Kuinka siirtää GoDaddy Website Builder -sivusto WordPressiin (2020)

GoDaddy on merkittävä nimi, kun puhumme verkkosivustojen ylläpidosta. Sen verkkosivujen rakentajaa käytetään laajalti ja se on tunnettu helppokäyttöisyydestään.


GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja tarjoaa perustoiminnot ja on erittäin helppokäyttöinen aloittelijoille. Epäilemättä GoDaddy on laajalti käytetty.

Kuitenkin mitä sinun tulee viedä verkkosivustosi seuraavalle tasolle?

GoDaddyllä on omat rajoitukset intuitiivisten verkkosivustojen rakentamisessa. Onneksi meillä on WordPress, joka riittää verkkosivustojen kehittämistarpeisiin.

WordPress on jälleen yksi suosittu alusta, joka ei vaadi koodausosaamista, paljon helpompaa kuin GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja.

Toisin kuin GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja, WordPress on vankempi, joustavampi ja tukee monimutkaisia ​​mukautuksia. Ilman toisia ajatuksia monet käyttäjät, joilla on monimutkaisempia web-kehitysvaatimuksia, siirtyvät yleensä GoDaddy-verkkosivustojen rakentajalta WordPressiin.

Joten tämä on tarkalleen mitä käsittelen täällä ja näytän sinulle kuinka voit siirtää GoDaddy-verkkosivustojen rakennustyökalun WordPressiin.

Edellytykset GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelman siirtämisen aloittamiseen WordPressiin:

Ennen siirtämisen aloittamista tarvitset sopivan isännöintipalvelun. On olemassa useita isännöintiratkaisuja, jotka ovat saatavana yksinomaan WordPress-isännöintiin.

Voit kuitenkin pysyä GoDaddy-isännöinnissä, jos käytät jo sen isännöintipalveluita.

Vaihtoehtoisesti voit valita Bluehostin, joka on myös virallinen WordPress-hosting-kumppani.

bluehost-banneri

Bluehost, jota käytetään laajasti WordPressin kanssa, käsittää hyvin määritellyt ominaisuudet WordPress-käyttäjille kohtuuhintaan. Bluehostin avulla on yksinkertainen asentaa WordPress ja aloittaa. Yksityiskohtainen opas Bluehost WordPress -asennukseen on täällä.

Henkilökohtaisesti suosittelisin myös uutta vaihtoehtoa WordPressin isännöintiin, joka on GreenGeeks.

GreenGeeks-banneri

GreenGeeks tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka on upotettu suunnitelmaansa, ja se on yhtä edullinen WordPressille. Vaikka tämä ei välttämättä ole virallinen WordPress-hosting-kumppani, se on silti hyvä valinta, jos et käytä Bluehostia.

GreenGeeks WordPress -sovelluksella on helppo asentaa ja lisätietoja GreenGeeks WordPress -asennuksesta on täällä.

Kuten aiemmin mainitsin, voit kuitenkin pysyä myös GoDaddy-isännöintipalvelussasi, jos olet jo käyttänyt jotakin sen hosting-suunnitelmasta.

Siirtymiseen tarvitset verkkotunnuksen, isäntäalustan, WordPress-isäntäalustan ja teemat / mallit. Koska sinulla on jo GoDaddy-verkkosivustojen rakennussivusto, oletan, että sinulla olisi tarvittava verkkotunnus.

Ennen kuin aloitat WordPressin asentamisen GoDaddyyn, joudut poistamaan GoDaddy-verkkosivuston rakennuksen käytöstä. Vasta kun olet poistanut GoDaddy-verkkosivustojen rakennuksen käytöstä, asennat WordPressin GoDaddy-sovellukseen.

Aluksi sinun on otettava varmuuskopio nykyisestä verkkosivustostasi. Voit kopioida manuaalisesti kaikki verkkosivustosi sivut, mukaan lukien kuvat, käyttämällä CTRL + S.

SaveAs-näyttökuva

Työkalua, kuten HTTrack, voidaan käyttää myös verkkosivustosi kopiointiin.

Jos verkkosivustosi sisältää enimmäkseen tekstisisältöä, voit käyttää HTTrackia erittäin hyvin.

HTTracker

Kun olet tallentanut verkkosivut, voit aloittaa linkkirakenteen lataamisen. Voit tallentaa URL-osoitteet manuaalisesti, jos sinulla on pieni verkkosivusto, jolla ei ole liian monta sivua.

URL-

Online-työkaluja, kuten Klipper, on saatavana URL-osoitteen purkamiseen. Tämä on saatavana laajennuksena Chrome-selaimeen.

Huomaa, että varmuuskopiointi on välttämätöntä, koska kun olet poistanut GoDaddy-verkkosivuston rakennuksen käytöstä, et voi katsella verkkosivuston sisältöä, ellet ole suorittanut siirtoa.

Kun sinulla on tarvittavat varmuuskopiot, voit mennä eteenpäin ja poistaa GoDaddy-verkkosivuston rakennuksen käytöstä. Poista käytöstä kirjautumalla sisään GoDaddy-portaaliin. Napsauta tässä Verkkosivustot.

Verkkosivun valmistajan vaihtoehdot

Valitse Valinnat, jossa näet verkkosivuston rakennustiedot. Täällä voit peruuttaa tilin.

Verkkosivun rakentaja deaktivoi

Tämän poistaminen kokonaan käytöstä saattaa viedä jonkin aikaa.

Annan seuraavaksi antaa lisätietoja GoDaddy WordPress -asennuksesta, jos valitset GoDaddy-isännöintipalvelun.

GoDaddy WordPress -asennus:

GoDaddy WordPress -asennuksen aloittaminen on helppoa. Kirjaudu ensimmäisenä sisään GoDaddy-tiliisi. Nyt kun olet poistanut GoDaddy-verkkosivustojen rakennustyökalun, tarvitset verkkotunnuksen isännöintipalvelua.

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta Web-hosting-painiketta ja valitse Hallitse kaikkia.

Verkkohallinnan hallintavaihtoehto

Seuraavaksi voit napsauttaa vastaavan hosting-tilin hallinta-vaihtoehtoa.

Web-hosting hallitsee kaikkia

Kun napsautat Hallinnoi-painiketta, näet kaikki hosting-tiliisi liittyvät tiedot. Täällä oikeassa yläkulmassa voit napsauttaa cPanel-järjestelmänvalvojaa. Napsauta tätä vaihtoehtoa, se ohjaa sinut cPaneliin.

cPanel

Lisätäksesi isäntä sinun on lisättävä isäntä verkkotunnukseen. Se voidaan tehdä kautta Addon-verkkotunnukset.

Etsi cPanelissa Verkkotunnukset ja napsauta Lisää verkkotunnukset.

Lisää verkkotunnuksia

Kun napsautat Addon Domains, voit lisätä verkkotunnuksen. Loput kentät, kuten aliverkkotunnus ja asiakirjajuuri, täytetään automaattisesti.

CPanel-lisäosa-verkkotunnukset

Voit napsauttaa Luo FTP-tili, joka liittyy tähän Addon-verkkotunnukseen, vieressä olevaa valintaruutua. Lisää tähän sopiva käyttäjänimi ja salasana FTP-tiliisi.

FTP

Tämän avulla olet lisännyt GoDaddy-verkkopalvelun verkkotunnukseesi.

Seuraavaksi esitän sinulle kuinka asentaa WordPress ja siirtää verkkosivustosi WordPressiin.

CPanel-hallintapaneelissa etsi sovelluksia, joissa voit tarkastella WordPressiä.

cPanel WordPress

Napsauta WordPress-vaihtoehtoa ja tämä näyttää sivun WordPressin asentamiseen. Tämän lisäksi voit napsauttaa Asenna tämä sovellus -painiketta.

cPanel WordPress -asennus

Asennus kestää muutaman minuutin. Tämän avulla WordPress asennetaan GoDaddy-ohjelmalla. Voit kirjautua sisään WordPress-portaaliin ja vahvistaa sen.

Jos haluat osoittaa olemassa olevan GoDaddy-verkkotunnus muihin web-hosting-palveluihin kuten Bluehost tai GreenGeeks, sinun on suoritettava muutama lisävaihe.

Kun olet kirjautunut GoDaddy-tilille, voit valita muutettavan verkkotunnuksen ja avata Verkkotunnuksen hallinta napsauttamalla Hallitse.

Verkkotunnuksen hallinta

Täällä voit tarkastella nimipalvelimia.

Asenna GreenGeeks-nimipalvelin Godaddyssa

Voit napsauttaa Lisää nimipalvelin ja lisätä vastaavat uudet WordPress-isännät tähän. Tallenna muutokset napsauttamalla OK-painiketta. DNS-merkintöjen uusiminen voi viedä jopa 24 tuntia. Tämän Nameserver-muutoksen vaiheen myötä GoDaddy-verkkotunnuksesi siirretään muihin isännöintipalveluihin, kuten Bluehost tai GreenGeeks

Seuraavaksi puhun siitä, kuinka siirtää GoDaddy-verkkosivustojen rakennusohjelma WordPressiin.

Siirrä GoDaddy-verkkosivustojen rakennussivusto WordPressiin:

Voit kirjautua sisään WordDressiin, jonka olet asentanut GoDaddy-, Bluehost- tai GreenGeeks-sovellukseen, käyttämällä URL-osoitteesi wp-admin. Tämä URL olisi samanlainen kuin – http: // myWordPressSite / wp-admin.

Tämä antaa WordPress-konsolin.

WordPress-kirjautuminen

Isännöintiympäristö toimittaa kirjautumistiedot sähköpostiisi. Voit käyttää näitä valtuustietoja ja kirjautua sisään nähdäksesi WordPress-hallintapaneelin.

WordPressissä voit luoda sivuja tai blogin postitusta. Napsauttamalla Sivut-vaihtoehtoa näet Sivut-valikot kojetaulussa. Täällä voit napsauttaa Lisää uusi lisätäksesi sivuja.

WordPress-asetukset

Mitä tahansa sisältöä, jonka olet aiemmin kopioinut GoDaddyltä, voit liittää sen WordPress-editorin päälle. Tällä tavalla voit tuoda sisällön ja julkaista sen.

Seuraavaksi voimme myös asettaa uudelleenohjaukset, jotka olimme varmuuskopioineet aiemmin. Vanhemmille GoDaddy-linkille voit määrittää uudelleenohjaukset. Uudelleenohjaukset WordPressissä voidaan suorittaa ilmaisilla 301-uudelleenohjauslaajennuksilla.

yksinkertainen 301 uudelleenohjaus

Kun tämä laajennus on asennettu, voit määrittää uudelleenohjaus-URL-osoitteet antamalla vastaavat Pyyntö ja Kohde.

WordPress-uudelleenohjauslaajennus

Tallenna muutokset, jotta kaikki uudelleenohjaukset tehdään voimassa olevaan WordPress-verkkosivustoon.

Bingo, joka saattaa loppuun GoDaddy-verkkosivustojen rakennussivuston siirtymisen valitsemasi alustan ylläpitämään WordPressiin.

WordPressissä on useita maksettuja ja ilmaisia ​​teemoja. WordPressin mukautuksia voidaan hallita helposti. Siinä on hyvä kokoelma laajennuksia, joiden avulla voit lisätä melkein minkä tahansa ominaisuuden. Napsauta WordPress-hallintapaneelissa Asetukset ja sitten Yleiset asetukset.

Räätälöinti

Täällä voit asettaa otsikon, aikavyöhykkeen, kielen ja muut yksityiskohdat ennen WordPressin käyttämistä.

johtopäätös

Tämä saattaa päätökseen siirtymisen GoDaddy-verkkosivustojen rakennusaineelta WordPressiin. Voit valita joko GoDaddy tai Bluehost tai GreenGeeks isännöidäksesi WordPress-verkkosivustoasi.

WordPress on tehokas alusta, joka tukee huippuluokan mukautuksia ja SEO-parannuksia.

Tämän lisäksi voit alkaa tutkia WordPress-teemoja ja useita WordPress-laajennuksia, jotka ovat käytettävissä WordPressissä SEO: lle, verkkosivujen suunnittelulle, tietoturvalle ja muille lisäominaisuuksille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map