Kuinka estää verkkosivustot (Super Easy Steps, kuvakaappauksilla)

Kuinka estää verkkosivustot (Super Easy Steps, kuvakaappauksilla)

Kuinka estää verkkosivustot (Super Easy Steps, kuvakaappauksilla)

On monia syitä, miksi halutaan estää verkkosivustoja. Toisinaan ne vain peittävät sinut tasolle, jossa haluat rikkoa laitteen näytöt..


Vaikka jotkut sivustot ärsyttävät sinua vain siinä määrin, toiset saattavat lähettää haitallisia viruksia, jotka voivat vahingoittaa tietokonettasi ja tiedostoja.

On myös verkkosivustoja, jotka voivat varastaa tietoja tietokoneeltasi tai online-tiedoista, ja kaikki eivät pysty välttämään näitä sivustoja tai huolehtimaan niistä estämättä niitä.

Paras tapa on tietenkin estää nämä verkkosivustot hyvältä! On olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joiden avulla voit estää verkkosivustoja eri selaimissa tai käyttöjärjestelmissä.

Lue lisätietoja kuinka estää verkkosivustoja käyttöjärjestelmässäsi tai laitteessasi!

Internetin tärkein tarkoitus oli jakaa tietoa maailmanlaajuisesti. Verkkosivustot luotiin sisältämään tiedot, joita vaaditaan jaettavaksi maailman kanssa.

Ihmiset näkivät monia etuja tämän tekniikan käytöstä, mutta myös siihen oli erilainen näkökulma – tummempi puoli, joka näyttää sopimatonta sisältöä näytöillesi selkeällä tarkoituksella.

Miksi minun pitäisi estää ponnahdusikkunat ja verkkosivustot?

Vaikka kaikki ponnahdusikkunat eivät yritä hiipiä tietokoneesi tietoihin. Jotkut työskentelevät todella tiensä näytölläsi ja tietoihisi.

Hyvästä uutisesta huolimatta, että Google on ottanut sen käsiinsä, että se estää ärsyttäviä mainoksia selaimessa 9. heinäkuuta alkaen. Google aikoo lisätä viimeksi helmikuussa julkaistuihin mainosten estämisominaisuuksiin.

Pohjimmiltaan se, mitä Google aikoo toteuttaa, on turvallinen ja varma verkkoselaaminen, joka on vapaa kaikista haitallisista ja häiritsevistä käytännöistä..

Google-toimistot ovat standardisoineet marginaalin ja rajoittaneet mainoksia siihen, mitä käytäntöjä tai asioita siihen voi liittyä. Parempien mainosten ohjelma tarjosi menestyksen Googlelle.

On hyvä uutinen, että yli 97 prosentilla verkkosivustoista on verkkosuodattimia, jotta mainostamisessa ei voi olla skandaaleja tai korruptoitunutta sisältöä..

Kuinka estää verkkosivusto tietokoneellasi

Jos palaamme takaisin 10 vuodessa, estetään ponnahdusikkunoiden mainosverkkosivustot, jotka ovat melko ärsyttäviä. Se aiheutti vakavaa ahdistusta ja aggressiota, koska riippumatta siitä kuinka monta kertaa avaat verkkosivuston, ne ovat jonkinlainen lisäyllistelmä, joka odottaa sinua.

Tarkemmin sanottuna verkkosivustojen estämismekanismi oli erittäin monimutkainen jo Internetin alkuaikoina, ja kaikilla ei ollut todellista tietoa siitä, kuinka he voisivat saavuttaa tämän.

Tätä ongelmaa varten, joka ei vain sidottu tietokoneisiin, vaan myös älypuhelimiin, tarvittiin helpompia ratkaisuja.

Mutta ajan myötä luotiin monia ratkaisuja tiettyjen verkkosivustojen estämiseksi laitteestasi verkkosivustojen, sovellusten ja selainlaajennusten muodossa.

Mietitkö edelleen, kuinka estät verkkosivustoja tietokoneellasi?

Yksi parhaimmista tavoista päästä eroon ärsyttävistä verkkosivustoista, jotka eivät anna sinun olla rauhassa, on kirjautua sisään Freedom.to-palveluun ja käyttää heidän 30 päivän kokeilupaketteja. Näin voit estää verkkosivustot muutamalla helpon vaiheen avulla;

1. Lataa sovellus vapaudesta.to ilmaiseksi
asenna vapaus io

2. Sovelluksen lataamisen jälkeen voit estää verkkosivustoja web-sovelluksellavapaus io estoluettelo

3. Voit valita minkä tahansa verkkosivuston, jonka haluat estää, käyttämällä estolistavaihtoehtoaestää sivustojen vapaus io

4. Napsauta Käynnistä-istuntoa lisättyäsi aikajakson estääksesi verkkosivuston tietyn ajan, jotta käyttö olisi helppoa ja vapaa.istuntovapaus io

Tässä on ohjeet verkkosivustojen estämiseen Androidilla

Joten etsimme jatkuvasti tapoja estää verkkosivustoja android-puhelimissamme ja joskus emme vain etsi oikeita verkkosivustoja kirjoittaessamme Kuinka estää verkkosivustoja.

Saatat olla tietämättä tästä, mutta verkkosivustojen estäminen on puhelimessa erittäin helppoa (Jep, se on oikein). Web-sivustojen estäminen puhelimellasi on yhtä helppoa kuin yksi, kaksi ja kolme.

Mene vain Play-kauppaan ja lataa sovellus puhelimeesi ja käynnistä sovellus. Kirjaudu sovellukseen ja olet valmis lähtemään. Näin kirjautumissivu näyttää.

HowtoBlockWebsites

Tämä on ensimmäinen sivu, joka näet heti sovelluksen käynnistämisen jälkeen

HowtoBlockWebsites

Valitse ”Uusi istunto” sovelluksen alareunassa olevasta tehtäväpalkista.

HowtoBlockWebsites

Napsauta Uusi istunto -sivun Estetty luettelo -kohtaa

HowtoBlockWebsites

Ja valitse verkkosivustot, jotka haluat estää Android-puhelimellasi. Aseta ajastin ja napsauta alla olevaa ”Aloita istunto” -painiketta

HowtoBlockWebsites

Se siitä!

Kuinka estää verkkosivustot iOS: ssä

IOS-laitteen omistaminen on hienoa, mutta hyvyys on toisinaan monimutkaista.

Lähinnä siksi, että monilla ihmisillä on vaikeuksia löytää etsimäänsä, kun he etsivät omenakaupoistaan ​​palvelua, joka voi estää ärsyttäviä verkkosivustoja.

IOS-käyttäjät ovat yleensä vaikeuksissa ponnahdusikkunoiden takia, jotka pilaavat heidän käyttökokemuksensa. Oletko yksi heistä? Voit aloittaa latauksen heti ja säästää itsellesi aikaa!

Nämä ovat joitain helppoja vaiheita, jotka voit suorittaa hemmotellaksesi itseäsi parhaimmissa hetkissä murehtimatta siitä, mitkä virukset ovat nostamassa hihatasi (tarkoitamme iOS-laitetta). Tässä on helppo vaiheittaiset ohjeet

 1. Lataa sovellus
 2. Tilaa 30 päivän ilmainen kokeilu tai upea koko paketti (valinta on sinun!)
 3. Valitse Uusi istuntoio ios -istunto
 4. Napsauta Estä luettelo
 5. Lisää verkkosivustot, jotka haluat estäävapaus io ios estoluettelo
 6. Aloita jännittämätön selaaminen!

Kuinka käyttää Chrome- / Firefox-laajennusta verkkosivustojen estämiseen

Voit asentaa Chrome-laajennuksen täältä ja Firefox-laajennuksen täältä. Kun avaat linkin, noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita auttaaksesi sinua estämään verkkosivustoja ja käyttämään selainta kuten koskaan ennen.

 1. Lisää Freedom-työkalu selaimeesi napsauttamalla Lisää laajennus.lisää vapaus io-laajennusFreedom.io-laajennus aloita
 2. Aloita uusi istunto
 3. Lisää ajastin mieltymyksesi mukaan
 4. Lisää verkkosivustot ja sovellukset, jotka haluat estää
 5. Nauti näytöksesi aikaisemmasta kuin koskaan ennen!

Laajennusta tarjotaan myös Opera-selaimessa käyttäjän helppouden vuoksi.

Vaihtoehtoiset tapoja estää verkkosivustoja iOS: lläsi

Joskus suositellut menetelmät eivät toimi tietyille käyttäjille, syyt eivät useinkaan ole samat, joten diagnoosin sijaan miksi se ei toimi sinulle?

Voit etsiä vaihtoehtoisia tapoja estää verkkosivustoja. Joten jos et jostain syystä voi käyttää yllä mainittua menetelmää verkkosivustojesi estämiseen, älä pelkää.

Vaihtoehtoisia on saatavana.

Vaikka nämä vaihtoehdot eivät välttämättä tarjoa samanlaista käyttöliittymää, ne ovat ehdottomasti hyviä vaihtoehtoja, joita voit valita. Kaksi ohjelmistoa, jotka voivat auttaa sinua estämään verkkosivustoja, ovat:

 1. Nolla WillPower
 2. Sivuston esto

Zero Willpower: Kuten nimestä voi päätellä, kun sinulla ei ole tahtovoimaa hallita itseäsi häiritseviltä verkkosivustoilta, joilla on huono vaikutus työrytmiin, tämä on sovellus sinulle, jos olet iOS-käyttäjä.

Se on omaperäinen sovellus, jonka avulla voit estää valitsemasi sivustot pelastaaksesi huonosta tavasta jatkuvasti selata Internetiä jotain, josta ei ole hyötyä.

Sivustojen estäjä: Sivustojen estäjä on sovellus, joka on samanlainen kuin sivustojen estäjän kromilaajennus. On erittäin hyödyllistä säästää arvokasta aikaa ja estää sinut käyttämättömistä tai haitallisista verkkosivustoista, jotka voit valita itse.

Vaihtoehtoiset tapoja estää verkkosivustoja Android-puhelimellasi

Vaihtoehdot ovat hyviä. Joskus se on paras tapa tietää, kuinka hyvin puhelimesi nykyinen sovellus toimii. Muina aikoina se on vain tapa siirtyä eteenpäin.

Ihmisen luonne on tutkia ja löytää siten paras sovellus heidän puhelimilleen.

Se ei ehkä toimi parhaiten sinulle, mutta me kaikki haluaisimme tietää toisen tavan “Estä verkkosivusto Android-puhelimellasi” ja tässä se on sinulle.

Sivuston estäjä voidaan myös ladata Android-puhelimiin Google Playstore -sovelluksen avulla ja voit asettaa sen heti estämään verkkosivustoja, jotka luulet häiritsevän, vievät aikaa tai joilta sinusta tuntuu olevan vaarallinen.

johtopäätös

Joskus tarvitaan vähän apua estääksesi huonoista tapoista, ja tällä teknologiavetoisella aikakaudella voi olla paljon niitä, jotka voivat estää sinua työrutiinistasi.

Vaikka muutamat näistä ponnahdusikkunoista ovat haitallisia, ne ovat edelleen tärkeässä asemassa väärissä vaikutteissa ja epäterveellisten tapojen leviämisessä. Joten vaikka epäilet toista verkkosivuston estämistä, sinun ei pitäisi.

Et koskaan tiedä kuinka paljon hyvää nämä pienet muutokset voivat tehdä selauskokemuksellesi. Lisää, et ole ainoa, joka käyttää verkkosivustoja ja selaa sovelluksia.

Joten sinun on oltava varovainen, koska et koskaan tiedä mihin Barbie-pelisivusto johtaa!

Nämä kätevät sovellukset voivat olla hengenpelastajia, jotka vievät paljon aikaa, mikä voi tehdä teistä tehokkaampia ja säästää todennäköisesti myös tarpeeksi aikaa itsellesi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector