Snel.com VPS Hosting -katsaus; Sen käytön jälkeen (2020)

VPS-hosting on tuo hieno paikka omistetun isäntä- ja jaetun isäntän välillä. Saat omistetun isäntävallan jaetun palvelun hinnalla. Snel on yksi tällainen hosting-yritys, joka tarjoaa edullisia suunnitelmia, joissa on uskottavia ominaisuuksia.


Mutta tänään puhumme vain VPS-hosting-toiminnasta harrastajille, jotka aikovat päästä siihen, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Jos olet todella kiinnostunut tutustu Snel.comin VPS-suunnitelmiin, voit tehdä sen täällä.

Mennään sitten katsaukseen?

hinnoittelu & ominaisuudet

Oma Cloud VPS taivaallisilla ominaisuuksilla - Snel.com

Aloitetaan suuresta hinnoittelusta. Vaikka kaikki eivät perusta päätöstään ostaa jotain budjettinsa perusteella, se on normaali, joka on otettava huomioon sijoittaessaan johonkin.

Nyt Snel tarjoaa kohtuuhintaista hinnoittelua vain SSD-tallennustilan avulla, asennus on helppoa & nopea, ja käytettävyyslukemat ovat tähtien mukaisia. Snelillä on 6 VPS-suunnitelmaa, joissa jokaisessa on enemmän ominaisuuksia kuin viimeisessä.

VPS Jar tarjoaa yhden ytimen, 1 Gt RAM-muistia, 100 Gt SSD, yhden tilannekuvan varmuuskopioille ja 2TB kaistanleveyttä @ 9,90 € / kk. Ominaisuuksia voidaan myös päivittää tarpeitasi vastaavaksi, ja sinulta veloitetaan vastaavasti.

Aivan kuten sinulla on ominaisuuksien kehitys & hinta jokaisessa suunnitelmassa. VPS Bucketissa on 2 ydintä, 4 Gt RAM-muistia, 200 Gt SSD @ 19,90 € / kk. VPS-rummulla on 6 ydintä, 16 Gt RAM-muistia, 600 Gt tallennustilaa ja 20TB kaistanleveyttä @ 89,90 € / kk ja niin edelleen.

Viimeinen suunnitelma on VPS Tun antaa sinulle 10 ydintä, jotka ovat päivitettävissä jopa 16 ytimeen, 64 Gt RAM-muistia, 1 Tt tallennustilaa, joka voidaan päivittää myös 500 Gt: lla, mutta silti vain yksi tilannekuva varmuuskopiointia varten ja 30 Tt kaistaleveyttä. Kaikki maksavat huikeat 259,00 € / kk.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ominaisuudet ovat varmasti vastinetta hintaan. Useimmat yritykset haluavat mennä rajoittamattomasti tarjoamalla valtavia määriä, mutta ne osoittautuvat usein rajoitetuiksi, mutta Snel valitsee muuten. Jokaisella suunnitelmalla on kuitenkin oletusarvoisesti käytettävissä vain yksi tilannekuva, vaikka päivitettävissä.

Helppokäyttöisyys

Cloud VPS

Kun napsautat ensin Määritä VPS, sivusto ohjaa sinut sivulle, jolla voit asettaa kunkin ominaisuuden määrän erikseen, kuten ytimien määrän, RAM-muistin, tallennustilan, kaistanleveyden ja IP-osoitteiden määrän..

Snel Cloud VPS

Sen jälkeen sinun on valittava järjestelmä, jota järjestelmä ajaa. Kuten näette, valitset vain joko tietyt linux-jakelu- tai CMS-rajapinnat, kuten Plesk ja cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Kun olet käynyt läpi lyhyen yhteenvedon kaikesta valitsemastasi, siirry kassasivulle viimeinen maksu. Katsotaanpa nyt, mitä saamme palvelun kirjautumisen jälkeen.

cPanel-hallintapaneeli

Alun perin valitsimme cPanelin omaksi ympäristöksi, joten pääsimme kojelautaan ja jos tiedät jotain cPanelista, voit hallita sivustoasi helposti ilman vaivaa..

Voit määrittää tiedostot, levytilan, varmuuskopiot, kuvat, MySQL-tietokannat, sähköpostit, DNS jne. Yhdessä paikassa. cPanel tukee myös kolmansien osapuolien sovelluksia ja lisäominaisuuksia lisätoimintojen lisäämiseksi.

Näin ollen tämä päättyy Helppokäyttöisyys-osioon. Suunnitelman valitseminen ja sen määrittäminen on melko yksinkertaista, ja OS: lle on runsaasti vaihtoehtoja.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on usein huomiotta jätetty osa jokaista palvelua, olipa kyse sitten hotellipalvelusta tai web-hosting-palvelusta. Ilman asianmukaista tietopohjaa jopa kokeneimmat käyttäjät voivat eksyä.

Snel.com-tukiportaali omistettuun ja virtuaaliseen isännöintiin

Ensinnäkin Snel.com-sivustolla on asianmukainen tietokanta, joka sisältää useita osioita, kuten Yleiset, Verkottuminen, Laskutus, Sähköposti, Alkuasetukset, Online-työtila jne..

Kuinka asettaa SMTP-välityslähetys Sendmaililla

Napsautimme ensimmäistä SMTP: n asettamista koskevaa aihetta sähköpostiluokassa, ja sanoen, että se on erittäin hyödyllinen. Artikkelissa oli yksityiskohtaiset vaiheet prosessissa käytettävän koodin kanssa, mikä on hienoa ihmisille, jotka eivät halua pilailla koodiin.

Ota meihin yhteyttä

Seuraavaksi kokeilimme heidän Live Chat -vaihtoehtoaan saadakseen välitöntä apua. Postitimme kysymyksen chat-asiakasohjelmaan ja saimme vastauksen minuutin sisällä, pyytäen selvennystä. Vastausaika oli todella vaikuttava.

Ota yhteyttä Olemme täällä vastataksesi kysymyksiisi

Kuten näette, keskustelun edustaja vastasi selvittämisen jälkeen epäselvyyden paljon terveellisellä vastauksella. Kaiken kaikkiaan chat-palvelu on varmasti tyydyttävä ja osoittautuu hyödylliseksi.

Toinen hyvä huomata, että chat-asiakasohjelma ei ole pelkästään tekstiä, vaan voit myös liittää tiedostoja (mieluiten kuvia) kuten kuvakaappauksia ongelmasi avuksi..

Nyt on tutkittavana myös puhelintuki sekä sähköpostituki, mutta useimmille ihmisille chat-tuki on lähinnä silloin, kun he tulevat etsimään vastauksia.

Tästä syystä tämän osan käärimiseen tietokanta on informatiivinen ja chat-tuki on tyydyttävä, kun on kysymys ongelmien ratkaisemisesta saadaksesi peruskyselysi ratkaistuiksi.

johtopäätös

Lopulta ainoa todellinen kysymys kuuluu: Pitäisikö sinun mennä eteenpäin & ostaa palvelun?

Yksinkertaisesti sanottuna: Tietenkin.

Palvelu on ehdottomasti suositeltavaa ottaen huomioon hintaominaisuudet, tutkittavat vaihtoehdot, liikkumisvapaudet ja enemmän kuin kykenevä asiakastuki.

Kyllä, hinnoittelu voi tuntua hieman jyrkältä, mutta kaiken ei tarvitse olla halpaa. Lisäksi täällä ei ole tehty sopimuksia, joten jos et ole tyytyväinen, voit antaa palvelun raukeaa.

Tämä päättää tarkastelun. Niin mitä mieltä olet? Löysitkö artikkelin informatiivisena? Kokeilitko Snelin VPS-isännöintiä? Kuinka kokemuksesi oli? Kommentoi alla ja kerro meille.

Kokeile Snel VPS Hosting -palvelua tänään

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map