Pysyvä yhteyshenkilökatsaus: Lue tämä ennen kuin jatkat (2020)

Monet ihmiset ajattelevat nykyään, että sähköposti on vanhentunut tapa kommunikoida.


“Kyse on Instagramista ja WhatsAppista”, he saattavat sanoa.

No, ei niin nopeasti. Sähköposti on edelleen erittäin suosittu, ja se on itse asiassa yksi parhaista tavoista ottaa yhteyttä ihmisiin.

Käytä sähköpostia

Tarkemmin sanottuna se on yksi parhaista tavoista ottaa yhteyttä suuriin määriin ihmisiä kertoa heille sivustostasi, syystäsi tai organisaatiostasi.

Saatat arvata, tai tiedät jo jo, että mainostamisesta sähköpostitse voi nopeasti tulla kovaa työtä.

Onneksi siellä on paljon ohjelmistoja, joiden avulla on paljon helpompaa lähettää sähköpostia suuremmille ihmisille (suuremmilla tarkoitan enemmän kuin niitä harvoja, joita voit lähettää sähköpostitse erikseen)..

Sähköpostimarkkinointiohjelmisto on kuin isännöinti siinä mielessä, että siellä on paljon vaihtoehtoja, valikoima hintoja, ominaisuuksia ja esityksiä.
Joten kuinka Pysyvä Yhteystieto pinoutuu?

Olen tehnyt joitain tutkimuksia, ja olen saanut vastauksen. Aloitetaan asialla, jonka monet haluat kuulla ensin:

Esitys

Sähköpostimarkkinointiohjelmiston suorituskyvyn testaaminen ja selittäminen eroaa melko paljon isäntä- tai verkkosivustojen rakentajasta.

(Kyllä, Constant Contactillä on verkkosivustojen rakentaja, mutta se ei ole tässä pääpaino).

Periaatteessa meidän on tiedettävä, toimiiko ohjelmisto itsessään sujuvasti säännöllisesti vai onko se jatkuvasti glitchy.

Joitakin pieniä häiriöitä tapahtuu varmasti täällä ja siellä, mutta onko se yleistä?

Meidän on myös tiedettävä, toimittavatko sähköpostit onnistuneesti. Tämä vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta sinut yllättynyt siitä, kuinka usein se voi ilmetä:

Kuvittele esimerkiksi, että lähetät sähköpostia saalle ihmiselle. Jonkin tuntemattoman syyn vuoksi kolmasosa näistä sähköposteista päätyy roskapostikansioihin.

Tämä tarkoittaa, että kolmasosa yleisöstäsi on kaikki, mutta taatusti, ettet näe sitä.

Joten nämä olivat tärkeimmät asiat, joita katsoin.

Ja rehellisesti? Minulla on hyvin vähän valitusta.

Toimitus ei ollut koskaan oikeasti kysymys minulle.

Vielä parempi, itse ohjelmisto oli aina vakaa. Aina silloin tällöin minua ärsyttävät visuaalisen mallieditorin vähäiset näkökohdat, mutta se on vakavasti pieni suunnitteluongelma, ei merkittävä suoritusvirhe..

Tämän lisäksi automaatio toimi hyvin. Puhun siitä lisää myöhemmin, mutta automaatio on yksi niistä asioista, joka kuulostaa hyvältä, mutta voi helposti päätyä päänsärkyyn.

Huomasin kuitenkin, että Constant Contactin automatisoidut työkalut toimivat melko hyvin kuvatulla tavalla. Myönnetty, sinun on vielä kirjauduttava sisään heihin varmistaaksesi.

Mutta suurimmaksi osaksi kaikki oli niin sujuvaa kuin mahdollista!

Joten Constant Contactille on helppo voitto. Annetaan sille uusi haaste:

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyyden hylkääminen on helppoa.

”Nämä jutut on suunniteltu intuitiivisiksi, eikö niin? Voin selvittää sen täältä. ”

Tai niin voit sanoa.

Totuus on, helppokäyttöisyys on erittäin tärkeä ja aliarvioitu. Se on erityisen tärkeä myös sähköpostimarkkinointiohjelmistojen kanssa.

Tämä johtuu siitä, että kaikki sähköpostimarkkinoinnissa eivät ole ammattimaisia ​​markkinoijoita. Jotkut vain johtavat hallitsemiaan ryhmiä – ajattele pienyrityksen omistajaa pienellä joukkueella, joka huolehtii kaikesta itse.

Lisäksi sähköpostimarkkinoinnissa on monia näkökohtia, joiden helppokäyttöisyys voi tehdä helpommin käytettäviksi: esimerkiksi luettelon laatiminen saattaa olla sinulle helppoa, mutta se suunnittelee kauniin ja tarttuvan sähköpostin?

Kaikki tämä mielessä on johtanut tähän arviointiin Constant Contactin helppokäyttöisyydestä.

Hyvä uutinen on, että Pysyvällä Kontaktilla on jo plussa heti batin lähellä:

Tämä johtuu siitä, että Constant Contact, kuten monet muut sähköpostimarkkinointiyritykset, käyttää automaatiota tärkeänä osana palveluitaan.

Tämä tarkoittaa periaatteessa algoritmien ja ohjelmistojen antamista hoitaa tehtävät yksin.

Tässä on katsaus siihen, mitä automaatio voi tehdä:

Helppokäyttöisyys

Voit silti valvoa tällaisia ​​tehtäviä ja nähdä, meneekö jotain pieleen tai pitäisiko ne tehdä, mutta suurimmaksi osaksi voit jättää yksinkertaiset tehtävät AI: lle.

Kuten sanoin, tämä on tärkeä osa Constant Contactin palvelutarjontaa. Se ei ole vain sivubonus, mutta myös suuri kannustin käyttää jatkuvaa yhteyttä ja vastaavia palveluita.

Ja hyvä uutinen on, että Constant Contactin automatisoidut työkalut ovat helppokäyttöisiä ja toimivat hyvin. Kaiken muun helpottaminen.

Mutta se ei ole vain sitä:

Toinen tärkeä kohta Constant Contactin suosiossa on suunnittelutyökalut. Tämä pätee itse asiassa enemmän kuin vain sähköpostipalveluihin:

Voit myös luoda intuitiivisen vedä ja pudota -editorin avulla verkkosivustoja jatkuvassa kontaktissa.

Puhun siitä vähän enemmän ominaisuusosassa, mutta asia on: voit mukauttaa sähköposteja helposti yleisöllesi sopivalla tavalla, niin paljon tai vähän kuin haluat.

Ne eivät ole ainoita tapoja, joilla Constant Contact onnistuu tietysti helppokäyttöisyydessä – vain kaksi tärkeintä.

Constant Contactillä on myös helposti luettavat raportit, paljon malleja räätälöinnin helpottamiseksi, käteviä luettelonhallintatyökaluja ja niin edelleen.

Täydellinen totuus?

Ei ole epäilystäkään siitä, että Constant Contact on erittäin helppokäyttöinen.

Suurempi kysymys saattaa olla, onko jatkuva yhteys intuitiivisempi kuin kilpailijansa.

Ja siitä en ole varma, että sanoisin kyllä ​​niin innostuneesti. Itse asiassa Constant Contact epäonnistuu todennäköisesti jopa monien kilpailijoiden kanssa helppokäyttöisyyden suhteen.

Joten jatkuva yhteyshenkilö ei ehkä torju tämän luokan muiden sähköpostimarkkinointiohjelmistojen yläpuolella …, mutta se on silti riittävän hyvä tyypilliselle käyttäjälle.

Lisäksi se ei ole niin yksinkertaista, että pidättelee keskitason käyttäjiä, eikä liian monimutkainen aloittelijoille.

Kaiken kaikkiaan… Uskon, että jatkuva yhteys on erittäin helppoa käytön kannalta!

Nyt on aika puhua entistä enemmän automatisoinnista, räätälöinnistä ja muusta:

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Puhutaanpa jostakin, jonka todella haluat tietää:

Kuinka paljon Constant Contact maksaa sinulle, ja mitä ominaisuuksia sillä on oltava etuna kilpailulle.

Ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä sähköpostimarkkinointiohjelmissa: ainutlaatuiset työkalut voivat säästää paljon aikaa tai antaa sinulle strategioita, joita sinulla ei olisi muuten.

Hyvä asia jatkuvassa kontaktissa?

Sillä on joitain noista ainutlaatuisista, harvemmista ominaisuuksista.

Mutta ensin saadaan hinta. Periaatteessa on kaksi tasoa, jotka on harkittava:

Hinta ja ominaisuus

Kaksi tasoa ovat Email ja Email Plus, ja Email Plus on yli kaksinkertainen hintaan Email. Ainakin, jos olet aloittamassa.

Nämä hinnat riippuvat sinulla olevien yhteyshenkilöiden lukumäärästä. Joten nykyinen hinta, jonka näytin sinulle, on 0-500 yhteystietoa.

Jos tarvitset yli 500 yhteystietoa, sinun on päivitettävä vakavasti:

Hinta ja ominaisuus

Kuten huomaat, hintojen nousu on melko suuri, kun mittakaavaa kasvatetaan. Useimmat sähköpostimarkkinointiohjelmistot myös nostavat hintaa, kun nostat tiettyjä yhteyskynnyksiä.

Mutta tämä on tosiaankin kallista, koska monet kilpailijat aloittavat teiltä 1 000 yhteyshenkilöä ja edullisemman hinnan (katso lisätietoja tästä UKK: sta)..

Yhteystietoja voi olla korkeintaan 50 000 näillä kahdella suunnitelmalla.

Jos sinulla on yli 10 000 yhteystietoa, aiot käyttää vain Email Plus -suunnitelmaa. Mutta joka tapauksessa, ulottuvuus on korkea.

Ja vaikka sinulla olisi yli 50 000 yhteystietoa, voit silti käyttää vakioyhteyttä – sen tarvitsee vain olla mukautetun yritysasteikon suunnitelma.

Okei, nyt kun olemme peittäneet yhteystietojen määrän, palatkaamme takaisin kahden tason väliseen eroon.

Suurin ero hinnasta lukuun ottamatta on ominaisuusluettelo.

Ja jotkut tärkeät ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä vain Email Plus, liittyvät automaatioon.

Useimmat sähköpostimarkkinointiohjelmistot käyttävät voimakkaasti automaatiotyökaluja, jotka helpottavat markkinointia. Constant Contactin ensisijainen taso sisältää edelleen jonkin verran automaatiota, teknisesti sanottuna, mutta toisella tasolla on yksinkertaisesti enemmän.

Lisää ominaisuuksia voidaan automatisoida, erityisesti ominaisuuksia vastaanottajan kiinnittämiseksi tietyillä tavoilla.

Se kuulostaa luonnolliselta johdannolta ominaisuussukellukselle.

Tässä on ominaisuuksia, jotka molemmilla tasoilla on:

Sähköpostiominaisuus

Sähköpostiominaisuudet 2

Kuten luultavasti voit huomata, luettelo ominaisuuksista, joita molemmilla tasoilla on, on melko laaja.

Joten ensin ensin: perusominaisuudet ovat erittäin vankat.

Saat rajoittamattomia sähköposteja, muokattavia malleja ja voit merkitä niitä.

Saat melko kohtuulliset yhteydenpidon hallintatyökalut – kuten yhteystietojen tuominen, segmentointityökalut jne.

Muita etuja ovat aloitussivun luoja, markkinointikalenteri, kuvakirjasto (tarkoittaen arkistovalokuvien arkistoa), satojen palveluiden integroinnit ja sovellukset sekä vankat suorituskyvyn seurantatyökalut.

Ensimmäistä tasoa käyttävä voi myös lähettää sähköpostiviestit automaattisesti uudelleen ihmisille, jotka eivät avaa niitä.

Tasojen välillä on pari eroa perusominaisuuksissa. Verkkokaupan avulla voit integroitua online-yritykseesi, mutta se on perustiedot ensimmäisestä tasosta.

Jopa perusintegraatio on vankka: voit segmentoida kauppasi asiakkaat ostoksien perusteella, synkronoida yhteystiedot ja lähettää automatisoituja hylättyjä ostoskorisähköposteja, jos käytät Shopifea.

Mutta Email Plus antaa sinun lisätä tuotteita suoraan Shopify- tai WooCommerce-kaupasta sähköpostiisi, mikä on aika raskas päivitys.

Pop-Up-lomakkeet ovat myös erilaisia ​​tasojen välillä. Perusversion avulla voit lisätä ponnahdusikkunoita sivustoosi saadaksesi ihmiset antamaan sinulle heidän yhteystietonsa.

Edistynyt versio antaa sinulle enemmän ponnahdusikkunoita, antaa sinun mukauttaa ponnahdusikkunoita enemmän ja poistaa Constant Contact -merkkien ponnahdusikkunoista..

Mutta jopa niin, on aika selvää, että ensimmäiselle tasolle on saatavana paljon ominaisuuksia.

Tässä vaiheessa saatat miettiä, miksi haluat sijoittaa korkeampaan tasoon. Mitä muuta he voisivat tarjota?

No … tämä juttu:

Ominaisuus

Muista, kun sanoin, että korkeampi taso saa enemmän automaatiota?

Tämä tarkoittaa pääasiassa kahta ominaisuutta, mutta ne ovat olennaisia:

Tervetulosarja on automatisoitu sähköpostimuoto uusien yhteystietojen / liidien liittämistä varten, jotka on juuri lisätty luetteloosi.

Käyttäytymissarjat osoittavat enemmän automaation hienoa käsityötä: sen perusteella, kuinka kontaktit suhtautuvat sähköpostiisi, heidän toimintansa laukaisee automaattisen sähköpostisarjan. Se on yksilöllisempi.

Ne ovat melko hyviä päivityksiä, mutta ne ovat kaukana kaikista. Jotkut muut ominaisuudet, jotka avataan toisessa kerroksessa, ovat ominaisuuksia, jotka soveltuvat kontaktien ajatusten mittaamiseen:

Voit linkittää kyselyihin tai sisällyttää lyhyempiä kyselyjä suoraan sähköposteihisi sekä tehdä A / B-testauksen.

A / B-testaus, joka tunnetaan myös nimellä jakotestaus, antaa sinulle mahdollisuuden testata jotain kahta erilaista versiota kahdella eri ryhmällä. Sähköpostimarkkinoinnissa A / B-testaus on yleensä aihepiireille, ja näin on tässä

Se on erittäin hyödyllinen työkalu selvittääksesi mikä on paras aihepiiri – ja sillä on todella tärkeätä tietoa, koska se on tärkeä osa saada ihmiset avaamaan sähköpostiviestisi ensisijaisesti.

Voit myös markkinoida tapahtumia, kuponkeja ja tehdä sähköposteja dynaamisemmiksi (tarkoittaen asiakkaille räätälöityjä).

Voi, ja voit kerätä online-lahjoituksia – Pysyvä yhteyshenkilö antaa sinulle suojatun sivun. Se koskee enemmän voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ja pieniä sisällöntuottajia, mutta hei – hienoja juttuja.

Kaiken kaikkiaan ominaisuudet ovat todella hyviä. Ja siksi uskon, että olemme valmiita puhumaan siitä, ovatko nuo hinnat hyviä:

Olen mukana helpoimmalla vastauksella – ne ovat edelleen korkeita, mutta voivat olla sen arvoisia.

Tärkein syy siihen, että ne ovat korkeat, johtuu tilaajakynnyksestä: joillakin kilpailijoilla on suunnitelmat, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Constant Contactin STARTING-hinnat, mutta
niiden avulla sinulla voi olla satoja enemmän yhteystietoja luettelossamme.

Mutta se ei tarkoita, että jatkuva yhteyshenkilö ei aina ole sen arvoista.

Sähköpostisuunnitelma on aika hieno, varsinkin jos käsittelet satoja kontakteja.

Jos sinulla on vain 20 yhteyshenkilöä, ehkä vähemmän – voit halutessasi löytää halvemman vaihtoehdon, elleivät nämä 20 yhteystietoa todella pysty maksamaan.

Mutta jos harjoittelet esimerkiksi sähköpostimarkkinointia 200 henkilölle, vain ”Email” -suunnitelma on paljon. Siinä on paljon ominaisuuksia sähköpostien mukauttamiseen ja parantamiseen. 20 dollaria kuukaudessa ei ole niin huono ominaisuuksien kannalta.

Se, onko Email Plus hyvä hinta, riippuu todella markkinointikampanjasi luonteesta.

Esimerkiksi on erittäin uskottavaa, että yhteystietoluettelosi on lähempänä 200 henkilöä kuin 500, pitäen sinut silti ensimmäisessä hinnastoon.

Mutta jos yrität saada sitoutuminen mahdollisimman hyväksi ja olet osa yritystä tai tiimiä, joka on enemmän investoinut sähköpostin välityksellä tapahtuvaan markkinointiprojektiin, Email Plus saattaa olla hieno..

Ja vaikka tuskin imee sitä, että kaadetaan vain kontaktikynnyksen yli – sanotaan, että sinulla on 510 yhteyshenkilöä, joiden haluat osallistua 500 sijasta, ja joudut maksamaan paljon enemmän suunnitelmasi -, oletetaan, että sinulla on tietyntasoinen yritys ja tulot tietyllä yhteydenpidolla.

Joten jos sinulla on valtava luettelo yhteystietoja, mutta et tuota paljon rahaa, kannattaa ehkä miettiä kahdesti jatkuvaa yhteyttä.

Voit käyttää sitä kohdistaaksesi vain murto-osaan kontakteistasi tai keskittyä ensin rahan tuomiseen ensin, jotta sinulla on varaa pakettiin, jonka avulla voit olla yhteydessä suurempaan joukkoon ihmisiä.

Joka tapauksessa kaiken kaikkiaan sanoisin, että Constant Contact on laadukas tuote, joka on hintansa arvoinen … mutta hinta on silti korkea eikä kaikille.

On vaikeaa tehdä erityisiä arviointipuheluita, koska se riippuu siitä, kuinka monta yhteyttä yritys haluaa olla tekemisissä ja kuinka voimakkaasti he haluavat olla tekemisissä heidän kanssaan.

Mutta päivän päätteeksi pienemmät markkinoijat, mukaan lukien yksittäiset freelancerit, saattavat löytää tämän olevan loistava työkalu, joka maksaa itsensä takaisin helposti.

Olen melkein valmis tämän osion kanssa, mutta haluan puhua vähän enemmän toisesta asiasta, jonka Constant Contact tekee. Älä huolestu, puhun lyhyesti:

Constant Contact tarjoaa myös verkkosivustojen rakennusohjelmistoja. Se hinnoitellaan yksinkertaisesti ilmaisella tasolla ja kahdella maksetulla tasolla:

Verkkosivustojen hinnat

Kuten kuvauksessa sanotaan, ensimmäinen maksettu taso on yksinkertaisemmille verkkosivustoille ja toinen maksettu taso on parempi yrityksille.

Ominaisuudet jakautuvat näin:

Verkkosivun ominaisuudet

Muuten nämä eivät ole kaikkia ominaisuuksia, vain perusominaisuuksia.

Kaikki sivustot saavat rajoittamattoman tallennustilan, SSL: n, analytiikan ja blogityökalun.

Mutta päästäksesi eroon sivustosi mainoksista tai käyttämästä omaa verkkotunnustasi – olennaista kaikelle yritykselle – sinun on päivitettävä korkeampaan kahteen.

Voit myös hankkia ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, kun ostat verkkosivustosuunnitelman.

Kaikilla suunnitelmilla on myös myymälätoiminnot – mutta Starter antaa sinun pitää korkeintaan 10 tuotetta, kun taas Business Plus ei rajoita kuinka monta tuotetta myymäläsi voi myydä.

Kaupan ominaisuudet ovat kunnolliset, kun otetaan huomioon, että Constant Contactin pääpaino on sähköpostissa ja markkinoinnissa – itse asiassa on vaikuttavaa, että nämä ovat yhtä hyviä kuin ne ovat.

Mutta suosittelen enimmäkseen etsimistä muualta, jos haluat rakentaa verkkosivuston.

Ei ole niin, että jatkuva yhteys on huono, vain että muilla palveluilla on enemmän ominaisuuksia, parempi suorituskyky ja ne viettävät enemmän resursseja verkkosivustojen rakennusohjelmiin.

Joten lopuksi: sähköpostimarkkinointisuunnitelmat ovat hyviä, mutta kalliita, ja verkkosivustojen rakennussuunnitelmat ovat kunnossa.

Katsotaanpa nyt jotain, joka tulee entistä tärkeämmäksi markkinointiyhteydessä:

Asiakaspalvelu

Jos olemme menossa, ollaksemme rehellisiä itsellemme, asiakastuki on tärkeämpää tietyntyyppisille palveluille kuin toisille.

Asiakastuki on erityisen tärkeä sähköpostimarkkinoinnissa, koska tekniset vaikeudet tai virheet ovat usein erittäin tärkeitä.

Häiriö voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yritykseesi kohdistuu vakavia vaikutuksia.

Lisäksi on tärkeää oppia lisää työkalujen täysimääräisestä käytöstä – voit aina oppia lisää markkinoinnista!

Joka tapauksessa Constant Contactillä on kaksi päätapaa ottaa yhteyttä edustajiin:

Ota yhteys tukeen

Yksi on puhelimitse, ja toinen on sähköposti.

Jos soitat, sinun on valittava toinen kahdesta toimistosta tai pää- / yleinen numero, jos olet potentiaalinen asiakas (joka on myös sivustolla).

Postitse valitset tukiluokan ottaaksesi yhteyttä joku.

On olemassa live chat, mutta sinun on kirjautunut sisään käyttääksesi sitä. Minusta on tullut melko vankka, tosin ei poikkeuksellinen.

Mutta valoisalla puolella sähköpostituki on melko luotettava ja nopea.

Joten lihallisempi huolenaihe tästä lähtien on paikan päällä oleva tiedotus- ja koulutusmateriaali.

Sitä varten sinun on mentävä vakioyhteyden ohjekeskukseen.

Ota yhteys tukeen

Voit kertoa, että täällä tapahtuu melko vähän, eikö niin?

Otetaanpa asiat askel askeleelta. Tässä olevat TODELLISET tuet (lukuun ottamatta vaihtoehtoja ottaa yhteyttä edustajiin) ovat seuraavat:

Video-oppaat, yhteisövastaukset ja ”aloittaminen”.

Asiat, kuten ”ammatilliset palvelut”, koulutustilaisuudet, markkinoinnin ammattilaisten löytäminen ja kehittäjäresurssit, voivat edelleen olla melko hyödyllisiä, älä ymmärrä minua väärin.

Mutta nämä asiat ovat enemmän kuin lisäosia kuin asiakasresurssien “pääruokia”. Lisäksi nämä eivät ole aivan ilmaisia:

Koulutustilaisuudet ovat usein webinaareja, joihin sinun täytyy ostaa. Markkinoinnin ammattilainen ja ammattitaitoiset palvelut ovat periaatteessa tapoja löytää ammatillista apua (kyllä, sinun on maksettava siitä).

Se on vain helpompaa ja nopeampaa kuin käyttää yleistä freelance-markkinoita, koska lajitellaan vähemmän merkityksetöntä melua.

Pysyvien yhteyshenkilöiden asiakastuen arvioinnissa tärkeämpää on se, mitä asiakas voi käyttää oletusarvoisesti.

Joten ensin on yhteisön vastaussivu:

Ota yhteyttä yhteisöön

Se ei ole kattavin, mitä olen koskaan nähnyt, mutta se on yllättävän vankka ottaen huomioon vakioyhteyden koon.

Kyllä, Constant Contact on melko suuri sähköpostimarkkinointiyritys, mutta sillä ei vieläkään ole miljoonia aktiivisia käyttäjiä, joten yhteisösivuja käytetään tosiasiassa laajasti.

Aloittaminen- ja video-oppaat -osat ovat itse asiassa osa yleistä tietopohja-osaa:

Ota yhteys tukeen

Ne vain sattuvat olemaan melko tärkeitä alueita, jotka osoittavat aloittelijoille ensin.

Minun on kuitenkin sanottava, että tietokanta on aika vaikuttava. Vaikuttaa siltä, ​​että siellä on loputon luettelo aiheista ja ala-aiheista, ja paljon artikkeleita.

Lisäksi jotkut oppaat ovat yksityiskohtaisempia kuin toiset, jotta ne olisivat helpompia ihmisille, jotka eivät halua seuloa tiheiden artikkeleiden läpi.

Joten kaiken kaikkiaan Constant Contactillä on paljon tarjottavaa asiakastuen suhteen:

Edustajiin on tavoitettavissa useita tapoja, ja kaikki ovat luotettavia.

Lisäksi paikan päällä on paljon tietoa ja resursseja, joita voidaan käyttää joko niille, jotka haluavat korjata ongelmat itse, tai niille, jotka haluavat oppia lisää ja parantaa käyttöympäristön käyttöä.

Toistaiseksi Constant Contact on menestynyt hyvin!

Mutta vielä on viimeinen kohta kärsiä:

turvallisuus

Sähköpostimarkkinointipalveluista kiinnostuneiden on valitettavasti helppo unohtaa turvallisuuden merkitys.

Loppujen lopuksi se on vain sähköpostien automatisointia, eikö niin? Suorituskyvyllä ja ominaisuuksilla olisi ensisijainen merkitys turvallisuuden ollessa vähäinen asia.

Ei, ystäväni – ajattele uudelleen.

Yrityksesi, jota markkinoit sähköpostitse, auttaa sinua navigoimaan paljon yhteystietoja.

Sinulla on vain sähköpostiosoite. Ja usein käsittelet enemmän – nimiä, etuja, mahdollisesti jopa todellisia osoitteita.

Ja jos olet tehnyt kovasti töitä saadaksesi ihmisten luottamuksen ja kasvattaa sähköpostiluetteloa, kuvittele isku maineeseesi, jos sähköpostimarkkinointiohjelmistosi hakkeroidaan ja yhteystietoluettelosi vaarantuu.

Nyt on valitettavasti epärealistista odottaa PERFECT-suojausta pienemmältä yrityksestä, joka on sitoutunut markkinoinnin kapeampaan osaan. Mutta meille on edelleen tärkeää pitää odotuksemme korkeina.

Katsotaanpa, kuinka vakaa yhteyshenkilö toimii täällä.

Tätä he tarjoavat fyysiselle turvallisuudelle:

Jatkuva turvallisuus

Pysyvän yhteydenpidon käyttämät tietokeskukset on suojattu fyysisellä suojauksella: vartijat tarkistavat sijainnit ja pääsyyn tarvitaan biometrinen todennus, lisäksi kelvollinen tunnus / tunnus.

Palvelimia valvotaan myös ympäri vuorokauden, ja pääsy infrastruktuuriin on hyvin rajoitettua.

Tämä kuulostaa hyvältä, mutta on rehellisesti kaikenlaista vakiokäytäntöä.

Mielestäni ainutlaatuisempana on, että Constant Contact ei jaa tilaa muiden yritysten tai datakeskusten asiakkaiden kanssa – se on hieno takuu eristyksestä.

Fyysinen turvallisuus ei kuitenkaan ole kaikkea:

Jatkuva yhteyshenkilö ylläpitää myös useita palomuureja, salaa kaiken (HTTPS: n ja SSL: n kanssa), tarkistaa säännöllisesti haavoittuvuuksiin liittyvät tiedot ja on muuten ajan tasalla tietoturvakäytäntöjen kanssa.

Voit lukea tästä aiheesta tarkemmin täältä.

Joten kun otamme kaikki nämä asiat huomioon, kysymyksestä tulee seuraava:

Onko se tarpeeksi?

No, valehtaisin sinulle, jos sanoisin, että tämä on sen lisäksi, mitä yrityksen pitäisi tehdä.

Mutta tämä ei ole täydellinen maailma, ja kaikki yritykset eivät tee tätä.

Paljon vähemmän Constant Contact -kokoisia yrityksiä – nämä ovat normeja, joita yrityksillä, joilla on miljoonia aktiivisia käyttäjiä, ei olisi satoja tuhansia.

Joten vaikka se ei ole paras tietoturva, jonka olet koskaan nähnyt ohjelmistoyrityksessä, Pysyvä yhteyshenkilö vaikuttaa melko hyvin hyvältä. Se on ainakin keskimääräisen parempi puoli ja ehkä jopa parempi kuin useimmat.

Kaiken … hyvä!

Otetaanpa tämä hyvä kohta ja laitetaan se kaikkien muiden jatkuvan kontaktin hyvien ja huonojen kohtien viereen:

Plussat

 • Vakaa suorituskyky – ei suuria ongelmia.
 • Erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää.
 • Ominaisuudet ovat hyviä, vaikka valitsetkin perussuunnitelman. Lisäksi mukana on joitain ainutlaatuisia / harvinaisempia työkaluja.
 • Paljon integraatioita muihin näkyviin (ja vähemmän näkyviin) ohjelmistoihin tai verkkosivustoihin.
 • Aika hyvä asiakastuki.
 • Ihmisarvoinen turvallisuus.

Haittoja

 • Yleensä yksi kalliimmista sähköpostimarkkinointiympäristöistä.
 • Erityisesti: jos sinulla on paljon kontakteja, mutta et paljon tuloja tästä, suunnitelmien hintarakenne voi aiheuttaa ongelmia. Sinun on pysyttävä tietyn määrän kontaktien sisällä, jotta et halua nostaa suunnitelmasi hintaa.
 • Automaatio on hiukan rajoitettu kahteen tai kolmeen päätyökaluun. Se on todennäköisesti hieno useimmille pienille yrityksille ja markkinoijille, mutta muilla alustoilla on edistyneempiä tarjouksia.
 • Jotkut myynnit, jotka saattavat häiritä asiakkaita.

Johtopäätös: Suosittelen jatkuvaa yhteyttä?

Joten, valmis kiedotmaan tämä, ihmiset?

Suosittelenko Constant Contact -tapahtumaa tähän keskusjännitteeseen:

Se on yleisesti ottaen erittäin hyvä palvelu, mutta se on kallis.

Hinnatunnuksen vuoksi en voi suositella jatkuvaa yhteyttä kaikille. Suosittelen sitä kuitenkin useimmille. Nimittäin:

Ihmiset, jotka katsovat hintalappua eivätkä rynnä.

Kuulostaa selvältä? Nämä ovat ihmisiä ja yrityksiä, jotka joko kykenevät käsittelemään ilmoitetut hinnat tai jotka odottavat käsittelevän rajoitetun määrän yhteystietoja – lukumäärän, joka pitää heidät ensimmäisen tai toisen kynnysarvon sisällä.

Constant Contactin hinnat ovat edelleen kohtuulliset ensimmäisen 500 ja 2500 ensimmäisen yhteystiedon sisällä. Toisen kynnyksen jälkeen hinta saattaa saada sinut raaputtamaan päätäsi vähän.

On pidettävä mielessä, että hinnan lisäksi Constant Contact onnistuu olemaan vahva käytännössä kaikilla muilla aloilla:

Se toimii erittäin hyvin, on helppokäyttöinen, siinä on paljon ominaisuuksia (mukaan lukien joitain ainutlaatuisia), sillä on hyvä asiakastuki ja vahva turvallisuus.

Muut yritykset saattavat olla halvempia ja tarjota samanlaisia ​​vahvuuksia. Niiden, jotka tarvitsevat edullisempia markkinointityökaluja, tulisi tarkistaa ne.

Mutta monet ihmiset huomaavat, että he eivät voi ohittaa Pysyvän Yhteyden ominaisuuksia tai helppokäyttöisiä vedä ja pudota -editoria. Ja niille hinta on sen arvoinen.

Loppujen lopuksi Constant Contact on ollut olemassa jo vuodesta 1995, mikä tekee siitä yhden vanhimmista ohjelmisto- / teknologiayrityksistä. Ei olisi vielä kukoistavaa, jos kaikki ojentaisivat kätensä ja sanoisi: “se on liian kallista!”

Tiedän:

Mietit, kuinka voit selvittää, napsauttaako Pysyvä yhteyshenkilö kanssasi vai ei. Onneksi voit kokeilla heidän ilmaista kokeilua 60 päivän ajan!

Jatkuva ilmainen kokeilu

Hyvää sähköpostia!

Aloita ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map