MVPS Review (2020): Onko se rahasi arvoinen?

Luottaminen aiemmin käyttämääsi palveluun on erittäin pätevä tekosyy sen jatkamiseen. Mutta onko uskollisuus, joka saa sinut takaisin palveluun? Eikä ole enää toivomisen varaa?


Siksi kokeilimme MVPS: ää. Ehkä et ole koskaan ennen kuullut MVPS: stä, mutta sillä on merkittävä seuraus Euroopassa, mistä se on lähtöisin.

Nyt kokeilimme MVPS: ää laajasti ja meillä on muutama sana jaettavaksi. Siksi kaikki tämän katsauksen tiedot perustuvat henkilökohtaiseen kokemukseemme.

Joten on MVPS markkinoiden uusi paras eurooppalainen isännöintipalvelu? Aloitetaan …

Helppokäyttöisyys

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Helppous ja saavutettavuus parantavat kokemusta merkittävällä tavalla. Käytettävyydessä on 2 pääpistettä: käyttöliittymä ja navigointi.

Käyttöliittymä antaa sinun oppia tiesi kokeiluversion kautta & virhe. On järkevää, että kun olet käynyt läpi kaikki painikkeet ja kuvakkeet, voit helposti tutustua ympäristöön.

Navigoinnin tarkoituksena on antaa käyttäjälle paras mahdollinen reitti liikkumiseen eksyttämättä teknisiä yksityiskohtia. Navigointi auttaa myös käyttäjän käyttäytymisessä.

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Aloitetaan ensin hallintapaneelin sivupalkilla. Se on yksinkertaisen näköinen ja helppo käyttää. Sinulla on 2 pääosaa tarkastella muita kuin kojelauta / ohjauspaneeli ja Peruuta VPS.

Toiminto-osa on pääasiassa siinä, että palvelin kytketään päälle / pois, käynnistetään uudelleen, keskeytetään tai sammutetaan. Kaikkien painikkeiden sisällyttäminen oikein sivupalkkiin helpottaa sivustosi ylläpitoa.

Aktiviteetit-kohdassa on muitakin vaihtoehtoja, jotka helpottavat navigointia. Voit asentaa käyttöjärjestelmän uudelleen, päivittää, käynnistää konsolin manuaalista hallintaa varten, määrittää varmuuskopioita, hakea kuvaajia eri tilastoille, asentaa sovelluksia, kloonata jne..

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Seuraavaksi suuntasimme Kaaviot-osioon tarkistaaksesi suorituskyvyn. Oli 3 kuvaajametriä, jotka osoittavat suorittimen, muistin, liikenteen, levyn lukemisen / kirjoittamisen.

Ja suorituskyky, kuten saatat nähdä, ei ollenkaan huono, etenkin suorittimen käyttö näyttää vakaalta ja navigointi oli salamannopea, mikä on varma plus.

Kääri tämä osa ylös: käyttöliittymä & esitys on kohta. Käyttöliittymä oli helppo saada ja navigointi sujui sujuvasti.

hinnoittelu & ominaisuudet

Määritä Cloud VPS -palvelin

Hyödyntäkää aikaa, siirrytään hinnoitteluun. Voit vaihdella laskutusjaksoa kuukausittain, vuosittain, puolivuosittain & neljännesvuosittain ja voit myös valita etukäteen asennettavan käyttöjärjestelmän.

3,00 eurolla kuukaudessa VPS ONE -suunnitelma antaa sinulle yhden ytimen suorittimen, 2 Gt RAM-muistin, 25 Gt: n SSD: n, yhden verkkosivuston ja 3 Tt: n arvoisen liikenteen kaistanleveyden, jotka kaikki riittävät käynnistys- tai blogisivustolle, joka on suunnattu suhteellisen pienelle joukolle..

VPS BASIC -suunnitelma 7,00 € / kk on paljon parempi päivitys verrattuna VPS ONE: hen. Saat kaksoisydinsuorittimen, 4 Gt: n RAM-muistin, 50 Gt: n SSD: n, yhdestä verkkosivustosta, mutta 7 kt: n kaistanleveyden. Tässä vaiheessa voit alkaa ajatella blogin skaalaamista tai verkkokaupan perustamista.

Samoin ‘VPS POWER’ on kaksinkertainen ytimien määrä, kaksinkertainen RAM-muistin määrä, kaksinkertainen tallennustila, edelleen 1 verkkosivusto (joka tässä vaiheessa voisi olla 2) ja 25TB kaistanleveys.

Sinulla ei ole 2 verkkosivustoa, ennen kuin siirryt alempaan saariin. Alkaen VPS SUPER: llä, joka on 39 euroa / kk ja tarjoaa 6 ytimen suorittimen, 16 Gt: n RAM-muistin, 150 Gt: n SSD: n, 2 IP-osoitetta ja 30 Tt: n kaistanleveyden..

Viimeinen ‘VPS MAX’ -suunnitelma tarjoaa 12 suorittimen ydintä, 64 Gt RAM-muistia, 300 Gt: n SSD-tallennustilaa, jopa 4 verkkosivustoa ja 60TB kaistanleveyttä – 99,00 euroa / kk. Nyt, jos meidän olisi valittava, tallennustilaa ja kaistanleveyttä olisi voitu venyttää rajattomasti.

turvallisuus

Useimmiten kuin kaikki, kaikki johtuu turvallisuudesta. Joten millaista turvallisuutta voit odottaa MVPS: ltä? No, on olemassa 2 tapaa taata luottamuksesi:

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Two Factor Authentication on varmennusmenetelmä, joka sisältää 2 yhdyskäytävää, jotka on ajettava läpi ennen pääsyä. Se on yksi yleisimmistä todentamismuodoista, mutta silti erittäin turvallinen.

Voit helposti määrittää puhelinnumerosi & sähköpostin salasana & OTP, salasana & henkilötunnus tai muu yhdistelmä valtuutusväliaineita.

MVPS - Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoaja

IP-käyttöluetteloa voidaan käyttää estämään IP-osoitteiden syöttämiseen. Nämä IP-osoitteet voivat olla mahdollisia uhkia, jotka voivat vahingoittaa sivustoasi. Siksi et voi nollata tätä suojausta asetettuasi, ja sitä voidaan käyttää myös kahden tekijän todennuksen kanssa.

Se summaa turvallisuuden. Sinulla on suoja kahden tekijän todennuksen ja IP-käyttöluettelon muodossa.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki helpottaa elämääsi. Aiheita esiintyy jatkuvasti ja käyttäjät lopulta etsivät vastauksia Internetistä. Jos itse palvelulla on keskitetty tietopohja ja reagoiva asiakastuki, sillä on todella taipumus vaikuttaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Alussa sinulla on UKK-osio tai kuten me kutsumme sitä tietopohjaksi. Voit saada vastauksia moniin yleisiin kyselyihin, kuten mitä ovat VPS-palvelimet, käyttöaikatakuu, varmuuskopiointikäytäntö, mitkä ovat automaattiset varmuuskopiot ja miten ne toimivat ja paljon muuta.

Usein kysytty kysymys

Puhutaan vastauksista, hyvin, ne pidetään melko lyhyinä ja asianmukaisina. Kohtaaminen on hyvää, vaikka ei aina. Laajentaminen tietystä aiheesta on joskus tarpeen, etenkin kun käyttäjä voi olla uusi aiheeseen liittyvissä kysymyksissä.

Jotkut ulkoiset linkit liittyviin aiheisiin lisälukemista varten olisivat myös olleet hyödyllisiä, kuten monien vastaavien usein kysyttyjen kysymysten kohdalla.

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Kun kyse on live-tuesta, MVPS: llä on käytössä lippujärjestelmä, jota voidaan käyttää kyselyiden ratkaisemiseen. Voit myös liittää ongelmavirheitä tai kuvakaappauksia.

Luotettu korkealaatuinen VPS-palveluntarjoajasi

Täällä lähetimme kysymyksen heidän palvelimiensa eheydestä. Halusimme tietää, hallittiinko kaikkia heidän palvelimiaan itsenäisesti vai siirrettiinkö ne kolmansien osapuolien yrityksille, mikä on usein vaarallinen siirto uhkien kuten tietovarkauksien ja…

MVPS - Luotettu korkealaatuinen VPS-toimituksesi

… he vastasivat muutamassa tunnissa vastauksen ollessa odotettua: He eivät ole mukana mitään kolmansia osapuolia. Mutta taas, vastausaika olisi voinut olla parempi.
Se muodostaa asiakastuen. Sinulla on melko puoli hyvää tietopohjaa ja tyydyttävä live-tuki.

johtopäätös

Joten kaikki nämä tiedot jättävät meille yhden viimeisen kysymyksen:

Onko MVPS sen arvoinen? Kannattaako suositella sen virheiden lisäksi? Onko sivuston siirtämisessä mitään merkitystä??

Yksinkertaisesti sanottuna: Ei… mutta kyllä.

Kokemuksemme mukaan palvelu tuntui erittäin tyydyttävältä. Sitä oli helppo käyttää, navigointi oli nopeaa, tarjolla on laaja valikoima suunnitelmia, joissa on useita monitasoisia ominaisuuksia, palvelimen turvallisuus on luotettava, tuki toimii ja…

… Tietoturvaominaisuudet voisivat olla, hyvin, enemmän, ja tietopohja olisi voinut olla laaja.

Mutta hei, mikään palvelu ei ole täydellinen, ja nämä eivät ole sellaisia ​​puutteita, jotka pilaavat kokemuksen kokonaan. Ne voidaan korjata ja parantaa, ja toivottavasti he tekevät.

Näin ollen katsaus päättyy. Mitä mieltä sinä olet? Löysitkö artikkelin informatiivisena? Onko MVPS vaihtamisen arvoinen? Yrititkö palvelua? Kommentoi alla ja kerro meille.

Kokeile MVPS-hosting tänään

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map