvelu, ja kun ajat Uberille, työskentelet melko kokonaan omassa tahdissa.

Voit jopa ajaa Uberilla ilman omaa autoa: Uberilla on ajoneuvokumppaneita, jotka voivat tarjota vuokra-autoja.

Uberin käyttämä summa on noin 25% ansaitsemastasi summasta. Se on paljon, mutta riippuen käymistäsi ajoista, se ei välttämättä vaiheita sinua paljon. Loppujen lopuksi se on joustavuuden hinta.

Ja Uber on tehnyt parempaa työtä tekemällä ajamisesta kestävämpää: Uber tekee yhteistyötä muiden yritysten kanssa tarjotakseen esimerkiksi edullisempia terveydenhoitosuunnitelmia. Joten se on ehdottomasti kannattaa tarkistaa.

Siellä on myös Lyft. Lyft on periaatteessa sama kuin Uber, jonka me kaikki tiedämme.

Ja kuten Uber, kuten ajamisen jakaminen on kasvanut suosituksi, Lyft on pystynyt lisäämään joitain ominaisuuksia ja tehostamaan ridesharjoittelua paremmin kuljettajille ja kuljettajille.

Lyft käyttää noin 20%, mutta alkaa tarjota myös joitain tarkastelun arvoisia etuja. Esimerkiksi:

Lyft

Tämä on tavallaan mielenkiintoista ja uutta. Mutta vielä pidemmällekin, Lyft työskentelee “Driver Centers” -yrityksen parissa tarjotakseen edullisempia autohuoltoja ja toimittaakseen englanninkielisiä pätevyyskirjoja.

Lyft ja Uber saattavat olla samankaltaisia ​​palveluita, mutta niiden erottamissa maksuissa, niiden suorittamissa palkkioissa, näiden sääntöjen poikkeuksissa ja niiden myöntämissä lisäetuissa on joitain tärkeitä eroja – joten kiinnitä huomiota!1 pistettä

Kohta 133: Ole online-tuomari

Saanen poistaa joitain asioita:

Ensinnäkin en tarkoita olla kirjaimellinen tuomari. Usein kuin et, olet pilkkaaja tuomarina pilkkakokeessa. Tämä johtuu siitä, että kun jotkut lakimiehet valmistautuvat oikeudenkäyntiin, he haluavat varmistaa, että heidän tapauksensa ovat vahvat.

Lakimiehen tai lakimiesryhmän on kallista ja vaikeaa yrittää itse tehdä malttikoe. Mutta jotkut yritykset tarjoavat pilkkatuomarien palveluita verkossa, joiden avulla lakimiehet voivat antaa tapaukselleen vankan testin ilman ylimääräisiä kuluja.

Vakimiehenä tulisi olla mikä tahansa tavallinen henkilö, joka voisi olla tuomari, ei ole monia vaatimuksia, joita normaali tuomari tarvitsee. Joten niin kauan kuin olet lukutaitoinen, kansalainen, jota ei ole tuomittu rikoksesta jne., Sinulla on oikeus useimpiin palveluihin.

Joten, tässä on muutama tunnettu yritys, joka palkkaa sinut online-tuomariksi.

Ensimmäinen, eJury:

ejury.com

EJury: n avulla jokainen tapaus yritetään vähintään 50 henkilölle saadakseen asianajajalle paljon palautetta. Asianajaja toimittaa tapauksen – tosiseikat, joita käytetään oikeudessa, tuomariston esittämät kysymykset, joita käytetään tuomioistuimessa, ja henkilökohtaiset kysymykset lisäpalautteen saamiseksi.

Sitten eJury lähettää tapauksen turvalliseen osaan sivustoa, ja tapaukseen pääsevät vain maan oikealla alueella olevat eJurorit – heille ilmoitetaan myös sähköpostitse.

Tämän jälkeen eJurorit tarkistavat tapauksen, vastaavat kysymyksiin ja toimittavat sitten tuomionsa valmiina.

Se on hyvin suoraviivaista, mutta tässä on tärkein haittapuoli: palkka on erittäin alhainen. Asia on 5–10 dollaria, tyypillinen tapaus kestää noin 35 minuuttia.

Jos tapaukset eivät vie sinua liian kauan, matala palkka ei ehkä ole niin paha. Ainoa ongelma on, että koska tapauksia lukitaan vain tietyillä alueilla, et voi valita mielenkiintoisimpia tapauksia. Jos asut asutulla alueella, sinulla voi olla vaihtoehtoja, mutta jos ei … niin voi.

Toinen sivusto on Online Verdict. Se on yleisesti ottaen melko samanlainen kuin eJury, ja tapaukset lähetetään myös läänin / liittovaltion piirissä. Joten voit saada kelvollisuuden vain omalla alueellasi oleviin tapauksiin.

Haalea puoli on se, että Online Verdict maksaa enemmän: tietoni mukaan tapaus on laaja 20–60 dollaria.

Viimeisenä on Sign Up Direct, jolla on kilpailukykyisimmät palkat pilkattomista tuomarista. Maksu on vähintään 100 dollaria päivästä, mutta valitsemasi tapaus on vähemmän todennäköinen.

Joten lopuksi: vaikka on olemassa muutamia vaihtoehtoja olla online-tuomarina, yksi heitä yhdistävistä piirteistä on, että he eivät tuo tonnia rahaa eivätkä ole kovin yhdenmukaisia.

Tämä on tapa ansaita rahaa verkossa, jonka voit tehdä melko helposti, mutta sinun pitäisi tehdä se, jos luulet sen olevan mielenkiintoista… et jos tarvitset rahaa.1 pistettä

Kohta 134: Auta ihmisiä verovalmisteluissa

Jonkin aikaa sitten tässä luettelossa puhuin erityyppisistä konsultoinneista ja valmennuksista. Veron valmistelu ei ole aina sama asia kuin konsultointi, mutta sillä on kuitenkin joitain olennaisia ​​ominaisuuksia.

Yhtäältä autat ihmisiä ja yrityksiä selvittämään taloutensa. Voit ladata omat hinnat, työskennellä alustojen kautta tai itsenäisesti, ja voit tehdä kaiken verkossa.

Mutta tässä on silloin, kun veron valmisteluun liittyvä apu on vielä parempi:

Kaikkien on maksettava veroja, ja melkein kaikki vihaavat sitä. Mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole paljon vaikeuksia löytää asiakkaita verotuksen aikana.

Luonnollisesti tällainen työ on yleensä kausiluonteista. Jos osaat verkostoitua, saatat pystyä nabota yritystä tai henkilöä, joka haluaa tukea koko vuoden ajan … mutta silloinkin suurin osa työstäsi tapahtuu viikkoina ennen huhtikuun loppua (ainakin Yhdysvalloissa).

Toinen hyvä asia verovalmisteluissa on, että työskentelet eniten kauden aikana, etenkin kun ihmiset alkavat kiirehtiä noudattaa määräaikaa.

Toinen verovalmistelun ammattilainen on erittäin avoin kenttä. Useimmat ihmiset haluavat sinun hoitavan suurimman osan verotaakastaan, mutta saatat päätyä myös perheisiin, jotka haluavat vain apua osa heidän veromuodoistaan. Sama asia yrityksille.

Puhumattakaan, sinua saatetaan pyytää käsittelemään lomake nopeasti tai antamaan erittäin perusteellisia neuvoja säästää rahaa veroilla.

Sertifiointi on sekoitettu laukku: toisaalta et halua puuttuvan täysin sertifikaateista. Jopa epätoivoiset veronhaltijat voivat valita itsensä halpaksi veronvalmistajaksi, joka ei tunnu pätevältä.

Toisaalta, sinun ei tarvitse niin monta muodollista pätevyyttä kuin ulkopuolinen voisi ajatella. Sinun ei tarvitse edes tutkintoa (jos sinulla on sellainen, upea).

Ainoa vähimmäisvaatimus Yhdysvalloissa on PTIN tai valmistajan verotunnus. Kaikkia, joille maksetaan verojen valmisteluun, vaaditaan PTIN. Onneksi voit saada yhden verkossa noin 15 minuutissa, eikä mitään maksua tarvita.

Sinä pitäisi sinulla on vähintään yksi verovalmistelukurssi. Jos haluat vain yhden asian, siirry viralliseen IRS-todistukseen ”Record of Completion” vuosittaiseen arkistokausiohjelmaan. Tämä ohjelma on tarkoitettu täysin valtuuttamattomille valmistajille, jotka haluavat lisätä pätevyyttään.

Vaikka on monimutkaisempaa, jos haluat auttaa yrityksiä valmistelemaan veroja, asioiden käsittely henkilöille ja perheille on tosiaankin melko helppoa, jos laitat töihin ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin!0 pistettä

Kohta 135: Online-asiakaspalvelu

Tiedätkö miksi tallensin tämän viimeksi? Asiakaspalvelutehtävät ovat suosituimpia etätyöpaikkoja ympäri. Vakavasti, he ovat aina lähellä.

minä melkein älä suosittele hakulautakuntien etsimistä tälle: nämä ovat riittävän yleisiä, että jos vietät jonkin aikaa tutkimusyrityksiin, joista saatat olla kiinnostunut työskentelemään, saatat löytää etäasiakaspalvelutehtäviä.

amazon asiakaspalvelu

Ne suorittavat alueen. Jotkut yritykset palkkaavat sekä henkilökohtaisia ​​että online-asiakaspalveluita. Jotkut saattavat vuokrata ylimääräisiä edustajia lyhyeksi ajaksi, kun he tekevät muutoksen verkkosivustoonsa tai yritykseensä.

Toiset ehkä haluavat pitkäaikaisen vuokrauksen. Sinua saatetaan pyytää työskentelemään parittomia tunteja yötä, etenkin jos sijainti on kaukana. Saatat työskennellä vain osa-aikaisesti.

Tarkoitan, että on monia mahdollisuuksia. Etäasiakkaan etuna on, että voit tehdä työn, jonka useimmat ihmiset tekevät henkilökohtaisesti kodin mukavuudesta, ja palkka on suunnilleen tasainen.

Ainakin se on vähemmän “keikkaa” ja vähemmän “tee se itse” verrattuna moniin täällä oleviin esineisiin, ja vakaus tarjoaa jonkin verran mukavuutta.

Ehdotan, että aloitat ennakoivasti etsimällä asiakastukityötä, mutta annan sinulle lähteen: TTEC, jonka koko tarkoitus on yhdistää asiakkaita asiakastukeen. Ja kyllä, he ovat tyytyväisiä etätyöhön.

Voit myös katsoa OneSupportia, mutta heidän viestinsä tulevat ja menevät.

Yleensä suuri osa asiakastuesta sisältää tiliä, hyvityksiä, erikoistarjouksia ja niin edelleen.

Voi, ja iso yksi… tekninen tuki. Se on oman kategoriansa arvoinen:1 pistettä

Kohta 136: Tarjoa etätukea

Jos asiakastuki on valtavaa etätyölle, tekninen tuki on luultavasti suurin osa siitä. Toki yritykset tarvitsevat asiakastukiasiamiehiä käsittelemään muita asioita … mutta monet asiakkaat haluavat apua vianmääritykseen ja teknisiin ongelmiin.

Tekninen tuki on korvaamaton monille kuluttajille, ja sinun pitäisi pystyä löytämään sitä koskevia työluetteloita

missä vain. Tukipalvelu.com palkkaa usein ihmisiä teknisen tuen tiimiinsä. Verkkoteknologisen tuen tarjoamiseen voi olla avoimia työpaikkoja, kun luet tätä, mutta kirjaudu sisään aina silloin tällöin, koska heidän tyttönsä on tarjota näitä työpaikkoja.

Siellä on myös TTEC ja OneSupport, jotka mainitsin aiemmin. Mutta kuten edellisessäkin kappaleessa, kannustan teitä olemaan hieman luovampia ja aktiivisempia tätä varten:

Parasta on löytää haluamasi toimiala ja yritys. Onko se matkapuhelimia? Matkapuhelinpalvelu tai matkapuhelinlaitteisto? Lisälaitteet älylaitteille? Tietokoneet? Kaikki siitä?

Mitä enemmän ajattelet sitä, sitä enemmän teknologiayrityksiä työskentelee ympärilläsi. Ja monet heistä palkkaavat etäteknologiatukia.

Esimerkiksi monet verkkosivustomme isännöivät suosittujen hosting-yritysten, kuten Bluehost, SiteGround, GoDaddy jne., Kautta, ja monet hosting-yritykset palkkaavat tätä työtä. Voit myös tarkistaa suosikkisovelluksesi, streaming-palvelut ja niin edelleen ja niin edelleen.

Tarkoitan, että sinun ei tarvitse kiirehtää Applen tai Googlen teknisen tuen parissa. Se on hienoa, jos haluat, mutta on monia muita vaihtoehtoja, jotka kannattaa harkita!0 pistettä

Kohta 137: Ole online-notaari (tai eNotary)

Whew, viimeinen! Kääri tämä jotain erittäin ainutlaatuista.

Jos et tiedä, notaari on henkilö, jolla on valtuudet suorittaa tietyt juridiset muodollisuudet. Tämä tarkoittaa lähinnä henkilöä, joka voi laatia tai varmentaa sopimuksia.

Älä pelkää! En sano, että sinun täytyy käydä lakikoulussa ja aloittaa sopimusten laatiminen verkossa. Kyllä, voit myös tehdä sen, mutta ajattelen jotain hieman helpompaa.

Notaarina haluat ehkä varmentaa asiakirjat. Tosielämässä notaarin tehtävä on pohjimmiltaan todistajan tehtävä: varmistat, että asiakirjan allekirjoittavat osapuolet ovat sitä, minkä he sanovat olevan, ja katsot heidän allekirjoittavan sopimuksen yhdessä.

Jos olet jo notaari, voit mainostaa palveluitasi verkossa. Suosittelen ensisijaisesti mainostamista paikallisessa yhteisössä.

Jos ei, voit itse tulla notaariksi melko helposti – ja voit tehdä sen jopa verkossa! Voit oppia siitä lisää täältä.

Joka tapauksessa, kun olet notaari, voit saada palkkion notaarin vahvistamisesta pienellä määrällä sivustoja. Näkyvin on DocuSign, joka on luultavasti suosituin ohjelmisto sopimusten allekirjoittamiseen verkossa.

DocuSign

Voit myös tutkia asianmukaisesti nimeltään Notarize.com, joka on tarkoitettu yksinomaan asiakirjojen notaarin vahvistamiseen verkossa. Notaarin palkka alkaa 25 dollarista notaariota kohti ja jopa auttaa sinua hankkimaan todistuksen, jos et vielä ole!

DocVerify on kolmas vaihtoehto, joka ei vain anna sinun tehdä työtäsi verkossa, vaan antaa alueesi potentiaalisille asiakkaille löytää sinut henkilökohtaisesta yrityksestä (jos haluat).

Saatko palkkion todistamassa asiakirjan allekirjoittamista tietokoneeltasi? Dang, Internet on loistava… ja mielestäni tämä on täydellinen tapa lopettaa luettelo!1 pistettä

johtopäätös

Jos olet vierittänyt tätä pitkälle, olet nähnyt kuinka monella tapaa ansaita rahaa verkossa on.

Ja tiedät hauskasti?

Sain vain joitain niistä! Todellinen luettelo on todennäköisesti mahdoton, koska uusia tapoja ansaita rahaa verkossa löydetään jatkuvasti. Heck, uusia tapoja ansaita rahaa verkossa ovat keksi joka päivä.

Mutta sanoisin, että jos etsit vaihtoehtoja, tämä on ainakin hyvä paikka aloittaa.

Rahan ansaitseminen verkossa voi johtaa miljoonaan erilaiseen asiaan: se voi tarkoittaa pitkien työpäivien tekemistä vähän palkkaa ilman etuja. Se voi tarkoittaa myös kuuden luvun ansaitsemista vähemmän vaivaa kuin perinteinen työ. Ja se voi tarkoittaa kaikkea välin.

Tärkeintä on kuitenkin, että niin kauan kuin pidät järkeäsi itsestäsi, työskentelet ahkerasti ja opit, löydät varmasti tuloja verkosta oikealla tavalla sinulle.

137 tapoja ansaita rahaa verkossa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map