NameCheap Review 2020: Uptime History + Plussaa ja miinusta käytön jälkeen!

Artikkeli muutettiin ja päivitettiin 3. huhtikuuta 2020.


Verkkotunnusten rekisteröinnin maailmassa muutama nimi on suurempi kuin Namecheap. Namecheap on vakiintunut verkkotunnuksen rekisteröinnissä alhaisista hinnoistaan ​​ja luotettavasta palvelustaan.

Kuten monet muut rekisterinpitäjät, Namecheap tarjoaa myös isännöintipalveluita. Valitettavasti, vaikka me kaikki tiedämme Namecheap-rekisterinpitäjän, harvat meistä tuntevat Namecheap-isännän. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että yrityksen nimi viittaa suoraan verkkotunnuksiin eikä hostingiin, mutta silti …

Tänään, sinulla on onnea! Koska tässä katsauksessa aion tiivistää havaintoni Namecheapin käytöstä. Ja jotta asiat olisivat erityisen erityisiä, puhun Namecheapista sekä isäntänä että rekisteröijänä.

Joten miten Namecheap pinota? Onko se vain hyödyllistä olla halpa? Onko se hyvä vain sen 10 miljoonan verkkotunnuksen hallintaan, vai pystyykö se suorittamaan myös sivuston yhtälön toisen osan??

Se on monimutkaista, mutta pääsemme sinne. Joten puhutaanpa Namecheapista ilman enempää!

Plussat

Aloitetaan siitä, mitä Namecheap sillä aikoo tehdä, verkkotunnuksen rekisteröijänä ja isäntänä.

varten molemmat verkkotunnuksen rekisteröinti ja hosting, Namecheapin merkittävin vahvuus on sen kohtuuhintaisuus. Vaikka hinnat tietysti vaihtelevat tuotteittain, on melko selvää, että Namecheapilla on yleensä alhaisimmat hinnat verkkotunnuksen rekisteröinnissä ja ylläpidossa.

Hanki .com hintaan 5,88 dollaria / 1. vuosi, tarjouskoodi: NEWCOM

Namecheapin verkkotunnuksen rekisteröijän puoli on kunnollisesti esitelty – voit tehdä kaiken tarvittavan ja mikä tärkeintä, saat ilmaisen Whois-yksityisyyden vuodeksi jokaisella verkkotunnuksen rekisteröinnillä (suurin osa rekisteröijistä veloittaa).

namecheap-whoisguard

Isäntänä Namecheap ei ole täynnä ominaisuuksia ja resursseja, mutta hinta on varmasti kohtuullinen – etenkin jaetussa isännöinnissä, jossa jo etsitään edullisia vaihtoehtoja, Namecheap tarjoaa hyvän sekoituksen hinnoista ja resursseista.

Yksi hieno asia Namecheapissa on sen erittäin helppo käyttö. Sekä verkkotunnuksen isännöinti että rekisteröinti Namecheapilla ovat saumattomia prosesseja, joissa intuitiivisella ja yksinkertaisella käyttöliittymällä puuttuu suurelta osin myyntiä.

On selvää, että Namecheap on täällä – sen asiakastuki on kaiken kaikkiaan myös hyvä. Edustajat ovat yleensä avuliaita ja reagoivia, ja paikan päällä olevat tiedot ovat kunnollisia. Mikään poikkeuksellinen täällä, mutta valitettavasti kummastakaan.

Namecheapilla on myös hyvä suojaus ja se on luotettava rekisterinpitäjänä.

Isäntänä… No, on aika päästä ala-arvoihin.

Haittoja

Haittoja? Mutta Namecheap meni vain niin hyvin! Niin, no, alhaiset hinnat eivät valitettavasti aina takaa kaikkea laatua.

Tärkein minimi, joka minulla on Namecheapin kanssa, on kyseenalainen käytettävyyspistemäärä (mittauksemme mukaan). Mittauksemme ovat osoittaneet käytettävyyden alemman alaan nähden. Nyt tämä ei ole vielä maailman loppua, mutta tekee siitä isäntänsä vähemmän houkuttelevan.

Lisäksi Namecheapin huippuluokan isäntätuotteille (kuten VPS ja omistettu isännöinti) mielestäni Namecheapin kohtuulliset hinnat eivät laske yhtä paljon. Toki, se on hyvä säästää, mutta kuka tahansa, joka jo sijoittaa raskaampaan käteen tarkoitettuun isännöintiratkaisuun, haluaa ennen kaikkea laatua.

Tätä silmällä pitäen ei ole niin, että Namecheap on huono – se saattaa olla hieman riskialtista. Jos etsit vakavampaa hosting-ratkaisua, sinun on todennäköisesti parempi tarkistaa ensisijaisesti hosting-palveluita omistava yritys.

Paperilla alaluettelo ei tunnu liian pitkältä. Ne ovat kuitenkin hieman vaikeita ja saattavat tehdä Namecheapistä vähemmän houkuttelevan joillekin potentiaalisille asiakkaille. Olemme kuitenkin toistaiseksi vain naarmuttaneet pintaa – syvällisesti yksityiskohtiin!

Hinnoittelu ja ominaisuudet:

Tämä on paljon tietoa, joten puhun ensin Namecheapin ominaisuuksista ja hinnoittelusta verkkotunnuksen rekisteröijänä ja sitten isäntänä. Muita tekijöitä – helppokäyttöisyys eteenpäin – on helpompi arvioida yhdessä.

Namecheapillä on rekisterinpitäjä, ja se on epäilemättä vahva. Lyhyt versio: sillä on edulliset hinnat, hyvät ominaisuudet ja se on erittäin suoraviivainen palveluna. Ei ihme, että se hallinnoi 10 miljoonaa verkkotunnusta.

Pidempi versio: Yksittäinen .com-verkkotunnus Namecheapissa maksaa yleensä 8,88 dollaria vuodessa kirjoittamisen ajankohtana.

Tämä on jo muutama taalaa alhaisempi kuin tyypillinen hinta, ja vaikka uusimismaksut ovat korkeammat, ne eivät ole merkittävästi enemmän – varsinkin jos ostat enemmän kuin yhden vuoden alussa.

Itse asiassa Namecheap on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos haluat pitää kiinni verkkotunnuksistasi yli kaksi ensimmäistä vuotta, koska uusimishinnat ovat jatkuvasti alhaiset kaikkialla.

Saat myös ilmaisen WhoisGuard-vuoden, mikä on hienoa, koska verkkotunnusten rekisteröijät yleensä veloittavat siitä erikseen, ja se on välttämätöntä useimmille käyttäjille (WhoisGuard suojaa yksityisyyttäsi piilottamalla rekisteröintitietosi verkkotunnusten julkisesta rekisteristä).

Jos haluat ostaa irtotavarana, Namecheap on silti hyvä vaihtoehto. Sillä on valittavanaan paljon ylimmän tason verkkotunnuksia (TLD), joista suurin osa on kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Namecheap-työkalut ovat riittävän yksinkertaisia, jotta jopa joukko-ostajat voivat hallita asioita ilman vaivaa.

Namecheapin verkkotunnuksen hallintalaitteessa on myös sovelluskauppa, mutta se on melko heikko.

namecheap-App-store

Nopeuttamatta sinua tarpeettomilla tiedoilla, Namecheap on toiminut verkkotunnuksen rekisteröijänä erittäin vahvasti. Työkaluja ei ole paljon, mutta se on melko luonnollista, kun hallitset verkkotunnuksia, ei verkkosivustoja. Sikäli kuin nämä työkalut menevät, ne toimivat hyvin ja ovat erittäin helppoja kiinnittää.

Puhutaanpa sen isännöinnistä:

Isännöinnin suhteen Namecheapilla on yllättävän kattava vaihtoehtoja: jaetut, WordPress, jälleenmyyjä, VPS ja erillinen palvelinpalvelin ovat kaikki käytettävissä.

Jos olet kuin minä, olettaisit, että jaettu isännöinti on Namecheapin tärkein vetonaula – loppujen lopuksi edullinen hosting näyttää siltä, ​​että se olisi luonnollisesti Namecheapin vahvuus.

Kun näin ensimmäisen kerran Namecheapin jaetun hosting-hinnan, palasin.

nc-shared-hosting

Mitä? 15,44 dollaria kuukaudessa jaetulle isännöinnille ?! Mutta sitten tajusin, että se oli vuotuinen hinta – eli 12 kuukauden ajan yhdessä.

nc-shared-kuukausittain hinnoittelun

Jos maksat kuukausittain, se alkaa 2,88 dollarista. Vaikka emme ole vielä päässeet ominaisuuksiin, se on melko hyvä hinta. Mutta entistäkin vaikuttavampi on se, että hinta on kuukausittain, joka on yleensä huomattavasti kalliimpi. Jos kuukausittainen hinta on niin alhainen, Namecheapin jaettu isännöinti on toisella edullisuustasolla, jota vain yksi tai kaksi muuta hosting-yritystä vastaa..

Vuotuinen maksaminen on vielä halvempaa, ainakin ensimmäisen vuoden. Toisena vuonna hinta kaksinkertaistuu – tyypillinen. Mutta jopa täällä, hinnan kaksinkertaistaminen on edelleen uskomattoman edullinen. Namecheapin kanssa jaetun hosting-palvelun uusittu hinta on samalla tasolla kuin ensimmäisen vuoden diskontattu hinta useimmissa muissa suurimmissa isännöintipalvelujen tarjoajissa.

Tämä tekee Namecheapista todella edullisen jaetun hosting-vaihtoehdon jopa uusimisen jälkeen. Okei, mutta onko hinta sen arvoinen?

Jaettuihin isännöintivaihtoehtoihin sisältyy vähintään 20 Gt: n SSD-kiihdytetty levytila, mittaamaton kaistanleveys, 3 verkkosivustoa, sivuston rakentaja ja Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian tietokeskuksen valinta (vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan datakeskukset maksavat dollarin tai kaksi enemmän kuukaudessa). Niiden mukana tulee myös ilmaisia ​​verkkotunnuksia, ilmainen WhoisGuard ja jopa 50 positiivista SSL-varmennetta.

Kuten odotit, korkeammat tasot antavat sinulle rajattomasti sivustoja ja lisää SSD-levytilaa. Varmuuskopiot ovat kunnollisia – kahdesti viikossa kahdelle ensimmäiselle tasolle ja 6 kertaa päivässä viikossa kolmannelle tasolle. Kuten muille palveluntarjoajille on tavallista, voit lisätä omistetun IP-osoitteen ylimääräisellä 2 dollarilla kuukaudessa ja saat pääsyn sovelluskauppaan, jossa on hyvä määrä ilmaisia ​​sovelluksia..

Suurin ongelma, joka minulla on ominaisuuksissa, on kolmas taso, joka on rajoitettu 50 Gt: aan puhdasta SSD-levytilaa. Tämä on hyvä määrä, mutta kolmannen tason osalta uskon silti olevansa suurempi.

Kaiken kaikkiaan minun on sanottava, että jaettu hosting näyttää ominaisuuksiltaan melko vankalta. Entä kaikki muu?

WordPress-isännöinti on myös erittäin edullista. Kuukausittainen hinta on tietysti korkeampi kuin vuosihinta, mutta siitä huolimatta se on WordPress-hosting-palvelun markkinahinnassa tai sitä alhaisempi.

Namecheapin WordPress-isäntä toimii Namecheapin pilvessä, ja tämän väitetään tekevän siitä paljon nopeampaa kuin WordPressin käyttäminen normaalissa jaetussa isäntätilissä. Sen lisäksi, että se ei näytä kuormitetulta, mutta sen hinnoittelu on kohtuullinen.

Se näyttää melko samanlaiselta jälleenmyyjän isännöinnissä.

nc-jälleenmyyjä-hosting

Hinnat ovat edelleen melko alhaiset, ja jos tiedät tekemäsi, voit tehdä helposti siistit voitot. Ihmettelen, voisiko ensimmäinen taso käyttää enemmän levytilaa, mutta se on kunnossa.

VPS-hosting on edelleen melko edullinen, mutta hieman enemmän “normaalilla” alueella.

namecheap-VPS-hosting

VPS-suunnitelmiin osoitetut resurssit eivät ole huonoja, mutta on myös muita palveluntarjoajia, joilla on laadukkaampia VPS-vaihtoehtoja samanlaisilla hinnoilla tai ainakin hinnat, jotka eivät ole merkittävästi kalliimpia.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, omistettu palvelinvaihtoehdot Namecheap-palvelun kanssa ovat oikein. Voit valita puhdistuspalvelimista (alaosa) tai “uusista” palvelimista (arvaa, mitä tämä tarkoittaa).

Tyhjennyspalvelimet ovat yllättävän edullisia. Kyllä, jopa tuotteisiin, jotka luokitellaan ”puhdistuspalvelimiksi”. Sinulla on 8 vaihtoehtoa ja kunnolliset tiedot.

namecheap-omistettu-palvelimet

Korkeamman tason vaihtoehdot ovat luonnollisesti edullisempia, ja valittavissa on vain kolme vaihtoehtoa. Niillä on paljon parempia määrityksiä kuin puhdistuspalvelimilla.

namecheap-new-palvelin

Karkeasti sanottuna Namecheapin isännöinti kannattaa ehdottomasti tarkistaa alhaisempien vaihtoehtojensa suhteen: jaetut ja WordPress-isäntä.

Jos jaat tai WordPress-isännöintiä, voit yleensä odottaa heikompia laatuvaatimuksia verrattuna VPS: ään tai omistettuun isännöintiin, ja jos tämä on mielessäsi etsiessäsi näitä vaihtoehtoja, NameCheap saattaa olla kokeilun arvoinen.

Vaikka jaettu isännöinti on ylivoimaisesti Namecheapin paras tarjous, jossa on paljon ominaisuuksia ja resursseja alhaisille hinnoille, sen muut vaihtoehdot eivät ole huonoja. Mutta siitä on kyse: ei paha. Namecheapin WordPress-hosting on riittävän alhainen, joten mielestäni kannattaa kokeilla säästämistä etsiville henkilöille.

Jos olet kuitenkin yritys, olisin hieman skeptisempi. Jos olet pienyritys, joka tarttuu yhteen sivustoon, ja jos et odota suurta liikennettä, Namecheapin jaetut tai jopa WordPress-suunnitelmat voivat olla aika hyvä vaihtoehto.

Jos odotat paljon liikennettä ja haluat laadukkaampaa palvelua, Namecheap ei ole paha, mutta ei ehkä takaa sen hintaa. Toki, se on halpaa, mutta tässä vaiheessa olet valmis investoimaan korkeampaan laatuun. Muut hosting-yritykset tarjoavat parempia eritelmiä ja jopa alhaisemmat rajoitukset resurssien allokoinnille hinnoille, jotka ovat tosin korkeammat, mutta eivät ollenkaan ansaitsemattomat.

Namecheapin isännöinti on kaiken kaikkiaan piilotettu helmi henkilöille tai pienille yrityksille, jotka tarvitsevat vain sivustoa tai kahta. Jos etsit jotain korkeampaa päätä, Namecheap-palvelin ei ehkä ole hyvä. Verkkotunnusten osalta Namecheap on ehdottomasti hyvä vaihtoehto.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on tärkeää sekä isännöinnissä että verkkotunnuksen hallinnassa, mutta eri tavoin.

Verkkotunnuksen hallinnan perusteet hoitaa suurimman osan ajasta rekisterinpitäjä, joten jos haluat vain suojata nimen sivustollesi, sinun ei tarvitse tehdä paljon. Periaatteessa sinun on mukautettava asetuksiasi / asetuksiasi tarpeen mukaan, varmista, että kaikki on linkitetty sivustoosi, ja olet sitten valmis menemään.

Jos ostat irtotavarana tai kaupat verkkotunnuksia, jopa se on melko suoraviivaista rekisterinpitäjän kanssa, koska heillä on työkaluja näiden työpaikkojen helpottamiseksi.

Namecheap menee erittäin hyvin verkkotunnuksen rintamalla. Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen: saat pääsääntöisesti hallintapaneelin ja muutamat muut sivut sivupalkista, joiden avulla voit helposti hallita verkkotunnuksiasi ja Namecheap-tiliäsi.

namecheap-kojelauta

* Huomaa: Anteeksi sensuuri! Se on erittäin salainen projekti, jota en ole vielä valmis näyttämään maailmalle … vielä!

Joka tapauksessa, helppokäyttöisyys on mielestäni hiukan tärkeämpää isännöinnissä. Kyllä, isännöinti on samanlainen kuin verkkotunnuksen rekisteröinti siinä mielessä, että olet lähtökohtaisesti etsimässä oikeaa resurssien allokointia oikeaan hintaan, ja sitten voit antaa isäntällesi tehdä työn puolestasi.

Ylläpito on kuitenkin hieman monimutkaisempi kaikkien mukana olevien asioiden takia: Voit käyttää sivuston rakentajaa tai integroitua WordPressiin, tai hallitset SSL-varmenteita tai sähköpostitilejä tai mitä tahansa määrää muita asioita. Lisäksi verkkosivujen isännöintiä voi hallita paljon enemmän.

Joten se on samanlainen, mutta erilainen peto. Onneksi Namecheap-palvelun avulla on helppo hallita isännöintiäsi parhaimpana. Namecheapin käyttöliittymä isännöintiin on hyvin samankaltainen kuin sen verkkotunnuksen hallintakäyttöliittymä (yllä).

Tässä on toinen asia, joka on sekä hyvää että huonoa: Namecheap on erittäin helppo yhdistää verkkotunnuksesi isäntään, jos haluat käyttää Namecheapia molemmille. Miksi tämä on huono? Koska se tarkoittaa jotakin myyntiä, joka voi tulla ärsyttäväksi, tosin se ei ole liikaa.

Valkoisella puolella, jos haluat yhdistää isäntäsi ja verkkotunnuksesi, se on helppoa Namecheapin kanssa. Kun olet todella alkanut käyttää Namecheapin verkkopalvelupalvelua, sanoisin, että se on melko yksinkertainen.

Kuten verkkotunnuksen rekisteröijä, myös Namecheap on intuitiivinen käyttää ja sillä on helppo käyttöliittymä. Mukana toimitettu cPanel yksinkertaistaa kaikkea ja Namecheapin nahat varmistavat, että kokemus pysyy sujuvana.

Lisäksi Namecheapin jaetut hosting-paketit toimitetaan verkkosivustojen rakentajan mukana. Tämä on melko normaalia, mutta Namecheap-sivuston rakentaja on erityisen intuitiivinen ja tehokas.

namecheap-ominaisuudet

Yksi asia, joka pidän Namecheapista, on sen suhteellinen läpinäkyvyys. Totta, Namecheap ei sijoita aloitussivulleen suurta banneria, jossa sanotaan, että “SINUN ASETTAMISPAKETTI UUSIUUUU X HINTA!”

Mutta se on silti yritys, joka pitää asiat pääasiassa suoraviivaisina käyttäjän kannalta. Tämä pätee verkkotunnuksen rekisteröintiprosessiin ja rekisteröinnin jälkeiseen verkkotunnuksen hallintaprosessiin. Se pätee myös isännöintiin: on erittäin helppo tutkia tilisi asetuksia ja muokata niitä tarpeen mukaan.

Yhteenvetona: Namecheap-verkkotunnuksen rekisteröinti on suunnilleen niin helppoa – vain Google-verkkotunnukset ovat yksinkertaisempia – ja sen isännöinti on yhtä helppokäyttöinen kuin Namecheapin tärkeimmät kilpailijat.

Asiakaspalvelu

Tietysti ei voi aina luottaa siihen, että tuote on helppo käyttää. Joskus syntyy teknisiä vaikeuksia tai joskus ohjelmistoja on helppo käyttää, mutta sinun on tiedettävä, miten tehdä jotain epätavallista, muuttaa tiliäsi jne..

Asiakastuki on siksi välttämätöntä – tuleeko Namecheapin kohtuuhintaisuus hyvän asiakastuen kustannuksella? Katsotaan.

Huomaa: muista, että Namecheap-asiakastukiresurssit jaetaan verkkotunnuksen ja isännöintipuolen kesken.

Ensinnäkin, sinulla on muutama vaihtoehto ottaa suoraan yhteyttä edustajiin. Voit tehdä tämän lipun tai live-chatin kautta – valitettavasti ei puhelintukea tällä hetkellä. Lippujen myynti ja live-keskustelu ovat kuitenkin menneet minulle aikaisemmin melko hyvin. Tässä on esimerkki …

namecheap-chat-1

Kesti noin minuutin, että edustaja pääsi minuun, mikä ei ole huono.

namecheap-chat-2

Mitä On valitettavaa on kuitenkin se, että edustajalla kului toinen puolitoista minuuttia saadakseni takaisin minulle vastauksen.

namecheap-chat-3

Tämä on melko hyvä esimerkki kokemuksestani Namecheapin asiakastuesta live-chatissa. Jotkut kokemuksistani ovat olleet tätä nopeampia, mutta monet eivät ole olleet hitaampia. Joka tapauksessa verrattuna parhaimpiin livekeskusteluihin, tämä on hiukan hidasta, mutta kaikki huomioon ottaen sain vastaukseni alle 4 minuutissa. Joten sanoisin, että se on silti hieno livekeskustelu.

Sen lisäksi, että otat yhteyttä edustajiin, voit jättää palautetta ja lukea tilapäivityksiä ja uutisia.

En pidä siitä, kuinka Namecheapin paikallinen tuki ja tiedot on järjestetty: asiat ovat liian erillään toisistaan. Namecheap-tukisivulla on painikkeet edustajien yhteydenpitoon, ja sillä on myös suosittuja artikkeleita ja UKK: ta. Siinä on myös tietokannan hakupalkki.

Vaihtoehtoisesti voit siirtyä suoraan tietokantaan, erilliselle sivulle ja selata artikkeleita (tai etsiä) sieltä.

namecheap-tietämyskanta

Pidän Namecheapin tietokannasta. Se on hyvin järjestetty, siinä on runsaasti sisältöä ja se on miellyttävä silmille.

Namecheapilla on myös resurssikeskus, joka koostuu pohjimmiltaan vähemmän teknisestä tuesta Namecheapin tekniikan käytännön käytölle – asioita, joista kuka tahansa voi löytää hyödyllisiä, kuten verkkosivun luominen, hyvät SEO-käytännöt ja niin edelleen.

Tällaiset resurssikeskukset ovat yleisiä, mutta on hienoa nähdä Namecheap pysyvän yllä.

Vaikka Namecheapin asiakastukea ei ole uskomattoman tyhjennetty, se on silti paljon vahvaa. Asiakasedustajat näyttävät olevan reagoivia ja avuliaita kokemuksessani, ja paikan päällä olevat tiedot ja resurssit ovat saatavilla ja hyödyllisiä. Namecheap-tuki ei ehkä ole tietosanakirjallinen, mutta siinä on ehdottomasti enemmän kuin paljain luiden.

Turvallisuus ja luotettavuus

Suojaus on välttämätöntä sekä verkkotunnuksen rekisteröinnissä että ylläpidossa. Hoitaako Namecheap turvallisuutta hyvin molemmilla rintamilla?

Joo! No,… se on kunnollista. Toivon, että Namecheapin sivustolla olisi enemmän tietoa, mutta sen suosio osoittaa, että Namecheap voi ainakin luottaa verkkotunnuksesi rekisteröintiin.

Ongelma syntyy enemmän isännöinnissä: emme tiedä kuinka suosittu Namecheap-palvelin on, ja koska Namecheap on ensin verkkotunnuksen rekisteröijä ja toinen isäntä, on epäselvää, kuinka suuri osa resursseistamme ohjataan tietoturvan ja luotettavuuden ylläpitämiseen..

Onneksi Namecheapilla on joitain ihmisarvoisia tietosuojastandardeja koko yrityksessä, ja lisäksi käyttäjällä on kunnolliset tietoturvatyökalut / -ominaisuudet.

Voit käyttää esimerkiksi kaksifaktorista todennusta (2FA) tilillesi ja cPaneliin sekä saada ilmaiseksi SSL-varmenteita joidenkin isäntäpakettien kanssa (ensimmäisenä vuonna). Tämän lisäksi saat Domain Lock -suojauksen ja ilmaisen WhoisGuardin vuodeksi jokaisella verkkotunnuksen rekisteröinnillä. Voit päivittää erityistä Namecheap-tietoturvaa tai ostaa Namecheap VPN: n.

Namecheap käyttää myös DDoS-suojausta kaikissa palvelimissaan, ja henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua palvelimiin DDoS-hyökkäyksen sattuessa. Namecheap käyttää myös uusimpia palvelimia, sillä on hyvä RAID-suojaus palvelimille, testataan säännöllisesti palvelimia ja sillä on täysi redundanssi “kaikilla tasoilla” verkossaan.

Tämä kaikki kuulostaa erinomaiselta, mutta jopa suuri tietoturva ei tarkoita, että näet täydellisen verkkosivuston käytettävyyden. Kuinka Namecheap siellä toimii?

Käyttöaste
99,75%
Vasteaika
770 ms

Tässä on keskimääräinen käyttöaika:
 • Maaliskuu 2020: 99,93%
 • Helmikuu 2020: 99,78%
 • Tammikuu 2020: 99,70%
 • Joulukuu 2019: 99,11%
 • Marraskuu 2019: 98,97%
 • Lokakuu 2019: 98,37%
 • Syyskuu 2019: 98,60%
 • Elokuu 2019: 98,17%
 • Heinäkuu 2019: 99,84%
 • Kesäkuu 2019: 99,73%
 • Toukokuu 2019: 99,82%
 • Huhtikuu 2019: 99,81%
 • Maaliskuu 2019: 99,87%
 • Helmikuu 2019: 99,91%
 • Tammikuu 2019: 99,89%
 • Joulukuu 2018: 99,91%
 • Marraskuu 2018: 99,57%
 • Lokakuu 2018: 99,91%
 • Syyskuu 2018: 99,98%
 • Elokuu 2018: 99,94%
 • Heinäkuu 2018: 100%
 • Kesäkuu 2018: 100%
 • Toukokuu 2018: 100%
 • Huhtikuu 2018: 100%
 • Maaliskuu 2018: 99,99%
 • Helmikuu 2018: 99,98%
 • Tammikuu 2018: 100%
 • Joulukuu 2017: 100%
 • Marraskuu 2017: 99,99%
Tässä on keskimääräinen vastausaika:
 • Maaliskuu 2020: 804 ms
 • Helmikuu 2020: 768 ms
 • Tammikuu 2020: 789 ms
 • Joulukuu 2019: 768 ms
 • Marraskuu 2019: 656 ms
 • Lokakuuta 2019: 668 ms
 • Syyskuu 2019: 747 ms
 • Elokuu 2019: 847 ms
 • Heinäkuu 2019: 1 687 ms
 • Kesäkuu 2019: 1 467 ms
 • Toukokuu 2019: 1 577 ms
 • Huhtikuu 2019: 1 233 ms
 • Maaliskuu 2019: 1 137 ms
 • Helmikuu 2019: 1 125 ms
 • Tammikuu 2019: 1 089 ms
 • Joulukuu 2018: 514 ms
 • Marraskuu 2018: 571 ms
 • Lokakuuta 2018: 436 ms
 • Syyskuu 2018: 461 ms
 • Elokuu 2018: 629 ms
 • Heinäkuu 2018: 613 ms
 • Kesäkuu 2018: 520 ms
 • Toukokuu 2018: 350 ms
 • Huhtikuu 2018: 369 ms
 • Maaliskuu 2018: 310 ms
 • Helmikuu 2018: 723 ms
 • Tammikuu 2018: 545 ms
 • Joulukuu 2017: 335 ms
 • Marraskuu 2017: 302 ms

Voit tarkistaa tarkan käytettävyyspisteen täältä.

Kuten näette, käyttöaika on kunnollinen, mutta kaukana täydellisestä. Namecheap lupaa 100% käyttöaikaa, mutta tämä on itse asiassa vivahteikas lupaus: Namecheap on lupaava sen palvelimet on 100% käyttöaika, ei sivustosi. Älä mene lankaan.

Vaikka vastausajat ovat olleet kaiken kaikkiaan hyvät (paitsi tammikuu), käytettävyyspisteet antavat minulle epäröinnin suositella yritystä, joka todella luottaa jatkuvasti yllä olevaan verkkosivustoon.

Siitä huolimatta, Namecheap-hinnoilla, se ei ole kauhea myynti. On valitettavaa, että 100-prosenttisesti sivuston käytettävyyden alan standardia ei noudateta, mutta se on ymmärrettävää. Jos olet edelleen kiinnostunut Namecheapista, harkitse itsesi varoitusta käytettävyydestä!

Lyhyt versio on seuraava: Namecheapilla on hyvä suojaus ja voit luottaa siihen tietosi. Ongelma liittyy enemmän käyttöaikaan ja luotettavuuteen, niille, jotka ovat mielenkiintoisia käyttämään Namecheapia isäntänä. Verkkotunnuksen rekisteröijänä Namecheap on suunnilleen yhtä luotettava kuin voit.

Johtopäätös: Suosittelen Namecheapia?

Kaikki huomioon ottaen, miten Namecheap on?

Rekisterinpitäjänä Namecheap ansaitsee selvästi paikkansa yhtenä parhaimmista koirista. Sillä on hyvät hinnat, helppo käyttöliittymä verkkotunnusten hallintaan, ja sillä on hyviä tarjouksia kaikkialla yhden verkkotunnuksen ostajista joukko-ostajille.

Isäntänä Namecheap on huomattavasti monimutkaisempi. Yhtäältä Namecheap on erittäin edullinen halvemman palvelun isännöintituotteille, jaetuille tai WordPress-isäntäpaketeille.

Näillä paketeilla on todella alhaiset hinnat ja kohtuullinen resurssien allokointi. Ne ovat melko hyviä tarjouksia niille, jotka ovat halukkaita riskittämään mahdollisesti turhien käyttöaikojen suhteen.

Korkeamman asteen tasot näyttävät hyvältä paperilla, mutta jättäisin sen yritykselle, joka on erikoistunut suoraan isännöintiin.

Namecheap näyttää hyvältä, mutta käyttöaikamittauksemme ovat olleet kevyt Achilles-kantapää. Erityisesti jos sinulla on verkkokaupatarpeita, Namecheap saattaa olla hiukan vaarallinen.

Jos huipputason sivuston käytettävyys ei ole sinulle tärkeämpää – olet tyypillisesti harrastaja tai ehkä yritys, joka haluaa sivuston, mutta ei löydä sivustolle liiketoiminnan kannalta välttämätöntä -, Namecheap saattaa silti olla kunnollinen vaihtoehto, joka säästää sinua raha.

Lyhyesti sanottuna, johtopäätökseni on, että Namecheap on riskialtti vaihtoehto niille, joilla on intensiiviset isännöintitarpeet, ja varastaa niille, joilla ei ole. Rekisterinpitäjänä se on enimmäkseen hienoa ympäri. Mutta jos olet edelleen epävarma, kokeile sitä riskittömästi 30 päivän ajan!

Käy NameCheap-sivustossa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map