NameCheap vs. Godaddy: 7 minuuttia tietää, kumpi on parempi vuonna 2020

Joten olet suunnitellut avata oman verkkosivustosi? Sepä hienoa. Jotain hyvin perustietoa tarvitset on verkkotunnus. Ja kyllä ​​verkkotunnuksen rekisteröijä.


Aluksi haluan kertoa sinulle lyhyesti, mikä on verkkotunnuksen rekisteröinti. Verkkotunnuksen rekisteröinti on nimi, joka varataan Internetissä tietyn ajanjakson, kuten yhden vuoden, ajaksi.

Verkkotunnus pysyy kanssasi, kunhan uusit sen. Verkkotunnusta ei voi ostaa ikuisesti.

Verkkotunnus antaa verkkosivustollesi yksilöivän, tunnistettavan nimen. On olemassa useita isäntäyrityksiä, jotka tarjoavat verkkotunnuksen rekisteröinnin sekä hosting-ratkaisuja.

Oikean verkkotunnuksen rekisteröintipalvelun valitseminen voi todellakin olla työlästä, ellet ole täysin tietoinen yritysten tarjoamista palveluista.

Olen käyttänyt kahta yhtä suurta isäntämerkkiä NameCheap ja GoDaddy jo jonkin aikaa.

Kokemukseni perusteella annan sinulle vertailevan katsauksen heidän molemmista verkkotunnuksen rekisteröintipalveluistaan.

Sitä ennen annan lyhyen yleiskuvan näistä yrityksistä. Alkaen NameCheap.

Mikä on NameCheap?

NameCheap perusti Richard Kirkendall vuonna 2000. Sen pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. NameCheapin tuotteita ovat verkkotunnukset, web-hosting, WhoisGuard, SSL-varmenteet.

Seuraavaksi siirrytään GoDaddyyn.

Mikä on Godaddy?

GoDaddy perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1997, ja sen pääkonttori oli Scottsdalessa, Arizonassa, Yhdysvalloissa. GoDaddyllä on yli 17 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. GoDaddyn tuotteita ovat verkkotunnuksen rekisteröinti, web-hosting, SSL-varmenteet ja pienyritykset.

Suositussuuntaukset:

Molempien näiden merkkien suosion vertailu tapahtuu alla esitetyllä tavalla. On selvää, että GoDaddy saavuttaa suosion kannalta NameCheapin yläpuolella.

Jos tarkistamme tietyn alueen, GoDaddy on jälleen suositumpi. Nämä tilastot koskevat Yhdysvaltoja.

hinnoittelu:

Sekä NameCheap- että GoDaddy-hinnoittelumallilla on useita muunnelmia.

Sallikaa minun jakaa tämä eri luokkiin alkaen rekisteröintihinnasta ensin.

Rekisteröintihinta:

Rekisteröintihinta vaihtelee valitsemasi verkkotunnuksen mukaan. Tietyt premium-verkkotunnukset ovat kalliita kummassakin näistä. Annan antaa säännöllisen verkkotunnushaun, jonka tein molemmissa rekisteröijissä.

Etsin samaa verkkotunnusta erilaisilla laajennuksilla molemmilla alustoilla, ja alla on havainnoni näistä.

verkkotunnuksen
namecheap
Hyvä isä
.com $ 8,48 / v.$ 0.99 / v.
.Org$ 10,28 / v. $ 11,99 / v.
.netto$ +9,68 / v. $ 13,99 / v.
.sisään$ 9,98 / v. $ 3,99 / v.

Namecheap tarjoaa rajoitetun ajan (11. helmikuuta – 18. helmikuuta) 46%: n alennuksen .com-verkkotunnuksen rekisteröinnistä. Tarjouskoodi: NEWCOM

Kaiken kaikkiaan GoDaddyllä on hyvä ja matala hinnoittelu ensimmäisenä vuonna. Pitkällä aikavälillä NameCheapilla on kuitenkin alhaisempi hinta.

Siirtohinnoittelu:

Siirtohinnat vaihtelevat olemassa olevan verkkotunnuksen laajennuksen perusteella.

verkkotunnuksen
namecheap
Hyvä isä
.com $ 9,69 $ 7.99
.sisään $ 9.99$ 11.99
.netto$ 11,88 $ 10.99

NameCheap-palvelun avulla .com-verkkotunnuksen siirto on 9,69 dollaria. Samoin .net on 11,88 dollaria ja .in on 9,99 dollaria.

GoDaddylle mikä tahansa .com-laajennus voidaan siirtää 7,99 dollarilla. Samoin .in on 11,99 dollaria ja .net on 10,99 dollaria.

Siirtojen hinnat ovat melkein samanlaiset, eikä NameCheapin ja GoDaddyn välillä ole paljon eroa.

Uusintahinnoittelu:

Molemmilla näillä alustoilla on useimmissa tapauksissa uusinta korkeampi. Alla on vertailu näistä kustannuksista.

verkkotunnuksen
namecheap
Hyvä isä
.com $ 12,98$ 17.99
.Org $ 14.98$ 20.99
.netto $ 14.98$ 19.99
.tiedot $ 13.88$ 21.99
.io $ 34.88$ 59.99

No, useimmissa tapauksissa GoDaddy: n uusinta on korkeampi kuin NameCheapissa.

Verkkotunnuksen yksityisyys:

Verkkotunnusten yksityisyyteen viitataan myös nimellä Whois Privacy, jota pääosin kaikki verkkotunnuksen rekisteröijät tarjoavat. NameCheap-palvelun verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy useimmissa tapauksissa osana suunnitelmaa, ja se on ilmainen elinaikana.

verkkotunnuksen
namecheap
Hyvä isä
Ensimmäinen vuosi VAPAA$ 9.99
uusiminen $ 2.88 Hyödyllinen hinta$ 9.99

GoDaddy-palvelun avulla verkkotunnuksen yksityisyyden lisäkustannukset ovat 7,99 dollaria ensimmäisenä vuonna. Myöhemmät uusinnat ovat hintaan 9,99 dollaria.

No, NameCheapilla on edullisempi hinnoitteluvaihtoehto, eikä uudistukset ole myöskään kovin kalliita GoDaddyyn verrattuna..

Rekisteröi verkkotunnuksesi

Seuraavaksi, tarkistakaamme alennukset, joita saat käyttämällä näitä palveluita.

alennukset:

Sallikaa minun puhua seuraavaksi vähän heidän verkkotunnusten alennuksista.

namecheap
 • NameCheap tukee useita yleisiä ja maakohtaisia ​​verkkotunnuksia, kuten .com, .net, .org, .us, .co ja monia muita.
 • Vaikka uusiminen on korkeampaa hintaa, ensimmäisen kerran hinnoittelussa on aina alennus. Alennus riippuu valitsemastasi verkkotunnuksesta. Keskimääräinen diskonttokorko vaihtelee 15 – 65% tietyillä verkkotunnuksilla.
 • Tämän lisäksi tietyillä yleisesti käytetyillä verkkotunnuksilla, kuten .com, on lisäalennuksia alennuskupongilla, jotka ovat ajoittain saatavana verkkosivustolla..

Hanki alennus

Hyvä isä
 • GoDaddy tukee verkkotunnuksen rekisteröintiä useilla vaihtoehdoilla.
 • GoDaddyllä on alennuksia, jotka vaihtelevat noin 28–65%. Saatu alennus riippuu verkkotunnuksen valinnasta.
 • Joissakin tapauksissa alennus ylittää kuitenkin yli 80% ensimmäistä kertaa rekisteröinnistä. Tämän kannattaa ehkä tarkistaa ennen sitoutumista pitkällä aikavälillä.

Asiakaspalvelu:

Asiakastuesta sekä NameCheap että GoDaddy tarjoavat erinomaisia ​​asiakaskeskeisiä palveluita. On olemassa useita tapoja, joilla voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukeen. Sanomattakin on selvää, mutta nämä vaihtoehdot ovat helposti saatavissa verkkosivustolta.

NameCheap tukee sähköposteja, lippuja ja live-chat-vaihtoehtoja. Tämän lisäksi heillä on tietopohja ja he ovat erillään aiheista.

NameCheap_Knowledgebase

NameCheap tarjoaa myös sarjan blogin sisältöä ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Yritin edelleen heidän asiakastukipalveluitaan kokeillen heidän live-chat-vaihtoehtoa.

NameCheapilla on hämmästyttävä live-chat-vaihtoehto ja tämä tapahtuu melkein välittömästi. Asiakastukiedustaja oli myös helposti saatavana perusteellisilla yksityiskohdilla verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja siihen liittyvistä tiedoista.

Nimihalpa chatti

GoDaddyssä saat 24/7 -tukea puheluilla ja sähköpostiviestillä. GoDaddyllä on myös hyvä kokoelma perustietoja. Sillä on yhteisöfoorumi ja tukidokumentit, jotka ovat saatavilla heidän verkkosivuillaan.

GoDaddy: n sisältö on myös hyvin erillään aiheista.

Godaddy_Knowledgebase

Yritin tutkia enemmän heidän live-chat-vaihtoehtonsa. Mutta tämä ei ole 24/7, joten keskustelu oli offline-tilassa.

chat godaddy

Molemmilla näillä alustoilla on useita aloittelijoille tarkoitettuja oppaita ja aloitusoppaita, joten aloittelijoille on helppo käyttää palveluaan.

Käyttöliittymä:

Seuraavaksi puhun heidän käyttöliittymästään. Haluan aloittaa tämän NameCheap-sovelluksella ja siirtyä sitten GoDaddy-palveluun.

NameCheap-käyttöliittymä:

NameCheap-verkkotunnuksen ja verkkotunnuksen lisääminen voidaan tehdä niiden käyttöliittymän kautta.

NameCheap-käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja sillä on erillinen otsikko verkkotunnuksen hallintaan. Tämä sisältää kaikki toimialueeseen liittyvät ominaisuudet, kuten Domain Name Search, Domain Transfer, DNS ja muut asiaankuuluvat palvelut.

Namecheap-käyttöliittymä

Kun verkkotunnus on lisätty, voit tarkastella muita vaihtoehtoja, kuten ”Advanced DNS”.

Advanced DNS Namecheap

Verkkotunnusten aktivointi vie useimmissa tapauksissa muutaman minuutin ja enintään 24 tunnin. CNAME voidaan lisätä käyttöliittymästä ja on helppo käyttää.

CNAME lisätty NameCheapiin

Godaddy-käyttöliittymä:

Seuraavaksi haluan antaa sinulle esittelyn GoDaddy-käyttöliittymästä. Kuten NameCheap, jopa GoDaddyllä on erillinen otsikko verkkotunnuksille. Voit hallita sitä täältä.Godaddy_Domain_Interface

Domain Manager -sovelluksessa on useita vaihtoehtoja, jotka on upotettu yhteen ruutuun, mikä tekee siitä hieman hämmentävämmän, varsinkin jos olet uusi tämän käyttöliittymän alueella.

Godaddy_Manage_Domains

Kaiken kaikkiaan NameCheap ja GoDaddy tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän. Jos olet kuitenkin uusi verkkotunnuksen luomisessa ja aloitat siitä, NameCheap-palvelu on sinulle helpompi tutkia ja käyttää.

Syyt, miksi sinun pitäisi ostaa verkkotunnuksia ja isännöintiä erikseen:

Useimmat ihmiset, jotka ovat alkaneet isännöidä verkkosivustoa, sekoittuvat verkkotunnuksen ja isäntän välillä. Sivuston omistamisessa on kaksi asiaa. Ensimmäinen on verkkotunnuksesi ja toinen on hosting. Nämä ovat kaksi erillistä tarjousta, jotka useimmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat.

Monet ihmiset ovat sitä mieltä, että; on parasta pitää kaikki saman katon alla. Niin monet päättävät rekisteröidä verkkotunnuksen valitsemansa palveluntarjoajan kautta. Tämä kuulostaa paljon, jos kaikki toimii hyvin.

Jostain syystä jos olet tyytymätön isännöintipalveluntarjoajasi palveluihin ja sinun on siirryttävä vaihtoehtoiseen isäntäalustaan, sinun on myös siirrettävä rekisteröimäsi verkkotunnus. Toisinaan verkkotunnusten siirrot voivat olla aikaa vieviä ja hämmentäviä.

Jos olet rekisteröinyt verkkotunnuksen muualla, sinun ei tarvitse tehdä tällaisessa tilanteessa muuta kuin päivittää DNS-asetukset.

On parasta, että kaikki verkkotunnuksesi ovat saman katon alla. Tämä on etu, jos sinulla on useita verkkotunnuksia. Verkkotunnuksen hallinta on sellaisissa tilanteissa helpompaa. Voit kirjautua suoraan rekisterinpitäjään ja tehdä DNS-asetusten päivityksen.

Tämä säästää aikaa ja vaivaa kirjautumalla sisään eri portaaleihin ja toistamalla muutokset.

Lisäksi kun olet tottunut yhteen verkkotunnuksen rekisterinpitäjään, työsi on entistä helpompaa hallita kaikkia verkkotunnuksiasi sen sijaan, että käytät ja tottutte eri verkkotunnusten rekisteröijien portaaleihin..

Toinen tärkeä näkökohta on verkkotunnuksen turvallisuus. Joten esimerkiksi jos verkkosivustosi jostain syystä hakkeroidaan, hakkeri voi käyttää tiedostojasi. Jos olet ostanut isäntä- ja verkkotunnuksen yhdessä, hakkeri voi myös saada pääsyn verkkotunnukseesi.

Tämä mahdollisesti tarkoittaisi; hakkeri voi myös siirtää verkkotunnuksen. Tällaisessa tilanteessa sinun on ryhdyttävä lailliseen taisteluun todistaaksesi omistajuutesi verkkotunnukselle. Jos verkkotunnuksesi sijoitetaan erikseen, niin vaikka verkkosivustosi hakkeroidaan, verkkotunnuksesi pysyisi kuitenkin turvassa.

Markkinointitekniikat asiakkaan hankkimiseksi:

NameCheap ja GoDaddy käyttävät erilaisia ​​innovatiivisia markkinointistrategioita houkutellakseen asiakkaita. He tekevät tämän aika ajoin alennuksilla ja herkuilla. Useimmiten tämä näkyy heidän virallisilla verkkosivustoillaan.

Alla on esimerkki siitä, kuinka NameCheap tarjoaa alennuskupongin verkkotunnuksilleen.

discount_on_namecheap

Tämän lisäksi on lisätty joitain todella houkuttelevia tarjouksia, kun valitaan verkkotunnus, kuten alla näkyvä-

Nimihalpa alennus2

Lisäksi verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy osana NameCheap-suunnitelmia. Tämä tekee siitä houkuttelevamman asiakkaille.

NameCheapissa on erillinen osio, joka on omistettu mainoskampanjoille. Tämä antaa sinulle nimenomaisesti yksityiskohdat käytettävissä olevista tarjouksista. NameCheap antaa käyttäjille myös tilata uutiskirjeensä saadakseen päivitettyä ja viimeisintä tietoa markkinointiviestinnästä.

GoDaddy on lisännyt samanlaisia ​​tarjouksia heidän verkkosivustoilleen.

Godaddy-alennus

GoDaddy-verkkosivustolla huomaat myös tiettyjä artikkeleita, joista olisi hyötyä lukijoille.

Godaddy-alennus2

GoDaddy, kuten NameCheap, antaa käyttäjän tilata saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset erikoistarjouksista. Heillä on myös promootioihin tarkoitettu osio, joka on päivittänyt tietoa tarjouksistaan.

Godaddy_discount3

GoDaddy tarjoaa myös satunnaisia ​​uusimiskoodeja ja alennusverkkotunnuksen klubin. No, alennusverkkotunnuksen klubi hinnoitellaan erikseen, mikä taas on markkinointistrategia saadakseen uskollisia asiakkaita.

Godaddy-alennus4

Kun vertaan molempia markkinointitekniikoita, NameCheap näyttää kaikilta osin houkuttelevammalta. Heillä on aitoja tarjouksia saada asiakkaat säästämään rahaa. Myös niiden hinnoittelu ja täydentävät palvelut tuovat lisäarvoa ostamaasi verkkotunnukseen.

Toisaalta GoDaddyllä on tarjouksia, jotka myös saavat asiakkaat maksamaan joitain lisäkustannuksia. GoDaddy’s on hinnoiteltu edullisesti ensimmäistä kertaa, mutta kaikki tämä saattaa näyttää kalliilta.

johtopäätös:

Olen tarjonnut sinulle täydellisen ohjeen NameCheap- ja GoDaddy-verkkotunnuksen rekisteröintipalveluista. Vaikka molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, suosittelen NameCheapia GoDaddyn yli.

Hinnoittelun kannalta NameCheap on edullisempi ja budjettiystävällisempi vaihtoehto. GoDaddy on hyvä aluksi, mutta kun uusit, tämä saattaa vaikuttaa budjetin ylitykseltä.

NameCheapilla on jälleen intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Tämä on suunniteltu helppokäyttöiseksi jopa aloittelijoille. Heidän tuki oppaisiin palveluiden käytön aloittamisessa on helposti saatavissa.

Viimeinkin NameCheapilla on verkkotunnuksen yksityisyys osana verkkotunnuksen rekisteröintiä ja se tekee verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja aliverkkotunnusten lisäämisestä saumattoman prosessin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map