Podcast-verkkosivuston luominen WordPressin avulla (koodausta ei tarvita)

Sisämarkkinoinnin maailma vaatii, että sisältö on monimuotoista eikä vain sisällön kirjoittamista. Muut sisällön luomisen muodot, kuten video ja ääni podcastien muodossa. Jos olet käynnistänyt podcastin, haluat luoda podcast-verkkosivuston sisällön ylläpitämiseksi.


Podcast-verkkosivuston avulla kuuntelijat voivat tuntea sinut ja sisällön taustalla olevat inspiraatiot. WordPress on yksinkertaisin työkalu, jota voidaan käyttää hyvän näköisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston luomiseen.

Yksinkertaisella ja ammattimaisella verkkosivustolla on helpompaa hallita sisältöäsi ja luoda innovatiivisia tapoja yhdistää yleisösi. Tässä on yksinkertainen tapa aloittaa:

podcast

Vaihe 1: Etsi käytettävissä oleva verkkotunnus

Verkkotunnuksen löytäminen on melko yksinkertaista. Sinun on aina varmistettava, että valitset sisällöllesi sopivan nimen ja että nimi on ainutlaatuinen. Hyvä paikka rekisteröidä uusi nimi verkkotunnuksellesi on NameCheap.

namecheap

Palvelun avulla voit etsiä nimeä, varmista, että se on käytettävissäsi sinulle. Voit käyttää ihanteellisen verkkotunnuksen löytämiseen erilaisia ​​vaihtoehtoja.

NameCheap-tyyppinen sivusto varmistaa, että pystyt rekisteröimään niin kauan kuin mahdollista ilman, että sitä kaapataan tai kopioidaan..

Vaihe 2. Hanki isännöinti

Päättäessään verkkosivustosi nimestä, Internet tarjoaa laajan valikoiman isännöintiä. Laaja valikoima vaihtoehtoja voi hämmentää aloittelijoiden verkkosivustojen luojaa ja suosittelemme heille GreenGeeks-palvelua.

greengeeks

Sen avulla voit helposti rekisteröityä. Helppo isäntäalustan löytäminen on ihanteellista, ja se on jopa hyvä aloittelijoille. Se tarjoaa aktiivisen tukiverkoston ja minimaaliset sivuston seisokit varmistaaksesi, että sivustosi on aina vierailijoiden käytettävissä.

GreenGeeksin kaltaisten isäntäyritysten avulla verkkosivustosi on helppo isännöidä yhdestä alustasta ja varmistaa, että palvelusi on aina optimaalinen ja suojattu verkkovahinkoilta..

Rekisteröidy GreenGeeksillä

Vaihe 3. Asenna WordPress

WordPress-hosting-tili antaa sinulle pääsyn cPaneliin. CPanelissa voit käyttää kojetaulua, jolla pääset käsiksi monenlaisiin työkaluihin. Kojetaulu antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Softaculous-ohjelmaa.

softaculous cpanel

Apps Installer WordPressin asentamiseen verkkosivustollesi. Valitset WordPressin asennusvaihtoehdon napsauttamalla Asenna nyt -painiketta. Sinulla on WordPress integroitu automaattisesti verkkosivustoosi ja voit käyttää osoitettua järjestelmänvalvojan linkkiä.

Voit tehdä taustatutkimuksia WordPressistä, jos et ole koskaan käyttänyt sovellusta aiemmin. Verkkosivustosi versio on melko samanlainen kuin blogiversio ja CMS on melko yksinkertainen ja suoraviivainen.

Vaihe 4. Asenna Blubrry PowerPress Podcasting -laajennus

Miksi Blubrry? Blubrry on ihanteellinen podcasterille, koska sen ovat kehittäneet kokeneet podcasterit, jotka ymmärtävät tarpeesi. Laajennus on helppo asentaa, ja se toimii kahdessa tilassa, Yksinkertainen ja Edistynyt, jotta integroidaan helposti sisältöä eri hakemistoista.

blubrry

Jos luot verkkosivun, joka on suunnattu tutkijoille, kannattaa ehkä luoda jakso, jonka keskittyy aiheeseen: “Mistä voin ostaa tutkimuspaperin”.

Blubrry integroi helposti sisältöä eri lähteistä, kuten Apple Podcastit, Google Podcastit, Stitcher, TuneIn ja Blubrry Podcasting.

Kun olet asentanut laajennuksen, siirry kohtaan “Asennetut laajennukset”, etsi Blubrry Podcasting -laajennus ja napsauta aktivoi. Plugin näkyy WordPress-hallintapaneelin vasemmalla puolella.

Blubrryllä on seuraavat ominaisuudet:

 • Täydelliset Apple Podcastit & Google Podcastien tuki, eli voit lisätä podcast-syötteesi WordPress-sivustoosi
 • Integroitu HTML5-mediasoittimet, jotka tukevat ääni- ja video-web-soittimia kolmansien osapuolien sulautettujen tukien kautta.
 • Laajennus yksinkertaistaa toimintakehotusta tilaajien saamiseksi, koska pystyt upottamaan suoraan tilaamispainikkeen sivustolle.
 • Blubrry parantaa myös SEO-pistemääriäsi varmistaaksesi, että olet helposti löydettävissä verkossa ja että voit tuoda sisältöä SoundCloudista, LibSynistä, PodBeanista, Squarespacesta ja lisätä RSS-syötteen.
 • Voit siirtää sisältöä muilta alustoilta, joten jos siirryt toiselta sisältöisäntältä tai palveluntarjoajalta, et menetä sisältöä tai vanhempia jaksoja.
 • Voit myös luokitella sisältösi viestityypin mukaan ja voit luoda raportteja mediatilastoja varten ja saada reaaliaikaisia ​​oivalluksia.
 • Blubrry tukee myös erilaisia ​​kieliä ja voit ottaa käyttöön erilaisia ​​ominaisuuksia sivustollesi.

Hanki Blubrry-laajennus

Vaihe 5. Lisää teema

Kun olet valmis käyttämään SEO, tietoturvan, podcastisi ja gallerioiden välttämättömiä laajennuksia, voit ajatella teemaa. Yksi podcastisi valitsemaasi hienoimmista teemoista on Tusant WordPress -teema.

Esikatsele hiiren osoitinta

Tusant wp-teema

Tusant on ihanteellinen podcast-verkkosivustomalli, koska se on suunniteltu erityisesti musiikin ja videon suoratoistoon. Verkkosivusto voi integroida erilaisia ​​elementtejä multimediasisällön mukauttamiseksi ja sivustoihin, jotka isännöivät yksilöllistä ja verkkopodcast-sisältöä.

Tusant tukee täysin erilaista sisältöä ja on erittäin joustava ja suunniteltu vastaamaan podcasterin tarpeita.

Vaihe 6. Valitse oikeat podcasting-laitteet

Jokainen podcasteri kertoo sinulle, että polku hyvään podcastiin on päällystetty hyvillä laitteilla ja olemme laatineet luettelon tärkeistä laitteista jollekin uudelle podcastille.

 • USB Podcast-lauhdutinmikrofonisarja

Mikrofonisarja

Tämä sarja on saatavana Amazonista ja tarjoaa Professional USB -mikrofonin, jossa on mikrofoni, joka on suunniteltu tuottamaan laadukas ääni. Sinun ei tarvitse odottaa monimutkaisen ohjelmiston asentamista, koska siinä on käyttäjäystävällinen plug and play -asennus ja siinä on helppo käyttää USB-mikrofonisarjaa.

Plussat

 • USB-podcast-kondensaattorimikrofonisarja on erittäin kustannustehokas, eikä se maksa paljon, ja se on myös erittäin helppo asentaa, ja useimmat mallit eivät vaadi asennusohjelmistoa.

Haittoja

 • USB-kondensaattorimikrofoneilla ei yleensä ole yhtä laatua kuin oikealla mikrofonilla mukana olevilla laitteilla. Ne ovat ensimmäisessä vaiheessa hienoja, mutta toimivat harvoin pitkäaikaisena sijoituksena. Toisinaan ne eivät myöskään ole yhteensopivia tiettyjen tietokoneiden ja PA-järjestelmien kanssa, jos teet julkisia keikkoja.
 • Kannettava Pro-äänijäähdyttimen nauhoituspöytä Mic – Pyle PDMIUSB50

Kannettava Pro Audio -mikrofoni

Tämä on helppokäyttöinen pöytämikrofoni, joka on ihanteellinen podcastille, jota ylläpidetään liikkeellä ja studiossa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kytkeä se USB: n kautta kannettavaan tai tietokoneeseen ja voit valita asetukset vastaavasti. Mikrofoni on erittäin monipuolinen ja helppo käyttää.

Plussat

 • Tämän mikrofonin asentaminen on helppoa. Se on suunniteltu podcastereille ja tarjoaa yksinkertaisen plug and play -asennuksen. Voit myös nauhoittaa kuunnellen samalla tavalla kuin ammattimaista asennusta, ja siinä on myös mykistyspainike estääksesi ei-toivotut äänet.

Haittoja

 • Sillä ei ehkä ole yhteensopivuutta tiettyjen PA-järjestelmien ja PC-tietokoneiden kanssa, ja se ei ehkä toimi kovin hyvin ulkoisissa tallennuksissa.

Vaihe 7. Valitse podcast-soitin

Markkinoilla on melko vähän vaihtoehtoja, joista valita, ja se voi olla ylivoimainen jollekin podcastingille uusi. Siellä olevat palvelut riippuvat todella tarpeistasi ja ihanteellinen podcast-soitin riippuu tavoitteistasi.

Podcastisi suhteen saattaa olla parasta isännöidä podcastia useammassa kuin yhdessä podcast-soittimessa. Joten voit isännöidä sitä kolmella eri sivustolla, koska yleisöpohjalla on taipumus vaihdella.

Useiden sivustojen käyttö voi myös parantaa online-näkyvyyttäsi ja varmistaa, että olet paras podcast-addiktiosivusto.

Tässä on joitain suosituimmista Podcast-soittimista, joista valita:

1. Podbean

podbean

Podbean tarjoaa tulokkaille viisi tuntia kokeilla sisältöä ja on melko itsenäinen verkko, josta voit saada yleisön. Kuuntelijoiden yhteisön käyttäminen, ilmoittautuminen ja luominen on melko helppoa.

Podbean tarjoaa podcasteja kategorioittain ja on melko korkealla tasolla SEO-hakuissa. Voit päivittää premium-versioon, kun olet luonut tarpeeksi sisältöä useampaan tuntiin ja voit upottaa Podbean-soittimen verkkosivustollesi.

2. Äänentoisto

SoundCloud

Soundcloud tarjoaa 3 tuntia vapaata aikaa, ja premium-paketti tarjoaa rajoittamattomia tunteja. Soundcloud on todella muuttanut sisältömaailman joidenkin maailman johtavien taiteilijoiden ja podcastereiden kanssa, jotka käyttävät sivustoa sisällön isännöintiin.

Soundcloud on ihanteellinen aloittelijalle ja edistyneelle podcast-luojalle. Voit periaatteessa upottaa ja jakaa sisältöä mille tahansa verkkosivustolle, mukaan lukien oma verkkosivusto, ja se päivittyy joka kerta, kun lisäät uutta sisältöä.

3. Apple Podcastit

omenapodcastit

Apple Podcast tarjoaa rajoittamattoman ajan tilauksen, ja se on melkoinen Apple-käyttäjien saatavissa. Apple tarjoaa yksinkertaisen ja tyylikkään käyttöliittymän työskennellä, ja voit myös keskittyä rakentamaan yhteisöä Applen sisällä.

Applen käytöllä on useita etuja, koska se yksinkertaistaa sisällön lataamista ja optimoi sitä kohdemarkkinoidesi mukaan ja sisältösi on aina saatavilla.

Valittavana on paljon muuta, ja voit tutkia niitä, jotka sopivat kohdemarkkinoillesi parhaiten. Jokaisella alustalla on omat etuisuutensa, ja voit käyttää ilmaisia ​​aikoja päättääksesi, sopiiko tietty verkko verkkoosi. Sinun tulisi tutkia jotain, joka tavoittaa yleisön helposti ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi.

johtopäätös

Kun olet asentanut podcastin, sinun pitäisi pyrkiä käyttämään sosiaalista mediaa sen markkinoimiseen. Uuden verkkosivuston käsittely saattaa olla pelottava, mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa.

Toivomme, että tämän artikkelin työkalut tuovat sinut lähemmäksi verkkosivuston perustamista podcastillesi.

Joissain tapauksissa saatat kohdata haasteita ja oppia uusia asioita matkan varrella. Kerro kokemuksistasi kommenttiosassa.

Kirjailija Bio
Nicholas Walker on copywriter ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, joka työskentelee opiskelijayrittäjien kanssa antaakseen heille vahvan aseman markkinoilla, jonka avulla he voivat kohdata kilpailun. Hänen menetelmänsä ovat innovatiivisia, seuraavat viimeisimpiä suuntauksia ja parhaiden automaatiotyökalujen avulla tuottavat vahvoja tuloksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map