Nestemäinen verkkokatsaus: Oikea ylläpito tarpeitasi varten? Ota selvää täältä

Tätä nestemäistä web-hosting-arviota muutettiin ja päivitettiin 18. heinäkuuta 2019.


Tunnetuimmat hosting-yritykset ovat joustavia tarjoamissaan tarjouksissa: ne voivat tarjota isännöintiä yksityisille tai jopa suurille yrityksille. Vaikka ne saattavat olla hyviä, tämä tarkoittaa tietysti sitä, että erikoistuminen saattaa kadota.

Kirjoita L
iquid Web: Perustettiin vuonna 1997, Liquid Webistä on tullut johtava johdettujen hosting-tuotteiden tuotemerkki. Hallinnoitu isännöinti on pohjimmiltaan huippuluokan isännöintiä: samankaltainen kuin omistettu isännöinti, yritys vuokraa palvelimia (tai palvelintilaa VPS-isännöinnin yhteydessä) asiakkaille, mutta yritys käsittelee myös paljon enemmän heidän loppupäästään kuin tavanomaisissa isännöintivaihtoehdoissa..

Hallittu isännöinti maksaa yleensä enemmän, koska yritys tarjoaa paljon enemmän asiakkailleen. Sitä etsivät erityisesti pienet tai keskisuuret yritykset (tunnetaan myös nimellä pk-yritykset).

Sellaisenaan Liquid Web -yrityksellä on vain 30 000 asiakasta (tosin 130 maassa), ja se auttaa hallitsemaan puoli miljoonaa sivustoa – ei mitään verrattuna miljooniin isännöimiin isoihin nimiin. Mutta jälleen kerran – vain nestemäinen Web tarjoaa hallittua isännöintiä.

Toisin sanoen, ellei sinulla ole paljon heittää alas, Liquid Web ei ole paras vaihtoehto useimmille harrastajalle tai yksilölle. Jos sinulla on pieni tai keskisuuri yritys tai jos olet suunnittelija tai kehittäjä, jolla on suuria tarpeita tai digitaalinen toimisto – No, Liquid Web on todennäköisesti täydellinen.

Joten miten Liquid Web tekee tässä kapealla?

Kun olen testannut Liquid Webiä muutaman kuukauden, voin sanoa, että Liquid Web on todella onnistunut tekemään itsestään loistavan vaihtoehdon tavoitteelleen. En kuitenkaan usko, että se koskee kaikkia pk-yrityksiä – siirrytään sitten yksityiskohtiin.

Plussat

Aloitetaan joitain hyvistä uutisista: mitä Liquid Web tekee hyvin?

Ensimmäinen asia, jonka mainitsen, on Liquid Web -tuotteilla kaiken kaikkiaan erittäin hyviä tuotteita. Vakavasti en epäileisi saamasi palvelun laatua: tuotteissa on paljon ominaisuuksia ja resursseja, ja ne toimivat hyvin.

Osa tästä laadusta edellyttää erinomaista asiakastukea. Jos Liquid Web -yrityksellä ei ole parasta asiakastukea isännöinnissä, se on varmasti parhaiden joukossa.

Koska Liquid Web tarjoaa hallittuja hosting-palveluita, asiakastuki on kaikkea.

hallittu hosting ja sovellukset

Ja poika, suorittavatko he sen? Se on yksi niistä asioista, joista he ovat yritystä ylpeä.

Yhdistetty, mutta ei täysin sama, on helppokäyttöisyys: Liquid Web ei ole luonteeltaan ja kohdeasiakkaalle helpointa isännöintipalvelua, mutta se on silti yhtä helppoa kuin vakavampi isäntä voi saada.

Liquid Webin hyvän suorituskyvyn lisäksi Liquid Webin turvallisuus on ehdottomasti alan kultastandardien mukainen..

Haittoja

Kaikki tämä kuulostaa hienolta – ja se on – mutta antaa meille yhden suuren haitan: hinnan.

Tätä ei ole kovin helppo tapa sanoa: Nestemäinen verkko voi olla vähän kallis. Minusta huolimatta se on suurin ongelma. Suurin osa muista nestemäisen verkon ominaisuuksista on hienoja, mutta hinta voi varmasti olla rajoittava joillekin.

Vaikka pidät mielessä, että Liquid Web -yrityksen suuri kohde on pienet ja keskisuuret yritykset ja asiakkaat, joilla on tiukat isäntämääritykset, jotkut muut palveluntarjoajat voivat tarjota samanlaisia ​​palveluja halvemmalla.

Mielestäni on kohtuullista sanoa, että Liquid Web on vaikea voittaa siinä määrin kuin se on erikoistunut premium-hallittuun isännöintiin. Kaikki eivät kuitenkaan tarvitse tällaista premium-palvelua – monet voivat saada samanlaatuisia tuotteita halvemmalla.

Toinen ongelma Liquid Webissä olisi se, että se ei tarjoa jaettua web-hosting-palvelua. Se voi olla mahdollisesti kiinteä sekoitus nestemäisen webin laatua, mutta edullisempaan hintaan. Toisaalta Liquid Web ei näytä haluavan asiakkaita, jotka haluavat jaettua majoitusta, joten se ei ehkä ole ongelma.

Se on enimmäkseen sitä! Luonnollisesti jokaisella on omat valituksensa tälle tai toiselle hosting-suunnitelmalle, mutta yleisesti ottaen nämä ovat Liquid Web -yrityksen ensisijaisia ​​haittoja..

Silti Liquid Web on loistava vaihtoehto joillekin yrityksille – keskustelemme siis jatkossa Liquid Web -sovelluksen erityispiirteistä.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Nesteverkon hinnoittelu on yksi ensimmäisistä asioista, joista ihmiset puhuvat. Syynä siihen, että ulkoisesti Liquid Web on helposti yksi arvokkaimmista isäntäyrityksistä.

“Ulkoisesti” on tässä avainsana. Muista, että Liquid Web ei tarjoa jaettuja hosting-tuotteita, jotka ovat aina halvempia ja kohdistettu niille, joilla isäntätarve on kevyempi.

Kun katsot mitä jopa suuret isäntäyritykset – kuten GoDaddy, Bluehost tai HostGator – tarjoavat hallittuille tuotteilleen, asiat eivät ole liian erilaisia. Tuotteiden välillä on aina joitain eroja, mutta kaiken kaikkiaan nestemäinen verkko on edelleen kohtuullisella alueella.

Vaikka sanottiin, että … niin, melko harvat tuotteet ovat hinnoittelupuolella. Dedicated hosting alkaa 199 dollaria kuukaudessa ja jatkuu 599 dollariin kuukaudessa, ja käytettävissä on esimerkiksi muita mukautettuja ratkaisuja.

omistettu palvelimen hinnoittelu

Joistakin hinnoista huolimatta Liquid Webillä on vahvuus tarjoamassaan lajikkeessa. Oman hosting-sovelluksen käyttäminen jälleen esimerkkinä: edellä mainittu hintaluokka leviää yli tusinaan tuotteeseen. Nämä tuotteet vaihtelevat 4 ytimestä ja 16 Gt RAM: sta (ensimmäinen taso) 20 ytimeen ja 64 Gt RAM: iin.

Voit valita yhden prosessorin tai kaksoisprosessorin välillä, valita haluamasi varmuuskopioaseman, ja voit jopa valita palvelimista Yhdysvaltojen keski- tai itäosissa tai Euroopassa (vaikka kahdella viimeksi mainitulla on vähemmän tuotteita, joista valita).

Nestemäisessä Webissä on myös todella hyviä pilvivaihtoehtoja: Cloud VPS, Cloud Dedicated, Private Cloud tai Cloud Sites. Huomautus viimeisimmästä: Pilvisivustot ulottuvat fyysisiin ja virtuaalisiin palvelimiin, jotka antavat niiden skaalata helposti, jos odotat kasvua.

Cloud Sites antaa sinun käyttää rajoittamatonta sivustoa, ja Cloud Dedicated Server -palvelimet ovat myös erittäin skaalautuvia. Mielestäni Cloud VPS -tuotteet ovat vähän kalliita, mutta ominaisuudet ovat melko vankat, sillä niissä on paljon SSD-levytilaa ja kaistanleveyttä, rajoittamaton määrä sivustoja, juuripääsy, CDN ja paljon muuta.

pilvi vps

Yksityinen pilvi on jotain, jota et näe päivittäin, ja se antaa sinulle paljon hallintaa pilviympäristössä – en rehellisesti sanoen usko, että on olemassa monia muita hienoja vaihtoehtoja yksityisille pilveille, jotka on räätälöity pienille ja keskisuurille yrityksille..

Liquid Web tarjoaa myös WordPress- ja WooCommerce-hosting-palveluita. Liquid Webin WordPress-isännöinti on erittäin hyvä, sillä siinä on pari ainutlaatuista pistettä: automaattiset laajennuspäivitykset ja iThemes Sync mukana.

Nesteverkon henkilökunta varmistaa, että laajennukset päivittyvät erillisissä ympäristöissä, jotta ne eivät ole ristiriidassa, minkä vuoksi monet isännät eivät päivitä laajennuksia automaattisesti, vaikka he itse päivittäisivät itse WordPressin.

Mitä iThemes Sync -sovellukseen tulee, se on työkalu, joka tekee useiden sivustojen teemojen hallinnan paljon keskitetymmäksi asettamalla kaiken yhdelle kojetaululle. Se ei ole välttämätöntä, mutta kun sinulla on se, tunnet siltä, ​​että puuttuit jotain aiemmin.

Joka tapauksessa WordPress-hosting on aika hyvä. Aikaisemmin se oli kalliimpaa, alkaen 99 dollarista ja 10 sivustolta.

Mutta nyt? Nyt se on kolmas taso. Ensimmäinen taso alkaa 29 dollaria kuukaudessa yhdelle sivustolle, jonka kaistaleveys on 5 kt. Aiemmin korkein taso antoi sinun käsitellä 50 sivustoa, mutta nyt raja on 25 ja se on 149 dollaria kuukaudessa.

Rehellisesti sanottuna tämä on edelleen melko kohtuullinen valikoima. Olen varma, että jotkut haluavat isomman suunnitelman, joka sallii yli 25 sivuston – voit saada yrityssuunnitelman, joka alkaa 50 sivustosta 289 dollarilla kuukaudessa.

Mutta jopa neljä ensimmäistä tasoa ovat riittävän hyviä useimmille ihmisille. Ja koska ominaisuudet ovat todella hyviä, hinnat ovat myös.

Vaikka mielestäni Liquid Webin WordPress-, Cloud- ja Dedicated-isännöintituotteet ovat melko vakiintuneita, tunnen olevani vakuuttunut sen WooCommerce-isännöinnistä. Kyllä, palvelu on hyvää, mutta se alkaa 39 dollarista kuukaudessa – tämä lähtötason taso rajoittaa myymäläsi käsittelemien tilausten määrän 150 kuukauteen.

Joillekin, jotka saattavat olla hienoja, mutta mielestäni se on ylihintainen ottaen huomioon sallittujen tapahtumien lukumäärä.

Joka tapauksessa, vaikka spesifikaatiot saattavat vaihdella paketeittain, kaikkiin isännöintituotteisiin sisältyy melkein kaikki DDoS-suojaus, CDN, muiden suojaustoimenpiteiden lisäksi ja varmuuskopiointityökalut.

Viimeinen Liquid Webin tarjoama isännöintipalvelu on sähköpostin ylläpito. Liquid Web -asteikolla tämä on melko edullinen: ensimmäisen tason hinta on 1 dollari postilaatikkoa kohti kuukaudessa, ja sitten on vielä muutama taso, jotka nostavat dollaria postilaatikkoa kohti, mutta niissä on enemmän tilaa ja ominaisuuksia.

Jos olet ajatellut ylläpitää postilaatikoita kymmenille työntekijöille, saatat ehkä löytää paremman kaupan toisen yrityksen kanssa, mutta jos ei, uskon, että tämä on yksi Liquid Web -yrityksen hintojen tietoisemmista ominaisuuksista.

Kaiken kaikkiaan Liquid Web tekee paljon. Se tarjoaa kaikki tavanomaiset asiat, joita voit odottaa isännöimällä, mutta avain Liquid Webissä, jos olet melko varmasti korkealaatuinen palvelin ja vankka resurssien allokointi.

Se on tosin tyyris, mutta se ei tule olemaan kohtuutonta kaikille yrityksille – joidenkin mielestä Liquid Web on saavuttanut tavaramerkin täydellisesti. Mutta hei, tonnia ominaisuuksia ei tarkoita mitään, jos et voi hyödyntää niitä parhaiten, ja jos haluat hallittua isännöintia, se hallinta on parempi. Katsotaanpa, kuinka helppokäyttöinen Liquid Web on.

Helppokäyttöisyys

Kuten olen sanonut, ja kuten nimestä käy ilmi, hallittu hosting tarkoittaa tietynlaista ylimääräistä osallistumista käsillä olevalta yrityksestä. Tässä tapauksessa Liquid Web painottaa voimakkaasti palvelimien kunnollisen hoidon lisäksi prosessin yksinkertaistamista.

Käsittelen tätä enemmän seuraavassa osiossa, mutta yksi esimerkki tästä on Liquid Web -asiakastuki. Laadun isännöinnin lisäksi Liquid Webin toinen myyntipiste (vakavasti, käy heidän verkkosivuillaan ja näet mitä tarkoitan) on tähtien asiakaspalvelu.

Pohjimmiltaan Liquid Web -palvelussa on ihmisiä, joita voidaan kuulla, lukuun ottamatta teknisen tuen tarjoamista. Tämä tarkoittaa, että jos esimerkiksi yrityksesi on kasvanut ja joudut siirtämään tai muuten muuttamaan digitaalista infrastruktuuriasi, voit puhua helposti Liquid Web-edustajan kanssa saadaksesi työn tehokkaasti aikaan.

Joten se on yksi osa Liquid Web -palvelun helppokäyttöisyydestä. Toinen on joitain automatisoituja perustyökaluja, jotka ne sisältävät paketteihinsa. Upea esimerkki tästä on heidän WordPress-paketit. Jos sinulla on vaihtoehto WordPress-laajennusten automaattiseen asentamiseen oikein ja iThemes Sync Pro, useiden WordPress-sivustojen hallinta on huomattavasti helpompaa, varsinkin jos sinulla on pienempi joukkue.

Wordpress-paketit

Tämän vuoksi Liquid Web -palvelimen “hallittu” osa on konkreettisempi. Muut alustat saattavat tarjota hallittuja isännöintipalveluita, mutta eivät investoida huomattavasti käytön helppoutta ja hoitaa yksinkertaisesti yksinkertaisia ​​asioita.

Liquid Web menee pois tapaansa tehdä kaikista isäntätuotteistaan ​​helppo hallita. Toinen mukava kohta on, että avulias henkilökunta pitää asennusprosessin tehokkaana.

Loppujen lopuksi sanoisin, että kaikki pienet ja keskisuuret yritykset, etenkin sellaiset, jotka käsittelevät monimutkaisempia verkkoinfrastruktuureja, joutuvat vaikeuksiin ja monimutkaisuuden ikävyyteen. Liquid Web vähentää kuitenkin sitä niin paljon kuin tällä hetkellä on mahdollista.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki ja helppokäyttöisyys kulkevat aina käsi kädessä, mutta tämä pätee erityisesti Liquid Web -sovelluksiin. Kuten olen jo sanonut: suuri osa Liquid Web -palvelun helppokäyttöisyydestä ja suuri osa sen hallinnoidusta osasta on erinomaista asiakastukea.

Mitä tarkoitan tällä? Voit harkita palvelimiesi seurantaa ja ylläpitoa asiakastuen muodossa, vaikkakin perustana kaikelle isännöinnille. No, Liquid Web panee (niin pitkälle kuin voin päätellä) jonkin verran ylimääräistä työtä laitteiston valvontaan.

Liquid Webin vahvuus on sen asiakaspalvelun edustajissa. Muiden isäntäympäristöjen kanssa siirryt edustajien kanssa, jos sinulla on tekninen ongelma tai sinulla on tiliä koskeva kysymys. Voit silti tehdä sen Liquid Web -palvelun avulla, mutta voit myös mennä heidän luokse neuvoa tai saadaksesi yleensä vain enemmän irti tilistäsi.

Edustajat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden puhelimitse, chatissa, lipulla tai asiakaspalvelun kautta. Ne takaavat 59 sekunnin vastausajan puhelin- ja live-keskusteluille. Tässä on lyhyt esimerkki kuinka he mittasivat.

auta

auta

On hienoa nähdä, että Liquid Web ei bluffaa – että ne eivät tarkoittaneet “saat automaattisen vastauksen 59 sekunnissa”. Tässä esimerkissä he veivät vain noin 30 sekuntia vastata kysymykseeni (myöntä, se oli yksinkertaista).

Muut keinot tavoittaa edustajia ovat samoin hyödyllisiä ja reagoivia. Vaikka lippujärjestelmä ei ole yhtä välitön, olen silti löytänyt vastauksia melko pian.

Verkkotietoaineisto on keskitetty tietopohjaan, toisin kuin muut yritykset, jotka erottavat tietokannan muun tyyppisestä materiaalista.

Tietopohja on hyvin organisoitu ja erittäin kattava. Kohokohta on, että tiedot ovat monimuotoisia – ne eivät ole vain pelkkää tekstiä – ja ne kattavat terveen aihealueen, jolla on monia vaikeuksia.

Kaikki artikkelit eivät ole kattavia, mutta jotkut ovat melko yksityiskohtaisia.

Toinen vahva ominaisuus Liquid Web -asiakastuessa: mukautetut ratkaisut. Jos jokin esiasetuspaketeista ei sovi yrityksellesi, edustajat, joiden kanssa keskustelet, ovat erittäin hyödyllisiä.

Ne ovat hyödyllisiä myös, jos joudut järjestämään palvelusi uudelleen. Joten sanoisin, että Liquid Web -asiakastuen toinen kohokohta on mukautettu tuoteprosessi.

On vaikea aliarvioida, kuinka tärkeä asiakastuki on Liquid Web -palvelulle – siihen perustuu hyvä liiketoimintamallin pala. Sellaisenaan Liquid Web edistää voimakkaasti asiakastukeaan, ja mielestäni se on perusteltua.

Liquid Web -palvelulla on todennäköisesti paras asiakastuki isännöintiteollisuudessa (tosin taas välttämättömyyden vuoksi).

Turvallisuus ja luotettavuus

Jos olet kuin minä, olettaisit odottaa Liquid Web -yritykseltä melko pientä turvallisuutta ja huippuluokan luotettavuutta. Loppujen lopuksi he eivät ole tekemisissä jaetun web-isännöinnin tai henkilöiden kanssa, jotka ovat melko rento turvallisuusvaatimuksistaan.

Liquid Web on suunnannut heidän palvelunsa yrityksille ja korkeammin makseville asiakkaille, ihmisille, jotka luottavat tiukasti hallittuihin laitteistoihin ja huippuluokan palveluihin. Joten heillä ei voisi olla puutteita täällä, eikö niin? oikea?!

Oikeastaan ​​oikein. Liquid Web onnistuu täyttämään nämä odotukset.

Puhun ensimmäiseen asiaan, jonka haluat todennäköisesti tietää: kuinka käyttöaika on? Se on erittäin hyvä, kuten myös vastausajat.

Päivittäin miten ohjelmistoa hallitaan? Se ei eroa liikaa kaikista muista palvelupisteistä käyttökokemuksen kannalta: perusosat ovat kaikki olemassa, mutta tunnet ylimääräisen tuen yritykseltä. En ole huomannut häiriöitä tai toimintahäiriöitä hallinto-ohjelmistossa tai cPanelissa.

Suojauksen suhteen haluan riisua joitain sertifikaatteja: Liquid Web on HITECH-sertifioitu (mikä tarkoittaa, että se noudattaa HIPAA: ta, vuoden 1996 Yhdysvaltain vastuulakia); noudattaa EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyydensuojakehystä; PCI-yhteensopiva; ja on Euroopan äskettäisen yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen.

Lisäksi Liquid Web käyttää palomuureja ja VPN-tekniikkaa, sääntöjenmukaisuusapua, DDoS-hyökkäysten estämistä, palvelinsuojausta ja verkkosovellusten suojausta..

turvallisuus

Liquid Web tarjoaa muun muassa säilytys- ja varmuuskopiopalveluita, mukaan lukien ulkopuoliset varmuuskopiot ja pilvivarmuuskopiot.

Johtopäätökseni turvallisuudelle ja luotettavuudelle olisi seuraava: Jos sinulla on suuria odotuksia Liquid Webistä, ne todennäköisesti täytetään.

Johtopäätös: Suosittelenko nestemäistä verkkoa?

On selvää, että Liquid Web -palvelun kanssa tapahtuu paljon. Joten tässä on totuuden hetki: suosittelen Liquid Web -sovellusta?

Kyllä … sellainen. Jos en ole ilmaissut tätä tarpeeksi kertaa: nestemäinen verkko ei ole kaikille. Jos yritykselläsi ei ole resursseja ottaa isäntä hallintaan omiin käsiinsä, Liquid Web on hyvä vaihtoehto. Tämä koskee erityisesti yrityksiä, joilla on monimutkaisempia tai yksinkertaisesti raskaampia isännöintitarpeita.

Nestemäinen verkko on erityisen hyvä vaihtoehto jälleenmyyjille, jotka voivat olla varmoja, että ne tarjoavat asiakkailleen huippuluokan palvelun. Se voi olla hieno myös yksittäisille freelancereille, jos he ovat menestyneet ja tarvitsevat eritelmiä, joita Liquid Web tarjoaa parhaiten.

Se ei ole tarkoitettu harrastajalle tai pienille freelancereille, jotka voivat pärjätä hienosti jaetulla web-isännöinnillä tai jopa halvemmalla versiolla hallitusta isännöinnistä muiden yritysten kanssa. Sama pätee joihinkin pieniin yrityksiin, jopa niihin, joilla on sähköisen kaupan tarpeita.

Siitä huolimatta, Liquid Web on varmasti yksi parhaista hosting-yrityksistä, jolla on erinomainen suorituskyky, turvallisuus, ominaisuudet ja asiakastuki. Ainakin saat mitä maksat!

Käy Liquid Webissä

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map