Sucuri vs Wordfence -vertailu 2020 (asennusoppaan kanssa)

Wordfence ja Sucuri ovat molemmat tehokkaita suojauslaajennuksia, jotka ovat saatavana WordPressille.


Ymmärrämme tänään nämä kumpikin ja käydä läpi vertailu molemmista.

Ymmärrämme ensin Sucuri.

Sucuri:

Sucuri on erikoistunut WordPress-tietoturvaan. Se on ilmainen laajennus, joka on saatavana kaikille WordPress-käyttäjille.

Se on täydellinen tietoturvaohjelmisto, joka voidaan integroida nykyisiin tietoturvaominaisuuksiin.

Se kaunistaa nykyisen tietoturvasi tarjoamalla ominaisuuksia, kuten suojaustoimintojen auditointi, tiedostojen eheyden seuranta, haittaohjelmien etähaku, mustan listan seuranta, turvallisuuden karkaisu, hakkeroinnin jälkeiset suojaustoimet, tietoturva-ilmoitukset, verkkosivuston palomuuri.

Tämä laajennus on testattu hyvin merkittävien tietoturva-aukkojen, kuten DDoS, haittaohjelmien, raa’an joukkohyökkäysten, sivustojenvälisten komentosarjojen varalta.

Lisäksi Sucuri suojaa muilta hakkereilta, parantaa suorituskykyä ja tarjoaa heti suojausvaroitukset.

Kuinka asentaa Sucuri WordPressiin:

Asenna Sucuri kirjautumalla sisään WordPress-hallinta-sivustollesi ja napsauttamalla sivupalkissa liitännäiset. Valitse Plugins -> Lisää uusi ja etsi Sucuri Security ja asenna se. Aktivoi laajennus.

Tässä on video, joka näyttää laajennuksen asennusvaiheet:

Kun aktivoit, näet Sucuri-tietoturvamerkinnän sivupalkissa.

Tämä saattaa loppuun alkuperäisen asennuksen. Klikkaa kojelauta vaihtoehto. Vaihtoehtojen luettelo on alla olevan kuvan mukainen-

Sucuri_in_sidebar

Kun tämä on asennettu, voit saada sähköposti-ilmoituksia kaikista merkittävistä tapahtumista. Tämä sisältää hälytykset sivujen päivityksistä, blogin muutoksista ja muista asiaan liittyvistä toimista verkkosivustolla.

Perus Sucuri-skannaus:

Vaikka olemme nähneet laajennuksen asennuksen, tarkistakaamme kuinka tämä tarkalleen toimii. Lisäosassa on sisäänrakennettu skanneri.

Voit tarkistaa tiedostojen muutokset WordPressistä. Sucuri-kojetaulu tarjoaa sinulle kattavan raportin WordPress-ohjatun verkkosivuston eheydestä.

Jotta voit aloittaa kaikkien ominaisuuksien käytön, sinun on aktivoitava API-avain napsauttamalla sitä varten annettua vaihtoehtoa. Tämä mahdollistaa tarkastuslokit, eheyden tarkistamisen, sähköpostihälytykset ja monia muita työkaluja.

Sucuri-api-näppäin

Kun tämä on valmis, voit muokata asetuksiasi. API-avaimessa näet luodun API-avaimen arvon.

Sucuri-kojelauta

Kun nämä muutokset on tallennettu, saat ilmoitukset tiedostojen muutoksista. Tässä voit tarkistaa tiedostot ja tarkistaa tarkastuslokit.

Se tarjoaa luettelon vaihtoehdoista, kuten haittaohjelmien skannaus, palomuuri (WAF), kovettuminen, hyökkäyksen jälkeinen aika, viimeinen kirjautuminen.

sucuri-kojelauta palomuurille ja paljon muuta

Estettyjen käyttäjien lisäksi voit tarkastella myös epäonnistuneita kirjautumisia, tällä hetkellä kirjautuneita käyttäjiä ja monia muita.

Voit myös aloittaa skannauksen käyttämällä Malware Scan -vaihtoehtoa. Tämän avulla voit myös tarkistaa mustan listan tilan. Sucuri antaa suosituksia joidenkin näiden haavoittuvuuksien poistamiseksi.

Sucuri-haittaohjelma-scan

Lisäosien premium-versio tukee tehokasta verkkosovelluspalomuuria – WAF, joka voi estää sivustoasi hyökkäyksiltä, ​​haittaohjelmistoinfektioilta ja haittaohjelmien uudelleenkäynnistyksiltä..

Sillä on kyky estää XSS (sivustojen välinen komentosarja), brute-force-hyökkäys, SQL-injektioyritykset ja monet muut haavoittuvuudet.

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on ensin kirjauduttava sisään minkään Sucurin kanssa.

Kun olet kirjautunut, saat API-avaimen, joka sinun on annettava palomuuriasetuksiin.

palomuurin asetuksia

Sucuri-suunnitelmat ja hinnoittelu 2018

Sucuri-verkkosivustojen suojausjärjestelmä Täydellinen verkkosivustojen suojaus

Aloita Sucuri

(30 päivän rahat takaisin takuu)

Siirrytään seuraavaksi seuraavaan laajennukseen, joka on Wordfence

WordFence:

Wordfence tarjoaa yhden huippuluokan tietoturvapalveluista WordPress-käyttäjille. Wordfencen avulla voit vapauttaa useita suojausmekanismeja verkkosivustosi täydelliseksi suojaamiseksi.

Jatkuvasti päivitettävän Threat Defense -syötön avulla Wordfence-palomuuri on tehokas estämään hyökkäyksiä.

Se käyttää uusimpia palomuurisääntöjä, haittaohjelmien allekirjoituksia ja haitallisia IP-osoitteita ja tarjoaa riittävän suojan verkkosivustollesi.

Wordfence käytännössä kantaa vastuun täydellisestä huolellisuudesta, ennen kuin sallii liikennettä verkkosivustollesi.

Kuinka asentaa Wordfence WordPressiin:

Wordfence-peruslaajennus on ilmainen ja tarjoaa valikoiman suojausominaisuuksia. Se voi myös auttaa sinua puhdistamaan hakkeroidun verkkosivuston.

Kuten yllämainitussa menetelmässä, etsi WordPressin WordPress-hallinta-sivuston sisällä Wordfence ja aktivoi se käyttämällä luomaa API-avainta.

Wordfence-asetukset näkyvät sivuvälilehdellä, joissa on vaihtoehdot Skannaa, seurata suoraa liikennettä, estää IP: itä, ajoittaa tarkistus ja monia muita vaihtoehtoja-

sana-aita sivupalkissa

Aktivoinnin jälkeen voit antaa tarvittavat tiedot Asetukset-kohdassa. Ensimmäistä kertaa voit määrittää perusasetukset, kuten sähköpostitunnus ja muut tiedot.

Voit myös antaa tietoja hälytyksistä, skannauksista ja muista asiaankuuluvista parametreista.

wordfence-perus-asetuksia

Samoin voit muokata Lisäasetukset-asetuksia antamaan tietoja hälytyksistä, liikenteen suora näkymästä, sisällytettävistä skannauksista, palomuurin kokoonpanoista ja muista suojausasetuksista.-

wordfence-advanced-asetukset

Wordfence-perusskannaus:

Tästä eteenpäin voit alkaa tutkia Wordfence-hallintapaneelia. Voit aloittaa skannauksen napsauttamalla skannausvaihtoehtoa.

Voit käynnistää tarkistuksen manuaalisesti Käynnistä Wordfence-tarkistuksen avulla.

wordfence-skannaus

Skannaus antaa yksityiskohtaisen yhteenvedon jokaisesta löytöstä. Voit myös ajoittaa tarkistuksen.

Katso koko video asettaaksesi Wordfence-laajennuksen

Wordfence Hinnoittelu 2018

Wordfence-hinnoittelu

Aloita Wordfence

johtopäätös:

Nyt kun olen toimittanut yksityiskohtaisen esittelyn kahdesta melkein yhtä tehokkaasta WordPress-tietoturva pluginista, sallikaa minun tehdä lopuksi toimittamalla vertailevan analyysin näistä.

Vaikein valinta on valita paras tietoturvalaajennus, koska turvallisuus on erittäin kriittinen parametri kaikille verkkosivustoille.

Kaikilla verkkosivuston turvallisuuden häiriöillä voi olla kauan odotettavissa olevia vaikutuksia.

Sekä Sucuri että Wordfence ovat maineikkaita yrityksiä. Kun verrataan helppokäyttöisyyttä, Sucurin käyttö on yksinkertaisempaa ja kojelaudan ulkoasu on hyvin yksinkertainen.

Vaikka en sanoisi, että Wordfence-kojetaulu on monimutkainen, mutta taaskään se ei ole niin helppo ymmärtää kuin Sucuri.

Joten jos olet uusi WordPress-sovellus ja plugin-käyttö, sinun on luettava Wordfence-dokumentaatio. Oppimiskäyrä on enemmän ja vie enemmän teknisesti Wordfencen avulla.

Molemmat ovat hyviä suorituskyvyn kannalta pienimuotoisissa verkkosivustoissa.

Raskaiden verkkosivustojen tapauksessa Wordfence kuitenkin alentaa verkkosivuston suorituskykyä, koska se skannaa koko verkkosivuston joka kerta.

Joten jos käytät Wordfenceä, sinun on varmistettava, että käytät hyvää välimuistin laajennusta selaimen välimuistiin ja lisäksi CDN välimuistiin.

Vaikka molemmilla laajennuksilla on luettelo uusimmista tietoturvauhista, Wordfencen haasteena on, että jotkut näistä eivät ole ajan tasalla.

Wordfencessä on intuitiivinen palomuuriominaisuus, mutta sen on oltava erittäin varovainen; koska kokemattomat käyttäjät saattavat lukita itsensä ja menettää pääsyn verkkosivustoon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka sekä Sucurilla että Wordfencellä on pitkä luettelo sisällytetyistä suojausominaisuuksista tietyissä suhteissa, Sucuri antaa Wordfencelle enemmän pisteitä.

Ehdottomasti, Sucuri on ylin valinta WordPress-tietoturvalaajennukselle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map