SiteGround Review: Hyödyt ja haitat 30 kuukauden seurannan jälkeen!

Artikkeli muutettiin ja päivitettiin 3. huhtikuuta 2020.


Ah, SiteGround. Jos olet viime aikoina tutkinut web-hosting-palveluita, et voi olla kompastu tämän nimen yli.

Helposti yksi suurimmista nimistä web-hosting-maailmassa, se voi olla vähän vaikea tietää mistä aloittaa.

Se jäi enimmäkseen uutisista pois, lukuun ottamatta äänestettyä vastustustaan ​​Yhdysvaltojen SOPA- ja PIPA-laskuille muutama vuosi sitten (jos olet tuntematon, se oli täällä hyvässä seurassa, liittymällä useisiin suuriin verkkoyrityksiin protestina).

Jos se on kuitenkin pysynyt uutisten ulkopuolella, se ei ehdottomasti ole pysynyt artikkeleiden ja arvosteluiden ulkopuolella. On aivan liian huomattavaa, ettei kuule siitä, oletko kiinnostunut näistä asioista.

Itse asiassa SiteGround on yksi suurimmista nimistä parhaiden web-hosting-palvelujen tarjoajien luettelossa, ja se tukee yli 2 miljoonaa verkkosivustoa.

Mutta onko iso aina parempi? Kuinka monta Online SiteGround -arvostelua voit todella luottaa? Mikä tekee SiteGroundista erotettavan muista suosituimmista nimistä?

En tietenkään pysty vastaamaan täysin näihin kysymyksiin, mutta toivon ainakin valaisevan jonkin verran sivustoa SiteGround.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja ajatuksistani koskien tätä hosting-jättiläistä.

Sivuston haitat

Jos olet jo tottunut minuun nyt, tiedät, että aloitan yleensä ensin huonoista uutisista. Älä kuitenkaan ole huolissasi! Tämä osa on melko lyhyt.

Uskon, että SiteGroundin suurin haittapuoli on, että se voi olla vähän kallis. Se ei ole jaettu web-hosting-suunnitelma, joka on tavallaan kallista, mutta ainakin sellaiset asiat, joihin odotat sijoittavan.

Jaettu hosting on toinen asia, johon ihmiset ovat halukkaita investoimaan, mutta voit myös odottaa hinnoittelun olevan edullisempaa. Totta, SiteGroundin jaetut suunnitelmat ovat todella edullisia verrattuna sen muihin isännöintisuunnitelmiin, mutta suhteessa muiden yritysten jaettuihin suunnitelmiin, SiteGroundin suunnitelmat ovat vähän kalliita.

Muuten kuin jaettujen suunnitelmien 30 Gt: n tallennuslisäraja on melko ärsyttävä haittapuoli. Asioiden järjestelmässä onko sillä pieni haitta?

Siteground
No kyllä. Mutta ottaen huomioon tarjotun määrän, onko SiteGroundille todella niin vaikeaa antaa rajoittamaton tallennustila ainakin korkeimmalle porrastetulle hinnoittelutilille? Tai ainakin enemmän tallennustilaa tai SSD-tallennustilaa, jos sitä on rajoitettava?

Paitsi, että minulla ei ole vahvoja huomautuksia. Helppokäyttöisyys on mielestäni melko neutraalia eikä kovin huono asia, mutta laitan sen tänne joka tapauksessa – sitä on helppo käyttää, mutta se voi olla hiukan käyttäjäystävällisempi asiakkaille, jotka ovat uusia isännöintimaailmassa..

Ei niin huono? Mennään hauskaan osaan.

Sivustokentän ammattilaiset

Hauskanpuolena on, että minulla on vähän enemmän puhuttavaa.

Hinnoittelun suhteen on hienoa nähdä jotain melko yksinkertaista ja johdonmukaista samojen kolmen tason kanssa eri isännöintituotteissa..

Lisäksi normaali jaettu web-hosting, jos voit sitoutua vuodessa, ei ainakaan ole liian kaukana markkinoiden normista. Mikään SiteGround-tarjous ei ole liian kaukana normaalista, ja ominaisuudet tekevät hinnoista yleensä sen arvoisia.

Ominaisuudet ovat plus SiteGroundille, joka tarjoaa vahvan työkalusarjan käytettäväksi, joista monia on saatavana alhaisimmalta porrastetulta “StartUp” -tililtä.

jaetun isännöinnin hankinta

Asiakastuki on selvä plus SiteGroundille, koska edustajien reaktio ja informatiivisuus eivät ole vain tietokannan online-dokumentaatio, oppaat jne., Erittäin laaja ja hyödyllinen.

Vaikka yleensä SiteGroundia ei ole paljon helppokäyttöisempi kuin mitä tahansa muuta isäntää, WordPressin käyttö on poikkeuksellisen helppoa.

Viimeinkin, tietoturva on myös jotain, jonka SiteGround tekee hyvin, koska se näyttää ottavan ylimääräisen askeleen käyttäjän tietojen suojaamisessa. Lisäksi SiteGround tarjoaa paljon suorituskykyä parantavia tekijöitä.

Kaiken kaikkiaan paljon vahvuuksia puhua. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa sanani siitä – mennään syvemmälle syyyn miksi.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on kaikkea, ja joihinkin meihin, joilla on online-läsnäolo, on kiinnitettävä huomiota, jos emme ole jo. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka tutkivat isännöintipalveluita.

Olen iloinen voidessani todeta, että Siteground on erittäin vahva turvallisuuden suhteen.

Sivustokentän käyttöaika on 99,99%, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi menemisestä. Luulen, että se on myös alan standardi, mutta hei, se on silti aika mukavaa.

sivuston katsaus

Käyttöaste
99,88%
Vasteaika
585ms

Olen seurannut SiteGround Uptimea viimeisen 27 kuukauden aikana. Täällä alla voit nähdä historian:

 • Maaliskuu 2020: 99,92%
 • Helmikuu 2020: 99,99%
 • Tammikuu 2020: 99,73%
 • Joulukuu 2019: 99,73%
 • Marraskuu 2019: 100%
 • Lokakuu 2019: 99,97%
 • Syyskuu 2019: 100%
 • Elokuu 2019: 100%
 • Heinäkuu 2019: 99,98%
 • Kesäkuu 2019: 100%
 • Toukokuu 2019: 99,99%
 • Huhtikuu 2019: 99,99%
 • Maaliskuu 2019: 100%
 • Helmikuu 2019: 100%
 • Tammikuu 2019: 99,96%
 • Joulukuu 2018: 99,99%
 • Marraskuu 2018: 100%
 • Lokakuu 2018: 100%
 • Syyskuu 2018: 99,99%
 • Elokuu 2018: 100%
 • Heinäkuu 2018: 100%
 • Kesäkuu 2018: 100%
 • Toukokuu 2018: 100%
 • Huhtikuu 2018: 100%
 • Maaliskuu 2018: 100%
 • Helmikuu 2018: 100%
 • Tammikuu 2018: 99,99%
 • Joulukuu 2017: 100%
 • Marraskuu 2017: 100%
 • Lokakuu 2017: 100%

Voit tarkistaa tarkan käytettävyyspisteen täältä.

Sivustokenttä saa plussaa, koska he ovat kehittäneet suojatun tilin eristämisen web-hosting-palveluissa, joten minusta vaikuttaa kohtuulliselta, että 10 vuotta myöhemmin heidän tulisi silti olla eräs vahvin eristys isännöintipalveluiden keskuudessa..

Siteground käyttää Linux-säilöjä ja tekee erityisen huomautuksen tosiasiasta, että heidän tekemänsä korjaukset Linux-ytimiin sisällytettiin viralliseen Linux-ytimen koodiin – joten on turvallista sanoa, että tekniikka on melko ajan tasalla.

Heidän palvelinmonitorinsa on väitetysti nopeampaa ja rutiininomaisempaa kuin tyypilliset palvelinmonitorit, ja vaikka heitä on kritisoitu varmuuskopio-ominaisuuksista, joista monilla käyttäjillä puuttui, he ottivat vuonna 2015 käyttöön oman varmuuskopiojärjestelmän, joka näyttää olevan suuri parannus. Heillä on myös anti-bot-AI raa’an joukko-iskuihin.

Puhumattakaan siitä, että SiteGround pitää erittäin hyvin huolta palvelimistaan ​​fyysisesti.

Suojausprotokollien lisäksi SiteGround on ottanut käyttöön, ja se tarjoaa asiakkailleen myös paljon suorituskykyä ja tietoturvaa parantavia sovelluksia. Tarkastelen joitain näistä myöhemmin artikkelissa, mutta suorituskyvyn parantajat ovat todella upeita.

Standard- ja WildCard SSL -sovellukset ovat myös ilmaisia, säännölliset varmuuskopiot ovat ilmaisia, ja ylimääräinen suojaus sisältyy joskus oletuksena tiettyihin suunnitelmiin.

Täydellinen vastuuvapauslauseke, en ole tietoturva-asiantuntija. Siitä huolimatta minusta vaikuttaa siltä, ​​että Sitegroundilla on joukkue, joka todella toimii puolustuksessaan, vahvoja, joita yritys nimeää nopeasti verkkosivustollaan, ja joka saa minut tuntemaan olonsa paljon helpommaksi Sitegroundin kanssa.

Asiakaspalvelu

Luulen, että SiteGround pärjää hyvin asiakastuen kanssa. Unohda isäntäteollisuus – SiteGroundin asiakastuki on yleensä erotettava.

Miksi sanon sen? Tavallisten asiakaspalveluvaihtoehtojen, kuten puhelintuen, lisäksi SiteGround tarjoaa laajoja resursseja ja dokumentaatiota, laaja-alaista jopa hosting-yritykselle.

Siellä on perustamistoiminto ohjatulle tilien määrittämiselle, mutta on myös verkkoseminaarisarja, askel askeleelta-opetusohjelmat ja “tietokanta” – pohjimmiltaan satoja usein kysyttyjä kysymyksiä ja ohjeartikkeleita.

Sillä välin, se ei työnteä työntekijöitä, joita se työllistää: live chat ja 24/7 puhelinpalvelu ovat käytettävissä välittömiin vastauksiin, ja lippujen lähettäminen antaa sinulle vastauksen yleensä muutamassa minuutissa.

Kun olet yhteydessä edustajaan, näet hänen tiedot – nimen, kokemuksen, erityiset vahvuudet jne.

Vaikka anekdotiset todisteet voivat saada sinut toistaiseksi, olen henkilökohtaisesti todennut live-chatin olevan erittäin reagoiva.

siteground contact1

Kun pyydät suoraa keskustelua, sinun on annettava sähköpostiosoite ja käyttäjänimi (jos et ole nykyinen asiakas) ja kysymyksesi, vaikka minua ärsytti tosiasia, että kysymykseesi on merkistörajoitus. Pian sen jälkeen chat-sivu avautuu ja sinulla pitäisi olla vastaus.

siteground contact2

siteground contact3

Kun olet lopettanut keskustelun, sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiisi lähetetyn keskustelun kopio, joka oli mielestäni aika ainutlaatuinen ja erittäin hyödyllinen, jos unohdat keskustelun..

Asiakastuki ei ole tarkalleen sama tilien välillä. Korkeamman tason tilit – esimerkiksi kalliimpaan jaettuun isännöintiin, pilvipalveluihin tai omistettuun isännöintiin – saavat ensisijaisen asiakastuen. Itse asiassa kaikki, paitsi lähtötaso, saa VIP-tukea. Onneksi jopa tavallinen tuki on suhteellisen nopea ja hyödyllinen.

Kaiken kaikkiaan Sitegroundilla on erittäin vahva asiakastuki, ja pidän sitä yhtenä Sitegroundin voittavana ominaisuutena. Laaja online-dokumentaatio sekä reagoivat ja avuliaat edustajat todella antavat Sitegroundille vahvan asiakastukitoiminnon.

Sivustokartta ja ominaisuudet

Huomaa: Jos olet lukenut Siteground vs. Bluehost -arviointini, saatat löytää tämän jo jonkin verran tuttua. Siirrytään kuitenkin hinnoittelurakenteen yli.

Siteground tarjoaa paljon isännöintivaihtoehtoja palveluista kuten sähköpostin isännöinnistä sovellusten isännöintiin (WordPress, Joomla jne.) Normaaliin web-isännöintiin.

Tärkein hintavaihtelu on pääasiallisissa web-hosting-palveluissa:

Jaetut hosting-suunnitelmat

ominaisuudet
Aloittaa
GrowBig
GoGeek
Levytila10 Gt20 Gt30 Gt
kaistanleveysRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
paneelicPanelcPanelcPanel
Verkkosivustojen lukumäärä1RajoittamatonRajoittamaton
Hinta$ 3,95 / kk.$ 5,95 / kk.$ 11,95 / kk.

Jaettu web-hosting, palveluiden hosting-asetukset (sähköpostin, PHP-hosting jne.) Ja sovellusten hosting (WordPress, Joomla, Magento jne.).

Ensimmäinen on StartUp 3,95 dollarilla kuukaudessa, GrowBig on toinen 5,95 dollarilla kuukaudessa ja GoGeek viimeinen on 11,95 dollaria kuukaudessa. Muista, että nämä ovat alkuperäisiä hintoja, mutta uusintahinnat ovat korkeammat. Esimerkiksi StartUp uudistuu 11,95 dollarilla kuukaudessa.

Ensimmäinen on StartUp 3,95 dollarilla kuukaudessa, GrowBig on toinen 4,55 dollarilla kuukaudessa ja GoGeek viimeinen on 8,95 dollaria kuukaudessa.

 • StartUp tarjoaa: 1 verkkosivusto, 10 gigatavua verkkotilaa, joka soveltuu noin 10 000 kuukausikäyntiin ja sisältää ”välttämättömät” (tarkoittaen perus) ominaisuudet.
 • GrowBig tarjoaa: useiden verkkosivustojen, 20 Gt tilaa, pitäisi olla hyvä noin 25 000 kuukausikäynnille, ja palkitsee tärkeimpien ominaisuuksien lisäksi premium-ominaisuuksia.
 • GoGeek: sallii myös useiden verkkosivustojen, mutta antaa 30 Gt tilaa, antaa noin 100 000 kuukausittain kävijää ja tarjoaa “Geekly Advanced Features” -palvelun premium- ja välttämättömien ominaisuuksien lisäksi.

Asiat kuulostavat aluksi kalliilta. Uusiminen 11,95 dollarilla on vähän palkkio ensimmäisen tason vaihtoehdolle, mutta kun otat huomioon “välttämättömät” ominaisuudet, se ei ole niin paha.

SiteGround jaettu hosting

Päivittäiset varmuuskopiot, Cloudflare CDN sekä SSL ja HTTPS ovat kaikki mukana ilmaiseksi lähtötasosta lähtien. Tämä asettaa heti SiteGroundin lähtötason web-hosting-suunnitelman useimpien kilpailijoidensa yläpuolelle.

Lisäksi, kun otat huomioon vierailijoiden määrän, joka on varustettu käsittelemään kuukaudessa (muista, että se on arvio) ja Premium- tai Geeky-ominaisuudet (jotka lisäävät lähinnä suorituskyvyn parannuksia, tärkeätä teknistä tukea, ilmaisen varmuuskopion palauttamista, PCI-noudattamista, ja joitain edistyneempiä ominaisuuksia), SiteGroundin jaetut hosting-suunnitelmat perustelevat hinnat ominaisuuksiltaan.

Huomaa, että jaetun palvelimen SSL-sertifikaatit ovat oletuksena ilmaisia ​​ja vakiovarusteita. Voit kuitenkin siirtyä ilmaiseen jokerimerkki SSL: hen milloin tahansa.

10–30 Gt: n tallennuskorvaus sammuttaa jotkut ihmiset heti batista (StartUp-palvelusta GoGeek-ohjelmaan, sinun enimmäismäärä on 30 Gt). Minusta on valitettavaa, että ylimmälle tasolle on asetettu 30 Gt: n enimmäismäärä, mutta useimpien ihmisten mielestä he voivat työskennellä tämän rajoituksen rajoissa. Se on vain realistinen jaetun isännöinnin luonteelle, jolla on luonnostaan ​​rajoitetut resurssit.

Mutta se on ainoa huomautuksen rajoitus. Kuten mainittiin, sekä toisen että kolmannen tason tilit voivat isännöidä rajattomasti verkkosivustoja, ja kaikki tilit saavat rajoittamattoman MySQL-tietokannan. Se on melko runsasta, ja kun otat huomioon mukana olevat varmuuskopiot, SSL ja niin edelleen, jaetut hosting-asetukset ovat melko hyvä juttu.

Lisäksi jopa ensimmäisen tason jaetulta hosting-tililtä saat vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakennusaineen sekä rajoittamattoman määrän ala- ja varattuja verkkotunnuksia, jotka mielestäni olivat käteviä – voit palata takaisin toiseen SiteGround vs. Bluehost -artikkeliini nähdäksesi, kuinka tätä verrataan Bluehost, SiteGroundin suurin kilpailija.

Kaksi viimeksi mainittua tasoa saavat ilmaisen verkkosivustojen siirron. Voit tehdä tämän ensimmäisellä suunnitelmalla, mutta se on maksettu. Se on hyödyllinen niille, jotka haluavat varmuuden, jonka tekninen tukitiimi voi tarjota. Onneksi jos käytät WordPressiä, sivuston siirtäminen on melko helppoa ilman teknistä tukea (lisää siitä myöhemmin).

Spoilerihälytys: SiteGround voittaa tämän.

Itse asiassa saat jopa sähköisen kaupankäynnin perusohjelmiston StartUp-tilillä ja paljon ominaisuuksia kehittäjille. Voi, ja saat rajoittamattomia sähköpostitilejä edes perustililtä, ​​kun taas useimmilla kilpailijoilla on yläraja lähtötason paketeille.

Viimeinkin SiteGround käyttää ainutlaatuisia, yrityksen rakentamia tietoturvatyökaluja, joita pidän palvelun vahvoina ominaisuuksina (luet heistä riittävän pian, pidä vain mielessä.

ominaisuudet
Aloitussuunnitelma sisältyy
Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
Ilmainen Cloudflare CDN
cPanel & SSH-käyttö
24/7 tekninen tuki
SSD Storagen
Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
Rajoittamaton sähköpostitili & DBs
Käy SiteGround

Joten yleisesti ottaen jaetut hosting-suunnitelmat ovat melko vahvat. Hinnat ovat hieman korkeat ihmisille, jotka etsivät nimenomaisesti budjettivaihtoehtoja, mutta kenelle tahansa muulle SiteGroundin yhteiset suunnitelmat voivat olla paljon. Se ei tietenkään ole kaikkia SiteGround-tarjouksia.

Cloud-hosting-suunnitelmat

Esimerkiksi pilvipalvelu alkaa 80,00 dollaria kuukaudessa neliportaisessa järjestelmässä, jonka hinta on 240,00 dollaria kuukaudessa,

ominaisuudet
merkintä
liiketoiminta
Business Plus
Supervoima
prosessori2 ydintä3 ydintä4 ydintä8 ydintä
RAM4 gigatavua6GB8GB10GB
SSD-tila40GB60GB80GB120GB
Tiedonsiirto5TB5TB5TB5TB
Hinta$ 80,00 / kk.$ 120.00 / kk$ 160,00 / kk$ 240,00 / kk

Ensimmäinen taso antaa sinulle 2 ydintä, 4 Gt muistia ja 40 Gt SSD-tilaa, jota pidän kohtuullisena, mutta rehellisesti sanottuna ei ole paras tekemäni tarjous. Jos joudut siirtämään paljon, 5TB-korvaus on kuitenkin melko runsas.

Kun valitset korkeampia suunnitelmia, päästöoikeudet muuttuvat kohtuullisemmiksi. Katson, että suurin osa näistä jälkimmäisistä suunnitelmista on keskimäärin annettujen resurssien per hinta perusteella, ja ensimmäisen tason ei oikeastaan ​​ole paljon.

SiteGround tarjoaa myös räätälöityjä yritysluokan ratkaisuja kiinnostuneille.

Jos rakastat todella SiteGroundin suorituskykyä ja luotat siihen, voit yhtä hyvin luottaa SiteGroundiin pilvipalveluiden tarjoamisessa. Jos olet kuitenkin kiinnostunut, saat todennäköisesti paremman tarjouksen pilvipalveluiden tarjoamisesta tarkistamalla joitain muita vaihtoehtoja.

Onneksi SiteGroundin omistetut hosting-suunnitelmat eivät ole huonoja.

Dedicated hosting -suunnitelmat

Dedikoitu isännöinti alkaa 269,00 dollaria kuukaudessa ensimmäisen tason osalta ja päättyy 729 dollariin kuukaudessa kolmannen tason osalta, mutta hinnat (ja tällaisten palvelimien saatavuus) riippuvat datakeskuksen sijainnista.

omistettu sivusto

sivuston omistettu aasia

Joo, en valehtele: nämä ovat suuria hintalappuja. Muista tietysti, että omistautuneilla palvelimilla on tyypillisesti korkeimmat hintalaitteet.

Kompromissi on luultavasti sen arvoinen. Jos olet tosissasi omistetun palvelimen hankkimisesta, SiteGround-palvelimella on hienot vaatimukset ja hinnasuunnitelmat sallivat paljon resursseja. Toivon, että vaihtoehtoja olisi enemmän, mutta se on pieni valitus.

Palvelimen sijainnit:

 • Chicago
 • Lontoo
 • Amsterdam
 • Singapore

Huomautus WordPressistä

SiteGroundin tarjoamista tärkeimmistä hosting-tyypeistä huolimatta on jotain tärkeää, jonka sinun pitäisi tietää SiteGround-sivustosta: se on hieno WordPressille. Itse asiassa niin hyvä, että WordPress.org itse suosittelee SiteGroundia.

WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä, joka on erittäin suosittu. Se on suosittu, koska sen avulla voit muokata tonnia juttuja sivustostasi, se on ilmainen ja on kaiken kaikkiaan helppoa käyttää jopa aloittelijoille..

Kuulostaa täydelliseltä, eikö niin? Saalis on se, että jos käytät ilmaista WordPress-ohjelmistoa, sinun on ensin järjestettävä isäntä. Lähes jokainen isäntä tukee WordPressiä, mutta SiteGround seisoo muiden yläpuolella – tästä syystä WordPress suosittelee. Mutta miksi se on niin erityinen?

SiteGround on erinomainen tekemällä WordPressin käytön aloittamisen helpoksi SiteGround-palvelussa riippumatta siitä, oletko käyttäjän ensimmäistä kertaa vai joku, joka siirtää sivuston.

SiteGround tarjoaa ilmaisen laajennuksen, jonka avulla on erittäin helppo siirtää nykyinen WordPress-sivusto ja korkeamman asteen tuki niille, jotka ovat kiinnostuneita siirtämään enemmän tietoa kuin pelkästään WordPress-sivusto..

sivuston wp-siirtäjän laajennus

Niille, jotka alkavat tyhjästä, se on suunnilleen yhtä helppoa. SiteGroundilla on nopea automaattinen asennusohjelma, jonka avulla WordPress-ohjelmisto saadaan nopeasti SiteGround-tiliisi.

Kun olet tehnyt sen, voit käyttää toista ilmaista WordPress Starter -työkalua valitaksesi joitain teemoja ja tärkeitä toimintoja (kuten yhteyslomakkeet, portfolio-sivut jne.) – nämä asiat asennetaan automaattisesti.

WordPress on mielestäni jo helppokäyttöinen, mutta se voi silti olla tehoton tietyillä tavoilla ja edellyttää käyttäjän yhdistävän paljon eri osia. Uudelle käyttäjälle se voi olla turhauttavaa ja tehotonta – joten WordPress-käynnistysohjelman käyttäminen on suuri etu WordPressin uusille..

Vaikka et ole uusi käyttäjä, jotkut muut SiteGround-työkalut tekevät siitä loistavan WordPress-palvelimen.

sivuston WordPress-suorituskyvyn lisääminen

Jotkut SiteGround-oletusasetuksista tekevät siitä optimaalisen WordPress-sivustoille, mutta lisäksi on joitain lisävaihtoehtoja ja työkaluja, joiden avulla voit parantaa suorituskykyä entisestään.

SG Optimizer -laajennus on hyvä esimerkki: se sisältyy kahteen viimeksi mainittuun jaetun palvelimen tasoon, ja se voi lyhentää sivujen latausaikaa huomattavasti. SiteGroundillä on jo WordPress-supercacher-palvelu korkeammille tasoille, mikä mahdollistaa SG-optimoijan saavuttamaan täyden potentiaalin. Se auttaa myös hakukoneiden sijoituksissa.

Viimeinkin, SiteGround käsittelee tietoturvaa ja päivityksiä todella hyvin, ei vain palvelimille. WordPress on ohjelmisto, johon yleensä liittyy paljon muita pienempiä ohjelmistopaketteja – laajennuksia ja teemoja – ja ne kaikki vaativat usein päivityksiä eri aikoina..

SiteGround päivittää WordPressin ja jotkut laajennuksistasi turvallisesti automaattisesti, jos valitset sen, mikä voi säästää paljon aikaa (luota minuun, on tuskaa päivittää erilaisia ​​laajennuksia manuaalisesti joka viikko).

Kaikki nämä työkalut, samoin kuin SiteGroundin yleinen hyvä suorituskyky, ovat osa sitä, mikä tekee siitä yhden WordPress-palvelimen parhaista isännistä..

Joten kaiken kaikkiaan SiteGroud näyttää melko vahvalta ominaisuusosastolla. On totta, että useiden SiteGround-palvelimien hinnat näyttävät olevan hieman korkeat. Erityisesti jaetussa isännöinnissä luulen, että SiteGroundin hinnat ovat hieman normaalia korkeammat.

Kuitenkin, ellet etsi erityistä budjettivaihtoehtoa, SiteGroundin laatu ja ominaisuudet tekevät tällaisista hinnoista sen arvoisia. Tähän sisältyy tietysti jaettu hosting, mutta pätee erityisesti pilveensä ja omistettuihinsa vaihtoehtoihin. Ja jos en korostanut sitä tarpeeksi, SiteGround on hieno WordPressin isännöintiin.

Helppokäyttöisyys

Katso, helppokäyttöisyys on asia, jota minun on harvoin kommentoitava. Tämä johtuu siitä, että vahva käyttäjäystävällisyys on alan kultastandardi. Lähes jokainen verkkopalvelu, jopa muut kuin isännöintipalvelut, suunnittelee tarkoituksellaan helppokäyttöisiä tavalliselle henkilölle.

Joten helppokäyttöisyys on asia, josta puhun enimmäkseen tapaa huomata, jos yritys alittaa standardin. Jos ei, minulla ei oikeastaan ​​ole mitään sanottavaa.

Onneksi SiteGroundin kanssa minulla ei ole mitään sanottavaa.

Mukana oleva verkkosivustojen rakentaja on ottanut pisteitä muilta suosituilta verkkosivustojen rakentajilta ja on aika intuitiivinen.

Kaikki muu tilien hallintaan liittyvä on erittäin helppoa ja selkeää.

Siteground-cpanel

Kuten aiemmin mainitsin, WordPress Starter -sovellus on yksi esimerkki siitä, kuinka SiteGround tekee WordPressistä erittäin helpon aloittelijoille (tai nopealle kokeneille).

sivuston wp-käynnistinJa tietysti riippumatta siitä, onko kyseessä jaettu suunnitelma WordPressillä tai ostatko kalleimman mahdollisen omistetun palvelimen, SiteGround tekee paljon sekä automatisoitujen työkalujen että sen henkilöstön kautta. Tähän sisältyy palvelimen ylläpitäminen ja päivittäminen, suoraan käyttämäsi ohjelmisto ja kaikki välinen.

Olen varma, että joillakin ihmisillä on joitain teknisiä termejä koskevia ongelmia täällä ja siellä, varsinkin jos he ovat uusia isäntämaailmassa, mutta enimmäkseen sen pitäisi olla melko helppo navigoida, etenkin niin vahvan asiakastuen kanssa.

Ei ole niin, että SiteGround olisi poikkeuksellisen helppo käyttää, ja itse asiassa se voisi todennäköisesti olla hiukan käyttäjäystävällisempi, mutta kaiken kaikkiaan en voi kuvitellakaan kenenkään olevan liikaa vaikeuksissa sen kanssa.

johtopäätös

Ah, joten tässä olemme vihdoin – loppuosa! Sukellaan oikein kääreeseen.

Hinnoittelu on vähän sekalaista, koska jakama web-hosting on hinnoittelupuolella ja jopa jaettu web-hosting on hinnoittelupuolella sen mukaan, kuinka kauan sitoudut. Sitä vastoin, jos saat suositun yhden vuoden sopimuksen, maksat kilpailukykyiset / alhaisemmat hinnat.

Ominaisuudet ovat plus SiteGroundille, ja vahva tuotepaketti, joka on jakautunut hyvin kolmelle tärkeimmälle hinnoittelutasolle, tosin säilytysrajoitukset voivat olla ärsyttäviä. WordPressissä on paljon SiteGroundin parhaita ominaisuuksia ja etuja.

Asiakastuki on selkeä vahvuus tällaisella laajalla online-dokumentoinnilla ja lisäksi hyödyllisillä edustajilla live-chatissa, sähköpostissa ja puhelimitse.

Suojaus on SiteGroundin viimeinen merkittävä vahvuus, mutta se on silti hyvä vahvuus. Näyttää siltä, ​​että SiteGround ylittää tietoturvatyökalujensa ja protokolliensa teollisuusstandardit.

Helppokäyttöisyys on jotain enimmäkseen neutraalia – sitä ei ole vaikea käyttää, mutta se voi olla hieman helpompi uusille aloittelijoille. WordPress on tietysti poikkeus ja se on erittäin helppo aloittelijoille.

Kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että SiteGround ansaitsee ehdottomasti paikansa yhtenä parhaimmista hosting-vaihtoehdoista.

Se ei ole liian kallis, ainakaan ei suosituimmista vaihtoehdoista, ja tarjoaa erittäin vahvan paketin, jonka pitäisi jättää useimmat ihmiset teknisistä ominaisuuksistaan ​​riippumatta tyytyväisiksi..

Käy SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map